The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
(mindenki vett mindent? mármint a kereskedõk? ahhoz egy bizonyos szint kellett, hasonlóan mint az obliban. fõváros funkció nélkül? a történet egy csomó része ott játszódott, pont hogy szerves része volt a sztorinak meg a háttérvilágnak is, rengeteget lehetett olvasni róla a játékban, és a térképet sem mondanám üresnek, pont ugyanúgy teli volt dungeon-ökkel, csak ráadásul még minden dung.-nek volt háttere, fõbossa, egyedi cuccai, sokkal kielégítõbb volt egyet a nehrimben megcsinálni, mint az obli copy-paste dung.-jei közül.)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért tettem csak spoilerbe, hogy aki esetleg még nem találkozott a 'jelenséggel' az igenis csak lepõdjön meg, ha ilyesmi történik. 😊
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A fõ sztoriban még az elején vagyok, bárt a hegyen már jártam és utána vagyok kicsivel, ellenben a dark botherhood, a bards college, a mágusok és a tolvajok céhe már befejezésre került. Most a companions csoporttal nyomulok.
Egy nagy halom misc feladat készen van, jóformán a teljes térképet bejárta a karakterem, a deadre prince-ek feladataiból is sok készen van.
Misc-ben jelenleg van 3 feladat (2 az eldöntendõ, tehát abból egy az kuka lesz, meg van egy beragadt ami a varázslókhoz szól de ott hiába beszélek a célszeméllyel az csak fúj egy másik nõre de nem lép tovább a quest), a fõ vonalon meg egy szintén beragadt feladat (illetve még gondolkodom a békés megoldásán a Missing in Action quest-nek, tippem van rá hogyan kéne, csak még nem próbáltam ki), a fõ vonal és a companions aktuális feladata.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Érdemes egyébként a már megjelent/felvett feladatokat csinálgatni, nem csak úgy mászkálni és kitakarítgatni a szembejövõ dungeonokat, mert lehet, hogy egy késõbb elõkerülõ quest szereplõit irtod ki, vagy a hozzá tartozó tárgyat szeded föl és emiatt a quest meg majd jól beragad.
Az oblivionban nem volt ilyen gond, mert nem voltak véletlenszerû questek, az egyes célszemélyek és tárgyak akkor kerültek a helyükre, amikor az adott questet felvetted.
Amúgy számomra ez nemhogy GOTY, de GOAT... <#vigyor>#vigyor> <#nyes>#nyes>
Azt mindenképp megengedi, hogy használd a kovácstüzet és a többi eszközt.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
De a lényeg úgyis az, hogy azon az úton menj be amit õ javasol (és mutat a térkép ha kijelölöd a feladatot, bár az ember arcában van a bejárat de hátha valaki nem veszi észre).
A Misc-ben lévõ küldetések megjelenítéséhez egyrészt be kell jelölnöd magát a misc feladatot is és azon belül azt amire kíváncsi vagy (szeretnéd ha mutatná a térképen). Ekkor emg fog rajta jelenni. De ugyanígy megtudható hová kell menni ha ráviszed a kurzor valamelyik feladatra és nyomsz egy m-et (térkép billentyûje alapból). Ekkor a térképre ugrik a játék és mutatja a helyet ahol a feladat végrehajtása megejthetõ.
Az olyan feladatokat, ahol valami noname cuccot kell visszaszerezni vagy teljesen véletlenszerûen generált hozz egy bizonyos címû könyvet típusúak, nem fogja megmutatni a térképen a játék. Ahogy például a 24 darabos spéci kavicsgyûjtésben sem fog segíteni.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
És az egy ingyenes cucc volt, ezzel meg milliárdokat keresett valaki.
Brutalis hogy egy varos kuldeteseit kivegezve elvetodtem egy picike faluba ahol szinte ugyanannyi kuldetes var mint amit eddig megcsinaltam.Nem tudom hol lesz ennek a jateknak a vege,de remelem a kapcsolatom tuleli 😊
Napi 1-3orat tudok talan jatszani szal asszem el fog tartani egy dbig.
Nem elveztem ennyire egyik pcs jatekot sem regota(talan a DA 1-et).Kalapom emelem a keszitok elott,es hiaba emlegetik sokan a nagy elodoket,egyik sem kotott le par napnal tovabb.
Abba mindegyik barlangban volt valami különleges jutalom, egy páncélszett része, egy nevesített fõellenfél, egy egyedi tárgy stb...
Itt meg már nem tudom hányadik acélkardot találom, esetleg van valami mágikus cucc a ládába a barlang végén, amihez hasonlót késõbb tonnaszám tudok gyártani. Az 1001. banditát pillanatok alatt levágom, aztán jön egy fõszörny a barlang végén ami egy csapásra kinyír. Berakhattak volna a dupla fegyver mellé még valami blokkolást is, mert így használhatatlan.
Mindegy, amíg nem jön a Nehrim 1.5-ös változata, addig elleszek vele.
Valaki segítsen már hol van a jelenlegi.
Én eddig jó, ha 6 db questet csináltam meg és így vagyok 12. szintû. Jártam Riverwoodban, Whiterunban és kb. 3 dungeonnak nevezhetõ valamiben jártam. Még a város környékét sem jártam be.
Írta valaki, hogy 39 szinten fejezte be. Nem tudom, hogy mikor lassul be a fejlõdés, de ezzel a tempóval nem tudom, hogy a fejlõdés hol fog véget érni nálam.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Loudness-kiegyenlítés azt hiszem
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az általad említett opció hol van? Hangkártya driver?
Amúgy most kicsit pihenésképp a sok tolvaj meg orgyilkos küldetés után elmentem sárkányokat zúzni, immár lvl 25-ön. De még mindig elkeserít, hogy milyen könnyû megölni egy sárkányt. Most kaptam küldetésbõl egy 40 dmg-es bow-ot, messzirõl pár perc alatt sérülés nélkül le lehet 2-3 perc alatt lövöldözni egy sárkányt. Ha nem repkedne el folyton, akkor hamarabb is. Pedig expert nehézségen játszok.
Esküszöm egy-két dwemer sphere vagy falmer ötször olyan nehéz, mint egy sárkány.Nem beszélve pl a jegesmedvékrõl amibõl már egy is pár ütésbõl is kinyír, és majdnem olyan sokáig tart megölni, mint egy sárkányt. Ez az egy nem tetszik a játékban.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Páncélokkal nincs gond, de a fegyverek töltete minden csapással csökken, s elõbb utóbb lemerülnek.
Természetesen megvan a módja az újbóli feltöltésüknek.
Enchantolás, kovácsolás, alkímia hasznos képességek, de csak a perkekkel lesznek igazán erõsek, s a játék elsõ harmadában valószínûleg inkább az aktív harci képességekre gyúrod a karakteredet.
http://imgur.com/a/sHI1w
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
LOL
Belementem egy ivóversenybe...
farferi kérdezte
Palinko válaszolta rá
Scientia potentia est.