30713
TES
-
Richardix #11006 Ha érdekel igen, ez egy eléggé fix dolog a küldetésben. De a folytatása már némiképp kettős. -
IXEMGabeo #11005 itt nem csak a kovácsolásról van szó, ezt csak példának vetettem fel. Kiteszem legközelebb és pont...Ennek ellenére kíváncsi lettem volna, hogy Markarthban mindenkinek úgy alakult-e a helyzete, ahogy pl nekem is vagyis, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bekerültetek-e a bányába akaratotokon kívül vagy sem? -
Hikoro #11004 Szép és jó, de mit kezdjek vele, hogy neked van olyan Active Skilled.. Én Dark elf fan vagyok, ezért azzal kezdtem.. nekem más a powerem, nekem megérheti, hogy eltoljam a perket. -
Richardix #11003 Tisztázzuk a dolgot. Te leírtál egy teljes (és egyébként eléggé nagy volumenű) küldetést spoiler nélkül, mi ezért rád szóltunk, te ezt magadra vetted, és most mindenkibe belekötsz, ezzel is csak magadat lejáratva? Hát sok sikert... -
IXEMGabeo #11002 ja igen és mivel Imperiallal kezdtem kapásból rendelkezem az Imperial luckal, ami azt eredményezi, hogy nagyobb az esély, hogy kincset találok a ládákban, mint más karakterek mondjuk... -
Richardix #11001 ... Ezt mégis miért kéne szerinted Spoilerbe tenni? Megbocsáss, de ez nem lő le semmilyen történést, semmilyen csavart, fordulópontot, csak leírja milyen OP pl. a kovácsolás. Mellesleg meg ez a tipikus "más szemében a szálkát" esete, de ne zavartasd magad. -
Hikoro #11000 Nem is azt mondtam, hogy kötelező, csak leírtam miket lehet ott kapni, ha valaki Perkel arra fele is. -
IXEMGabeo #10999 semmilyen perket nem toltam lockpickre mégis az Expert chesteket kinyítottam 2 töréssel max azt van vagy 60-70 lockpickem:D
egyértelműen a kétkezes fegyverek skillt + az egyéb harci sajátosságokat, mint pl a blokkolás ezeket részesítem előnyben... -
Hikoro #10998 Nem is értem, alap dolog, hogy ha egy "hasznos" skillt feltolsz 100-ra és perkeled, akkor olyan dolgokat csinálhatsz vele, amik eléggé hasznosak lesznek a karakter számára.. pl. néztem Lockpick perkeket, és azért azokban is van hasznos...Lock-pick nem törik, több arany lesz benne, 25-50 százalék esély értékes cuccokra... érdemes azt is kitolni, ha sok aranyt szeretnénk szerezni ládából Lock-pick vesztés nélkül! ;) -
IXEMGabeo #10997 nem keresem elő neked...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl. az, hogy ilyet tanácsol valaki, hogyha felviszed 100-ra, meg beperkeled jócskán nincs is szükséged másik fegyverre...sorolhatnám mennyi trükk és olvasat volt, amik nem lettek elrejtve:);) -
Hikoro #10996 A Kovácsodásról milyen féle spoiler lehet? :D épeszű ember alapból észreveszi, hogy egy Iron Dagger mennyit dob a skillen. :) -
IXEMGabeo #10995 majd elfelejted...rengeteg hely van, fel se fog tűnni, hogy írtam pont ezért nem veszem figyelembe ezen kiakadásotokat...ez csak egy töredék volt ezen a bizonyos helyen, majd legközelebb kiteszem. Egyébként pedig elég sok ember ír ide és nem mindenki teszi ki a spoilert pedig nem kívánatos infokat közölnek a kovácskodásról és egyéb dolgokról...nem csak engem kéne lefaszozni, mert elfelejtem 1x nehogyisten a használatát... -
#10994 ugye te is érzed hogy ez az érvelés harmatgyenge lábakon áll? vannak már itt jópáran akik végigvitték, és ha annyit írsz hogy "Egy kis segítség kéne. Markarth-ban..." aztán a többi spoilerbe megy, még ÉN is elolvasom, pedig a felénél se járok a játéknak, de Markarth-ot mondjuk már kivégeztem, és elolvastam volna... -
Richardix #10993 Nem, ROHADTUL nem! Berakod szépen Spoilerbe, elé beírod, hogy mittudomén "markarth küldetés", és aki túl van rajta, úgyis elolvassa. Egy dolog amit jobban utálok annál, amikor valaki nem használ Spoiler taget az, amikor utána még kifogása is van, hogy miért nem... -
IXEMGabeo #10992 azért, mert kíváncsi voltam, hogy normális-e, hogy az Elthrys küldetés így alakul, hogy ott végzem a bányában?
ha ezt Spoilerbe teszem akkor senki nem olvassa el, ergo senki nem fog rá válaszolni.
Igazán sajnálom, aki még nem volt ott
AKI NEM VOLT OTT, ANNAK SPOILER,
így megfelel? -
#10991 spoiler BAZMEG
miért nem lehet használni, marhára nem bonyolult könyörgöm, de te most leírtál olyan információkat amik másnak tönkreteszik a játékélményét, mert szeretné Ő is megtapasztalni. én hál' Istennek már túl vagyok ezen, de nekem is baszták már el így.
édes faszom. -
IXEMGabeo #10990 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!srácok, Markath cityben járt valaki? nagyon érdekes hely. Először is a lényeg a Silver Blood család él ott, van kincstár, kocsma, templom és egy kuriózum a Talos szentély...egyik küldetés kialakult csakúgy mivel a piac féleségnél megöltek egy nőt, egy csávó volt, aki a Forsworn nevű bérgyilkos csoporthoz tartozik, azután leszólít minket egy Elthrys nevű alak, aki elmondja, hogy szeretne bosszút állni ezen a bandán mivel a családját is megölték, lényeg az, hogy a Talos szentélybeli találka után megbíz egy feladattal, hogy kutassunk fel mindent a meggyilkolt nőről, kocsmában szállt meg ez a nő és találtam egy naplót. Az leírja, hogy Thoron Silver Blood-ot kell előkeríteni ő éppen a kincstárban van ott megint fog történni egy gyilkosság a feleségét öli meg 2 varázsló (mage), azokat mi lekaszaboljuk utána elmond minden infot, majd ugyebár visszamentem Elthryshez a Talosba csak éppen azt nem mondtam, hogy egyszer az egyik őr megfenyegetett, hogy tűnjek el a városból így meg úgy, mert túl sokat kérdezek...nos sajnos mikor beléptem a Talosi szentélybe akkor Elthryst holtan láttam ott és a 3 őr előtte állt, megállítottak, figyelmeztettek most vagy velük megyek, vagy megölnek, én lekorruptoztam őket, végül lekaszaboltam őket Lydiával majd utána letartóztattak Eltrhys meggyilkolásáért és most éppen szakadt ruhában minden cuccom eltűnt, éppen a Chindha vagy milyen bányában raboskodom és itt szintén vannak küldetések...eszméletlen game...
Ezenkívül előtte még bolyongtam vagy 1 órát, hogy megöljek egy pókot majd 4 halott mágus naplóját kellett megkeresnem beljebb a végén már a Dwarwen gépek is életre keltek az nem volt gyenge:D:D Ja amúgy, hogy hogy kerültem Markathra? egy bizonyos Sam nevű pap leszólított Whiterunban a kocsmában leitatott és elvitetett oda a Divina templomban ébredtem fel...lesz is egy küldetés, hogy keressük fel Sam-et, Roriksteaden kell majd érdeklődni felőle...amúgy jó kis hely ez a Markath sok lépcsővel magaslatokkal és bronz ajtókkal van teli:) -
Hikoro #10989 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kiszabadulsz a börtönből, elmész a közeli faluba.. azok elküldene a Whiterun-i Jarl-hoz.. vele beszélsz pár sort, mgszerzed az első DragonStone-t..megint duma majd elküld az egyik emberéhez egy várostól nem messzi Őrtoronyhoz, és akkor jelenik meg az első Dragon,amit lekell gyűrni.. azok után bármikor jöhet sárkány, bár én még csak 10-es vok, ezek után vagyok Fő-line vonalban pont.. de még nem találkoztam No-name sárkánnyal azóta. :) -
#10988 A föküldetések elején lesz. -
#10987 Ez mekkora :D -
unusual #10986 És az első sárkány merre leledzik? :) Vagy mi a küldi neve ami odavisz? :) -
Hikoro #10985 Miután leölöd első sárkányt akkor random jöhet, térképen nem tudok róla, hogy jelölné, mivel nem toltam még ki a fő-line-t mert imádok kalandozni. -
unusual #10984 Sziasztok. Mikor,és hol lehet sárkány-al találkozni? Térképen jelöli esetleg? És függ e valamitől hol,mikor jön sárkány? -
#10983 -
CamelX #10982 Sima üvegdíj is 42 kb. üvegvisszaváltóknáL :DD -
#10981 köszi mindenkinek! iagzából beppámikoltam az idegességtől nagy hortelen mert annyit hallottam már hoyg mennyire szar a patch, de hiv fórumon láttam hogy ez a local files frissítés a megfejtés :D ksözi nektekis! -
Hikoro #10980 Ha alapból patchelné, akkor is megvan a megoldás.. ki kell húzni az internet kábelt. kikapcsolni telepítés után a auto-patchet.. és mehet is minden az elejétől..
Ez saját vélemény próba nélkül, mivel nekem "virágbolti" van meg.. de gondolkodom, hogy idd díszelegjen a polcon az oblivion mellett.. megéri a pínzt! -
Ragnar360 #10979 na kezdek elég imba lenni az uj cuccokkal, szepen alakul archery is ismet, meg a sneak is - mondjuk most kisebb szintü területeket pucultam ki...
Shearpoint-nál a sárkány rohadtjó, Blood dragont dobott be, fújkál frostal, a fújás felét megse érzem, a "másik fele" viszi le az életet szépen, kellett is potit adagolni, ami tetszett, hogy rohadt hangulatos, mikor leszáll mellém a sárkány húúú hatalmas, ijesztő :) eddig öltem le mar par sárkányt, de ez most valahogy más volt, lehet nagyobb is volt mint az eddigiek
Boxon a peccs: sárkány nem repült eddig nekem hátrafelé, textúra hibát javitották úgyhogy fel is telepitettem vissza vinyóra, DE és itt jön a nagy de, ugyanis szinte egyböl szemetszúrt, hogy eléggé popuppol a játék HDD-ről, azelött se, sepedig lemezröl nem csinált ilyet, eléggé feltünű és a kinti területeken jellemzö - a fű folyamatosan töltödik be ahogy mentem, messzire annyira nem néztem még el, de szerintem emiatt nem is látszódhat sok, ha távolabbra nézek... :/ -
#10978 Lehet a nadrágodból valami... -
athlay #10977 Szeretném feleségül venni Lydiát. Amit eddig tettem az ügy érdekében
1. Beszéltem a Maramal faszkalappal a házasságról
2. Végigcsináltam a Mara templom questet, megkaptam az amulettet.
3. Az amulettel a nyakamban odamentem a nőhöz, de semmiféle lánykérős opciót nem adott ki a köcsög.
A fő küldetést már végignyomtam tehát ez sem lehet probléma. Mi hiányzik akkor? -
Pares #10976 Morokei maszknál mi jobb még a játékban? Melyik éri meg jobban, a 100% regen, vagy a +x magickás cuccok? -
#10975 Sok sikert... -
#10974 Ha nem mondtok valamit a save problémámra, az ében íjammal fejbe lövöm magam! -
#10973 Kis és bekapcsoltam az auto frissítést. Akkor kezdett el frissíteni, amikor kikapcsoltam. Röhej... Persze erről sem adott infót, csak véletlenül az az ablak volt nyitva a steamen. A frissítés után ment.
Ilyenkor nem tudom, hogy mire a szarra jó a steam... -
#10972 Sima üvegíj is 42 öt tud alapból.
Rápendítesz egy 20as ében nyilat... Még jó hogy!
Csakhogy nekem ez nagy szó, mert közel 100 órát egy 27es ősi íjjal toltam, de aztán találtam egy ébent. Azóta más lett a világ. -
Probatbicol #10971 Nekem már a múltkori patch-nél is ugyanez volt, nem csoda hogy nem indul el, ugyanis ha megnézed, a TESV.exe ilyenkor nincs meg a játék könyvtárában.
Nekem úgy sikerült megoldani,hogy a steamben a játék során jobbklikk, properties, local files fül, azon belül pedig verify integrity of game cache. Ez leszedi az aktuális exe-t aztán indul a patch is. -
#10970 Én alapból is 1 hitelek kb mindent lopakodva sima glass bow-val :D -
#10969 És mit írtasz vele?
A Dantooine-t?
Az 50-es íjammal, 3 lövés egy maci, de lesből 3x-ossal 1.
Igaz, kicsit rábűvöltem enyhe 25%-os tüzet.
A mentésre írjatok valamit, mert agyinfarktust kapok. -
#10968 #10919 -
#10967 No felhúztam 100ra a smithinget, volt olyan 300-400 tőr meg 200-300 kézvédő :D Sajnos nem volt elég anyagom, szóval ráment 20k, de lett legalább 120at sebző íjam =]