The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ezen beszartam bro. Azert remelem pedomaci meg trollface nem kacsint majd le valamelyik barlangrajzrol a jatekban.

Fpocok
Gauldur fragment, illetve soul gem fragmenteket nem lehet eladni?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Molnibalage
Ehhez gondolom már kell VGA.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

* a data files opció szürke nálam
en ugy ertresultem hogy nem, peldaul egy cshovesnek sokkal kissebb lelke van mint a burzsujoknak. Ezen logika menten elindulva peldaul ajarll lelke legalabb negyszer akkora kell legyen, mint a csovese. kis penz kis lelek a jarl lelket meg akkora hogy hiaba probaltam a palackba belerakni, nem ment, de talaltam teli palackot, az jo volt a kesembe.

A páncél egyáltalán nem véd a mágiával szemben, arra mágia ellenállás kell.
! az ?
HELP !
VAN EGY MOD AMI A KERESKEDÕKNEK AD több aranyat. írják hogy amikor a launcsrt indítjuk akkor ott valamilyen módon lehet választani a data fileok között /hogy aktiváljuk/
de én nem látok ilyen opciót a laincherben! esetleg valamilyen parancssort kell valamelyik .ini be beírni hogy láthatóak legyenek a data fileok !
Lehet ha van megfelelõ hatásod amit beépíts. Ha még nem szedtél szét olyan mágikus tárgyat ami ilyesmit adott akkor készíteni sem tudsz.

Az italok is megoldást jelenthetnek, fõleg ha te készíted megfelelõen magas és jól összerakott (magyarán pakoltál ide perk-eket rendesen) alchemy-vel.

Vagy ugye mindig ott van az alacsony szintû mindenféle ward-ok és mágikus pajzsok használata varázslatként amikbõl novice szintek is vannak.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Molnibalage
Vagy hozz létre olyan vértet gyûrût, ami ad rezisztanicát, vagy vedd le a cuccaidet és öltözz a kihívásnak megfelelõen. Potion is adhet bónuszt és tárgy is. Van olyan pajzsos skill, ami alaból ad a pajzs használat estén védelemet elemek és mágia ellen. Még egyiket sem értem el, de ezek minimális kombinációjával is elég sokat össze lehet hozni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

wesker24
Na ez a 2048-as Landscape Texture pack Update verziója !

Thx! Enchanting skill-nél lehet ezeket?

PSN ID: Lord_Mortanius

Magh
Befagyott a favourite menüm, nem tudok se kivenni se berakni. Eddig jól ment (tört verzió). Eredetinél is elõfordul?

Molnibalage
Mágia rezisztancia nem ártana, vagy tûz és egyebek. A magas páncél érték semmit sem véd a mágia ellen tudtommal.

Molnibalage
XP64.

Kimenni még kitudok, de visszamenni igen nehéz, néha fél percet kell várni, többször kell próbálkozni. Néha meg szimplán kifagy...

Hi! 30-as szint, Dragon armor, a heavy armor képesség is nagyon fel van tolva és mégis vannak mágusok akik egy-két lövéssel szétkapnak.
Valamirõl lemaradtam? Milyen képességet vagy mit kéne itt még felhúzni egészen pontosan?

PSN ID: Lord_Mortanius

wesker24
Hoppé de most látom van hozzá javitás amit ráhet rakni még plusszba erre a landscape textura packra ami sokkal természetesebb és jobban néz ki na azt meg is nézzük mindjárt !
oks, köszi!😊

wesker24
Jah ez a landscape texture pack WIP verziója !

DE 2 féle verziót lehet leszedni !

Van az 1024-es verzió és van a 2048-as verzió !
wesker24
Nálam abszolut nem tölt többet nálam kb 30-45 sec a töltési idö !
yesname
Ez a landscape WIP textúrapakk? Azt nézegetem én is, de nagyon rossz. Pontatlan illesztéseket találtam benne, ami zavaró számomra. Plusz a földön elnyomott cigaretta csikket 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Nem rossz ez az FXAA sokkal élénkebb lesz tõle a játék, de nem feltétlenül szebb. Nektek nem tölt sokkal többet, pl eddig 20 ms volt ha kimentem a barlangból és újratöltötte Skryimot most vagy 2-3 perc...

Hogy érted hogy nem mûködik? Milyen operációs rendszered van? Nálam Win7-en szuperál az Alt+Tab simán, amennyiben van megnyitva valami a háttérben (elég csak ha mondjuk egy mappa az vagy egy doksi). Akkor simán használható a dolog. Annyi, hogy visszalépésnél kétszer kell a játékra pörgetni az ablakot, mert elsõre csak egy keretet ad be, de másodikra (mikor Alt+Tab-bal ismét a játékra váltok) már megy is tovább gond nélkül.

wesker24
EZ PC-s grafika csak kicsit túl sok textura mod van rajta !

Egy részt rajta van a Skyrim Texture pack és a másik a Landscape texture pack ugye alapból a landscape a vanila 512x512 szóval van a 1024-es és a 2048-as beállitás ami a képeken van az a 2048-as landscape textura !
Molnibalage
Nem használok alt+tab-ot, mert nem igazán mûködik.

yesname
Na itt is, plusz iszonyat sok részlet veszik el a túlzott FXAA miatt. Vagy ez XBOX?

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Igen, de emberbõl/khajiit-ból/gyíkemberbõl/elfbõl/orkból csak black soul gem-be lehet befogni lelket. Sima lélekkõbe, még ha az grand is, nem.

yesname
Hát ez iszonyat randa szerintem (nem, nem a bal oldalira gondolok). Ez túlszaturált, elmosott mesevilág nekem nem nagyon jön be. A saját beállításaim mérföldekkel jobbak. A jég hidegkék, a szikla szürke, a fenyõ fenyõszínû stb. és nincs agyonsharpenelve. Mondjuk szórakoztam vele 1 órán át. Még szerencse, hgoy nem kell a beállítások megnézéséhez kilépni a játékból. (Persze ízlések és pofonok.)

Molnibalage
Grand lélek ugye bármelyik emberbõl kinyerhetõ? Tehát egy mezei banditából is, nem kell mindig erõs szörny.

Más. Felfele menet a szakállasokhoz jött egy blood dragon. Nem semmi kihívás volt, ha nem lett volna ott az a jégtroll, akkor nekem annyi. Segítõ nélkül teljsen reménytelen kinyírni még 2x szinten is egyedül, vele is alig ment (irreálisan sok HP-ja van a segítõnek). Mondjuk lehet, hogy azért, mert 0% immunitásom volt, csak ~15% fire volt potionbõl. Ha a pajzsos perk meglett volna, az talán segítene.

Ne sokat gondolkozz, hanem add el!

Én nem siratnám 😛
OFF: nagy "aldozatot" kell hoznom, mivel ugytünik mw3-at nemtudom eladni joaron igy kenytelen leszek mw3+black ops-t adni a Skyrimért, elöbbiért nem is, de utóbbitöl nehezen vallok meg aaaahh 😞 mégha nem is tolom mar sokat, de a multija is sokkal jobb mint mw3nak, ott a zombimod is, dlc-k is megvannak, áhhh, a kényszer nagyúr, picsááába

viszont kapnék egy bontatlan Skyrimet, soundtrack ostt(igaz csak az a 5 szam van rajta) meg képeslapot skyrimeset - sajna nyaklánc már nincs 😞 de még igy is jó)
ja és x360ról van szó ugyebár - probalom vigasztalni magam, hogy késöbb ugyis tudok Black Opsot venni 4-5kért is majd, meg hogy jol döntök

mondjatok erre valami jot 😊

tibor16
"Észrevettem egy fura bugot. A MISC-re kattintva nekem egyes árusoknál kilép, csak billentyûzetre léptetve lehet megnyitni õket."
- nekem is ez van, sõt más menüpontoknál is elõfordult már - mintha akkor rendesen mûködne, ha csak az elválasztó vonalon kattintok, amikor aktív lesz a menüpont. Az a gyanúm, összefügg az alt+tab -al, mintha utána keletkezett volna ez a bug (az alt+tab után, nekem nem történik semmi, marad a kép, pedig többször is nyomogatva próbáltam már).

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

A normál lélekkövek és a black soul gem egyszer használható. Tehát ha feltöltesz vele egy lemerült varázstárgyat vagy felhasználod egy enchanting során akkor elveszik. Az Azura's Star nem fog elveszni. Ha használtad akkor csak a lélek ürül ki belõle, de a star megmarad és készen áll az újabb lélek fogadására.

Windhelm-i házban szerintem nem is ez a legjobb, hanem teljesen berendezve egy nagy halom tárolót kapsz (falit, asztalit, szekrényeket, polcokat és öltöztethetõ babákat amiken kiállíthatod a páncélokat). De persze az ingyen kavicsok sem rosszak ám. 😊

Fpocok
Értem.
Amúgy ezt a black start csak egyszer tudom használni? Vagy sokszor, csak fel kell tölteni?

Windhelmben vettem házat, kértem hozzá encsant szobát és kaptam egy csomó gemet 😄

100 a maximum skill érték ameddig fejlõdhetsz. Ellenben mindenféle hatásokkal, amik lehetnek varázslatok, varázstárgyak, italok által, könnyen ezen limit fölé tudod vinni ideiglenesen az értéket (illetve tárgyaknál tartósan is míg viseled a tárgyat).

botos pic*a?😄DD kajak olyan, egyik képen lehet picit latni, hogy az vmi nagy balta vagy ilyesmi

Az amelyik üres és kellõ méretû ahhoz hogy a lélek beleférjen. A töltött köveknél kiírja az inventoryban, hogy milyen szintû lélek van benne. Amire figyelned kell, hogy a nagyobb kövekbe mehetnek kisebb lelkek is, ami igazából pocsékolás, tehát nagy kövek (üres grand soulgem vagy black soulgem) esetén ne azzal a fegyverrel csapkodd a szembe jövõ mackót/farkast/troll-t mert úgy gyengébb lélek kerül a kõbe.

Fpocok
Nem 100 a max?

Fpocok
Van egy macem, amit az abandonhouseban kaptam, ahova be kellett csalogatni a papot. Azzal elvileg ha ölök, feltölti. És melyik követ tölti fel, ha több van nálam egyszerre?

Fpocok:
Akkor hibásan szerepel ott. A daedric az erõsebb. A dragonbone páncél az ebony és a daedric között van és bár a dragonbone armor könnyebb, kellõen magas heavy armor mellett ez értelmét veszti mert a megfelelõ perk esetén a páncél tömege semmit nem számít (nem terheli a karaktered ha ugyanazon szet darabjait viseled).

Lélekfogás igen egyszerû. A leendõ célpontra rávarázsolsz (lehetõleg közelrõl mert a hatótávja kicsi) egy soultrap varázslatot és kinyírod mielõtt lejár a varázslat hatása. Ekkor ha van nálad megfelelõ üres lélekkõ (mindegyikbe csak 1 lélek fér bele) akkor a lélek belekerül.

A fegyver és vért tuningolása (köszörûnél és munkapadnál) a smithing skill-ed értékétõl függ. Minél magasabb annál jobb minõséget tudsz elõcsalni (90-tõl már legendary fokozatú lesz a cucc bár érdekes módon nem minden tárgynak legendary a vége, van ami csak flawless-ig tuningolható). Ez a fajta tuningolás csak az eszköz alap értékeit befolyásolja, az enchanting hatásfokát nem. Amit viszont jó tudni, hogy ha 100 feletti a skill értéked smithing-bõl és úgy készítesz egy eszközt a kohónál/üllõnél, akkor annak az alaptulajdonságai eleve magasabbak lesznek és ezt a magasabb értéket tudod aztán tovább tuningolni.

wesker24

Jakuza001
A jatek alapkonyvtaraba ahol van az indito file is. De kell hozza az FXAA Injector v1.3 is, mert az elobbi link csak a konfiguracios fajlja.

Bemasolod eloszor a FXAA Injector-t a jatek fokonyvtaraba, felulirod a konfiguracios fajlt majd a jatekon belul a pause funkciobillentyuvel tudod valtani a kinezetet.

fegyveren azért gáz sokszor mert akkor bárkit megütsz vele van rá esély hogy elkapod és ha csak grand vagy greater soulgemed van akkor abba rakja bele és lesz belöle common vagy pety ha kis monstert ölsz meg 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Jakuza001
Veszel vagy talalsz ures lelekkoveket, aztan egy olyan targyal amin van Soul Trap (vagy varazslattal) megolsz valakit vagy valamit.
A varazslatnal alap 60 sec van ra a fegyvernel az enchant erejetol fugg ez az ido.
Ha megutod az ellenfelet ilyen karddal vagy ravarazsolsz, akkor a korvonala keken vilagit. Ha ilyenkor megolod latsz egy szep effectet, hogy a lelek feled aramlik. Ilyenkor belekerul a lelke egy ures lelekkobe. (Soul Gem)

Fpocok
Ja meg még valami. Van egy munkapad, ahol javítani lehet, hogy jobbak legyenek a cuccok. Mint amikor a fine daggert csináltam. Van ahhoz egy encsantom, amitõl erõsebb lesz, ha úgy javítok, ha rajtam van... gondolom akkor ezzel is lehet még javítani gearen.

Nem próbáltam még amúgy, de gondolom így van.

Tatyla
hova kell bemásolni vagy mit írjak fölül?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mennyi FPS vesztéssel járnék ha 1440×900-röl váltok 1920x1080-ra?Új monitor lesz csak azért kérdem és pc konfig elvileg maradni fog csak tartok attól,hogy nem fogja bírni vga ezt a felbontást:Sjelenlegi 1440×900-ba megy szépen.
(HD 4830 amúgy a vga)

★ 汤姆 李

Fpocok
Nekem van egy olyan perverzióm, hogy a legtöbb armoros cuccot megcsinálom faszán és úgy írtok a magel.

SaGa Jr :
Ezeket e lelkeket hogyan kell befogni, mert nem nagyon értem.

Viszont ha megvan a heavy armorból a megfelelõ perk, a súly többet nem számít 😊