30713
TES
-
#12327 Off:
Csak magamról tudok nyilatkozni, bár okok máshol is számtalan változatát tudom elképzelni.
A sajátom, prózaian egyszerű. Rokkant nyugis vagyok, családom nincs.
A magányt kifejezetten szeretem. Ha már így alakult.
Másnál...?
Pl. Felnőttek a gyerekek, munka vagy van, vagy nincs. Nyugi is van már. Az asszony, vagy már elment, vagy nem foglalkozik azzal, mit csinálsz. Ő neki is megvan a maga sorozata :).
Valahogy így... -
#12326 Ha szimplán kimész, akkor valószínű ottmarad míg le nem rendezed. De sztem a legjobb megoldás a load lenne. -
Ragnar360 #12325 mármint, abba nem kételkedem, hogy "keni-vágja" az RPGt, úgyértem, hogy az is megdöbbentett most igy -
#12324 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És akkor az a szerencsétlen ott marad örökre?
Addig nem derült ki számomra, hogy daedra, amíg azzal a fütyivel be nem mentem az elhagyatott házba. Lehet, hogy elkerülte a figyelmem, de már bent nem sok választásom maradt. -
Ragnar360 #12323 re, en 23, de semmit nem jelent, csak a szam növekszik:d
de azért ez nekem akkor is durva, nem kicsit :) autos jateknal persze azt mondom ok
MEG ha konzolrol lenne szó az is ok, mert ott elég sokan vannak 30-40 körüliek is, magyarok közt is
de igy itt Skyrim, PC nem semmi :) bocsánat előre is, csak nehezen tudom elkepzelni 50+ emberke hogy keni-vágja az RPG-s szakzsargont, angolt meg ilyesmi, és azt is feltételezem, hogy nem falusi - pl akik itt is beirtak úgyszürtem le, hogy azért elég sok idejük van - érdekes ez az egész téma, s persze nem rossz, csak levagyok kicsit döbbenve :) - az elözöhöz hozzátéve még: csalad? csaladi körülmenyek ? az összességet nézve - meg most főként csak a Skyrimre, meg az ilyen tipusú játékokat nézve, az eletkorral
:) -
#12322 Ha fenntartásaid vannak a gyilkolással kapcsolatban, miért kezdesz daedra küldetésekbe?
Vagy load vagy ha eltudod hagyni a barlangot akkor úgy. -
#12321 A Markarth-i House of Horror-al kapcsolatban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem akarom megölni Logrulfot a kocsog Molag Bal parancsára, de már ott vagyok, hogy bezárta az oltárba. Hogy kerülhető el? Vagy nagyon vissza kéne menni az időben? Vazze, tiszta Vissza a jövőbe érzés. -
#12320 Én is most azon filózok, hogy hazamegyek, felteszem az obliviont, és elszüttyögök vele pár hónapot, hátha addig a skyrim is olyan állapotba kerül a modok által, hogy kihívás legyen játszani, ne pedig hack&slash módban kelljen darabolni :)
várom a főzőmodokat, a normális lovat, normálisan rendezhető inventory-t, a perk fák picit átgondolását (legyen értelme minden fának, alkemi legyen izmos, zárnyitás, lopakodás hasonlóképp, nehogymár nehéz páncélban sunnyogjak 2 centire az ellentől), az atomizmos sárkányokat, a küldiért perkeket resetelő, vagy -1 perk potit eladó NPC-t, valami szekér modot, társokosítót (tudjon lovagolni, és ugrani), a taníts, majd add ide a pénzem expolit gyógyítását, a kiskést csinálok, és én vagyok a föld legjobb kovácsa üzemmódot javító modot... stb-stb-stb :) -
#12319 Az új patchről van valami hír? -
Dobronski #12318 Én mindig master-en játszok encsi meg smithing nélkül. :)
Most a warrior-ommal néha kalapálok. -
#12317 Tegnap este úgy döntöttem, hogy nem fogok kovácsolni meg enchantolni ... csak a talált cuccokban járok, lvl30 környékén már dobálja az enchantolt cuccokat, teljesen elégségesek ezek. Meg legalább így marad egy csepp kihívás is a játékban. Így is elég könnyen verek mindenkit, a kihívás csak abban merül ki, hogy egy ütéssel ölöm meg vagy többel. Egy-két igazán izzasztó - leginkább boss - ellen van, azokat meg megpróbálom taktikával szétszedni. Eddig mindig sikerült :) nem akarok túlságosan easy gamet.
Talán majd a kövi karakteremnél a legnehezebb fokozaton :) -
#12316 Nézem ezt az oldalt, miket lehet vásárolni:D gimli sisak, frodo kard:) -
#12315 ez az igen -
mike01010101 #12314 Sword
ez az? -
#12313 vagy ami aragornnak volt a gyűrűkben, nem az a törött, hanem a másik, annak jól nézett ki a markolata -
#12312 Van előnye és hártánya, de mindkét lehetőség jól hasznélható.
A varázslat ide egy perc, ennyi idő alatt meg csak lecsapod valahogy - ha nem kell a lelke, akkor meg nem küldöd rá a varázslatot.
Enchantos soultrap automatikusan működik, de ha minden soultrapos fegyverrel csapkodsz, megtörténhet, hogy értékes kőbe silány lelket zársz be.
Harcoshoz a fegyver illik jobban, de csak akkor haszáld a lélekcsapdát, ha van nálad megfelelő üres kő, grand köveket ne tölts meg haszontalanul kicsi lelkekkel.
Black Star is képes befogadni kicsi lelket is, ha ilyen baleset ér, "süsd ki" töltsd fel vele a fegyvered. -
#12311 azt feltétlenül -
mike01010101 #12310 egykezes es ketkezes valtozat -
mike01010101 #12309 3ds max-ot használom -
mike01010101 #12308 Kell a jó fegyver:)
A witcher 2 dupla kardját a háton, mindeképpen meg kell csinálni. -
#12307 egész jók
egykezes vagy 2? -
Tibbor #12306 Csak addig kell, amíg fel nem töltődnek a soulgem-ek.
-
#12305 Én az ilyen modokat utálom a legjobban :)
Amikor mindenféle fegyvereket betesznek a játékba, és attól érzik janinak magukat az emberek :) -
Tibbor #12304 Nagyon szép!Mivel kreáltad? -
#12303 Csak az meg hamar kifogy, mert minden szarra rámegy. -
mike01010101 #12302 Eléggé várom a modkit-et, már csináltam pár kardot. Van jópár elképzelésem milyen modokat fogok csinálni.
kep1
kep2 -
Tibbor #12301 Az lesz, mert az Oblivionban is ilyen kardom van. -
Tibbor #12300 Nem a Q-ra gondoltam, hanem a számbillentyűkre.Néha nem az jön elő, mint amit beállítottam, de biztos én rontottam el valamit. -
#12299 Rakd fegyverbe (vagy vegyél olyat, amiben van) és akkor automatikus. -
simon7108 #12298 "A csata hevében nem mindig van idő a Favoritok között ide-oda váltogatni."
őőő ugye azt tudod,hogy megáll az idő olyankor?:D -
Tibbor #12297 Soul trap-al kapcsolatban kérdeznék: hogyan csináljátok a gyakorlatban?Van egy "egykezes fegyver+soul trap a másik kézben" beállításotok és miután rálőttétek az áldozatra a soul trap-ot, igyekeztek 1 percen belül kinyírni, vagy rálövitek a varázslatot, aztán váltotok valamire, amivel tuti meglesz 1 percen belül a halál?A csata hevében nem mindig van idő a Favoritok között ide-oda váltogatni.(amellett, hogy nekem - hiába készítem elő mondjuk a kétkezes kardot - néha elég érdekes kombók jönnek elő...) -
#12296 Kellene egy kis segítség, az egyik Dark Brotherhood-os questben, a "To Kill An Empire"-ben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott tartok, hogy megszereztem a Gourmet-től a belépési engedélyt, és bementem a meggyilkolni kívánt uralkodó konyhájára, ahol beszélni kell a főszakáccsal és el kéne kezdeni főzni. Na most, ugye addig nem enged az üsthöz amíg nincs rajtad chef sapka. Azonban amikor hozzászólok, csak hümmög, nem mondja hogy vegyek fel chef sapit. Azért utánanéztem egy walkthrough-ban, felvettem a chef sapkát, megint beszélnék vele és tovább hümmög. Utánaolvastam, bug, valószínűleg azzal van kapcsolatban hogy vámpír vagyok. Gyógyítsam ki magam? Nagyszerű ötlet, kár hogy NEM lehet kimenni az épületből, és hát a gyógymód nem ott rejlik ugye...
A kérdésem tehát: Van-e valami olyasmi konzolparancs, amivel a quest EGY RÉSZÉT (konkrétan hogy "report to főszakács" (vagymi)) teljesítetté lehet tenni...? -
#12295 Ok, köszi -
bega82 #12294 Na az tök jó, köszi! Szerintem akkor arra én is fogok tenni pontot, mert ugyan nincs a pajzzsal orrbaverem az ellent, ami szinte a leghasznosabb a pajzsos harcmodornál, viszont ez az időlassítós dolog is nagyon hasznos szvsz.
Amúgy most próbáltam ki ezt a kétkezes harcmodort, és bár még mindig én is amondó vagyok, hogy tényleg az egykezes+pajzs a leghatékonyabb, de eddig ez is nagyon tetszik. Az előnye valóban abban mutatkozik meg, amit itt már mások is ecseteltek, hogy sokkal nagyobb a hatótáv, a nagy draugurok meg se tudnak közelíteni sokszor, mert messziről lecsapom őket! :D
Meg persze előny még a nagy sebzés is nyilván... :) -
#12293 Na, de vissza a VV-be!
Nem sikerült SaGa javaslatára sem megváltoztatnom a mentés számozását.
Így marad a régi, mert 35ről nem megyek vissza 7re. Legalább is most nem. -
#12292 Senki nem is állít ilyet. (Legalábbis, azok, akik régi mocisok.)
Mások állítják be annak. Meg a köznép.
"Játszol, akkor hülye vagy!"
Pedig nem is gondolnák, némelyik "játék" már mennyire nem az.
Itt a szimekre gondolok.
Valahol persze ez is egy szimulátor, hiszen egy képzeletbeli (Virtuális. - ilyen kutyát is tudok utánozni -) világot szimulál, elképesztően jól.
Még jó, hogy abba a pár milliárd szubrutinba akad egy-két hiba. De ki lesz javítva. Vagy általuk, vagy majd a modderek által. -
#12291 OFF
Mi ebben a meglepő? Az átlag szimulátoros életkor efelett van egy laza 10-15 évvel. Mikor még létezett a Frugalsworld fórum (~2007/8 táján), akkor a fórumozók átlagéletkora 38 év felett volt és gyakorlatialg az eltelt évek számával arányosan nőtt...
ON -
#12290 Ezzel is csak egyet tudok érteni.
27 éve számtekezem. A kor - tudom - nem érdem, csak meg kell élni, de Ők még tervben sem voltak, amikor mi már nyomtuk.
Ettől még lehetnek jók. Csak attól kapok rohamot, amikor azt mondja a figura: "A gyerek, az érti a gépet. Én nem."
Nem is fogod, vazze, ha nem foglalkozol vele.
Meg vannak döbbenve, hogy én honnan értek hozzá. -
mike01010101 #12289 Nem hiszem, hogy a játék korfüggő. Ez ugyanolyan hobby mint mondjuk a foci. Én eljárok focizni meg ping-pong-ozni a barátaimmal ugyanúgy mint 20 éve, 35 múltam. És ugyanúgy játszok is mint 20 éve, sőt. -
#12288 Autószimben is a java 18-24 közöttieket verem.
A mai játékok többsége, megkíván némi tapasztalatot.
Nem akarok megbántani senkit, de az ilyen "rush" játékokban elvernek, mint eső a libaszart.
Ettől még játszom "lövöldözőset" is, de ez, meg az autók... az az igazi.
(Számomra, trmsztsen.)