The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
Túl sokat nem szoktam Boxozni, legfõképpen idõhiány miatt sajnos.
Viszont pl. az 1-8 hotkeyek-et hogy lehet elérni kontrolleren?
MerlinW
Nem tudja valaki, hogyan lehetne elérni (ha lehet egyáltalán) hogyha pajzzsal védek egy varázslatot, akkor ne sebezzen ennyit? Egy lvl 8as nord karim van, és hp-ra meg staminára van gyúrva. Amikor jönnek a sárkányok és nyomják a shot támadásaikat hiába bújok a pajzs mögé, semmit nem fog fel😄
Molnibalage
A rengeteg talált mammut agyarat kinél lehet eladni?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Seth
Én azon tolom és miért ne lehetne. Játszol a boxodon is néha vagy csak dísznek tartod?

PSN ID.: Beegabor

A büntetés csak akkor törlõdik, ha kifizeted, vagy börtönbe mész. Illetve van még a szemtanúk lemészárlása is. Illetve (bár ez téged valszeg nem érint) ha Thane (A Jarl által adható legmagasabb titulus) vagy az adott városban, akkor az õrök félrenéznek egyszer-kétszer.
Voyager5
Van olyan itt aki amúgy XBOX-on játszik?
Gondolkodok rajta, hogy megveszem Xboxra is, csak kíváncsi lennék, hogy lehet-e normálisan irányítani pl.
SzirmosSzisza
Elvileg õ odaad mindent ingyen 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

hülye fejjel elloptam a kezdésnél a riverwoodi kovácsnál néhány vas/acél tömböt. nem vettek észre mert éjjel volt. a nagyvárosban persze lecsekkoltak az õrök. ok. visszatöltöttem a belépés elõtti állást. lopott cuccot kidobáltam , de ugyan úgy lefogtak volna. No most akkor inkább hanyagoltam a fõszálat és elmentem belépni a rebellionba / mellék küldi szál Nord / ha késõbb visszamennék ide akkor is lefognának vagy "elévül" a kis csínytevésem?
ok, köszi, majd elnézek arrafelé

How much can you take,before you snap?

Én találtam már Disarm shoutot, de hogy hol... valami kriptában volt, talán, ismétlem TALÁN az Ivarstead mellettiben. Ivarstead a Világ Torkától DK-re található.
masterthief
XD Az igen! Na így kell szemétdombot csinálni a lakásból! XD Igénytelen, lusta faszi lehet.

kill3r21
a végén mitõl van vér? valaki érti? 😄
plu604
Óvatosan a játékkal 😄
(és bocs a hosszú képért)

thx! akkor nem veszek más lovat, csak azt a csatamént.
Fpocok
Nekem még egy fejet sem sikerült levágnom :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

a 2-kat már megcsináltam. ha jól rémlik én hátulról mentem be a várba és a kapunyító kar valahol a vár bejáratával szemben van az udvaron, rögtön az ajtónál,csak befelé menet nehéz észrevenni

az én kérdésem, valaki talál már olyan shoutot,ami lefegyverezi az ellenfelet és ha igen,hol?

Voyager5
Remélem lesz Skyrimben is Umbra 😄
0Fritz0
Tessék tunkolni:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SzirmosSzisza
Amúgy eddig két küldetéssel nem jutottam düllõre, hátha tud valaki segíteni.

- Meg kell keresni 1 lányt, aki elveszett egy szigeten, végigmegyek a dungeonon ami ott van, de lánynak semmi nyoma, esetleg valaki hint ?
- A másik meg az, hogy arcnak elfoglalták a kastélyát és ki kell nyitni a kaput, de itt jön a csavar, elõtte ott kellett bandita vezért nyírnom ezért a kastélyban mindenki halott 😄 Na most kell valami kar, amivel kaput nyitok, de sehol semmi : /

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Azért mert egymás mellett van a 2 NPC 😊

hû,meglett a dawnbreaker és hihetlenül imba kard 😄

TVelvet
Persze, az elsõ városban amit kapsz az egy csataménes. A többi, ilyen vékonyabb ló, azok inkább távolságra, folyamatos ügetésre jók. Lóvak között is van többféle.
#5777 ?? valaki?
cenobite
Ez csak egy lehetõség. Hagyd ki, ha nem tetszik ez a része a dolognak. Fikázni ezért fölösleges. A játék egy pöttyett komolyabb mint az összes fébl együttvéve... Nyugi, nem valószínû hogy lesz "night life", meg "pets", vagy "csili-vili Viking cuccok" és egyéb kieg. 😊
Ha nem tetszik válj el, öld le az asszonyt, aztán csoki.

Amúgy szerintem nem rossz ötlet ezt a házasság dolgot belerakni. Opció!

gamertag: kenobita

Hajlottak arra, hogy minél életszerûbb legyen a dolog, minél jobban bele tudd élni magad a karakteredbe. Teszem azt egy önjelölt fejvadász vagy, banditavezérek rémálma, aki esténként hazamegy a mátkájához a saját kis házába 😊

Persze lehetsz egy egyszerû vándor, aki mindig ott alszik, ahol ágy van, és szociális élete legfeljebb a sárkányokkal van. Te döntesz 😊
Palinko
pedig úgy emlékszem ment itt is a vita, hogy most mikor fog majd megeszületni meg, mi fog kikerülni fajok keresztezõdésébõl stb. de lehet csak valami kacsa alapján.
Beállításoknál Display résznél tudod beállítani, hogy mit milyen messze töltsön be. (Az NPC-k, ellenfelek az Actor csíkhoz tartoznak)
MerlinW
Itt a konfigom, ebben majdnem maxon van minden. Ésszel másolgasd át, mert a saját vasamra konfiguráltam a játékot.

[merlinw.org]

enlightened
GYerekek!

Azért ez már erõs, most házasodtam egy NPc-vel aki fõz rám meg minden. Mi ez SIMS? Ne csináljátok már, azt hittem ez egy kemény játék lesz. Ehelyett családot alapítok benne mint a fableben:S

cenobite
Nos igen... A logikai feladatok nem kívánnak 160-as IQ-t. De jók, mert VANNAK és azért nem egybõl jön rá az emberfia. A legtöbb "csõjátékban" erre esély sincs. Mármint gondolkodásra... 😞
Anno Bloodwych, Dungeon Master, EOB sorozat, Dark Ages (?) -ebben nem vagyok biztos hogy ez volt a címe. Van még jópár aminek nem jut eszembe a neve.

Bár akkor XX évvel fiatalabb voltam. 😊

Fpocok
Elvileg ezt lehet állítani, hogy milyen messzirõl töltse be a dolgokat.

Basszus... a lovak erõssége nem ugyan az??? Windhelmben vettem lovat de már 2X visszatöltöttem mert az úton amikor megtámadott 2 farkas /leszálltam persze kinyírni õket/ az egyik seperc alatt kinyírta a pacit !!!Elõzõ karimnál /a kezdõ városban/ pedig az elsõ lovam tök jól bírta ,erõs volt és meg sem kottyant a farkas támadás.
Grr1234
Innen el tudod hozni a kutyát.

tigeroo
riverwoodi kocsmárosnál felvettem egy questet megölni valami banditavezért, ok ez sikerült is, a journal frissült hogy proventius aveniccinél hajtsam be a jutalmam, ám hiába választom ki a "show on minimap" részt, továbbra is a fõquestemet mutatja a mapon, nem az aktuálisat amelyiket szeretném (hogy beszéljek a szökött rebellis csávó tesójával, poén hogy már whiterunba küldtek rég)

amúgy jó nagyon eddig, az íjász vándor karakteremmel lehet aprítani, végül meglett a claw is😊 bár szeretek bolyongani, a nagyvárosokat pedig kerülöm. egy valami zavar, ugye zsigerbõl keresem a magaslati pontokat (pl. a banditafészeknél is), ám kurvajó hogy én még nem látok senkit sem a terepen dee õk már észrevesznek és azt látom ahogy a program betölti õket 30yarddal elõttem rohamosan csökkenõ távolsággal... azért oké hogy nem kell 5kilóméterig mindent betölteni, de ha már támadnak akkor megjeleníthetné õket hamarabb
Voyager5
Hát igen, volt 1-2 nagyon eltalált rpg, Wizardry VII, Stonekeep, Might & Magic VI... stb stb
Ezekhez képest pl. a Witcher 2 egy könnyed kis szórakozás 😊)
Fpocok

gabo91
Megharaptak, vámpír lettem. Mi az ellenszer, hogy tudok kigyógyúlni belõle? Mi az elõnye hátránya a vámpírkórnak?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

köszi Palinko ! Valóban van egy kardom ami fagyásos sebzést tartalmaz.
MerlinW
Úgy fektess bele, hogy nem lesz hosszú életû😊

[merlinw.org]

cenobite
Köszönöm!

MerlinW
Nem tagadom, de azért rájátszik az életlen elme is, hiszen az utóbbi 10-15 évben nem nagyon volt olyan játék amiben komolyan gondolkodni kellett volna, ellentétben a '90-es évek játékaiban😊 Aki aktív játékos volt az említett idõszakban, annak azért komolyan megedzették a logikai érzékét, kitartását és türelmét😊

[merlinw.org]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Markarth elõtt lehet pl. Az a legnyugatibb város
Fehercsoki
Hol lehet kutyát venni?

Voyager5
Aki elõször játszik Elder Scrolls játékkal annak azért ez hirtelen elég nagy falat 😄
xXtamasXx
Nah Lydia-ra gondoltam, õt elhagytam és fogalmam sincs hol van...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

MerlinW
Nem hiszem hogy lenne ilyen a játékban.

[merlinw.org]

Palinko
született már valakinek gyereke? egyáltalán nem látok rá opciót 😞
MerlinW
Komolyan, mintha atomfizika lenne a játék. Én vajon miért jöttem rá mindenre magamtól?😊 Kezdem érteni miért tart a játékok színvonala ott ahol.

[merlinw.org]

MerlinW
Ha nem akarsz sokat szívni, akkor határozottan érdemes.

Néha lemarad, de mindig mellédteleportál egy idõ után. Én Lydia-t vonszolom magam után a játék eleje óta, jelenleg 2x erõsebb, mint én. Nélküle nehéz lenne az életem.

[merlinw.org]