The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
kész bughalmaz, nem történik semmi
azon a sziklán álljon, ahol a képen is áll a "fõhõs"

gondolom tényleg létezik az a hegycsúcs, de valaki lõhetne nekem egy képet, ha éppen arrajár, szívesen megtekinteném 😛

Palinko
kéne jöjjön egy õr mondja menj be. ott beszélsz a tûznél ülõ öreggel, aztán az ajtónálló orkkal és onnantól lehet válogatni a megoldásokat.
tobias88
bekerültem a börtönbe, de nem történik semmi, csodás...
ezám a gyönyörüség kéremszépen 😊 nagyfelbontásu nyomtatható képek akar plakatnak(?)

hardwiredröl

Valaki felhuzta az enchantingot 100-ra, vagy van vmi tapasztalata róla. Nekem most 80 körül van, van mondjuk 1 alap mágus cucc, mondjuk 15% spell mana csökkentés, mellé 100% mana regen. Viszont disenchantolás után, ha ezt akarom felrakni valami gearre, akkor a %-os spell csökkentés müködik rendesen, viszont a mana regen mindig 10% marad, akár milyen soul gemet használok. Ez igy van jól? Vagy vmit nem tudok, mert eléggé értelmetlen felhuznom 100-ra, ha végül kiderül, hogy a mágus céh-es küldik ezelött 20 szintel sokkal jobb rewardot adtak.
tobias88
lol, a megoldás tényleg a börtön <#idiota>
tobias88
Nem jó, én le akarom õket ölni, de sajnos nem fogom. A börtönrõl nincs mentésem, nem is lesz... A megoldás:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
setstage ms01 100
Sir Quno Jedi
Arra nem is kéne gondolni, hogy pl. halomra vannak a 30-40% tûz/villám stb. rezkót adó cuccok és ha a társadnak átadod és felveszi, akkor elõbb-utóbb valamék elemre szinte teljesen immunis lesz és akkor kedvedre dorungathatsz körülötte abból a fajtából, õt nem zavarja már?!?!? 😄 Gondókozni is kell ám...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Palinko
jó az a börtönös rész remélem van 1 mentésed, próbáld ki.
Palinko
solitudeban tudok házat venni? ha igen kinél?
😄D

tobias88
Sajnos újabb bug:
A "the forsworn conspiracy" küldetésnél a return rész, ami az utolsó lenne, 1szer bejött, mûködött, elõjött a csávó és mondta, hogy vagy börtön vagy harc. Gyorsan nyomtam sajnos és börtön lett belõle, de visszatöltöttem és most nem jön elõ...

Palinko
én tolvajjal vagyok, de én sem szerettem a társakat, mert mindég lebuktatnak.
Én is a saját bõrömön tapasztaltam meg hogy a mana-regen tök értelmetlen ha pont csata közben nem hat :\

Máshol azt írják hogy a destruction magas szinteken szívás mert nincs hozzá plusz sebzés enchant, mindig csak annyit sebez amennyit a spell alapból tud és nem többet, és az már nem elég 40-es szinttõl mert a medvék ellen az kevés vagy mivan...

Na mindegy, nem is tudom miért írtam ezt le <#idiota>

Megnézem, köszönöm.
watto
Sokkal szebb az oblivionnál.
Függõleges mozgatás meg 1000x le lett írva a topiban, én pontosan nem tudom mert nem volt ilyen problémám de kicsit visszaolvasol tuti megtalálod. Vagy google, több helyen is láttam ezta problémát.

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

plu604
nekem is sikerült két eltévedt nyílvesszõvel kinyírni az egyetlen társam 😞(
sneaky karakterrel játszom btw

az miért van hogy az egér függõleges mozgatása alig hat

az érzékenységet maxra állítottam, de szinte csak a vízszintes mozgatásra hat...

amúgy meg oblivion grafikai szint, de szaggat mint állat... 😞

lol, semmi, rájöttem
blockolás közben kell támadni

How much can you take,before you snap?

Calver
dokumentumok\my games\skyrim
ott iniben piszkáld át felbontást.
gondolom én.

"The trees move. Do you not see it?"

hali
bocs,ha már volt kérdezve,de a power bash perket hogyan is kell használni? mert én valahogy nem bírtam rájönni és az uesp wikin sem találtam róla használható infót

How much can you take,before you snap?

Sajnos eléggé szaggat a régebbi laptopomon. A launcher-ben csak 1280x800-as felbontás választható (ez a monitor natív felbontása), de hiába teljesen low a grafika, ez nem elég. Hogyan lehet kisebb felbontást beállítani?
BEAST
A tiszta mágus nagyon erõs, de unalmasnak találtam, mert társat nem vihetsz magaddal. Mindig belehal a legkisebb csatákba is, mert beleszalad a varázslatokba. A nagyobb varázslatoknál meg mindegy hova áll körülötted minden elpusztul. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Calver
akkor #5536-at el se olvasd, mert zokogni fogsz.

mágusoknak való tanácsokból egy fontos dolgot hagyott ki alkotó: úgy vedd a petty soul gemeket, mintha az életed múlna rajta, mivel enchanting maxolásához valami 200 körüli fog kelleni.

mondjuk az tuti, h ennek hála én klikkelgetés helyett írni fogok hozzá autohotkey macrot <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

BEAST
Én biztos ami biztos töröltem minden addigi mentésemet és újat kezdtem. Pedig már 28 körül jártam több napnyi játékidõvel. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Eszemben sincs így csinálni, de sokszor akaratlanul is belefutsz az ilyesmibe és megöli a kihívást.

Egoraptor
Jó a 'tiszta' mágus, BEAST csak azt írta hogy keverni nem érdemes.

francois
Megyek fát vágni😄D

Fpocok
Jó a mágus. Én azzal vagyok. Lvl20.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Egoraptor
Jobban belegondolva mivel eddig a 'mana' regenerációra gyúrtam, lehet mégis arrafelé viszem tovább - mert ez a leírás elég unbalanced-nek hangzik.

(De még a nyilas is a végén amit írt róla.)

plu604
senki sem mondta hogy köteles vagy így csinálni, és ez nem pvp hogy enélkül nem érvényesülhetsz, úgy alakítod a karaktered ahogy akarod...

Nem kell a tápra menni, és kész. Más épp amiatt sírt nemrég, hogy gyenge szerinte a destruction.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hm , hol " adtad" fel? Nekem is ilyen karim van de még csak level8-as(most lesz 30-as a destruction ott akartam fire+25% fejleszteni),bár on-handed is 30 ill lockpick is ..😊.Hagyjam én is és kezdjek más "irányba" fejlõdni?Ujra azért nem kezdem ,mert 20-30 óra benne van és küldit még nem is csináltam még, csak 3 4 dungeont irtottam ki..
xbox 360 és nincs több gondod😄

Na pont az ilyen és ehhez hasonló módon elért túlzott erõfölény vette el anno mindig a kedvem az adott játéktól. Ezt olvasni is demoralizáló...

1280*1024

Nekem ugyan ilyen konfiggal + 4giga rammal 1280 x 1024ben highon 60 fps-el fut.

tobias88
high-on, de milyen felbontásban...
Egoraptor
Egy próbát megér mert elég jól optimalizált a játék.
Persze ne egybõl Ultra-ra tedd, inkább csinálj Custom
beállítást.

E2200, 2 giga ram, ATI4830,és high-on fut. Nos hát...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

SötétBarom
E6750 2.7ghz +HD4850 512mb kombóval érdemes próbálkozni, vagy hanyagoljam? 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sziasztok. Meg tudná valaki mondani, hogy tegyek fel modot?
Ezt a modot töltöttem le: KATT

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Palinko
volt szó a rejtett kincsekrõl, most találtam meg az X jelût, szal 10 biztos van 😄
Fog is még pár szár óráig 😄

Egoraptor
Én csak sima mágus vagyok, nem kevertem semmivel eddig, mondjuk való igaz hogy aki véletlenül belekerül a spell hatókörébe annak annyi.

Magányos farkasoknak ajánlott! :]

Fpocok
Baszki. Ez a játék nagyon sokáig tart. Már beleraktam csillió órát de még mindig csak lvl20 vagyok 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

BEAST
Én végleg feladtam a mage/battlemage karakteremet. Keverni nem éri meg, pusztán varázsolni pedig unalmas, mert nem lehet társad. Fõleg a magasabb szintû spellek azok amik pillanatok alatt kivégzik az elõtted/körülötted rohangáló társat. 😊