30713
TES
-
#12287 Ez azért van, mert a mai fiatalok azt hiszik Ők az első számítógépen felnőtt generáció, pedig mi vagyunk azok :) -
#12286 Sztereotipia. Pedig a jatekosok atlegeletkora sokkal magasabb, mint a legtobb ember altal tippelt 18-24 ev. -
#12285 Nem tudnak meghalni a companionok, mert amint elfogy az életük megpihennek és az ellenség otthagyja regenerálódni, amennyiben tényleg meghalt, azt a karakter gyakta le harc közben. -
#12284 Én is beszállok; 51.
De, a francba, csak biológiailag.
Agyam, 10. -
IXEMGabeo #12283 húha, nagy sebzéssel nem lenne rossz ez az ebony blade:) sajnos csak 15-öt sebez pedig, ha ellenfelet kaszabolok vele visszatöltődik az életem a vér miatt...:) klafa nagyon -
#12282 Mindig ezzel a meghalnak akompányionok szöveggel jöttök. Nekem pl. bármelyiket ott merem hagyni a legmurvább csatában, mert simán legyaknak MINDENT, de még a sárkányokat is. Nem figyelsz kis ideig rájuk, kitakarítják a fél dungit, ahol éppen kutatsz-matatsz. :D -
Tibbor #12281 Miért lenne durva? :) Én is Skyrim-ezek és jelentem: 54... -
#12280 Igen néztem hogy kb a többi provincia 40-50% részlete van meg. Ha le van zárva a fő cella és nem lehet kibővíteni akkor vesztes ügy.
Pl Morrowind-nak a hegyek után vége a szigetnek már csak egy kis darabkája van meg. Így azt mondom vagy fejezték volna be vagy ne csinálták volna ennyire se meg.
Mert én nyitok egy utat hogy átmehessenek a játékosok de ha nem tudom befejezni a területet teljesen, neki sem kezdek.
Bár ha megnyitnánk egy mod-al a teljes meglévő plusz területet lehetne barangolni mert kb a Skyrim 3-4-szeres terület. -
#12279 Röhej!
Mint egy kisgyerek, úgy örültem, hogy megfogadva a tanácsod, leszedtem a wrye bash-t - amit egyébként nem tudtam, hogy már van. Ez persze semmit nem von le a segítséged nagyságából -, és simán átneveztem, sőt, megkérdezte, hogy honnan akarom, hogy folytassa a számozást.
Mondom, sinen vagyunk, mint Beethoven, mikor megőrült. Erre a büdös, szemét, redvás, tyúkszaros, fingszagú, rossebb mentés folytatja ott ahol abbahagyta. Az átnevezetteket is, és a továbbiakat is, 240 egynéhánytól.
Majdnem elsírtam magam. -
#12278 Igy az a nagy szam, hogy O vagja. :) -
Ragnar360 #12277 tessék? ezt most nem ertem -
#12276 Így már nem is olyan nagy szám, hogy meglepően vágja a fia a Skyrimet, nem? :) -
Ragnar360 #12275 wtff-mekkora volt ez akkor? kb minden npc ugyanazt mondta vagy mi, felfoghatatlan, micsoda adatok :d -
#12274 Én meg fáradt vagyok már az olvasásoshoz is. Te is leírtad... -
#12273 Gondolom random generált volt. -
Ragnar360 #12272 kivancsisagbol néztem adatlapot, 50-55, tényleg igaz ? meglepöen durva:)
hihetetlen :) -
Ragnar360 #12271 :) Elnézést - de vágja nagyon a Skyrimet, grat :) -
Ragnar360 #12270 Jah, azt én is variálni szoktam -
SaGa #12269 SaGa Jr a fiam...
Amúgy az a bizonyos mintázat fellelhető az usep.net megfelelő oldalán... -
Tibbor #12268 Na látod, ez fel se tűnt eddig.Otthon megnézem én is!Engem sokszor az zavar, ha több questet is aktuálissá teszek egyszerre, azt se tudom, az iránytűn melyiket látom?Ezért többnyire egyet hagyok meg. -
Ragnar360 #12267 btw SaGa vs SaGa Jr - ez miez?:dd mar vmeik nap is akartam kérdezni, lehet csak nekem tünt fel ?:)) -
Ragnar360 #12266 valaki irta vkinek, hogy jegyezze meg melyik a főszál küldetés...
nemtudom ti észrevettétek-e, de én elég hamar, HOGY az összes küldetés megvan különböztetve a játékban, a pause képernyön ahol ott a quest lista
Főszál, side quest, guild quest, daedra quest - kb ezek a kategóriák vannak (miscet nem mondom mert minek, az ott van)
Namár most, ha lapoztok a questek közt fel, le és ha megnézitek az egyiket mondjuk, akkor jobb oldalt, a küldetés részletes leírásánál - a FEJLÉCBEN látható egy BIZONYOS MINTÁZAT
Szerintem krvajó, hasznos kis dolog - igy pl tegnap egyböl tudtam, hogy egy Daedra questet szedtem fel - a főszálnak asszem vmi sárkányos a jele, a guildeknek egyedi, stb stb.
Remelem vkinek segitett :) -
SaGa #12265 Igazából nem olyan sok az. A motor úgy van megalkotva, hogy nif fájlokból rak össze mindent, azok meg nem túl nagyok. Ami méretesebb, azok a texturák, amiket ráfeszít a modellekre, de ezekből sem kell túl sok a tereprendezéshez. Van pártíz fajta kő, fa, bokor, út minta, stb. A terep maga ezekből van összerakva, azaz mindenütt fel van jegyezve a megfelelő adatfájlban, hogy "itt a 27-es számú kő van ebben a pozícióban és irányban". Pár szám az egész... -
#12264 Igen, az Arenaban vegigverekedtel es pofozkodtal a teljes Birodalmon a karakterrel. -
SaGa #12263 Igen. Minden provinciában volt valami feladat, így ellátogathattál mindenhova, de nem az volt a legtöbb helyszínt és szereplőt tartalmazó, hanem a második, a Daggerfall. ha jól emlékszem, 15ezer város, falu és véleltlengenerált dungeon (persze az akkori minőségben) és 750000-nél (hétszázötvenezer) több npc. 487000 négyzetkilométer alapterület. Szép provincia. A Morrowind ennek 0.01%-a. Az Oblivion és a Skyrim még ennél is kisebb. -
Én erről lemaradtam:) de remélem tényleg így van. Bár ez elég sok helyet foglalhat le a játék fájl-ban. -
Ragnar360 #12261 na tegnap/este alig haladtam vmit, soakig elvoltam foglalva melyik avatar xart szedjem le, lehet egyiket se kellett volna, de jolvan az:d
Thieves elsö küldetése: elég gyengének érzem a tolvajom, a Mercenaryk gyengék, sok az életem, és üthetnek sokaig mire elérnek bármit is, DE viszont ilyen sok lenne az életük - a viszonylag még tápos nyilammal is elég sok kell beléjük
Aztan gondoltam kiprobalom a hátbaszúrást tőrrel, 15x sebzés, a fegyver sebzése tizenvalamennyi, rácsaptam, de szart se ért
és érdekes volt, light armorba megyek, vannak bonusaim ruhakon meg mittomén, gugolva is megyek és FAHÁZ és kopog a TALPAM :D a padlón és elég könnyen meghallottak - a Silent Roll az fasza, de nem lehet mindig azzal közlekedni, nehezen tudtam megközeliteni öket hátulrol h ne hallják meg...
Jol néz ki a thieves ruha, ebbe megyek, mégha gyengébb is a sajatomtol, lore az lore :d - egyik sajat cuccomon pl van +20% bow damage, de sztem még azzal is soknak éreztem volna amit beléjük kell lőni nyillal, h megmurdáljonak -
Tibbor #12260 Eszemben volt, de sajnos mezőn lepett meg a dög.Pedig a harmadik sárkányom lehetett volna...! :( -
Árnyvadász #12259 Nekem úgy rémlik, hogy az első Elder Scrolls rész (Arena) egész Tamrielt tartalmazza. Persze lehet rosszul tudom, csak ezt olvastam az SG TES történelem cikkében. Magával a játékkal csak egy ismerősnél mászkáltam 30 percet akkoriban. Szóval nem tudom ez igaz e.
-
SaGa #12258 Fedezékbe bújsz és amikor fújt egyet, kiugrasz. belelősz kettőt, majd vissza a fedezékbe. Szép lassan elfogy. -
SaGa #12257 Van a neten egy video, itt is belinkelték legalább kétszer, amiben valaki átrepült a korábbi játékok területei felett a skyrimben. A többi provincia nincs teljesen kidolgozva, csak a domborzat van meg, de ott vanak a szükséges cellák, azokon belül a dombok, hegyek... -
Tibbor #12256 Nyugtassatok meg!9-es szintű harcos vagyok, tegnap kísérő nélkül meglepett egy tűzokádó sárkány, elég hamar megfektetett.Ez mennyire gáz?Íjjal képtelen vagyok követni, ha meg leszáll, egyedül túl sok nekem.Másnak hogy mentek az efféle randik? -
#12255 Hivatalos mod volt, de a Knight of the Nine csomagban még nem volt benne.
emlékszem Karácsony előtt nem sokkal jelent meg, s egy ideigingyenesen letölthető "karácsonyi ajándék" volt, aztán kértek érte néhány dollárt.
Az állatpreparásást nem a hősünk végezte, a személyzethet tartozott egy dunmer, akinek különböző trófeákat adhattunk, s ő "ki is állította" a preparátumot - jól nézett ki, valódi kastéy volt, s akár első útja oda vezethetett a hősünknek (bár miért kapna a börtönből szabadult csóró azonnal egy kastélyt).
Szóval az nem egy rajongói mod volt, a Knight of the Nine csomagból kimaradt a harcosoknak szánt menedék - ez volt az.
Mágusok ugye fönt északon kaptak egy tornyot, teleportokkal, tolvajok Anvil alatt költözhettek be egy barlang rendszerbe (oktatók, kereskedők társaságában), és még egy vámpír-lakosztály is volt a mod csomagban (egy állandóan alvó necromantával, hogy ne legyen gond a táplálkozás) -
#12254 Ja, 32e aranyam volt. Experten tanított, két szintlépéssel, cca. 2200/db.
Ne számoljuk össze, mert sikítófrászt kapok!
'Monnyuk, most már megint van, közel 10 lepedő, de én nem encsantolok, csatangolok.
Kinyírok egy erődöt, ahová mennem kell, aztán amit birok vissza a városba. Elad, majd gyorsba vissza a "tetthelyre". Igaz, most szívtam ezzel, mert a felderített vár ellenkező oldalára tett vissza, és a körbelovaglás fél óra volt. :) -
#12253 Azzal nem találkoztam, de elég jól hangzik:) -
#12252 Nyilván én arra gondoltam hogy egyes modok finomításához, beillesztéséhez a CK-re van szükség. Hogy ne bóvli legyen, pl az említett nude mod-hoz hiába van textúra ha nincs modell.
"Ha tényleg benne van az egész kontinens a Skyrim terében, neki lehet állni összerakni."
Itt mire gondolnak?
Benne van a fájl-okban a terület csak nincs kidolgozva?
Vagy csak ezt nem értem pontosan, mert erről nem halottam. -
Tibbor #12251 Tökéletesen egyetértek.Volt szerencsém belekóstolni több pályaszerkesztőbe is(FPS, RPG egyaránt), őrületes meló.Ahhoz pedig, hogy egy valamirevaló RPG mod létrejöjjön, évek kellenek és legalább egy összehangolt csapat.Ma már nem vágnék bele nagyobb projectbe, holott lényegesen felhasználóbarátabbak a szerkesztők, mint régen. -
SaGa #12250 Amúgy ilyen modokból több is van, nekem az Aran-Mathi jött be legjobban. Egy Ayleid rom IC közelében, a tó parton. Alap verzióban 3 őr swordmaiden, meg két társalkodónő jár hozzá, saját napirenddel. Járőröznek, kajálnak, alszanak, beszélgetnek, olvasgatnak, stb... A CSR moddal kiegészítve lehet a felszerelésüket, ruhájukat cserélgetni. Készült belőle nekromanta verzió az ehhez illő személyzettel és kiegészítőkkel.
Uszoda, edzőterem (megidézhető edzőpartnerekkel) alkímiai labor, enchant oltár, oblivion kapu, és rengeteg láda, polc, kiállító szekrény... -
#12249 Ja igen, na hát én ilyenek modokban bízok a skyrim esetében is:) -
#12248 Hja nem, ez a magus torony volt. Teves :)