The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenne egy apró problémám.... Valamiért a Shout nem mindig mûködik nekem. általában az van, hogy elsütöm, lemegy a csík, tolnám újra és.. semmi... nyomom újra.. semmi.. és általában vagy 3-4 próbálkozás kell neki, holott a csík teljesen lement már (a széle sem világít). Lehet ennek köze ahhoz, hogy átraktam az egér egyik oldalgombjára? Csak mert tudom, hogy nem minden játék szereti az iylen gombokat.
Palinko
jah értem, hát nem kell szólni én a tempom elõtt nyomtam egy T és kivártam simán a következõ napot és jött mindenki 😄 aztán esküvõ után elszaladt az menyasszony, késõbb visszatértem abba a rifteni templomba és ott volt. és akkor beszéltük meg a kinél lakást. érdemes másik városban házat venni mert egész szép summát fog hozni.
Én is belefutottam már a problémába.

Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850

Üdv!Nektek sem menti el az egyedi gombkiosztást?Vagy én szúrok el valamit?Kiírja,hogy saving és tudom is használni,de ha kilépek visszaáll alapértelmezettre.Így minden játékot azzal kezdek,hogy átállítom a nekem tetszõre.Az eredeti valahogy nem áll kézre.
Oksa köszi mert átraktam és a csontvázak 2 kezes mace-val igy is 1 ütés!
plu604
lehet módosítani meglévõ karakternél.

Nem az hanem ,hogy meglévõ karakternél is lehet közben módosítani a nehézséget vagy mindig csak az induláskor ? Mert lvl 5 vagyok ,de ha csak kezdéskor akkor újra kezdem
Lehet leléptek kettesben..
Nekem is akadt gondom, mikor mágustanitványnak kellett segíteni spellt tesztelni. Második fázisban, átváltoztat tehénné, kutyává, meg még valami mássá a végén meg vissza magaddá. Na nekem leállt tehénnél, castolt tovább, de nem változott semmi, megköszönte segítséget és mondta menjek el, mintha tresspasingelnék.. Tehén ott maradt, én meg permanens láthatatlanként mozogtam jobbra balra, és mikor aludni akartam szobámban kiírta menjek el, mert elküldtek, csaj meg kiabál "You need to leave".. Visszatöltés megoldotta, másodszorra ment quest.
plu604
ha átrakod nehezebb (vagy könnyebb nyilván) lesz

Sziasztok lenne egy olyan kérdésem ,hogy elkezdtem a játékot és most vetem észre , hogy elfelejtettem a nehézséget beállítani. kérdés ,hogy újra kell kezdenem vagy ha most gameplaynel átrakom akkor nehezebbé válik?
Fpocok
Nincs. És a testõröm is eltûnt, pedig mehetett volna egy threesome 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

SzirmosSzisza
Házadban nincs ?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fpocok
Valaki segítsen? Hova ment a csaj... nem találom sehol és qst sincs.

plu604
okok, akkor neki is esek

wedge31
A dark brotherhoodba lépj be elöször szerintem ha eddig még nem tetted mielött még vámpirnak állsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Na odaértem esküvõre gecc. Miután kimondtam az igent, a násznép meg a csaj kisétált. Nem találom õket lol... hova lettek?

plu604
faja, azért thx

Hát igen, és quest logban elég gyér információkat tudunk olvasni a küldetésekrõl, ezt én személy szerint nem nagyon kedvelem. (Meg már itt más is írta, hogy neki sem tetszik)
wedge31
Misc küldi a fene tudja ki adta ez is érdekes megyek az utcán halok valamit és már bekerül a misc küldik közé ha akarom ha nem.
Van már vagy 30 küldim a többségére már nem is emlékszem ki adta.

Fpocok
Há má beszéltem vele, hogy te nõ, én férfi, ungabunga... aztán azt hittem szólni kell neki, hogy mehetünk. Na most lovagolok whiterunból riftenbe, hátha így nem késem le 😄

shaba23
megnézem, köszi
Vagy trainerrel dobj rá 1 pontot, és megjavul.
Ha skill a gondod, fejleszd elvileg legközelebb visszaugrik eredeti szintjére, ez egy bug.
plu604
leírnád spoilerben hogy hol és kitõl kaptad a küldit? elég nagy vonalakban, megtalálom majd.

Palinko
elõbb beszéled meg a pappal mint a leendõbelivel? áh 😄
wedge31
Most kaptam egy küldit egy vámpir megölésére, engedem neki hogy megsebezen egypárszor és már vámpirá is változok, legalábbis az oblivionba így volt.

Hehe jah jók ezek a kis easter eggek, én eddig a star warsossal és a headless horsemannel találkoztam 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

yesname
Volt humoruk a készítõknek 😊 Meg lehet találni pl. a Minecraft készítõjének a csákányát is 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Hehe találtam egy nagyon jó pofa fegyvert egy küldiben, a neve Wabbajack. Ez egy staff, ami 29-et sebez és minden egyes ütésnél egy random mágikus effektet lõ ki. Ez lehet fireballtól kezdve nyuszivá vagy rákká vagy dremora lorddá változtatáson át a gyógyításig vagy zombi feltámasztásig minden 😄 De általában szerencsére sebzõ és átváltoztató varázslatokat lõ, kicsit gáz mikor lõ egy gyógyítást az ellenre 😄

Vámpírrá változás és egyéb kérdésekre ott van fent a gyakran ismételt kérdések, abban sok mindenre választ kaphatsz.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

plu604
ha sikerül vámpírrá válnod áruld már el légyszi hol találkoztál vámpírral 😄
ugyanilyen karakterrel játszom mint te, bár én még csak 10-es szintû vagyok
(és vannak nehézségeim 😄)

SzirmosSzisza
Aludtam, voltam oltárnál, de még mindig ott van. Egyéb lehetõség van ? :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

wedge31
Velejéig gonosz karim van, bérgyilkos, tolvaj, zsebmetszõ, most leszek vámpir hátha az nehezit valamit ehhez nem passzol szerintem társ.

Segítek: 30%-kal! <#bee1> <#nevetes1>
Fpocok
Fasz.
Megbeszéltem a pappal,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy holnap megyek esküdni. Visszamentem a winterrunba beszélni arával, nem volt ott. Na mondom, biztos elment már. Aztán EGYBÕL VISSZATELEPORTÁLTAM riftenbe és kiírta, hogy lekéstem az esküvõt...
Ilyenkor mivan?

wedge31
Valamit rosszul csinálsz mert engem még két méterröl se vesznek észre.
60+ sebzésem van ijászatból plusz a suranóm ad a sneakre pluszokat.
Méreg az ijra és max két-három lövés és fekszik de sokszor még egytöl is ha bejön a crit damage. Persze ilyenkor nem árt a egy invisible poti se.
Nekem most pont az a gondom a karival, hogy túl tápos.

deniro2
Egykezessel is lehet fejet levágni, pont most akartam beírni, hogy 21. szinten sikerült abszolválnom az elsõ lefejezésemet, egykezessel😊 Nem tudom, hogy mitõl függ a dolog, de az eddigi sok száz ellenfélbõl csak eggyel sikerült kivitelezni.

MerlinW
Én élvezem hogy van társam, izgalmasabbak a harcok, hogy figyelni kell a másikra is. Labirintus küldetés végén pl õ fedezett engem amíg gyógyultam, majd én szaladtam hozzá gyógyítani. Egymást fedezve öltük le a nagy varázslót😊

Ha nagy gáz van, akkor meg csak szólni kell neki, hogy várjon amíg körülnézel. Egyébként Lydia kezébe adtam vagy 10 Staff-ot és egy fire dmg-s kétkezest, és egy magica dmg-s elf íjjat úgy aprít mint az állat😊 Megidéz egy tûzelementált, elõkapja a frost botot, megküldi a népet, majd a kétkezessel vagy az íjjal tankol velem. Néha ránézek és gyógyítom, ha kell.

[merlinw.org]

PiszkosFred
Inkabb egy sajat fejlesztesu ingyen engine (ami egyebkent kivalo, nem a legjobb es legszebb, de a TES jatekoknak tobb mint tokeletes), mint egy millios licensz a Rockstartol (ha engedik egyaltalan). Ne felejtsd el, a Gamebryo (Oblivion alapmotorja) is millio masik jatek hasznalta, olyanok is, amirol nem is gondolnad.

De most, hogy az ID az oveke Carmackkal egyutt, a kovetkezo reszre lesz vadi uj motor. A mostanit hamarabb kezdtek el, mint ahogy az ID-t felvasaroltak.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

berlinboy6329
Tolja még vki íjász,lopakodó karival?

Olyan fostos....Addig fasza,míg van árnyék,de ha nincs v észrevettek,v mind2,akkor lószart nem ér az íj...Közelharci perkekre meg nem gyúrok.Dwarven íjjal megyek,meg ancient nor arrow-val abból van a legtöbb,de ha pl 2 falmer észrevesz,akkor quickload...Gyorsan leölnek én meg alig sebzem õket..VAgy 5-7 nyíl kéne beléjük.

viszont lol,hogy ha túl vagyunk tömve,akkor ha felhúzzuk az íjat gyorsabban megyünk..Kínácsi vagyok a +30% move speed with drawn bow mennyivel gyorsít még.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

MerlinW
Mi a francnak Fraps?😊 F12 és Steam csinál képet. Vagy print screen és bmp-ben ott lesz a játék könyvtárában.

[merlinw.org]

Nekem nem tudom hány fps-t produkál ,de sehol nem érzem,hogy szaggatna pedig maxon van minden +minden kapott árnyékot...
xblades
és yesname
Én a nagy szabad térre és teljes szabadságra értetem ami szerintem ott megvan. És a fizikát jobban ledolgozza bár van hátránya is igaz.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

0Fritz0
Na ezt jó tudni.
Zavart, hogy mindig ott virított a célkereszt meg az iránytû.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

PiszkosFred
Ha a konzolt bezarod az elso tm utan, a jatek ujra indul, szal erdemes vagy mar eleve ugy "pauzálni" hogy jo az elkapott momentum, vagy utana surun szpemelni kell a screenshot gombot.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

wedge31
Sose használok társat. Tettem már masterra de sebzésben nem látok különbséget valszeg engem sebeznének jobban de ahhoz el kellene találniuk...<#vigyor3>

yesname
Tedd fel masterra és ne használj társat. 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Áááá, köszi, ezt kiprószálom majd! <#wink>
skymannn
Valahogy újra lehet rakni a perkeket? Szval ilyen retalent szerûségre van mód?

wedge31
Lehet inditok egy új karit mert ijjal már 20-as szinten kezdek túl jó lenni mindenki két-három lövéstöl fekszik expert szinten...<#hawaii>

Nem, dual wield esetén is van ilyen decapitate perk! <#eljen>