The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
3000pénzt kaptam, mert kiírtottam a dark brotherhoodot 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Szépen néz ki.
De nem volt ott. De semmi gond, majd elkapom õt is 😄

jarlaxxe
Fpocok
Ilyen nevû nem is volt ott <#fejvakaras><#nemtudom>

MerlinW
Neeem, az elõttem lakó)

[merlinw.org]

SzirmosSzisza
Te akasztottad fel a halakat ? 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Destro Mágus kari elég táp, föleg ha valaki felhuzza az enchantingot, én is késön álltam neki, felhuzni, de most már semmi nem tud megállitani a legnehezbb fokozaton. 35 vagyok most, ebony heavy szet, enchanting miatt, 0 manaból lövöm a destro spelleket spelleket, emellé 85% magic resist, caster mobok sebezni sem tudnak, igaz Breton vagyok az már 25%, de enchanting miatt ehez jött még 40%, és az alternation 50-es, az ottani magic resistance ad még 20%-ot. Egy sárkányt megölni jelenleg kb 5-10 mp.
És még akkor nem is emlitettem a Conjurationt, petek egyrészt jó dmg-ek, másrészt letankolják a mobokat, Dremora Lordal megyek most. 😊 Ha pedig meg is ütnek heavy set jól véd, és restoration is magas, instant maxra healelem magam ha gond lenne.

Addig gyenge a mágus amig nincs valami jobb geared, már az arch mage gearben se volt rosz a kari, csak oda kellett figyelni, most 100-as enchantingal, már nagyon oda se kell figyelni, csak lösz mint a gép. 😊
MerlinW
Ismét lõttem pár képet😊

[merlinw.org]

jarlaxxe
Sithis majd ugyis megvéd minket...

Fpocok
Most megyek kiírtani titeket. Remélem nem gond.<#wave>

Holnap kezdhetek újra mert valami nem jó. ahova küldenek ott szinte one shotolnak,de mindne küldi kész és skillt is húztam! 2. sárkány lent van szóval nem vágom na mind1. Valami nem okés ha valakinek van hasonló tapasztala és van ötlete mia baj ossza meg pls
Fpocok
Elõbbi nem beszél velem. Nem tudom miért... lehet, hogy nem elég nagy a skillem hozzá?(58)
Utóbbi meg meghalt 😄D

Fantusz
Az egyetemen Faralda könnyen megtalálható, általában a szobájában tartózkodik.
Õ mester szintû destruction tréner, a másik NPC (Windhelmben?) 50es destruction elérése után nem tud tovább tanítani.

Faraldaval annyi a "gond", hogy elvileg lenne egy feladat (neheztelnek egymásra egy high elf tanítvánnyal), de megoldást még nem találtam, nem is lehet a konfliktusról beszélni senkivel - akkor miért említették?.

0Fritz0
A lábmunkát elnézve az animációra sem lehet sok panasz.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SzirmosSzisza
Sicc, ne bánts minket 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fpocok
A 3 választás közül a 4ediket választottam és kapta megy új küldetést:
Destroy the Dark Brotherhood!
Muhaha, ez izgi lesz!

SzirmosSzisza
Sajnos nem az enyém a kép, nekem ennyi tárgyat nem bírna szerintem egyszerre kezelni a laptop 😄

Fpocok
WOW AZT A K*RVA!!! ÉPP OLYAN ÉLMÉNYEM VAN, HOGY BESZAROK!
Elmentem winterhelmbe asszem, hogy megkeressem a destruction trainert...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lefeküdtem, az ágyába aludni, és valami "nagyon durva dolog" történt... még mindig fogom a fejem 😄

Nagyon hangulatos a játék! <#eljen>

plu604
Istenemre mondom ezt berakom háttérképnek 😄

elvetemült vagy 😄D

SzirmosSzisza
Tudsz ilyet csinálni <#idiota>

nekem a boszorkány volt ilyen fireballos egy hegyen közel a kezdéshez.
Azután jöttem rá muitán megöltem hogy a kiáltással magas helyekrõl le lehet lökni a nagyon erõs lényeket !!!
Amúgy valóban nem gyenge a mágus osztály nem tudom miért mondtátok.
kétszer lehet erõsíteni, meg felére csökkenteni a költségét.
És ha lenyomod egyszerre a két gombot , nem egymásután ! akkor kétkézzel fomázza a fireboltot.
Amúgy észrevettétek hogy betöltés közben a sárkányokat a képen el is tudod forgatni ??? Az nem kép.
Jó hát 50 ezerért élõben is láthatod 😄
De ez pont 50.000 indok hogy ne lássam 😛
Amúgy kezdek rájönni az Enchantolásra.
Akit ez érdekel az enchantoljon az elején mindent rengetek kis lélekkövet véve, hogy nõljön az érték. Hogy utána a nagy kövekbe rakd majd az igazikat. A kövek nagysága is növeli az értéket ami az elején nagyon kicsi, de pl a kézvédõkbe bele tudod tenni a +MAX Mannás enchantokat. Mágusnak nagyon kellemes tud lenni.
Boltba még nem találkoztam vele.
gyerekek megvan végre A MEGOLDÁS A NYÍLT TEREPEN FELLÉPÕ PÁR MÁSODPERCES LEFAGYÁSOKRA!!!!

akár mehetne a FAQ.ba is.

fagyások ellen patch

az oldalon görgessetek le a:
Silent Hill Homecoming patch 11 -ra. töltsétek le, betenni a skyrim fõmappába és kész !!
értelem szerûen at ATI vagy NVIDIA mappából az .ini text filét, kinek milyen a kártyája / nekem ATI.m van. a mappában lévõ ini filét berakva nvidia-ként ismeri fel a launcher DE EZ NEM SZÁMÍT !! STABILAN FUT MÁR EGY ÓRÁJA FUTKOSOK NYÍLT TEREPEN DE SEMMI FAGYÁS !!! /

<#taps><#taps><#taps><#taps>
Molnibalage
A sárkány elemeit akkor ugye ne adjam el? (Csont, pikkely.)

Viszont a ház berendezése érdekes. Volt két szép köcsögöm. Kínlódva felrakam a polcra. Erre alvás után a földön hevertek. Anyád...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Vraaanyek
És hogy kell vámpírként az alvó emberekbõl vért inni???

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Fpocok
Hol tudok destruction spellt skillezni pénzért? Láttam az egyetemen valakit, de azóta nem láttam...

jarlaxxe
Minden városban a helyi kiskirályal /Jar/ kell beszélni ö ad küldetéseket ha azokat végigtoltad vehetsz házat.

Az erõdök/bányák, stb. idõvel respawnolnak. És úgy eleve.. Mi értelme lenne? Házat a városokban tudsz venni, a Jarl jobbkezétõl asszem.
A vikinges városban be kell menned a várba, és beszélj a kopaszodó fickóval. A többi városban nemtom.
xblades
És hogyan tudom megvenni a házat?

Tehát senki nem használ ilyen erõdöt háznak?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Jó vicc 😊 Még hogy sok 😊

Egyébként megmondanátok, ki volt az az elmebeteg õrült, aki azt mondta a destruction gyenge? Hát kérem szépen, megalázottan jelentem ki, hogy NEM AZ! Életemben elõször kellett elmenekülnöm egy erõdbõl, mert az ottani tûzmágus.. hát a legyõz az gyenge fogalom... FÖLDBE TIPORT ENGEM! fire resist potival szart se érek ott már, 2 tûzgolyóból megmurdelek, vérfarkasként se érek vele semmit, mer immúnis az üvöltésemre, ugyanúgy 2 golyó. Lényegében meg se tudom közelíteni, mert addigra pirítóst süt a valagamból. Ha meg mégis közel érnék, akkor a tûzgolyókra rájön még ez a nyamvadt tûz-aura is ami rajta van. Ezt max akkor tudnám megölni ha lenne legalább 90% fire resistem, ha nem több...
berlinboy6329
Sok?Dehogy sok..Játszol sokat,pénznek értelmét nem fogod találni..Szedel fel magad mellé vkit,akinek minden szart odaadsz aztán aldjátok a városokban..Leölsz sok sárkányt a bonet meg a scales eladod úgyse lehet mire használni...Amihez meg lehet 100as smithing kell..Én meg pl. nem gyúrok smithingre,tehát hasztalan.Viszont van már 13000 aranyam...és még alig játszottam 17-8 órát..A fõküldiben is csak a nagy hegyen voltam még.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

jarlaxxe
Tárolhatod a cuccaid meg szépen berendezheted és van ház sokkal több pénzért is.

MI értelme megvenni ezeket a házakat ?
5000 arany elég sok pénz
PiszkosFred
Csak nagyobb varosokban veheto hazakba pakolj le, ott 100% hogy megmarad a holmid. Minden mashol sanszos az tartalom respawnja.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

0Fritz0
Anyósölõ Szent György akcióban:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

xblades
Jól értetem hogy saját házam akkor lehet ha elfoglalok egy kis erõdöt (kis torony jel) a banditáktól, zombiktól?
És itt nem foglalják el vagy nem termelõdnek újra?
És az itt lévõ szekrényekben és ládákba pakolhatom nyugodtan a holmim nem tûnek el?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

PiszkosFred
Ments egyet. Vetkozz le meztelenre (encoumber legyen mondjuk 100 alatt) es ugy probald meg. Ha ugy sikerul, akkor reload, majd ugorj fel a kocsira (jump gombbal, szal ne a foldon allj) es utana probalj utazni megint.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

berlinboy6329
Áhh foskarakter..Hiába lövöm meg a legfaszább íjammal sneakbõl, sneak dmgx3 lemegy az 1/6-od élete...Anélkül meg quickload..Mert vannak vagy 5en egyszerre.Hiába poisonözök..Minek poisonözzek?azé h nyilanként öntsem bele?Rátettem egy paralysing potiont,egy emberre hatott többi vigan lekaszált.

Íjam is tiszta fos,de daedricet nem tom honnan lehet szerezni..Gagyi dwarven ijam van...41et sebzek nyilakkal együtt...Azok meg full páncélban.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

plu604
abba nem gondoltál bele hogy azért nem reagál senki mert NEM TUDJUK? <#lama>

Vraaanyek
....ssza már meg reagálna valaki a kérdésemre???? miért nem mûködik a kocsis utazás????

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Hát pedig a farkasalak nagyon zúzós, csak tudni kell használni 😊
BEAST
Csak az egyik szobában írja ezt, azon Lydia alszik. Tied a nagyobbik szoba. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeWyTy
Pedig az ilyen játékhoz nem való, csak van rá lehetõség.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi84
Sosem játszottam controllerel, nosza gondoltam itt az alkalom.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

LeWyTy
Ha más játéknál is csinálja akkor próbáld meg a beállításaiban megnézni.
És nem figyeltem hogy van-e de a játékban talán van invert mouse beállítás.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

jarlaxxe
Mi a gondod a bill+egérrel? szerintem tökéletes, föleg mivel van billkiosztás.

Szabi84
Szevasztok én pc- játszanék szívesen, most kaptam kölcsönbe egy controllert (nem xbox), de ez a kretén felcseréli nekem a jobb karon (vagy mi a tökömnek nevezik) az irányokat, nem azt mondom hogy nem menne így de kéne hozzá legalább 1 hét míg belejövök, mit lehet ezzel kezdeni? Gondoltam kiprobálom ezzel az izével milyen a konzol feeling erre itt bénázik. Ha nincs megoldás marad a bill. köszi!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

LeWyTy

Molnibalage
Kicsit nehéz kezelni ekkora fájl. Eddig kb. a térkép és a helyszínek úgy 5%-án járhattam ~15 órai játékkal. Kemény.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

kösz a tanácsokat , nem viszem túlzásba a védekezést végülis,
orkkal játszva elõbb ütök aztán kérdezek úgyh eddig is kétkezesre toltam a pontokat.😄