30713
TES
  • whisper
    Köszi meglett!

Elég beteg voltam fehér bőrű vámpír elf csávó fej és nő test 8)
  • hegege
    Én speciel játszom a játékkal 22-es szintű vagyok és távol állok a félisten szinttől, ha épp van v találok alapanyagot akor készítek ezt azt(általában a sajátcuccaim fejlesztem) és kész.Btw találtam egy jó barlangot ahol halomba volt a gold ignot meg silver elszórva v 15-15 db-o összeszedtem ott ...
  • yesname #10883
    Én játékmechanikai módosításokat végző modokat nem használok amíg nem a hozzávaló Creation Kitben készülnek és nem lesznek jól megcsinálva.
    Záraknál pl. skill level határokat kéne beiktatni (pl. mastert csak 100-nál nyithasson a játékos stb.), potionoknek cool down kéne stb.

Egyik srác elég jól összefoglalta az (óriási) hiábit, amiket javítani kéne (wall of text lesz):

Hope Beth realizes a huge patch is needed to sort the mess out:

-add, somehow, decent LoS limitation to the real destruction school: Sneaking. No it's far more then destruction, it's like apocalypse damage.

-limit of one stabs performed to each mob. I, few minutes ago, 4shotted an all mighty uber fearsome GIANT with 4 stabs in a row with Slightly upgraded 2x steel daggers. Seriously i attaccked, kept myself on its back and he couldn't spot me. That's is as a response to the brilliant head saying "do that to a giant with simple daggers" I did. Its awkward. Obscene. Grottesque.

-opt: fix the infinite alchemy-enchanting loop. Limit upgradable stuff to legendary. And not twice the legendary, or three times the legendary. Never did that, so its really up to the player.

-Dramatically increase the Stamina consumption for power attacks, limit sneak attacks with multiplier higher then 2 to just daggers. Restict the stabs to be performend with "MAIN HAND" ONLY. Even if i use a terryfing 23 base damage daggers, it's still like 46*30 stab output. There's nothing at lvl 50s @ master difficulty balanced on a 1200+ damage burst from very basic gear.

-Rebalance dual wielding tree: damage need to be tuned down. 2*Steel sword with 100 capped skill are enough to 2 shots mostly everything.Stop the absurd run to the "stack the +damage perks" wich compleatly breake the others tree. Dual wielding is way too destructive.

-Sneak attacks multiplier 6 or 15 should be pinnacle of sneaking tree, and reworked as a CD'ed ability. Like power attack from sneak will trigger a backstab that will be liited by a 30sec cooldown or something.

-Rework +damage poisons to not work as a cumulative % "over 9 thousands" button but a flat low damage increase or, maybe better solution, place a 30/40 seconds cooldown between each potion usage if used while in combat.

-Rebalance marskman tree, dramatically lower the chance of paralyze on shot. Lower the damage output but rise (or add, i actually never catched the difference) the damage made by placing headshot. Adding some "aim" in such a class is needed to keep it low.Remove the slow effect from eagle eye.

-Increase, BY A LOT, destruction school damage. Remove - magicka used enchants with +minor casting speed bonus. Remove, as an optional choice, the chance to provoke Friendly Fire or lower it to half. Lower some the magicka consumption for such a school.

-Muffle/Invis on Illusion should be pinnacle perk of the tree, increase its cooldown by a lot, make it not able to perform melee attacks. Make it VERY weak if used by a non-capped illusionist.

-Resto heals should be toned down and be casted strictly by standing still.

-Light Armor / Heavy Armor: remove a few stacking damage reduction perks, remove "no noise" perks. Rework the "set bonus perk" to just add minor bonuses based on the set currently wearing. Lower the damage reduction cap to something like 65%. Lower the magicka resistance cap to 30%.

-Lockpicking, Bartering, Speeching: add some meanings to those 3 trees. Dunno how, honestly.

-Enchanting: reduce the efficence of absorb health. Add a harsh internal cooldown for enchants like Paralyze. +weapon damage and +magic resistance enchant should be capped for a comulative way less amount.Consider to rework double enchant feature to either give a 2* effects that are like 75% of the original or limiting by type: i mean, no 4 pieces with +25% damage, but just one 2. Stacking like a boss health then abusing of +health regene / +health enchants is also a decent way to become the closest beeing to god.

-Daedric sets/weapons should not be craftable

ADD A CAP TO THE MAXIMUM TREE YOU CAN MAX OUT.i.e.: max 3 capped 100 (with final perks) trees, so if a rogue want to be rogue he won't be able to actually be a smither, an enchanter, a dual wield super sayan master while also beeing better then Copperfield with illusion things.And a tank wiith massive defense while wearing a deer leather armor. I just said 3, but it could be even 2 or 4. Dunno. A tree should start counting toward the cap once you start to invest 45 % of the talent point available on that specialization. (again i said a random number)

------------------------------------------

AI / mobs change:

- At lower levels, mob should have more defense and less attack/magic power.

- Increase their perception. Ancient Dragons, Death Lords, Dreamoras and final bosses should be VERY unlikey to get a stab. Elites should spot you way easier. Add thse creatures unique features like Piercing damage, immunity to crowd controls, Chance to use poisons, disarms for elite bandits/humanoids, stuns for magic creatures, decent parry chances and so on. Also gap closers like dashes/teleports to give a fight against archers.

-Better scaling mobs, that actually keep up with the gearing ungodly scale of playing characters. Adds rare "champions" that given a precise level range, will use very strong weaponry/armory. I mean, Bandit chiefs wearing a "omgsoawesome" full plate armor while i'm running since days with dragonbones and ebon stuff. Shouldn't work this way.At least with very rare/rare things

-When outnumbering you, npcs should try to get your back and recieve STRONG damage buff if that happens.If a mob spot a mate's corpse recently murdered shoul enter PERMANENTLY a state of vigilance making them almost impossibile to be "sneak-steam rolled". Also would be cool to see melees trying to look for a cover and healing thru potions/spells when facing a ranged opponent.

-Compainions once KO'ed should stay put 'till the fight is over. No compainions death, just a thing much more like Final Fantasy behaviour. Also, imporve their AI would be cool, most of the times are just a burden to carry on the missions. Actually, with a sneak assassin they're totally harmful.

-Dragons...C'MON they're pathetic.Fix their aim, make them TOTALLY unable to be sneak attacked if close. Let them fight smartly by using some CCs and healing some while flying. Let them be totally immuned to the Illusion spell, immune to the element they're using.Give them a very high chance to sync-kill (insta kill) summons or NPC characters. LOWER -THEIR -RESPAWN. Tired of tweaking mods to do that. My Riften is a Dragon graveyards, sometimes i met 3, 4 of them at once. Basic and blood dragons were totally wtfpowned by my shadowmere (bug perhaps, dunno).

Boost vampires and werewolves to actually be more threaty then crabs along the rivers. And, since you're there, make the vampirism, and lycanthropy mechanic more interesting and rewarding. Lol, seriously, the best way to nerf myself was running as a 4th stage vampire or werewolf. Clever use of mechancs, uh?.

Well i guess i ran out of ideas, hope at least 2 suggestions from this mad wall of text will be taken in consideration.
  • Egoraptor
    http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=591

"Arrows and Ice Spikes stuck in your chest or face? Can't get rid of them? Here are a few simple tips and tricks submitted by me and various other users to help you get rid of them!"
  • Calver
    legjobb még mindig a Morrowind-es volt, bár lehet ez kép alapján nem jön le annyira, de mozgásban iszonyat keményen nézett ki
    na meg komoly előny volt, h nem tűnt el benne a karakter nyaka
  • whisper
    És olyan bug ellen tudtok valamit ,hogy belém lőttek 2 jég nyilat és bennem maradtak
  • koalalompos
    olyan hammerite reklám feelingje van számomra ennek a trendy zöld szettnek. :)
  • Egoraptor
    Oblivion glass: békaember támadása!
    Skyrim glass: jön a gólem!
  • koalalompos
    tiszta sor. egyébként az elder scrolls világában klasszikus értelemben vett törp (:P) nem létezik?
  • koalalompos
    nem voltam felzaklatva. :) de köszönöm.
  • heady
    Nem tudom, sztem ez a mostani glass nagyon jól néz ki, az Oblivionban lévőhöz képest meg aztán főleg.

Oblivion

Skyrim
  • Egoraptor
    BASKUNCHA hardcore
  • Egoraptor
    Annyira nem vészes mint Oblivionban amikor már az utolsó mezei paraszt is
    üvegben rohangált - meg 200 ütéstől halt meg.

Attól már ismerősöm is kidobta a taccsot.

Még jó hogy sok modder van, ettől lesz újrajátszhatósága a játéknak -
    hosszútávon.

Van már Master szintet túlszárnyaló nehézséget állító mod különben.
  • Ragnar360
    lvl 23-as vagyok, Whiterun környékét csináltam, Companionba is vannak még küldetések, sztoriba Way of the Voicet csináltam meg, sokat kalandozok lassan haladok - NAGYONNAGY még a terülte ahol nemvoltam :)
    kivancsi leszek, hogy más Holdokon, területeken, hogy alakulnak az insták (na mar meg ezt irtam:d), mindenhol élöholtak lesznek többnyire ?

Szerintem kicsit pörgösebbre veszem a tempot es nem megyek csigalassan, nem lootolok ki minden szar urnát meg hullát a dungeonbe

Gear kinézettel kapcsolatban vélemény ? Ez a Glass elég ratyi, Dragon eleg jol nez ki szerencsére - figyelhettek volna jobban (sőt lehetne több fajta ruházat is, nem csak pár kategória
  • yesname #10871
    Na így28-as szinten kezdek kiábrándulni. Mi szarért nem tudtak elfelejteni ezt a szétbaszott-elcseszett level/item scalingot a Bethesdánál? Nme hiszem el, hogy nem tanultak az Obli hibájából.
    Kezdem azzal, hogy elejétől fogva Masteron játszom és kb. 15-ös szinttől nincs kihívás benne sehol (és nem exploitozom, nem húzom fel a skilleket, nincsenek extra enchantolt cuccaim stb.).
    Folytatom azzal, hogy miért kell az itemeknek is skálázódni? Már a legutolsó kiskomisz is steel meg ebony-ban rohangál. Egyáltalán nem érezni azt, hogy egy-egy dungeon vagy boss végén értéket találnék. Egyszerűen szért, mert már a shopokban is megjelennek. Semmi értelme a kincsvadászatnak, úm. nem is létezik sajnos, pedig ez lenne a legnagyobb vonzereje a questelésnek. Ismét a modderek fognak játékot csinálni belőle :)

A kezdem és folytatom közötti részeket inkább nem sorolom fel.
    Mindettől függetlenül a játék kegyetlen addiktív és beszippant az óriási hangulata és a kiválóan megtervezett terepasztal.
  • Ragnar360
    tudom, de neha jol esik ugymondani :) magatol jön
  • PiszkosFred
    Olyan ez, mint torpezni a dwemereket. Hibas, de mindenki tudja mirol beszel a masik :)
  • yesname #10868
    Megnyugtatlak, nem tévedsz.
  • koalalompos
    javítok: játékos/csoport számára.
  • koalalompos
    az instance nem az, amikor a játék egy elkülönített játékteret biztosít a játékos számára, olyat, ahol a többi játékos nincs jelen? és mint ilyen nem jellemző csak az mmo játékokra, vagy legalábbis olyanokra, ahol egynél több játékos játszik. javítsatok ki, ha tévednék. (persze nem tévedek. :P)
  • Sir Quno Jedi
    Lehet, én sok mindent próbáltam és nuku. Igaz pont a szélen görgetni azt talán nem... Majd kipróbálom (bár mintha a zoom sem ment volna).
  • Calver
    ilyenkor ám csak a kamera akad be, ha az egeret a képernyő bal széléhez viszed és pörgeted lefelé a görgőt (avagy szép magyarosan kizoomolsz), nem kell utána visszatölteni.
  • Egoraptor
    Gyakorlatilag textúrákról annyit hogy ha egy barlangot láttál akkor mindegyik ismerős... Ezért nem lett a játék 15-20 GB.
  • Sir Quno Jedi
    Nicsenek insták ebben a játékban. :D
  • Sir Quno Jedi
    Nekem encsant, vagy kovács ápgréd után szokott kihalni, nem tok kilépni belőle és elmenni sem, ott dekkol. Ilyenkor quit.
  • Ragnar360
    hát véleményt, hozzaszolást h hogy is van ez :) a jatek 20%-t ha bejartam eddig - nemtudom a többi területeken milyenek az instak
  • whisper
    Nektek volt már ilyen, leszáltatok a lóról és a kamera lovon maradt ,de ti a karakterel mozogtok 8)
  • Sir Quno Jedi
    Persze érdemes feltenni ilyenkor árcsökknető cuccokat. Ott van pl. az egyik daedra herceg maszkja (Clavicus Vile asszem), na az 20%barter, +10speech, meg még asszem 5%magicka regen-t ad, meg vannak alapból is 20% körüli barteres nyakáncok stb. ÉS máris ócsóé van sok grand lelkünk encsantra fel, encsant ital felhörpint és BELEHÚZ míg le nem jár!
  • Egoraptor
    Nem kérdeztél semmit. Mire várod a választ? :D
  • Ragnar360
  • Sir Quno Jedi
    Úgy van és a suliban végigjárod őket, majd a jarlok mágusait is végigjárod és máris van vagy 10 teli köved, már ha kell... :D Én 5-6-ot szoktam begyűjteni, hogy egyben tudjak encsantolni.
  • Egoraptor
    Random, lehet fejenként 3 db is akár.
  • JethroHUN
    Teli? Fejenként 1
  • Egoraptor
    Jah, Black Star legyen meg aztán irány NPC-t meg banditát gyilkolni.
  • Sir Quno Jedi
    Mit tököltök grand lelkekkel??!?!? Black Star, aztán az elő paraszt bandita is grand-ra tölti a mocskos fekete lelkével -> profit.

Amúgy meg én soxor simán veszem a grand lélekköveket már feltöltve, a mágusok mindig teli vannak velük.
  • Calver
    megsúgom, a legegyszerűbb módja grand soul beszerzésének: veszel töltött gemet árusoknál.
    vagy: The Black Star küldit megcsinálod Malacar(?) segítségével.
  • Egoraptor
    Gőzöm sincs, random fórumon találtam.
  • JethroHUN
    Gatekeeper? Mint a Shivering Isle beli?
  • Egoraptor
    Gloom Wraith1, Goblin Warlord, Lich1, Minotaur Lord, Rumare Slaughterfish,Brood Mother, Xivilai1, Savage Ogre, Gatekeeper, Giant Slaughterfish, Mammoth

Ez mind Grand.
  • Ragnar360
    re, cirka 5ig toltam... picit kezd herótom lenni a dungeonöktöl :) meg a Draughokbol - sok dungeon nagyon hasonlit egymasra, vannak jok azert stb.
    de pl amelyik ott van Isengrad (vagy mi is a neve, ahol a 7k lépcsö van) rögtön szinte a faluba bent van az insta - meg is csináltam a mellékküldit, megkaptam a Claw-t elöször nem is tudtam h honnan lesz ez most meg az ajtóhoz, a kocsmaros odaadta, visszementem, nahát és beszarás milyen hosszú volt az insta még onnan, nem gyenge!

Csináltam magamnak Epic Glass Armort, Bowt, meg Helmetet - elvertam szinte az összes pénzem Malachitera
    Elöször teljesen ocsmánynak tünt ennek az armornak a kinézete is, de futás közben mar jobban mutat - nem értem, hogy csinálhattak ilyen Light Armor cuccokat - komolyan mondom Heavy Armor sokkal jobb lehet ránézésre is, nemtudom kivolt a felelös ezért, de egy bekopogtatást megérne a feje.