30713
TES
  • francois
    Végülis igaz, bár nem mondanám, hogy Logrulf ártatlan lenne, a gonoszt imádja:)
  • Ragnar360
    :) értem, köszi - Ebony swordet talaltam, probaltam azzal is, nemsokkal volt jobb a sebzés - de arra csak 6x-os szorzo volt, tőrre is kiirta a szorzot, 15x-et,
    "bónusz egykezest sebzésből tudtommal nem kapnak (vagy csak enchant-nál nem?), ami miatt hátbaszúrásra a kardok jóval táposabbak szoktak lenni."

itt nem fogalmaztál el valamit, nem nagyon értem mit mondassz - jaaa vagy mégis, összeraktam:) ott nincs megkülönböztetés a perkbe, 15x tőr, 6x-os kard ha jol emlékszem - tőr mindig 1kezes, ami van kard az is, 2kezessel meg nem igen fogok hatbaszurkalni :) nem is használok olyanokat
  • Batmanci
    Nem mintha kötekedni akarnék, de az Azura csillaga is
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    daedra küldi volt, mégsem kellett ártatlan papokat lemészárolnom. Igaz, itt sem mondták meg, hogy ez daedra küldetés.
  • Ironman2
    Ha tolvaj akarok lenni,akkor hol kel jelentkeznem?
  • francois
    ez nem az amikor a kövek mögött van a szimbólum és azoknak megfelelően kirakni?
  • wedge31
    A középsöt meghagyva probáltad már a két szélsöt megcserélni?
  • farferi
    Hát köszi de ott pont így van azért nem értem a dolgot.Onnan vettem az ötletet de nem nyílik a franc esne bele.Kigyó bal, delfin közép, madár jobb.
  • wedge31
    A jobb oldali szoba szerint állitsd be öket és jó lesz.
  • hegege
    A one-handed 73 pont ,de jelenleg piros színű és 15-ön áll... Az aktiv magicnál nem jelzi,hogy bármilyen effect hatna rám... Mi lehet a baj?
  • farferi
    A Forbidden legends küldetésben tudna esetleg valaki segíteni? El jutok addig, hogy a padlón van egy lezárt lejárat és van két trónszék.A baloldali kart lenyomva bejutok egy szobába ahol van három forgatható kő.Elvileg kígyó, delfin madár sorrendbe kéne állítani szerintem, majd kint meghúzni egy láncot ami a lejárat mellett van.Az istennek sem akar működni, pedig angol fórumon is ilyesmit bogoztam ki, amit itt leírtam.Ha valaki emlékszik esetleg mit kell csinálni, válaszoljon létszi.
  • Calver
    az eredeti Calver Az Élőhalott Balladájának a főhőse, akinek van egy olyan rossz szokása, hogy haszonszerzés céljából pengéket mélyeszt kétlábúak hátába (majd a biztonság kedvéért a torkukat is átvágja), ezzel lépten-nyomon olyan események láncolatát elindítva... amik nem érnek jó véget

Muffle egy illusion varázslat, ellövöd és lenémítja/valamennyire tompítja lépéseid zaját a körülötted állók számára - te nem fogod hallani, mert a lépéshang neked ugyanúgy ott lesz.

sebzésnél meg arra figyelj, h tőrök sebzése kicsit bugos - bónusz egykezest sebzésből tudtommal nem kapnak (vagy csak enchant-nál nem?), ami miatt hátbaszúrásra a kardok jóval táposabbak szoktak lenni.
  • Ragnar360
    "Followers in Skyrim spawn at the player's level when the game first loads them, aka the first time the follower is in the same chunk as the player. They do not increase in level, either with the player or otherwise"

ez jo, - bár volt h késöbb quest miatt ujra fel kellett vennem Lydiat, dehat akkor is, sokkal taposabbak vannak nala
  • Ragnar360
    Amúgy jóhogy eszembe jutott, irtak itt többen is, úgyhogy most tenlyeg rakeresek a segitökre, remelem lesz wikin valami jó lista, leirasokkal
    Lydia se rossz, jol tankol és elvonaj rolam a figyelmet, van hogy nem is ütnek engem, s csak ö vele foglalkoznak...
    Dehát jöhetne vmi ujabb, jobb segitenö, aki mégjobban osztja nekik az ívet:)
  • Ragnar360
    miért mit is jelent a nicked?:) mi a muffle ?:)
    nekem igazabol a damage-el jobban van bajom, mondjuk annyira nem tesztelgettem még csak ezeken

kéne mar egy fasza szúrótőr, megy egy jó egykezes kard, de inkább tőr - szar skyforge van csak, javitott verzios, de xart se sebzett ezeken, 15x szorzoval
  • Calver
    használj muffle-t, ilyenekre jó, bár a kopogó hangot úgy is hallani fogod, csak más nem.
    de azoknak az őröknek sasszemük van - engem 60-as sneak-el, muffle + invisibility kombó mellett folyamatosan kiszúrtak, és kerestek... balszerencséjükre, mert erre válaszul "predatorként" egyesével levadásztam őket, de hát... méltónak kell lenni a nicknevemhez.
  • jarlaxxe
    Én pl az enchantot teljesen hanyagolom viszonylag gyorsan és egyszerüen félistent tudsz csinálni a kariból vele.
  • francois
    vigyázni kell, elkezded hip-hop éjfél:)
  • Ragnar360
    ps: megnéztem wikin az unusual gemet- hat elég haszontalansagnak érzem ami jar érte, mind a 24 darab után - azt irja plusszba, h a legtöbbje thieves extra küldetéseknél van, de helyszínileg, eléggé mindenfelé vannak Skyrimbe
  • Carmang
    Nem tusom volt-e már:

http://gamepod.hu/hir/skyrim_kinecttel_iranyitva_pc-n.html
  • Ragnar360
    majd most kelle mennem a 2. emeltre, megcsinalom az Optional feladatokat mindig, jóaz :) megszerzem a széf kulcsat es csoki, de a picsaba is h mar negyed 8 és még nem jatszottam még mindig :)
  • francois
    biztos fasza lesz, hajrá
  • PiszkosFred
    A heten es a jovo heten eselyes valamikor, de csak motor hibait javitja majd (fagyasok, lassulasok, rosszul mozgo, eltuno szereplok, texture hibak, stb), kuldetesek fixei es skillek/perkek balanszai - es egyeb mas - majd januarban.
  • francois
    én is ugyanígy voltam annál a küldetésnél, pillanatok alatt meghallanak, lehet script, aztán utána meg sem próbáltam sunnyogni, végighenteltem a házon és kész. nem volt olyan feelinges, de mindegy
  • mike01010101
    Direkt, majd csinálok másfajtát is természetesen. Már kitaláltam hogyan lehet hátra is tenni kardhüvelyt, ne csak "lebegjenek" a kardok a hátom.
  • francois
    jól néz ki. a keresztvas az nem ugyanolyan mint a korábbiaknál? vagy direkt ugyanolyan?
  • Ragnar360
    #12261 (még a lap alján van) erre vmi vélemény, tanacs?
  • francois
    Skyrim világa kegyetlen:)
  • Ragnar360
    mike01010101, Batmanci: értem ;)
  • Batmanci
    Mindegy megpróbáltam.
    Vissza nem töltöm, a rengeteg csatangolás miatt.
    Azért próbálok, csak önvédelemből ölni.
    Van ez így! Egy háborúban a jók is meghalhatnak.
  • Ragnar360
    thieves elsö küldetés: nem ölheted meg max csak a zsoldosokat:)
  • mike01010101
    Na még két kép - ha nem gond - a készülő weapon mod-omból.
    witcher kard
    kep2
  • francois
    Én úgy vagyok vele, ha küldetésben kell ölni az nem számít "rossz cselekedetnek", városban nyilván nem állok neki gyilkolászni, arra ott a GTA :D Egyébként egyik küldetésben sem nagyon közlik, hogy kell-e ölni vagy sem.
  • Batmanci
    Persze, így van.
    Egy muki leszólított, de azt nem közölte senki, hogy rossznak kell lennem majd úgy öt órányi kolbászolás után.
  • mike01010101
    OFF: Érdekes a párbeszédetek, én életkorban kb köztetek vagyok féluton, de én egész életemben játszottam, amióta kaptam egy commodor64 kb 15 évesen. Azóta csak játékkal és informatikával foglalkozom, (programozó, rendszergazda,3d grafikus, ilyesmik) de tényleg azt gondolom, hogy ez nem életkor függő onnantól hogy gyerekként belekóstol az ember és aki most 35 körül van az öregnek tűnhet de az is már tizenévesen bőven játszhatott, szóval nem meglepő hogy vágja a rpg-t vagy ilyesmit. Az angoltanárom már gyerek koromban is öreg volt (most legalább 75 lehet) tehát egy idősebb is beszélhet angolul.
  • Batmanci
    Mire gondolsz?
    Bár ez nem cset, de amit leírtam, igaz.
    Ugyan, itt senki nem ismeri a másikat személyesen - kis kivétellel -, de én sosem hazudom, csak azért, hogy jobb színben tűnjek fel mások szemében.
    Autóztam, ameddig nem jött egy pillanat, hogy többé nem veszélyeztethetek másokat. Ezért, abbahagytam, majd roki.
    Ennyi.
  • mousee
    Tudom, nem is használom ki őket, ezt már le is írtam párszor :) De ettől függetlenül picit zavarnak :)

De sajna sok olyan dolog van, ami miatt már unalmas a game, legnehezebb szinten lazán aprítok már, sima hack&slash, pedig már a 3. karimat csinálom, direkt szívatom magam h csak cloth, alteration, és speech, meg illusionra gyúrok, egyelőre így élvezhető, de én kihívást szeretnék a harcos karimmal is :)
  • francois
    Mármint hogy találtad a küldetést? Ha jól emlékszem ahogy Markarthban az Abandoned House előtt tanakodik pár fickó, hogy valami gyanús a házban és ha kíváncsi típus vagy akkor velük tartasz és akkor ott történtek fura dolgok, a csávó akivel bementél megbolondul és rád támad és akkor adja a daedra herceg ezt a feladatot, részletekre már nem emlékszem.
  • Ragnar360
    öööÖÖöö szeretnéd, hogy ezt elhidjem ?:) figyelem amugy azota azt is, hogy ki,hogy milyen stílusban ir, néha meglepöen jol lehet parositani az életkorral :)

ps: ha igaz is amit leirtal, eleg gaz :)
  • wedge31
    Többnyire magadnak kreált problémáid vannak, senki se kényszerit, hogy nehéz páncélban sunnyogjál vagy, hogy kihasználd az exploitokat, stb...

Ha rp felfogásban játszol master szinten nem lesz hack&slash ezt tapasztalatból mondom.
  • Batmanci
    Oké, köszi, de hogy kerültem ilyen szituba?