The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Lopott cuccokat hol tudom eladni? A thiefeknél sem találtam senkit, aki megvenné.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Molnibalage
Szerinted norális az, hogy mindent meg lehessen tanulni...? Szerintem nem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Egyébként nem tudom miért mondják az emberek hogy sok a sárkány támadás, szerintem kevés is. 14 shoutot tanultam meg eddig, ezekben van összesen 23 szó, és még kell 4 lélek hogy ez a 23 meglegyen, és akkor még sok van hátra amit meg kell tanulni.

Van már 50 órám a játékba, 48 as vagyok, és még nem jutottam el sehova, de az elején megcsináltam már a sárkányos küldit szóval az nem lehet az indok.

Ez kérlekszépen baltával epilált seggluk.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

<#banplz> ez mi nude mode?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fpocok
Marketben hol kell házat venni? A Jarl mellett lévõ fickónál? Anno volt ilyen lehetõség, de most csak dumál, nem tudok vele beszélgetni :S

Magnum PI
Ez bizony lehetséges. Akkor a sárkányok ellen mást használok mert az olyan jól néz ki, ahogy elégnek 😊. Most amúgy Flame Wall + Shock Wall combot tolok. Nagyon jól mutat a kettõ együtt 😄

xXtamasXx
Igen.

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

ööö ennyi ? ez harmatgyenge 😊 utobbi mi is lenne pontosan a fákkal ?

Fpocok
Be van nyomva minden, még a miscet is. Aztán elindulok az egyik városból, és az útba esõ összes jelhez oda megyek 😄

Amúgy látom a marketi börtön is egy qst, szóval meg kell csinálni. Ugye a cuccaimat mind visszakapom a végén?

Patch:

-Fixed the angle of grass
-Fixed the hue of tree barks

off:írtam Kly-nak

xXtamasXx
Neked mért van minden létezõ quest benyomva? <#idiota>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

akkor oks, mondjuk teged pont nem láttalak még ideirni 😊 vagy nem olvastam azt 😊

na láál kint a pecccs pécére? várom az infókat! ki, mit tapasztal...

yesname
Na hivatalos fórumon már megy is az anyázás. Nincs LAA flag az exe-ben, sokaknál crashel stb.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Fpocok
Még nem tudom, mi van a patchben, de sokan írják, hogy nem megy a mentésük meg crashel.

Nekem ilyen vicces bugom volt:

yesname
Jé, tényleg. Patchelték a játékot.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Ha villámot használsz és felvetted a megfelelõ perk-et (desintegration) akkor bizony ez lesz a hatás. Akit villámmal kinyírsz az elporlad.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Acidlich
Ha destru ágra gyúrsz, könnyen elõfordulhat

Magnum PI
Sziasztok!

Mostanában érdekes dolgot figyeltem meg. Szinte mindent ami megölök, halála utána porrá válik. Szóval nem egy holtest fekszik ott hanem csak por. Pl a sárkányokat mikor megölöm nem égnek el és marad ott egy csontváz hanem fogja magát elhalványul (ilyen kékesen) és csak por marad utána. Ez bug?

Magnum PI
Gondolom olyankor nem veszik el a lopott cuccokat

Tatyla
ahh megvan 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nem tûntünk el, csak játszunk.

Tatyla
jó de mi volt az már nem emlékszek 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Ez jó.

És valóban, akkor nem veszik el. Igazatok van. Azért nem tudtam, mert nem szoktam lopkodni. De akkor van még egy kérdésem:
Marketben megcsináltam a gyilkolós felderítõs küldetést, a végén megöltem a három õrt, most le akarnak csukni vagy meg akarnak ölni. Na most én nem akarok dutyiba menni, de nem tudom elkerülni, ha városba akarok menni ugye?

Solid Snake
A Steam-en volt egy ~19MiB-os letöltés a játékhoz! Vajon mi lehetett ez?!

SzirmosSzisza
A pakkot amit adnak lent a városban.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

wedge31
Plusz egy jó háttér is elférne, szvsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tatyla
High Hrothgar ládájába mit kell beletenni a hegytetõn?

watto
Akkor el is visznek ha azt mondod guildel vagy akkor nem csinálnak semmit, adod pénzt és lelépnek.

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Kly helyében bedobnám már a bannert, kis hangulatképp... a figyelem november 18-ig szöveg nem kell - a többi maradhatna banner alatt, kisebb betükkel és ha kell átfogalmazva(-spoilert ugyanugy használnák mint eddig), FAQ, OFF is elférne még ugyanugy - igy ahogy most van annyira mar nem menö 😊

SzirmosSzisza
Ha elkapnak és kifizeted a bírságot, akkor elveszik minden lopott cuccodat és a városháza (az a ház, ahol a Jarl van, nem tudom mi a neve) elé kerülsz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

de tényleg érdekes mondjuk, hogy pár nappal ezelöttig, hemzsegés volt a topikban...akkor inkább írtak emberek minthogy játszanak, jó ez tulzás, de értitek na 😊most fele annyi se, (de azért örülök, hogy még a hozzáértõ emberek itt vannak=) ) nem hiszem, hogy aki megvette eredetibe vagy akár nem még az is hogy ilyen hamar végzett vonla a jatekkal ? (ugyértve, hogy mar nem igazan akar vele jatszani)
pl MaReenak még pm-t is irtam, de nem is valaszolt vissza, aztán õ is jó lelkesedéssel volt a jatek irant, ahogy az kell és a FAQ-t is szépen összehozták - na evvan 😊

Solid Snake
<#love12>
Fpocok
Az a kérdésem, hogy hogy kerülhet az kevesebbe, hogy bevallom és kifizetem a bírságot, mint befenyegetni az õrt azzal, hogy a thiefekkel vagyok...
Az elsõ sorodat meg nem értem... Kit nem visznek hova?

Csak nem azt szeretnéd?! <#hehe>

Solid Snake
Nem te vagy rajta? <#eplus2>
SzirmosSzisza
Nem tudom mi a kérdésed, de az elsõre nem visznek sehova (megmaradnak lopott cuccaid)

Amúgy kiütötték, SG bug.

Fpocok
Hova tûnt a kommentem?
Ezt valaki megmagyarázná?

Solid Snake
Így lett egybõl 2 szavazat <#hehe>
Mentségemre legyen mondva, nem az én képem. <#smile>

Solid Snake
+1
wedge31
Ez csak a HG tudja.

The Elder Scrolls V: Skyrim Performance Test

Egyébként hol a fenébe lehet ilyen jó cuccokat találni?! <#wow1> <#worship>

Molnibalage
Sakcok, banner mikor kerül fel? Estleg a topik színvilágának megváltoztatása? No offense, de iszonyatosan randa így a topik. 😞

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

remélem igazad van😊

értem 😊 kösze
wedge31
Elöször fogsz kapni egy futártól egy levelet amin egy fekete tenyér lesz és egy üzenet, hogy tudják ki vagy.
Ezután kell aludnod és már be is indul a küldetés.