The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amikor Delphine azt mondta Esbern még nála is paranoiásabb, gondoltam "jah, biztos...". Nem nagyon törõdtem vele. Aztán eljutottam Esbernhez, beszéd meg ajtónyitós bug persze megvolt nálam is. Sebaj, megcsináltam, utána jött a dolog neheze 😊 Sikerült nagynehezen megértetni vele, hogy barát vagyok, majd hallottam is a zárok kattanását... és még több kattanást.. és még többet... és már rohadtul untam... majd végül kinyílt az ajtó. Nem paranoiás.. áá nem.
PiszkosFred
Epeszu ember nem is hitte valodi peccsnek, ahhoz tul hirtelen es info nelkul jott. Szerintem csak kiprobaltak a rendszert valami alibi szarsag javitasaval.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fpocok
@DCDeacon Pete Hines
@xenofixus This was/is not the full patch I said was coming next week. Sorry if you had that impression.
4 hours ago via TweetDeck

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem szeretnék ilyennel élni, ha kell akkor kirakom mindet, csak szeretnék elõre gondolkodni, hogy mire lesz szükség, mit tudok kihozni a kariból. 😊
Megkéne tanulnod helyesebben írni, és használni nagybetût, legalább a hsz elején.
😄DD

ez igy igaz, egyetértek, akkor ne legyen

myplayedgames
lehetne benne több rpg, dep l fable-t imádatam, mégha lightosabb verzio is az rpg müfajban- velemeny?

Fantusz
Én sem vagyok híve a topic-háttérképeknek, érezhetõen lassul tõlük az oldal betöltése, ráadásul vannak olyanok, ahol a csicsás háttérképtõl a szöveg lett nehezen olvasható.
Ez egy fórum, nem hiszem, hogy túl kell cifrázni a megjelenítést.

szerintem nem kell háttér, engem zavarna az olvasásban.
SzirmosSzisza
Szerintem nem kéne túl csicsázni a topikot 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

nice! háttér kell, nem kell ?
PS: azért a spoilert még ne felejtsük el használni😊

van a nexuson mod/cjeat arra hogy minden zárat kinyiss. és akkor nem kell rá perkeket "pazarolni" /nem konzolos hanem grafikai csít/
Szívesen, azért csak egy tipp volt 😊

PiszkosFred: értem😊 btw most higy hirtelen ugytudtam, hogy csak Games for Windows-s cuccoknal van acsi...hmm habár visszamlékszek Skyrim pc-s oritojara, akkor mint ha olyan lenne (akkor, hogy hogy mégis steam😄)

Merlin: 😊) szerintem mondtam, hogy ez se pc-re lesz meg, igy pc-re nincsennek is csak JÓVAL régebbi eredeti játékaim. pc-n nem jatszom =) hallottam olyan játékokat ahol steam aktiválás kell, de OTT ki is volt emelve, vagy olvastam forumon, mert beszéltek róla - Skyrimnél nem igazán hallottam - (pc-s jatekim kb ezek:titan quest, gta:vc, i.jones:emperor'stomb, splinter c. trilogy, wow maradványok, kb ennyi, meg egy par low budget)

MerlinW
Valaki aki felhuzta a Lockpickinget és rakott perkeket is megtudná nekem mondani, hogy ha mondjuk raktam perket arra, hogy expert zárakat könyebben nyissam és magas a skill, akkor valamivel könyebb lesz nyitni a mastet zárakat is 100-as lockpickel, vagy ugyanolyan nehéz kinyitani a master zárakat ha nem rakunk rá perket mintha totál alacsony lenne a lockpick?
Elég fura lenne, ha 100as skillel ugyanolyan nehéz lenne kinyitani a master zárat mint 10-es skillel, csak mert nem osztottam ki egy perket.
De mágusal egyáltalán nem raktam erre, és nem éreztem hogy könyebben nyilna csak mert már 50 a skill nem 15. Ezért érdekelni, hogyha van 1-2 perk de nem minden, könnyit e a dolgon. Ha nem lenne muszáj nem raknám végig az összes perket, tudnék találni jobb helyet is neki. 😊
Molnibalage
Köszi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

MerlinW
játékon jobb klikk, tulajdonságok, frissítések fül

[merlinw.org]

Molnibalage
Hogy tudom leállítani az auto frissítést? Nehogy nálam is ez legyen...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

MerlinW
Nem sok eredeti játékod lehet, mert az utóbbi 2-3 évben szinte minden játékot online kell aktiválni😊

[merlinw.org]

Fpocok
Na már majdnem kész a harcimágusom. Bevettem potit, felvettem kesztyût és gyûrût és legyártottam, upgradeltem a dragonscale setet. Már csak encsantolni kell.
Heavy armor ágon melyik szerintetek a jobb vonal?

PiszkosFred
Aktivalni mindenkeppen kell a steam accoddal, sz'al egyszer szukseged van ra. De onnantol nem kell, siman indithatod a launcher.exe-t, max az achievmenteket nem tolti fel, meg egyeb marhasagot.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

yesname
Köszi, beszereztem egy az elõzõ exe-t.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Jakuza001
Keves ? 😄
Levertem egy sarkanyt tovabb mentem es ketto tamadt ram egyszerre kb par szaz meterre onnan, ahol az elobbit megoltem 😄
Az volt benne a muris, hogy az egyik nem is engem tamadt meg kozben, hanem egy Frost trollt, aki eppen felem szaladt.

😞 tényleg steam nélkül nem megy ? tényleg mivan azzal aki megveszi pc-re a játékot és nincs steamje/internete ?
btw javallom keress egy origi exet neten, nézz utanna mit irt felül a peccs, hacsak az exét akkor jó, ha vmi ini fájlt vagy mittomén, akkor az is kell, feltéve ha lehet valahogy steam nélkül játszani vele...annyira ahhoz nem értek

yesname
Marha jó, a pacth miatt nem tudok játszani. Azóta 3-5 percenként CTD van. Most szüneteltetnem kell 😞

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

egyébként steamforumra ranéztem és amint kiderült ezt a peccset ök adták ki, hogy szivassák kicsit az embereket, a mod miatt, merthogy Steam blablabla egy nagy szutyok szerintem, mondom ugy hogy soha nem használtam...
Tehát semmi újjítás egyelöre nincs, csak az EXE-t újjították meg (elvileg)

igen ezt olvastam parszor, söt hamrabb is tudtam😊 denemtok mit kezdeni vele, mert magárol hogy miket javit arrol nem szoltak még😊

Dragonborn ÉS Jedi 😊
Teppik Amon
Számomra értelmet nyert a Kossuth rádió szlogenje!
Mr1 Kossuth rádió, A SZAVAK EREJE! 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

xXtamasXx
Elzarándokoltam Riftenbe, van egy olyan quest, hogy a börtönben beszélni kell valalkivel. Itt hallottam a világon létezõ legjobb meggyõzést. Párbeszéd a következõ :
-Börtönõr: You are not allowed to be here. (Neked nem szabadna itt lenned)
-Én : No problem, I am allowed(De igen )
-Õ : Oké <#idiota>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

"The update is for all three versions of the game. The PlayStation 3 and Xbox 360 updates are currently in certification with Sony and Microsoft."

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Hmm ez érdekes, mert csak a PS3-asról beszél, xboxos hibat is emliti, de azt nem irja, hogy azt is javitaná, NYILVÁN értelemszerüen vehetõ, de nem tesz emlitést, de remelem azt is fixeli, meg ami még van benne

jólenne egy patch note - mégha pc-s is, bugok valszeg ugyanzok mindhárom platformon

... Szerinted milyen dungeonok respawnolnak? persze, hogy a cleared státuszúak.
cleared státuszúak is?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

A másik az te vagy?
Pretorian

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Na most nagyot csalódtam ebben a játékban. Kiderült számomra ugyanis, hogy a különbözõ dungeonokban MINDIG ugyanaz a respawn. De olyannyira, hogy még a nevesített NPC-k is újraélednek! Mi a jó büdös....
"Skyrim patch due week beginning 28th November"
Forrás

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Találkozott már valamelyikõtök nagyobb Khajiit közösséggel Skyrim-ben? Úgy olvastam van valamerre egy bizonyos karaván

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

már megijedtem hogy a cuccaim + házam megy a levesbe

Pont hogy a fast travel végén támadtak csak. Ha csak simán megyek a kutya nem támad meg, néha meg olyan van hogy repked felettem de nem támad meg hanem elmegy.

Fpocok
Semmi. Megmarad. Csak a felsõ garnitúra cserélõdik le.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vettem whiterunban lakást, na most megtámadtam a lázadókkal a lakásommal mi lesz?

AKINEK NEM AKAR ALUDNI AZ NYOMOGASSA SOKSZOR AZ ENTERT ÉS VOILA'!
Voyager5
Lehessen bármerre menni 😄

Amúgy valaki találkozott olyannal, hogy Shadowmere elbugolt valahova, és tojik visszajönni?
Állítólag 7 napot kell várni, és újra felbukkan. Nálam szerintem már letelt a hét, de persze õ nem jött vissza ..
MerlinW
A sok fast travel miatt lehet. Nekem is ~50 órám van a játékban és 28 sárkánylelkem van szabadon. (lvl31, fõszálból 4-5 quest van kész), volt ahol párosával köröztek a sárkányok. Többnyire a városok felett és a sárkányfészkek környékén repkednek.

[merlinw.org]

Fpocok
Ahha, köszi. Egyelõre a csajnál sem tudom :S

SzirmosSzisza
Elvileg a csaj megveszi ott, de késõbb lesznek minden városban Fencek (ha jól értelmeztem akkor, ha csinálsz küldiket és lesz zséje a guildnek)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Miért ne lehetne? Ez egy RPG, az leszel ami lenni akarsz. Vagy kérdezhetném mi a normális egy sárkányos, mágiában teli, télen gatyában szaladgáló játékban?