The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kardról szóló könyvben meg benne az infó, de ha tényleges feladat (gondolom ez a red eagle lesz), akkor bekerül az egyéb feladatok közé is. Ott kijelölöd, nyomsz egy m billentyût (úgy hogy a feladat neve fölött tartod a kurzort) és már meg is mutatja hol a cucc (a térképen).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
adnak ismétlõdõ küldetéseket? Mert már vagy harmadjára ölök meg xy banditavezért. Meg egy sárkányért is vettem már fel kétszer a vérdíjat
ugyan attól a nõtõl ugyan abban a városban. Hogy van ez? 😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Sárkányok meg majd lesznek dögivel ne aggódj. Ahogy haladsz a fõ sztorival úgy lesz egyre több belõlük.
Hogy lehet sárkány lélélekhez jutni ? tudom ölni dragonokat de nincsenek sehol...
A videokártya ATI Radeon HD 4890 (MSI R 4890), bíztam benne, hogy egy driverfrissítés után felismeri a Skyrim a kártyát, mert az elég furcsa lemerevedés okának azt vélem, hogy NVIDIA kártyaként kezeli a játék.
Nincs elõzmény, nem lagol, egyszerûen lemerevedik a kép, a zene szól tovább, s 3-5 másodperc "fagyás" után újra megy a játék.
Ez alapbó így van belõve? Ha van ilyen feature és nem, akkor minek van benne a motorban, ha csak txt editálással kapcsolható be?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem igazán tudom, honnan jött ez az NVIDIA 8800 GS, a driver frissítésben bíztam, de a legújabb ATI driver fölrakása után olyan ijjesztõ kép fogadott, hogy még a videokártya hiba lehetõségén is elgondolkoztam.
A driverek az ATI gyengéi, a 9-8-as már jócskán elavult, de mivel eddig nem volt gond vele, használtam, de mivel most gond lett, próbáltam frissíteni, de csak ez a 11.10-es verzió volt elérhetõ, de az majdnem reinstallhoz görnyesztette a gépet.
A legördülõ menüben nincs csak a 8800 GS, próbáltam az INI-ben átírni a sort (ATI Radeon HD 4800 series), de a játék indításakor érvénytelen adapterre hivathozva visszaírja 8800 GS-re.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Én a listából kiválasztottam a HD4800 sorozatot.
Én a Ring of Hircine van...
Additional Werewolf Transformation 0.25 pts ezt irja nála
Már ha cursed ring of hircine-rõl beszélünk
Nekem nem jelenik meg a mágia alatt a powerben a form lehetõség...
De az aktiv mágikus hatások között ott van a lehetõség???
Valakinek ötlete???
8800 GS...szerintem szedj le minden NVIDIA-szemetet a géprõl, és pucold ki a registry-t.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
For the greater good
Graphics Adapternél NVIDIA 8800 GS jelenik meg, s nincs is más opció.
A videokártyám ATI Radeon HD 4890.
Valami nagyon nem stimmel, mert a játék normál, lagmentes futásból sokszor lemerevedik, s csak másodpercek múltán fut tovább.
Fõleg nyílt terepen gyakori ez a jelenség, s felbontást sem lehet állítani (1440x900), bár inkább memóriaelfogyásra utaló a dolog, hisz nem is lagol a játék, csak átmenet nélkül "lefagy", majd néhány (sok) másodperc múltán megy tovább.
Egy régi driver van fönt, megpróbáltam a legújabbat felrakni (11-10_xp32_dd_ccc_ocl) ennek meg az lett az eredménye, hogy 800x400-as felbontásnál, 4 bites színmélységnél jobbra nem tudtam állítani a monitort, az ATI kontrolpanel nem érzékelt videokártyát - a régi driverrel ismét rendben van a felbontás, mennek a játékok, kivéve a Skyrim makrancoskodik.
Van erre valami orvosság?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az a baj, hogy ez a bug ma már másodszor lépett fel, és ha továbbra is fel fog, akkor nem biztos h mindig ilyen könnyû lesz helyrehozni.
Shout-okat keresni kell. Ha megtaláltad õket akkor megjelnnek a listában, de inaktívak. Sárkánylelkekkel kell aktiválni õket (tab - magic - shouts - majd az inaktív (sötétszürke) shout-on R billentyû).
Shout-oknak nincs kapacitása. Aktiválod õket és annyi. Megmaradnak, és annyiszor használod õket amennyiszer akarod.
[merlinw.org]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Anyira jó a játék, hogy LEHETETLEN követni a frórumot az élménybeszámolók miattXD
Sajnos nálam a viz eléggé átlátcó ha kevés a fény.
Tûz és pókháló fal meg eggyenessen átlácó????
Valakinek ötlete?? Illesztõ program vagy mi<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
elméletileg a Ati radeon 3800 am van...
Amúgy a játék eszméletlen.
Eszméletlen sok a küldetés!<#violent>#violent><#vigyor1>#vigyor1>
Viszont láttam több fokozat is van, pl a tûzesnek már megvan a második is.