The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a helyedben elkezdenék mostantól mindent Health-re rakni és lecserélném a köpenyt egy enchantos heavy armorra.
Ja meg Conjuration!!!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Na most az lenne a kérdés, hogy érdemes-e még innen feljebb húzni a varázserõt vagy inkább az életerõt tuningoljam.
A varázserõ regenerációm borzasztó gyors, de így is elõfordul, hogy néha agyonvernek mire visszatölt 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
1. Melyik értékkel állítom be, hogy a mobok messzebbrõl látszanak?
2. fast travel hogy mûködik? Vagy a szekeres megoldás maga a fast travel?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Amúgy íjásszal az a baj, hogy lopakodva nagyon jó, de, ha mászkálsz és hirtelen rádrontanak, akkor már baj van (vagy, ha úgy játszik az ember, mint én, hogy 10 méterenként ment, akkor elég visszatölteni és hátbatámadni õket)<#idiota>#idiota>
A quicslotból kevés a 8, de más tekintetben nekem nagyon is bejön a menürendszer. A Morré halál elavult.
ps: a 3. kill tényleg frankó 😊
Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT
Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT
Második: Jó, hogy inventoryzik, mikor a karakter már a halál árnyékának völgyében járt 2x is <#nevetes1>#nevetes1>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy van egy olyan küldetés, hogy eltûnik a csaj a szigeten, bemegyek a "dungeon"ba, végigmegyek rajta, de semmi, nem találok semmi nyomot. Valaki csinálta már ezt esetleg ?
update: Ez is elég jo szerintem, kicsit megtöri a varázst, hogy mindig iventoryzik, ezt elnézve, szerintem jó.
Vélemény ?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bug vagy én bénázok?
elõre is köszi a választ.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Vársz pár percet amíg be nem dob afk ba
utána elkezd forogni a kamera körülötted
Ez sem mind1..
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Vannak moderek a fórumon?
Csak mert belekezdenék a dologba és nem nagyon tudom hol kezdjem...
Van esetleg valami program mint a 4 es résznél is volt???<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>