The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenben sulyban nagyonn kulonbsegek vannak a dragon javara eleve 10 a kulonbseg csak az armornal.
Szerintem erdemesebb azt hordani emiatt.
Lélekbõl kizárólag grand legyen használva azokra a tárgyakra amelyiket használni is akarod és nem gyakorlásként, skill fejlesztés céjából gyártasz. A grand lélek adja a legtöbb töltetet és az biztosítja a legmagasabb bonuszokat. A greater gyengébb, a common még gyengébb, a lesser harmatgyenge és a petty a bányász béka feneke alatti kategória.
Ha meg igazán ütõs eszközöket akarsz akkor készíts egy oylan enchanting készletet ami emeli az enchanting skill-t,keverj vagy vegyél olyan piát ami ebbe besegít és ezeket alkalmazva készíts új tárgyakat. Erõsebbek lesznek.
Az általad vizicsilagnak aposztrofált Azura's star egy lélekkõ amibe bármilyen lelket be lehet fogni, nem méretkorlátos. A black star meg kimondottan emberi lelkek befogására van (ahogy a black soul gem-ek is) és az emberi/elf/ork/macsek/gyíkember lelkek mindig grand lelkek.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Én úgy láttam, hogy a dragon armor ad a legtöbbet... Még nem kezdtem el gyártani...
Hogy van az, hogy mennyi armoar a cap? Hogy nem mindegyik ruha kell hozzá...
Encsantolni hogy a leginkább érdemesebb high-end geart? Kimaxolom az összes olyan perket, amitõl erõsebb lesz az encsant... aztán a greater valami gemet használom encsantnál? Láttam van egy ilyen vizicsillag szerû kövem is a küldetés után, azt is fel lehet használni... de mit csináljak vele? 1 van csak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A kepek a keszitotol, bar szerintem allithatott meg rajta, mert kisebb a tulszinezettseg. Mindenesetre, aki azt mondja hogy nincs nagy kulonbseg, azt rossz szemmel aldotta meg a mindenhato. 😄
Csak szed le a beallitasi fajljat es ird felul a regi injFX_Settings.h -t.
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Ezt elraktam kedvencekhez... majd használom 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Én egyébként nem állítottam semmit. Letölöttem azt az exe-s valamit, felraktam, az ennyi.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"I have removed the INI tweak from this page because I don't believe it actually does anything, considering the default is 76800 and people are setting this to 1800000000, something is not right here and the setting is not what people believe it to be.
"
itt a tool :
memória növelés
esbern bugfix
A többi finishing move (átdöfés, láb és nyak elvágása, fejbevágás és a többi) beadásának esélye és gyakorisága teljesen véletlenszerû(hivatalosan is megerõsített infó). Már harcban.
Lopakodós, késsel nyaknyiszálás észrevétlenül hátulról támadva többnyire elég gyakori. Ám normál bunyó közben véletlenszerû eséllyel jön elõ (állítólag a legnagyobb esély mindig az adott összecsapás utolsó szereplõjénél van, amennyiben a fegyver sebzése végez a delikvenssel és nem az esetleges mágikus hatás ami a fegyveren van; azt hogy ez igaz vagy sem azt a csoda tudja).
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
User/My Games/Skyrim mappában a Skyrim.ini fileban a
iMinMemoryPageSize=100000
iMaxMemoryPageSize=5000000
iMaxAllocatedMemoryBytes=1800000000
Amugy a kert kepek a FXAA utan. Talaltam egy nagyon jo beallitast az FXAA-hoz, ami szinte csak elesseget allit a kepnek.
Meglehet nezni a kulonbseget. Eg es fold, es jatek kozben sokkal szebben naz ki minden, nem a homalyos texturaval. A felso az alap allapot.
Egy esetben egy acélsisakot adtam Lydiára, ami teljesen átlátszó volt. Bármit csináltam vele, ha felvette valaki olyanná vált, mint ha üvegbõl lenne. ATI kártyám van, a CCC-ben ki kell kapcsolni az ún. Adaptive AA-t és megoldódik a probléma.
Data Files menü szürke, nem lehet rákattintani
User/My Games/Skyrim mappában a SkyrimPrefs.ini fileban a
bEnableFileSelection=1
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
tehát nem kétkezes nehéz fegyverekre gondolok, hanem íjjaszat mellé vmi nagyon profi kis összeallitas kell majd...
mágiábol meg a termeszeti varazslatok jöhetnek szoba sztem, gyogyitas, meg vmi tüztamadas esetleg...nemtom így egyenlõre...
vélemény ??
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A cirkusz után jön a nép. 😊
Így múlt ki.
Oda meg eljuthatsz úton onnan is ahol éppen vagy csak menj visszább ahhoz a barlanghoz (souteastern sanctuary) ami a képen látható pozíciódtól ÉK-i irányban van és kövesd az ott lévõ utat. Vagy visszamész Whiterunba éés onnan az útat követve megkerülöd a hegyet míg elérsz a Dk-i oldalon látható településig ami látszik a térképeden (tornyos házikó ikon).
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
A jelzett helyen egy fakapu van, amit nem lehet kinyitni. Megkerülõ ösvényt nem találtam.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Értelemszerû, hogy kíváncsiak vagyunk a fõszálra is, de guildos karrier-építésekhez, kalandozásokhoz sárkány nélkül jobb a feeling.
Sárkánykiáltás nélkül is meg lehet csinálni a küldetéseket, a sárkánycsont, sárkánypikkely sem egy nagy kincs, ha nincs hozzá 100as kovácsolás képesség.
Mágusom 31-es szintû, irdatlan sok a küldetés, rengeteg a felderíteni való, s bizony engem már bosszant, hogy számolatlanul, a leg lehetetlenebb helyezetekben esnek a nyakába a sárkányok.
Fullra pakolt hátizsákba nagyon kell még egy mázsa fölösleges csont :-)
Mindezzel nem a játékot kritizálom, ilyen volt az Oblivion is, megvan a taktikai ellenszere: nem kell foglalkozni a fõszállal, s akkor nem jönnek a sárkányok, ott lesz viszont minden más, sárkánybõgés (és Lydia) nélkül.
Van-e olyan dolgo amire nem gondoltam és hátha más igen itt!
A módosításokkor automatán törlõdik a beállított gyorsbillentyû pont azért mert változás történt. Akkor is ez van ha véletlenül a fav-ot módosítod. De nálam még nem fordult elõ elfelejtés normál játékmenet során csak ha fejlesztettem vagy átneveztem valami tárgyat. Akkor meg természetes hogy újra be kell állítani.
A perk-hez kötött bukfenc miatt kicsit csalódott vagyok, mert Snaek-et egyáltalán nem fejlesztek. Pedig jól jönne harc során (dual wield vagyok, és ugye nincs védelmem, hátrabukfenc segítene).
Találtam egy idegesítõ hibát: ha van két, ugyanolyan alap fegyóm, az az inventory-ban 1 tételt képez, és fel tudom egyben venni Fav-ra, meg LR gombra. Ha viszont fejlesztem Fine-ra, akkor rákattintva különbontja õket, és csak L, vagy R lehetnek. A Fav-ot, és a gyorsbillentyût pedig gyakran elfelejti.