The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Más. Rá lehet venni a követõ társamat, hogy õ is egy lóra üljön, ne csak fusson a lovam után?
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Kérdés. Dual wield varázslásnál nektek is ki kell választani egy fegyvert majd elrakni, hogy berakja left és right handbe a varázslatot?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
#5549 igen
Én 800x600 -at állítottam be ini-be és elindult a game.
War. War never changes...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
2469 Armor. / 3199 Damage using (Smithing, Alchemy, Enchanting) (only 31 Perks!)
s1.toldacuccot.hu/dl.php?sid=4c39b3685a2bcfb79ef64fa9dcd0ce52&file=Save+11+-+Palinko++Skyrim++59.01.02.ess
1.konzol menü lehívása
2.beírni a kívánt fov értéket Fov ** /** ide jön a szám érték pl.90/
3.elmenteni a játékot
4.kilépni a menübe
5.ezután már megõrzi a kívánt értéket,a kilépés-betöltés után is.
Sajnos az ini-be beírás csak a betöltésig mûködött,pl. elhalálozás után visszaállt az eredetire. Legalábbis nálam,remélem ez a megoldás segít másoknak is.<#eljen>#eljen>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
nvidia 470gt-vel legfrissebb driverekkel, lenne egy olyan problémám, hogy a karaktereken "rezegnek" az árnyékok más is találkozott már ezzel a dologgal, ha igen ez "normális" vagy van rá valami megoldás?
Lourker
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Teljesen reális, a valóságban is kb. 90%-ban óriási szél van a nem szélárnyékban lévõ magas helyeken, nekem tegnap olyan síelhetnékem támadt a játéktól, hogy alíg bírtam magammal. 😄
A legmagasabb ahol ezidáig síelni jártam kb. 3200 m magasan, na az olyan volt, mint egy másik bolygó. 😄
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Aki ezen van fennakadva az túl sok FPS-t nyom (ugye történet általában gyér, megyek és lövök szindróma, ezért ráfekszenek a grafikára.)