The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Parasite Eve 2, best game EVER!
Legalább mostanában vagy idén már nem?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ha jól rémlik a párbeszéd opcio megjelenésének sem csupán az amulet felvétele a feltétel.
Ysolda esetében csak azt követõen volt meg az opció, hogy adtam neki mammut agyart.
A kedvel-nem kedvel témába nem tudom milyen mélyen mentek bele a készítõk.
Lehet vámpírnak is felesége?
Bérgyilkoshoz, tolvajhoz hozzámegy tisztességes polgárlány?
Vérfarkas hajlandó együtt élni olyannal, aki nem vérfarkas?
Van. Csaj nincs.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Csak 1 javaslat ,hogy kerüljön be a GY.I.K-ba, szerintem itt se tudja mindenki : a favirote ban lévõ varázslatokat , tárgyakat a számbillentyûkre rá lehet rakni, gyorsabb eléréshez.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
yesname:
Egy szóval sem mondtam, hogy hasznos. 😊 Mondjuk én a pontozásos módszert ugyanilyen értelmetlennek tartottam, mert össze-vissza adogatták a pontokat a népek. Egy leírásból sokkal többet meg lehetett tudni és inkább eltöltöttem fél-egy órát keresgéléssel ezek alapján mint pár agyon ajnározott, túlpontozott semmit nem érõ vacak keresésével. Idõnként a kettõ fedte egymást (a pontozás és a jó ismertetés, de sokszor nem).
A pontozást szerintem pont a kit nemléte miatt vették ki, mert addig az lesz egy alap amit azokkal mûvelni lehet. Így én azt gondolom, hogy amint lesz kit vissza fog térni a pontozás is. Most még nincs értelme, hiszen a mod is kevés, pár perc átnézni mindet.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
más, vki dobhatna be valami jo kiss videot, hogy jobb legyen a hangulat, meg hatha többen irnak akkor - bar összefügges annyira nincs, na mindegy
Skill progress csökkenés meg amúgy is csak normál dutyiban van hosszabb benn tartózkodás esetén. Rövid idõszakoknál nem nulláz.
Késõbb aztán ért meglepi az egyik dremorás küldetésnél <#nevetes1>#nevetes1>
Leszbi gyanús a csapat, el nem tudom képzelni, mivel tölthetik az idõt, amikor nem figyelek rájuk ( Ysolda, Lydia, és a máguslány)
Gondoltam, befejezem a máguscéh küldetését, Ysoldával nekivágtunk a Labyrint felé vezetõ emelekedõnek.
A közelben két sárkány is keringett, s már elég unalmasak, így ha megtámad valamelyik letiporjuk, de nem vadászom rájuk.
Az egyik bestia békén is hagyott bennünket, de a másikat kénytelenk voltunk leverni.
Megyünk tovább, egyszer hátranézek, hogy követ-e a csaj, hát ott áll mögöttem teljes alapfelszerelésben.
Leette róla a sárkány a cuccot, vagy elhagyta?
Arra már rájöttem, hogy ha adok neki gyógyitalokat, használja is, most azok sem voltak sehol.
A küldetést végigcsináltuk, közben öltöztettem a csajt a lootból, a köddé vált cuccait azóta sem láttam.
Elõször próbáltam ragaszkodni az igazamhoz, de akkor meg egész Makareth õrsége rám támad, úgyhogy visszatöltöttem, így viszont marad a börtön. <#confused>#confused>
Ez inkább egyfajta "thumb up" alternatíva ha megnézed, visszajelzések számán alapul. Az más kérdés, hogy az új cuccok még nem kaptak sokat, ezért úgy tûnhet hogy a régi dolgoknak van csak és így könnyû az idõhöz passzintani, ugyanakkor a legrégebbiek között sem hemzsegnek a magas endorsement értékûek.
Egyenlõre meg értelmetlen is a pontozgatás amíg nincs hivatalos Kit. Majd utána lesz értelme a pontozásnak igazán.
Megyek gyilkolászni mindenféle vadidegent.
😊))
Egyik sem a Skyrimben van.
Mi van a csajokkal?
😊)
Még az injector is sok. Alapból káprázatos.
Ha nálam az, akkor másnál is annak kell lennie.
Egy-két változtatás igen, de nagyon mélyre én nem túrok az tuTTi (Emese)!
Értelemszerûen, felõlem mindenki lecserélheti a texeket hupi-lilára is.
Õ tudja.
Persze creator hit nélkül nehezebb, de azért sokhoz nem csak az kéne.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Akkor már csak be kell fejezned a küldetést hozzá és összeáll a három eggyé. 😊
yesname:
Az endorsement szerinti csoportosítás lenne az amit te keresel. A keresésénél a kategóriákon belül ezt is be lehet állítani ott a hol a név/feltöltés ideje és a többi dologból lehet választani.
[merlinw.org]
Ysoldával én is szemezek (ne légy féltékeny), de a ribi csak a kajdzsitokkal van elfoglalva, pedig hoztam neki agyarat.
Két mondat van. Egyik sem csajozós. 32 dumám van. Mindenkinek lukat beszéltem eddig a hasába. Te, hogy vetted el? Elgáncsoltad?
'Monnyuk kéglim nincs.
Igazából Aeri kell majd nekem, de miért nincs csajozós szövegem?
Legyezgetné a hiúságomat.
Azért a nexuson se minden moddoló 100-as. Gyorsan csináltak egy megölhetõ gyerek modot. 😊
A sima soul gem fragmentek sima hulladék egyenlõre. Talán késõbb lesz majd szerepük valami DLC jóvoltából.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
PSN ID: Lord_Mortanius