The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vk90
A játék eléején felvettem egy csontíjat, ha jól emlékszem 13-at sebzett. Ahogy játszottam egyre több lett a sebzése, már 19. Viszont vettem új íjat, ami elvileg jobb kell, hogy legyen, de mégse. Ezt egy picit nem értem. Hogyan van ez?

Capcom is the best!

Most nézem, kikapcsolt numlockal is mûködik...
Jakuza001
Szerintem mindenkinel, csak van aki be is kapcsolja a numlockot. 😄

Egyéni prob., Nálam mûködik.
Lacee
na izé, jelen pillanatban sehogy sem, ez a lényeg 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ember... akkor ír számokat, ha a numlock BE van kapcsolva.. XD
Lacee
9-es melletti billentyûre egy négyzetet jelöl (gondolom nem tudja megjeleníteni hogy ö), a numerikus részre pedig nem reagál, pedig a num lock nyilván ki van kapcsolva. marad az angol kiosztás, köszi 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Calver
numerikus bill. nulla, vagy átállítod angolra a billentyûzetkiosztást.
#7506: frissülnek néha az NPC cuccai, valószínûleg ezért.

"The trees move. Do you not see it?"

Nálam az említett íjász csak 500-g-t ad és azért sokkal többet költöttem rá. Ezeknél a trainereknél meg csak 50 esig lehet húzni a skillt
Fpocok
9estõl jobbra lévõ bill?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jakuza001
Esetleg a numerikus billentyuzet nem segit ?

Lacee
félig off: ti a konzolban hogyan írjátok be a nulla karakterét? Nálam ugyanaz a gomb lenne, ami nyitja/zárja a konzolt, így nem tudom használni. ctrl-v nem segít... mit kéne tennem?

Jakuza001
Azert egy egyszeru textura lecserelesevel mekkora kulonseget lehet elerni.

Molnibalage
Csak azok a rohadt sárkányok lennének kemény ellenfelek...

Nem érem, hogy miért nem csináltak egészen kicsi sárkányokat az egészen brutális méretûig.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Na neki álltam énis a game-nek, mivel nincs egy atomerõmûvem, ezért low Graffal tolom, de még így is elképesztõ a hangulata. Régen volt már ilyenben részem, és már nagyon rám fért.. Ha lesz még idõm, akkor biztos tolom még pár órát!! 😄

Molnibalage
Hova kell ezt betenni? Képet tudsz feltenni róla?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Calver
...és a power. válaszd ki magic menüben, ugyanúgy, mint a shout-ot.

SzirmosSzisza
Az a shout

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Calver
azért azt tudod, h 567-nél már maxolva van sebzéscsökkentésed? <#bohoc>
itt ki van fejtve bõvebben, én perpill sisak nélkül nyomulok halálos nyugalommal, úgy is megvan... ha valaki tápos kovács, és hord sisakot... na, akkor meg 1/5 juggernaut is elég neki <#gonosz1>

Calver
elég korán megszerezhetõ szvsz - ráraksz egy soul trap-et fegyverre, veszel egy rakás (petty) soul gemet, kiirtasz pár helyet és ollé... "csak" olyan 250 lélek kell <#idiota>
na meg azért már 60-as szinten is eléggé pofátlanul táp - lehet, h csak +25% sebzést tudsz dolgokra rakni, de az akkor is irtózatosan magas bónusz.

Molnibalage
Csak sanszosan mire ez meglesz, kit nem fogok szétütni ezek nélkül élbõl?

A másik vicces az, hogy eddig egyetlen olyan fegyvert sem találtam, amibõl valami fegyver tulajdonságot megtanulhattam volna, aminek értelme van, de más tárgyat sem.

Nekem is egy mágusom van Destr magicel, amit ingyen dobálok az encsiknek hála. És deadreic armor van, az adja a legtöbb armort, nálam 1246 a rating, vagy valami hasonló. Viszont ehhez nem árt csinálni pár cuccot amin kovácsolás enchant van, meg egy 50%os poti is jól jön.

Ehhez hozzá teszel még spell resist cuccokat, és kész a tank mágusod. 😄

en se szoltalak le😊

TVelvet
beteg... van egy sárkány folyton köröz körülöttem, és megöl mindenkit aki ellenség. engem nem bánt leszáll, megnéz magának, majd újra megöli a trollokat, óriást. komoly 😄
hû bazzeg! ki akartam lépni a fórumról ..és nyomogatom a TAB-ot! <#nyes>
ok, megnézem. köszi.
Calver
már megvolt, #7473.

Fpocok
Nem azért írtam, hogy leszóljalak. Csak megemlítettem. YTon ha fullscreenre rakom, akkor ilyen elcsúszott kockák vannak.
De ha másnak jó, akkor nálam szar valami.

hat nem értelek most 😊 - ezt linkbe raktam be, mert annyira nem nagy szam, csak megosztom mer mittomén 😊 - lehet böngeszöddel van vmi vagy flash player kell ujabb, nemtudom...

" Y " gomb a magyar billentyûvel. /angol Z /
Fpocok
Külön gomb van rá. Nem fogyaszt manat csak cooldown van rajta.

PiszkosFred
Kulon gombot kaptak, azt nyomogasd, ne a jobb-bal eger gombot.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

SzirmosSzisza
Powereket, hogy kell használni ? Kézre nem lehet kirakni õket :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

FIGYU cALVER

"fel tudod húzni teljesen ingyesen 50-ig" ezt le tudnád akár spoilerben írni hogy lehet hamar felrántani az archeryt?
Fpocok
Hallod. Múltkor is linkeltél videót. Miért van az, hogy azt se, ezt se tudom megnézni fullscreenben, mert akkor teljesen elcsúszik és nem lehet látni semmit?

Calver
parancsolj
kombináld wait-tel és ollé <#hawaii>

Na ebbõl kéne egy olyan modding,amivel a pc órájához igazodva valós idõben telik az idõ😊
enneka vadásznak van még mit tanulnia 😊

same in the wow

😊) i'll see 😄D

PiszkosFred
Hát eleinte futottam az eletemert kemenyen, dungeonokbol kifele, bizva benne, hogy felhagynak az ulduzessel es lesz ido pihenni. Az esetek nagy reszeben nem jottek utanam. Viszont ha jol emlekszem, akkor volt, hogy vartak a bejaratnal, de volt olyan is, hogy visszamentek a helyukre.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Calver
nem igazán, max "smart use of game mechanics" <#gonosz1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
konkrétabban: segítesz egy hegyesfülûnek befûzni egy csajt, és utána felveheted segítõnek. na most, segítõkkel lehet tárgyakat cserélgetni, köztük pénzt is. és biza õ archery trainer is - szóval miután traineltél, simán visszakérheted tõle a pénzedet. ugyanez játszik btw egy Companion guilddel miután végigvitted a küldetéseiket, szóval minden harcos skillt fel lehet tolni teljesen ingyen 75/90-re. hogy ez exploit, vagy szimplán úgy veszed, h annyira szeretnek, h ingyen tanítanak... ennek az eldöntését rád bízom.

Fpocok
Hát gyerekek... ez a játék fantasztikus. Még úgy is, hogy kicsit butább és szar az UI. Nem tudom, mikor játszottam ennyit egy SP játékkal. Ránézek a qstlogra és van még 40 qst. A max szint felénél járok. Ennyi tartalom egy ilyen kis méretben. Beszarás. BESZARÁS.
Muszáj lesz megvennem, ha kicsit lejjebb megy. Sry, ez van.

Fpocok
Persze legyakhatnám õket, de akkor kiírja, hogy failed a qstre. Szóval kell lenni másik útnak is.
Engem követtek már instából ki a mobok.

Laza
Egyébként ha egy dungeonból kiszaladok, nem fognak követni a mobok, stb? Mert az Obliban ugye jöttek utánam, most meg visszaállnak a helyükre odabent, nem jönnek ki ... még az sincs, hogy bent az ajtóban várnának.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ez jó, mert akkor több megoldás is van, közbe meg mondogatjak kevesen, hogy lehetne esetleg több variacio is a küldetéseknél, erre tessék, itt van ez - szerintem próbáld ki és öltözz meg annak amit kér 😊

Laza
Még a Golden Claw-os elsõ küldiben volt ilyen csapda, Én oda csaltam mindenkit, fõleg a keményebb elleneket. Mondjuk azok egy csapásra meghaltak 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ja igen, ez a orias csapása elég vicces, jo kérdés de ezt vajon javitják ? mert nem éppen realis, hogy szétcsap és felszállsz az égbe 😊 mas videokba is láttam hasonlo eseteket, mikor igy repkedett a karakter az égbe, nyilvan ritka eset, de azért elöfordulat, majd kiderül javitjak-e
jatekelmenyt nem befolyasolja mondjuk

Én végigmentem rajtuk és jóestét 😊
és az exploitnak stb. számít majd ott vagy nem ? ha elöbbi akkor abba nem biztos hogy belemegyek 😊

Laza: épp kérdezni is akartam h mitöl aktivalodik a csapda, aztan latom ott van a gomb elötte 😊 a végére sikerült kikerülnie, haha 😊
ez mennyire rendszeres ? lehet szopatni vele kemenyebb mobokat is ? - esetleg az ilyenekt varhato hogy javitjak ? (par parancssor az AI részhez és fixelve lenne az ilyen nem ?)