The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Imént legyártottam 50 vaskést és 40 bõr karvédõt, így léptem 20-25 szintet.
Megnéztem az ork, elf és törpe felszerelést... nagyon táposak lesznek. Alig várom, hogy az ebony-t, glass-t, daedric-et és legfõképpen a sárkányost is lássam.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ui nem reklám ,de ovalstam ,hogy akartok relikviákat stb a www.jatekok.hu-n Skyrimes játék van és lehet nyerni pár dolgot. ha gondoljátok és nem kapus mert én már nyertem más jétkot tõlük szóval igaziak!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A skyrim creation kit-et honnan tudom letölteni?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Azt szeretném kérdezni, hogyha a Diplomatic Immunity küldetésben nem adtam oda a cuccomat és így nem került a ládába akkor azokat a küldetés végén valahol visszakapom?
Remélem megjelenik és ez közel sem az eredeti a fények és az élesség a 100xsa és csak HD4870-es
És a pc-s eladások nagy részét manapság már a digitális disztrib teszi ki amúgy is. Szóval ennek függvényében az a 13 % igen szép eredmény (ami pc-s dobozos Skyrimeket jelent kizárólag). És most azt kell, hogy mondjam, hogy megérdemli a sikert a Bethesda, nagyon nagyot tettek le ezúttal az asztalra. Még tán nagyobbat, mint annak idején az oblivionnal.
Nem is akarok én újra visszatérni erre a klasszikus pc és konzol témára, csak ennyit akartam hozzáfûzni a dologhoz.
enlightened
Mi a baj az expertel? Én is azon tolom és nem modnanám, hogy könnyû.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
"Up over 600% on Oblivion's modest 490k staggered opening across PS3 and X360, Skyrim will manage to outsell Oblivion as a whole in a matter of weeks. 59% of units were sold on the X360 (over 2 million copies) and 27% on the PS3, with 13% on PC"
Kozel 60% xbox, 27% ps3 es 13% csak a PC... Hat ezert lesz minden jatek elobb-utobb konzolos, es minden PC-s megjelenes "csak" port, hogy valaszoljunk a 4-5 nappal ezelotti kerdesre.
Ma jöttem vissza, és végre nyomathattam 😊
Érdekes, hogy állandóan a gépben van a vezetések X360 kontrollerem, és a játék elinduláskor automatikusan arra állította az irányítást. Le kellett tiltanom 😊
Ez a 'modern' UI kicsit fura ... de gondolom majd megszokható. A látószög nekem egy kicsit szûk, folyamatosan forgolódom, nem érzem a térlátást ... de gondolom ez is szokás kérdése.
Érdekes, hogy a gépigény kb ua mint az Oblivionnál, de mintha most felvettek volna valami normális modellezõket, annyira jól néztek ki az elején a pókok, meg pl a ráncos képû börtönõr, vagy kicsoda az elején ... szóval ez biztató az Obli után 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
2. igen, érdemes - az enchant egy MOCSKOSUL erõs képesség.
2. Ha akarsz mágikus fegyvereket, akkor kell ezzel vacakolnod, mert a mágikus fegyverek bizony lemerülnek egy idõ után.
a soulgemet hogyan lehet megtölteni a megöltek lelkével?
1. bárminek a lelkét beletölthetem-e? /rabló, varázsló, troll, stb/
2. ha harcos vagyok egyáltalán érdemes-e ezekkel vacakolnom? /mert lassan úgy érzem hogy "szétesik" a karakter mert ide-oda fejlesztgetek/
valszeg kell egy újra indítás a fejlõdés miatt. sajnos nem vagyok tapasztalt rpg-játékos /egyik oblival/morrow-val SEM játszottam eddig!/