30713
TES
  • Calver
    "Nálam, és gondolom mindenkinél ábécé szerint vannak a cuccok."
    ezt írtad, erre válaszoltam, h rosszul gondolod - nem rendezi Skyrim mindenütt név szerint ABC sorrendbe a cuccokat. a nálad lévőket? igen. ládákban? közel sem. sok szerencsét a neked kellő cuccok kiválasztásához 100 másik közül, amik minden sorrendet nélkülözve vannak behajigálva.
  • Calver
    van könnyűpáncélos ág, igen - ellenben...
    DB cuccnak csak a kesztyűje egyedi - nem tudsz olyat csinálni enchant-al.
  • Batmanci
    Mit is? Kedves, Calver?
  • puca007
    Hali, smithinggel lehet valamelyik ággal olyan ruhát csinálni, ami light vagy hasonló vagyis megfelel sneak es archer/dagger karinak? vagy a dark brotherhoodos ruhánál (enchant terén) nem fogok tudni jobbat összehozni?
  • Calver
    rosszul gondolod.
  • feri0127
    sziasztok a nevem feri, de szólítsatok csak fecskendőnek

történt múltkor, hogy elfogyott itthon a baba testápoló amivel sikosítottam, és mivel pont a micimackó mesére vertem, eszembe jutott, milyen lenne ha mézzel sokosítanék. kiugrottam a közeli erdőbe, hogy mézet lopjak a méhektől. füstölővel elűztem a méheket, levettem a kaptár tetejét és belemarkoltam a mézbe, majd elkezdtem recskázni. hazaérve furcsa zümmögő hangra lettem figyelmes, hát a méhkirálynő belemászott a faszlukamba és azóta is ott tanyázik.
    magyarul zümmög a faszlukam!

történt veletek már hasonló? wer324re
  • Batmanci
    Nálam, és gondolom mindenkinél ábécé szerint vannak a cuccok.
    Biztos az RTL klub-ot nézed. Ott semmi sincs rendben, csak a Barátok Közt, meg az SMS "játék", amit nálad a törvény büntetne, náluk játék.
  • Batmanci
    Valaki - zsivány - írta, hogy hátba lőtte a szerzetest.
    No, ott én jó fiúként viselkedtem. (Persze, megnéztem milyen a "Rontás Koponyája") Levettük az átkot a falu lakóiról, és kiírja, hogy vegyem fel a jutalmat a Dzsarltól. Azóta is ott van a küldilistában, mert a tetű, nem hajlandó ugatni a témáról. Valami bug lehet.
    Ha a peccs után nem fogadja el a mentést, belezuhanok a megidézett kardomba, vazze!
  • Ragnar360
    btw ennyi idö alatt jobb/nagyobb peccset is összedobhatttak volna, nem mintha engem zavart volna barmi is eddig, csak a low texturaval talalkoztam én is - viszont 1-2 okossagot, finomitast, eltudnank képzelni itt-ott mindannyian
  • Ragnar360
    én asszem ugyvettem észre h az van inventory, item listbe
  • yesname #10435
    Ha már új UI-t nem kapunk, legalább egy ABC sorrendet csinálhattak volna.
  • Ragnar360
    Today we’ve begun rolling out Skyrim’s 1.2 update for PlayStation 3. The update is already available for users in Europe and we will let you know as soon as it’s up in North America. Our current ETA for Xbox 360 and PC players is this Wednesday, November 30th.

So what does the new update cover? Details below…

UPDATE 1.2 NOTES (all platforms unless specified)
    Improved occasional performance issues resulting from long term play (PlayStation 3)
    Fixed issue where textures would not properly upgrade when installed to drive (Xbox 360)
    Fixed crash on startup when audio is set to sample rate other than 44100Hz (PC)
    Fixed issue where projectiles did not properly fade away
    Fixed occasional issue where a guest would arrive to the player’s wedding dead
    Dragon corpses now clean up properly
    Fixed rare issue where dragons would not attack
    Fixed rare NPC sleeping animation bug
    Fixed rare issue with dead corpses being cleared up prematurely
    Skeleton Key will now work properly if player has no lockpicks in their inventory
    Fixed rare issue with renaming enchanted weapons and armor
    Fixed rare issue with dragons not properly giving souls after death
    ESC button can now be used to exit menus (PC)
    Fixed occasional mouse sensitivity issues (PC)
    General functionality fixes related to remapping buttons and controls (PC)

After releasing the 1.2 update, we will continue to monitor forums, blogs, etc. for issues you are reporting, and we will keep you updated on further updates to improve your gameplay experience.

Thanks for playing Skyrim.

semmi lényeges végülis...leszámítva, a FŐjavitasokat
  • Molnibalage
    Az a kísérőd Lydia szobája. A lépcsőn felmenva az balra van. A te szobád meg jobbra. Abban tudsz aludni.
  • spcs
    Megvettem a házat Whiterunba, de sajnos csak egy éjszakát tudtam benne aludni, utána berendeztem és azóta nem tudok aludni a saját ágyamba. Kiírja, hogy a saját ágyam, de amikor rákattintok akkor meg azt írja, hogy nem aludhatok benne mert nem az enyém. Vajon ez mitől van?
  • Fpocok
    Nekem már sikerült. :D
  • twi452
    Utálom ezt a játékot.. egyszerűen nem lehet abbahagyni :D
    Olyan hangulata van, hogy ilyet már rég tapasztaltam :)

• Calver
    ha nem könnyű páncélos vagy, akkor semennyit - Daedric jobb nehézvértek közül.
    ha viszont arra gyúrtál, itt megtalálod alapanyag szükségleteket.
  • blackfire001
    Az nem gyenge.. :D szerintem mostanában akkor hanyagolva lesz. :D hány csontot, meg pikkelyt érdemes meghagyni?
  • Richardix
    ... Az érdekes...
  • Nagydög
    Lehet, hogy igazad van, en csak egyszer talalkoztam a jelenseggel, de akkor a dogrovason levo (akkor meg erosnek szamitott nekem) ice wolf, egyszer csak megint teljesen egeszseges lett, es mar spriggannak hivtak.
  • Egoraptor
    Úgy van, csak fáradt vagyok már. :]
  • Richardix
    100-as smithinggel :)
  • Egoraptor
    90-es kovácsolással - hogyan máshogy ;)
  • blackfire001
    Tudom, hogy kellenek a sárkányokból kinyert cuccok, de még is, hogy lesz ebből páncél? :S
  • skymannn
    Itt egy kis lightos kép tőlem (lehet picit sötét, sőt..)
    Ez a nightgale set nagyon pöpecül néz ki :)

• SaGa
    Téves. A karakter neve benne van a mentésfájlok nevében. Az Oblivionban valóban nem volt, de itt benne van. ha újat akarsz kezdeni, nem kell végigzötyögni ismét a kezdő utat, az első mentés mindig Save 1 - Prisoner Skyrim és a fajválasztás előtti időpont. Már ha nem mentettél rá.
  • Richardix
    Igazából nem megszállják őket, csak megbűvölik :)

Egyébként a Kyne's Peace nagyon hasznos, nem csak vészhelyzetben, de egyébként is.
  • Sir Quno Jedi
    Úúúúú három maci. 1x beragadtam 3 cave bear közé, na szétcsépeltem őket simán, de nagyon hangulatos volt (bénítós fegyómtól 5 secre eldőlnek mint a bot, plusz soul trap 10 secre, aztán másik megadja a kegyelemdöfést.
  • Flora2
    Egy spriggan szarvas képében? ezt se tudtam...

Wood elfként soha de soha nem használom az alap állat-szelidítést, mert azt akarom, hogy támadjanak, hogy gyakorolhassak rajtuk. Akkor már inkább a Kyne dragon shout, ha nagyon muszáj (mondjuk akkor nagyon muszáj, ha három medve jön egyszerre).
  • Sir Quno Jedi
    Namost Nekem Lydia két varibottal nyomul lazán. Inkább azokat használja fegyók helyett, ha mágusok vannak, vagy messzire kell tolni és íj még nem kell, mert nincs olyan messze. Sőt familiárist is idéz gyakran nekem botból. Két 60-90 körüli sebzésű területre ható bottal nagy irtásokat tud rendezni. Igaz ő már nálam Blades tag.
  • Fantusz
    Elhiszem, de én nem tudtam rávenni a csajt, hogy botokat is használjon.
    Talán ha a kétkezes fejszét elvenném tőle, akkor rákényszerűlne:-)
    Mostanság meg pihen Lydi is, a főmágusi talár megszerzése után sárkánymentes világban volt kedvem játszani, no meg a Champions küldetésekhez nem igazán illik egy high elf köpönyeges.
  • mike01010101
    Kiválasztod a magia menuben mint a kiáltást és a Z betu (y) alapbol.
  • bega82
    Van aki szokta alkalmazni wood elfként az állatok megszelidítését? Mennyire használható power? Lehet ezt fejleszteni úgy, hogy ne csak pár másodpercre működjön, hanem tartósabban is?
  • Nagydög
    Asszem, egy spriggan lehetett a dolog mogott. Megszalljak az allatokat idonkent, es ettol azok zolden fenylenek, meg sokkal erosebbek is.
  • Fantusz
    Nem feltétlenül, ugyanis nem kizárólag destruction mágia létezik.
    Kipróbálhatod idézett fegyverrel harcolva milyen gyorsan növekszik a cunjuration skill.
    Az idézett fegyvert tovább fejlesztve automatikusan megkaphatod hozzá a soul trap és az elűzés képességet.
    A restoration harcosnak sem árt, főleg, ha megtanul vele állóképességet is vissza tölteni.
    Itt van még a Ward varázslat, ami egy mágia ellen védő pajzs, de ennek is csak akkor van értelme, ha a karakter szintjének megfelelő erősségű, a kezdő szintű lesser ward kb 10. szint után az első varázslattól szétrobban.
    Az illuzió iskola főleg az ellenfelek összezavarására épít, ez már valóvan egy olyan terület, hogy csak akkor lesz hatékony, ha kezdetektől tápolva van.
    Fel lehet powertrenelni, de sokáig haszontalan lesz, minek vesződnél vele?
    Az alteration a mágusok védelmi készletét bővíti, de itt vannak a különböző trükkök is - ezzel együtt páncélozott harcosnak könnyen nélkülözhető.
    A paralise expert szintű varázslat "műkedvelőként" a mágikus fény, detect life, víz alatti lélegzés lehet érdekes az alterationból, perkekkel el lehet érni 30% mágia ellenállást, 30% mágia elnyelést, de ezeket lehet enchantolni is, úgyhogy harcosnak ez kevésbé érdekes, mint egy pure mage-nak.

A lényeg valóban az, ha nincs a játékosnak kedve egy kész harcost még pluszban mágiára is nevelni, nem is kell, fölösleges.
  • Tovi
    Nekem is Staffot hasznal Lydia a legtobb esetben, van nala vagy 6 db, mindig toltogetem. Neha alig latom az ellenfelet a tuzfelhoben amit produkal...
  • SkyLand
    NA végre werewolf lettem de melyik gombal tudok átváltozni ?XD
  • Flora2
    Hümmmm, nem is tudtam, hogy vannak veszett szarvasok is... tegnap megtámadott egy a tundrán. Színesen fénylett (és íme, egy újabb átvétel a Nehrim-ből...).
  • Nagydög
    Nem a lofuttyot, nem! Liditol elvettem a nala tarolt botokat, mert ugy szorta a hatamra a tuzgolyokat, hogy csak na.
  • Molnibalage
    Akkor asszem kipróbálom őt is. Hú, ez erősen kétértelmű volt. :)