The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ps: Anyááááás ez a gamepad... nagyon feelinges vele játszani, de szokni kell nagyon... életemben nem játszottam gamepaddal, hát persze hogy jött egy "bossfight" pont amikor elkezdtem tolni 😄
Na megyek, szokom tovább 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
köszi , azt hittem , hogy múlik valami az ügyességen (reflex , idõzítés) is de akkor ezek szerint nem.
és pl. kétkezesnél mit kellene fejleszteni , hogy nagyobb eséllyel lehessen hárítani? simán a blocking skill fán a pajzsra nem vonatkozó skilleket?
Más. Hogy a rákba van az, hogy a saját házam ágyikója owned? Ki alszik benne? Hófehérke...? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak ennyit akartam mondani...
There is only one Boss!
Random, nézni kell a kínálatot, idõnként változik.
A sajátkezû enchantolásra nem a játék elsõ harmadában kerül sor, picit összetett a mûvelet, nem bonyolult csak vannak elõfelltételek, pl, ahhoz hogy soultrap fegyvert tudj készíteni, elõször szét kell szedned egyet.
(most az mellékes, hogyx alacsony tudással, gyenge kövekkel, csak gyenge cuccot tudsz készíteni)
Nekem a mágusom még csak 15ös, de már elég sok helyen láttam a könyvet, más kérdés, hogy neki meg nem kell egyenlõre.
Pusztakezes mágus, nem kell fegyvereket töltögetnie - az enchant pedig még korai, majd, ha garand kövek (Asura Star) lesznek, akkor talán elkezdi a lélekvadászatot.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Parasite Eve 2, best game EVER!
A könnyûpáncél perkjei a támadás elkerülésére adnak esélyt, a nehézpáncéloknál pedig a sebzés visszatükrézére (természetesen mindkettõ magasabb szintû perk)
Az szerintem egyértelmû, hogy a nagyobb sebzés érdekében a hõsünk kénytelen a védelembõl áldozni, így aki kétkezes fegyverrel, vagy két egykezessel indul harcba, az ne akarjon egy pajzsos karakter védelmével versenybe szállni (annak meg a sebzése kisebb, még úgy is, ha a pajzsot fegyverként használja)
Itt pontosan az a lényeg, hogy kompromisszumokat kell kötni, nem lehet minden képességben a maximális szinten tartani a hõsünket.
Egy harcosnál kellene a fegyverismeret, blokkolás, páncélismeret, kovácsolás, a perkekkel, de nincs lehetõség a kezdetektõl mindegyiket "perkelni".
Vagy hogy tudok ilyen fegyvert csinálni/venni?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Harapástól számított 72 órán belül, csak imátkozni kell egy oltárnál!
Ha ez már nem mûködik, akkor a nehezebb út:
Morthal-ba kell elmenni és Falion nevû varázslóval beszélni. Meg kell venni tõle a Black Soul Gem-et (200pénz), majd keresni egy EMBERT, ráküldeni a Soul Trap varázslatot, és megölni. Ekkor látványosan magadba, illetve a nálad lévõ Black Soul Gembe szívod a lelkét. Vissza kell menni Falionhoz, odaadni neki a gemet, és találkozni vele a megadott helyen. Fontos, hogy éjszaka keressetek valakit aki alszik, szívjátok ki a vérét, hogy ne legyetek éhesek! Menjetek a kijelölt helyre, nem lesz ott Falion csak a helyét fogja jelezni. (Van amikor meg nem is jelöli a helyet, akkor pihenjetek pár órát). Várjatok a megadott helyen napfelkeltéig, akkor megérkezik és megtudja csinálni a rituálét.
(am5-am6 h között)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
nyomod a jobb egérgombot ezzel maga elé tartja a fegyvert és vagy bejön vagy nem?
mert ez így elég sovány.
szerintem
Mivel írták hogy nagyon konzolos a játék, meg minden, gondoltam egye bökõ, veszek egy mezei USB-s gamepadot occsóé'.
Vettem is egy fain 12 gombos 2 analógos kütyüt, viszont nem tudom beállítani, hogy ezzel menjen a skyrim 😞
Win7 felismeri, mind a 12 gomb megy, analóg is szépen mûködik, de a játék nem eszi meg ha át akarom állítani a vezérlõgombokat... eni ájdíõ?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
meg hát akkor fog elkezdõdni a minõségi moddolás amit alig várok. gondolkodom rajta hogy énis visszatérek a dologhoz és kicsit jobban beleásom magam, mert már most van jópár ötletem.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Blood on the ice....
Windhelmben sorozatgyilkosság elkövetõjét kellene elfogni...Nem tudtam mit kell csinálni mert nem jöttek a dialógusok meg minden,megnéztem neten aztán együtt rájöttünk,h nálam kell lennie az amulettnek meg a szólapnak,h kérdezni tudjak..Na most elvittem megnézetni az amuletet vmi csávónak aki ért hozzá,felajánlotta h 500 aranyért megveszi..Nem si furcsálottam,aztán kiderült,h õ a gyilkos..A quest menne tovább attól függetlenül,h azt mondta h kész és eltünt,e ahhoz el kellene pickpockettelni az amulete..A baj az,h a)Hiába ölöm meg nem döglik meg..
b) az esély a pickpocektre NULLA! %...ennyi volt a uest?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
már akkor kiröhögtem "perzse..." 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
szerintem gyönyörû a játék attól függetlenül is, hogy van egy gyatra textúra
amúgy meg már most szállingóznak a textúrajavítások. párat feltettem már énis.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Óriási<#eljen>#eljen>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3