The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kodlak is mondta itt a lehetõség hogy megszabadulj a kórtól ha elszalasztod akkor bukta !
Game of Thrones-t, én könyvben olvastam, de akik látták a sorozatot, mind dicsérték. Könyvben a "A tûz és jég dala" ~3000 oldal (4 kötet, ebbõl az elsõ a Trónok harca), tehát valószínûleg lassan kibontakozó sorozatról van szó. Ebben is piszok sok karakter van. Majd én is megnézem valamikor.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Más: Volunruud szellemének kivonása után is vár ránk sok szép és jó. Többek között egy shout is.
[merlinw.org]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Azért ez teljesen igaz ..." --> "Azért ez nem teljesen igaz ..."
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
bár persze kivételek mindkét oldalon akadnak... de nem sok."
Azért ez teljesen igaz ... egy WoW, ami sokkal összetettebb mint ez, jóval kiegyensúlyozottabb (még ha folyamatos is a sírás 😊 ) ... mondjuk a Blizz mindig is értett az elfogadható ballance kidolgozásához, sok játékukra igaz ez 😊
Hol lehet eladni a felesleges itemeket😊?
Köszönöm!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Inkább késsenek vele mint olyan bugos legyen mint a FNW-é.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Mitõl ne kedvelne? Az életben is kedvelnek.
Lehet, hogy ez a büntetésem. Akinek nincs szerencséje a zsugában...
Az szegényen hal meg.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL