The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez hatalmas 😊

Kicsit bugos néhol...

Egoraptor
Ez a leírás nagyon jó mágusoknak, most olvastam át és azt hiszem e felé fogok hajtani mostantól. 😄

"I am now a satellite" <#vigyor> <#nyes>
koschwarz
ezen nagyon jókat röhögtem 😄D

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Palinko
ctrl-t nyomsz elbújsz, odamész az áldozathoz, akkor pirossal kiírja, hogy pickpocket.
nyomsz egy E-t és lophatsz tõle, de goldot lopni a nehezebb feladatok közé tartozik, minnél nagyobb az értéke valaminek annál kisebb a lebukás nélküli lopás esélye. perkelni, meg gyakorolni kéne, hogy menjen.
mousee
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Adja az 1ik bácsi. Leüvöltöd õket, akkor tanítják a második szót, ami erõsíti a lökést. Utána automatikusan ha hosszan nyomod a shout-ot, akkor az erõsebb spellt tolja.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

kill3r21
megvan köszi 😊
francois
Hát ezzel így nem találkoztam, menj ki, pihenj pár órát és menj vissza. Más ötletem nincs.

kill3r21

spoiler] és hogy tudom megszerezni az erõsebbet [/spoiler]
mousee
Ne a racialt told, hanem a shout-ot. Magic-ek közül válaszd ki.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

francois
Mikor odaállnak a terem közepére megmutatják az új jelet, azt is nyomni kell 3x, utána ki az udvarra ott megmutatják a száguldósat és szintén meg kell mutatni.

mousee
Két részbõl áll a küldi, elsõre csak egyszer kell leüvölteni a fejüket. Ha megkaptad a második szintû üvöltést is, akkor folyamatosan nyomd a y/z-t, akkor az erõsebb shoutot tolja.

kill3r21
nah akkor most mitévõ legyek? :S
Khabbas
Nekem utána jött a következõ feladat.

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

kill3r21
igen és? erre gondoltam megis csinálja, de utána nem történik semmi hanem mondja tovább, és jönnek ki a feliratok hogy túl erõsek vagy mi
Khabbas
Üvölts rá a fószerre "y" vagy "z" betû.

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

francois
Nyomj egy Shout-ot, Y vagy Z.

kill3r21
pls help uraim, fogalmam sincs itt mit kell csinálnom, valaki 5let?
Ehhh, lassú vagyok! <#duma> <#vigyor>
Jaja, ez szerepelt itt korábban is, szvsz eléggé "csalás" az ilyesmi, legalábbis az én szememben...

Egoraptor
Egoraptor
Most olvasok tippeket és elkezdi:
"You can place baskets on peoples head and then steal their stuff without them noticing "

Na ez durva 😄

Forrás

Egoraptor
Hogy is lehet pontosan visszalopni? Érdekelne 😄

Egoraptor
Hát jó, kinek a pap kinek a paplan - én akkor sem a fõszállal kezdeném.
Majd amikor már minden Céh-nek mindent megcsináltam, meg az összes falusinak.. na majd talán utána elkezdem.

Palinko
39, de ebbe benne vannak ezek a guildek:
stormcloaks, mage, thief, dark brotherhood,companion, bard. 186 ezer goldot gyûjtöttem eddig, most van nálam 15 ezer, a többi mind trainelésre ment el, de ha tudtam volna hogy vissza lehet lopni 😄

sajna most már nincs nagyon küldi ami érdekes volna megcsinálni, de szerencsére jók voltak, 1 klasszikus gyûjtögetõs van amit hanyagolok, meg szinte nincs is az a klasszikus "ölj meg 10 valamit"
MerlinW
Attól hogy a fõszálat teljesíted, a játéknak nincs vége😊

[merlinw.org]

Egoraptor
Elverném bottal aki lv10-esen végez.

MerlinW
Viszont ha alszik, mielõtt rárontanál, olvasd el a nevét és dobj be egy resist meg valami strength potit😊

[merlinw.org]

MerlinW
Végére lehet érni lvl10-esen is, ha csak a fõküldetéseket csinálod, de a készítõk szerint normális játékmenetet követve 40-50-es szinten végez a többség. Max szint pedig elvileg 81 (valami matematikai érték), viszont lvl50-tõl kb. tízszer lassabban fejlõdsz.

[merlinw.org]

Király, köszi az infót megyek is keresek fészket.😊

Ilyesmi akkor szokott történni, amikor megközelítesz egy sárkányfészket, de még viszonylag távol vagy tõle. Ilyenkor lehet látni a süsüt, amint ott kóricál a fészke felett, de nem fog veled foglalkozni, amíg közelebb nem mész.

Meg kell sasolni a térképet, lesz majd rajta egy ilyen kis sárkányfej valahol a közelben, ide célszerû bemenni. Néha a dög alszik, vagy a földön rohad, és egybõl rá lehet rontani, de általában az van, hogy amikor észreveszi, hogy közeledsz, rádrepül.

Köszi a választ.
Mindenesetre elég zavaró, hogy a karaktereken összevissza ugrálnak az árnyékok, remélem a következõ patchben kijavítják.

Lourker

Egoraptor
Nem tudom, én azért beidomítanék párat háziállatként, csak egy baj van, nagyon szûkek a barlangok és nem tud oda követni. :/

A spoiler-t nem olvastam el (még jópár hónapig nem is fogom szerintem <#vigyor>), viszont egy kérdés: hányas szintû voltál, mikor végigértél?
Jah, majd terelek magam elött 1 birka csordát😄

MerlinW
Nem mind ellenséges. Többször volt velem is, hogy éppen egy npc-vel küzdött, én segítettem megölni az npc-t, a sárkány meg elém szállt, megköszönte majd elrepült. Az egy másik dolog, hogy a sárkánylélek többet ért számomra mint a sárkánybarátság, így ráküldtem a légvédelmet😊

[merlinw.org]

Egoraptor
Nem öltözködsz elég kihívóan, a báránybundás kollégának lesz igaza. 😛

amúgy volt hogy a fejem felett szált el és mégis rám se bagózott😄

Én harcos vagyok, de köszi az infót majd megpróbálom valahogy lecsalni az égrõl😊

MerlinW
Én eddig kilencet öltem le. Idézek egy tûz elementált és az felbosszantja. Vagy ráküldök 1-2 tûzlabdát. Ha nem találod el és csak kõrözik feletted, akkor az annyit jelent, hogy nem vagy a területén. Menj közelebb hozzá.

[merlinw.org]

1x volt hogy nem is vettem észre és mellém ugrott, na akkor lecsaptam majdnem, de elszállt be a városba ott elkaptam de megölt pár npc.Ezért visszatöltöttem az állást utána már csak repdesett nem akart bele dõlni a kardomba xd

Egoraptor
Kell egy jó hosszú lasszó és a farkát célozd meg, csak vigyázz mert van amikor a szikláknak csapkod vele téged 😄

Palinko
végigjátszás utáni
Kicsit megint hiányérzetem van... Alduint kivontuk a forgalomból, egyedül a bladesben beszélhetek róla, de õk is inkább paarthurnaxon vannak még fennakadva (nem nyírtam ki, mostanra eltûnt a quest). A legnagyobb problémám, hogy nem sokat befolyásol, hogy stormcloak, vagy imperial guild questeket csináltuk végig, vagy más guildét. gondolom technikai akadálya van, mert nem lehet ennyi döntésre felkészüli a történettel.
hihi hiába várok köröz pár percig és végleg elszál

Szerezz birka gyapjut, fekudj a foldre, teritsd magadra, es varj! <#vigyor>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Egoraptor
Várd meg amíg leszáll. 😛

Khabbas
A térképen vannak olyan helyek, amit egy sárkány fejjel jelöl, én ott tudtam õket megtámadni asszem.

3x találkoztam eddig sárkánnyal mind 3x elszált felettem darabig körözött de nem bírtam le lõni nyilall vagyis szinte el se találtam 😄 valami tipp hogy elbirjam kapni?😛

Továbbra is érdeklõdnék, hogy van-e olyan, aki mindkét Dragon Shoutot megtalálta a labirínthian-ban. Az egyiket megtaláltam

A legalsó szinten a székben üldögélõ fõzombi mögött

de a másikról gõzöm sincs, pedig háromszor bejártam ezt az egész szart.