30713
TES
-
#11046 Nem kell nevesített "NPC", lényeg hogy ember/elf stb. legyen (asszem még a vámpírokra is műxik emiatt). Szal. humanoid, ne szörny. -
#11045 a Black Star minden tekintetben jobb minden egyéb soul gem-nél.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!plusz, Azura felé a karod elegáns kinyújtása, majd a középső ujjad kecses felmutatása is határozottan szórakoztató dolognak számít -
simon7108 #11044 am már én is megházasodtam:D
a Riverwood-i Trader húgát vettem el.Már a játék elején tudtam,hogy bejövök neki csak akkor még nem volt nyakláncom ami kell:D -
simon7108 #11043 szóval akkor a Black Star minden tekintetben jobb?:D
Mert azt írták korábban,hogy abba is lehet szörny lelket is zárni,de azoknál számít az erősség is(csak az NPC mindig grand) -
#11042 Nanaá hogy számít a szörny lélekmérete. Különben iszonyat táp lenne (bár a black star így is az :D). -
#11041 Főleg, hogy a daedric jobb, mint a dragon, így kukáztam is sárkipáncélokat, illetve most Lydián van az egyik tartalék, mert most én használom a daedricet éppen (lusta voltam új páncélt csinálni neki, így beletúrtam a ládába és ez akadt :D). -
simon7108 #11040 ja igen és egy fontos kérdés.
most csinálom a Black Star küldit.tudom,hogy már sokszor kérdezték,de tiszta választ nem találtam.
azt tudom,hogy a Black-be csak NPC-t lehet zárni és az mindig Grand(ugye lehet banditát is?) a Azura-ba meg csak szörnyet.A kérdésem az,hogy az Azurába zárt szörny is mindig Grand?Vagy az Azura csak ugyan olyan mint egy sima soul gem csak örökké felhasználható és számít a szörny erőssége? -
#11039 Plusz a shout-ok: Szintén kimondottan jobb lenne, ha kevesebb sárkány lenne, jó alaposan gondold át hogy melyik is kell neked, mire költöd a nagy nehezen kínok között összeszedett lelket.
ps: Van már valami hardcore mod a játékhoz, amivel a magamfajta őrültek is meg vannak elégedve? :P -
#11038 Igen, ebben egyetértek veled 100%-ban. Legyen kevesebb sárkány (sokkal kevesebb), de azok legyenek sokkal erősebbek, igenis ha lvl 5 körül vagy még csak, akkor futás fedezékbe egy toronyba, vagy bármi.
Dobjanak olyan cuccot, amit nem tudsz kraftolni magadnak, vagy olyan cuccot, amivel kellő tudással (magas kovács, encsant skill esetén) tudj magadnak jobb cuccot csinálni (fejleszteni a jelenlegi armorodat, fegyvereidet).
Ha végig csak iron daggert csinálsz, akkor nőjön az iron dagger sebzése, persze csak egy épeszű határig, utána pedig már ne húzza a skillt.
Ahhoz hogy a játék legjobb szettjében aprítsd a puszta tekinteteddel a sárkányokat a legnehezebb szinten, mindezt kb 10 óra játékidő után... hát... szerintem nagyon gáz.
Lehessen jó cuccban lenni persze, de az igazán jó, legendary dolgokért kelljen már szenvedni, így semmi motiváció nincs arra, hogy haladj és egyre erősebb légy.
"Miért küzdesz? Hát hogy nekem legyen a legjobb legendary sárkány páncélom! Ja, az már 8468545 embernek megvan... fffffuuuuuu"
-
#11037 Én is csak a fórumokon olvasottakra tudok hagyatkozni, állítólag a sárkányok nem fogynak el, de ha van is maximált számuk, az bizony nagyon sok.
Első nekifutásból természetesen én is "megidéztem" a sárkányokat, hisz már a falucskából elküld a boltos az elrabolt kincse után, s akkor még nem tudtam hová is vezet a kaland. Egy idő elteltével azonban kezdtek idegesíteni a sárkányok, a leg lehetetlenebb időpontokban, helyeket, olykor kettessével estek le az égből. Nem a legyőzésük okozott problémát, pontosan attól veszett el a "varázs", hogy kismillió sárkány van, viszonylag könnyen legyőzhetőek, s egy adag haszontalan csonttal "gazdagodva", a következő falunál egy másik bestia repked. Gyorsan eljutottam oda, hogy már fel sem vettem a sárkánycsontot, a következő karaktereimmel (mert külön hőssel játszom a mágusoknál, Champions, és tolvaj céhes küldiket) fel sem mentem a hegyre a sárkánykőért.
Annyi így a hátrágy, hogy gyűlnek a szavak, de használhatatlanok, mert nincs hozzá sárkányléklek.
A küldetések megoldhatóak (a csata hevében a legtöbben különben is elfelejtik a shout-okat használni), ha meg majd sárkány kell, tudom a módját, hogyan lehet előcsalni :-) -
unusual #11036 Eddig barangoltam,és mellék küldiket csináltam. :) lvl18-on már szeretnék sárkányt ölni. ;) Elég volt a lopkodásból+skill huzásból. ;) -
simon7108 #11035 thx.
Fantusz:
örökké jönnek a sárkányok vagy csak addig amíg nem lesz annyi lelked,hogy feloldj minden Shout-ot? -
#11034 Ehhez annyit hozzá tennék, ha így előre megtevezed a játékod, s hiányoznak a sárkányok - amiktől mellesleg csömört is lehet kapni, annyi lesz - amíg nem szereztél magadnak egy házat, ne cipeld magaddal a böhöm nehéz sárkánycsontokat.
Add el, vagy fel se vedd, mire képes leszel a csontokkal valamit kezdeni tucatnyi sárkányt lepofozhatsz - szerintem hangulatosabb a játék sárkányok nélkül vinni egy ideig, s a dragonok igen könnyen előcsalhatók az említett küldetéssel (mondjuk, ha már zörög nálad 5-6ezer arany) -
unusual #11033 Rendben,köszönöm szépen. -
Kallahiosz #11032 player.additem szóköz 00****** szóköz mennyiség enter -
#11031 "player.additem" ha jól emlékszem... -
simon7108 #11030 utánanéztem és azt tudtam meg,hogy mögé még kell a mennyiség is.ok meg is próbáltam és most már nem ír ki semmit "enter" után,de nem kapom meg az itemet...
mit kell tennem?miért nem megy? -
simon7108 #11029 ja igen és még ehhez.
meg van,hogy miért nem ad Tonillia armort.mert eladtam még az elején amit kaptam és ő azt fejlesztené fel.
találtam megoldást.azt írják,hogy a console-ba kell beütni az additem parancsokat.meg van a cuccok kódja de,hogy írjam be?próbáltam "additem d3ac2" és "add item d3ac2" na meg csak simán "add d3ac2"-t is,de egyik sem ment...
mit kell a kód elé beírni? -
simon7108 #11028 na meg van a hiba.
természetesen megint egy bug...
ez lenne az:
"If the player completes the main story arc before doing the side quests and improvement quests for Vex and Devin, Brynjolf may not interact with the player and instead repeat that he is busy and he will talk to you later. Making impossible to become the guild master. This may be a part of a bug where Karliah disappears and does not appear in either the Nightingale Hall or the Twilight Sepulcher."
Brynjolf nem áll szóba velem így nem lehetek guild master.próbáltam azt,hogy oda hozom magamhoz a raggaed flagonba vagy a cistern-be,de ott sem beszél velem.valaki tud rá megoldást?ahonnan szedtem ezt(UESP.net) nincs írva megoldás,vagy legalábbis én nem láttam. -
Kallahiosz #11027 hoppá megvan...
De egy jó mód tip jól jönne.
mondjuk hogy one hand nak számít. -
Kallahiosz #11026 nem tudja valaki, hogy a macskaember karmolós ütése pontosan mit takar?
Nem ismer valaki modot rá? -
simon7108 #11025 azt értem,de még nem én vagyok a Guild Master.
nem kaptam semmit sem,pedig mondtátok,hogy van valami fasza ruha is meg lesz valami ceremónia,de nem volt semmi.Beszélnem kell még valakivel esetleg?Mert még a full member küldi sincs teljesítve azt írja.Hol találom ilyenkor Brynjolf-ot? -
Hunor1 #11024 UHHH , akkor itt végeztem is ezek szerint. valahogy elkerülte a figyelmemet az a dialog. Nah akkor megyek majd orgyilkosnak..:)) -
Ragnar360 #11023 najoccakat:d bementem leadtam még cuccokat, szetszortiroztam...jotanacs, ha kifogy az nyilvesszö, ajanlatos menni vissza a varosba - 2 frostbite spider szivozott velem, Lydiat volt h meg is ölték sőt elötte ilyen repülö jégszarok a Ysgrumar fegyvernél/szobornál, vna ott talos blessing is -
eltoltam battle cryt a két spiderre, muszaj volt vmit okoskodnom par reload utan - Lydia haldoklott, egyébként jol tolja, csípem - levolt downlolva, battle cry elmegy, pokok elszaladnak a gecbe, ez meg megy utannuk miutan felkelt es mentem el a fenébe, h jöjjön utannam de csaknemakart :DDD inkabb probalta kinyirni a pokokat...aztan valahogy a kisbicska 11 dmges tőrrel sikerült szetkapni öket -
#11022 ezek a tolvajcéh küldetései, Forbidden Legend nem tartozik közéjük
#11021:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már rég te vagy a főnökük, ha figyelted a dialógusokat, már az azt megelőző küldetésekben téged választottak meg, erről Brynjolf informált is. -
simon7108 #11021 nekem a Dark Returns után lett vége mindennek.Igaz,hogy a UESP.net-en is ezt írják az utolsónak,de még mindig aktív az a küldim,hogy legyek "full member" a guildben viszont már csak az ismétlődő küldik vannak amiket Vex-től és a másik csávótól lehet felvenni.Ilyenkor mit kell?mikor leszek teljes tag?Vagy guild master? -
Hunor1 #11020 hmmm hmmm,,,,
tudna valaki segíteni aki a thieves guid küldiket már megcsinálta?
most fejeztem be egy elég hosszú qwestet a " forbidden legend"-et. de ez után nem kaptam semmi instrukciót. olyan mintha megszakadt volna a küldetés lánc.
most csak a főszál küldik /sárkányos/ aktív( de azt most még hanyagolom), a mágus kolesz első küldiei ( kellettek hogy bejussak a 2 amulett barlangjába)és a misc. küldik aktívak.
illetve ez a gyűjtsek 24 db unusual gemet és legyek full member a tolvaj guildben. na szóval ez lenne az utolső küldi ebben a céhben????
az a gáz hogy én eddig csak 4-et találtam eddig. Igaz hogy fölöslegesen nem mentem irtogatni dungeonokat, csak ahova küldetés vitt.
Tehát most ilyenkor mi van? tényleg csak a kőgyűjtögetés lenne már csak hátra? Mert akkor hanyagolom a vaktában keresgélést és átmegyek inkább a Dark Brotherhoodos küldetésekre / lopakodó íjász a karim / -
#11019 Hát, kicsomagoltam valami extra hangfájlokat, most jó lett, tényleg nem vészes művelet :) -
#11018 kb 2 perc az egész művelet, szóval annyira én a helyedben nem aggódnék. -
Richardix #11017 Nem kell semmit tömöríteni, csak törölni kell a Dokumentumoknál a Skyrim mappában lévő 2 ini fájlt. Indításkor újragenerálja őket, és ez megjavítja Esbernt is többek közt. Legalábbis a legtöbb embernél. -
Richardix #11016 Egy questben kapod meg oda a kulcsot, amivel egyébként érdemes várni, mert fősztori küldetés is oda fog küldeni. -
#11015 A hozzáállásoddal van a gond, amikor olyanokat jelentesz ki, hogy "nem veszem figyelembe ezen kiakadásotokat". -
#11014 Esbern bugot javítja az új patch ? Nem sok kedvem van hangfájlokat kitömöríteni ... -
Hikoro #11013 Eme mondatot értelmeznem kéne IRL or In the game? :D
Lehet neked csak egy spoiler, de én pl. nem voltam még amott,amiről írtál, és most már tudom miként jutok oda.. -
IXEMGabeo #11012 nem kell ennyire túlreagálni mindent, én túlzásnak tartom, hogy ennyire le lettem ugatva egy nyamvadt spoiler miatt... -
Ragnar360 #11011 báázz ez a Raldbthar, hogy milyen rohadthosszu... birom az ilyen egész estés instákat faszom :@@ cigre is akartam volna venni, de mondom, hatha nemsok van mar aztan mentem, most meg csak vége lett, de lenne egy kérdésem
ott van a végén, hogy Activate mechanism, aztan nekem meg nincs meg a cucc ami oda kell, még visszamentem a nagy robothoz is akit elöbb löttem szarrá 3-4 lövéssel, akit nem mellesleg beleshoutoltam a vizbe - hogy nem e nála van vmi, kieszedtem a kis mozgoszart, de nem az kell ide....
Továbbtudok menni, dehát igy nem lenne jó, valaki gyorsba ? -
Richardix #11010 Erről egy vicc jutott eszembe: Egyre kevesebb a világon a szerény lángelme... oly kevesen maradtunk :( -
IXEMGabeo #11009 Beszéljünk inkább arról, hogy a házasságkötés, pl, hogyan, hol és mikor jelenik meg nálatok? van-e valami plusz haszon ebből? -
Hikoro #11008 Ha ez a védekezés mit csinálsz éles helyzetben... Szerintem nem csak téged céloztak meg ezzel, de mivel eddig én nem úgy vettem észre, hogy valamikor is valaki írt volna olyat, ami elrontaná a küldetésem végének rejtélyes végét, ezért nem kellett ilyet írni.. Az, hogy "Szerezd meg a Black-Star-t" az egy olyan dolog, hogy az illető, jó ha tulajdonában van eme információval, hogy mire jó.. De a küldetésről szóló információt nem közölték..-teszem hozzá, annak is asszem kettős a vége-.. Tehát nem kell az egészet mellre szívni, de részben igazuk van.. ha már hibát követsz el, ne rögtön másban keresd ugyanazt a hibát, hanem törődj bele és fogadd el..
Sose értettem a mai társadalmat, elrontanak valamit és máris mentegetőznek, és másokat kritizálnak.. Ez ilyen belük nevelt ösztön? (Teszem hozzá 17 éves fejjel gondolom ezt..) -
IXEMGabeo #11007 nem kötöttem bele senkibe csak védekeztem az ellen, hogy csak rám kelljen szólni abban a bizonyos stílusban?...
11006: köszönöm