30713
TES
-
Namees #12207 Hogyan lehet küldetéseket visszavonni? -
#12206 Nekem is már el kéne kezdeni lelkeket gyüjtögetni meft vagy 200kisebb nagyobb lélekkövem már van. -
SaGa Jr #12205 Töltött soulgem használatával. Bemész inventory-ba, kijelölöd a fegyvert, nyomsz egy t-t és kiválasztod a soulgem-et amivel tölteni akarod. -
IXEMGabeo #12204 ezt akartam már kérdezni tegyük fel van egy 20 pontos Stamina csökkentő warhammer nálam. Ugye van a szürke csík, ami annak a tárgy enchantment élettartamát mutatja, nos, ha az elfogy utána miképp lehet újratölteni ezt az úgymond képességet? vagy bármely enchantmentet, amit a fegyverre pakolok? -
SaGa #12203 Amikor eléred azt a szintet az adott iskolánál. Pontszámilag nem tudom. Az Obliban 25-50-75-100 a váltás, gyanítom itt is. -
yooyoo #12202 Adept illetve magasabb szintű varázslatokat mikor kezdik el árulni az árusok? -
jocika #12201 Köszönöm mindenkinek a tanácsokat. -
SaGa #12200 Nem. Az íjakat tudod turbózni és azoktól kapják a vesszők a plusz hatást. Ennek van egy fura mellékhatása az Obliban: a szellemeket, licheket és hasonlókat csak ezüst (vagy mágikus) szerszámokkal lehet sebezni. Elég, ha az íj ezüst, a nyílvessző lehet vas is, mégis sebzi őket. -
mike01010101 #12199 Tényleg, nyilvesszőkkel semmit nem lehet kezdeni? -
IXEMGabeo #12198 nekem most van vagy 20 ezer aranyam:D volt amikor közel voltam a 30-hoz is. Ha nem költötök semmire összegyűlik az... -
-
#12196 Egy valami hiányzik az Oblivion beli területre ható tűzes íjam
Az de király volt, mint egy rakétavető -
#12195 csináld meg a The Black Star nevű küldetést (Malacar-os megoldás jobb), akkor kapsz újratölthető soul gemet.
vagy simán rakj egy "kicsi" enchantot fegyverre - én 1 sec paralyze és 1 pont tűz/villám sebzéssel nyomtam (utóbbi csak effekt miatt, fegyver alapsebzése 376 volt), 520+ ütés után ürült ki... szóval nyugodtan rakj rá 1 sec paralyze-t, az hasznos is, és sokáig is bírja - időtartam kb lényegtelen, mivel ellenfél felállása veszi el a legtöbb időt. -
SaGa #12194 A Skyrimben bagatell pénzekért lehet már a Grand és Greater töltött köveket is megvenni, meg találni is lehet épp eleget. Állandóan hurcibáltam magammal 10-15 darabot. Olyan sok van belőle, hogy ha csak egy fegyvert kell utántöltögetni, nem is tudsz kifogyni belőle.
Amúgy meg: igen. a mágiával töltött fegyver arra való, hogy a különösen kemény ellenfeleket csapkodd vele, ne a nyulakra vadássz. -
#12193 Köszönöm. -
#12192 Nagyon nem, ha csak 1 közvetlen sebző enchant van rajta (fire, frost, shock) még a legerősebbre állítvan is ~300 ütés kell h kifogyjon, de 1 greater majdnem maxra tölti. szal ócsó -
SaGa #12191 Mint bármelyik másikat. Megfelelő szintűként megveszed a könyvet és elolvasod.
Ha enchantra gondolsz, akkor kell egy soultrapos tárgy (én valami őrt találtam ilyet), szétszeded, és ráteszed egy másikra. Soultrap-et csak fegyverre tehetsz, értelemszerűen. -
jocika #12190 Akkor eléggé gazdaságtalan állandóan enchantos fegyverekkel harcolni?
Inkább a simákkal, és alkalomadtán váltani? -
#12189 A SOULTRAP varázslatot hogyan lehet megtanulni? -
#12188 csöppet off volt, de itt most Oblivion-ról társalogtunk ám SaGa-val, nem Skyrim-ről
de amúgy cooldown tényleg nem ártana, h legyen is értelme magas szintű piákat a karakternek magával cipelnie (ne tudja ugyanazt elérni egy tucat minor pia leöntésével), és gondolkoznia rajta h mikor használja... bár azt hiszem én az egész játékom alatt 10 potiont jó ha megittam összesen, szóval... -
#12187 Ezért (is) kéne cooldown a potion iváshoz, emellett a valóban sokat fogyasztó varázslatoknak azzal arányban és a cool down miatt durva erejűnek kéne lennie.
Azért lenne ez jó, mert akkor már nem "agyatlan" hent lenne, hanem meg gondolná mindenki mikor és hogyan lődőzi el a brutál spelleket. -
#12186 nem, az Azura's Star-ból (vagy Black Star) tűnik csak a lélek el, a többinél a kő is. egyedül az újratölthető kő. -
SaGa #12185 Normális. Mindig eltűnik a kő is, kivéve a Black/Azura Star-t. Ez többször is felhasználható, az összes többi cask egyszer- -
jocika #12184 Tegnap egy fekete lélekkővel töltöttem fel egy fegyvert és eltűnt a zsákomból. Ez normális? A simákból csak a lélek tűnik el... -
#12183 őszintén szólva nem igazán értek veled egyet - a magickaregen hiánya Oblivion-ban hatalmas nyűg, főleg, h 100-as willpower-rel és egy szép adag manával (500-600?) kb 20 sec alatt nulláról maxra töltődik... ezzel ellenben vedelni a magicka piákat... egyszerűen nyűg, és felesleges is, főleg Breton-nal, akik alapból +50% magicka resist-el kezdenek.
persze, biztos lehet így is játszani, csak nem túl kifizetődő - én megkattantam volna, ha minden teljes manát felzabáló 2 perces gyorsítóvarázslatomat (+athletics/speed/feather) le kellett volna öblítenem egy rakás magicka potion-nel.
de itt van az ízlések és pofonok része a dolognak - nekem Atronach nagyon távol áll játékstílusomtól, de ha valakinek az jön be, lelke rajta. viszont azon én is filózok így Skyrim után, h lehet kéne szórakozni kicsit Oblivion-nal -
SaGa #12182 Milyen ötletre gondolsz? -
#12181 Ja, Laza!
Új lovat kell venned, mert a régi nem fut el. -
#12180 Ne is mondd!
Markarthban a bányával szemben lévő "menhelyen" kicsontozott egy lopakodást expert-en tanító csóka. Megvolt a kecóra a lóvé. Most már nincs. Majd csak összegyűjtöm! -
#12179 Laza, a "gyáva" ló. Pedig csak elővigyázatos.
Cowardly Horses a mod neve.
@Piszkos Fred!
Bocs, de tegnap már Skyrim volt, így nem láttam a hsz-ed.
Az átnevezés a mentés mappában volt az első ötletem, és nem használt.
Valahogy kibírom, de kurva idegesítő.
@SaGa!
Gondolom, azért nem kapok ötletet tőled, mert Te sem tudsz.
Azért kösz mindenkinek. -
mike01010101 #12178 Eddig bármilyen játékkal játszottam a játék közepére már milliomos voltam, itt viszont mindig úgy érzem kevés pénzem van, pedig azért farmolgatok szépen. A sok soulgem, a tanítók, az ingatlan, stb. eléggé viszik a lét és az árusoknál kevés a pénz. Nem akarok még mod-ot feltenni erre. -
#12177 Az nem gáz most még úgyse "játsszom" vele mivel semmit nem értek.
Most csak txt-be gyűjtögetem a tapasztalatokat és ha lesz hozzá magyarítás na akkor majd játszani is fogom!
Jelenleg 19-es szinten szüttyögök. -
mike01010101 #12176 Viszont még a hasztalan, kis cuccok is egész jól eladhatók. Tőr, alkarvédő,kesztyű, stb. -
#12175 szingliben is 600 manás varikat nehéz dualban lekasztolni 390manával... :D -
mike01010101 #12174 oblivionban én sem enchantoltam szinte soha, de itt nagyon adja magát. Sokkal jobb. Nem vitának szánom, de a Skyrim minden aspektusában jobb mint az Oblivion. Ez azért nagy szám mert egy rakás "nagy" játékot tudnék mondani, ahol ez nem igaz.
-
#12173 A destro spellek magasabb szinten már nem érnek semmit én legalábbis nem használom öket.
390mannám és most 320% manna reggem van ezekhez mindent vagy a guildbe vettem vagy találtam és nincs semmi problémám a harcokban. -
#12172 A kiürült varázs tárgyak lélekkel való feltöltése is növeli az encsant skillt. Szóval kész előny: soul trap, lélekkőtöltés, lemerülő varázs tárgy feltöltése -> fejlődés. -
#12171 Ami a guildben van az mind szemét. Talán a Master (pl. master destruction) ruhákat leszámítva, mert annál jobbat te sem tudsz alapból encsantolni. Érdemes magadnak összeencsantolni egy életképes felszerelést. Pl. manaregenes + magcika csökkentőset, vagy magicka csökkentős + elemi védelmeset (ez a logikusabb és jobb).
Ezzel elérheted, hogy pl. 0 legyen a mágiaköltséges a destruction spell-eknek és emellett minden elemre legyen tűrhető védelmed is (bár ehhez egy könnyű két elem ellen védő pajzs sem árt akkor, mert fejfedőbe nem megy elemi védelem, ha meg olyat használsz amiben van, mert artifact, akkor mágiaköltség csökkentés nem lesz benne). -
#12170 Ennchanttal az a helyet, hogy alacsony skillel gyenge cuccokat tudsz csinálni, még akkor is, ha grand lelkeket használsz.
Elég könnyen lehet húzni a mágikus tárgyak lebontásával, és jelentéktelen cuccok készítésével (ennyi hasznuk van a kicsi lélekköveknek), de a lényeg, hogy nem egy azonnal bevethető képesség - ne lepődj meg, ha kezdetben hasztalan vackokat tudsz készíteni.
-
#12169 Akkor elvileg már vannak ilyen dolgaidnak mert amiket a guildben tudsz venni azoknál jobb nem kell, legalábbis én a mágusomnak még nem enchantoltam semmit pedig már 44 szintű. -
#12168 NA, kesztyűbe és csizmába PONT nem megy magicka csökkentő enchant. Ez van. Csak fejtyűbe, ruhába/armor-ba, nyakláncba és gyűrűbe megy.
Minden enchantnak meg van határozva, hogy mibe tehető. Encsantoláskor kiválasztod magát az enchant-ot és akkor látni fogod az itemeknél, hogy melyek választhatóak, azaz mibe tehető. Nem árt ezeket megjegyezni ilyenkor.