The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Szerintem az elsõ 3-4 rész csak karakter/családleírás, szóval nézd meg az egész évadot, mert elvileg a vége fele már nagy csatáknak kell lennie😊

[merlinw.org]

SzirmosSzisza
Merlin fejét meg kell szokni picit, de utána nagyon lehet élvezni és az új részek is egyre jobbak 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ja, hogy a te nicked is az 😊) egyébként hülyeség tudom, de az arthur kiralyban nem tetszett, úgyhogy csak azért mondtam 😊

wesker24
Lesz még egy küldetésed ehhez a helyhez én is próbáltam visszaváltozni de már nem engedte csak akkor engedte amikor Kodlak lelkét felszabadítottuk !

Kodlak is mondta itt a lehetõség hogy megszabadulj a kórtól ha elszalasztod akkor bukta !
köszi, legend of seeker kicsit ismerös, lehet ranezek, merlint annyira nem szeressük -ja game of thrones hosszu, föleg könybe en is ezt hallottam - viszont mindjart elkezdem, 1-2. részt sztem megnézem, olvastma kommenteket, volt aki mind a tizet vagy mennyit egyhuzamba megnezte annyira jóvolt... hát majd kiderül

De ennek mi értelme van? Nálam van még 4 boszorkányfej. o.O
MerlinW
Legend of the seeker, Merlin.

Game of Thrones-t, én könyvben olvastam, de akik látták a sorozatot, mind dicsérték. Könyvben a "A tûz és jég dala" ~3000 oldal (4 kötet, ebbõl az elsõ a Trónok harca), tehát valószínûleg lassan kibontakozó sorozatról van szó. Ebben is piszok sok karakter van. Majd én is megnézem valamikor.

[merlinw.org]

wesker24
Szerintem csak akkor volt választási lehetöséged amikor Kodlak lelkét felszabadítottad ha akkor elszalasztottad akkor már nincs visszaút !
Vérfarkas vagyok már egy ideje, de nem tetszett, és meg akarom gyógyítani magam. Végigcsináltam már a Companions Kodlakos dolgait, és megmentettem az öreg lelkét... Most meg visszamentem a szentélyhez (ott nagyon északon), de nem tudom aktiválni. o.O Ilyenkor mi van? Elvileg már Harbinger vagyok.
#7846 ?

MerlinW
Warez topig😊

[merlinw.org]

MerlinW
Írtuk már párszor, hogy minden csaj küldetésekhez kötött. Muiri-hez pl meg kell csinálni a Dark Brotherhood elsõ pár küldetését. Ha türelmetlen vagy, nézz wiki-t.

[merlinw.org]

Nekem nem akar aludni!Ez vmi bug?Továbbá a menüben sem lehet forgatni a tárgyakat.Az még nem is lenne gond,de az alvás már inkább.Patch semmi nincs fenn.Vagy az lehet a gond??
MerlinW
Woah

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A DB questek óta nincs anyagi gondom, 1000 az alap (császár után 5 számjegyû jutalom), a Woe tõr pedig nagyon OP😊

Más: Volunruud szellemének kivonása után is vár ránk sok szép és jó. Többek között egy shout is.

[merlinw.org]

mii?

nem tudom miért kínzod magad...játszol addig virágboltival amíg meg nem tudod venni és kész. akkor is támogatod a készítõket ha 1 héttel késõbb veszed meg. a mentéseidet meg majd simán bemásolod az eredeti játékba és folyt.köv.
SzirmosSzisza
Vááá Dark Brotherhood küldetés, pedig már örültem 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Molnibalage
Az miért van, hogy több teljesen kitakarított helyet nem jelöl "cleared" státuszban?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

off: tudtok ajanlani vmi jo fantasy rp^^-s cuccot, film, sorozat - pl game of thrones az tenyleg annyira jo mint ahogy mondjak ? ismerösnel kis reszt lattam benne, eleg faszsagnak tünt az alapjan, filmekbe meg még annyise a kinalat, gyürük urat pl lattam vgay 10x, narnia meg ilyesmi annyira nem erdekel, mas meg nem ugrik be. /off

Feküdj le aludni.
Fpocok
Nincs.

Parasite Eve 2, best game EVER!

a dark broother hood ba hogyan tudok belépni miután megcsináltam a gyereknek a küldetést ?
watto
Elsõ dumánál figyeltem is mondta odaadja amilye van de meg sem mozdult, másodszor mikro visszamentem meg ott voltak ak önyvek az asztalon ,ezért nem tudtam hogy most mi van,

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

hy all. fegyverrel ill egy magiccal a kezemben van rá mód hogy védekezzek?(a fegyverrel)

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

wesker24
rossz topik te ! xD
ja bocs neked akartam aranyos kutyus, miért nem nyúltál be?😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ha két fegyvert viselek egyszerre nem tudok blokkolni ? 😮
jaj ez a sonkás nagyon nagy volt😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hát a cégéren ilyen mérleg van talán annyi 😊
Troyan
Ahoj, csak tanácsként írnám, hogy csináljatok napi mentéseket, ha valami balul sülne el, ne kelljen a hóhér utántól kezdeni. Ezt majdnem a saját káromon tanultam meg. Lvl 11 és csak egy mentésem volt. Beszorultam egy scriptes küldibe ahol se aludni se várni nem lehetett. Egy partyra kellett mennem, ahol egy beépített ember várt volna. De nem jelent meg :-). A quest azt mondta beszéljek vele de az ipse sehol. Nálam semmi felszerelés mind neki kellett adnom. Kis erdei elf gondoltam lelépett a cuccaimmal. Éppen elakartam sütni az ork berserkert, hogy legalább szétüssek mindenkit, de aztán kerestem console parancsokat. Kinyitottam az ajtókat amiket az elfnek kellett volna, megadta a következõ quest taskot de mivel az elõzõt nem zárta le, hiába jutottam ki, bennragadtam a questben. No alvás, no cuccok. Kipróbáltam a place npc parancsot. Az odarakta elém az elfet, pucéran, de nem beszélt velem. Sem ajtókat nem nyitott. Gondolom elskoomázta. Ott fortyogok magamba a térképet lesve, amikor látom, hogy a quest marker ami a beszélj az elfel helyet jelöli szépen halad felém, a térkép totál déli részérõl. Na fogom magam lóra pattanok és elébe vágtatok. Erre ott a fickó és totál komótosan sétál. Odamegyek, mondom add vissza a cuccaim mer széjjelütlek. De nem beszél velem, csak megy a partyra. Na mondom lehet, hogy rossz szekérre szállt, akkor sétálok vele és megvédem nehogy a farkasok szétkapják. Fél óra (valós idõ) megérkeztünk. De továbbra se csinál semmit. Se ajtókat nem nyit se nem beszél. Akkor nézem, hogy a kövi quest taskot feldobta a játék, mert ugye console unlock al ki tudtam menni az épületbõl. Ez bezavarhatta a kis elf fejit. Visszatöltöttem azt a mentést, amikor beértem a partyra és az elf sehol. Megkerestem a markerét, ott volt az istenháta mögött. Leültem egy padra a partyn, vettem pár mézsört, kikapcsoltam a monitort és kimentem sörért én is. Visszaültem a gép elé ugy fél óra múlva, az elf csákó, nagy ügybuzgalommal törölgeti a bárpultot és sugdos, hogy egy ládába vannak a cuccaim, kinyitja az ajtót és mehetünk. Na gyorsan csináltam egy mentés mielõtt az összes shoutomat ráküldtem a fickóra. :-)

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

shaba23
Az enchantingot felhúzásának van valami gyors/egyszerû módja, mint a kovácsolásnál az iron dagger?
Jó nektek, hogy ti már több, mint 1 hete nyomjátok!Itt Miskolcon sajnos mindenütt elfogyott, ami nem csoda, bár nem értem a forgalmazókat: hogy rendelhettek egy ilyen sikervárományos játékból ilyen keveset?!Mindegy, 29-én jön az utánpótlás az 576 Kbyte-ba, már fel is iratkoztam.ezt nem akarom virágbolti verzióval játszani, mert megérdemli!Szerintem...<#eljen>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Hát nem aranyos?! <#vigyor1>

Fpocok
Muhaha. Most volt egy qst, hogy egy papot kellett volna feláldozni pár embernek. Nekem nem tetszett az egész, azt kinyírtam mindenkit és megmentettem a papot 😄

Fpocok
Jajj ez a reforge qst... második boss szanaszét fújt, és mire felkeltem, lenyilaztak 😄

Laza
Hopp, kimaradt egy betû 😊

"Azért ez teljesen igaz ..." --> "Azért ez nem teljesen igaz ..."

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

PiszkosFred
Minden peccs utan ujabb es ujabb class lesz OP, mi ez ha nem balansz? 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

És hogyan néz ki egy mindenes? van vmi amirõl felismerhetõ? 😊
yesname
Igen egy MMO-nál, ahol sok-sok év alatt balancolják és igazán sosem lesz tökéletes még úgy sem.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Laza
Hát a boltban 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

elmész egy városba és megkeresed a mindenest, annál bármit eladhatsz
Laza
"igazából ahol ENNYI választási lehetõség van, ott nem is igazán lehet összerakni egy kiegyensúlyozott rendszert, mondhatni ez a bõség átka - pl Dragon Age 2 remekül balanszolt... és van benne 3 kaszt.
bár persze kivételek mindkét oldalon akadnak... de nem sok."

Azért ez teljesen igaz ... egy WoW, ami sokkal összetettebb mint ez, jóval kiegyensúlyozottabb (még ha folyamatos is a sírás 😊 ) ... mondjuk a Blizz mindig is értett az elfogadható ballance kidolgozásához, sok játékukra igaz ez 😊

Emberek!
Hol lehet eladni a felesleges itemeket😊?
Köszönöm!
PiszkosFred
"Amulet of Mara" eshet barkibol. Legutobb nekem egy Draugr-bol esett ki. De barmennyire is egyezik, a ket amulet nem azonos. Csak es kizarolag azzal mukodik a dolog, amit a paptol lehet szerezni. Minden egyeb amulet, amit a vilagban talalunk, nem mukodik. Nem lehet, hogy nalad is "rossz" amulet van a nyakadban?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Eltelt 30 nap bõven és még mindig nem tudok bányászni fent az orkoknál ujra ebonyt :/ ez valami bug ?
xblades
Kösz

Inkább késsenek vele mint olyan bugos legyen mint a FNW-é.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Batmanci
Vittem neki agyart, amulett a nyakamban.
Mitõl ne kedvelne? Az életben is kedvelnek.
Lehet, hogy ez a büntetésem. Akinek nincs szerencséje a zsugában...
Az szegényen hal meg.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Hova ide? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha megvan mind a három akkor a quest log szerint Reachwater Rock nevû helyre kell menned és ott tudod majd befejezni a feladatot. Ha korábban már voltál itt akkor a továbbjutás még el volt zárva, de msot már szabad az út.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Fpocok
Semmi. Megvan.