The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ennek viszont nem örülök. Éreztem, hogy a master is könnyû lesz magasabb szinten (bár még csak 22-n vagyok). Miért kellett ennyire OP cuccokat belerakni... 😞
Legalább limiteket csináltak volna.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Annyi viszont nem volt benne, hogy képes legyek a másik oldalon is játszani vele (a választás elõtti mentéstõl sem), mert a végére már teljes unalom volt. A világ, a háttérinformációk szinte csak a fõsztorit szolgálják ki. Nekem a Witcher 9/10, ez pedig 10/10. Lehet, hogy a frakció és fõküldik rövidek, viszonylag kidolgozatlanok, de a dungeonok nagyon jól meg vannak tervezve és a mellékküldik (fõleg melyek a shoutok megszerzéséhez vezetnek) nagyon tetszenek, egyedieknek érzem õket a játékon belül.
FNV-t végigjátszottam és összességében eddig azt mondom ez sokkal jobban leköt és szórakoztat annak ellenére, hogy valóban az FNV questjei, frakció jobban ki vannak dolgozva.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ez hiba, de ezzel együtt a játék a legjobbak közé tartozik.
A céhes küldetések rövidebbek mint az Oblivionban voltak, s bizony mindkét játéknál, guildmesterként megáll az élet a házban.
Felhoztad példának az Oblivion Mages Guild történetét, amit Giskard a modjaival szépen tovább vitt - egy példa arra, hogy inkább ne legyen a hõsünk a céh elsõ embere, aki semmittevésre van kárhoztatva, egy kalandornak kihívások kellenek.
Egy nagyon jó játékot kaptunk, rengeteg lehetõség van benne, igaz itt is az Oblivion-séma megy.
A kisebb karaktereimet újra indítottam, s nem foglalkozom a fõküldetéssel, nekem a sárkányinvázió nem igazán tetszik, a leg lehetetlenebb helyzetekben esik a fejünkre egy adag sárkánycsont, aminek igazán nincs is haszna, csak bekavarnak a bestiák egy egész jó feelingbe (tolvaj miért hadakozna sárkánnyal?)
Bug is van a játékban, nem is kevés, de ezeket minden bizonnyal kijavítják, s még ezekkel együtt is egy jó kalandjátékot kaptunk, akciójátéknak semmiképpen nem nevezném, bár kétségtelen, hogy a küldetések többségénél nincs döntéshelyzetben a hõsünk - megcsinálja vagy sem, de harmadik félnek nem tud kedvezni (vannak kivételek, de nem jellemzõ), és jónéhányan hiányolták a küldetések visszautasításának lehetõségét.
The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.HD.textures.and.other.mods
es ezis biztatoan nez ki :
STEP - Skyrim Total Enhancement Project
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor boszorkákat kell darálni, felkapsz több fejet is, nem csak egyet, ennyi a lényeg. amikor majd szükség lesz rá, akkor meg tudod önmagadat is tisztítani.
"The trees move. Do you not see it?"
Amúgy baromi idegesítõ, hogy egy sor a qst leírás a wstlogban.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ellenben így kihagytad a well rested bónuszt, amivel könnyed +10%-al gyorsabban fejlõdnek a képességeid.
És hosszuságban pedig pláne elmaradnak az obliviontól. Elküldenek 3 helyre és vége az egész történetnek. A fõ küldinél nekem megint hiányérzetem volt, pillanatok alatt le lehet zavarni azt is.
És ok, hogy ezer 1 küldi van ezen kivül, de én legalább vmi komoly fõ storyt vártam, de igy megölsz 1 sárkányt, futsz pár kört, hogy megtanulj pár shout-ot, aztán már szét is kaptad a gonoszt.
Szerintem ez kevés, az elözö játékaikban ennél jobban odatették magukat, ha fõ küldit/céh küldiket nézünk.
Az imperial/stormcloak harc meg egyenesen vicc.
Gloom Wraith1, Goblin Warlord, Lich1, Minotaur Lord, Rumare Slaughterfish,Brood Mother, Xivilai1, Savage Ogre, Gatekeeper, Giant Slaughterfish, Mammoth
Black Soul Gem, vagy The Black Star. (Azura küldetése)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Azért meglett a 75 Illusion, 100 Conju, 100 Destro, 100 enchanting, 75 restoration, 75 alteration, meg 80-as heavy armor, lvl 46, és Master fokozaton sincs már semmi ami egy kis gondot is jelentene a karinak. 😊
Nagyon bejött a játék, élveztem végig, de azért akad pár dolog ami nem tetszik, ilyen pl a térkép, nekem az legyen térkép forma, ahol látni a fö utvonalakat vagy valamit, nem pedig a felhöket lesni folyamat. Nem szerettem a quest logot, egy rpg-ben ne a quest logot nerfeljék már be. Adjon már a küldihez egy szép köritést kelljen elolvasni, és ne csak bejelölni és menni a jel után.
Illetve ami nekem csalódás, azok a céh küldik, a mage dolog még elment az nem volt rossz. Viszont pl a Dark Brotherhood csalódás volt, oblivionhoz képest, menj oda öld meg, ami kb annyibol áll, hogy ül a széken te meg lebököd, még az esküvös elment, ott legalább lehetett vmit csinálni nem csak megölni simán, de a többi kb semmi. A companion küldiket is le lehetett zavarni pillanatok alatt, és valahogy nem is sikerült megfognia az egésznek. Ami végtelenül gyenge volt, az az egész stormcloak imparial dolog, imperialosként toltam végig, de ez a menj el ebbe a táborba beszél ezzel, majd támadjátok meg x erõdöt dolog, és ezt letolni többször, nekem gyenge volt, föleg hogy össze vissza bugosodott az egész.
Szerintem ezekre sokkal több hangsúlyt kellett volna fektetni, és a fõ külditöl se dobtam magam hanyatt, ennél szerintem sokkal jobbat is tudnak, rászánhatták volna az idõt, hogy tényleg epikus történeteket adjanak ehez.
Ettöl függetlenül tetszett a dolog, és már kezdem is következö karit, mert az egész világ, és a játék azért odavág, a karakterfejlödés is bejött, tényleg olyan karit csinálsz amilyet akarsz, nem kezdem el sorolni a jó dolgokat, akad böven, de azért igy 87 óra után nekem max 9/10 a játék, ha odatették volna magukat a fö illetve a céh küldiknél, akkor 10/10 lenne, de igy legalább lehet majd a következö játékukkal überelni a dolog.
Dragon Priest maskokat összegyüjtötte valaki? Én megszereztem mind meg mellé kb minden artifactot, de vhogy egyiknél se éreztem azt, hogy hu nekem most ezt hordanom kell, enchantingal tul táp geart lehet csinálni.
Spring Toggle
aki unja, hogy folyton lenyomva kell tartania sprint-et gyorsabb haladáshoz, azoknak autohotkey leszed, sprint átállít "," gombra, azaz vesszõre*, és AutoHotkey.ahk-ba ezt bemásol:
LShift::Send % "{, " ((Cnt := !Cnt) ? "Down}" : "Up}" )
ezek után shift elsõ lenyomására sprintelni kezd a karakter, következõre abbahagyja, és nem kell lenyomva tartani.
én simán rá szoktam nyomni tab-ra és kilépek a dumálásból, egyszerûbb mint a hülyeségeiket hallgatni.
olvass el 1-2 könyvet a Káosz Ciklusból vagy még inkább Az Élõhalott Balladáját, és érteni fogod miért ajánlom <#hawaii>#hawaii>
Mas:
Majdnem letartoztatott a Whiteruni varosorseg, mert este veletlenyul nyomtam egy WW shoutot... Odajott egy a katona, es szolt, fejezzem be ezt a tevekenyseget, mert a lakok idegesek lesznek tole. Ha tovabbra is ugralok, lecsukat. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
[merlinw.org]