30713
TES
-
#12047 Én találtam egy kenyérvágó kést bent az asztalon és azzal vágtam le egyet úgy 10 perc alatt :D Utána már nem volt gond. -
#12046 Puszta kézzel amúgy se jutsz túl az ottani őrökön. Tölts vissza előbbi mentést. -
Micsu #12045 megölsz egy arcot varázslattal majd elveszed a cuccait, problem solved -
Temeraire #12044 puszta kézzel nem tudok ütni a játékban? így érdekes lesz a diplomatic immunity (miután elszúrtam és nem adtam oda a cuccokat az elfnek) -
#12043 Gyakorlatilag akármi, szoftveres dolgoktól a hardveres dolgokig,
kompatibilitással és optimalizációval bezárólag. -
Ragnar360 #12042 az eleje nemrossz, utanna mar gyengébb jóval -
jahol01 #12041 Nekem is 2 giga ramom van, a videokarim 1 gigás és ugyan úgy Windows XP-m van. Akkor nem értem mi lehet... -
#12040 -
jocika #12039 Köszönöm, megnézem. -
Tibbor #12038 Ezt találtam, ez segít?
You can use the showquesttargets command in the console. You might need to scroll up with page-up. This will tell you the quest Id's for all active quests. (see here: Skyrim Wiki) -
jocika #12037 Van két-három olyan küldim, amelyek megvannak, de a teljesítésüket a progi nem vette tudomásul. Néztem itt, http://uesp.net, hogy consol paranccsal lehet érvényesíteni és kivenni a listából, de azt honnan tudom, hogy mi az adott küldetés azonosítója? Azt hol lehet megnézni? -
IXEMGabeo #12036 és nem az övé a fórum tudtommal. Ő nem moderátor, nem ő indította a topikot és úgy tudom HG jogot sem kapott, tehát figyelembe se veszem a Hsz-t:P -
#12035 Bleak Falls Barrow, hatha segit -
#12034 kussoljá ragnar the red... -
Tibbor #12033 Már elnézést, de miért lenne ez fa..ag?!Végre megtudtam, melyik billentyű változtat vérfarkassá, dicsértük picit a játékot, elmondtam, hogy nálam hány gigánál akad a játék(erről többen is panaszkodtak korábban) és elnézésedet kérjük, de váltottunk még talán két-két hozzászólást a játékról.Tudomásom szerint ez a Skyrim fórum és mi sem a Diablóról csevegtünk. -
IXEMGabeo #12032 mindig viszek valakit magammal. Elején Faendal, Lydia, aztán most Uthgerd the Unbroken a társam...nem tudom az a csaj nálam nem vörös hajú:D -
Ragnar360 #12031 kezd zavarni mar megint h floodoltok sok fassagrol, masok hszei meg elmaradnak igy -
Tibbor #12030 Kísérővel voltál?Én a vörös bigét vittem magammal, aki a kocsmában szokott üldögélni Whiterun-ban.Nagyon jól nyomja... -
IXEMGabeo #12029 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2 szellemtől pedig kaptam jutalomba egy Ghost Blade-t kékszínű kard csak éppen szart sem ér -
IXEMGabeo #12028 az volt eddig a leghosszabb küldetés. A legvégén meg özönlöttek a Draugr-ok fostam is, hogy Farkas ottmarad, de végül nem...
ez az Avilsund meg bitang kemény volt, a végén a varázsló csajt valami Ku' Ze volt a neve odamentem és rögtön lecsaptam a fejét mielőtt elkezdett volna varázsolni:D:D, mert, ha az elkezdte volna nyomatni a conjurationt akkor feltámasztotta volna Holgeiréket és 2 másik csontit, akik simán levernek plusz még ő is zúdít rám jégcsákányt:D egyszerűbb megoldás az volt rögtön odafutottam és paff lecsaptam a fejét amig pofázott:D:D:D:D -
Tibbor #12027 Köszi!Akkor tehát "Y", utána irány Piroska! -
Tibbor #12026 Jaj, az nekem is nagyon tetszett, mikor átment werewolfba és lerendezte a támadókat, utána kinyitotta nekem a rácsot.Nagyon ki vannak találva ezek a jelenetek! -
IXEMGabeo #12025 dehogy is tegnap kipróbáltam és az Y betűvel át tudtam alakulni vérfarkassá úgy, hogy előtte a power menünél Equipeltem -
#12024 4 GB. -
Tibbor #12023 Korábban írtak néhányan az időnkénti akadásról.Mennyi RAM mellett észleltétek?Szerintem azzal függhet össze(nekem csak 2 giga RAM-om van, a VGA-m viszont 1 gigás), egyébként szépen fut a játék nagyrészt HIGH beállítások mellett(néhány custom) Windows XP (32) alatt.
Más: elkeserítő, mennyi hiba van a magyar nyelvű kézikönyvben!Eszerint pl.
F-el a Favoritok listát lehet felhozni, holott az a külső/belső nézet váltója.A disenchantoláshoz pedig el kell mennünk egy enchanterhez(legalábbis a kézikönyv szerint), holott mi magunk is megtehetjük ezt egy enchanter munkaasztalnál.
Más: a Vérfarkas forma felvétele tényleg csak konzolparanccsal lehetséges?Elég "érdekes", hogy erre nincs egy külön billentyű.
-
IXEMGabeo #12022 ez volt szvsz az egyik legjobb küldetés még az elején, jó volt ez az Avilsund is, Hillground tombos, Farkassal amikor nyomultunk és átalakult.
Amúgy tegnap Windheim közelében kalandoztam belebotlottam 2 jegesmedvébe alig bírtam őket lecsapni:D:D, jó erősek ezek -
Ragnar360 #12021 a lore miatt, a thieves uniformot fogom viselni, mégha bukok is miatt:) max majd javitok rajta - de egyébként is krvajol néz ki sztem, ugyhogy jólesz ez:)) -
#12020 http://uesp.net/wiki/Skyrim:Bleak_Falls_Barrow_(quest)
Egyébként gyak. minden logikai feladvány fent van a youtubon qest névvel... -
Ragnar360 #12019 ps: kurvajó eddig a thieves, elsö feladat is kba.jónak igérkezik, Vex <3 :DDD
viszont érdekes, mert nem tettek emlitést a sztorijukba, hogy maga a bázis körül miért vannak ellenségek, rögtön a kocsma mellett van egy ajtó valamilyen Vault, mondom benézek erre hülye elllenfelekbe futok - és tényleg az a vicc, hogy csak egy köpésre van a klán székhelyétöl
erre valaki vmit ?:)
Meg lehet tudni, h konkrétan mi az a "átok" - a master sneak trainer(nevét még nemtom) faszául elmondta a dolgokat, de KONKRÉT ESEMÉNYT, nem emlitett, csak hogy van átok és kész, amiböl igy és igy meg úgy ezért és ezért lenne jo kitörni -
#12018 Az a drágaköves küldi idegesítő... úgy küszöböltem ki
hogy nem vettem fel egyet se, semelyik barlangban meg
sehol és így nem kaptam meg küldetést. -
IXEMGabeo #12017 szevasz, őő nézd meg a szimbólumok közül melyik hiányzik, ami fent van azok maradnak úgy a hiányzó rész pedig a kígyó, ha jól emlékszem...
amúgy, ha nem megy akkor ott a Youtube.
Tegnap Avilsundban rájöttem a 4 szimbólum miképp jött össze:) elolvastam a Frija és a Holgeir regényét és ott voltak benne az állatnevek:) eagle, snake, fish, snake... -
#12016 Nekem sem tetszik, a dwarven sokkal szebb, ahogy sok steel armor is. -
Kingnandi #12015 Sziasztok! :) még az elején elakadtam... bleak falls templomba a golden clawot kell megtalálnom, na már most bennt eljutottam 1 kapuig ami zárva van előtte van nyitó ami csapda mert nyilakat lő ki balra tőle van 3 úgynevezett "pillar" aminek 3 oldala van de sehogyse tudok átmenni rajta. valaki nemtud segíteni? előre is köszönöm -
Ragnar360 #12014 Saga Jr: miért lenne ratyi és bénan kinézö a dragon armor ?:D
SQJ: Thief guildet miért nem lehet befejzni?
btw van náluk egy quest, hogy becomme a full member of the thieves guild
MIND A 24 UNSUAL GEMET MEGKELL TALALNI H ELTÜNJÜN na nemáááár :DD
eddig nekem van 4 darab - ad majd ez valamit, v csak bestuckolt vmi a quest listán, ez a válj teljes tagúvá a tolvbajok klánjában dolog, ez milesz, ad valamit érte? -
#12013 Tévedtem, asszem ultrán lőttem őket.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1292131626&no=5290 -
SaGa Jr #12012 Mondjuk megnézed az uesp.net-en a skyrim feladatai között. -
hegege #12011 És azt "hogy" honnan tudjam mi az id-je?.. -
#12010 Ok, majd ha hazértem. :) Egyébként tetetm fel anno, csak isten tudja hány oldallal ezelőtt. A megjelenés napjától számítva 1 hétvégén asszem. -
Nagydög #12009 Malor. Konzolbol allitsd befejezettre a kuldetest, azt csok! -
hegege #12008 Olyankor mi van mikor Farkas-nak kell 1 dungeont kitisztítani (de sztem én elöbb voltam ott), majd visszamenve hozzá nem tudom "befejezettnek" tettetni a küldit ,viszont a game elrakta mint completed quest, de ugy ,hogy a clear xy dungeon ki van pipálva, a talk to Farkas meg nincs..A probléma ott van,hogy a többiektől nem tudok questet felvenni,mert mind azt mondja elöbb fejezzem be azt ..