30713
TES
-
#10565 Akkor sima, nem nevesitett/egyedi targyak, amelyek ket enchanttal rendelkeznek, szetbonthatok? Tisztazzuk mar ezt vegre, hogy tudjam korrigalni amit kell. -
SaGa Jr #10564 A felsoroltak nevesített/egyedi cuccok, azért nem szétbonthatóak.
Pont ezért nem bontható szét a nightingale felszerelés vagy a shrouded armor, nem azért mert 2 vagy több effekt van rajta. -
SaGa Jr #10563 Lightning resistance nincs. Shock resistance van ami véd a villámokkal szemben (azt mivel villám ellen véd ezért lett átnevezve lightning ellenállásra nálam).
Vagy ugye általánosnak ott a magic resistance ami minden ellen véd csak gyengébb hatásfokú mint a shock/fire/ice resistance.
Meg ott vannak az itókák is amik szintén adnak ideiglenesen egész szép mennyiségű ellenállást. -
#10562 1v1 pvp-ben villám nyerne mert nem lehet kikerülni. -
Nagydög #10561 Honna tudjuk, hogy Yvorl, vagy ki a franc pajzsa ket kulonallo enchantot tartalmaz, nem egy kombot? Es a Savant's Diadem, ami minden magiaag mana koltseget csokenti az hany enchantnak szamit, hogy nem lehet szetbontani? -
#10560 Le kell tesztelni ezt a villám vs tűz vs jeget én csak az eredményekben hiszek -
bega82 #10559 Ja OK, akkor ez így teljesen rendben van! -
nasum #10558 Lvl 20 Egy szintet húzott csak a sok kovácsolás, de egykezesen van minden +60% a max ami elérhető gyorsabb 2 kezes, meg 1 a kivéreztetésen, annyira nem mentem el. Tapasztaltam, hogy könnyen el tud szaladni a ló az elején köszönöm a figyelmeztetést. -
#10557 Jajj ne, már az elsőn is sírtam (a röhögéstől). xD -
vzajcev #10556
-
#10555 már az oblivionban is a villám volt a nyerő, alig volt egy-két szörny, aminek volt ellenállása.
nekem mondjuk bejön a fagyasztás is, vidámság, mármint az, hogy konkrétan lefagynak az ellenek :D -
mike01010101 #10554 http://www.youtube.com/watch?v=odQXu9T3Jvs
ezert fogom a villámot választani:) I've got the power! -
#10553 Nemm tudom mi bajod volt a villámmal, a legmegbízhatóbb destruction ág.
Nagyon sok lényenk van tűz és jég ellenállása, villám ellen kevésbé védettek.
Persze, jó ha ki van maxolva mindhárom ág, akkor lehet variálni, de aki csak egyetlen elemi sebzést akar fejleszteni, annak a villám a legjobb választás.
Dwemer romokban a robotok ellen sem a tűz, sem a jég nem sokat ért, a villámtól viszont robbantak.
Sárkányok között is van tüzes, és jeges, s arra elég magas immunitással bír, amivel támad - "villámsárkány" viszont nincs.
Vannak persze szivatós helyzetek, amikor az Aleration Ritual spellhez elmentem Rangvaldba ott egy olyan undormány mászott elő, amivel igencsak meggyűlt a bajunk.
Kínkeservesen levertük, s akkor derült, ki, hogy az Otar maszk volt rajta (nehézpáncél, 30%-os elemi ellenállással), és egy varázsbotból szórta a villámvihart. -
#10552 Kisse tulterhelt, de elvileg dolgoznak a komolyabb savszelen. -
#10551 Ízlések és pofonok, ha mágus vagy amúgy sem jut közel az ellenség hogy megüssön, ha meg harcos akkor simán kibírsz 1-2 erős ütést amit mellesleg halál egyszerű kikerülni. Feltéve ha nem csak ott állsz és várod hogy betaláljon. :] -
#10550 Így van, sárkányokat megsorozni, mikor fent repülnek, hogy rádszálljanak végre, vagy íjászokat kisznájperkedni messziről, arra murva jó a villám (meg mágusok ellen is). -
mike01010101 #10549 Elég régóta netezek, (még az ARPANET-et is hasznátam:)) de olyan lassu oldalt mint a skyrimnexus még nem láttam analóg modemmel sem. Nektek nem lassú? -
Nos #10548 Ráadásul legendary és legendary között is van különbség. pl, ha százas a smithy és upgradelsz valamit, plussz még egy blaksmith potiont is megiszol, akkor még jobb lesz az upgrade. Magas szinten heavy vérben simán 1000 közelébe, vagy az fölé is tolhatod az armor ratingedet. -
bega82 #10547 Nem shock resistance néven fut? -
#10546 Azonkívül hogy a jég ugyan annyit sebez staminba mint hp-be, a villám csak fele annyit mp-be mint hp... persze tényleg sokkal jobb a villám
az a rakás power attakot meg tök jó bekapdosni. -
#10545 Most akkor van olyan, hogy lightnin resistance? Tehát a villámnak kinéző kék varázslat ellen a magic resistance nem segít? Mert ligthing resistance cuccot eddig nem találtam... -
SaGa Jr #10544 Magasabb smithing más "jelzőt/minőséget" és ezáltal nagyobb plusz értékeket biztosít egy adott tárgynak. Van vagy hatféle minőség a fine-tól a legendary-ig (ez utóbbi 90 vagy 100-as smithing esetén érvényesül), de nem lehet mindent maximumra tuningolni (lesz jópár cuccos amit még 100-as smithing és további ideiglenes extrák mellett sem lehet flawless fölé emelni minőségben, ami még követne az epic és végül a legendary). -
#10543 Egyet értek, harcos karakternek (de még mágusnak is) fölösleges a jég mivel nem akar elfutni az ellen elől (ugye jég lassít is). Tűz + Villám sokkal hasznosabb. -
mike01010101 #10542 Igazság szerint a villám szimpatikusabb lenne mert az Sith-es:) -
mike01010101 #10541 Azaz -
SaGa Jr #10540 Szerintem a villám jobb, mert gyorsabb és pontosabb mint a jég. Az egy kis extra, hogy a mágiahasználóknál a magicka pontokat is csökkenti, ám az igazi előnye, hogy lightning ellenállása szinte senkinek nincs, míg a jég és tűz ellenállás gyakori. Villámokkal még az égről is könnyű lekapni a sárkányokat amik míg nem fújnak, nem tudható hogy mire rezisztensek és mire sérülékenyek.
A jégnek is megvannak a maga előnyei (bár nem sok és a sebzése sem olyan hűde komoly), de szerintem és kevéske tapasztalatom alapján amit a destruction magic-ban szereztem eleddig, a tűz és villám páros hatékonyabb, működőképesebb és jobban összeillő, főleg ha egyszerre vagy felváltva megy a célpontba. -
#10539 Villámot vidd.
Nincs lövedék tehát utazási idő sem + leszívja a manát. -
#10538 J'zargo -
bega82 #10537 És mindezt hanyas szinten művelted? Mert ha viszonylag az elején vagy, akkor nem biztos, hogy megéri. Mert ehhez a sok kovácsoláshoz gondolom jópár szintlépés is társult, miközben a harci skilljeid nem fejlődtek, ergó jóval gyengébb leszel a harcokban, mint előtte, hiába lett nagyobb az armor szinted. Szóval érdemes vigyázni azért a kovácsolás "húzásával", legalábbis alacsony szinten. -
mike01010101 #10536 Nálam elhunyt a leányzó sajnos, azóta volt egy jó zsoldosom meg volt egy gyengébb csaj. Most van egy macskaszerű mágus és ő nagyon jó. -
nasum #10535 Tegnap a válaszaitok alapján, a light armor mellett döntöttem. Eleven ágból másfél óra alatt lekovácsoltam mindent, teljes szett, pajzs, íj, balta kardom volt, mindent fejlesztettem, nem mondom, hogy a végére nem untam már nagyon a dolgot majd 4.000 aranyam banta de a vegeredmény megérte, a +25% light minden valamint a +40% bonusz utan az eddigi mixelt 127 armorrol 267re ugrottam Tiszta rambonak érzem magamat :)
Kérdés hol találtok speckó bányákat, a teljes sethez kellett majd 20 darab refineed moonstone amit véletlenül se találtam még, de a kereskedő 220ért adja darabját ezért került ennyibe a móka...
Másik, nem pont ezután találok olyan csoda heavy armort ami, +20 ad a heavy armorra és alapból is brutál védelme van, ebony aromor of the xyz.
Rá pedig a hunt quest után kaptam egy light armort +15% mágia ellen +50% poison ellen... mind1 nem adtam el de ez eleven setet nem bontom meg.
A csaj lydia meg tud halni? Én öszintén szólva csak ládaként használom, de most megkapta a csuda heavy armort, a törpe pajzsom, a régi fegyverem, íjam egész használható lenne, csak nem tudom hal e? illetve kurva idegesítő, hogy harcol ha nem szólók rá, meg eltéved, lassú, jobban szeretek egyedül menni.
Jól látom, hogy minél magasabb a smithing annál többet ad egy egy fejlesztés a tárgy alap értékeihez?
Több kérdésem nincs, köszi. -
#10534 A bibi az, hogy sok perket rátoltam már. Azért a sárkányok ellen és más magányos nagy szörny ellen jó az, hogy levered őket a földre nekifutásból. -
mike01010101 #10533 Köszi -
#10532 Mindenképpen a jég, villámnak nem sok hasznát láttam, lövöldözheted az ellen mágusaidra ameddig van mp potit, de sok mpjük van és gyorsan is regenerálódik. -
mike01010101 #10531 A legtöbb sárkányt, vagy 5-öt, 6-ot a mágusok várában nyírtam ki, ha bármikor odamegyek ott van egy sárkány. -
#10530 Abban, hogy a az egyik egy enchantnak szamit, es szetszedheto, mig a masik ket kulonfelenek, es nem szedheto szet. Innen indult a gondolatmenet, melyet te tevedesnek hivtal. Mert ha tenyleg szet lehet szedni ket kulonallo enchanttal rendelkezo targyat, akkor javitom a cikkeket ezzel kapcsolatban. De ha nem lehet, akkor meg sem tevedes. Az, hogy a legtobb ket enchanttal rendelkezo targy vagy kuldeteshez tartozik, vagy artifact, az mas kerdes, abban igazad van, de ettol az alap allitas nem tevedes. Ezert vagyok kivancsi egy konkret valaszra, hogy ne szerepeljen hulyeseg a cikkekben. Nekem nem sikerult meg kulonallo enchantokkal targyat szetkapni. Erre alapoztam. -
bega82 #10529 Egyetértek! Nincs akkora előny sebzésben a kétkezeseknél, ami ellensúlyozná a pajzzsal blokkolás előnyeit, vagy a dual wield gyorsaságát és sebzés bónuszát. Gondolom a sweep perk-nek szánták ezt az ellensúlyozó szerepet, mert azzal több ellent is lehet egyszerre sebezni, de még így is gyengébbnek tartom én is, mint a másik 2 megoldást. -
#10528 igen, ez sajnos így van, bár én is nagy kedvelője vagyok a bazi nagy kalapácsoknak és claymore-oknak. de egykezessel és pajzzsal sokkal jobban lehet érvényesülni, változatosabban harcolni.
persze ha valaki direkt szereti a kihívásokat, akkor az gyúrhat kétkezesekre, én is ezt fogom tenni :D -
mike01010101 #10527 Egy harcos karaktert csináltam az elején, felhuztam a kétkezest meg a kovácsolást a jó fegyverekért, páncélokért de nem életképes. Ha bementem egy barlangba ahol volt 2-3 erősebb mágus esélyem sem volt. Azóta rámentem a mágiára, a destruction-ból felhúztam a fire-t, azóta igazi juggernaut vagyok. Most akarok ebből mé egy ágat perkekel megerősíteni.
Melyik hatékonyabb a jég vagy a villám másik ágnak? -
SaGa Jr #10526 Reload a küldetés előtti állapotból. Az megoldja a helyzetet.