The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850
Nekem is akadt gondom, mikor mágustanitványnak kellett segíteni spellt tesztelni. Második fázisban, átváltoztat tehénné, kutyává, meg még valami mássá a végén meg vissza magaddá. Na nekem leállt tehénnél, castolt tovább, de nem változott semmi, megköszönte segítséget és mondta menjek el, mintha tresspasingelnék.. Tehén ott maradt, én meg permanens láthatatlanként mozogtam jobbra balra, és mikor aludni akartam szobámban kiírta menjek el, mert elküldtek, csaj meg kiabál "You need to leave".. Visszatöltés megoldotta, másodszorra ment quest.
Parasite Eve 2, best game EVER!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Van már vagy 30 küldim a többségére már nem is emlékszem ki adta.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Vámpírrá változás és egyéb kérdésekre ott van fent a gyakran ismételt kérdések, abban sok mindenre választ kaphatsz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
ugyanilyen karakterrel játszom mint te, bár én még csak 10-es szintû vagyok
(és vannak nehézségeim 😄)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Megbeszéltem a pappal,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
60+ sebzésem van ijászatból plusz a suranóm ad a sneakre pluszokat.
Méreg az ijra és max két-három lövés és fekszik de sokszor még egytöl is ha bejön a crit damage. Persze ilyenkor nem árt a egy invisible poti se.
Nekem most pont az a gondom a karival, hogy túl tápos.
Ha nagy gáz van, akkor meg csak szólni kell neki, hogy várjon amíg körülnézel. Egyébként Lydia kezébe adtam vagy 10 Staff-ot és egy fire dmg-s kétkezest, és egy magica dmg-s elf íjjat úgy aprít mint az állat😊 Megidéz egy tûzelementált, elõkapja a frost botot, megküldi a népet, majd a kétkezessel vagy az íjjal tankol velem. Néha ránézek és gyógyítom, ha kell.
[merlinw.org]
De most, hogy az ID az oveke Carmackkal egyutt, a kovetkezo reszre lesz vadi uj motor. A mostanit hamarabb kezdtek el, mint ahogy az ID-t felvasaroltak.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Olyan fostos....Addig fasza,míg van árnyék,de ha nincs v észrevettek,v mind2,akkor lószart nem ér az íj...Közelharci perkekre meg nem gyúrok.Dwarven íjjal megyek,meg ancient nor arrow-val abból van a legtöbb,de ha pl 2 falmer észrevesz,akkor quickload...Gyorsan leölnek én meg alig sebzem õket..VAgy 5-7 nyíl kéne beléjük.
viszont lol,hogy ha túl vagyunk tömve,akkor ha felhúzzuk az íjat gyorsabban megyünk..Kínácsi vagyok a +30% move speed with drawn bow mennyivel gyorsít még.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
[merlinw.org]
Én a nagy szabad térre és teljes szabadságra értetem ami szerintem ott megvan. És a fizikát jobban ledolgozza bár van hátránya is igaz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Zavart, hogy mindig ott virított a célkereszt meg az iránytû.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]