The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha gyorsbillentyure rakod, akkor elso lenyomasra a bal kezbe teszi, masodikra a jobb kezbe is. Nekem csak igy mukodik.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Egoraptor
Nálam nem, gyorsmenürõl szoktam, varázslat nevén megnyomom jobb és bal egérgombot és annyi.

Közben megnéztem a GYIK-et, vérfarkas ok.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Én már elvileg vérfarkas vagyok, de még nem sikerült átváltoznom magamtól. Hogy kell?
Más. Rá lehet venni a követõ társamat, hogy õ is egy lóra üljön, ne csak fusson a lovam után?

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

TVelvet
Tököm kivan ezzel a játékkal, leülök, és eltelik a fél nap.

Kérdés. Dual wield varázslásnál nektek is ki kell választani egy fegyvert majd elrakni, hogy berakja left és right handbe a varázslatot?
Voyager5
hoho, köszi!
francois
Osztom. Ráadásul rém hangulatos farkasként rohangálni a csillagban.

Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azura Shrine-ja Winterhold-tól délkeletre van egy hegyen, de random találkozhatsz valakivel, aki épp odamegy, és rárakja térképedre - csak ne jófiúskodd el a küldetést, fekete kõ ezerszer jobb. Skeleton Key úgy tudom tolvajos küldik egyikében van benne.

"The trees move. Do you not see it?"

Palinko
#5548 az elején hasznos lehet nagyon pl azura star küldit is ezzel csináltam meg, mert elég nehéz kizavarni barátunkat 😄
#5549 igen
errõl is olvastam faq-ban 😊

Voyager5
Azura Star, Skeleton Key küldivel találkozott már valaki?
Vérfarkassá válni nem is olyan rossz, és szinte észre se veszed. Akkor változol át, amikor akarsz, egyébként teljesen hétköznapi ember maradsz. Annyi állandó negatív hatása van, hogy alváskor nem kapsz pihenési bónuszt, de cserébe harci helyzetekben életmentõ lehet.
francois
Elkerülni vagy kigyógyulni? Vámpírságot el lehet úgy kerülni, hogy ne harapjanak meg😊 Vérfarkas az már más, quest rész. Bár jó darabig én sem csináltam meg, de nem rossz móka.

Ha rá kattintasz a kék szövegemre akkor megnyitja az sg.hu egyik odalát ahol választ kapsz a arra amit akarsz evvel kapcsolatban!
Calver
megnézem, ezer köszönet érte <#eljen>

Nem csak azok a felbontások léteznek, amit kiad a Launcher.
Én 800x600 -at állítottam be ini-be és elindult a game.

War. War never changes...

JethroHUN
Vámpírságot: amikor elkapod a fertõzést ( Sanguinare Vampiris) akkor iszol egy cure disease potit vagy elmész egy oltárhoz. 3 napod van az átváltozásig.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Na ebbõl is látszik nem a magic az erõs <#idiota>

kill3r21
pont ezzel kapcsolatban akartam kérdezni hogy hogyan lehet elkerülni a vámpírságot és a vérfarkassá válást, én obliban is utáltam....tehát ha vki tud vmi irjon 😊
Palinko
igen lehetsz, bár vannak olyanok amik kizárják egymást.
Molnibalage
Nekem tetszik.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tobias88
Dagger az úgy látom bugos
Molnibalage
Szép. Egy kérdés. Több frakciónak is lehetsz tagja?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Palinko
szétnéztem sajna nem találtam senkit akit magammal vihetek és tanít is, általában árulnak a mesterek 😞 de pickpockettal vissza tudtam venni ha akartam. ha gondolod nézd meg itt egy mentésem

s1.toldacuccot.hu/dl.php?sid=4c39b3685a2bcfb79ef64fa9dcd0ce52&file=Save+11+-+Palinko++Skyrim++59.01.02.ess
Solid Snake
Akinek esetleg még probléma a FOV-beállítása,az tegye az alábbi lépéseket:
1.konzol menü lehívása
2.beírni a kívánt fov értéket Fov ** /** ide jön a szám érték pl.90/
3.elmenteni a játékot
4.kilépni a menübe
5.ezután már megõrzi a kívánt értéket,a kilépés-betöltés után is.

Sajnos az ini-be beírás csak a betöltésig mûködött,pl. elhalálozás után visszaállt az eredetire. Legalábbis nálam,remélem ez a megoldás segít másoknak is.<#eljen>
PiszkosFred
Ismert bug, keress ra a "flickering shadow fix"-re a guglival, millio beallitas fogsz talalni a gameprefs.ini kapcsan. A kovetkezo javitasig ki lehet huzni igy.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ez nálam is jelentkezett Ati kártyával... nem tudom mi okozhatja! :S
Molnibalage
Az amulettet én egy halott õrjáratnál találtam meg a banditák felé menet. (Tornyos küldetés.)

Köszi a segítséget!😊

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

Calver
de nem lehet mágusoknál olyat játszani, mint Companion-ok esetén? ugyanis ott meg tudod azt csinálni, h trainelsz, majd felveszed a csapatodba segítõként a trainert, és szimplán visszaveszed tõle a pénzed <#nevetes2> erre lennék én kíváncsi, h ez megoldható-e kismágusokkal.

Sziasztok

nvidia 470gt-vel legfrissebb driverekkel, lenne egy olyan problémám, hogy a karaktereken "rezegnek" az árnyékok más is találkozott már ezzel a dologgal, ha igen ez "normális" vagy van rá valami megoldás?

Lourker

Palinko
én végignyomtam, csak épp nem kell trainelnem mert nem mágus a karakterem. de pl tolvajoknál is hiába vagyok fõnök, a trainelésnek nagy ára van ám 😊
Palinko
áh miért nem lehet választani, hogy nem akarom kinyírni paarthurnaxt? 😞 legjobb lesz ha nem nyúlok egyenlõre a questhez majd talán történik valami 😄
Ebben az esetben nekem pedig az lenne a kérdésem, hogy aki ezt megcsinálta, az Molokeit hogy verte le anélkül, hogy nem csalt a nehézségi szinttel?

PiszkosFred
Toltsd le steamrol. Alig par ora az egesz, normalisabb nettel meg annyi sem.

Pretorian
Kemény. Sleeping Giant Inn-ben éppen veszem fel a cuccaimat a ládából a party után, és kidobom a földre a nálam lévõ elven amort. Erre fentrõl leszalad a csapos, és megkérdezi hogy megtarthatja-e a páncélt, amit eldobtam(!).

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Calver
míg mindig kérdezem azoktól, akik végigzúzták The College összes küldetését:
a végén "gondolom" arch-mage leszel - ilyenkor lehet csapatba felvenni azokat a mágusokat, akik trainelni tudnak? magyarul lehet gyakorlatilag "ingyen" (visszaveszed tõlük a pénzt) trainelni?

De irigy vagyok most megmondom ,de kedvesen nem gonoszságból! Én megrendeltem és Londontól 40 percre lakunk kocsival de sajna leparkolni cumi szóval megrendeltem és azt mondták az elkövetkezõ 30 napban érkezik! OMG !! 8)))
Egoraptor
Úgy lenne az igazi ha mana menne le idézéshez és power attack-hoz is egyaránt és nem nõne 1 handed hanem csak Idézés de az gyorsabban.

PiszkosFred
Az oke, de ettol meg nem tudja meg a jatekos, hogy mennyi az annyi. Ehhez jo, ha van egy fix ertekkel rendelkezo hagyomanyos kardod, es ahhoz nezed meg, hogy tobb vagy kevesebb e a bound sebzese az adott skillen.

Calver
az Oblivion, itt sebzés alapján számolja h mennyit ugrik a képzettséged. én spec beálltam 2 maci közé, belõttem mindkét kézre healing-et, és rátenyereltem az egérre <#idiota>

JethroHUN
Stamina megy le, a power attackhoz, az idézéshez mp de csak egyszer veszi le, nem ütésenként.

OFF:
Teljesen reális, a valóságban is kb. 90%-ban óriási szél van a nem szélárnyékban lévõ magas helyeken, nekem tegnap olyan síelhetnékem támadt a játéktól, hogy alíg bírtam magammal. 😄
A legmagasabb ahol ezidáig síelni jártam kb. 3200 m magasan, na az olyan volt, mint egy másik bolygó. 😄

Eladásra. Más szerepe egyenlõre nincs.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Egoraptor
Már csak az a kérdés hogy Mana megy e le vagy Stamina?

Egoraptor
Teljesen jó a grafika szerintem, az igazat megvallva szerepjátékoknál nem igazán számít nekem, felõlem lehet 2D-s is ha jó a történet.

Aki ezen van fennakadva az túl sok FPS-t nyom (ugye történet általában gyér, megyek és lövök szindróma, ezért ráfekszenek a grafikára.)

JethroHUN
"Attacking targets with a Bound Sword increases both the One-Handed skill as well as Conjuration" "note find average damage the sword deals on diffrent skill levels) (same goes for battleaxe and bow" TES Skyrim wiki

Solid Snake
respec perk:
player.removeperk <ID>
player.addperk <ID>