The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez GTA IV
No offense, de közelében nincs az arcmimika és karakter ahhoz képest, ami a Skyrimben van.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Tehát nem a legújabbhoz mértem😊
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Bár ez a Fallout alatt is mûködött ha már majdnem halott volt az ipse elbujt egy konténer mögé tehát ez sem új dolog, de ez nem egy Mass Effect 2 szint ami szintén nem mai játék.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az al ugrás nincs tiltva vagy csak bizonyos karaktereknél mert van ami használja.
Az elakadás dolog meg nem akkor jön elõ ha szaladgál a nyilt terepen hanem ha beleütközik egy bonyultabb Navmesh részbe aminek az egyik oldalán én vagyok õ meg a másikon és nem képes feldolgozni. A Navmesh probléma nem akkor jön elõ ha van ideje elõre tervezni.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Tehát mélységben ÉS szabadságban csak az Oblivion-t és Two Worlds 2-t lehet egy lapon említeni a Skyrim-el az (legalábbis az utóbbi évekbõl)
[merlinw.org]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azt meg lehet nézni valahol, hogy melyik frakcióhoz csatlakoztam?
Egyébként a lélekkövekbe zárt lelkek azok amik nagyon erõsen befolyásolják a készítendõ tárgy erejét. Egy grand lélekkel sokkal magasabb százalékos érték hozható ki mint egy common vagy akár great lélekkel.
A hatásokat meg nem rakhatod akármibe. Van amit csak fegyverbe lehet, van amit csak testre való páncélba/köpenybe/ruhába, van amit csak ékszerbe és így tovább.
Emellett némely erõsebb hatást nem lehet leutánozni. Egy tárgyba nem lehet még maximálisra fejlesztett enchanting mellett sem 100%-os hatást belenyomni akkor sem ha minden perk megvan és grand lelket használtál. Ez a saját kreációk hátránya hogy bár egyedi de nem biztos hogy lesz olyan erõs mint az eredeti volt.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A dragon armorokhoz mennyi ilyen sárkánycsont meg bõr kell?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
fInteriorShadowDistance=0.0000
fShadowDistance=0.0000
bDrawShadows=0
iShadowMapResolution=1
Metsd el, és máris nincs árnyék a játékban!
Kösziamúgy :9
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az AI butasagarol amit irtal, egyaltalan nem osztom.Nem csak a varazshasznalok gyogyitjak magukat hanem bizony a kozkatonak is.Nem ritka az amikor felriad az npc egy teremben es felkapkodja az addig asztalon levo! healing es egyeb potikat.Es bizony hasznaljak is oket ha nem alacsony fokozaton jatszol ahol 3utesbol megfekszik.Egy dbig azt hittem hogy a companionom tunteti el oket,de direkt megfigyeltem hogy a-a ez bizony az npc AI aki igy osszeszedve a cuccokat javit a veled valo harc eselyein.Ez pedig akarhogy nezem bizony nagy ujitas.
Az utvonalkereses tenyleg vicces, az teny 😊 Neha 10 percet varok a tarsamra, mert leugrottam valahonnan, es nem tudom, meghalt-e utkozben, beult-e kocsmazni valahol, vagy meg mindig probal hozzam futni...