The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
yesname: hát nem tudom, nekem egy kapásból ̶e̶g̶y̶ kettõ single player játék ugrik be, ahol rengeteg választási lehetõség volt és viszonylag ki volt egyensúlyozva: Fallout 1-2. ott is lehetett pofátlanul eltápolódni, de nem volt olyan bazinagy szakadék a karakterek között, és a legtöbb stílussal el lehetett lenni.
de még mindig megvan az h egyjátékos - avagy úgy játszik a kétlábú, ahogy akar. van aki tápolódik, van aki szerepjátékozik, van aki mindkettõt, mivel egyik sem zárja ki a másikat. ez van, ezt kell szeretni.
"The trees move. Do you not see it?"
Én masteron játszom és azért szopás van rendesen most már (21-e szinten). Sárkányt pl. masteron csak úgy tudom legyilkolászni, ha nem velem van elfoglalva és így sem rövid távú futás a mûvelet.
Végleges véleményt tulajdonképpen nem alkothatok, mert még viszonylag alacsony szinten vagyok. Meglátom mi lesz 40 körül, én remélem azért a master kihívás marad még OP cuccokkal is.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy igen, vannak ilyen sárkénylelõhelyek, néha adnak is városokban küldetést, hogy öld meg a sárkányt ott. Térképen ilyen sárkányfej a jelük.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
btw ha a lelõhely, amire gondolsz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor én is találkoztam vele. ha nem, akkor több ilyen is van.
bár persze kivételek mindkét oldalon akadnak... de nem sok.
Ettol meg nagyszeru jatek.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Mert tegnap kóricáltam a hegyek között és betámadott egy sárkány (levertem), majd mikor továbbmentem felfelé, találtam a hegy tetején csak úgy kint a szabadban egy kiáltás szentélyt.
Mondjuk a sárkányok lehetnének kicsit keményebbek ... normál erõsségen játszom, de nem igazán tudnak megsebezni, pedig lvl12-es vagyok. Sokszor nagyobb kihívás lecsalni õket az égrõl 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egyébként esélyem se lett volna, mert ha 1:1-ben harcoltunk, kb 3 ütéssel levert (11-12-es szinten). Így is vagy 10-15 percig tartott a csata 😊 (utána külön a benti segítõje is kemény volt)
Leginkább Mana, és health töltés kéne 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Kéne némi help a Hermius Mora (biztos nem jól írtam de kb 😊) küldijéhez.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
a kikapcsolódásról...
és mit kell csinálni a játékban?
kikapcsolódni...
mert mindenki ezt a játékot isteníti.. 😊
akkor kikapcsolódtak...
valaki elmondaná nekem, hogy mirõl szól ez a játék? és mit kell csinálni a játékban? mert mindenki ezt a játékot isteníti.. 😊
Irányított power attack pedig úgy megy ahogy mondod csak egyszerre nyomd a power attack-ot és az irányt is. FPS módban nem fogsz nagy különbséget látni, ahhoz TPS-ben kell lenned. Például mace esetén a sima power attack egy csapás fentrõl lefelé. Ha elõre irányt is használsz akkor lendületbõl üt a manus és így megy elõre is pár lépést. Jobbra iránynál megpördül és úgy üt de FPS módban csak annyit látsz hogy oldalról suhint egyet. A balra iránynál egy fél lépést tesz oldalra és a másik irányból csap le. Hátrafelé meg egy kis lépést tesz, felugrásból fentrõl lecsap (FPS módban annyit látsz ebbõl hogy kicsit hátramozdul a manus és lecsap fentrõl).
Szóval ha látványos mozgásokat akarsz akkor TPS módba válts át.
No Helmet Mod
avagy: fuckyeah.
Az utcán elkezdtem lövöldözni civilekre.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?