30713
TES
  • whisper
    nekem msot 1.2.12-es a játék de van ressistem 50 fire resem van és a tűz csapda eddig lassan szívta a hpmat. na majd kipróbálom holnap egy sárkányon. addig is jó8
  • PTW
    fogalmam sincs, hoyg nekem patchelt e a steam 1.2-re mert konkrétan nem tudom elindítani a játékot ma naptól. Launcherben rányomok a play-re és semmi sem történik. villan egyet a launcher és ennyi. valaki tapasztalt hasonlót?
  • Batmanci
    Az egér javítva lett, azért lassú a függő mozgás, amennyiben ezt bekarmoltad a Skyrim.inibe.

[Controls]
    fMouseHeadingYScale=0.0200
    fMouseHeadingXScale=0.0200

Most töröld, és menni fog.
    A mentésre... Esdve kérem!
  • xXtamasXx
    Nah ilyen se volt még, gyorsutaztam az egyik városba és fölötte 2 Elder Dragon körözött....még szerencse, hogy az utolsó háziasszony is ütötte őket mert különben megfingattak volna Bosszúból megnyúztam őket és most hordom...
  • mousee
    Elég vicces, ami történik... Én konkrétan a warez verzióval játszom (a megjelenés napján, pénteken leszedtem, mert a futár nem ért ki az eredetivel), feldobtam rá a warez 1.1-es peccset, és azóta tök jól elvagyok vele. Itt pihen az eredeti a polcon, még ki sem bontottam, és a jelek szerint még jó darabig nem is fogom, amíg helyre nem rakják a dolgokat a srácok...
  • Fpocok
    Rendes sárkány volt, nem házi :D
  • Batmanci
    Nem az asszony volt? :)
    Bocs.
  • Batmanci
    Most nyírtam ki egy frostos maget.
    Semmit nem tudott tenni, pedig kétszer is fagyasztott.
    Kiírva maradt, de mennyire igaz...?
    A save átírásra mondjatok már valamit.
    Beleraktam egy kiscsajt, 238-ra csinálta a srác, és amíg benn volt mentettem, és nem vettem észre, hogy 239-re mentett. Aztán mentem két órát. Faszkivan.
  • whisper
    Nekem elöbb oylan volt ,hogy repült a sárkány aztán mintha telibe lötte bolna egy balliszta megbicsaklott landoláskor és felgyűrődött a föld ahog ylandolt
  • Fpocok
    Engem egyszer halálra ijesztett egy sárkány. Portoltam valahová és a monitor tetejéről kezd bekúszni valami a monitorba... egy sárkány tetem volt, ami lassan rám esett :S
  • PiszkosFred
    Talan az szandekos, bar ketlem, de a repulo mammutok meg tolato sarkanyok tuti, hogy nem szandekosak.
  • whisper
    kafa 8) szóval eza eltünt ellenállás valami bug?
  • PiszkosFred
    Megvarja a hamarosan erkezo fixet.
  • jarlaxxe
    Kell neki a lord stone talán az elég lesz.
  • whisper
    Oké,de most tényleg viccet félre téve egy melee karakter ezek után ,hogy fog tudni sákrányt ölni meg maget?
  • Fpocok
    Sok sikert.
    Elvileg telepítésnél egyből felrakja a legújabbat. LEhet, hogy részletekben, akkor szerencséd van... de szerintem nem lesz választásod.
  • whisper
    Eküszöm. Beszivárgott pár i...ta fejlszető a WOW-soktól a az itteni teambe?
  • jarlaxxe
    Na most újra telepitem és nem patchelem, ha lehet...
  • hagirez
    Én ezt a verziót favorizálom évek óta
  • whisper
    De most komolyan ebbe mi a logika? Annyira tápra kell gyúrnom a harcost ,hogy egy ütés legyen egy dragon vagy külömben lefúj vagy amelyik le sem akar szállni akkor 100 potival fogok állni és várni ,hogy leszálljon? a hunter meg a mage meg agyon lövi ülve és közbe kávézik?
  • Fpocok
    Bazmeg. 52 másodpercig volt töltőképernyőn...
  • whisper
    Értem szóval akkor lényegében törölhetem a harcos karateremet mert eddig is semmi bajom nem volt semmivel szinte csak a máugsok votl amelyik one shotolt és a dragonok is ezzel szívattak. lefújnak símán a frostosok! Lényegében könyebben megfogok ölni egy desturiontra gyúrt warriroral akármit mint ha oda megyek ütni! No comment
  • jarlaxxe
    + nálam repülnek a mammutok
  • Csokis
    Így ahogy írod! Ez a lényekre is igaz.

• whisper
    elementalis védelem? szóval se fire se frost semmiylen resist?
  • jarlaxxe
    Én is igy ismerem valami rádió kabaréban halottam elöször.
  • Ragnar360
    official forumot olvasgatva, elég nagy a felháborodás 360-on a patch miatt, ugyanis majdnem mindenki szerint sokkal rosszabb lett - én azért leszedem es megnézem
  • Ragnar360
    hogy hogy nemtudod kinyitni, en joval gyengeb skillel kinyitom - majd otthagyom dee - olykor idöigenyesebb megtalalni a pontot, de nem vészes, lockpick van nalam böven mindig, visszatölteni se kellett nagyon (master, exptertnél)
  • Csokis
    Eddig ennyit tudni az uj patch okozta bugokrol:

- neha nem lehet visszamenni a fomenube (ESC nem mukodik)
    - mentes hasznalhatatlanna valhat
    - eger vertikalis erzekenysege alacsonyra allitodik
    - elementalis vedelem eltunt
    - visszafele repulnek a sarkanyok
    - nem minden sarkany tamad a jatekosra

Szép.
  • whisper
    Solitude-ba merre van a kovács mert nem találom vagy lehet elnézem ,de sry
  • Batmanci
    Na, ja.
    A többszörös Oscar-díjas "pojácára" már nem is akarok reagálni.
  • Batmanci
    Ki volt az a gyökér? Vagy csak én láttam?
    Mindegy.
    A mentés roppantul érdekelne.
    Valaki, 'lécci.
  • Batmanci
    Mia...?
  • MerlinW
    Így van, ezért helyes Batmanci idézete, a tieddel ellentétben:)

• Batmanci
    A mentés átírására, szerkesztésére, elnevezésére, senki?
  • Batmanci
    Biztos neked van igazad, de amit én leírtam, az az eredeti magyar szinkronban van, és pontosan így.
  • wedge31
    " A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senkit sem érdekli a másiké " - idézni csak pontosan szabad, ráadásul ezt nem az a amcsi pojáca találta ki.
  • hegege
    Drawen labirintusba volt egy master lakat ,azt 52-es lockpickel é(s adept-en v 1 perk) nem tudtam kinyitani...Nem tudom mi van benne remélem haszontalan dolog..
  • Batmanci
    Elfelejtettem, milyen paranccsal lehet átírni a mentést.
    Valaki tegye meg, hogy leírja, ne kelljen már keresgélnem.
    Köszi.

@Csokis.
    Ilyen a játék, ezt kell - vagy nem kell - szeretni.
    Eddig is megvoltam a világban, ez után is, 'valszeg megleszek valahogy.
    Egyébként, dolgoznak egy játékon több évet, kiadják, majd egy peccsel hazavágják? Nekem nem stimmel itt valami.

@Yesname.
    Nem tudom, mit baszarintottak el az első peccsel, mert én bizony nem vettem észre semmit. De bizonyára nektek van igazatok, mert én csak játszom a világban, élek benne, és nem azt vizslatom, hogy mit, hogyan kellett volna megcsinálni, hogy nekem pont megfeleljen.
    Hétmilliárdan élünk, ezen a sárkupacon, nem lehet mindenkinek örömet szerezni.
    Nekem tudtak. Köszönöm is, mert az elmúlt 30 évben játék még nem volt ilyen sikeres. Nem csak számomra.
    Ez csak az én véleményem. Dirty Harry mondta: "A vélemény olyan, mint lyuk a seggen. Mindenkinek van belőle legalább egy."
    Szerintem, ez nagy igazság.
    "Legyen egy jó napod!" Na, ezt is Ő mondta.
  • Molnibalage
    Az meg külön vicc, hogy beállítottam, hogy ne frissítsen az a balfasz Steam. Most megnézem a beállítást oszt azon van, hogy frissít. Ekkora egy szutyok valamit...