The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"the word from Bethesda is that the next Skyrim patch will arrive around the week of 28 November."
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/*======================================================================================
"USER" ADJUSTABLE SETTINGS
======================================================================================*/
// TODO: Normalize values to be on a human range scale, whole numbers prefered, decimals usable for micro adjustments
// These values should have min/max limit checks included in their functions, so that the end user doesn't get crazy results
/*------------------------------------------------------------------------------
SHADER SELECTION
------------------------------------------------------------------------------*/
// To disable / enable effects
// 0 = Disable | 1 = Enable
#define USE_ANTI_ALIASING 1
#define USE_PRE_SHARPEN 1
// HDR NOT COMPLETED!!!
#define USE_HDR 0
#define USE_BLOOM 0
#define USE_TECHNICOLOR 1
#define USE_TONEMAP 1
#define USE_SEPIA 0
#define USE_VIGNETTE 0
// For use with Anaglyphic 3D glasses!!!
#define USE_ANAGLYPH 0
#define USE_POST_SHARPEN 1
#define USE_FINAL_LIMITER 0
/*------------------------------------------------------------------------------
FXAA QUALITY SELECTION
------------------------------------------------------------------------------*/
// Set from 1 to 9 to balance between performance and quality
// Performance [ 1 < 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 > 9 ] Quality
#define FXAA_QUALITY__PRESET 9
FXAA SHADER
// Set from 1 to 9 to balance between minimum and maximum amount of anti aliasing blur
// Minimum [ 1 < 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 > 9 ] Maximum
float fxaaQualitySubpix = 5;
// Set from 1 to 9 to balance between performance and strenght, affects AA processing based on contrast
// Performance [ 1 < 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 > 9 ] Strenght
float fxaaQualityEdgeThreshold = 9;
// Set from 1 to 9 to balance between performance and strenght, affects AA processing on dark edges
// Performance [ 1 < 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 > 9 ] Strenght
float fxaaQualityEdgeThresholdMin = 9;
PRE_SHARPEN
//For higher precision in the calculation of the edge contours, requires a tiny bit more processing power
// 0 = Disable | 1 = Enable
bool highQualitySharpen = 0;
// Set values to calculate the amount of bluer produced by AA to consider for the sharpening pass
#define AverageBlur 3
#define CoefficientsBlur 3
// Set values of the sharpening amounts
#define SharpenEdge 1
#define SharpenContour 1
BLOOM
// Set from 1 to 9 to select a bloom preset
// NOTE: Preset value 1 to 9 takes control over the next 3 settings!
float BloomPreset = 6;
// Set from 1 to 9 to set the min. level at which the effect starts
float BloomThreshold = 1;
// Set from 1 to 9 to set the width of the effect
float BloomWidth = 1;
// Set from 1 to 9 to set the power of the effect
float BloomPower = 1;
TECHNICOLOR
#define TechniAmount 0.15 // 1.00 = Max
#define TechniPower 4.0 // lower values = whitening
// lower values = stronger channel
#define redNegativeAmount 1.0 // 1.00 = Max
#define greenNegativeAmount 1.0 // 1.00 = Max
#define blueNegativeAmount 1.0 // 1.00 = Max
TONEMAP
#define Gamma 1.03
#define Exposure 0.00
#define Saturation 0.01// use negative values for less saturation.
#define BlueShift 0.00 // Higher = more blue in image.
#define Bleach 0.00 // Bleach bypass, higher = stronger effect
#define Defog 0.000 // Strength of Lens Colors.
#define FogColor float4(0.00, 0.00, 0.00, 0.0) //Lens-style color filters for Blue, Red, Yellow, White.
SEPIA
#define Desertsand // Color Tone, available tones can be seen in ColorTones.PNG (Do not use spaces in the name!)
// Set from 1 to 9 to balance between minimum and maximum amount of above chosen color tone to blend in
#define SepiaPower 1
// Set from 1 to 9 to balance between minimum and maximum amount of grey color to blend in
#define GreyPower 1
VIGNETTE
// Vignette effect, process by which there is loss in clarity towards the corners and sides of the image, like a picture frame
#define VignetteCenter float2(0.500, 0.500) // Center of screen for effect.
#define VignetteRadius 1.00 // lower values = stronger radial effect from center
#define VignetteAmount -0.60 // Strength of black. -2.00 = Max Black, 1.00 = Max White.
ANAGLYPH
// Anaglyph 3D, Set from 1 to 9 to balance between minimum and maximum seperation
#define AnaglyphSeperation 9
// Anaglyph Colors, Set from 1 to 9 to balance between minimum and maximum to match the color of your glasses
//AnaglyphRed goes to the right, AnaglyphGreen and AnaglyphBlue are mixed to the left
#define AnaglyphRed 1
#define AnaglyphGreen 1
#define AnaglyphBlue 1
POST_SHARPEN
// Controls additional sharpening applied after previous processing. Strength should be max 0.25!
float Sharpen = 0.10;
FINAL_LIMITER
// Controls the strenght of the limiter. 1.000 for default setting
int LimiterStrenght = 1.000;
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
fagy enchant fegyveren lassít, vagy ez csak spellel mûködik? perpill absorb health és paralyze van rajtuk, de ebbõl elõbbi felesleges, valamint baromi gyorsan eszi tölteteket, és van anyagom csinálni egy új szettet, csak nem tudom paralyze mellé mi lenne a nyerõ.
"The trees move. Do you not see it?"
Parasite Eve 2, best game EVER!
igazából mindegy melyik faj ad archery-re, fõleg h
válaszd aki neked szimpatikus, vagy ha min-maxolsz, akkor akinek a legjobb bónuszai vannak. (protip: Breton vagy Orc)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
valami ötlet? orc vagoyk és a berserker az most napi cd-n van
más, láma kérdés lehet: de a játék elején a karakter kinézetét tudom majd változtatni, vagy minden fajbol megvan hogy néz ki a male és a female és ennyi ? a guidebol ez jött le, mikor beleovlastam és mutatja a képeket...
Nordot fogok szerintem kezdeni, es valszeg hunter beallítotságu prot faragok belöle, tudom nem az a erõssége az északi népnek, viszont jo kis fagy resit meg ad és ahogy elképzelem, miért ne születhetne egy legenda, az északi törzs nemes vadászáról, aki meghoditja majd az erdöket és a fagyos tundrakat 😊))
ps: mert ugye szinten par kep alapjan nyilatkozom, de az(ok) a fajok amik az archeryre adnak alapjárton elég gonosz kinézetük volt igy fejre 😊
Én Ysoldát. Mindig, amikor megyek haza, ad pénzt. Jó vagyok az ágyban, na 😄
2. Meg kell csinálnod az aktuális hölgyhöz tartozó küldetéseket. Én pl Muiri-t vettem el, ehhez a Dark Brotherhood elsõ küldetéseit kellett megcsinálnom.
Ezek után lehet bekérdezni az adott nõnél.
[merlinw.org]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
hétvége van és mindenki inkabb jatszik ?! MaRe, meg a többiek is eltüntek ? :o
Nekem eddig is tól-ig volt belõve. Én lõttem be. Nem is volt vele semmi gond, egészen idáig. Mivel a win egy külön meghajtón van, különösebben nem érdekel, hogy az XP mennyire szeret terpeszkedni, nem töri a meghajtót, csak az adott fájlon belül. Tegye.
Nem kísérleteztem sokat. Mivel õ maga 3,5 GB os lapfájlt csinált, én is csináltam egy 3500MB-os rést neki. A játék akadt, így hagytam, hagy csináljon amit akar. Viszont most már elmondhatom - egy órányi menetelés után -, hogy tökéletes. No, megyek vissza, mert...
SaGa, azt mond meg, büdös a szám, vagy mi a rosseb, mert nem állnak szóba a csajok velem, fûzöm Ysoldát, mint a vadászbakancsot, de nem kapok semmi plusz csajozós dumát, 'miér?
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
csak így ízelítõnek, pár dolog amiket beledobhatsz dolgokba max enchantingon + 25% bónuszt adó bolti piával:
+70 health/mana/stamina
+45%(!) sebzés egy-/kétkezes fegyverre/íjjal (ezt négy dologba rakhatod!)
+45% lockpick/pickpocket
+28% tárgyak tápolásához blacksmith-el, aminek segítségével perpill Daedric kardjaim 346-ot sebeznek alapból - és még nincs is maxon one-handed
szóval... enchanting megéri. nagyon.
Lopakodós karakteremmel kiáltásokból én a sima lökdösõset használtam legtöbbet harcban, mert igen gyorsan újratölt. A második a sorban a whisper volt, ezzel mindig el lehetett érni nagyon gyorsan hogy az engem keresõk tévútra menjenek, aztán amint hátat fordítottak ment is a nyaknyiszálás.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Nekem is 41 óra eddig, de úgy, hogy csak a fõszált és a mellék-kalandokat csinálom, egyik guild-be se léptem még be!
Ha bemész a skill-ekhez minden perk leírását el tudod olvasni.
Eddig semmi értlemes összehozására nem volt esélye, mert 30 táján van a level. Mondjuk most esik le, hogy ezidáig 0 lelket zártam kõbe...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bár elég könnyû,lehet feljebb kellene tennem expertre.
96ot sebez a glass bow-om,sneakbõl a közepes ellenfelek 1 lövés a keményebbek max 5-6.Viszont,ha észrevesznek akkor baj van.A medve pl. alig döglik.
Találkoztam vámpírokkal.Hogy kapom el a kórt?3-an voltak vhogy egyik sem akart megharapni.Nem mintha azt akarnám,csak csodálkoztam.
Shoutokból ti mit használtok legtöbbször?Nálam a Marked for Death überel mindent.Egyszerû Debuff,csökkenti az armort,nagyobb a sebzés.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mikor meg berendezed az új fõhadiszállást akkor ott a saját lakrészedben a ládán lesz egy egész jóféle kesztyû is. A power pedig amit említettem ott szerepel a power listában, egy nagyon erõs assassin szellemét idézi meg aki segít a harcban.
[merlinw.org]
Töltetszám nincs vérteknél és ékszereknél. Az csak fegyvereknél van és a sebzésekhez, támadásokkal összefüggõ hatásokhoz kapcsolódik.
A tárgy anyaga semmilyen kihatással nincs a készíthetõ varázstárgy erejére.
A hatásfok az enchanting skill és a felhasznált lélek erejétõl függ (alapot az enchanting határozza meg, a teljes hatást meg a lélek ereje amit belefoglalsz). Egy másik érdekesség még, hogy miután megvan a legerõsebb enchanting perk amivel 2 effekt is belefoglalható egy tárgyba, a második effekt mindig kicsit tuningolja az elsõt is (csak önálló hatásokra igaz, az olyanokra amik eleve két hatást tesznek bele egy tárgyba, ott a második hatás mindig fixen alacsony marad mindentõl függetlenül). Így elõfordulhat hogy például maximalizált enchanting mellett egy sebzõ hatás önmagában mondjuk 50-es lenne de ha egy másikat is beletesz mellé az ember akkor mindkettõ magasabb lesz. Vértek és ékszerek esetében jobban megnyilvánul az erõsödés ami akár 20%-os (már az eredeti értéknél 20%-al magasabb) összhatást eredményezhet. Nagyon megéri tehát minden pont belefektetése az enchanting skill-be és perk-jeibe, mert sokszorosan megtérül. Ha meg még az ember készít vagy talál enchanting turbózó lötyit és tárgyakat akkor még tovább erõsítheti a készíthetõ tárgyakat, így kreálva nagyon durva cuccokat.
de ha nagyon kell - hordj magadnál egy pajzsot.
Na mindegy, megvan a BS 100skill.
viszont addig is kíváncsi vagyok : csak férfival lehet lenni , dovahnkin-nal ?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
(Kétkezes harcom 60 felett, nekifutásból tudok zúzni. A blokkom az alacsony, még 40 sincs...)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Meglehetõsen prózai a megoldás a lagolásra.
Csak rá kellett jönni. Ehhez köszönöm a jószándékú segítségeket, mert azok nélkül nem jutottam volna el a megoldáshoz. (Remélem nem örülök hamar)
A lapozófájlt a win kezelje!
Azon a meghajtón, amin a játékot futtatod, szintén legyen lapozófájl.
Az ini fájlokat érdemes kicsit megpiszkálni, de azok csak a szebb grafot befolyásolják.
Remélem, érdekel is benneteket.
Leírom, hogy egy 5570-es kártyával mit tud a játék.
1280x1024, 8xAA, 16xAni, texture és Decal, High, Blur, meg Shadows Medium. A látótávolság mind max. 60-70 fps-el zizzen, lagolás, akadások és fagyások nélkül.
Úgyhogy, most örülünk, és megyünk lenyomni a rosszaságokat.
Csókolom, Csókolom, Laci
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki