30713
TES
-
#12727 Azért jó látni, hogy tudományos kutatóintézetekben sem szűkölködnek az egymással való kibaszarintással.
'83 ban a fődiszpécser vaját feleztem el, a másik felét gépzsírral helyettesítve, szépen megformázva...
Volt anyázás, meg röhögés. -
#12726 több mint valószínű, tekintve, h Skyrim 3 évvel később jött ki -
#12725 Azé' csattant a koma rendesen -
IXEMGabeo #12724 most lestem meg ezt a Fallout 3-mat, csak nekem tűnik úgy, hogy a Skyrim grafikája lényegesen jobb? -
#12723 Mentségemre legyen mondva, nem mindig nézem meg a videókat. -
#12722 Ehhez, azért kellet egy kis nyomás különbség.
Egyben az előző hsz-emre is válasz. -
#12721 Ahogy a bemutatón is látszik. Igen. :D -
#12720 A "fuss-o-da", az az ordítás, amitől hanyatt kéne esniük, ugyi? -
#12719 ezt akárhányszor látom, mindig röhögök rajta -
#12718 Működik, és jól. Csak vízszintesen írja a mappákat, így kicsit furcsa, hogy a hosszúságuk miatt különböző méretűek a betűk.
Viszont csak az inventory-t tedd fel, mert az interface a betűtípusokat változtatja keltává, és nekem volt vele gondom. Igaz, az első verziót raktam fel.
@Nekem eddig egy küldi bugom van. Whiterunban Skald a Dzsarl, és amikorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a papgyerekkel elintézzük a rontás koponyája nevű botot - itt választhatsz, hogy kinyírod a szerzetest, és megszerzed a botot, vagy engeded, hogy megsemmisítse -, akkor a küldi befejezéseként "vedd fel a jutalmad Skald dzsarltól" csak duma, mert a geci nem nagyon akar erről szót ejteni. Azóta is benn van a kvesztemben. -
IXEMGabeo #12717 Nekem van olyan Alteration varázslatom, ami valamilyen ércrudat hoz létre, legyen az arany, malachit, Corundum tök fasza:D -
bega82 #12716 Clairvoyance -
#12715 videóban láttam, hogy ilyen kék cuccost varázsol, ami az épp aktuális küldetés emberkéjéhez vezet. Ez melyik varázslat? -
#12714 -
#12713 Aelát venném feleségül a karakteremmel, ehhez viszont végezni kell a Companion questekkel. A probléma az, hogy az "Escaped Criminal" questet késznek látja, pedig nem csináltam meg, nem is tudtam.
Hogy lehet megoldani ezt? (Mentésem nincs már sajnos) -
#12712 Szerencsém volt mert nagyon úgy tünt követett de komolyan.És ahogy mentem egy felfedezetlen területre quest céljából belefutottam egy nagyobb táborba és ha azok nincsenek azóta se ölöm le.Szerencsére vagy 10-en lötték rajtam kivül én csak a végső lövéseket vittem be. -
bega82 #12711 :DDD Na ez egyre cifrább! Csúnya, gonosz, lelketlen sárkány! :D -
SaGa #12710 Ismert hiba. Konzolparanccsal el lehet tüntetni őket. Lesz még 2 ilyen hangszered. -
#12709 Most lezuztam egy frost dragont (eddigi legnehezebb ez volt).És most adott lelket.Jó tudni hogy vannak akkor lélektelen dragonok is :D -
jocika #12708 Van két küldetés hangszerem, megkaptam a jutalmakat, kivette a progi a küldetések közül, mégse tűnt el a tárgylistából. Ez is bug, vagy tényleg nem kellenek a hangszerek a bigéknek? -
bega82 #12707 Tömeg ellen meg van ugye a Sweep, szóval tényleg nem rossz ez. -
IXEMGabeo #12706 pedig nagyon állat, mert kb mindenkit lecsapok vele egyszerre:D nagy tömeg ellen hátrány a kétkezes fegyver, mert eléggé stamina csökkentő... asszem van olyan képessége, ami a nekifutásból támadást jelöli rögtön kritikus ütést mér minden ellenfélre...kétkezesnél márcsak a Barbarian és legfelső a 100-as perkes képesség hiányzik...ezenkívül a warhammerre (skullcrusher) re van 1 perk téve ott is hiányzik 2 -
Probatbicol #12705 Ez biztos így van, csak épp elég nekem, hogy az mmo-kban mindig a praktikusság és a hatásfok felé van kényszerítve az ember, single player játékokban nem vagyok hajlandó ezt az utat követni.
Egyébként tényleg elég jól el lehet boldogulni így is, nekem csak az furcsa a játékban, hogy hiába vagyok heavy armorban, mégis nagyon nagy sebzéseket kapok be néha.
Pl. volt egy küldetés, hogy egy jeges átjáróban valamiféle oroszlánt kellett elintézni, na az mikor odamentem két legyintéssel elintézett. Először jó gothicos szokás szerint arra gondoltam, hogy ide majd később visszanézünk, de mégegyszer megpróbáltam és akkor észrevettem, hogy én is leszedem 1 ütéssel a fél hp-ját, tehát csak ki kell térnem a támadása elől és sima ügy. Mintha nem lenne védelem csak nagy sebzés mindkét oldalon.
És ez akkor gáz, ha többen jönnek egyszerre. Egy világítótorony alatti barlangban valami óriáscsótányok voltak, na azoknak is nagy volt a sebzésük, viszont 6 volt belőlük egyszerre. És ott még az MI is jól működött, mert ha felülről nyilaztam őket akkor elbújtak a szomszéd teremben, de ha leugrottam, akkor jött mind, Lydiát is pillanatok alatt letérdeltették. Na ott szégyenszemre vissza kellett vennem expertről adeptre a nehézséget csak úgy tudtam megcsinálni, de előtte volt vagy 15 visszatöltésem. -
mike01010101 #12704 Én is azzal kezdtem, de kénytelen voltam átképezni egykezes kard+mágia-ra mert életképtelennek tünt egy kicsit is erősebb varázslóval szemben.
-
IXEMGabeo #12703 #12670:
Senki nem járt DragonBridge-nél? -
jocika #12702 Jaj, elnéztem egy részt az idézet részben. Nem feléledtek, hanem feléleszteni a bandita főnököt vagy három banditát kell. És akkor talán sikerül. És nem befejezni gondolom a boszorkányfejes küldetést, csak utána. -
bega82 #12701 Viszont az is azért számít valamit (legalábbis én azt tapasztaltam), hogy jóval nagyobb a hatótáv a kétkezesekkel. Messzebbről "elérem" az ellenfelet, mint egykezesekkel, és ez sok esetben bekapott sebzésektől menekít meg! -
#12700 Hali!
Kétkezes karakter alkotásán vagyok.
Barbarian perk-et fejlesztem. Tanácsot kérhetek? -
SaGa Jr #12699 A kétkezesekkel nekem speciel az a bajom, hogy nem annyival jobbak az egykezes társaiknál, hogy megérje rájuk áldozni a perk pontokat és az ellenfeleket. Van némi sebzési előnyük de ez minden. Hárítani is nehézkes velük, sokkal lassabbak az egykezesekhez képest.
Ha a sebzésük az egykezesek legalább duplája lenne (vagy több), na akkor már lenne igazi szerepük és értelmük. Így az egykezes fegyver és pajzs vagy két egykezes fegyver kombinációja minden téren gyilkosabb megoldás (a két egykezesé különösen, mert nem elég hogy a fegyverek egyéni sebzés bonusz perk fejlesztései érvényesülnek, de még van egy további, jókora sebzés bonuszos perk két fegyver együttes használatára is). -
bega82 #12698 Értem, köszi! -
bega82 #12697 Jaja, ismerős! Azt bírom, amikor ugye pofáznak a banditák valami hülye vakánykodós dumát, pl. hogy "Nem kellett volna idejönnöd" meg a többi verzió... és közbe meg meg se tud ütni, mert elsőre felnyársalom! :D
Meg az még vicces, amikor olyan gyorsan rontok rá, hogy már meg is volt a kivégzés, és még utána lehet hallani, hogy beszól valamit! -
SaGa #12696 Nem. Nekem is 7.1-eselvileg az alaplapi hangcucc, de nincs hozzá hely/felszerelés, így csak sztereoban megy minden... -
SaGa Jr #12695 Minden critical attack esetén van esélyed arra, hogy a célpont staggered lesz (megtántorodik). Ez a sárkánynál földre eséssel, elcsúszással jár. Kétkezes fegyverekkel való power attack esetén erre sokkal nagyobb az esélyed. -
Probatbicol #12694 Én kétkezes karddal játszok, mert az tetszik, illik a nordomhoz, ki sem próbáltam más fegyvert. Nem olyan rossz az egyébként, dungeonokban az átlag moboknál gyakorlatilag minden második harcom úgy néz ki, hogy támadás->odalépek->kivégzés. -
bega82 #12693 De ebből hogy jön, hogy a sárkány a földre van verve egy ideig? -
jocika #12692 Kipróbáltam, de semmi. Visszamentem és csak fent, a bejáratnál volt két delikvens, akiket nulláztam, de semmi eredménye nem volt Vilkasra.
Beütöttem a consol kódot, de arra sem reagált.
Valakinek még ötlet? -
SaGa Jr #12691 Great critical charge. Annyit csinál, hogy ha sprintelés közben nyomsz power attack-ot és a támadás amúgy kritikus lenne, akkor megduplázza a kritikus sebzést. Ha nem lenne kritikus a sebzés, akkor csak a sima power attack sebzés bonusz jár.
-
bega82 #12690 B**meg!!! Ez de szar! Nem igaz, hogy nem tudnak egy normális javítást kiadni! -
bega82 #12689 Melyik perk? -
SaGa Jr #12688 bega82:
Ugyanez.
A balták és buzogányok előnye megmarad sebzésben mindvégig. Ez az előnyük a lassabb mivoltukért cserébe.
A kardoknál nem az esély nő meg a kritikusra (rossz a leírás) hanem kritikus esetén a sebzés nő meg a megadott százalékos értékekkel. Ezzel behozva a nagyobb alapsebzését a baltának/buzogánynak.
PiszkosFred:
Annyival nem gyorsabb.
Tény, hogy hamarabb üt, de ez nagyjából (nem mértem le pontosan, stopperrel) 10 másodpercenként 1-2 ütést jelent. Namost azokra a plusz ütésekre meg nincs szükség ha eleve nagyobb a sebzésed és lecsapod az ellenfelet mielőtt szükség lenne rá.
A többlet sebzés jobban megéri (írom mindezt úgy, hogy jó sokat játszottam kardos/tőrös karakterrel, ám az sehol nincs a buzogányos manusom mellett hentesmunka terén).
A kivéreztetős bonusz is jelentősebb előny, ahogy a páncélbontás és magasabb sebzés is jobb, mint a picit gyorsabb ütés. Egy rendesen felhúzott (csak kovácsolás) balta és buzogány esetében az enchant adta esetleges minimális sebzés növekedés eleve adott (már a karddal szemben ami szintén fel van turbózva kovácsmesterséggel és emellett még enchant-tal is), így ha azokra is teszel valami sebzés növelést, akkor csak még hangsúlyosabb lesz az eltérés.
Dual-ban naná, hogy pöpec a kard, de a dual módban minden fegyver kombináció királyabb, gyilkosabb és látványosabb mint önmagában. :)
Amivel viszont a két hatékonyabb fegyver tényleg nem tud versenyre kelni, az a kinézet. Márpedig az igen sokat nyom a latban.