The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hardwiredröl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A "the forsworn conspiracy" küldetésnél a return rész, ami az utolsó lenne, 1szer bejött, mûködött, elõjött a csávó és mondta, hogy vagy börtön vagy harc. Gyorsan nyomtam sajnos és börtön lett belõle, de visszatöltöttem és most nem jön elõ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na mindegy, nem is tudom miért írtam ezt le <#idiota>#idiota>
Függõleges mozgatás meg 1000x le lett írva a topiban, én pontosan nem tudom mert nem volt ilyen problémám de kicsit visszaolvasol tuti megtalálod. Vagy google, több helyen is láttam ezta problémát.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
sneaky karakterrel játszom btw
az érzékenységet maxra állítottam, de szinte csak a vízszintes mozgatásra hat...
amúgy meg oblivion grafikai szint, de szaggat mint állat... 😞
blockolás közben kell támadni
How much can you take,before you snap?
ott iniben piszkáld át felbontást.
gondolom én.
"The trees move. Do you not see it?"
bocs,ha már volt kérdezve,de a power bash perket hogyan is kell használni? mert én valahogy nem bírtam rájönni és az uesp wikin sem találtam róla használható infót
How much can you take,before you snap?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
mágusoknak való tanácsokból egy fontos dolgot hagyott ki alkotó: úgy vedd a petty soul gemeket, mintha az életed múlna rajta, mivel enchanting maxolásához valami 200 körüli fog kelleni.
mondjuk az tuti, h ennek hála én klikkelgetés helyett írni fogok hozzá autohotkey macrot <#gonosz1>#gonosz1>
"The trees move. Do you not see it?"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(De még a nyilas is a végén amit írt róla.)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Persze ne egybõl Ultra-ra tedd, inkább csinálj Custom
beállítást.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ezt a modot töltöttem le: KATT
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Magányos farkasoknak ajánlott! :]
Parasite Eve 2, best game EVER!