The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit bugos néhol...
nyomsz egy E-t és lophatsz tõle, de goldot lopni a nehezebb feladatok közé tartozik, minnél nagyobb az értéke valaminek annál kisebb a lebukás nélküli lopás esélye. perkelni, meg gyakorolni kéne, hogy menjen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
"You can place baskets on peoples head and then steal their stuff without them noticing "
Na ez durva 😄
Forrás
Majd amikor már minden Céh-nek mindent megcsináltam, meg az összes falusinak.. na majd talán utána elkezdem.
stormcloaks, mage, thief, dark brotherhood,companion, bard. 186 ezer goldot gyûjtöttem eddig, most van nálam 15 ezer, a többi mind trainelésre ment el, de ha tudtam volna hogy vissza lehet lopni 😄
sajna most már nincs nagyon küldi ami érdekes volna megcsinálni, de szerencsére jók voltak, 1 klasszikus gyûjtögetõs van amit hanyagolok, meg szinte nincs is az a klasszikus "ölj meg 10 valamit"
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Meg kell sasolni a térképet, lesz majd rajta egy ilyen kis sárkányfej valahol a közelben, ide célszerû bemenni. Néha a dög alszik, vagy a földön rohad, és egybõl rá lehet rontani, de általában az van, hogy amikor észreveszi, hogy közeledsz, rádrepül.
Mindenesetre elég zavaró, hogy a karaktereken összevissza ugrálnak az árnyékok, remélem a következõ patchben kijavítják.
Lourker
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
de a másikról gõzöm sincs, pedig háromszor bejártam ezt az egész szart.