The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
itt megtalálod, RefID a nyerõ.
szépen kerülnek fel NPC-k leírásai és ezzel együtt RefID-k, de ha nem találod valakiét, keresel egy olyan mentést ahol a közeledben van, ráklikkelsz, és meg is kaptad.

"The trees move. Do you not see it?"

kösz a válaszokat 😊
Molnibalage
Észrevettem egy fura bugot. A MISC-re kattintva nekem egyes árusoknál kilép, csak billentyûzetre léptetve lehet megnyitni õket.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Azért vicces. Sárkányokat ütök szét mint állat, de egy várban a banditavezér egy ütéssel is képes lenyomni, ha nem blokkolok, full flawless dwarven vértben 40 feletti armor skillel. Röhej.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

farkasnak mi a kódja?elhagytam szegényt,de kéne

Kellõen magas (talán 50-es) speech esetén 3 perk-ért felvehetõ az hogy bárkinek bármit eladj és onnantól nincs ilyen gond. Vagy a szatócsboltokban (mindenes boltokban) ahogy említve volt.

Valamint lesz majd még egy személy akivel a sztoriban találkozol és õ ha egy feladatot elvégzel utána tonnaszámra, igen jó pénzért megveszi.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

MerlinW
Pl.. Whiterun General Store.

[merlinw.org]

Fpocok
General vendor pl whiterunban. Vagy az a vendor mellete, aki alchemy cuccokat árul.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hali, meg tudja valaki mondani, hogy sárkányok csontjait, pikkelyeit kinek lehet eladni? nem találtam senkit aki megvenné.
MerlinW
A játék könyvtárába: steam/steamapps/common/skyrim

[merlinw.org]

welaki abban segiség,h ha csinálok játékba 1 képet amit ki is ir,azt hova menti??

MerlinW
Mirõl beszélsz? 15 percenként automatikusan ment a játék😊

[merlinw.org]

Hazament Whiterunba, megunta az acsorgast....

Koszonom, repulok is vissza, megnezem merre csamborgott el... vagy kellene Cavinton lassan, annyi kuldetes, feladat van, hogy azt sem tudom mit csinaljak :-)

Calver
player.moveto 1348C

Calver
valamint még egy elõny: a villám instant célba talál. tûz és jég "száll" egy kicsit mire odaér az ellenfélhez (aki emiatt kitáncolhat elõle), villám nem. még a nyilazásnál is pontosabban lehet vele sárkányt ölni, ha elég magas.

Elhagytam a kiseromet (Faendal) valahol amig a betoresi melokat csinaltam hogy ne buktasson le, es most sehol nem talalom....
Eseteg van olyan konzolparancs, amivel meg tudom nezni merre van? Koszi

Kiegészíteném azzal, hogy ez mûködik akkor is ha fegyverrel blokkolsz, nem csak pajzsra érvényes. Szóval blokkolásban tartott fegyverrel lopakodva piszok gyorsan lehet haladni.
Amíg meg még nincs meg a nehéz páncél sebességcsökkenését kiegyenlítõ perk, addig az említett érdekességet kihasználva blokkolás során gyorsabban mozog a karakter.

KaszaN
Akkor talán magic képességekkel legyûrök pár õrt.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

xXtamasXx
Mindent visszakapsz majd

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

KaszaN
De utána a cuccom vissza kapom?

Egyébként felhívnám figyelmeteket egy apró "bugra" a blokkolással kapcsolatban:
Van egy perk, ami megszünteti a sebességcsökkenést pajzs felhúzásakor, így ugyanolyan gyorsan mész felemelt és leengedett pajzzsal. Az érdekes az, hogy ez a lopakodásra is kiterjed. Ha felemelt pajzzsal lopakodsz, akkor ugyanolyan gyorsan mozogsz, mintha állva tennéd ezt.
KaszaN
De az el elötti mentésem még a sárkány le ölése elött van, plusz azóta el telt 5óra játékmenet. Semmi megoldás nincs?

Akkor abból kell dolgozz amit találsz. Úgy nagyon nehéz lesz a dolog de megoldható. legfeljebb majd a kinyírt õröktõl szerválsz felszerelést.

Indítsákor options, abban advanced és a distance fülben vedd vissza az értékeket.

A hegy délkeleti oldala felõl lehet feljutni oda. Onnan vezet út felfelé. Magyarán pont átellenes oldalon mint ahol Whiterun van. De nem az a legmagasabb pont azon túl is van még egy de oda majd késõbb lehet feljutni ha a sztoriban eléggé elõrehaladtál már.

Tölthetsz vissza egy régebbi mentést, és most már tudni fogod mit hogy kell .. 😉

Rendben, köszönöm! Én is a villámon gondolkodtam, mert nem nagyon lehet ellene védekezni, akkor respec. 😊
KaszaN
Olyankor mi van, ha én annak a fazonnak elõtte nem adtam oda semmit, mert a jóég tudta, hogy mit akar és most odabent nincs nálam semmi és a ládából is a semmit kellett kivennem?

Attól függ mire.
Fire sebzi a legtöbbet és ráadásul ha már lángol valaki még nagyobb sebzést szenved el.
Hátránya, hogy elég sokaknak van tûz elleni védelme vagy képesek gyorsan felrántani azt. De általában jó választás tisztán pusztításra.

A jég gyengébb sebzésben a tûznél, szintén bõven vannak akik ellenállnak neki (minden havasi szörnyeteg, nord-ok csak hogy két nagy csoportot említsünk). Cserében viszont lassít, olykor drasztikusan.

A villám meg a mágiahasználók réme. Nagyjából sebzésben ott van mint a jég, ám ez ellen szinte senkinek nincs védelme és nem csak a hp-t de a magicka pontokat is csökkenti így mágiahasználók ellen különösen jó. A sárkányok is utálják mert nekik vagy tûz vagy jég ellenállásuk van, villám az nincs.

Ha választani kéne én a villám mellett maradnék mert a leginkább sokoldalú, mindenki ellen használható. A tûz a legjobban sebzõ és általában beváltja a hozzá fûzött reményeket. A jég nagyon eseti. Gyors ellenfelekkel szemben idõnyerõnek jó de egyértelmûen elmarad a másik kettõ mögött (ráadásul shout-ból lesznek majd jó kis fagyos variációk). Szerintem persze.

valaki meg tudná mondani hogy a látótávolságot hol lehetne levenni?
high hrothgar-hoz hogy lehet feljutni a legmagasabb hegy teteje?

Mind3 😊
Fire, Frost, vagy Lightning? Érveket is kérek!
wesker24
Persze majd rakok fel mindig figyelem a Skyrim Nexus-t hogy milyen modokat raknak fel !

Nekem egyenlõre ezek vannak fent !

Whiterun HQ Texture pack
Insane HQ Water Textures
Enhanced Blood Textures
Landscape Texture pack
Skyrim HD texture Pack
Solitude Retexture Pack
whisper:
Az 10% és csak nálad gyengébb ellenfelekkel szemben mûködik. Többnyire elõbb végzel az ellenféllel minthogy ez aktiválódjon (ha meg lopakodós gyilkos karaktered van akkor úgyis hátulról torokmetszel egy ütésbõl szóval ott sem számít).

KaszaN:
A meghívó a books vagy a misc részlegben kell legyen (egy összehajtott papírdarab). Ha meg beírod mit mondogatnak neked abból kiderülhet miért nem indultál még el.

rikkcsicsi:
Egy irány van csupán és nem az ahonnan jöttél. A másik házba kell bejuss. Ha máshogy nem akkor zártöréssel (kulcsra nem emlékszem de lehet hogy volt valahol).

KaszaN
Megin ugyan az volt mint már egyszer fent a hegyen...nem történt semmi, el mentettem, meg kiléptem, és betöltöttem, aztán utána ment tovább a küldetés. A hegyen olyan volt, hogy a képességet kellett volna megtanítania de cseszett rá, aztán amikor visszatöltöttem egyszer csak megtanulta a karakter...

Na de most akadtam ki azért kicsit! alapból olvasgatom itt ,hogy mekkora Over power a assasin féelség erre. most csináltam meg egy küldit amiben olyan dagger van ,hogy chane on hitre instant kill! Na hagyjuk már!
KaszaN
Nincs rajtam semmi más azon a ruhán kívül, meg csak annak a neve party, semelyik másiknak, meg nem tudom milyen meghívó.

szoval akkor mindenképen <#violent>.Ez eddig oké de nem tom merre kel meni mert amere kéne zárva az ajtó??

Igen, észre fognak. A Thalmore õrök ilyenek. Az az igazság, hogy láthatatlanságban is kiszúrnak (140%-os lopakodással, teljes lopakodós harci díszben és láthatatlanság lötyivel is detektálták a karakteremet 10 lépésrõl a nyomorultak). Marad a keményvonalas bejutás ha érted mire gondolok. <#eplus2>

Lunki88
Lehet hogy nem azt a ruhát vetted fel ami kell a questhez. Elõször én is így jártam hogy volt nálam egy másik ünnepi ruha és véletlenül azt vettem fel. 😊 A biztonság kedvéért nézz szét még egyszer a cuccaid között.
de jooo pont itt vagyok énis! de megcsüntem ott,h mikor sikerült a alkeszkámat a figyelem elterelés.ajtobemegyünk,láda kiürités,de a faszikám elköszön azt mitkell csinálni mert fulra észre vesznek????

Írd le mit mondogat, mert ennyibõl kicsit nehéz segíteni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A meghívó a karakterednél van ugye? Nehogy azt letedd, anélkül el sem indul az egész feladat.

Bizony még a beszélgetés során. Mondta is és a program is kiírta. 😊
Végülis zártkörû rendezvényen akárhogy (teljes harci díszben) nem jelenhet meg a karakter, ráadásul jobb ha mindent lepakolsz ami kicsit is gyanús, mert az õrök elveszik. Én oda minden felszerelés nélkül, csak a kapott ruhában, egy nyaklánccal és egy gyûrûvel mentem. Jobbnak tartottam nem kockáztatni hogy valamit elvesznek azt nem látom viszont.

KaszaN
Felvettem, a csaj ugyan azt mondogatja, a szekéren ülõ mukesz is, ha felszállok a szekérre, nem történik semmi...

KaszaN
Adott egy ruhát...? De jó tudni.

Egy-két screenshoto lõnél ide? 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Azt hogy olvasd el azt szóban említette meg a csaj és az összekötõ is. Nem ír le minden részletet a quest leírás, az csak a fõbb támpontokat és célokat mutatja azt nem miként érd el.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt meg még a feladat elején vagy. Menj oda az istállóhoz, beszélj a csajjal majd szállj fel a kordéra és indul a tényleges feladat. Itt még nem kell semmit megszerezned csak vedd fel a ruhát amit kaptál aztán felszállhatsz a kordéra hogy elkezdõdjön a feladat. A csaj arra vár hogy átöltözz.

wesker24
Na felraktam a Landscape Texture packot és a Skyrim HD texture packot és igy már egész pofás a játék sokkal szebb mint alapban volt !
Oblivionban is sokszor így közlekedtem, most, ha nem akarok megkerülni egy hegyet.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Calver
mert ez nem Baldur's Gate, ahol CHARNAME lejegyez minden apróságot, általában extrém mennyiségû szarkazmussal megspékelve <#bohoc>
sajnos sokszor a nyíl az egyetlen dolog, ami megmutatja, h egyáltalán mit kéne csinálnod - én is kaptam már olyan küldetést, ahol párbeszédben még a helyét sem említették, naplóban meg végképp semmi nem volt... <#wilting>