30713
TES
  • Csokis
    Akkor most már nincs elementális védelmed. Meg persze a lényeknek se.

yesname: Helyesen tetted!
  • Molnibalage
    Mi a fasz vagy a progival? Tegnap még ment. Ma rányomok a parancsikon és play-re, villan a képernyő és meg sem moccan. Ez már valami kabaré. Veszek egy eredeti játékot és már az sem megy egyik napról a másikra...?
  • yesname #10923
    Én kikapcsoltam az automatikus frissítést az első "patch" okozta problémákból okulva.
  • Batmanci
    Már csak a peccsel megy a játék.
    Kiléptem, vissza akartam lépni, és már töltötte is le a peccset.
  • whisper
    Amúgy találkoztam már iylen meg oylan fegyverrel. Nem tudjátok van olyan quest ahol 2 kezes kard a reward?
  • Batmanci
    Javítom magam:
    Amíg írtam, Csokis már hírül adta, hogy kinn a peccs.
  • Batmanci
    Nálad lehet a gond.
    A peccsről meg senki sem tud, gondolom, azért nem válaszolnak.
    Elvileg 23:00 kor kell kijönnie.
    A csatlakozás a Te gépeden rossz, keresd a hibát benne.
    Ha csak a játék nem indul, betöltésnél kidob, akkor Piszkos Fred javaslatára hívnám fel a figyelmed. A mentéseknél lévő Skyrim.ini, a SkyrimPrefs.ini és a főkönyvtárban lévő Skyrim mappában henyélő SkyrimPrefs.ini fájlt töröld, vagy bakold ki.
    Utána csak mindent be kell állítani, és menni fog.
    Ha már a steam sem kapcsolódik, akkor mint azt már említettem, a hiba az Ön készülékében keresendő.
  • whisper
    Ez az én is élvezem a játékot. csak ti potis karit csináltok Én meg ilyen képzeltem el 8)
  • whisper
    respite-től . mert én olyan harcos csináltam ami 2 kezs fegyverrel megy alteration emg magic rest + restoration és a restorationból mikro csata közbe healelem magam tölti a staminat így nagyon sokat tudok nagyot ütni! Gyógyítani meg így is úgyis kell! valaki ptot választja valakia spellet!
  • Csokis
    Kint van a patch, de szerintem ne frissítsetek, mert bizony ez is ugyan olyan bugos, mint a konzolokra kiadott patch!

"Yes, Flame Atronachs are susceptible to Flames. Confirmed."

"I can confirm resistances are broken."

Innen!
  • Szaruman
    Minek a stami töltés? van kaja, ami ad 1 stami regent = unlimite power attack.
  • Tibbor
    Bocs, hogy megismétlem a kérdést: ti el tudtátok ma este indítani a játékot?nem lehet a Steamhez kapcsolódni.
  • IXEMGabeo
    szerintem, ha van elég potion, amiket ugyebár mindig találunk vagy kaja (akkor bőven jó az is) én a restoration varázslatokra abszolút nem költök...

most olvasgattam érdekes, hogy elkezdtétek keresni a hibákat a game-ben nálam ezek abszolút nem problémák, élvezem a game-t és kész:)
  • BEAST #10912
    Enyhen szolva is tuloz. Nem hasznalok potionoket es tenyleg nagyon hasznos a fast heales gyogyitas meg stamina toltes, de harc kozben, foleg tobb ellenfel ellen nem olyan konnyu, mint ahogy azt o beallitja. Erosebb magek, vagy az afflictedek siman lenullaznak, ha nem figyelek elegge.
  • Molnibalage
    Mitől van maxon a stamina? Harcos vagy?
  • whisper
    Amúgy enkem is eredeti de nem töltötte le a patchet vagy azt nekem kell külön vagy steamen belül hol találom?
  • whisper
    A restoration ágról nem is beszélve . kitolod a 2-es szintű healt olcsósítást meg + fast heal + respite és egyszerűen maxon van a stamianm folyamatosan a hp-ről nem is beszélve
  • Tibbor
    Két rövid kérdés:

- Képtelen vagyok elindítani ma a játékot(eredeti, tegnap vettem és telepítettem, úgy ahogy korábban a DVD-ről telepítést leírták.Tegnap játszottam is vele, ma azonban nem tudok a már régóta meglévő fiókomhoz kapcsolódni.)Lehet valahogy offline indítani?vagy most valami általános Steam hiba van?

- Ma kellett volna megjelennie az 1.2-es javításnak PC-re, de mikor az előbb nagy nehezen eljutottam a Library-ig, még nem volt fent semmiféle javítás.Tud valaki erről bővebbet?

köszi előre is!
  • whisper
    Hja mondjuk ez fáj nekem is ,hogy az orcommal kimaxoltam a smithinget és azóta csak ugyan az a vértem meg a fegyverem!
  • Fantusz
    Ennyire nem kellene azért visszatérni a régi korlátokhoz.
    Egyszerűen csak annyi a hiba, hogy néhány skill túl könnyen, túl egyszerűen felhúzható maxra.
    Dolgozzon, szenvedjen meg a hősünk, ha valaminek a mestere szeretne lenni, legyen rákényszerítve a trénerektől tanulásra, ha valamelyik képességét az átlagosnál gyorsabban szeretné fejleszteni.
    Nem rossz ez a rendszer a perkekkel, de vannak benne hibák, a legkönnyebben fejleszthető képességek szinte nélkülözhetetlenek, és vannak olyanok, aminek nem találták meg a helyét.
    Alkímiát perkelni legfeljebb az 50%-os méregellenállás miatt lenne értelme, de minek, mikor enchantból egyszerűbb? Zárnyitás perkjeinek meg csak akkor lenne értelme, ha azok nélkül nem lehetne magas szinű zárakat jó eséllyel kinyiti - nem gond, hogy 20as lockpickkel is neki lehet esni egy master zárnak, de mivel néhány álkulcs beletörése után az ki is nyílik, nem nagyon fognak a perkekre gyúrni még a tolvajok sem - de akkor minek?
  • whisper
    Ha rám hallgattok kardfogú tigrist indítsatok mert ugrásba a levegőbe 90 fokú irányváltoztatással vált targetet 8)
  • Egoraptor
    Kell még ide is az a másfél gigányi patch mint ahogy az Gothic 3 vagy Witcher 2 esetében is volt. Mondjuk Gothic 3-as az fan patch volt de
    azután sokkal jobb lett a játékélmény.
  • Dobronski
    Miért tűnik el néha a gyorsbill a dagger-ről?
  • hatosfogat
    Ez mind jogos, lehetne nyilván javítani. Csak arra akartam utalni, hogy ezt azért még meg lehet kerülni (pl. nem húzok enchantolt geart/nem iszom potiont enchant/smihting/mixálás előtt, és akkor gyengébb lesz a kapott gear, ergo így nehezítem a játékot a potion cooldown helyett).

Szóval számomra inkább a gameplay bugok - hibás küldik, texture hibák, mentés probléma, stb. - kijavítása az elsődleges. Például az 1.2-es patch ami a napokban jött ki PS3-ra és ma xbox-ra, tartalmaz egy új major bugot: a weakness/resistance totálisan nem működik. Se faji, se a gear-re tett, se a kövekkel/áldásokkal megszerzett resistance nem él. Így egy fire elemental ugyanolyan könnyen csuklik össze a tűzgolyótól mint egy frost elemental. Arról nem is beszélve, hogy a resistance-re gyúrt - elsősorban nem fighter - karakterek lényegében ellehetetlenülnek. Na ez a durva bug...
  • yesname #10901
    Például olyan rendszert tudnék elképzelni, hogy választhatna karakterindításkor a játékos 3 fő skillt. Ezeket a skilleket maxolhatja 100-ig. A másodlagos 3-at 75-ig, a többit meg 50-ig. Ennek arányába rakhatna a választott ágakra perkeket is. a 100-ig kitolhatókra akármennyit, a másodlagosakra mondjuk maximum 10-et, a többire meg 5-öt. (Az értékek csak példák.)
  • yesname #10900
    Na igen, ez a másik amiben Bethesda egyre gyengébb: egyszerűen nincs reward, amiért úgy érezné a játékos, hogy az annyát, ez igen.
    Csak ne lenne ilyen hangulata és jól megtervezett világa (táj, épületek stb.) a játéknak... Akkor nem sírnék, hanem hagynám a francba. De így nem tudom :D
  • hatosfogat
    Szerintem ez szándékos. :) Így csak néhány hardcore szerepjátékos tiltakozik az aránytalanság miatt. Ha arányos lenne, akkor dungeononként lenne 1-1 láda/ajtó amit nem tudna a játékosok zöme kinyitni, ami tuti százszor annyi anyázást szülne. :D
  • yesname #10898
    "Nekem ezek zöme olyan kívánságnak tűnik, amit a játékos saját döntés alapján is simán be tud tartani."

- Messze nem így van. Kevés a healthed, akkor inni fogod a potiont sorban egymás után vagy hagyod megdögleni a krait? Kéne cool down a potionokre.
    - Az AI-t hogyan befolyásolod?
    - A lockpick, speech, barter ágak semmire sem jók igazából.
    stb.

Nem sorolom fel mindet.

Másik része, ha ott van és nem használod, akkor minek van ott? A helyükre értelmes dolgokat pakolhatnának. No meg úgyis használni fogod azt is, amire azt mondod ne használd, mert nem exploitokról beszélünk, hanem játékmechanikáról. Előbb-utóbb nem fogod tudni hova tenni a perkeket, mert már erős leszel. (Tudom, akkor ne pakoljam sehova őket :) )
  • Egoraptor
    Igen és a legjobb az amikor nagy nehezen kinyitod és van benne 2 gold meg egy alma.
  • yesname #10896
    Talán azért, hogy legyen valami értelme a lockpick skillnek, mert jelenleg a világon semmi érelme nincs. '-es szinten perk nélkül is nyitható különösebb veszteség nélkül bármelyik zár.
  • hatosfogat
    Nekem ezek zöme olyan kívánságnak tűnik, amit a játékos saját döntés alapján is simán be tud tartani. Ha nem tetszik neki akkor ne használja ki ezeket az exploitokat és kész, ezért külön patch felesleges.

Én amúgy (majdnem) pure destruction/conjurer mage-el nyomom, armor nélkül, magicka regenes robe-ban és plusz magickás gyűrű/nyakláncban. Lydia-ra pakolgatok enchantolt cuccokat, illetve eladásra gyártok - ezért nem "pure" a mage, fejlődik az alchemy/enchant/smithing is azért -, és így nem érzem, hogy irreális lenne, sőt. Igazából az enchantolás/smithing nálam a pénzcsinálásról szól(t), arra meg minden játékban jó ha van valami "trükk", mert egy idő után marha unalmassá válik pár aranyért lootolni minden sz*r urnát és hullát. (Mostanság egyébként már csak azért enchantolok eladásra, mert azzal mágusoktól és kovácsoktól is el lehet szedni a lóvét. Amint meglesz a mindenkinek mindent el tudok adni perk, erre se lesz szükség, mert jártomban-keltemben simán össze tudok szedni annyi alapanyagot amiből dömpingszerűen tudom gyártani az 5-600 aranyat érő potion-öket.)
  • Hikoro
    Mért kéne azt beiktatni, hogy csak 100-on lehessen master zárakat törni.. Ha nem sikerül kulcs úgyis törik, ha meg ügyes vagy kitudod nyitni. :) Nekem is segített már, hogy nem kellett 100-on lennie a lockpicknek, mégis kinyitottam egy Master zárat. :)
  • Molnibalage
    Akkor hogyan lehet, hogy 300 HP és 500-at súrúló páncélnál egyesek egy ütéssel levernek / szétlőnek...? Jó persze, immunátiáson 20% magis és 17% fire + néha potion + Nord ellenállás. Oszt mégis. Eddig NULLA tárgyat találtam ami shock ellenállást ad.

Nem szimlán felhúzni kellene mindent. Megfelelően skálázni..
  • Calver
    MINDEN túl könnyű. főszál is, mellékküldetések is. vagy valami olyan mod kellene, ami sokszorosára növeli az ellenfelek sebzését és lecsökkenti a játékosét (háromszoros és harmadolás kb jó is lenne, bár lehet ötig is felmehetünk), vagy pedig átalakítja a legszimplább banditát is Tucker's kobolds stílusúra (tl;dr verzió: ravasz, vérszomjas rohadékká).
  • Molnibalage
    Éppen erről beszélek. A főszál túl könnyű...
  • Egoraptor
    WHAT?!
  • meteoreső
    SZiasztok
    Igazán már nem tudom mi a fő küldetésem.
    Le vannak írva valahova magyarul a főküldik ?
    A mágustornyot megcsináltam, találtam már egy csomó kiáltást is de csak 2 aktív belőlük ezt sem értem miért csak ennyi.
    Lehet hogy az a játék lényege hogy az kelet nyugat szembenálló csapatát kibékítsd?
    A BARTOS kutya a játék legerősebb lénye mert npc és ezért megölhetetlen.
    Ezért nem fogom visszavinni.
    Néha nem értem a küldetéseket ezért néha elég meredek helyen kell leálltanom őket...
    pl öld meg a papot
    OKÉ
    egyél a húsából ...
    mi van ?:)))
    Tehát a küldik valami lemagyarításának is örülnék, a legminimálisabbnak is.
    Pl azt sem értem hogy csináltam a hősömnek stamina nyakláncot felvettem
    de semmit nem nőtt a CARRY vagyis teherbírásom tőle...
    Lehet győzni bármelyik harcoló sereg oldalán ?
    Ezeknek a KIÁLTÁS oknak a küldijeit írjátok már le légyszi mert azt sem tudom hol folytassam már.
    Mégegy kérdés
    Találtam egy helyet a nagy labirintus mellett.
    felvettem az egyik faálarcot és beteleportált.
    Nevek voltak benne felírva. de ajtó nem hogy kijöjjek.
    Mire jó ez a hely ? azóta se tudok oda visszakerülni már nem teleportál be oda a faálarc..
  • hapi
    Na amikor ezeket megcsinálják akkor újra játszom az egészet az tuti.
  • Egoraptor
    Oh, akkor azért van olyan kevés letöltése.
    Nem igazán olvastam bele csak láttam hogy van ilyen is.

Igazából nem a sebzéssel meg életerő mennyiségével kellene
    variálni alapból, attól aligha lesz nehezebb csak tovább tart.

Inkább avval hogy a mobok ne legyenek olyan szinten agyilag
    mint egy zsák krumpli. (Megyek oszt' ütök szindróma.)
  • koalalompos
    tolvajkulcsot lehet vajon gyártani? erről tudtok valamit?