30713
TES
  • JethroHUN
    Milyen lényeknek van grand értékű lelke a mamutot leszámítva? még uesp-en sincs oda írva.
  • Nagydög
    "Ha meg nem, az sem baj. Költözzenek el oda, ahol nincs vit azon ki jött előbb... :DDD"

Ahogy nezem, ez Tamriel eseteben is neuralgikus pont.
  • Sir Quno Jedi
    Én a lázadásnál kijöttem és... És kényelmesen sétálgattam az egymást öldöklők között. Sem az őrökkel nem volt semmi bajom, sem a forsworn-ökkel. Viszont egyik miatt sem ölném a másikat. Hozzámérni sem tudtak már ott kb. a szint+felszerelés miatt, így meghtehettem, hogy eternal chmapion demigod-ként ENSZ megfigyelő státuszban működjek... :DDD

E az egész forsworn lázadás erősen belügy. Saját részükről igazuk van, mergértem a királyukat, ugyanakkor bűnözőkké váltak, ami nem kóser. A városi vezetés viszont meg vérkorrupt genygóc, de szerencsére legyikolják őkelmét gyorsan és így dupla nyereség. A polgárok élhetnek tovább nyugiban. Ha meg nem, az sem baj. Költözzenek el oda, ahol nincs vit azon ki jött előbb... :DDD
  • Nagydög
    A pofozkodas lattan en ugy gondoltam, mar csak egy kavet kernek, de aztan csak a moka kedveert belekiabaltam egy fagyasztast a tomegbe, aztan meg szortam kozzejuk a tuzgolyot. Sajna ugy tunik a forsworn tarsasag szovetsegesnek szamitott, mert oket nem sebeztem.
  • ToMy_
    Amúgy a bányalázadás után csendben elsunnyogni nem lett volna méltó a karakteremhez, pláne úgy, hogy alig kiléptem, aztán már pofozkodott is az úri közönség.
    Kicsit iqlight nord izomagyba ne kössön bele egy holmi kis gizda toronyőr lánccal... szóval kitépkedtek a gerincüket és azzal vertem agyon őket.
  • ToMy_
    Urak,
    köszönöm a tippeket, kipróbálom majd, hogy bejön-e valamelyik.
    Nameg ha minden igaz, akkor mindjárt itt van egy "title update" X360-on is, felteszem, hátha javít játékmenet-beli hibákat is a textúra-kezelésen kívül is.
  • bega82
    Értem, köszi!
  • Calver
    van.
  • Fpocok
    Ha a conj ág tetején nincs egy olyan perk, ami ezt csinálja, akkor nincs.
  • bega82
    De van olyan is, ami állandóan megmarad, igaz? (Vagyis ameddig meg nem ölik)
  • Fpocok
    Skillnél le van írva, meddig marad. Plusz van poti, meg encsant, amivel lehet növelni az időt. Perkeknél is lehet hogy van, sosem mélyedtem bele a conj magebe.
  • bega82
    Az, hogy egy megidézett segítő állandóan velünk legyen, és ne csak bizonyos ideig az mitől függ? A conju skill értékétől?
  • mousee
    *nuku :D
  • mousee
    Ilyen fegyók vannak, amiket idézni tudsz. Tőr nuki.
  • Kerberosz
    Igen, swordre kapok 12-szeres plusz sebzést, dagerre viszont 30-szorost, nem mindegy mivel ütök. Tehát senkisem találkozott Bound Dagger spellel?
  • Nagydög
    Ok, de akkor te bound dagger spellt akarsz. Mondjuk, azt sem lattam meg.
  • Egoraptor
    WHAT?!

Amúgy nincs idézhető tőr a játékban.
  • Kerberosz
    Sneakes archer vagyok, és van conjuration skillem szóval az idézett dagger ugyis izmosabb lesz mint modnjuk egy ebony ami mostvan nekem, még ha lenne one hand skillem akkoris.
  • Nagydög
    Bound shiv? Minek? Bortonmagusra gyursz?
  • Nagydög
    Bug. Warez verzio? Az egyetlen normalis modja, ha gyorsbillentyut rendelsz hozza. Az elso lenyomasara a bal, masodikra a jobb kezbe is a kivalasztott spellt teszi.
  • Kerberosz
    Üdv, lenne egy kérdésem, már láttam hogy feltették előttem de nem találtam rá választ, ha kettő spellt berakok a két kicsi kezembe, utánna a jobb kézben lévő spellt hogy tudom eltávolítani, hiába teszek be fegyvert a helyére ha utána BAL KÉZBE berakok egy spellt vissza dobja jobb kézbe azt ami volt. Elég idegesítő, csak a kilépés segít.=(

Másik kérdés nem tudjátok hol tudom megvenni a Bound Shiv könyvet? vagy egyáltalán létezik?
  • mike01010101
    Azt tényleg szörnyű.
  • Nagydög
    Es a legszornyubb, hogy bontatlan csomagolasban fog alldogalni a polcomon. Ellenben nem rendelem meg, hetvegen ugyis a Mammutba kell mennem, a Saturnban meg elvileg van.
  • Batmanci
    Teljesen egyetértek!
    Senki nem kötelez arra, hogy vastőrökből gyárts 50 tonnát!
    Mint, ahogy arra sem, hogy lenyisd a konzolt.
    Ugyan azt teszem, amit Sir Quno Jedi (#10803).
    Csalás lenne?
    A konzol nem?
    Ebben a játékban pont az a jó, hogy demokrácia van. Az lehetsz, aki akarsz és mindezt úgy, ahogy akarod. Nem lámázhatod le azt, aki csalással végignyomja. Ha neki úgy tetszik, nekem miért szúrná a szemem? Hogy megfosztja magát egy sokkal nagyobb kalandtól...? Az legyen az Ő baja.
    Itt rengeteg infót kaphat, és eldöntheti mennyi játékadta "csalást" vállal be.
    100%, hogy így is akarták a fiúk/lányok megcsinálni.
    Kinek mi, a szíve vágya.
    Engem soha nem érdekelt, hogy más mit csinál, egészen addig, amíg nem sérti a személyiségi és a szabadsághoz való jogaimat. (akkor viszont, néhány foga bánja) :)
    Olyan dologról folytattok értelmetlen vitákat, amikhez igazából semmi közötök.
    Ha csalni akarok, csalok! Gyere ide, és húzd ki a konnektorból a dugót!
    Megnézném. :))
    A tanácsok rengeteget érnek. Fel is használom a javát, de játékmenetre vonatkozóan a saját utamat járom. Immáron 165 órája. Csalok?
    Mintha számítana.
  • JethroHUN
    Pont azért single player játék, nem wow hogy küszködjél és ölj bele 1000 órát, hogy legyen életképes karid, és kezdődhet az igazi játék. Számomra nem a farmolás a játék, hanem a felfedezés, a questek, harc. Az hogy lehet mellette craftolni meg nyersanyagot gyűjteni stb. Az csak egy kellemes kiegészítés.
  • mike01010101
    Tessék, itt bizonyíték:)
  • Nagydög
    Apropo, megyek megnezem, lehet-e mar rendelni vegre?
  • mike01010101
    Azt hogy "nincs warez" nem úgy értettem, hogy nem létezik. Van persze, de az egésznek az volt a lényege (csak nem ment át), hogy ha jobb játékok készülnének kevesebb lenne a kalózkodás. Akinek van valamennyi pénze és egy kis jóérzése az egy olyan játékot ami nagyon tetszik neki, megveszi. Ez meggyőződésem és pl. a Skyrim eladás mutatói igazolják akár pc-n is.
  • PiszkosFred
    Nem mondtam ilyet. De mondjuk skalazodhatna a dolog ugy, mint mas jatek eseteben. Mondjuk iron dagger eseteben csak keves progresst adjon 30as skill utun a smithing skillre. Utana gyartson a jatekos steelt 45/50ig, majd elven armort 70ig, teljesen mindegy mit es meddig, de ne egy szaros 1*ironignot+1*lstrip komboval menjen az ember a mestekovacs cimert.

Nehezebb lenne felhuzni? Igen. Tobb idot igenyelne? Igen. Ez single player, nem maradsz le semmirol ha picivel tobb idot toltesz banyak melyen, vagy tobbet koltesz trainerre/alapanyagra mert lusta vagy banyaszni.

Lehet velem van a gond, de en szeretek megkuzdeni/megdolgozni valamiert. Ha valami legendary es BiS, akkor azt ne csak "ugy" adja a rendszer, dolgozz meg erte. De lehet az en keszulekemben a hiba.
  • yesname #10816
    Általánosságban véve nem változtat semmit, csak amit mondtál annak nincs köze a warezhoz (jóból több fog fogyni mindig is) és nincs olyan, hgoy nincs warez.

Továbbá hozzáfűzném:
    - Ha konzolon nem lenne közösségi háló, online bannelés és egyszerűbb lenne a warez is (főleg PS3), nagy valószínűséggel ott is leesnének az eladási mutatók.
    - Konzolon a "rossz" játékból is többszöröse fogy.

Én mondjuk úgy értettem, mintha PC warezra gondolnál. Elnézést ha nem.
  • mike01010101
    Amit irtál az min változtat? X-Boxon is van kalózkodás. Én általánosságban irtam, hogy hiába sír mindenki a kalózkodás miatt, a tényleg jó játékokból milliószám fogy, összplatform szinten és a skyrim ráadásul kiemelkedően fogyott pc-n is, még magyar országon is pedig itt aztán tényleg válság van.
  • yesname #10814
    "kalózkodás nincs csak rossz játék. Nézzük meg skyrim eladásait, ők nem sirnak a warez miatt"

Ne haragudj utánanézel a dolgoknak mielőtt beállsz az agyhallottak sorába?
    1. panaszkodtak ők is a PC warez miatt, csak nem verték annyira nagy dobra, mint pl. UBIsoft.
    2. Nézd már meg a PC-s és a konzol eladásokat, de akár külön nézheted a PC vs XBOX vagy PC vs PS3-at is.
  • Fantusz
    Kovácsoknál mindíg van némi alapanyag.
    Ebony tömböket is meg tudna már venni a karim, csak éppen nem tud belőle páncélt faragni, ahhoz még kevés a tudománya :-)
  • Prof William
    Kipróbáltam tegnap smithinget. Felnyomtam magam 50 fölé és máris Steel helyett fejlesztett ork páncélba tudtam öltöztetni a Karakteremet. Jó volt. Persze gondolom ork felett már lényegesen nehezebb lesz alapanyagot találni az új páncélokhoz. Már az orchlikum vagy milyen érc is eléggé nehezen jött össze.
  • Egoraptor
    Vannak már balance mod-ok azoknak akik lassabb fejlődést és kevesebb
    exploitot akarnak. Peace
  • JethroHUN
    Ha nem lehet is gyorsan felhúzni a kovácsolást, és "megfelelő" armor ratinget összehozni akkor experten/master-en nem sok esélye lenne egy közelharcos karinak. Nem kell full daedric páncél szett, mehetek steel platebe is 100as smithinggel, azt is elég maxosra lehet fejleszteni, de ne kelljen már maxLevel-nek lennem hogy ne 1hiteljen egy silver hand, csávó. Ez nem mmo hogy amin ellefél nagyobb nálam 1 szintel már sebezni se tudjam.

A probléma a nehézségek közti balansszal van. Destruction adepten tarol, experten már (fortify ecnhatnélkül) már jóval nehezebb.
  • Fantusz
    Ennyit kellene változtatni.
    Jó példa a trénerek esetében, 50-es szintig néhány száz aranyért fejlesztenek egy szintet, 50 után ez megugrik, lényegesen többet kérnek.
    Persze az is egy baromság, hogy ha a tréner a kísérőd, akkor vissza veheted tőle az aranyat.
    Kovácsoláshoz, enchantoláshoz is egy "fék" kellene 50es skill elérése után igenis lassuljon a munkaasztalon fejleszthetőség, s azonnal lenne értelme a trénereknek.
  • koalalompos
    egyébként ugyanez igaz a tünde elnevezésre is, mint a tündér egy változatára.

"A „tünde” (elf, quend) kitalált nép J.R.R. Tolkien könyveiben, melyet kezdeti elképzeléseiben szintén a kelta-germán-óangol mitológia „tündéreiről” mintázott, később azonban a költői elképzelés átlényegült. A Tolkien műveiből merítő egyéb fantasy-művekben (például M.A.G.U.S., Dungeons & Dragons, Warcraft) is szerepelnek tündék, bár ezeket inkább az angol „elf” kifejezéssel illetik." (wiki)
  • JethroHUN
    Komolyan emberek, te pl PiszkosFred, ez a legnagyobb problémád??? "jaaaj lekovácsoltam 1 tonna kiskést, jaaaj már lv100as kovács vagyok..."
    Ez nem a játék hibája ez a TE hibád, mert te farmorltad szét a játék élményt... Én pl ékszereket csináltam, bőrpáncélt stb, hogy pénzt is keressek. Ne egy játékot hibáztassunk mert nincs képzelő erőnk, találékonyságunk.
  • mousee
    Hasonló rendszert csinálhatnának, mint amilyen a wow-ban a craftolás. Alacsony szintű cucc alacsony skillt húz, ha átlépsz egy szintet, akkor pedig nem fejleszt. Igenis, ha legendary OP páncélt akarsz, akkor szopj érte. Így is enchant-al és BS-el olyan cuccokat lehet csinálni hogy egy sárkány meglát, és nyüszítve ugrik be valamelyik erőd mögé még a legnehezebb fokozaton is.