30713
TES
-
CamelX #12847 Vissza kell tölteni korábbi állást. Bug sajnos. Másodszorra megjelenik -
Extro #12846 csak a skyrim -
#12845 Tilight Sepulcher küldit h kell megcsinálni?Bugos szar az egész...Asszony elmegy a végén oszt szevasz,nincs update.. -
IXEMGabeo #12844 aha értem. Ezekszerint én emberi ellenfelek ellen eddig jó vagyok, mert őket 1 csapással elintézem legyen az Forsworn vagy bandita, a mage-ek ellen is megyeget és a Draugrok is ottmaradnak, ha szembekerülnek velem...
egyedül ez a mágia ellenállás nincs meg, de majd úgy, mint te a potionokkel karbantartom magam;) Alterationra már nem pakolok sztem felesleges...Alterationben 1 dolog tetszik. Van egy varázslat ami képes bármilyen ércből rudat képezni, tehát mit tom én előveszem a spellt suhintok a kezemmel egyet és hopp +1 goldom van xDD -
whisper #12843 nem tudom Én dark elf vagyok szóval a fire ellen elég jól védve vagyok a frostra encahtolva vagyok a shock ellen potisom plusz 30% alterationból. elég jól elvagyok így. Potn ez az ,hogy orc dualos harcosom votl csak eltüntek a mentéseim és újr akezdtem és azt akarimat ölték a magek 1000-el . ezt már nem a melee meg eséyltelen a alteration shieldek meg a heavy armorok miatt -
IXEMGabeo #12842 volt ez a Morvunskrr erőd, ami tele volt ilyen vámpír mage-ekkel, na ott pl ügyeskedve elbújva, egyet egyet elcsalva a lépcsőfeljáróhoz tudtam csak megölni, ott 4 mage jött rám szörnyet haltam kb próbálkoztam mindennel conjurationnal a legjobb az volt, hogy odarohantam lecsaptam egyet és vissza...csak így lehetett azt a nagy termet megcsinálni -
IXEMGabeo #12841 aha ennyire pro vagy, hogy masteren tolod? én olykor Adepten meghalok, ha szar taktikát alkalmazok...nagyon sokan jönnek rám végem van általában, vagy a társam is olykor van, hogy útban van és véletlenül lecsapom szegényt:D:D na olyankor megy a visszatöltés.... -
whisper #12840 Én desctruonra nem raktam és potikat használok mellé 8) -
whisper #12839 nem tudom masteryn vagyok és nem sűrűn öltek még meg. -
IXEMGabeo #12838 ja igen a mágia ellenállást. Én inkább ott a potionoket használom... ami nagyon fasza és hasznos sztem amihez semmi nem kell az az illusion...ha van 1-2 rafkós illusion varázslatod nem kell destrruction és mágia védelem se:D:D:D -
whisper #12837 Amúgy ha daedric szív meg csomó ebony bar meg iyslenek kelelnek akkro van egy hely ahola razor daggert lehet megszerezni ott mindgi resetelődik és 4 draedric van ott meg csomó soul meg ebony item szóval néha érdemes vissza nézni oda Shrine of Mehrunes a neve a helynek -
IXEMGabeo #12836 restore stamina és Health nálam a gyűrűjeimen és a nyakékemen nyilvánul meg...van olyan köpenyem, ami 125%-os magicka regenerálódást idéz elő:D:D -
whisper #12835 Meg még azon gondolkodom ,hogy resto van az aág ,hogy élőhaltotak ellenei hatások megnőnek és ez érvényes a fizikális ütésekre is + encahntokra is szóval melee-re is jó és mivel orrvérzésig rohangálnak ezek az ellenfelek lehet rárakok egy pontot még 8) -
whisper #12834 Figyu én méágiára raktam meg health-re és a restot raktam ki. nagyon durván tölti a staminat ha olcsóstásra raksz akkro nem sokért toldo a fast healt és majdnem amxra tölti de ha még egy szintet kitolsz reston akkrao nagyobb healt is oclsobban és az jól tölti már + kiraktam a 50% mana reget. de nekem azért kell a mágia mert 2 kezees heavys vagyok ,de alterationra is pakoloka 30+ mágia ellenállás maitt meg a shiedlre gyúrok már 73as és a nagy shiedlre gyúrok vele meg a mass paralyzisre 8) -
IXEMGabeo #12833 sajnos erre én nem figyeltem oda, pedig gondoltam rá én is, hogy nagy harcos karakter mellé vmilyen varázstudást is teszek. Mondjuk 32-es vagyok, közelharcban bárkit lecsapok a staminát nagyon felnyomtam 3-4 power attack simán belefér abban az esetben, ha az ellenfél nem tér ki előlem... novice illuson és a destructionra van 1 perkem ugyebár:) sajnos ennyi... -
bega82 #12832 Nem, a sebzést az nem növeli. -
whisper #12831 Jó ,de lényegében a sebezése nem nő tőle. csak azért mert Én olyan harcost csináltam ,hogy mágiára gyúrtam és ütök kettőt elfogy a stamina ,de ez nem para mert restoból kiraktam a heal stamina reget és majdnem ingyen tolom a fast healt és maxra tölti a stamianámat szóval lényegében sosem fogy el. így folyamatosan üthetem a nagyot. csak arra voltam kíváncsi ,hogy a fegyverem sebzését növeli-e. -
bega82 #12830 Nem, hát az a power attackokhoz kell. Amik nagyon gyorsan elfogyasztják a staminát. És ha az elfogy, akkor csak kis sima ütéseket tudsz véghezvinni. Tehát ily módon befolyásolja. Én íjásszal meg közelharcossal is szeretem jó sokszor fejleszteni. -
whisper #12829 A stamina mennyire befolyásolja a melee sebbzést? mert rakok rá ,de nem akar növekedni. vagy az nem is fog? csak több speckót üthetek? arra jó csak? meg ,hogy többet cipelhetek magammal? -
whisper #12828 Én is azt a maszkot használom 8) amúgy asszem adnak még questet a magusoknak egy nagy varázslatra! -
IXEMGabeo #12827 én a keleti részén a térképnek rengeteg olyan barlanggal találkozom ami dugig van Falmerrel és pókokkal már a f*szom tele van velük:D:D szívós kis lények a Falmerek és, ha sokan jönnek rám bajban vagyok jókat tudnak sebezni:S tegnap így is vagy egy 3 járatú barlangban jártam a Thovald nevű barlang volt az, majd lessétek meg 1 szintet biztos fogtok lépni annyi Chorus és Falmer van ott:D
jeges barlangokba sok a jegesmedve és az Ice wraith -
#12826 The College guild küldetései közül az egyik utolsó. -
IXEMGabeo #12825 ezt a küldetés ki adja amúgy? -
#12824 ott én is megszenvedtem :D
mondjuk látom már megcsináltad, de azért leirom, h nekem hogy sikerült...
betoltam néhány potit, majd mindig odarohantam hozzá beleküldtem néhány villámot, majd elfutottam és healeltem magam, addig lydia ütötte, utána vártam, h legyen magicka megint kifutottam megint belelöttem pár villámot, mikor már kevés hp-ja volt akkor egyik kezemben ward-al másikban kardal nekimentem és mikor láttam, h nyomná el a villám varázslatát akkor ward fel, és püföltem tovább...
mondjuk ott legalább 10-15ször ujrakezdtem mire sikerült megölni...azota se találkoztam ilyen nehéz bossal :D -
unusual #12823 400óra? O.o O-O Az szép!!!!! -
IXEMGabeo #12822 aranyos történet:) 1 FPS-el élmény lehet tolni -
Micsu #12821 az ok de kül kardok közt nincs nagy különbség, én még most is a játék eleje fele szerzett elf kardal megyek amit kicsit megturbóztam smithingel, van loot bőven de sok szart nem ér -
MaRee #12820 Sikerült végül, kicsit "csítelve". Bebújtam fent leguggolva egy oszlop mögé és onnan lövöldöztem rá staffal meg fireballokat, ő meg nem tudott eltalálni. De fasza kis maszkot dobott. :) Viszont elég csalódás, hogy ennyi volt a máguscéhes küldetés sorozat, obliban sokkal hosszabb és jobb volt. -
whisper #12819 Én azt úgy tudtam ,hog yalteration vagoyk és amgic res meg csináltam shock ellen potiont! és slow time shouttal -
#12818 ha női karakterrel nyomulsz, és jó Nightingale, akkor ezt berakod Data\meshes könyvtárba, és ollé.
ha nem, vagy mást akarsz, akkor pl Oblivion Mod Managerrel kicsomagolod Skyrim - Meshes.bsa-t, és átnevezgetsz.
lehet van rá egyszerűbb megoldás is, perpill én ezt tudom. -
whisper #12817 És,hogy tudom lecserélni? Mármint tudom 1000 smithingem van és daedricbe rohangálok csak kinézetet kelelne cserélni 8) De nem is a vért mert félig harcos félig varázsló vagyok 2 kezes fegyóval. a lényeg,hogy a fegyver kinézettét kelelen csak lecserélnem -
MaRee #12816 A Staff of Magnus questben hogy az istenbe kell kinyírni a bosst(Morokei)? Rengeteg hp-ja van, és ha közel megyek hozzá, akkor lövi rám a villám spelljét ami instant halál, ki se lehet térni előle. Atronachot ha idézek azt két lövésből megöli, én meg ugye közel nem tudok menni hozzá hogy lángot fújjak rá vagy bármi mert egyből megöl, fireballt meg egyéb spelleket sem tudok használni, mert folyamatosan szaladgálni kell hogy ne találjon el, úgy meg én sem találom el őt. Mágus karakterrel vagyok értelemszerűen(lvl 10). -
#12815 Daedric szívet tudsz venni alkimistáknál, a páncél mesh fájljait pedig le lehet könnyen cserélni - én is Daedric páncélban nyomultam, ami Nightingale-nek nézett ki.
sisakra pedig van mod. -
whisper #12814 Mondjuk azt nem értem ,hogy draedric szív kell meg ebony fém a draedric fegyókhoz meg mindenhez. ugyan ezt mért nem tudták rendesen kombinálni a dragon vértbe és mondjuk csontváz markolatos stb.s fegyvert csinálni. OMG. SZóval pl. gondolom azért nem rohangál össze vissza draedric minden isntába mert az előző részbe mindenhol az volt. de a végére csak azt hozták ki ebből ,hogy vikingféle sárkány kalandparkba csak a legerősebb item egy démon. anyám ez kiakaszt. Nordok 2 kezes fegyverrel futkorásznak és nincs egy értelmes 2 kezes fegyver 8)) -
whisper #12813 ettől tartottam. a kesztyűt leszámolva meg esetleg a vért. ez a daedric fegyverzet meg fejes úgy néz ki mitn ha valami elb..ott pikachu lennék! a többi vértezet sokkal jobban néz ki meg a fegyverzet is ,de ha ekkora kül akkor kénytelen vagyok -
bega82 #12812 Akkó nem szóltam! -
#12811 kovácsolás ha jól csinálod megtriplázza. ehhez jön még perkből +100%, és enchantból akár +180%. számolj utána
de röviden és tömören: jelentős különbség lesz köztük. -
bega82 #12810 Szerintem semennyire... Amikor felturbózod őket ilyen többszázas sebzésig, akkor az, hogy mondjuk az egyik 250-et sebez, a másik meg mondjuk 270-et nem hiszem, hogy nagyon sokat számítana.
Szóval simán lehet tolni egy Skyforge karddal. Szerintem. :) -
whisper #12809 Most egy hülye krédés,de légyszi válaszoljatok rá.
Glass Greatsword 21
Ebony Greatsword 22
Daedric Greatsword 24
Nord Hero Greatsword 20
Skyforge Steel Greatsword 20
ezek a fegyverek sebbzései. A kérdés pedig ,hogy 100-as skillel speckózva és mondjuk felkovácsolva mennyire számot tevő ez a ez a 2-4 pont dmg különbség harcban?
-
mike01010101 #12808 Igen, a sztori része a börtön. Én először megszöktem a városból az üldözők elől, de aztán utánaolvastam kicsit és kiderült hogy mi a helyzet. Visszamentem és hagytam hogy letartóztassanak.