30713
TES
  • Molnibalage
    A kétkezes fegyvereket leszólták sokan, pedig a sárkányokat az elején csak azzal tudtam effektíven verni, mert annak a perkjéval nekifutásból a sárkány egy időre a földre lett verve.
  • Dobronski
    Én is erre gondoltam. Ráadásul nem mindegy, hogy mace esetében 1*20 vagy kard esetében 1.2*16 a sebzés.
  • grebber
    Nem lett ez az 1.3 sem a legjobb patch.Amióta fentvan nem ad lelket a sárkányok kinyirása :(
  • bega82
    És kétkezeseknél is ugyanez a helyzet? A harci kalapács a páncélzúzás miatt, meg a nagy bárdok a kivéreztetés miatt? A pallosok meg csak jól néznek ki? De ez így olyan rossz, a kardoknál mért csak ez a nagyobb esélyű kritikus találat van? :(
    Tuti nincsenek olyan unique kardok, amik sebzésben felveszik a versenyt a baltákkal/buzogányokkal/kalapácsokkal?
  • PiszkosFred
    A kard gyorsabb mint a mace meg az axe, igy enchantolt es/vagy mergezett kardok eseteben gyorsabban "aktivizalodik/ervenyesul" tamadasban a kard enchantja es/vagy merge. Foleg Dual Flurryvel.
  • SaGa Jr
    Direkt sebzésre és vértezett célpont ellen a buzogány.
    Kivéreztetésre (találatonként okozol egy pár másodpercig tartó 3-6 pontos folyamatos plusz sebzést) meg a balta.
    A kard meg jól néz ki, főleg ha kettőt lóbál belőle a karakter, azt ennyi (a max +30% critical damage nem ér semmit, de legalább igazán mutatósak a kardocskák). :)
  • Dobronski
    Szerintetek melyik a leghasznosabb egykezes fegyver? Én a jogart szoktam használni, jót üt, csak már ideje lenne perket rakni valamelyikre...
  • bega82
    Köszi, este megnézem! ;)
  • PiszkosFred
    Steam-en van valami repair vagymi funkcio, jobb klikk a kliensben a jatek neven, azt probald ki.
  • bega82
    Nekem is ezt csinálja! :S Minden egyes indításnál "preparing for first time setup" vagy valami ilyesmi, és akkor ott kiírja, hogy directX-et telepítget... de vagy 5 percig ez van, és már tiszta ideg vagyok, hogy játszanék. Újabban már nem szoktam kilépni, csak kitaskolom a játékot, meg a gépet is csak elaltatom, és aztán másnap így folytatom, hogy ne kelljen újra elindítani. :(
  • Molnibalage
    Erről mindig egy régi vicc jut eszembe a tűzokádó sárkányról. Okádhatna rosszabbat is... :)
  • Fantusz
    Az is egy bug, csak ártatatlan, én is futottam már bele.
    Ysoldánál megjelenik a párbeszéd opció, holott nem is tudhatnánk, hogy vele kell beszélni - a küldetés itt megyen tovább, csak kimarad egy része, s így elég értelmetlen lesz a story, de a Sangunine Rózsája a miénk lesz.

Eddig két komolyabb bug jött elő nálam, érdekes, hogy mindkettő Championos küldetés kapcsán.
    Első mindjárt a belépéskor, amikor Vilkas teszteli a harci tudásunkat.
    Vilkas bekattant, s a támadok-elteszem a kardot-támadok akciót játszotta folyamatosan, nem lehetett tovább lépni.
    Kilépés, és egy korábbi mentés betöltése megoldott a problámát.
    A másik az említett eset, most Kodlak nem mond semmit, pedig mindenki hozzá küld.
    Majd megpróbálom ezt is egy korábbi mentésből indítani, de most egy másik karakterrel játszom, úgyhogy nem tudom, sikerül-e átlépni a bugot.
    A fórumokon viszont nagyon sokan panaszkodnak különböző bugokra, és az elderscrolls.wikia.com is rengeteg bug lehetőséget sorol fel, némelyikre megoldást sem tudnak javasolni, s elég sokszor ajánlják a konzolos beavatkozást.
    Persze ennyire nem rossz a helyzet, bug lehetőség van rengeteg, de azért nem futunk lépten-nyomon bele mindegyikbe.
  • bega82
    "Jégböffenet"...
  • Molnibalage
    Quest buggal én eddig csak eggyel találkoztam, de az is csak fél bug. A kocsmai ivóversenyes deadra lorods küldinél Wihterunba előbb mentem, mint Roriksteadba vagy hova és beszéltem Ysoldával. Ez törötlte a párbedészdet az e betűs fickónál, és egyből ugrott a quest marker. Viszont a kecskés része így kimaradt volna a küldinek...
  • Kallahiosz
    Hogy lehet tolakat szerezni sokat könnyen???
    A nyílkészítő modot felraktam és azóta szenvedek vele.
    Sehol nem találok tollakat.
    Már a sasokat lövöldözöm az égből.
    Valakinek esetleg ötlete vagy megoldása?
  • PiszkosFred
    Ma holnap egy honapja jatszok vele folyamatosan napi egy-ket orat, PC-n, 100 ora korul van a steam szerint, de se a peccsek elott sem utana nem talalkoztam azokkal a bugokkal, amelyeket itt vagy mas forumokon szoktak emlegetni.
    Egyetlen egy furcsa dolog volt, korabban altalam leolt emberek hullai lebegtek 2-3 meter magasan, amikor visszaertem a helyre. De egy qsave-reload utan lepottyantak vissza a foldre. Eddig ugy latszik szerencsem volt nekem is.
  • Molnibalage
    Igen, 1.3 Nekem az 1.2-nél csinálta azt, hogy nem indult csak update után...
  • IXEMGabeo
    na egy érdekes dolog van, Dragon Bridge-nél járok egy kis falu, Horgeir felesége Olda megbízott egy aprócska feladattal, hogy lopjam el a férjétől a Dragon mead Beadet, mert túl sokat iszik a papa:P... próbálkoztam már mindennel, de sehol se találtam, se a házában, se az illetőnél, hol lehet ez a sör?

egyébként megint sokat haladtam, jó pár barlangot kipucoltam és a missinges küldetést is megcsináltam vagyis Thoraldot kiszabadítottam, na az nem volt gyenge küldetés, tele volt arch mage-el és könnyű páncélossal...meg kellett dolgozni érte viszont azt nem vágtam, hogy sehogy sem lehetett oda abba az erődbe bejutni csakis, ha megütöttem az őrt, belopakodni nem tudtam így ki lett húzva a küldetésből egy darabka, de teljesen mind1 a lényeg ugyanaz volt, csak gondoltam megkérdem, hogy ebben a küldetésben miképp tudjátok a legjobban álcázni magatokat???
    Markarthban megkaptam a Vindhel lakosztályt egy testőrrel együtt...a poén az, hogy felújítottam az előszobát, de még rosszabb lett:D na mind1
  • IXEMGabeo
    én is közepesen tolom. Bőven megfelel nekem pláne, hogy nem vagyok RPG mágus:)
  • Fantusz
    Néhány bugot már nekem is sikerült megtapasztalni, a neten meg rengeteg hibáról kommentelnek.
    Sokszor előfordul, hogy ha olyan helyre küldik a hősünket, ahol már járt, netzalán megölte a nevesítetlen elit banditát, a küldetés bebugosodik.
    Ilyenkor "kézenfekvő" megoldásként ajánlják, ohgy menjen oda, konzollal támassza fel, menjen ki, majd ismét vissza, s ölje meg a célszemélyt - ez így nem szórakozás.
    Hozzáteszem, hogy egy játékban szerencsére nem jön elő az összes lehetséges bug
  • Fantusz
    A következő küldetést Vilkas adja, csatalkozik jozzád, és Darwnstar közelébe Driftshade-ba mentek megbosszulni Kodlak halálát.
    Erről is van a neten bejegyzés, hogy nem akar elindulni a quest.

"Note: A bug exists in this quest that prevents it from being initiated. This can be remedied on PC, but console users will have to wait for updates. In order to Start the quest you need to find Vilkas, open the console and type "setstage c05 1" this will cause any follower to leave you and Vilkas to join you. The quest should then activate normally.

Note: (PC) A glitch also occurs where this quest cannot be started if the player has already cleared Driftshade Refuge. If you have already cleared it, then go back to the area and resurrect the three bandits from the last room of the fort (the room behind the barred door) by using the console commands before completing the previous quest. This will allow you to continue through the story correctly."

• Ragnar360
    en komolyan nem értem amugy...ezek csak pc-n vannak, mert én öszintén, de semmi ehhez hasonló buggal nem találkoztam, konzolon - föleg nem küldetés bug :)
  • Fantusz
    Dicsérjük a játékot, s megelőlegeztük, hogy rövidesen javítják a hibákat egy patchel, mert a sok jó mellett bizony kellemetlen bugok is előjönnek.
    Nagyon sok küldetésben el lehet akadni bug miatt, a Champions küldetésben én is elakadtam a harcosommal.
    Aela elküldött egy Silver Hand górét leverni, megcsináltam a küldetést, s ha munkát kérek mindenki Kodlakhoz küld, mert beszélni akar velem.
    Kodlak meg nem hajlandó beszélni.

Nagyon kellene a javítás, nem egy szórakoztató dolog konzol parancsokkal küldetéseket befejezni, sőt vannak olyanok, amit el sem lehet kezdeni.
  • jocika
    Farkas és Aela ot térdel Kodlak mellet és rettenetesen el vannak foglalva, nem lehet velük beszélni. A feladatok között nem jelenik meg semmi.
  • Ragnar360
    ott kéne lennie a feladatnak pedig, meg nekem ugyrémlik, h farkas adja ki, es aela majd jön velünk, vagy vkivel beszélned kéne v nemtudom, quest lista, térkép, megnézted már ?
  • jocika
    Olyankor mit lehet csinálni, miután befejeztem a Kodlak küldijét, bemegyek, látom, hogy mindenki borzasztóan maga alatt van, Vilkas lecsesz, hogy hol voltam, azt annyi. Leül, falatozik, sétálgat és semmi? Holott előtte azt mondta, hogy elmegyünk aztán bosszú keretében jól leverjük a rossz fiúkat.
    Már körbe utaztam a fél világot, de mikor visszatérek ez ott eszik, és semmi; a többieknek pedig már biztos bőrkeményedésük van a sok térdeléstől.
  • Ragnar360
    Szerintem azért jó az, sokat dob a jatekon, ahogy többen is emlitették már itt.
  • Laza
    Ez ugyanaz a gyerek, aki nyomja azt a Master Difficulty Ironman Challenge 'játékmódot' ... azt nézem, hogy kva gyorsan lépi a szinteket ...

Pl ebben a videóban üti az első sárkányt, majd egy 1h skill növekedéstől 90%-ot ugrik a lvl méter (az elejétől majdnem a végéig). Ez normális?

Videó (5:46-nál)
  • Ironman2
    kösz
  • sandros
    "P" billentyu lenyomasaval kerulsz a magia kepernyore. Ott az active effects menuben nezheted meg.
  • Csokis
    Csináld magad térkép!
  • sandros
    Ha elinditom a jatekot akkor folyton a luncher indito kepernyojet dobja fel. Tegnap este meg minden jol mukodott. Egesz nap munkaban voltam, semmi nem valtozott. Kijott volna valami rossz frissites? Van valakinek valami otelete, hogy ez miert lehet? (Eredeti a jatek.) Intenet van, steambe be tudok jelentkezni, offlineba is ezt csinalja.
  • Ironman2
    Hol lehet megtekinteni a kapott fertőzéseket?
  • hegege
    A jagged Crown-t nem lehet klónozni?Mert a páncél képessége hozzáadódik a sapiéhoz (ill most maszk van rajtam)...+65 páncél gondolom nem mind1 azért..
  • Laza
    Próbálta már valaki a QD Inventory-t, minden fasza vele?
    Ha jól láttam a ládákban is csoportosítja a cuccokat, amelyekben egyébként ömlesztve van.

http://www.youtube.com/watch?v=lBjWaXE2KgQ
  • Laza
    Hát persze, már készül ... lesz majd huszár egyenruha meg lehet majd gulyást is főzni, és Orbán fog ülni a trónon :)

Vagy a magyarításra gondoltál? :)
  • Ironman2
    Na vazze! Még fát is lehet vágni?
  • Ironman2
    Jelentkezzél fordítónak a Morrohun oldalon,és hamarabb lesz magyaritás.D
  • roland2293
    Sziasztok! Magyarosítás van a játékhoz ?:)
  • Batmanci
    Ehhez a hsz-mhez annyit azért hozzá kell tennem, hogy egyedül tolom, és nem is lesz/volt társam, csak ha a küldiben muszáj.
    Nem a dicsőség kedvéért, csak úgy.