30713
TES
  • PiszkosFred
    Parancsolj, enchant ismerteto, a lenyeget osszeszedtuk benne
  • grebber
    Elvileg beléptem Arc Mage vagyok már!
  • wedge31
    Lépj be a mágus guildbe és ingyen fogsz kapni ilyen dolgokat.
  • grebber
    Enchant-hoz nem értek soha nem csináltam Oblivionban sem.Ezért mondtam hogy tárgy.

Ez az enchant-olt cucc szétbontása hogy működik?
    Kesztyűbe,csizmába szeretnék rakni manna csökkentő cuccokat és már nem is kell más a varázslómnak egyenlőre!
  • Sir Quno Jedi
    Namost encsantolt tárgyakat simán lehet venni az árusoknál hegyekben szoktak állni. Kicsit drágák nyilván, de jó beszélőkével, meg megfelelő skillekkel cuccokkal ócsóé vehetők. Persze találhatunk is rengeteget. Én mondjuk sokat vettem kpre és már mentem is disenchantolni... :D
  • Molnibalage
    Azt tedd hozzá, hogy nem minden képességgel rendelkező tárgy kapható szét. Jellemzően azok, amik %-os vagy skill bónuszt adnak, azok szétkaphatóak.
  • mike01010101
    Már alapból enchantolt tárgyakat szét kell bontani és az azon lévő enchantot igy "megtanulod". A szintedtől és a soulgemtől függő erösségű enchantot tehetsz más tárgyakra ezután
  • Gubberx
    enchantot úgy tudsz szerezni hogy disenchantolsz egy olyan tárgyat aminek valami mágikus tulajdonsága van és utána már te is tudod azt a képességet tárgyakra pakolni.
  • MaRee
    Enchant tárgy alatt gondolom olyan tárgyat értesz, amin már van valami enchant. Nos hát küldetés rewardként, meg npc-k dobálnak ilyeneket.

Az enchantolásról a GyiK-ben olvashatsz fent.

Semmilyen jelölés nincs, jegyezd meg hogy melyik a főszál küldetés.
  • Sir Quno Jedi
    - Mi az az "enchant tárgy"????
    - Kb. bármit lehet enchantolni, amin még NINCS enchant.
    - Semmi sem jelöli.
  • grebber
    Enchant tárgyakat hol lehet szerezni?
    Az mitől függ hogy mit lehet enchantolni?
    Azt honnan tudom hogy mi a főküldetés küldi mi jelöli?
  • mike01010101
    Köszi, ez jó, eddig nem is figyeltem ezeket.
    91 óra után most jutottam el a tolvaj céh-hez és talán ez a legjobb szál eddig.
  • Sir Quno Jedi
    Állítom, mert nekem is olyan van.

Amúgy hidd el, vannak közel 600manás varázslatok is, na azokat nehéz kikasztolni, ha nincs elég manád és/vagy varázslatköltségcsökkentő cumód. Pláne dualban...
  • Sir Quno Jedi
    Na nem mintha nekem nem lenne ilyen gear-em "0", azaz ZÉRÓ destruction magicka cost-tal. :DDD Addig varázsolom a dualcastos durranásokat, amíg jólesik... Nem nagy ügy összepakolni.
  • PiszkosFred
    Allits be admin jogokat, lehet elmaradt es nem tudja az ini-t felulirni.
  • SaGa
    Az persze nem helytálló, hogy az Atronach-hal kukázhatod a mágust... Csak tudni kell használni.

Félretettem a Skyrimet, míg kijönnek rá értelmes modok, és visszaraktam az Obliviont a CUO modkészlettel. Mivel ennek alapvető része az Origin of the Mages Guild, így breton mágust indítottam, Atronach jeggyel. Itt teljesen leállítja a mana regent az Atronach, de ez kivédhető létyókkal (így van értelme az alchimiának a pénzcsináláson kívül is) és a mágiaelnyeléssel. Eleinte, míg alacson szintű a mágus, figyelni kell, nem kell belegyalogolni közvetlen pofozkodésokba, be kell gyüjteni 1-2 jó mágusbotot, pár lélekkövet és hajrá. Aztán magasabb szinten egyre kevesebb manába kerül 1-1 spell, így nem fogy ki, illetve egy-egy lötty időbeni elfogyasztásával visszatöltődik...
  • Kallahiosz
    Újra installáltam a játékot és kilépésnél nem menti el az irányításban történt változtatásokat...
    Járt már valaki így?
    Esetleg valakinek ötlete vagy megoldása?
  • mousee
    Quick reflex működik 2 kezes karddal is, nekem is ki van rakva :)
  • Calver
    *magas szinten enchant mellett
  • Calver
    pár dolgot ne felejts el:
    1) az, h mennyi magicka-d van, hatással van arra, h milyen gyorsan regenerálódik - alacsonyabb szinteket simán kiegyensúlyozza +50 magicka a visszatöltődésen esett csorbát
    2) enchant szempontjából magicka regen és magicka "ugyanannyit" ér
    3) magas szinten úgyis enchant mellett úgyis ingyenesek a varázslataid, legalábbis a fontosabbak

szóval... jó az az Atronach mágusnak is, és -50% regen szinte semmi - viszont már absorb miatt is megéri. ez nem Oblivion, ahol ha felvetted, kb kukázhattad is azt a karaktert, akkora szemét volt Atronach.
  • jarlaxxe
    Nem tudom mi az a kismágus de a 50 manna az egyenlö a semmivel az nem elöny maximum lv10-ig de utána a spellek annyi mannába kerülnek, hogy azt csak reggel lehet kiegyensulyozni.
    Nekem most 300% a manna reg és csak 350 a mannám és nincs is szükségem többre.
  • grebber
    Most néztem youtubon egy videót amiben a srác magára rakott olyan cuccokat aminek a jó hatásait összeadva asszem pont 100% less cost jön ki a mannára.
    A videóban kiirtotta mágiával az egész várost a manna szintje alig csökkent le :D
  • Calver
    más írta már, h kismágussal pont h nyerő az Atronach, mert +50 mana fontosabb (főleg alacsonyabb szinteken) mint manaregen, amiből mágusnak amúgy is baromi soknak kéne h legyen - és fontos észrevenni, h *nem felezi* manaregent, hanem csak -50%.
    na meg enchantal ez a kettő stat "felcserélhető", sőt - magas enchantnál szvsz kifejezetten előnyös is lehet Atronach használata.

grebber: olyasmi. egyszerre egy kő lehet aktív, de amíg le nem cseréled, addig kapod az bónuszait.
  • grebber
    LOL ezek "örök" tulajdonságot adnak vagy mi?
  • jarlaxxe
    Ha mágus vagy a Atronach lósz@rt se ér mivel pont a lényeget a manna reget vágja haza de ez igy volt már az elözö TES részekbe is.
  • Calver
    nem sokat, ha az ember rendes mágiaellenállást (sőt, jobbat, elnyelést) akar, akkor Atronach a nyerő - de itt van az összes kilistázva.
  • jarlaxxe
    +50 Armor and +25% magic resist
  • grebber
    Az a lord stone mit tud? Ezt egy kő"szobornál" lehet aktiválni?
  • Laza
    Emlékszik még valaki annak a lovas modnak a nevére? (hogy elszaladjon, ne harcoljon)
  • Dobronski
    köszönöm! :) kár, hogy nem tudtam előbb. :(
  • Fantusz
    Dwemer páncélokhoz való alapanyagot (ignot) nem bányászattal lehet előállítani, hanem a dwemer romokban talált fém alkatrészek beolvasztása révén.
    Nem a páncél lebontásáról volt szó, hanem az azokhoz való alapanyag megszerzéséről - dwemer fémeket lehet "lebontani" pontosabban beolvasztani, és a kapott ignotból páncélokat, fegyvereket kovácsolhatsz, vagy feljavíthatod azokat.
  • Dobronski
    huu ezt nem tudtam, nagyon szépen köszönöm! :)))
  • IXEMGabeo
    [URL=http://skyrimcalculator.com/#15989]jelenlegi állapotom 27. szint[/URL]

mint mondtam nem vagyok profi én erre álltam rá és kaszabolok is rendesen
  • PiszkosFred
    Be lehet olvasztani egy-egy dwemer alkatreszt es ocskavasat, amelyeket a dwemer varosokban, illetve az azokat orzo mechanikus lenyekben talalsz.

lap alja korul
  • Dobronski
    Ezt kifejtenéd? szét lehet bontani az armorokat?
  • Laza
    Ezekért sohasem fizettem X360-on ... pénzlehúzás. Max az ingyeneseket tettem fel.
    PC-n meg azt teszek ingyen a háttérbe, amit akarok :)
  • Kopiati
    A Dwemer dinamót lehet használni valamire? Mert találtam olyan ládákat, aminek nem "láda" elnevezése van (valami meghajtásra, vagy valami más értelmes szó), gondoltam illik bele... de hátha valaki próbálta, nem akarok feleslegesen utazgatni:)
  • Ragnar360

yuppe, most veszem meg, kemeny 10 fontert vettem 1200mspt (magyar "boltos" tag mara mar bezart)

240 pontba kerül a téma, de szerintem elég jól néz ki, föleg nagyba, tv-n, v a video fullscreenbe

vannak faszás avatar cuccok is - persze eleg dragak, meg lehuzas, dehat ami nagyon teccik azt megveszi az ember(/nevet)

pl Dark B. avatar gear 400 pont asszem, van Mage Robe, Dragonarmor propsok: elder scroll, dragon, mage bot, meg ilyesmi
  • Fantusz
    Hol nincs?
    El kell menned egy romos erődítménybe, leverni néhány necromantát, és a lényeit. Végül egy trónon ülő csontvázat találsz (Malyn Varen), közelében, a padlón kell lenni a törött Azura Star-nak.
    Használhatatlan, el kell vinni valamyelyik megbízónak, aki megjavítja, s a döntésedtől függően Azura Star, vagy Black Star lesz.
  • bega82
    Igen-igen, azért is kérdeztem, mert az nekem sem volt egyértelmű. Nyilván pajzzsal érdemes csak rágyúrni, bár ha működne a quick reflex, akkor az azért megérné a pontot talán.