The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvasgattam külföldi oldalakat pl volt olyan, aki krumplis tolvajt játszik és minden kinyitott ládában hagy 1 krumplit 😊)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tulajdonképpen a zuhanás is túlélhetõ így ha fal mellett zuhansz és próbálsz hozzá tapadni, felé mozogni háttal. Olyankor lefékezõdik vagy meg is áll a zuhanás.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Sok lehetõség meg nincs, mert 1 szóba jöhetõ épület van a helyszínen, abban pár szoba és onnan kell két dolgot megszerezni, amirõl tudod hogy micsoda, magyarán nem kell mindent felszedegetni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az meg hogy mit mutat a jelölés az lényegtelen, mert idõnként beragadhat, fõleg ha több feladat is ki van jelölve. A lényeg hogy tedd amit elmondtak neked. Olvasd el az összegyûjtött cuccot és utána mehetsz vissza beszélni. Ha nagyon nem megy akkor reload a feladat és kezdd elölrõl vagy elég ha valamelyik korábbi lépést visszatöltöd.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"The trees move. Do you not see it?"
100as enchanttal, három tárgyba tudtam destruction fortify-t nyomni (circlet, amulett és gyûrû) ez összesen -75% cast költséget jelent.
Na de más tárgyba nem tudok rakni ilyet... Se páncél se kesztyû...

Parasite Eve 2, best game EVER!
én kétfegyveres karakterrel tolom, mindkét kardomon van 1 sec paralyze-ra *esély*, és biza még mindig elvigyorodok amikor eldõlnek az ellenfelek mint egy szobor <#bohoc>#bohoc>
másik hasonló hülyeség, amikor láthatatlanságból hátbaszúrsz valakit - aki, miközben épp a nyakát nyiszálod át a kardoddal, ünnepélyesen közli a világgal, h õ bizony most megtalált téged <#idiota>#idiota>
Viszont megint volt egy gusztustalan pók. Boaa.. Távolról szétlõttem íjjal. 😊
Amúgy azt ugye tudod, hogy a questek nagy része random generált ? (misc részleg legalábbis nagyobbrészt)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Viszont az istennek sem tudtam felmenni még a hegy tetején levõ szakállasokhoz. Merre kell menni? Tiszta labirintus az a hegy..
Hozzá tartozik hogy a karakter ért egy kicsit mindenhez, magamnak csinálom az italokat, fegyvereket encsantolok, lopakodok, íjjazok, gyógyvarázsokban utazom csak. Kovácsolásra nem tettem MÉG, de már jócsomó sárkány cuccom van, majd eljön annak is az ideje 😉
És még játszható a játék, 27es szinten, közepes fokozaton.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Bejutás után beszélsz benn a manussal, aki majd hátravisz amint megoldod hogy el legyen terelve mindenki figyelme. Miután hátravitt, kiveszed a ládából a becsempészett cuccaidat és kimész hátul. A megkeresendõ doksik a másik épületben vannak. Ha azok megvannak és elolvastad õket akkor folytatódik a feladat, lelépsz a "hátsó" kijáraton és ezután kell csak visszamenned a csajhoz, leadni a cuccokat és jelenteni. Eztán jön a következõ feladat.
Ott vagyok, hogy a "Delphinhez" kell oda menni és nem lehet vele beszélni mert valami Thalmoral kéne lennem vagy mittudomén. Elötte elküldött valami mukeszhez, asszem annak volt ez a neve, de egy kis ideig nem figyeltem, hogy hova futott és nyoma vaszett. Van ötlet?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A korábbi karakterem nem használt pajzsot és experten azért elõfordultak a korai szakaszban izzasztó szituációk.
A mostani karakterem (pajzsos+buzogányos, heavy páncélos redguard) igen és bár master-en harcolgatok eszement nagy a különbség már a játék legelejétõl kezdve (mondjuk nem csak a pajzs de a buzogány is más élményeket hozott és könnyítette a harcot jelentõsen a korábbi kard és tõr harcmodorhoz képest).
Tulajdonképpen nem nagyon van olyan, hogy eltalálnak a harcos ellenfelek (a mágusok más tészta, de azok ellen is van perk ami növeli az ellenállást míg pajzsot használok és blokkolok), ellenben elég könnyen pusztulnak amint odaérek hozzájuk, mert kapnak egyet pajzzsal és míg szédelegnek két ütés lazán bemegy a buzogánnyal nekik. Ez az átlag mobnak elég. Boss ellen kell egy power blokk és utána két ütés, majd ennek ismétlése, kivéve ha sikerül lefegyverezni a blokk során.
Az is hatalmas elõny, hogy blokkolás közben van idõ hárítani a power attack kísérleteket, a varázslási próbálkozásokat és a kiáltásokat, szintén egy ütés formájában a pajzzsal kivitelezve.
Majd a legázolásra leszek kíváncsi az hogy néz ki, mert a leírása nagyon jól hangzik, miszerint blokkolás közben sprintelve legázolja az útjába kerülõket a karakter és azok kidõlnek, földre kerülnek egy idõre.
Észleltem egy visszásságot is a buzogány kapcsán, mert néha olyan kivégzést ad be a szokásos lezúzós/lábtörõs/felcsapós helyett, ahol pördül egyet a manus és lefejezi a célpontot ugyanazzal a mozdulattal ahogy a kardoknál tette. <#guluszem1>#guluszem1> Ez valami bug lenne, mert elég visszásan hat egy buzogány esetében...