The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
VAN EGY MOD AMI A KERESKEDÕKNEK AD több aranyat. írják hogy amikor a launcsrt indítjuk akkor ott valamilyen módon lehet választani a data fileok között /hogy aktiváljuk/
de én nem látok ilyen opciót a laincherben! esetleg valamilyen parancssort kell valamelyik .ini be beírni hogy láthatóak legyenek a data fileok !
Az italok is megoldást jelenthetnek, fõleg ha te készíted megfelelõen magas és jól összerakott (magyarán pakoltál ide perk-eket rendesen) alchemy-vel.
Vagy ugye mindig ott van az alacsony szintû mindenféle ward-ok és mágikus pajzsok használata varázslatként amikbõl novice szintek is vannak.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
PSN ID: Lord_Mortanius
Kimenni még kitudok, de visszamenni igen nehéz, néha fél percet kell várni, többször kell próbálkozni. Néha meg szimplán kifagy...
Valamirõl lemaradtam? Milyen képességet vagy mit kéne itt még felhúzni egészen pontosan?
PSN ID: Lord_Mortanius
DE 2 féle verziót lehet leszedni !
Van az 1024-es verzió és van a 2048-as verzió !
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Egy részt rajta van a Skyrim Texture pack és a másik a Landscape texture pack ugye alapból a landscape a vanila 512x512 szóval van a 1024-es és a 2048-as beállitás ami a képeken van az a 2048-as landscape textura !
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Más. Felfele menet a szakállasokhoz jött egy blood dragon. Nem semmi kihívás volt, ha nem lett volna ott az a jégtroll, akkor nekem annyi. Segítõ nélkül teljsen reménytelen kinyírni még 2x szinten is egyedül, vele is alig ment (irreálisan sok HP-ja van a segítõnek). Mondjuk lehet, hogy azért, mert 0% immunitásom volt, csak ~15% fire volt potionbõl. Ha a pajzsos perk meglett volna, az talán segítene.
viszont kapnék egy bontatlan Skyrimet, soundtrack ostt(igaz csak az a 5 szam van rajta) meg képeslapot skyrimeset - sajna nyaklánc már nincs 😞 de még igy is jó)
ja és x360ról van szó ugyebár - probalom vigasztalni magam, hogy késöbb ugyis tudok Black Opsot venni 4-5kért is majd, meg hogy jol döntök
mondjatok erre valami jot 😊
- nekem is ez van, sõt más menüpontoknál is elõfordult már - mintha akkor rendesen mûködne, ha csak az elválasztó vonalon kattintok, amikor aktív lesz a menüpont. Az a gyanúm, összefügg az alt+tab -al, mintha utána keletkezett volna ez a bug (az alt+tab után, nekem nem történik semmi, marad a kép, pedig többször is nyomogatva próbáltam már).
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Windhelm-i házban szerintem nem is ez a legjobb, hanem teljesen berendezve egy nagy halom tárolót kapsz (falit, asztalit, szekrényeket, polcokat és öltöztethetõ babákat amiken kiállíthatod a páncélokat). De persze az ingyen kavicsok sem rosszak ám. 😊
Amúgy ezt a black start csak egyszer tudom használni? Vagy sokszor, csak fel kell tölteni?
Windhelmben vettem házat, kértem hozzá encsant szobát és kaptam egy csomó gemet 😄
Akkor hibásan szerepel ott. A daedric az erõsebb. A dragonbone páncél az ebony és a daedric között van és bár a dragonbone armor könnyebb, kellõen magas heavy armor mellett ez értelmét veszti mert a megfelelõ perk esetén a páncél tömege semmit nem számít (nem terheli a karaktered ha ugyanazon szet darabjait viseled).
Lélekfogás igen egyszerû. A leendõ célpontra rávarázsolsz (lehetõleg közelrõl mert a hatótávja kicsi) egy soultrap varázslatot és kinyírod mielõtt lejár a varázslat hatása. Ekkor ha van nálad megfelelõ üres lélekkõ (mindegyikbe csak 1 lélek fér bele) akkor a lélek belekerül.
A fegyver és vért tuningolása (köszörûnél és munkapadnál) a smithing skill-ed értékétõl függ. Minél magasabb annál jobb minõséget tudsz elõcsalni (90-tõl már legendary fokozatú lesz a cucc bár érdekes módon nem minden tárgynak legendary a vége, van ami csak flawless-ig tuningolható). Ez a fajta tuningolás csak az eszköz alap értékeit befolyásolja, az enchanting hatásfokát nem. Amit viszont jó tudni, hogy ha 100 feletti a skill értéked smithing-bõl és úgy készítesz egy eszközt a kohónál/üllõnél, akkor annak az alaptulajdonságai eleve magasabbak lesznek és ezt a magasabb értéket tudod aztán tovább tuningolni.
Bemasolod eloszor a FXAA Injector-t a jatek fokonyvtaraba, felulirod a konfiguracios fajlt majd a jatekon belul a pause funkciobillentyuvel tudod valtani a kinezetet.
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
A varazslatnal alap 60 sec van ra a fegyvernel az enchant erejetol fugg ez az ido.
Ha megutod az ellenfelet ilyen karddal vagy ravarazsolsz, akkor a korvonala keken vilagit. Ha ilyenkor megolod latsz egy szep effectet, hogy a lelek feled aramlik. Ilyenkor belekerul a lelke egy ures lelekkobe. (Soul Gem)
Nem próbáltam még amúgy, de gondolom így van.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
(HD 4830 amúgy a vga)
★ 汤姆 李
SaGa Jr :
Ezeket e lelkeket hogyan kell befogni, mert nem nagyon értem.