The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindegyik külön térkép külön kincsekhez. Nem egy darab térkép részleteirõl van szó.

A kardról szóló könyvben meg benne az infó, de ha tényleges feladat (gondolom ez a red eagle lesz), akkor bekerül az egyéb feladatok közé is. Ott kijelölöd, nyomsz egy m billentyût (úgy hogy a feladat neve fölött tartod a kurzort) és már meg is mutatja hol a cucc (a térképen).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Nincs mit 😊

Egoraptor
Jogos, köszönöm a gyors választ.

Radiant story rendszer ettõl él a világ mindig fogsz valamit kapni. Ha ez nem lenne a világ nem is élne igazán.

Egoraptor
Kocsmába mikor bemész és megkérdezed csapostól hogy van e valami meló akkor
adnak ismétlõdõ küldetéseket? Mert már vagy harmadjára ölök meg xy banditavezért. Meg egy sárkányért is vettem már fel kétszer a vérdíjat
ugyan attól a nõtõl ugyan abban a városban. Hogy van ez? 😄

Ha találok egy kincses térképet akkor meg kell találnom a többi részét is vagy önálló "darabként" is megállja a helyét( a 4. részt találtam meg 1 dungeonba).Ill. szintén egy dungeonba találtam 1 könyvet ami egy kardról szól és mondja "találjam" meg. Ezt csak úgy találomra keresgéljem?
És? Ez most hogy jön ide? Én arra válaszoltam, hogy le lehet tölteni a régebbi drivereket is ha az új nem lenne jó, mert a srác azt írta, hogy csak a legújabbat adja az amd odala. Nekem ez jött le a postjából, erre írtam, hogy ha kell neki ott vannak a régi driverek is. Az meg hogy neked jó a 3éves driver azért van mert éppen olyan játékkal játszol ami nem igényli az újabbat, ellenben volt jó pár játék ez elmúlt idõben aminek szüksége volt az újabb driverekre, a régivel nem mûködött rendesen. (csak nagy hirtelen pl. rage, bf3)
Sárkány csak azután tartozik hozzájuk, miután az elsõ sárkányát leölte a karakter és meglátogatta a szakállasokat a hegytetõn. Addig egy darab sárkány nem lesz ezeken a helyeken (lesz helyette más, különleges, nagyon erõs élõhalott varázslótól kezdve csapatnyi máguson keresztül csontváz hegyekig, raklapszám nyüzsgõ trollig amit csak akarsz).

Molnibalage
Én crika három éves drivert használok asszem. Soha semmi gondom nem volt vele, ellenben az újakkal márv volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

PiszkosFred
En sem lattam meg felbukkani surun, csak menube lepeskor. Elvileg hamarosan jon valami, amivel megmutatja a motor, hogy nem csak dx9re kepes, lehet akkor jon tobb szituaciora is DoF (parbeszedek, stb).

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Vannak ilyen sárkányfészkek is. Általában mindenféle elhagyott hülyén megközleíthetõ helyeken. A térképen a kis sárkányfej mutatja õket. Az a jó bennük, hogy tartozik hozzájuk egy sárkány is illetve shout fal is, szóval kettõt egy csapásra.
Elõnye a betegség immunitás. Hátránya meg akad dögivel (átváltozva nem tudsz tárgyakat felvenni, varázsolni, meg egy csomó mást sem). De legalább nem üvölt a karakteredrõl normál alakjában, hogy micsoda (ellentétben mondjuk egy vámpírral aki pár napja nem kajált).

Meg tudná valaki mondani, milyen elõnye vagy hátránya van, hogy ha farkasemberré válok?A lehetõség adott, csak nem tudom, mit válasszak.
Szerinted viccbõl tanították meg neked (és gyakoroltatták az udvaron) a szakállasok azt a kiáltást amivel egy pillanat alatt elõrepattansz egy jókorát? Na azt a képességet használd, nem kell ehhez egy társ sem, csak oda kell figyelni milyen sorrendben aktiválsz (nyitod a kapukat) és a megfelelõ pillanatban kell használni a kiáltást.

Sárkányok meg majd lesznek dögivel ne aggódj. Ahogy haladsz a fõ sztorival úgy lesz egyre több belõlük.

PTW
szerintem csak menübe lépéskor él a DoF, in game sajnos nem.

Lehet elksilottam valami felett de nem értem, azt hogy csak a legújabb drivert "adják". ATI oldaláról le lehet tölteni minden drivert, bele értve a régebbieket is. Nem tudom milyen op. rendszered van, az AMD oldalán ahol felajánlja a legújabb drivert van egy Previous Drivers-fül is, ahol az összes régebbi drivert megtalálod.
ustengrav Deppthsben hogy lehet atmenni a 3 kapun ? oda küldenek elöször High Hrothgarbol ? nem tudom magammal vinni 3 follower hogy álljanak oda , tárgyak meg nem nyitják meg a kpukat a köveknél...

Hogy lehet sárkány lélélekhez jutni ? tudom ölni dragonokat de nincsenek sehol...
Nekem akkor láttta nvidianak amikor feltettem a Skyrim nexuson levõ d3d9.dll így azt töröltem és betettem a Fallout ati dll-t. elvileg jó a nvidiás driver is minimálisan jobbnak érzem a saját készítésût. És ezt atiként ismeri fel. csak ezt az okot ismerem amiért nvdiának látja, mást nem tudok. De talán segít amit pretorian is mondott fullra szed le a Catalyst driverrt, újraindítás majd tiszta telepítés.

Magnum PI
Még egy kis bugjelentés: ha átállítod a "Toggle POV"-ot ami default-ból F akkor onnantól kezdve a menüben az "Favorite/Unfavorite" is az új gombon lesz nem pedig az F-en annak ellenére hogy ott még mindig F-et ír. Ezért van hogy egyeseknek nem megy a favirote-hez adás mert valszeg más gombra került a "Toggle POV"

Fantusz
Az egyik gondom az, hogy mivel jól mûködtek a dolgok a az õsrégi driverrel, nem frissítettem, s most meg csak ezt a legújabb kókány valamit "adják", ami egyértelmûen rossz (4bites szín)

A videokártya ATI Radeon HD 4890 (MSI R 4890), bíztam benne, hogy egy driverfrissítés után felismeri a Skyrim a kártyát, mert az elég furcsa lemerevedés okának azt vélem, hogy NVIDIA kártyaként kezeli a játék.
Nincs elõzmény, nem lagol, egyszerûen lemerevedik a kép, a zene szól tovább, s 3-5 másodperc "fagyás" után újra megy a játék.

Molnibalage
bDoDepthOfField=1

Ez alapbó így van belõve? Ha van ilyen feature és nem, akkor minek van benne a motorban, ha csak txt editálással kapcsolható be?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A ez nem probléma de ha próbálsz egy újat csinálni akkor menni fog vagy ha win7-est használsz akkor kapcsold be az iconon a administrator szinten indítás akkor kapsz egy felugró ablakot hogy engeddélyezed a teljes hozzáférést és utána szerintem rendesen látja a dll-t is legalábbis nekem ez segített.

Próbálj teljes unistallt és telepítsd fel egy régebbit utána meg tedd be a d3d9.dll-t a Skyrim gyökérbe. serintem.

Én a HD4870-eshez a Catalyst 11.4-est használom az újabbak nemkem nem jöttek be és már érdemben nem támogatják ezt a sorozatot az utolsó a 11.4 ami kell mert pl a DA2 igényli. Amúgy a 11.3-as is jól ment.

Milyen kártyád van?

Molnibalage
Skacok, nem értem, hogy sokan miért írtjá, hogy túl nehéz magas nehézségi szinten. 8 szintû Nord harcossal legnehezebb szinten elég jól lehet zúzni a küldetéseknél jövõ táposabb ellenfeleket is. Blokkra kellett perket tenni meg kétkezets fegyvert használni, ha van tár és és õt ütik. (Nálam a társ az most Farkas.)

Fantusz
"Skyrim will now detect your video hardware and set video options accordingly."

Fantusz
Ez a dll nekem nem segített, igaz rosszabb sem lett.
Nem igazán tudom, honnan jött ez az NVIDIA 8800 GS, a driver frissítésben bíztam, de a legújabb ATI driver fölrakása után olyan ijjesztõ kép fogadott, hogy még a videokártya hiba lehetõségén is elgondolkoztam.
A driverek az ATI gyengéi, a 9-8-as már jócskán elavult, de mivel eddig nem volt gond vele, használtam, de mivel most gond lett, próbáltam frissíteni, de csak ez a 11.10-es verzió volt elérhetõ, de az majdnem reinstallhoz görnyesztette a gépet.

A legördülõ menüben nincs csak a 8800 GS, próbáltam az INI-ben átírni a sort (ATI Radeon HD 4800 series), de a játék indításakor érvénytelen adapterre hivathozva visszaírja 8800 GS-re.

Nem a konyves varazslok?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Talaltam par bezart vampirt, akiket celpontnak hasznaltak a gyakorlasnal. Kettot kiengedtem, bosszusnak tuntek, es rogton meg akartak vitatni az ugyet a varazslokkal. Kesobb megtalaltam a fickot aki elhozta a konyveket, onnan ot hasznaltam csalinak, es pofozozsaknak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Hát én igazán értékelem a felfedezés örömét, viszont most végigmentem még 1x és csak az egyiket találtam meg - az idõlassítást lent a legalsó szinten nem sokkal Morokai elõtt. Viszont a másik szó az fogalmam sincs hol lehet

fog fel madártáv nézetnek. 😊

koschwarz
mondjuk szerintem ez a 3d térkép alapból kicsit gáz, tehát egy térkép legyen térkép, ha értitek mire gondolok (mint pl. az oblivionban). látványosnak látványos ugyan, de ez nem térkép. na még ezt úgy megmodolni, hogy a "földszintig" le leheseen vele menni, már enyhén "cheat"-, de legalábbis exploit-szagú.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

*5206 Szed le ezt vagy csinálj a java progival egyet a saját kártyádhoz..A d3d9.dll okozza. Mivel nvidia specifikust raktál fel.
Én a listából kiválasztottam a HD4800 sorozatot.

Nem nem az a Cursed Ring of Hircine
Én a Ring of Hircine van...
Additional Werewolf Transformation 0.25 pts ezt irja nála
PTW
ha jól vettem ki, ott van az item leírásában "transforms wearer randomly" vagy valami ilyesmi. tehát nem szabályozható.
Már ha cursed ring of hircine-rõl beszélünk

Van valakinek tapasztalata a Ring of Hircine használatában?
Nekem nem jelenik meg a mágia alatt a powerben a form lehetõség...
De az aktiv mágikus hatások között ott van a lehetõség???
Valakinek ötlete???
Pretorian
<#wilting> 11.10 nem jó, nálam a Battlefield 3 multija orrba-szájba lagolt vele, vissza tettem a béta drivert és most már frankó minden. Skyrimmel is valami hasonló lehet a helyzet, de valószínûleg pár napon belül lesz vagy béta, vagy final driver ami orvosolja a hibákat.
8800 GS...szerintem szedj le minden NVIDIA-szemetet a géprõl, és pucold ki a registry-t.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

plusz farkas alakban nyista tárgyszedegetés

For the greater good

Fantusz
Egy technikai kérdés.

Graphics Adapternél NVIDIA 8800 GS jelenik meg, s nincs is más opció.
A videokártyám ATI Radeon HD 4890.

Valami nagyon nem stimmel, mert a játék normál, lagmentes futásból sokszor lemerevedik, s csak másodpercek múltán fut tovább.
Fõleg nyílt terepen gyakori ez a jelenség, s felbontást sem lehet állítani (1440x900), bár inkább memóriaelfogyásra utaló a dolog, hisz nem is lagol a játék, csak átmenet nélkül "lefagy", majd néhány (sok) másodperc múltán megy tovább.

Egy régi driver van fönt, megpróbáltam a legújabbat felrakni (11-10_xp32_dd_ccc_ocl) ennek meg az lett az eredménye, hogy 800x400-as felbontásnál, 4 bites színmélységnél jobbra nem tudtam állítani a monitort, az ATI kontrolpanel nem érzékelt videokártyát - a régi driverrel ismét rendben van a felbontás, mennek a játékok, kivéve a Skyrim makrancoskodik.

Van erre valami orvosság?

Fpocok
Hehe... Kinek kell LA Noire, amikor itt van
CSI:Windhelm
😄DDDDDDDDDDDDDD

Parasite Eve 2, best game EVER!

Vagy ezt a linket betenni: http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Werewolf

A vérfarkas gyik-hoz azt is oda lehetne írni, hogy naponta egyszer lehet használni a varázslatot, és ha folyamatosan nem fogyasztasz embert (nem ölsz meg) kvázi lejár a varázslat. Jah és ha valaki gondolkodik rajta, hogy az legyen ne feledje vannak mellékhatásai pl.: a legsúlyosabb nem lehetsz sohasem rested😊 Remélem segített ez valakinek.

Tudja valaki hol találom az arénát???
Hm... talán az eddigi legidegesítõbb bug amivel találkoztam... Elmentem Winterholdba, ahova belépve az õrök fogták magukat és nekem támadtak! Semmit nem tettem, a fegyverem se volt elõvéve, semmi! visszatöltöttem egy 5 perccel ezelõtti mentést és megjavult... hm...

Az a baj, hogy ez a bug ma már másodszor lépett fel, és ha továbbra is fel fog, akkor nem biztos h mindig ilyen könnyû lesz helyrehozni.
MerlinW
Hányszor írjam le?😊

Shout-okat keresni kell. Ha megtaláltad õket akkor megjelnnek a listában, de inaktívak. Sárkánylelkekkel kell aktiválni õket (tab - magic - shouts - majd az inaktív (sötétszürke) shout-on R billentyû).

Shout-oknak nincs kapacitása. Aktiválod õket és annyi. Megmaradnak, és annyiszor használod õket amennyiszer akarod.

[merlinw.org]

Fpocok
A sárkányok csak soult adnak. A spelleket le kell olvasni mindig a falról.

SzirmosSzisza
Sárkány az csak növeli a max shout kapacitást nem ? Legalábbis én is megöltem egyet és nem adott semmit, bár lehet azért mert nem mentem még fel a hegy tetõre az arcokhoz 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Srácok!
Anyira jó a játék, hogy LEHETETLEN követni a frórumot az élménybeszámolók miattXD

Sajnos nálam a viz eléggé átlátcó ha kevés a fény.
Tûz és pókháló fal meg eggyenessen átlácó????
Valakinek ötlete?? Illesztõ program vagy mi<#lama><#lama><#lama>
elméletileg a Ati radeon 3800 am van...

Amúgy a játék eszméletlen.
Eszméletlen sok a küldetés!<#violent><#vigyor1>
Fpocok
Hát nekem meg van két szürke is, amire még nem jutott lelkem. Pl az
idõlassító.

Viszont láttam több fokozat is van, pl a tûzesnek már megvan a második is.

MerlinW
Miért vegyük el a felfedezés örömét?😊 Nem olyan nagy az a hely😊

[merlinw.org]