The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem volt ott. De semmi gond, majd elkapom õt is 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
És még akkor nem is emlitettem a Conjurationt, petek egyrészt jó dmg-ek, másrészt letankolják a mobokat, Dremora Lordal megyek most. 😊 Ha pedig meg is ütnek heavy set jól véd, és restoration is magas, instant maxra healelem magam ha gond lenne.
Addig gyenge a mágus amig nincs valami jobb geared, már az arch mage gearben se volt rosz a kari, csak oda kellett figyelni, most 100-as enchantingal, már nagyon oda se kell figyelni, csak lösz mint a gép. 😊
Utóbbi meg
Õ mester szintû destruction tréner, a másik NPC (Windhelmben?) 50es destruction elérése után nem tud tovább tanítani.
Faraldaval annyi a "gond", hogy elvileg lenne egy feladat (neheztelnek egymásra egy high elf tanítvánnyal), de megoldást még nem találtam, nem is lehet a konfliktusról beszélni senkivel - akkor miért említették?.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Destroy the Dark Brotherhood!
Muhaha, ez izgi lesz!
Elmentem winterhelmbe asszem, hogy megkeressem a destruction trainert...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon hangulatos a játék! <#eljen>#eljen>

Azután jöttem rá muitán megöltem hogy a kiáltással magas helyekrõl le lehet lökni a nagyon erõs lényeket !!!
Amúgy valóban nem gyenge a mágus osztály nem tudom miért mondtátok.
kétszer lehet erõsíteni, meg felére csökkenteni a költségét.
És ha lenyomod egyszerre a két gombot , nem egymásután ! akkor kétkézzel fomázza a fireboltot.
Amúgy észrevettétek hogy betöltés közben a sárkányokat a képen el is tudod forgatni ??? Az nem kép.
Jó hát 50 ezerért élõben is láthatod 😄
De ez pont 50.000 indok hogy ne lássam 😛
Amúgy kezdek rájönni az Enchantolásra.
Akit ez érdekel az enchantoljon az elején mindent rengetek kis lélekkövet véve, hogy nõljön az érték. Hogy utána a nagy kövekbe rakd majd az igazikat. A kövek nagysága is növeli az értéket ami az elején nagyon kicsi, de pl a kézvédõkbe bele tudod tenni a +MAX Mannás enchantokat. Mágusnak nagyon kellemes tud lenni.
Boltba még nem találkoztam vele.
akár mehetne a FAQ.ba is.
fagyások ellen patch
az oldalon görgessetek le a:
Silent Hill Homecoming patch 11 -ra. töltsétek le, betenni a skyrim fõmappába és kész !!
értelem szerûen at ATI vagy NVIDIA mappából az .ini text filét, kinek milyen a kártyája / nekem ATI.m van. a mappában lévõ ini filét berakva nvidia-ként ismeri fel a launcher DE EZ NEM SZÁMÍT !! STABILAN FUT MÁR EGY ÓRÁJA FUTKOSOK NYÍLT TEREPEN DE SEMMI FAGYÁS !!! /
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Viszont a ház berendezése érdekes. Volt két szép köcsögöm. Kínlódva felrakam a polcra. Erre alvás után a földön hevertek. Anyád...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Tehát senki nem használ ilyen erõdöt háznak?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Egyébként megmondanátok, ki volt az az elmebeteg õrült, aki azt mondta a destruction gyenge? Hát kérem szépen, megalázottan jelentem ki, hogy NEM AZ! Életemben elõször kellett elmenekülnöm egy erõdbõl, mert az ottani tûzmágus.. hát a legyõz az gyenge fogalom... FÖLDBE TIPORT ENGEM! fire resist potival szart se érek ott már, 2 tûzgolyóból megmurdelek, vérfarkasként se érek vele semmit, mer immúnis az üvöltésemre, ugyanúgy 2 golyó. Lényegében meg se tudom közelíteni, mert addigra pirítóst süt a valagamból. Ha meg mégis közel érnék, akkor a tûzgolyókra rájön még ez a nyamvadt tûz-aura is ami rajta van. Ezt max akkor tudnám megölni ha lenne legalább 90% fire resistem, ha nem több...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
5000 arany elég sok pénz
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
És itt nem foglalják el vagy nem termelõdnek újra?
És az itt lévõ szekrényekben és ládákba pakolhatom nyugodtan a holmim nem tûnek el?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Íjam is tiszta fos,de daedricet nem tom honnan lehet szerezni..Gagyi dwarven ijam van...41et sebzek nyilakkal együtt...Azok meg full páncélban.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
És nem figyeltem hogy van-e de a játékban talán van invert mouse beállítás.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
orkkal játszva elõbb ütök aztán kérdezek úgyh eddig is kétkezesre toltam a pontokat.😄