30713
TES
-
#11086 Lehet hogy frisset kért. -
Prof William #11085 Whiterunban egy csaj mondja hogy vigyek neki mamooth tuskot találtam is egyet egy döglött mamutban ( a mamutpásztorok kissé még kemény diók lennének )de amikor visszamentem nincs az az opció hogy oda lehet adni neki. -
#11084 Az egy küldetés, amit kénytelen vagy megcsinálni, ha társat szeretnél magad mellett vinni.
Farkas ott vár a nevezett helyszínen (J gomb, küldetést kiválaszt, M gomb, s látod a térképen hol a helyszín)
A küldetés után visszamentek Whitertunba, s Lydia ismét lehet a társad, ez a jelenlegi küldetés talán az egyetlen, amit nem nagyon tudsz elodázni, kivéve, ha egyedül kalandozol (Farkas nem megy veled máshová, de amíg "le nem rázod" addog mást sem tusz vinni) -
Gascan #11083 Mennyibe került steamen a játék euróban? -
Nos #11082 Nyílván azért, mert egy barbár verőlegény nem tud enchantolni :) -
bega82 #11081 Hát igen, de ugyebár ez a "Meet me at ..." opció a Farkassal való kommunikációban csak ennél a quest-nél jelenik meg, szóval máskor nem lehet elküldeni a vadonba. :) Máskor mindig ott lesz Jorrvaskr-ban vagy hogy is híjják! :D
Amúgy az a küldi jó lesz, csináld meg! ;) Egy dungeonba fogtok bemenni, és lesz majd egy meglepi!!! Illetve ha rendszeresen olvasod a fórumot, akkor annyira nem is lesz meglepi, de mindenesetre én most nem árulom el! :D -
koalalompos #11080 látod, az könnyen lehet, mert mint írtam, név szerint nevezett egy helyet. úgy lenne logikus, ha csak úgy habokra elküldöd, akkor hazamegy, nem pedig beveszi magát egy ismeretlen toronyba, vagy bányába. -
bega82 #11079 Az az egyik quest szerintem, és a térkép megmutatja, hogy hol is kell vele találkozni. (Ha jól emlékszem Whiterun-tól nem is túl messze nyugat-, észak-nyugatra. -
koalalompos #11078 Farkas a jobb kezem, és elküldtem valami olyasmi paranccsal, hogy "találkozunk majd ...-ban". az istennek nem találom, nem ment vissza a főhadiszállásra sem. tudja valaki esetleg hogy mi annak a helynek a neve, ahová a fent idézett paranccsal lehet küldeni? mert néha jól jönne a segítség, Lydia viszont nem hajlandó velem jönni, mondván, van már társam. biztos azt hiszi langyos vagyok. :P -
koalalompos #11077 én még nem találkoztam velük, nem sok időm van játszani, és az elején tartok még, kb. 20 %-nál. -
Nagydög #11076 Nem. Az atronach forge kicsit odebb van. A kez valami quest lesz, van is mellette egy kivizsgaloi jegyzokonyv valahol mellette, de egyelore en se talaltam semmit az ugyben. -
#11075 Ha mágiaiskolához kötnék akkor az összes harcos sírna a létező
összes fórumon hogy miért kell neki harcimágust húznia ha maxra
enchantolt ruhákban futkározó barbár verőlegény akar lenni. -
Nos #11074 Ok, hogy en csesztem el azzal, hogy probaltam kihozni a maximumot, de akkor is rosszul van megcsinalva. Es ha magiaiskolahoz kotnek, akkor meg hangulatos is lenne.
A megoldas tenyleg az, hogy a kovetkezo kari nem fog enchantolni. -
#11073 Holnap elvileg meg tudom mondani, ma már nem. -
#11072 Na én meg nemrég adtam el a 40%-os tűzvédő nyakékemet, mert volt már mellé 50%-os is. Eezek boltika/találtak pl. Én frostvédelmet nem találtam sokáig, aztán csak meg lett az is (egy full plate csimma). -
#11071 Gyakorlatialg egyetlen komoly tárgyat találtam, de az nem rajtam van. 40% shock resistance Lydián egy ebony csizmán. Ez nem volt szívem szétkapni, mert nincs helyette más. (Kovácsolni kellene neki is egy sárkánypáncélt levileg van miből, csak én a sajátomat azt +50% lönyitvel csináltam.
A 17%-os magic resist gyűrűt és a 17% fire resist amuletett is én hoztam össze, mert találni ennél gyengébbet találtam asszem, de ezekre rászántam már egy grand lelket, de akkor az enchant kb. 40-45 táján volt. Most asszem 60, de gyak. 0 perket áldoztam rá. Én marha sajnos elpazaroltam az íjászatra vagy 2-3-at, a kétkezesre meg még többet. Most gyúrom fel az egykezest, hogy tudjak nagyon ütni. -
#11070 kovácsbónusra is lehet még jó kis italt inni ám a felszerelés mellé :D -
#11069 Ott van elcseszve, hogy a 100as enchant skilledre még ittál potit, de gondolom armorod is kovács cuccba csináltad, 4*28% -os fortify smithinggel... ne csodálkozz. Jah igen, ha mindenre ugyan azt az enchantot rakod, ne csodálkozz, pl 4*45% kard sebzéshez és 1 hit 1 normál Dragon -
#11068 Ezt már régen mondom. Kovácsolás & Enchant lv100 és teljesen élvezhetetlen lesz tőle a játék. Erre annyi a megoldás hogy vagy az egyiket vagy a másikat húzod csak fel - de sosem egyszerre a kettőt.
Nem kötelező és legalább nem kell Godmode-ban játszanod. -
simon7108 #11067 akkor félre fordítottam magamnak a szöveget:D
meg van már a fő szál az tény,de tudom csinálni a mellékküldetéseket amiket Vex és Devin ad.A rablós,számos meg ilyen mellék küldikre gondolok.a gondom az,hogy Brynjolf nem beszél velem.azt mondja,hogy elfoglalt és majd máskor.vagy van még más mellékküldi is amit meg kellett volna csinálni Vex-nél és Devin-nél a ismétlődőkön kívül?Mert nekem mást nem adtak a fő sztori befejezése előtt sem. -
#11066 Master spell küldik lehetnek még érdekesek a mágusoknál.
Ezeket 90es skill fölött adja a "mester", s csak a teljesítésük után lehet mester szintű spellkönyveket vásárolni.
Az alagsorban lévő kéznek nem tudom mi a funkciója, a küldetéshez ugye nem kellett, pedig elég szembetűnő helyen van.
Valaki említette a minak, hogy lehet mágikus ebony cuccból sima dremora itemet generálni az alagsorban, de hogy ennek van-e köze a kézhez? - fogalmam sincs -
Nos #11065 Ez az enchant mekkora gaz. Ez aztan teljesen boritja a jatekegyensulyt. Nem eleg, hogy eleve boven 300 felett sebzek, de most mar ehhez meg egy durva eletlopast es magic sebzest is beraktam a fegyverbe. Emellett fire/magic/lightningra van gyuru/medal kombom am ugy 80%ot ad ketkezes sebzesre, meg 90%ot a kivalasztott rezisztre. Hogy az armor mit tud azt le sem irom. Ha nem jatszok direkt hulyen, akkor nincs ellenfel.
Es ez ott van elcseszve, hogy az egyes enchantok nincsenek semmilyen modon valamilyen magiaiskolahoz kotve. En peldaul az osszesbol rossz vagyok, megis brutal targyakat csinalok. Ez hulyeseg.
Az lenne szerintem megoldas, ha olyan 60-70es magiaszint kornyeken az adott iskolakban lenne egy perk, ami megengedne, hogy az iskolahoz kapcsolodo enchantok tenyleg erosek legyenek. Aki ezt nem vette meg az a jelenlegihez kepest csak fele erossegre tudna enchantolni. -
koalalompos #11064 valóban arról van szó, hogy végigcsináltad a fő sztorit, ezért a mellékküldetések feladatot adó npc-i nem állnak szóba veled, így nem tudsz küldetést felvenni tőlük. ergó nem lehetsz céhmester...
az újrakezdést javaslom, esetleg ha van olyan mentésed, ahol a főszálat még nem csináltad végig, töltsd be, és onnan a mellékszálakkal foglalkozz. -
#11063 Ja, ne a főszál befejezésével kezd pl. -
#11062 Quest itemet nem, rendeseket nem próbáltam - de kétlem.
Pedig énekelnék pénzért -
simon7108 #11061 és ha már ennyire felébredt a fórum akkor megkérdem megint a thieves guildes problémám:)
"If the player completes the main story arc before doing the side quests and improvement quests for Vex and Devin, Brynjolf may not interact with the player and instead repeat that he is busy and he will talk to you later. Making impossible to become the guild master."
erre tud valaki megoldást? -
#11060 Amúgy azokat a hangszereket lehet használni? -
#11059 Bárd kollégium volt még jó ahol van össz. 4 rövid küldetés.
És abból 3 csicska aminek a tárgyai örökre bennragadnak az
invertorydban és csak konzollal szedhetőek ki.
(Dob, Furulya meg az a gitár szerűség.) -
simon7108 #11058 na most már tuti Black Star-t választom:)
magam játszom mert nem szeretem a társakat,csak mindig útban vannak.
meg nem is kell belém szeretnie mert amint már írtam épp nemrég vettem el a Riverwood-i trader húgát:) -
#11057 Igen, ezzel vége. +Vannak még a csicska küldik ahol menj
ide hozd vissza azt, szerezd vissza amazt stb. stb.
amiket a diákok meg pár tanár ad. -
#11056 Jóóó reggelt Skyrim! Végig értem a mágusok küldetésein. Archmage köpeny + Morokei maszk (egyazon küldi sorozatban lehet megszerezni) meg némi fortify destruction, durva dualba wall of flames és nem megy le a mannam pedig kb 40 mp/sec a dual költsége.
Amúgy csak ennyi?SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mást még lehet csinálni a collegeben? Lent a pincében (Meridian) vagy atronach forge ott ellenséges atronachokon kívül lehet mást is csinálni? Vagy az a kéz daedra jellel a közepén, sztem vmi gyűrűket lehet rárakni, vmi questhez tartozik?Arcanoval vége? Psiiyk elvitte az gömböt és annyi, kineveztek főnökké. De az a boss harc is elég fura volt. Nem tudtam h Arcanot lőjem e a bottal (magnus staff) vagy az Eye-t amiből az erőt kapja... megazok a kékrepkedő bogyók is megtámadták, már egészen a bejáratig szorították ki. De aztán egyszer csak maghalt -
#11055 Én is kíváncsi vagyok milyen karaktere van, legközelebb olyat csinálok hogy legyen kihívás. -
#11054 Nem kell hozzá csak annyi, hogy a fekete kavics üres legyen, és az NPC a soul trap hatóideje alatt dögöljön meg.
Szerintem nem is érdemes túl hosszó hatóidejű varázslatra pazarolni a mágiát, harcosnál pl. 1sec-es soul trap elég (a hosszabb előnye, hogy ha a társad végez vele, akkor is megkaphatod a lelkét)
-
#11053 akkor valamit nagyon elrontattál, szerintem nem vagyok egyedül azzal, h későbbi szinteken (na meg egy bizonyos shout megkapása után) sportot űztem abból, h puszta kézzel picsáztam el a sárkányokat
írd már le h milyen karakterrel nyomulsz, mert eddig kb annyi derült ki, h pajzsot használsz. -
#11052 Sima banditák is jók. Svindler's Den előtt mindig silbakol egy, oda gyorsutazás, soul trap, leöl, elszív, black star teli, vissza gyorsutazás Dragonreach-be, bemész, encsat asztal, elhasználod a lelket, vissza ki, gyorsutazás más helyre, ahol banditák vannak, vagy vissza a denhez és bemenni, van bent elég fószer. Sok helyen a dungeonban is van encsanter asztal, na ott banzai. Csak horkászod vissza a lelkeket az asztalhoz... :DDDD (ez így amúgy TÚL könnyű, de ez van)
Amúgy lényeg a FEKETE lélek, ami embereknek van (és humanoidoknak általában). -
#11051 Ne basz ki, már 30 körül is zsinórban vannak 30-40-50%-os fire rezkós cuccok (csizma, pajzs nyaklánc), volt amiből többem is volt feleslegesen, eladtam picsbe. Jó küldiket kell tolni, meg alaposan utánatúrni. Szerezd meg az OTAR-t, az 30% minden elemre, aztán mellé vágsz egy 50% rezkós csizmát, meg egy nyakláncot, vagy gyűrűt, avagy pajzsot és bódottá. DE még van egy 40%-os tűzvédő sisak is az "Unburned" sisakja stb. Mindez nulla smithing és enchant skillel is lazán összeszedhető. Ha meg ez sem megy, ott vannak az oszlopok, olyat kapcsolj be, ami levéd a mágiáktól, vagy sebzést csökkent stb. (persze meg kell keresni ezeket, de nem nagy kunszt, ha sokfelé jársz magadtól rábukkansz jópárra, mint én)
Ja és ha nem encsantolod magad halálra, akkor vigyél több setet, így ki tudsz rakni bármiylen rezkót, amivel éppen szívatnak, az ellen, csak "átruházkodsz". Én is 3 szerkót minimum cipeltem magammal mindig (amíg kellett mostmár csak kettőt). -
#11050 szokásuk resistelni, valamint néha hajlamos "elhibázni" őket a varázslat, akkor is, ha a mellkasuk közepére célzol. ha nem látod a lilás "hálót" a karakteren, ez történt. -
#11049 Ez nem így van.
A balck soul gem necromanta "fejlesztés", amit már az előző epizódokból (Morrowind, Oblivion) ismertünk, s "rutinból" rudtuk, hogy azok NPC lelkek befogadására alkalmasak csak.
Innen aztán automatikusan jött a következtetés a megrontott Azura Star kapcsán, hogy a Black Star ugyanúgy, mint a black suol gemek, csak NPC lelkelet tárolhatnak, ami mindíg garand.
A Black Star-ba belemehet mindenféle lélek, így az NPC-ké is, ami valóban mindíg grand méretü, de egy rák, vagy farkas lelkét is képes bezárni, ami viszont a legkisebb (petty).
Kétségtelen előnye, hogy a Black Star birtoklása esetén sokkal könnyebb garnd lelkeket gyűjteni, mint az Azura Star-al, de ésszel kell alkalmazni a soul trap-ot, nem csak NPC lelkek befogadására alkalmas.
Megfordítva a kérdést, a rontástól megtisztított Azura Star nem képes NPC lelkeket befogni, nehezebb a grand lélek gyűjtése annak birtokában. Ezt "kompenzálandó", ha a papnőhöz viszed vissza a követ, ő a küldetés után hajlandó csatlakozni hozzád, ha egy erős mágusra van szükséged, sőt, ha minden igaz, a nyaklánctól beléd is szerelmesedhet :-)
-
#11048 Black sould gembe próbáltam egy banditát bezárni. Nem történt semmi. Vagy a soul trap varázslhatot egy bizonyos szint fölé kellene emelni? -
#11047 A tűzsárkányok ellen, ha csak én és Lydia vagyok szite tehetetlen vagyok. 17%+40/60% fire immunity potion mellett + pajzsos skillel is a sárkány a +300 HP-m felét simán lefújja. Ha elfutni nem tudok, pajzs nélkül lazán meghalok... 41. szintű vagyok, legnehezebb fokozhaton játszom.