30713
TES
-
Ragnar360 #12407 huuu arra is emlekszem, nagyon tetszett az is, emlekszem katalogusokba allandoan nezegettem :) -
#12406 az én időmben a westernes lego volt a menő:) -
Ragnar360 #12405 naja, az ára elég kemény:) emlekszem pl mennyire akartam karacsonyra 1x egy szettet, EGYIPTOMI, kedvenc, eröd, csapdak kurvajol nezett, nagy volt stb. 18 ropiert akkor, sok éve :) aztan vmi mast kaptam, de az is 10k volt kb -
#12404 A játékárakra gondoltam, mint olcsóbb :) -
Ragnar360 #12403 en szerettem nagyon, s ebböl jatekba pont, hogy a legosak nemjöttek be, nemsokat probaltam, de pl indiana j. lego meg ezek, nem nyerték el teccésem:) -
#12402 bár mondjuk én csak azt tudom elmondani amit a saját környezetemben látok és igen ismerik, sztem az az egyik olyan játék, ami soha, vagy legalábbis jó darabig, kultúrafüggetlenül a gyermekkor része. -
#12401 Ó, az most divat árú :) mindig is az volt. Nagyon jó a marketingje, mai napig is luxus játékcikk (szerintem), mert kva drága. -
Ragnar360 #12400 ezzel azért vitatkoznék, vagy megkérdezném mire alapozod a olcsobb, jobb elhuzottat, de itt tenyleg nem lenne jo:) nem is szoktam egyébként flamelni ilyenekröl, másról se nagyon mondjuk :)
-
Ragnar360 #12399 good post -
IXEMGabeo #12398 fűű régen nálunk is szokás volt most valahogy be van mindenki fásulva a kis családban OFF vége..régi szép idők. Szerinted amúgy a mai gyerekek tudják egyáltalán mi az a LEGO? -
#12397 Én rendszeresen összeülök a barátaimmal pókerezni, az asszonnyal és barátnőjével labirintusos társasozni. Kellenek ezek, mert különben az ember nem él, hiába lélegzik :)))))
Na de tényleg ON :) -
#12396 én nem fogalmaznék úgy, hogy öregszünk, inkább csak a prioritás változik és ez így van jól -
#12395 "de nem feltetlen a pc a legjobb"
Ezt arra mondom, hogy a jelenlegi generáció végén már a PC elhúzott, és szebb-jobb minőségben (és olcsóbban) kapom meg azt, amit pl X360-ra is megkapnék :) De ettől függetlenül arra is vannak jó cuccok.
De nem akarok belemenni semmilyen flamelésbe, nem azért mondtam :) mindegyik jó és mindenki azzal játszik amivel akar vagy amivel teheti :)
Mindenhol vannak régi motorosok :) Én sok olyan emberrel tartom a kapcsolatot a való életben, akiket anno fórumon meg egyéb játékkal kapcsolatos események kapcsán ismertem meg. Csak van akinek a régi egész hétvégés Royal Rumble meccsek után (amit 6-an nyomtunk egyszerre PS2-n :) ) már csak az azóta született 3 gyerekére van ideje ... ez van, öregszünk :) -
IXEMGabeo #12394 ez nem a Star Wars ahol jelentősége van a tetteinknek...itt elég kevés döntési szituáció van nincs sötét és világos oldal sajnos:S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezt picit sajnálom eddig ugyebár minden küldit bevállaltam, talán egyszer volt olyan, hogy a Divine szobrot kellett egy Deguine nevű iszákosnak ellopni én helyette megmentettem egy kislányt egy gonosz varázsló karmai közül valamelyik barlangban. Még a faterja is jött harcolni velem nem győztem megvédeni:D na ott cselekedtem jól, de House of horrorsnál a Logrufot habozás nélkül megöltem, sőt Hall of the endes csaj, akivel kipucoltunk szintén egy barlangot az pedig megölette velem Markarth city egyik papját, aki ott felügyelte a Hall of the end szobát...na azóta tudok Feedelni, ami visszatölti a staminát sőt kaptam egy Namira ringet is -
#12393 Amikor még kissrác voltam... 40 fillér volt egy kifil, 1 forint 10 fillérért vettük az iskolatejet, 50 fillérért adtak egy gömb fagyit, és két forint volt egy dal:-)
A játék szeretete nem igazán köthető korhoz, legfeljebb az változik, hogy milyen stílusú játékot szeretünk.
Amikor még elérhetetlen volt a számítástechnika, a játékigény akkor is megvolt az idősebb korosztálynál is, s csúnyán szólva a számítógépek elterjedése akaratlanul is belejátszik az egymástól elidegenedés folyamatába.
Ma már nagyon kevesen játszanak klasszikus társasjátékokkal, "csak szórakozásból" kevesen ülnek le kártyázni, a számítógépes játékok űzése meg akaratlanul is kizárja a közelünkben lévőket a gondolatainkól, s ez egy komoly veszély, ami elidegenedésig fajulhat.
Természetesen ez nem egy törvényszerű dolog, de egy PC játékba elég nehéz bevonni a körülöttünk élőket, a gép előtt mindenkinek van egy külön világa - persze mindez nem ennek a topicnak a témája :-) -
hegege #12392 Én se leszek már 35...:) És angolt és rpg-t kenem vágom:)Jah és játszom sokat ..:) -
Ragnar360 #12391 te is vagy ugyanugy konzolon, mert megteheted, nincs ezzel baj, de nem feltetlen a pc a legjobb...nem is kell hogy legjobb legyen :)
de értelek, tudom hogy te is 30+ vagy vagyis régota vagyok en is sg-n, meg gameren is szoktál irni, na pl te is tudod gondolom ott is sok régimotoros van:)
-
#12390 Csak óvatosan az Aventius küldetéssel, ha neked is elveid vannak akkor tudd, hogy az vezet a DB-hez és ott bizony majd ártatlant kell gyilkolni. Bár én gondolkozás és a sztorijuk meghallgatása nélkül a khajit-ot nyírtam ki, lehet rasszista a karakterem:DD -
IXEMGabeo #12389 legfontosabbat kihagytam...Havas, sivár hely...király (Jarl Ulthric) is marha keveset van a helyén:D alig van ember sztem gyorsan továbbállok innen és meglesem Riftent...úgyis 2 küldetésem szól oda és ezt az Aventinus kölyökét meg szeretném csinálni -
IXEMGabeo #12388 erre egy szó van: rutin:)
amúgy kalandozz csak Markarth city nekem nagyon bejött főleg a küldetések...
ez a Windhelm ahol most vagyok:D egyetlen értelmes küldetés volt eddig ez a nyomozósdi, egy csaj, akit meggyilkoltak, de ez se volt nehéz, meg egy potiont kellett megszerezni az öregnek a barlangból, Aventinus van még más nem is van:S:S -
#12387 'Mosmá, 'hóttá nyílvánítottam.
Autókról még egy szó, aztán tényleg megyek hullát rabolni.
A Michaelisz Norbi mondta, hogy neki nagyobb feszkó volt a szimben a rajt, mint később az élesben. Komolyan, nagyon sokan mondják, hogy a fene eszi őket a rajtnál.
'Nemtom, miből voltam, de nekem a rajtoknál (élőben), a 100at nem érte el a pulzusom. Most, a szimekben sem izgulok jobban. (Talán egy kicsit. 101)
Olyan lehettem, mint Kimi.
Most 'má aztán gyilokra fel. -
IXEMGabeo #12386 muszáj vagy megölni:) az egy jóféle küldi volt -
#12385 Nálam csak a "nagy" konzolok maradtak ki. Nem hiába!
Amíg tudok gépet építeni, jót, addig nem érdekel, hogy valami csak konzolra jön ki. Élő példa a Skyrim. Vagy F1, GTR2. Erre modot csináltam, csak mindenki összeszarta magát, hogy hosszútávú versenyeken kell indulni.
Német- Francia honban nem férsz be egy ilyen versenyre. Igaz, én egyszer befértem, és beleülhettem egy LMP1 Audi R8asba, egy négy órás Le Mans-i versenyre, és második lettem, úgy, hogy 3 órán át én vezettem. Kaptam egy defektet, és már csak a másodikra lettem jó. De ott a 20. helyezett pont olyan jól érezte magát, mint az első.
SKYRIM ON AIR! -
IXEMGabeo #12384 de neked könnyű, mert te autóversenyző voltál:D -
#12383 Talan itt meg nem volt, ha igen, bocs.
-
#12382 Bocs, Azura Csillaga!
Nagy csé. -
#12381 Nálam van 20 hónapos gyerek, fiatal feleség, Én meg 33 leszek ebben a hónapban ... és kb 20 éve játszom :)
Mondjuk mára már nincs igazán sok időm, eténként 22-23 óra után tudok 1-2 órát játszani ... valamikor kicsit kevesebbet vagy semmit, valamikor többet ... változó... de nem sokat :)
Talán az első játék az az 5Ft-ossal működő automata volt a fagyizóban, ami még valami vektor grafikás űrhajós lövöldözős volt.
És onnan beindult ... játékterem (akkoriban indultak ezek a kis-nagy termek, SF2 azóta is nagy kedvenc :) ), havernál C64, NES, aztán kaptam ezt a 100 játékos gagyi TVjátékot :), MasterSystem, majd havertól SNES, MegaDrive, GB, 286-os PC, aztán mindenféle PC, N64, PS1, Dreamcast, PS2, GameCube, XBox, X360 ... persze közbe PC mindig ... most meg inkább PC, mert ez jelenleg a legjobb :) ........ és ezeknek a gépeknek a legnagyobb része most is megvan bedobozolva :) -
#12380 Akkor vesszen a gaz!
Egyébként már veszett.
Úgy értem, nem meg..., el.
Lelki küzdelmem befejezvén, megyek vissza a cuccokért.
Ahoy! -
Dobronski #12379 De jót véd egyelőre... :/ -
#12378 Az az armor valahogy nekem sem jött be, inkább meg sem csináltam :D -
Dobronski #12377 :AS_D:A_SD:_ASD:A_:D_A DWARWEN ARMOR :DA_SD:_AS_D:A_D szégyen ahogy kinéz :DD
más: a kovácsnál mikor lesz új árú? 3 napot vártam, de még mindig nincs nála semmi alapanyag :P -
#12376 erre senki? :( -
Ragnar360 #12375 ja hat ha az OLYAN encsantra mar nem ad bunoszt a perk az nem erdekel, ami a ott van a fegyverre irva azt szorozza nkem szepen 15el :d
de ettöl még lehet a kardok tenyleg jobbak kesöbb:) -
#12374 közben utánanéztem, tőrök nem kapnak bónusz sebzést enchant-okból - tehát ha kesztyűre és társaira teszel olyan enchantot, ami +x% sebzést ad egykezes fegyverekre, az a tőrökre nem vonatkozik... ezért jobbak valamivel idővel hátbaszúrásnál a kardok - na meg mert kettővel kevesebb perkbe kerül. -
#12373 Beszélgess a helyiekkel, ott mindenki tolvaj, és akkor kapsz egy küldetést, hogy a csatornában keresd meg Byrnolf-ot. -
Ironman2 #12372 Ah.köszi. -
#12371 Akkor nem tudom, pedig ezt a küldetést tuti megcsináltam. -
#12370 Riftenben, a Patkanyok Utjan, Bjornolfnal. -
#12369 Riften. -
farferi #12368 Egyik szobában lehet forgatni a másikban hogy merre.Na mindegy, most felmérgelt majd holnap megpróbálom, ez be szokott jönni.