The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja hogy tiszta legyen, a mana költséget enchantokkal 0%-körülire is le lehet vinni, onnantól tökmindegy mennyi a manád mert a spell gyakorlatilag ingyen van 😊

Kezd el életre pakolni, mágusnál nem a mana visszatöltés a legjobb választás mert harc közben hatalmas büntetés van rá, harcon kívül meg tökmindegy, szóval jobban jársz ha inkább a mana költség csökkentõ enchantokat erõlteted és ahhoz a 450 mana bõven elég, ami azt illeti még sok is 😊

Én a helyedben elkezdenék mostantól mindent Health-re rakni és lecserélném a köpenyt egy enchantos heavy armorra.

Ja meg Conjuration!!!

Molnibalage
Nem jön be semmi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Grr1234
Varázslatot sem tudok használni. Berakom jobb kézbe flamest, bal kézbe healt, de hiába klikkelek, nem csinál semmit...

Kéne némi jótanács a bretonom továbbfejlesztését illetõen. Egy lopakodó mágus a fickó, 100as illusion, 100as destruction kombinációval. A varázsereje 450, az életereje 100 😊

Na most az lenne a kérdés, hogy érdemes-e még innen feljebb húzni a varázserõt vagy inkább az életerõt tuningoljam.
A varázserõ regenerációm borzasztó gyors, de így is elõfordul, hogy néha agyonvernek mire visszatölt 😊
tobias88
Nem lehetetlen az, nekem is sikerült. 1 õrt ölj le, vedd el mindenét, majd beálsz egy ajtóba és mindig zárd be mikor kinyitják, közben meg növeld az életerõd varázslattal.
Molnibalage
Dupla katt egy település ikonra, ami fehér. Ekkor felkínálja, ha éppen nincs harc és nem vagy túlterhelve.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

shaba23
2. kérdés tárgytalan, hülye vagyok<#zavart1>
shaba23
2 noob kérdés (olvastam faq-t)
1. Melyik értékkel állítom be, hogy a mobok messzebbrõl látszanak?
2. fast travel hogy mûködik? Vagy a szekeres megoldás maga a fast travel?
Molnibalage
Hát ezen én is csak néztem én is, hogy alá...? 😊

Grr1234
Van az a küldetés, ahol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Malborn-nak kell oda adni a cuccokat, amiket beakarunk vele csempésztetni, és én nem adtam neki semmit, de már Delphine-vel kell beszélnem az istállónál, így viszont cuccok nélkül kell megcsinálnom a küldetést, ami számomra lehetetlen.
Mit tudok tenni?

Tiszta mátrix, ha soha nem játszottál volna fps-el akkor is simán el lehet találni bármit amikor belassul a világ.

SzirmosSzisza
Ha lesz itt lesz szerintem

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

persze <#hehe>

SzirmosSzisza
Meg kell szokni. Pl itt alá kell célozni mindig, Oblivionban mindig jóval fölé kellett 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szerintem mindkettõ gyönyörû de azért a skyrim szebb...külsõ téren is ha jó beállításokat használsz..Bár tény nyilván a Cyrodiil nagyon szép zöld terület a Skyrim meg ködös de elképesztõen hangulatos és tökéletesen megcsinált.

Biztos volt már rengetegszer,de képtelenség vissza olvasni! Magyar felirat várható hozzá?
Molnibalage
Láttam. Nagy reményeket fûzök hozzá. Mondjuk lehet, hogy azért van, mert nem játszottam FPS-sel ~ 7 éve.

Molnibalage
Ahogy írtam, külsõ téren szebb sok téren a TES IV. Belsõ tereknél labdába nem rúg.

Béna vagy 😄 Nekem simán megy. Amúgy meg direkt erre van az idõlassító perk, célzásnál 25 - 50%-al lassítja az idõt így futó célpontot is könnyû eltalálni.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Obli 3
Ez nem szép ??????????????????

Molnibalage
Íjjel képtelenség bármit eltaláni ami sétáló sebességnél gyorsabb. Nekem nem megy. (Perk semmi nincs rajta.)

Obli 2
ezen jobban látszik..

Molnibalage
Nekem nem tetszik. Olyan, mintha iszappal lenne leöntva minden, vagy gyurma lenne...

Még ma is agyonver nagyon sok játékot grafikaiag. 😊

SzirmosSzisza
Jó csak mondom 😊 (amúgy ja, így is hálát adok az égnek, hogy fut (: )
Amúgy íjásszal az a baj, hogy lopakodva nagyon jó, de, ha mászkálsz és hirtelen rádrontanak, akkor már baj van (vagy, ha úgy játszik az ember, mint én, hogy 10 méterenként ment, akkor elég visszatölteni és hátbatámadni õket)<#idiota>

Molnibalage
Szerintem tömény hülyeség. Konkrétan agyfaszt kaptam a Morr alatt, mert én lófaszt sem láttam abból, hogy melyik poti micsoda, hanem meg kellett várni, míg kiírja. Ellenben itt ABC sorrend van. Az én elmémnek ez nagyon tiszta. A kép meg jó emlékeztetõ, ha a névre nem emlékeznék.

A quicslotból kevés a 8, de más tekintetben nekem nagyon is bejön a menürendszer. A Morré halál elavult.

Obli
Ez se volt kutya ám

Azért ez így nem igaz az obli környezet ugyancsak elképesztõen szép fõleg HD vel de talán bloomal is csak ott kell állítgatni a dolgokat. De nem a külsõ környezet változot sokat.

Szerintem ez a látótávolság nem minösül semmi extrának 😊 úgyértve, hogy te pl ha felhuznád ennyire szaggatna vagy mi ?

ja azt én is néztem, hogy mikor fújja frostal akkor szépen kúszik le a health bar 😊 de a video kommentekben is irtak, hogy a gyors mittomén mivel is nyomhatta volna az ujratöltést, ha lehetséges potionökre is ez, nem csak pl spellekre 😊 nemtom
ps: a 3. kill tényleg frankó 😊

És tudom hogy a régi rpsek zömme nehezen fogadja el a változásokat. ismerem a világukat jó ideje már velük játszok a Conanba.

Nos nekem tetszett a morro inventory az Obli inventory meg ez is. Nem hinném hogy ezen múlik egy jó játék.. Úgy is a gyorsbillentyûket használom nem ezt és régen is azt használtam. 😊

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

Brutál ahogy a grafika <#mf1><#mf1>

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

Elsõ nagyon jó! Fõleg a 3. ölése.

Második: Jó, hogy inventoryzik, mikor a karakter már a halál árnyékának völgyében járt 2x is <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SzirmosSzisza
Ekkora látótávolsággal könnyû <#idiota>

Amúgy van egy olyan küldetés, hogy eltûnik a csaj a szigeten, bemegyek a "dungeon"ba, végigmegyek rajta, de semmi, nem találok semmi nyomot. Valaki csinálta már ezt esetleg ?

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Nehez olyan videot talalni amit érdemes megosztani (föleg ha csak Bow-al kapcsolatosat kerestem), nemtudom miért, biztos azert is mas, mert még nemtudok vele jatszani, szokvanyosat meg fölösleges belinkelni, ez se túl kiemelkedö, de rövidsége ellenére, mindenképp fasza 😊

update: Ez is elég jo szerintem, kicsit megtöri a varázst, hogy mindig iventoryzik, ezt elnézve, szerintem jó.

Vélemény ?

Érdekes, hogy csak te találsz ilyen bugokat...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Molnibalage
Az Oblivion sehol nincs a belsõ téren ehhez képest. Lásd tegnapi kocsmás képeimet.

Ha be van bindelve egy spell és 2x megnyomod akkor mind2 kézben arra vált.
hmm johogy mondod, na akkor majd screenshot ezen helyen igy éjjeli napszakban.. 😊

Nekem Windhelm "art" látképe a háttér. <#smile>

Caliph
sziasztok. varázsló karakterrel játszom és az a bajom hogy a jobb kézre'ráragadt' az egyik varázslat,és akármit csinálok nem tudom lecserélni mindig csak a bal kezet rakja be.
Bug vagy én bénázok?
elõre is köszi a választ.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Persze
Vársz pár percet amíg be nem dob afk ba
utána elkezd forogni a kamera körülötted
Tört a játékod vagy eredeti ?

Ez sem mind1..

skymannn
Tudok valahogy úgy képet csinálni magamról elölnézetbõl hogy közben kezembe tartom és feszítek a fegyómmal mint anno oblivionban?

Új hátterem lett xd

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

szerbusztok...
Vannak moderek a fórumon?
Csak mert belekezdenék a dologba és nem nagyon tudom hol kezdjem...
Van esetleg valami program mint a 4 es résznél is volt???<#lama><#lama><#lama><#lama>