30713
TES
-
SaGa Jr #10525 Hanyagold a kétkezes fegyvereket mert egyszerűen szarok, nincs rá jobb szó. Még maximálisra fejlesztve sem lesz egetverően jobb a sebzésük mint egykezes társaiké, de legalább lassabbak (sokkal), jóval több staminát zabálnak és sehol nincsenek hatékonyság terén egy pajzs+fegyver vagy két egykezes fegyver mellett.
Előbbi kombináció nagyon sokkal megemeli a túlélési esélyeket és a több kunszt, többféle power attack meg staggering jelentősen élvezhetőbbé és hatékonyabbá is teszi harcban, utóbbi meg sokkal nagyobb összesített sebzést produkál, de védelmet csak passzív módon lehet megoldani (nincs blokkolás, erősen offenzív játékstílust igényel így bizony a páncélzatot kell feltolni és jelentősen felszerelni mágia ellen). Egész egyszerűen a kétkezes fegyverek nem nyújtanak semmi érdemi előnyt a másik két harcmodorral szemben amik egykezes fegyverekre építenek. -
#10524 Hali! Bocs, ha volt már a probléma: Stormcloakos küldetésről van szó, amikor ki kell szabadítani a rabokat és elfoglalni az erődöt.
Amikor beérkeztem a börtönbe minden rab szabadon volt és csak banditák voltak, egy szál imperial sem volt. :/ Próbáltam várni meg végigszaladgálni, semmi. Aztán levágtam a rabokat :D beadta ,hogy foglaljam el az erődöt, de így sincsenek védők. :/
Van vmi ötletetek? Előre is köszi! :) -
SaGa Jr #10523 Speciel pont, hogy jól csináltad, mert az volt a cél hogy visszaadd és nem hogy megtartsd. Ezzel fejezted be rendesen a feladatsort.
A skeleton key meg lényegtelen, semmi érdemi előnye nincs egy igazi tolvaj esetében aki úgyis pakol elegendő perk pontot a lockpick skill-re hogy az ő alap kulcsai is törhetetlenek legyenek. -
bega82 #10522 Én azt megszereztem 17-es szint környékén, és még most lvl 31-en is az van a kezemben. Jó kis pajzs az nagyon! -
bega82 #10521 Vazzz... ez már olyan, mintha tényleg egy repülőben ülne az ember! -
Nagydög #10520 De ez miben kulonbozik a 20% magia ellenallas es +20 eletero kombotol? Amugy igazad van, a kopenyekbol kinyerheto kombo csak kombokent hasznalhato fel. -
#10519 Jól mondod, azokból is kettőt lehet beletenni egy tárgyba és máris négy hatás lesz rajta. -
#10518 Üdv!
Ismerősöm laptopon szeretne játszani a játékkal de olyan hiba jön elő hogy a kezdésnél egyáltalán nem látszanak a szekerek és az npc-k a levegőben ülnek össze vissza. Geforce 320M vga van a gépében a legfrissebb driverrel. Valaki hallott már hasonló hibáról ill. hogy mi a megoldás? -
#10517 De az az enchant egynek szamit, nem? Nem ket kulonbozo hatast tanulsz meg vele (pl fortify health + 1 hand extra 10%), hanem egyet. (manaregen+destro vagy manaregen+conju, stb.) -
Nagydög #10516 Persze. A varazslokopenyek mind ilyenek, es egy olyan volt az elso szetbontott dolgom. -
#10515 Sikerult mar szetszedned olyan targyakat, amelyek ket vagy tobb enchanttal rendelkeztek? -
#10514 A 20% shout rengenerációt gyorsító sem sajnos. -
Nagydög #10513 Teves. A nevesitett cuccok nem bonthatok szet. A Savant's Diadem is ilyen sajna, pedig minden varazslattipus koltseget csokkenti. -
#10512 Staminára pluszt adó amuletet már találtam, de visszatöltést gyorsító cuccot még nem láttam.
Restorationból harcosnak a Regeneration és a Respite 40-es skillel elérhető - vagy használod harc közben-után a spelleket, vagy trénertől tanulsz (Whiterunban a papnő, miután megcsináltad neki a küldetést) -
#10511 Magic resist minden mágia ellen véd bizonyos mértékig.
Ha megtanulod az alteration perket, a varázslatoknál az állandó hatások között ott lesz a resist magic X%.
A 30% önmagában nem egy jelentős védelem, de ha az karakter breton máris 55%-os védelme lehet mágia ellen, vagy a dark elf a tűz elleni, nord jég elleni védelmét 80%-ra tolja ki, a hiányzó ellenállásokat mással kell pótolni (enchant, ward, stb)
-
#10510 http://christwire.org/2011/11/is-skyrim-teaching-your-children-how-to-perform-rim-jobs-and-other-homo-erotic-sex-maneuvers/
az url mar maga arulkodik ;) -
whisper #10509 Na akkor ha kérdésem megint felteszem. Alteration magic resistet érdemes kitanulni? minden ágra add resistet,továbbá a sárkány fújásokra is? Hozzá adódik az itemekből kapott ressistekhez? szóval ha ez magic resist 30% és van egy 10% fire reses neckem akkor a fire resistem 40%? Ezt valaki válaszolja már meg légyszíves -
#10508 Sajnos nem olyan éles a kép (egyetem miatt napi szinten kivetítőt bámulok :D) -
simon7108 #10507 mikor lehetek Guild Master egy guildben?A fő szál már meg van a Thieves guildben most mi jön?A tagoknál kell lopós küldiket felvenni és majd eljön az ideje? -
whisper #10506 Ezeknél a sok moncsisoknál még az is durvább mikor egy 1024*768-as projektorral kilövöd a falra jó nagyban. Dead Space 1-t toltam 2m-szélesbe . 12 órán át. nemondjam olyan volt mint egy 12 órás horror film pedig csak egy gagyi 1024-es volt. egy jó kis HD vagy FULL HD-s projectorral jól nézhet kis a Skyrim -
Bandris86 #10505 Ilyen volt a Morrowindben is, egy szamurájnak öltözött ork egy hegytetőn, akinek "nem akadt ellenfele". De őt is elérte a halál :) -
IXEMGabeo #10504 tyűű sikerült megszereznem a barlangból a fakivonatot vagy mit (gap), és visszadtam Danicának, nem semmi küldi sorozat volt...csávó, aki velem jött a templomból persze meghalt, mert odafele összefutottunk egy sárkánnyal, ami elkerülhetetlen volt... mindenesetre a sárkányt nem nehéz megölni, keveset vesz le, ha megfúj a tűzzel -
whisper #10503 Sikerült letörölnöm minden mentésemet csomó bugos quest volt stb. a mostani új Orc harcosomat már tuti nem fogom elrontani. Érdemes az Alteration magic resistet kirakni? -
simon7108 #10502 asszem elcsesztem a Dark Returns-t:(
fújhatom a skeleton key-t mert én hülye oda adtam... -
#10501 Dupla enchanttal rendelkezo targyakat nem lehet lebontani. -
Tovi #10500 Feleszteni fel lehet a tarsat konzollal, de minden cucc eltunik az invenrtory-jabol, es a skilljei is resetelodnek alaphelyzetbe.. Tehat hasznalhatatlanul gyenge lesz. Egyszer Lydiat elesztettem fel, de gy kardot nem birtam neki odaadni, hagytam is a fenebe.... kerestem masik tarsat. -
IXEMGabeo #10499 fent az Orphan rock után, van egy félköríves épület amiből banditák jöttek ki, utána bemenve az ajtón a kilátásnál lehet látni egy pedestalt, nem lehet activálni pedig kiírja az E-t, de szürke...az sztetek mi lehet? -
Psychedelic #10498 Miért nem mész be valamelyik bolta, és veszel? Ha nincs akkor bemész holnap is, ha akkor se akkor holnap után is. :)
Nekem ugy lett meg minden enchantom, hogy ki se mentem a városból. -
IXEMGabeo #10497 ja rájöttem, hogy ez az enchantolás nem is hülyeség hallod-e...keményen a gemekből és a különböző dolgokból sikerült 1% magicka regenerálódást rátenni a páncélomra:D:D:D harcos karaktertől fejletlenül nem rossz -
Ragnar360 #10496 Én speciel egy orkal találkoztam, akinek volt egy kutyája, bár nem ez a lényeg, hanem dumáltam vele, kiderült, hogy mondhatni kitaszitott lett a klánjából, mertmár kicsit öreg és várja a kegyes halált, de panaszkodott, hogy nem igazán akar eljönni, aztán mégjobban szóbaelegyedtem vele és felkínáltam neki a lehetőséget, hogy én tudok neki segíteni célja elérésében, ez persze nem nagyon tetszett neki valamiért, lehetett volna viszakoznom, de én biztos voltam a dolgomban, úgyhogy belementem...
Azért jó harcos volt még a csákó, de vajmi kevés esélye volt gondolhatjátok :)
Miután végeztem vele, megkerestem a kutyát a bokorban, elöször nem is tudtam, hogy hova lett - próbáltam vele szótérteni, de nem igazán sikerült, mert a "Ghoar" -on kivül mast nemtudott kiejteni, nekem a speechem meg gyenge, különösen ha kutyákról van szó, úgyhogy gondoltam egyet nemhagyván magára, előrántottam az íjjamat, "feküdj le" - valamiért egy head nemvolt elég neki:)
no offenz i like dogs but whatever :))) -
#10495 Végre találtam egy jó cuccot. Ysgar pajzsa. 20% mágia ellenállás, és +20 életerő...gondoltam jó lesz nekem majd másra felhasználni, de nem tudtam disechantolni....így még mindig nem találtam normális mágia ellenállást adó cuccot, amiből ki tudnám nyerni az enchantoláshoz szükséges mágiaellenállst :( -
Ragnar360 #10494 lol, nekem még nem ölték meg, pedig volt vagy 2 csata, ahol annyira csapkodták, hogy kicsit megijedtem, de tök jó volt, siettem, hogy megmentsem:) sokat kibírt, a kisköcsögök direkt a lovamra pályáztak :) egyébként, nem reloadolsz ha levagjak a lovadat ?:) -
Richardix #10493 Igen, nekromanta varázslatokkal fel lehet ideiglenesen éleszteni a hullákat. De ez csak egy ideig tart. -
#10492 Láttam ahogy Tolfdir felélesztett egy másik varázslót, akkor az gondolom valamilyen nekromanta varázslat volt, és csak időleges? Nem nagyon vágom a castereket, mindig tolvajt vagy harcost játszottam az Elder Scrolls játékokban. -
Richardix #10491 Feléleszteni csak console paranccsal lehet bárkit is. -
#10490 Jah, ha megvan a megfelelő skillem/spellem, rég elhullott companiont fel lehet éleszteni? Lydia Winterholdnál esett el, amikor a CoW-s küldetéseket csináltam, még jó régen, és azóta ott van kint a hullája a hóban (mondjuk a jó dragon plate setet leszedtem róla :P). Fel tudom még éleszteni? -
Dobronski #10489 Helyesbítek, Imperial Legion-al. -
#10488 Na most ölték meg a harmadik lovamat. Már kezd idegesíteni, hogy a ló még akkor is odajön velem harcolni, ha direkt 40 méterre állok meg az ellenségtől, hogy ne kapják szét. Nem lenne rossz egy full dragon/daedric set a paripára. De ha meg nem jön oda, akkor biztos hogy éppen arrafelé jár két torl ahol a lóval parkolok, és ők szedik szét. -
IXEMGabeo #10487 engem nem bántott...Imperial karakterem van -
IXEMGabeo #10486 röhögni fogsz, de én láttam egyet, aki elbánt 2 kardfogú tigrissel útban Helgen felé:D:D akkorát röhögtem leszolítom és kérdezi, hogy mi van?:D:D:D mire visszaértem már egy halott bandita volt a helyén és a lovas kereskedő harcolt...mondom ez a játék ÉL