30713
TES
  • Fantusz
    Kétkezessel inkább a támadásra, sebzésnövelésre, és a páncélra gyúrj.
    A block perkjeinek többsége pajzshoz kötött, a Quick Reflexes mondjuk nem egyértelmű, hogy működik-e pajzs nélkül, de az összes többi perk pajzs-függő.
  • Molnibalage
    A cursed tribe questben hogy a rákba jövök ki a barlangból...?
  • hegege
    A azuras star missionnal nincs ott a cucc..Ilyenkor mi van?V ez is bug?
  • bega82
    2 kezes fegyverrel érdemes a blokkolásra rámenni? Van olyan blokk perk pont, ami azzal is működik? Pl az időlassításra gondolok.
  • IXEMGabeo
    köszi már régen túl vagyok azon sőt leírtam az élményeim, hogy még egy Ghost Blade-t kaptam ajándékba a 2 szellemtől:D
  • IXEMGabeo
    óó jee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megtaláltam a Red Eagle Swordot, behelyeztem abba a bizonyos barlangba Rebel' cairnebe és a nagy Red Eagle-t le kellett győzni a csontijaival együtt nem volt semmi küldetés:)

szokásos sárkányölés, bounty gyűjtés óriások ölésével, Rocci pajzsát visszaszereztem szóval van történés rendesen:)

vérfarkas vadászos küldetésnél visszatértünk Aolával a Gallows rockhoz azt újra kipucoltuk közben Skjaer meghalt
  • BEAST #12121
    Nem tudom, szerintem én még nem is jártam kétszer ugyan annál a nevesített ellenfélnél.
  • Micsu
    ennyi, én se flémkeltésből mondtam, csak nekem ez így nem gyere be, egyébként a világért respekt a fejlesztőknek
  • r4pt0r
    Lehet hogy a bgn meg az ad&dn szabályokon alapul, ez nem. Nekem nem is kell ide. Szerintem felesleges lenne erőltetni ezeket a szabályokat.
  • Micsu
    nah jó, ne mond hogy maradi meg csőlátású vagyok elfogadom a válaszod

de magyarázd el nekem a nevesített npc respawnt is, mert kurvára lehangoló hogy kitakarítok egy helyet és az még ok hogy később visszafoglalják de hogy a vezérük is ott figyel akit porrá égettem az már nonsense
    vagy ez csak pcs szopás ? :)
  • BEAST #12117
    Minden bizonnyal. :D
  • Micsu
    a világ szabályokból áll, nem csak leáldozott topikon nevelkedtem hanem bgn meg ad&dn meg hasonlókon és bocs hogy nem veszi be a gyomrom, főleg hogy az előző részek azért "merevebbek" voltak
    nah a hozzád hasonlókra szokták rásózni a lopáncélt
  • jarlaxxe
    Ezt most kérded vagy állitod?
    Nekem a Expert Robes van most de már nagyon rég voltam a kollégiumban lehet, hogy van ennél is jobb akkor azt meg is veszem.
  • BEAST #12114
    "az hogy nincsen negatív szorzó a nehéz páncélban lopakodásra az én faszságom"

Félrebeszélni nagyon tudsz, látszik, hogy a pécés leáldozós topicon nevelkedtél. Nem az a te hülyeséged, hogy nincs negatív szorzó, hanem hogy egyáltalán eszedbe jut heavy armorban sneakre gyúrni és mivel engedélyezett még sírsz is miatta. Ez egy szerepjáték, ha nem akarod nem használod... nincs belőle hátrányod.
  • Micsu
    mit nem sikerült felfognom beasty? segíts embertársadon :P
  • BEAST #12112
    Szörnyen tudatlannak érzem most magam. De nem baj, a szövegértelmezést még úgy is gyakorolnod kell. :)
  • Sir Quno Jedi
    Sima master ruci is ad 150%-os regent?!
  • Micsu
    az hogy nincsen negatív szorzó a nehéz páncélban lopakodásra az én faszságom, hagyjad már magad, egyébként meg elfelejtettél válaszolni a mondat első felére, ez már a te tudatlanságod lesz :P
  • Micsu
    Freddy > #12072

tudom hogy rossz mondatra reagáltam de nekem inkább játékmechanikai problémáim vannak mint "történelmi" :P

de ha ennyire vágod a dolgokat válaszolhatsz te is

• BEAST #12108
    Ez csak a te "orbitális faszságod". Én light armorban gyúrok sneakre, mert eszembe sem jutna heavy armorban próbálkozni. Viszont ha valaki minmaxolni akar hogy lvl100-as harcos-mage-thief legyen egy karakterben akkor ő is megteheti.

Az, hogy valami engedélyezett, vagy elérhető még nem feltétlenül jelenti azt, hogy kötelező.
  • MaRee
    Ez nem megmagyarázás. Benne van a loreban, a játékban elolvashatod, vagy uesp.neten. Nem elírás, vagy hiba.
  • sandros
    A felesegnek lehet valahogy uj ruhat adni? Elvettem egy banyasz csajszit de nagyon "furan" mutat banyaszruhaba es egy csakannyal az oldalan.
    De legalabb szep az arca. :-)
  • Micsu
    nem erre gondoltam, engem absz nem zavar, megmagyarázni egyébként mindent meglehet, nézd az indexes parlamenti közvetítést :D
  • PiszkosFred
    Bovebb es reszletesebb tornelme van a jateknak, mint barmelyik mas szerepjateknak, termszetesen kivetel az a 2-3 hagyomanyos fantasy vilag. Az, hogy nem ismered, a tobb szaz konyvet nem olvasod el, csak eladod a sarki abc-ben, az nem a fejleszto hibaja. "Tele van obitalis faszsaggal" - ez teged minosit.
  • MaRee
    Let me begin by correcting a common misconception. The proper term to use when referencing the ancient lost race of Tamriel is "Dwemer." It is a word whose meaning is roughly translated to "people of the deep" in the common tongue, and whose use has been widely replaced by the more ubiquitous nomenclature, "dwarves."

Dwarves - The Lost Race of Tamriel
    by Calcelmo, Scholar of Markarth

Utána kéne nézni a dolgoknak mielőtt faszságokat fröcsögünk :P
  • Micsu
    cska a nevesített ellen respawnt magyarázd meg, de ha akarod írok még, most épp sneakre gyúrok heavy armorban
  • jarlaxxe
    lv37-es a karim innen már nem váltok másra.
  • Micsu
    a végén majd nehogy te is 2 kardal szaladgáljál mint sqj lol
  • BEAST #12099
    ez igen csak erős túlzás
  • Micsu
    sajnos a játék tele van orbitális faszságokkal :D
  • MaRee
    A 'dwarves'-t dwemerre használják, ami egy föld alatt élő elf faj volt. (Dunmer, Altmer, Dwemer...) De viszont szakálluk legalább volt :D
  • Lunki88
    Na jól van, azért még lehet érteni mire gondoltam. :D
  • BEAST #12095
    Érdekes lenne, hisz tudjuk, hogy a törpök élete nem csak játék és mese... :d

ha már nem dwemer akkor legyen törpe :p
  • jarlaxxe
    A TES világában nincsenek törpök.
  • Lunki88
    Erről jutott eszembe jó lenne egy olyan "story dlc" ami a törpök fénykorában játszódna. :)
  • xXtamasXx
    Ezt énis akartam kéredzni, szerintem kicsit röhej, hogy a Companions vezetőjeként elküldenek egyetled darab farkast egy házban megölni. A másik, hogy Farkas (mármint az ember) azt mondja még nem látott sárkányt, mondom gyere öljünk meg egyett, úgylesz...5 perc múlva: hallod, szerinted léteznek sárkányok? Derítsük ki!-legalább azt mondaná, hogy jó volt a harc verjünk le még párat
    Az elrablós küldik még elmennek.
  • Molnibalage
    Ne mert a deadra a kiálló szarjaival az mi? A törpe pácél sokkal közelebb van egy igatihoz. A deadra max díszpáncél, de ezzel csatába senki nem menne...
  • jarlaxxe
    Hasonló buildem van most nekem is csak a Sanguine Roset használom meg a Wabbajacket fegyvernek és a mass paralyzet meg a mayhemet varázslatnak meg persze megy conjuration is ezerrel.
    125% manna reges robe, Morokei maszk 100% manna reggel meg egy 30% manna reges cipö.
  • PiszkosFred
    Felolem hivhatod akar kaktusznak is oket, embere valogatja :)
  • PiszkosFred
    A jatekban egy papiron talalhato egy Dwemer leghajo skicce is, egy korabeli zeppelin :)