The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont pl. az 1-8 hotkeyek-et hogy lehet elérni kontrolleren?
[merlinw.org]
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
PSN ID.: Beegabor
Gondolkodok rajta, hogy megveszem Xboxra is, csak kíváncsi lennék, hogy lehet-e normálisan irányítani pl.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
How much can you take,before you snap?
az én kérdésem, valaki talál már olyan shoutot,ami lefegyverezi az ellenfelet és ha igen,hol?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
- Meg kell keresni 1 lányt, aki elveszett egy szigeten, végigmegyek a dungeonon ami ott van, de lánynak semmi nyoma, esetleg valaki hint ?
- A másik meg az, hogy arcnak elfoglalták a kastélyát és ki kell nyitni a kaput, de itt jön a csavar, elõtte ott kellett bandita vezért nyírnom ezért a kastélyban mindenki halott 😄 Na most kell valami kar, amivel kaput nyitok, de sehol semmi : /
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha nem tetszik válj el, öld le az asszonyt, aztán csoki.
Amúgy szerintem nem rossz ötlet ezt a házasság dolgot belerakni. Opció!
gamertag: kenobita
Persze lehetsz egy egyszerû vándor, aki mindig ott alszik, ahol ágy van, és szociális élete legfeljebb a sárkányokkal van. Te döntesz 😊
[merlinw.org]
Azért ez már erõs, most házasodtam egy NPc-vel aki fõz rám meg minden. Mi ez SIMS? Ne csináljátok már, azt hittem ez egy kemény játék lesz. Ehelyett családot alapítok benne mint a fableben:S
Anno Bloodwych, Dungeon Master, EOB sorozat, Dark Ages (?) -ebben nem vagyok biztos hogy ez volt a címe. Van még jópár aminek nem jut eszembe a neve.
Bár akkor XX évvel fiatalabb voltam. 😊
gamertag: kenobita
Parasite Eve 2, best game EVER!
amúgy jó nagyon eddig, az íjász vándor karakteremmel lehet aprítani, végül meglett a claw is😊 bár szeretek bolyongani, a nagyvárosokat pedig kerülöm. egy valami zavar, ugye zsigerbõl keresem a magaslati pontokat (pl. a banditafészeknél is), ám kurvajó hogy én még nem látok senkit sem a terepen dee õk már észrevesznek és azt látom ahogy a program betölti õket 30yarddal elõttem rohamosan csökkenõ távolsággal... azért oké hogy nem kell 5kilóméterig mindent betölteni, de ha már támadnak akkor megjeleníthetné õket hamarabb
Ezekhez képest pl. a Witcher 2 egy könnyed kis szórakozás 😊)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
[merlinw.org]