The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szépen kerülnek fel NPC-k leírásai és ezzel együtt RefID-k, de ha nem találod valakiét, keresel egy olyan mentést ahol a közeledben van, ráklikkelsz, és meg is kaptad.
"The trees move. Do you not see it?"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Valamint lesz majd még egy személy akivel a sztoriban találkozol és õ ha egy feladatot elvégzel utána tonnaszámra, igen jó pénzért megveszi.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Parasite Eve 2, best game EVER!
Eseteg van olyan konzolparancs, amivel meg tudom nezni merre van? Koszi
Amíg meg még nincs meg a nehéz páncél sebességcsökkenését kiegyenlítõ perk, addig az említett érdekességet kihasználva blokkolás során gyorsabban mozog a karakter.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Van egy perk, ami megszünteti a sebességcsökkenést pajzs felhúzásakor, így ugyanolyan gyorsan mész felemelt és leengedett pajzzsal. Az érdekes az, hogy ez a lopakodásra is kiterjed. Ha felemelt pajzzsal lopakodsz, akkor ugyanolyan gyorsan mozogsz, mintha állva tennéd ezt.
A hegy délkeleti oldala felõl lehet feljutni oda. Onnan vezet út felfelé. Magyarán pont átellenes oldalon mint ahol Whiterun van. De nem az a legmagasabb pont azon túl is van még egy de oda majd késõbb lehet feljutni ha a sztoriban eléggé elõrehaladtál már.
Fire sebzi a legtöbbet és ráadásul ha már lángol valaki még nagyobb sebzést szenved el.
Hátránya, hogy elég sokaknak van tûz elleni védelme vagy képesek gyorsan felrántani azt. De általában jó választás tisztán pusztításra.
A jég gyengébb sebzésben a tûznél, szintén bõven vannak akik ellenállnak neki (minden havasi szörnyeteg, nord-ok csak hogy két nagy csoportot említsünk). Cserében viszont lassít, olykor drasztikusan.
A villám meg a mágiahasználók réme. Nagyjából sebzésben ott van mint a jég, ám ez ellen szinte senkinek nincs védelme és nem csak a hp-t de a magicka pontokat is csökkenti így mágiahasználók ellen különösen jó. A sárkányok is utálják mert nekik vagy tûz vagy jég ellenállásuk van, villám az nincs.
Ha választani kéne én a villám mellett maradnék mert a leginkább sokoldalú, mindenki ellen használható. A tûz a legjobban sebzõ és általában beváltja a hozzá fûzött reményeket. A jég nagyon eseti. Gyors ellenfelekkel szemben idõnyerõnek jó de egyértelmûen elmarad a másik kettõ mögött (ráadásul shout-ból lesznek majd jó kis fagyos variációk). Szerintem persze.
high hrothgar-hoz hogy lehet feljutni a legmagasabb hegy teteje?
Nekem egyenlõre ezek vannak fent !
Whiterun HQ Texture pack
Insane HQ Water Textures
Enhanced Blood Textures
Landscape Texture pack
Skyrim HD texture Pack
Solitude Retexture Pack
Az 10% és csak nálad gyengébb ellenfelekkel szemben mûködik. Többnyire elõbb végzel az ellenféllel minthogy ez aktiválódjon (ha meg lopakodós gyilkos karaktered van akkor úgyis hátulról torokmetszel egy ütésbõl szóval ott sem számít).
KaszaN:
A meghívó a books vagy a misc részlegben kell legyen (egy összehajtott papírdarab). Ha meg beírod mit mondogatnak neked abból kiderülhet miért nem indultál még el.
rikkcsicsi:
Egy irány van csupán és nem az ahonnan jöttél. A másik házba kell bejuss. Ha máshogy nem akkor zártöréssel (kulcsra nem emlékszem de lehet hogy volt valahol).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végülis zártkörû rendezvényen akárhogy (teljes harci díszben) nem jelenhet meg a karakter, ráadásul jobb ha mindent lepakolsz ami kicsit is gyanús, mert az õrök elveszik. Én oda minden felszerelés nélkül, csak a kapott ruhában, egy nyaklánccal és egy gyûrûvel mentem. Jobbnak tartottam nem kockáztatni hogy valamit elvesznek azt nem látom viszont.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
sajnos sokszor a nyíl az egyetlen dolog, ami megmutatja, h egyáltalán mit kéne csinálnod - én is kaptam már olyan küldetést, ahol párbeszédben még a helyét sem említették, naplóban meg végképp semmi nem volt... <#wilting>#wilting>