The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Capcom is the best!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
#7506: frissülnek néha az NPC cuccai, valószínûleg ezért.
"The trees move. Do you not see it?"
Nem érem, hogy miért nem csináltak egészen kicsi sárkányokat az egészen brutális méretûig.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
itt ki van fejtve bõvebben, én perpill sisak nélkül nyomulok halálos nyugalommal, úgy is megvan... ha valaki tápos kovács, és hord sisakot... na, akkor meg 1/5 juggernaut is elég neki <#gonosz1>#gonosz1>
na meg azért már 60-as szinten is eléggé pofátlanul táp - lehet, h csak +25% sebzést tudsz dolgokra rakni, de az akkor is irtózatosan magas bónusz.
A másik vicces az, hogy eddig egyetlen olyan fegyvert sem találtam, amibõl valami fegyver tulajdonságot megtanulhattam volna, aminek értelme van, de más tárgyat sem.
Ehhez hozzá teszel még spell resist cuccokat, és kész a tank mágusod. 😄
De ha másnak jó, akkor nálam szar valami.
Parasite Eve 2, best game EVER!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"fel tudod húzni teljesen ingyesen 50-ig" ezt le tudnád akár spoilerben írni hogy lehet hamar felrántani az archeryt?
kombináld wait-tel és ollé <#hawaii>#hawaii>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Muszáj lesz megvennem, ha kicsit lejjebb megy. Sry, ez van.
Engem követtek már instából ki a mobok.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
jatekelmenyt nem befolyasolja mondjuk
Laza: épp kérdezni is akartam h mitöl aktivalodik a csapda, aztan latom ott van a gomb elötte 😊 a végére sikerült kikerülnie, haha 😊
ez mennyire rendszeres ? lehet szopatni vele kemenyebb mobokat is ? - esetleg az ilyenekt varhato hogy javitjak ? (par parancssor az AI részhez és fixelve lenne az ilyen nem ?)