The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Nem tudom másnál is elõfordult-e, hogy a játék igen halk
Pl a zenébõl szinte csak akkor hallani valamit, ha felhúzok minden hangerõt a Windowsban maxra.

Utána rájöttem, hogy a hangbeállításokon belül a loudness equalization (vagy hangerõ kiegyenlítés) bepipálása megszünteti ezt a problémát, innentõl normálisan hallani mindent végre.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

SzirmosSzisza
Mentésnél / betöltésnél ki írja mennyi idõd van benne, illetve ESC / Stats alatt is biztos ott van 😉

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kill3r21
még az a szerencse hogyha messzebrõl talál el, akkor alig vesz le a healthból 😊
kill3r21
Srácok, meg lehet valahol nézni hogy hány órát játszottam eddig? peregnek az órák és brutáljó a gém, most találkoztam egy böszme oriással, a felhalmozott health potionom mind elfogyott, de kinyirtam 😄
Laza
Egyébként tetszik a harcrendszer. Nem tökéletes, de az Oblihoz képest ég és föld. Végre normális íjászat, normális lesbõl támadás, rengetegszer beadja az azonnali kivégzést. Rúgás ugyan nincs (ami pl a DI-ben a harcrendszer kulcsa), de a shield bash ahhoz hasonló, és igazán jól mûködik.
Az a fura nekem, hogy sokszor tök messzirõl eltalálnak a karddal az ellenek ... érdekes.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Azt néztem, hogy kva sok perk van, a szintezés meg kb lvl50-nnél beáll majd. Azért ki lehet maxolni 2-3 ágat minimum?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Riften kocsma

Parasite Eve 2, best game EVER!

Erõsen kétlem.
pók könnyû volt. Utána volt 3 csonti, aki körbevett, volt amikor a társam Faendalt megölték én akkor utána rögtön újratöltöttem, nem hagytam annyiban, aztán kidolgoztam a tervet...még szokni kell a game-t az olyan helyzetekben amikor körbevesznek mondjuk akkor bajban vagyok...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem tudja véletlenül valaki, hogy átlehet-e venni a birodalom felett a hatalmat? xD Elfoglaltam légiósként az összes tartományt, viszont a császárhoz nem tudok bejutni, mert nincsen kulcsom.

Whiterunban volt egy ilyen a tavernában, arra emlékszem... fúúúh másnak jól beolvasott nekem az a papnõ 😊
francois
Merre van ez az ivós verseny?

Molnibalage
A úgy csináltam, hogy bezavartam a társat és én csak íjászkodtam. Nem azért, mert nehéz, mert kiráz a hideg a pókoktól. Könnyû volt, 12. szinen voltam, bár íjászatom alig 20-as, 0 perk. Kétkezes fegyverrel szerintem kb. két ütés lett volna. A zombikat erõs ütésnél sokszor egy ütéssel csapom le a kétkezes mittoménmilyen bárdommal.

(Legnehezebb szinten tolom.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

nagy kár,hogy egy iron dagger még lvl 80 smithing-en is ugyanannyi xp-t ad,mint lvl 20-on,de hát exploitok mindig is lesznek.

How much can you take,before you snap?

igen? Break Falls szentélyt pl megcsináltad?

jó volt legyûrni azt a nagy pókot is, meg utána a csontvázak is, olyan Diablos filingem volt 3D-ben...

téged volt, hogy csakúgy az éjszaka közepén az 1. faluban megtámadtak a THUG-ok? kijöttem egy házból és 3-man voltak elõttem....

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Molnibalage
Már vagy 13 órát toltam vele, de lényegében nem másztam el az elsõ városból, még a farmjait sem jártam végig. Jó lenne több karakterrel több oldalról végigtolni, de ehhez végtelen idõ kellene...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Igen, ez az egyik kedvencem.

Gyerekek, megvan a respawn titka! Idõgyorsítást vetettem be (1 nap 1 mp 😄) és kiderítettem. Akkor respawnolnak a dungeonok ha 30 (legalábbis 21-nél tuti több) napig NEM MÉSZ BE! Ha bemész, újraindul a számláló.
végre végeztem a forbidden legend nevezetû küldetéssel és eszméletlen nehéz volt,de ugyanennyire jó is. a kedvencem így kb 30 óra játék után

En is ezt hasznaltam. Muködik. Emellet sok szintet is leptem miatta.
😄😄 Best of,

de, ha egy jó csaj csöngetne be hozzám én tuti habozás nélkül eldobnám a Skyrimet😄

francois
Hihetetlen milyen hangulata van mikor belépek egy kocsmába és a pattogó tûz kíséretében felcsendül.

SzirmosSzisza
Érdekes ez a smithing, külföldi oldalon találtam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

It's pretty easy to get really. For anyone that wants it all you need to do is go to all the forges you can and buy all the leather, leather scraps, iron ingots, and iron ore they have and just make iron daggers (I think they restock every 48 hours, but might be 72 hours didn't really ever check). It takes about 500-600 iron daggers to get Black Smith to 100 (at least it did on my orc).
Iron Daggers cost 1 iron ingot and 1 leather scrap each. Also daedric armor is better than the heavy dragon armor. I'm not sure if glass is better than the light dragon armor.
Dragon Plate - http://imgur.com/Ch4jg
Dragon Scale - http://imgur.com/Ou0xK
Stat Screen - http://imgur.com/VL9a3
I'd guess that 540 of those weps are iron daggers, I've made a few dwarf and ebony weps too.
HUGE TIP - On the PC version if you have the iron dagger (or whatever you want to mass produce) highlighted (as in it shows the preview of the item) you can click anywhere on the preview to make it. So to save time just highlight it, then click to make, then click yes, then just keep clicking that spot where the yes shows up. I made around 400 daggers before I found out you could do it this way, it saves a lot of time.
This is also a VERY fast way to level a character if you have money so you might have to be careful. The world doesn't scale like it did in Oblivion but it does scale like Morrowind did in the sense that more powerful things start spawning in the world. In this case its basically just more Trolls and stronger more frequent Dragons.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Smithing 80-asra fejlesztve, Ebony perk kifejlesztve, megnéztem, mit tudok készíteni... 5 perc nyálcsorgás 😊 Rohadt jól néznek ki ezek az Ebony cuccok!
n1 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

SzirmosSzisza
Ebben a játékban nem nagyon van muszáj 😊

yesname
skyrimprefs.ini

A felhasználói könyvtárbantalálható meg. (Documents\MyGames\Skyrim)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

tobias88
ezt a skyrim defaultba kell beírni?
yesname
Árnyékok katasztrofálisak. Kicsit még állítgass rajta:
bFloatPointRenderTarget=1
iShadowMode=3
iShadowMaskQuarter=1

Nem mindig a nagyobb szám a jobb 😉

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

MerlinW
Oblivion GOTY (tehát az összes DLC-t tartalmazza) 5€ Steam-en.

[merlinw.org]

mi a fene? Break Fallst megtisztitottam a Golden Claw-t odaadtam a kocsmárosnak, ezután mikor bementem "Nick Nolte kinézetû csávó házába"😄😄😄, miután kimentem 3 thug várt az ajtó elõtt, alig bírtam õket kinyírni:S:S

nálatok is így volt? ezek "fejvadászok voltak"?

pár szakítást fog még generálni ez a játék a világon !
plu604
epic lol 😄

<#taps><#nyes>
francois
Csajom bejelentkezik, hogy átjön estére, mondom dejó... De szerencsére csak szakítani jött, szal vissza skyrim-ba<#nevetes1>

Fpocok
Úgy a thieves guildbe nem muszáj belépni. Csak mert kaptam qstet oda.

Nem vadászom rájuk😄 Békésen sétálok, erre rám vetik magukatXD
Fpocok
Ha van spelled és gyûjtöttél soult, akkor rámész a sleppre és R betû.

neked kell unlockolni

lvl8-as karakterrel még ne akarjál sárkányokat vadászni 😄

amúgy majd lesz olyan perk a block-nál,amivel a pajzs felfogja a varázslatok sebzésének 50%-át

Moyko
Help
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
olyan elõfordulhat hogy megöltem a 2. sárkányt - és a játék kiírja hogy dragon soul absorbed - ennek ellenére a leolvasot szavakat nem unlockalja - továbra is azt irja hogy dragon souls needed to unlock souts v. mit... ez bug vagy kihagytam valamit?

There is only one Boss!

Voyager5
Ja jólvan 😄
Igen, azt már olvastam, hogy a pajzs nem fogja fel a mágikus sebzéseket, csak gondoltam hátha valamennyire le tudom csökkenteni😄 Ami a fizikai sebzést illeti... hát a giantok ellen sem sokat érek XD Egy sárkányt hamarabb leölök mint egy óriást😄
TVelvet
boxon nincs. viszont pc-n van. favoritet nyisd meg Q és ott 1-8 ig.
Laza
Lehet vót már, de a Steamen az Oblivion GotY csak 5 euro 😊

Seth
Nincs hotkey, csak favorite menü, de ez legyen a legnagyobb baja 😄

PSN ID.: Beegabor

úgy hogy alapból arra van tervezve a játék, hotkey helyett quicklist van, idõmegállással stb

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

pedig nálam volt olyan hogy egy kis mágus valami jeges cuccot lõtt rám, DE VISSZAPATTANT A PAJZSOMRÓL rá és Õ FAGYOTT MEG !/igaz viszonylag közel volt/<#eplus2>
ok, thx. akkor elõbb pénzt gyûjtök rá, mert elõbb lovat akartam venni, csak ha kifizettem az õröket akkor nem lett volna elég pízem ra. köszi.
Molnibalage
Nem hiszem, hogy mágiát fogna az, csak fizikai sebzést.