The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
shoutolás menete. TAB - > magic -> shout E vel kiválasztod. Z vagy Y al tudod elüvölteni magad, késõbb lesznek több szavaz shoutok ott majd tovább nyomva kell tartani a gombot.

Manát nem fogyaszt, de van újratöltõdési ideje, a fenti iránytûn látszik ha olyan mint megszoktad akkor mehet a shout, ha kék akkor várni kell, majd lassan vissza fog húzódni.

Új shoutokat a fõ küldetés folyamán kapsz, vagy le tudod olvasni a kövekrõl a sárkány szavakat. A leolvasott shoutok szürkén fognak megjelenni, de ha leölsz egy sárkányt akkor a lelkével mindég kinyithatsz 1 shoutot amit te választasz ki és R gombal nyithatod. késõbb ha sok szavat ismersz 1 shoutnál lesz 3 szó is minnél több szó annál erõsebb. de igazából én nagyon minimálisan használtam csak õket, kicsit színezik a játékot, de nem valami hasznosak 😄
MerlinW
Stamina...

[merlinw.org]

xXtamasXx
Társakba mennyire érdemes befektetni? Érdemes felbérelni valakit? Nem jó tapasztalataim vannak velük, amikor kaptam egy nõt (remélem ez nem spoiler) akkor csak a baj volt vele, lemaradt, elhagytam stb ezért bennhagytam egy házban és mondtam, hogy maradjon ott....azóta nem láttam 😄
Plusz mágus vagyok, és a tûz nem tesz jót nekik gondolom....

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

MerlinW
Nyomd meg az Y-t... Részletesen pedig: #5415

[merlinw.org]

xXtamasXx
Shoutot ki kell választani a Magic fülön, és utána Y vagy Z billentyûzettõl függõen

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én magammal vittem a csávót,aki bent volt a templomban whiterunban és õ felajánlott egy alternatív,békés megoldást,amikor elkezdtem vagdosni a gyökereket 😊

How much can you take,before you snap?

Palinko
jobb kezedben lévõ fegyver töltöttségét jelzi. ha lemerül nem mûködik az enchantolt varázslata. ha tölteni szeretnéd kell feltöltött soul gem, fegyverre rámész inventoryba, nyomsz T kiválasztod melyik gemmel töltse és E.
Laza
Nem megy a Morrohun. Valakinek megvan kiírva, hogy melyik beállításokkal tudom eltüntetni az iránytût meg azt, hogy a képernyõn ikon jelezze hova kell menni, meg egyebeket?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

mit jelent a bekarikázott folyamatjelzõ ?????
beteg vagyok? - imádkozás a templomban leveszi?
fáradtság ? - dögölni kéne egyet ?
köszi,én xbox 360 játszom nekem nem mutatott a térkép semmit.

Laza
Inkább nem akarok belegondolni ..... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

cenobite
Sziasztok!
A "Shout"-hoz kell valami speciális dolog? Most öltem meg az elsõ sárkányom és a többiek bíztatnak, hogy "Shout"-oljak, de sajnos nem sikerül. Mi ennek a pontos menete? Lehet hogy volt róla szó, de annyira pörög a topic (szerencsére), hogy lehet átsiklottam fölötte.

Amúgy a játék nálam 9,5/10

A Morro volt 9, Obli 8...
Eszméletlen jó a hangula és tényleg eddig akármennyi dungeonban voltam, mindenhol más hangulat fogadott, nem copy-paste barlangok. A viking-északi mitológia amúgyis a kedvencem, úgyhogy asszem nálam ez GOTY játék. Amikor a havas hegyeket mászom, miközben pofámba jön a hó, meg barlangokban kis patakok... Hihetetlen. Persze vannak hibái, de azok bõven eltörpülnek a JÁTÉKÉLMÉNY mögött.
A küldik meg csak jönnek és jönnek, szinte észre sem veszi az ember.

gamertag: kenobita

tobias88
és menekülés, amilyen gyorsan csak lehet
Palinko
el kell menni egy helyre amit mutat a térkép. bemész a dungeonba, nem bántod az embereket. a dungeon végére mész, ott a gyökerek miatt nem tudsz tovább menni. elõveszed a kést amit most szereztél meg, megcsapkodod a gyökeret. mentesz. odamész a fához e gomb és jön a meglepi.
"...és ez még csak az elsõ küldi"

Késõbb majd rájössz hogy miért ilyen szmájlit raktam ide <#hehe>

Blessings of Nature quest nem rémlik valakinek? 1 kardot kellett hozni a papnõnk, meg is találtam 1 jó erõs mob kezébe😊 de utána nem vágom mit kell csinálni😞

Vraaanyek
elsõ bugba bele futottam, eddig mûködött a lovaskocsis utazás solitude-tól, de most bármelyik várost kérem, és felülök hátra, úgy tesz,mintha nem ültem volna fel, és egy helyben állunk...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

gabo91
Bementem egy földalatti helyre ahol egy szellem megbízott, hogy 3 üveg valamit szerezzem meg.
evil in waiting a küldetés neve, be kell ülni a trónszékbe õ meg elõhívja azt a boszorkányszerû akármit, amit képtelen vagyok megölni.... lvl 15 vagyok. nem tudok a közelébe se menni mert pár másodperc és végem. íjás társam van õ fél centi életet szedett le belõle, de õ is kifekszik.... valami ötlet, tanács jól jönne. sajnos videót sem találtam errõl

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Voyager5
Lol, ugyanez van rajtam, de ezt még nem figyeltem meg.
Laza
Mennyit tudtok Ti írni egy nap 😊

Még csak egy küldit csináltam meg - a faluból az elsõ 'mellék küldetést', a boltos megbízását a sárkánykarom visszaszerzésére -, de az teljesen letaglózott ... kellõen hosszú volt, küzdelmes, gyönyörû, hangulatos, és nem egyhangú ... szóval igazi kaland ... és ez még csak az elsõ küldi 😊

Remélem a fõszál is lesz min ilyen jó, vagy legalábbis nem olyan uncsi, mint a kapuk bezárogatása az Obliban 😊

francois
Whiterun-i kastélyban Aveniccitõl tudsz venni, 5000+berendezés

kill3r21
kit kell keresni a házvételhez?
Dopti
és tps nézetben a varázslatokat nem mutatja... PHAIL

Mert ruhellem az egesz koncepciot, kulonosen most, hogy minden nyamvadt kiado akar belole egy sajatot. (Az Origin eulajat erdemes elolvasni. Az Origin elkepzelheto, hogy mindenfele adatot gyujtoget a gepemrol, de istbiz vigyaznak ra, es nem is adjak oda masnak.)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Dopti
Katt a FAIL feliratra 😄

PiszkosFred
5000-ert csak a Whiteruni viskot kapod meg. A Windhelmi 12k.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Voyager5
Miért? 😄
Dopti
Morokei + Archmage's robe = FAIL

Voyager5
+1
Eleinte nagy volt a problémázás itt. Nekem simán felment elsõre, a másik gépre 10 perccel ezelõtt telepítettem, és ott már elõjött ez a letöltõsdi, de kb 2 perc volt megoldani, hogy lemezrõl telepítsen.

A nálam mûködõ verzió:
1 - Logolás steamre klikk a library-ra
2 - Skyrimen jobb klikk delete local content
3 - Steambõl logout
4 - Start->Run
5 - C:\Program Files\Steam\Steam.exe -install E:

Értelemszerûen azt a directoryt kell megadni, ahová fel lett telepítve a steam, a végen az E:-t pedig arra a drivera kell cserélni amelyikben a lemez van

Az updatenél pedig servert váltottam, és az a 2-300 MB olyan gyorsan lejött mint a szél.
MerlinW
Ha nagy kovácsmester vagy akkor tartsd meg õket. Én speciel eldobálom a sárkánydarabokat.

[merlinw.org]

MerlinW
"aligha fogom feltenni a steam miatt."

Miért is? Automatikus patch letöltés, screenshot cloud, ráadásul a DLC-ket is csak ott fogod tudni megvenni. Nekem 250 játékom van Steam-en, semmi baj vele.

[merlinw.org]

shaba23
Ehh..akkor hosszú séta lesz... Gondolom a sárkánydarabokat ne dobáljam szét...
MerlinW
Használható mellette, kiegészítõ effekt. FXAA képes dokumentáció

[merlinw.org]

Ettol lehet. Nekem is olyan van, es bar pentekre mar jon a CDG-be friss, ha minden jol megy, de azt aligha fogom feltenni a steam miatt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

PiszkosFred
Altalaban respawnol a lada tartalma X orankent/naponkent, igy felulirja a benne levo dolgokat - bukod tehat. Csak sajat hazban tarolj dolgokat, meg a foldrol is elhordjak az npck.

MerlinW
Egy idõ után elbukod. Minden társaság ad neked szobát, használd az azokban levõ ládákat. Vagy vegyél házat valamelyik városban. Windhelm-ben 5000 arany.

[merlinw.org]

PiszkosFred
Hulye kerdes, hogy FXAA az a sima AA meletti feature, vagy helyette is hasznalhato?

MerlinW
Érdekes módon nálam úgy mûködik...

warez esetében valóban nem okés a ~160MB-os javított patch nélkül[/spoler]

[merlinw.org]

shaba23
Ha valami random ládába pakolom be a cuccaimat, akkor az késõbb benne lesz, vagy azt elbukom? Az isten háta mögött öltem sárkányt, és 60 kilóval több cuccom van mint kéne😊 (és a lovam is megdöglött, mert nem tudta letankolni a sárkányt)
MerlinW
FXAA az nvidia-s antialiasing, ODF pedig a gyengébb gépeknek kell, alacsonyabb minõségû textúrákat eredményez.

[merlinw.org]

Az emberek meglepoen hulyek tudnak lenni, de most nem errol van szo. Szimplan nem mukodik ugy, ahogy leirtad, es egyebkent logikus is lenne. Valoszinuleg bug.

MerlinW
Ez már ízlés kérdése, nekem jobban fekszik az alap inverz.

[merlinw.org]

MerlinW
Ahogy szokott, 2 éven belül.

[merlinw.org]

KollerN
És ha igazán használjátok a fejeteket akkor a jobb klikk jobb kéz bal klikk bal kéz beállítás megválltoztatást eszközölitek az optionsban

Tatyla
FXAA és az Object Detail Fade az mi is és be kell pipálni ultrán vagy sem?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MerlinW
Varázslaton jobb klikk akkor ott lesz a jelzés, benne az L (Left) betûvel, vagyis a bal kezedben. Bal klikkel választod ki, akkor a jobb kezedbe teszi és R betût ír a nyílba. Ha minkét egérgombbal kiválasztod, akkor mindkét kezedben az lesz (LR). Ha még egyszer bármelyikkel rákattintasz akkor kiveszi a kezébõl.

Hihetetlen, hogy nem használjátok a fejeteket.

[merlinw.org]

MerlinW
Tartsd lenyomva az F billentyût és forgasd a kamerát.

[merlinw.org]

MerlinW
A szó amit kerestél "szervusz"😊

[merlinw.org]

MerlinW
Miután a végtelen mennyiségû random generált mellékküldetés van, sosem.

[merlinw.org]