30713
TES
  • Fantusz
    Ha így áll hozzá valaki, akkor egyetlen bicskát sem kell kovácsolnia, konzollal minden skillje lehet 100-as, végtelen arany, halhatatlanság, ésatöbbi...

Ez egy igen jó játék, de vannak benne hibák, s az egyik a kovácsolás ilyen szintű fejleszthetősége, illetve mindjért egy másik vetülete is: a kovácsolás szükségessége.
    Mágus, tolvan is kovácsol mint az őrült, nem csak azért, mert ezzel lehet a leggyorsabban húzni a karit (sokszor félre is), de kellenek a bónuszok a védelemre, s ez a kettő együtt siklatja ki igazán ezt a szakmát.
    A legkönnyebben feleszthető képesség olyan bónuszokat ad, miről ha lemond a hősünk (mert teszem azt egy mágus, tolvaj, s elvileg neki nem kellene mestetszinten kalapálni) igen komoly hátrányba kerül.
    Ugyanez igaz az enchantra is: könnyen fejleszthető, lés rettenetesen erős bónuszokat ad, így harcosoknál is sokkal előrébbvaló lett, mint a fegyverhasználat tanulása.
  • JethroHUN
    Persze, plána ha lesser/petty kövekkel még dobsz rá vmi enchantot is.
  • Sir Quno Jedi
    Egen 20. szintre trainerrel meglenne a 100-as smithing skill, de akkor CSAK az (minden más marad, amit trainerrel akartál volna fejleszteni) és ahogy írtad kellene hozzá hihetetlen mennyiségű píz. Szóval az érdekes lenne... :DDD

Amúgy érdemes iron-t, silver-t, vagy gold-ot bányászni, áttrasznmutálni gold-dá, majd kiolvasztani és ékszert kovácsolni belőle (az ékköveket is bele lehet, még többet ér úgy). Így rengeteg pízt lehet összepakolni, pláne ha jó az alkudozásunk.
  • JethroHUN
    Elolvastam kb a feléig, gőze nincs a játékról, se a sztoriról, berakott két screenshotot, google első 2 képet... szánalmas az a csávó...
  • mike01010101
    Az utóbbi időben engem sem kötött le igazán egy játék sem, de a skyrim most nagyon leköt, tehát nem velem vagy velünk van baj hanem a játékokkal. Ez igaz a kalózkodásra is: kalózkodás nincs csak rossz játék. Nézzük meg skyrim eladásait, ők nem sirnak a warez miatt. Pedig ők is ugyanabban a válaságsúlytotta világba gyártják a terméket.
  • JethroHUN
    Gondold már végig, ha legendary daedric armort kéne ahhoz kovácsolni hogy 1et felmenjen a smithing-ed akkor szed volna bárki aki küszködne vele? Húzná fel konzolból... Ja persze trainerrel, szintenként csak 5öt lehet és már 50 skilltől 1000G...1 alkalom, legalább 100K G kéne hogy ki tréneld maxra.
  • JethroHUN
    szegény óriások, jó párat levágtam ezekből a békés lényekből...csak későn vettem észre hogy CSAK Greater a lelkük.... bazzze, csak a Mammuth az a grand vagy mi?!
  • Paladin
    A College könyvtárosa átveszi örömmel, még fizet is érte.
  • VanDaal
    Köszi, akkor megnyugodtam. Csak kicsit rémisztően hatott kiírva az a 20-as súly :)
  • PiszkosFred
    Teljesen mindegy, hogy en hasznalom e vagy sem. A "torokkel/bracerrel a 100as skillig" szeru rendszer sajnos hibas. Javitani kell. Ennyi. Akar hasznalom, akar nem.
  • Calver
    ha azt írja, h küldetéshez kellő cucc, és nem tudod kidobni, akkor ne aggódj - úgy nincs súlya.
  • Gubberx
    Üdv a klubban, velem is ez történik mostanában :D
  • mousee
    Oké, én sem használom, sőt a trainerektől sem "lopom" vissza a pénzt, sőt trainertől csak akkor tanulok valamit, ha pont akkor jön, amikor már csak 1 pont kell a lvl up-hoz. De ettől függetlenül jó volna ha javítanák, hogy véletlenül se.
  • r4pt0r
    Teljesen mindegy ha nem tetszik valami, akkor nem használod. Nincs itt semmi gond.
  • PiszkosFred
    Csakhogy ez nem exploit. Ez igy lett tervezve. Hibasan.
  • VanDaal
    Véletlenül nincs valami módja, hogy megszabaduljunk az elder scroll itemtől? Mert nem épp a legkellemesebb, hogy jóval a főküldetés befejezése után még mindig 20-at foglal az amúgy is elég szűkös terhelhetőségből.
  • r4pt0r
    Ez egy single játék, és RPG akkor meg aztán senkit nem érdekel az exploit, hiszen vagy használod vagy nem.
  • Calver
    a hiba az ön készülékében van, mindenki más max arra panaszkodik, h milyen könnyű a játék.
  • PiszkosFred
    De ha megsem, akkor adjak ki vegre a CS-t, hadd csinaljon par modder egy tradeskill korlatozo modot.
  • mousee
    reméljük ez a következő peccsben be lesz vezetve, de minden szakmára/skillre vonatkozóan. Minél fejlettebb a skilled, annál lassabban kéne hogy fejlődjön. Ez a vastőrözés móka egy vicc, javíthatnák nyugodtan a taníts, hadd nézzem mid van, jé pénz, add ide expolitokat is.
  • hegege
    Ha normálisan játszana mindenki és nem a gyors "meggazdagodást-fejlődést" keresné" akkor nem lenne ilyen gond. Viszont 1 dolgot belerakhattak volna ha már smittingről volt szó. Én beleraktam volna olyan "korlátozást",hogy pl tőr készítés esetén mondjuk az első 2 után nőljön csak és kénytelen lennél a többi felszerelést is megcsinálni,hogy ténylegesseb fejlődj..
  • Molnibalage
    Egy óvódás is okosabban hozná össze a rendszert.

Ha túl kemény még a főküldi, akkor csinálj melléket. Ez lenne logikus...
  • Nagydög
    Ez nem feltetlenul segit, mert egy bugtol tenyleg visszakerulnek a varosorok, es ok meg nem tudnak a dolgok rendezodeserol, viszont a borton mar nem mukodik. Konzolon extra szivas, de olvastam valami olyasmit, hogy kovess el valami aprobb buncselekmenyt, akkor leultetnek rendesen, es helyrerazodik a dolog.
  • Kopiati
    Egy sárkány pappal mit össze lehet szívni:)
  • Laza
    Meg ugye az is kérdéses, hogy megvan e az a perk, ami bónuszt ad arra, ha a négy testrészeden heavy armor van (fej, test, láb, kéz) ... mert akkor bukod a bónuszt.
  • Micsu
    mert a főküldik szintje hozzád van igazítva a mellékküldiké meg nem
  • whisper
    Oks köszi mert nem rétetem vertek össez vissza 5 szint óta és nem fejlődött a heavy vértem pedig szitne cska az votl rajtam
  • Molnibalage
    Nem semmi, az egyik főküldis hely előtti banditatáborban két black sould gemet találtam. Viszont úgy tűnik, hogy a játék nagyon kettős arcú. A főszálban 40-dik szintű, de rosszul fejlesztett karakterral simán szétütök mindenkit. Melléküldetéskben meg levernek, mint vak a poharat...
  • Sir Quno Jedi
    Már hogyne fejlődne. Sőt azt ajánlják járj félig könnyű, félig nehéz vértben, így mindkettő skill fejlődik. Ehhez azonban SEBZŐDNI kell, de bazisokat, attól fejlődik a páncél amit abból felfog. Keresel ellenfeleket és napestig vereted magad velük.
  • whisper
    Srécok ha full heavy armorba vagyok ,de a cipőm egy bőr cipő a 40 % fire res miatt. akkro nem fejlődik a heavy armor skillem? mert még mindig ugyan anyni de már vagy fél éve harcolok
  • IXEMGabeo
    megcsináltátok már a Hillground tombot (sírhelyet), valami fantasztikus milyen változatos zombik támadtak nekem, Faendalt, amúgy leváltottam Lydiára, és ott egy Godrill nevezetű embernek kellett teljesíteni egy küldetést a végén a sok feltámasztott zombi és a Mage Valsot kellett megölni:) sima ügy volt...érdekes most kezdek nagyon erős lenne egy csapásra megölök szinte minden ellenfelet (óriáson kívül) mivel a blokkolást, heavy armort, kétkezes fegyverek sebzését nagyon fejlesztem plusz mostmár tettem az archeryre is 20%-al hatékonyabb vagyok abban is, életerőm is növekszik nehezebben halok meg:) Staminát is természetesen. Kizárásos alapon a varázslatokkal keveset foglalkozom, tehát a Destruction Spells nagyon jók nekem néha alapszinten is, Enchantment az egyetlen amire pakoltam perket, mert tetszik nagyon ez a dolog, hogy egy armorra rá lehet pakolni pl 20%-os Magicka regenerálódást....iszonyú jó game, megkockáztatom, hogy jobb, mint a SWKOTOR, pedig nálam az az alap RPG-k tekintetében még a Mass Effect se jött be, ez viszont nagyon, az egész játék ÉL, a karakterek hitelesek és az egész világ...:)
  • demeron
    Nem tudom ez segít-e:
    http://www.gamefaqs.com/boards/615803-the-elder-scrolls-v-skyrim/61095995
  • bgabor
    Én is így vagyok vele, a legtöbb játék már nem érdekel, csak az igazán zseniális játékok tudnak lekötni.

Eddig idén két ilyen volt, a Deux Ex:Human Revolution és a Syrim.
  • bgabor
    Magyarításra ne várjál, a Bethesda játékokban általában több szöveg van, mint egyes regényekben. A magyarítás ezeknél évekig tart.
  • sanyicks
    van. Amiután kijöttök a bányából nem kell megtámadni a többivel az őröket. Ugyanis a bounty lenullázódik. Amíg azok ölik egymást simán el kéne sétálnod
  • Fpocok
    Tetszik a stílusod :D Én anno kinyírtam a fickót az íróasztalnál, aztán simán leléptem. Kint meg megdicsértek ezért.
  • ToMy_
    Sziasztok,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - elkalandoztam a térkép nyugati szélén lévő Markarth városába. Priuszom nem volt, de belevágtam a Conspiracy küldetésbe. Ennek végkifejleteként bedugtak a helyi büntetés-végrehajtási intézet bányászati alosztályára. Innét sikeres kihatolást foganatosítottam a helyi menő csávó segítségével, aki pár emberét beöltöztetve fura ruhákba nekilátott lemészárolni a városi őröket. Valahogy belekeveredtem a konfliktusba, és valszeg kiosztottam én is pár taslit a helyi őröknek, mert azóta nagyon nem szeretnek, még bounty hunter-t is küldtek rám egyszer. Viszont van 2 függőben lévő quest-em, amik miatt vissza kéne mennem a városba, illetve a kormányzó palotájába.
    Van vmi békés módja a konfliktus rendezésének? Pl. kifizethetem a fejpénzemet? Mert csak 2 opciót adnak az őrök: (1.) irány megint a dutyi (2.) verekedjünk életre-halálra
    Az (1.) azért nem jó, mert akkor visszahajítanak a töküres bányász-szakosztályba, és onnét már akkor nincs kiút, a (2.) meg azért mert akkor elkezdenek gyilkolászni a "halhatatlan" NPC-k is, aztán az meg nagyon unalmas tud lenni egy idő után...
    Azt olvastam a Skyrim Wiki-n, hogy ez bug, és hogy PC-n az a megoldás, hogy a konzolparancs segítségével rendezi a játékos a viszonyát az adott frakcióval. De ugye X360-on nincs konzol, ahová parancsot írhatnék...
  • Hikoro
    Google--->Skyrim consol commands---> Megkeresed azt a parancsot, ami erre van kitalálva,hogy a questet "átugorja", mondván megcsináltad..
  • berlinboy6329
    Nálam ugyanez van amikor Valtheim keepnél kell egy könyvet egy ládából kivenni,Cleansing of the Fane,de az olyan már van nálam,a ládában meg nincs,a nyl meg hiába mutat rá,nem tudok belőle kivenni olyat,ami nincs benne.
  • sandros
    Forbidden Legend kuldit csainalnam de beleszaladtam egy bugba.
    Egy amulet harom reszenek a masodik darabjat nem kapnom meg a Geirmunds Hallba a bosstol, sajnos csak a nyil van ott es mas semmi. Lehet hogy az volt a baj, hogy nem abba a sorrende vegezetem a kuldiket ahogy o mondta. Igy elobb pucoltam ki a Geirmund Hallt minthogy elmentem volna Folgunthurba. Ilyenkor mit lehet tenni? Visszatoltes nem lehetseges mert mar 15 szintet leptem amiota megkaptam az elso kuldit. Nem lehet valahogy ujrakezdeni a kuldit? Vagy a bosst feleleszteni, esetleg magat a targyat "magamhoz venni"? Koszi!