The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
@xenofixus This was/is not the full patch I said was coming next week. Sorry if you had that impression.
4 hours ago via TweetDeck
Parasite Eve 2, best game EVER!
😄DD
lehetne benne több rpg, dep l fable-t imádatam, mégha lightosabb verzio is az rpg müfajban- velemeny?
Ez egy fórum, nem hiszem, hogy túl kell cifrázni a megjelenítést.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
PS: azért a spoilert még ne felejtsük el használni😊
PiszkosFred: értem😊 btw most higy hirtelen ugytudtam, hogy csak Games for Windows-s cuccoknal van acsi...hmm habár visszamlékszek Skyrim pc-s oritojara, akkor mint ha olyan lenne (akkor, hogy hogy mégis steam😄)
Merlin: 😊) szerintem mondtam, hogy ez se pc-re lesz meg, igy pc-re nincsennek is csak JÓVAL régebbi eredeti játékaim. pc-n nem jatszom =) hallottam olyan játékokat ahol steam aktiválás kell, de OTT ki is volt emelve, vagy olvastam forumon, mert beszéltek róla - Skyrimnél nem igazán hallottam - (pc-s jatekim kb ezek:titan quest, gta:vc, i.jones:emperor'stomb, splinter c. trilogy, wow maradványok, kb ennyi, meg egy par low budget)
[merlinw.org]
Elég fura lenne, ha 100as skillel ugyanolyan nehéz lenne kinyitani a master zárat mint 10-es skillel, csak mert nem osztottam ki egy perket.
De mágusal egyáltalán nem raktam erre, és nem éreztem hogy könyebben nyilna csak mert már 50 a skill nem 15. Ezért érdekelni, hogyha van 1-2 perk de nem minden, könnyit e a dolgon. Ha nem lenne muszáj nem raknám végig az összes perket, tudnék találni jobb helyet is neki. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[merlinw.org]
Heavy armor ágon melyik szerintetek a jobb vonal?
Parasite Eve 2, best game EVER!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Levertem egy sarkanyt tovabb mentem es ketto tamadt ram egyszerre kb par szaz meterre onnan, ahol az elobbit megoltem 😄
Az volt benne a muris, hogy az egyik nem is engem tamadt meg kozben, hanem egy Frost trollt, aki eppen felem szaladt.
btw javallom keress egy origi exet neten, nézz utanna mit irt felül a peccs, hacsak az exét akkor jó, ha vmi ini fájlt vagy mittomén, akkor az is kell, feltéve ha lehet valahogy steam nélkül játszani vele...annyira ahhoz nem értek
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Tehát semmi újjítás egyelöre nincs, csak az EXE-t újjították meg (elvileg)
Mr1 Kossuth rádió, A SZAVAK EREJE! 😄
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
-Börtönõr: You are not allowed to be here. (Neked nem szabadna itt lenned)
-Én : No problem, I am allowed(De igen )
-Õ : Oké <#idiota>#idiota>
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
jólenne egy patch note - mégha pc-s is, bugok valszeg ugyanzok mindhárom platformon
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Forrás
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy valaki találkozott olyannal, hogy Shadowmere elbugolt valahova, és tojik visszajönni?
Állítólag 7 napot kell várni, és újra felbukkan. Nálam szerintem már letelt a hét, de persze õ nem jött vissza ..
[merlinw.org]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás