30713
TES
-
#12527 Na, menjetek, 'mostmá!
Miért kell elvenni az ember életkedvét is.
Őrült erpégések!
Én csak szeretem ezt a stílust, nem rekordokat akarok döntögetni.
De azért 1000 feletti sebzés...
Már megbocsáss! Ez olyan, mintha Törpillából, Empire State Building méretű kék kurvát csinálnál. -
Ragnar360 #12526 en megcisnalnam magamnak, az a baj, h nemtom de ugy nemhuzom annyira alkemit, encsantot, meg ott is inkabb a perk szamit, hiaba van huzva ha nincs rajta semmi, nem is tom h kell annyira huzni, potit mindig gyartok, mindig felfedezek sok ujat a hozzavalokbol, megyeget stb. de azert nem annyira, encsantolni encsantolgattam, de ennyi:) -
hegege #12525 Az a mágus mennyire jó, akinek az azura start kell odaadni a hegyen , és utánna fel lehet bérelni, hogy veled jöjjön? -
chivei #12524 Így van, azt gondoltam szükség lesz rá magasabb szinten. Most a Whiterun-i házamban tartom egy ládikóban. -
#12523 Fel vagyok háborodva! (Mint macska a fára. Ja, az mászva van.)
Nekem is ében íjam van, és ében vesszővel, 101 et tud sebezni.
Már bocs, de mitől 190 csak az íjad? Ne mondd, hogy az Omo-tól lett olyan! Követelem a skyrimi nép nevében, hogy áruld el, különben rád küldöm minden assassinok assassinját, aki még a Terminátorral is tudott végezni 1191 ben.
Persze, csak 'spojlerbe, és csak ha akarod. :) -
#12522 Dettó! :) -
#12521 Nagyon köszönöm a gyors választ! -
hatosfogat #12520 Van increase magicka potion. Keresd a "vegyészboltokban". ;) -
CamelX #12519 Szintlépéskor csak kiválasztod, akkor +10 kapásból, vagy Fortify Magicka-s enchantolt cumóval, vagy potionnel -
#12518 Amatőr kérdés lesz lehet, mivel totál harcos beállítottságú karakterekkel nyomom a Morrowind óta...
A Skyrim-ben a Magicka-t mivel tudom növelni? Varázslatok gyakorlásával? Vagy vadászni kell valami potit, ami ideiglenesen felnyomja.
Egy küldetéshez kellene 106 Magicka, de nekem nincs annyi. Pedig vennék a bótba' ha lehetne. :)
Előre is köszönöm a választ! -
Ragnar360 #12517 whao, gondolom, encsant, alkemy, stb és igy készitetted az íjjad -
hatosfogat #12516 Jó a megérzésed, nem ő az igazi gyilkos. ;) Ki is fog derülni, mert egy újabb gyilkosság fog történni, ami bizonyítja majd az ártatlanságát a tudodkinek. Menj be hozzá a börtönbe, beszélj vele és akkor már ki fogod deríteni az igazi gyilkos személyét. -
chivei #12515 A lopakodó karakteremnél jöttem rá hogy nincs értelme enchant-alchemy-smithing vonalon túlzásokba esni. Most 593-at sebez a nyilam alapba, ha iszok rá egy lötyit akkor 1400-at. Ha lesből lövök akkor még a 3x-osát. Nem vagyok hajlandó használni, egy sima hunting bow-al közlekedek. -
CamelX #12514 Meg bizony ;) utána minden repül. "Fus Ro"-tól még nem hatódnak meg eléggé, majd ha az utólsó "Dah" szócskát is megtanuljátok. -
IXEMGabeo #12513 nekem se..pedig már van tűz kiáltásom is, van a fear és van 1, ami teljesen leviszi az ellenfél armor és stamina szintjét..nem repülnek el. Lehet meg kell csinálni a Speak to greybeards főküldit -
Ragnar360 #12512 lattam vidbe, meghat alap dolog a jatekban, mikor ráshoutolsz valakire es elrepül a fenébe - ram is nyomták már 2-3x csicska draughrok
viszont én még nem igazán tudtam ilyenek csinalni
Unrelenting Force max szinten, és gondolom ez az a shout ami kell, még gyengébb ellenfél is csak megtántorog (hosszan nyomom a gombot:d) -
Ragnar360 #12511 akkor még van hova fejlödnöm :) -
#12510 az én legend. ebony bow-m 190-es sebzést produkál + 2db 45%-os bow fortify item, a vége 214 damage, alap ellenfelek egy lövéstől kifekszenek:D -
#12509 Inkabb Beast, en Lidihez ragaszkodok, nem csereltem le eddig. -
Ragnar360 #12508 húztam kicsit a kovácsolást, 90-en van azt hiszem, Archery 80, Sneak 65-70 körül
volt nálam pár blacksmithes poti, mondom kiprobalom már, 40% osbol volt 2db - és az Epic Glass Bowt felengedte húzni LEGENDARY-ra, örültem:) 20-30%os itallal nem ment volna elötte mondjuk
igy most ha jol emlékszem, a nyíl sebzése kereken 90, de lehet több, úgyis az összesítés számít
ami -> 90 + a nyilvesszö sebzese (ált. 16-ossal lövök) hozzájön a perkekböl a bonus, MAXon van az elsö archeryből, szal Bows do twice as much damage :) - Krosis maszk még dob 20%-t úgyhogy faja
nem xarral dobalozok HHHHahahhaha ahh ahh hh :D
+ Flawlessen van a még alapváltozat a Thieves ruhákból
Krosis is Flawless asszem, vicces volt, hogy Skyforgenál megvettem kb az uccso Iron ignotot ami maradt Whiterunba:d - megittam a potit, es akkor beszívom, mert nincs armor fejlesztös desk, ugyhogy rohanas le, de addigra ment lement a poti :)
-
Ragnar360 #12507 Olyan követö gondolom nincs, hogy parancs nélkül végzi a dolgát, és odaoson az ellenhez, hamár látja, hogy en is azt csinálom vagy valami - ez kicsit lehente jobb ugyérzem, persze kis hátránya lenne
de az elöbb emlitett Elf zsoldos is, mikor óriás lelőhelyre mentem és lőttem íjjal, akkor ő kicsit lemaradt mögöttem, jó mondjuk nekem 2 lövés már az óriás, stealthbe :DDD
leöltem a két óriást, a Misc quest készen is lett, de ezt se adta be clearedre, mamutok nemvoltak a környéken, kerestem de semmi - éjszaka volt, nem nagoyn láttam, de kétlem h lett volna még valami -
#12506 köszi neked is! -
#12505 köszi -
Ragnar360 #12504 döööögunaloom ? pfff neked tenyleg semmi se jo :) szerintem a fable minden csak dögunalom nem :)
nekem nagyon tetszett, mindkét DLC-t megvettem hozzá és mindent megcsináltam benne, megvan az összes acsi, a 3 az kimaradt, de majd lehet pótolom. -
Ragnar360 #12503 Faendalt néztem, nemtudom felkérni, mert ugye rosszul csinaltam a levelet, helyrelehet még hozni a dolgot ? mert a bárd elég bénácskának néz ki, azt nem fogadom vel tuti :)
ps: az elöbbi dungeont megint nem adta be clearedre, peidg megöltem mindenkit, sztem kint is és belül is, mindent végigjártam, vártornyokat is stb. -
Ragnar360 #12502 lehet BEAST vagy Fred ajánlotta a Dark Elfet a whiteruni vadászházból - ja meg masok is mondták nkem itt tegnap
Janessa a neve asszem
felbéreltem - ADTAM NEKI Ebony Blade-t, Ebony Swordt, csak sima alap - utóbbit tuti használt, a masikat nem hinném
annyira szar volt hogy hihetetlen, damaget nem igazán tolt, sima gyenge banditákon (jo nem amik a jatek elejen jönnek)
aztán rámentek páran én segitettem is neki, mondjuk lehet véletlenül őt is elkapta egy nyílvessző, de Lydiaval KÖZEL NEM VOLT ilyen bajom
és MEGHALT -looool nevettem csak, aztán én meg elvertem mind az 5-6t egyedül, poti kellett de nem volt vészes, nyugodt voltam, vissza se töltöttem, mondom ezért pfff nem fogom - tök jól nézett ki a csata helyszíne ráadásul egy felszíni erőd -
odamentem, visszavettem tőle a cuccomat, adtam még bele két nyilat, hogy látványosabban mutasson :) aztán kész :)
benti részt meg egyedül kipucoltam, volt egy caster bent, aki azert szepen lekapta, az amugy nem kevés hp-t, na mind1
lényeg, hogy szar volt ez a zsoldos, nem lehet mindig sneakelni, kb semmit se tudott, pfff :) -
#12501 Eladni lehet, illetve enchanting asztalon a misztikus tárgyakat szét tudod bontani (egyszer) hogy megtanuld, és később más tárgya beletehesd a tulajdonságot. -
#12500 csak eladni tudod -
#12499 Köszi, azt hiszem akkor visszatöltök egy órával korábbi mentést, akkor még csata előtt leszek és nyugodtan mehetek oda.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként volt már olyan hogy az úton jött 3-4 katona és egy felkelőt vezettek, meg lehetett menteni, és riftenben elmondtam kaptam érte jutalmat. -
#12498 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a nem használt fegyvereket,páncélt szét lehet törni, hogy más dolgot kovácsoljak belőlük, mint a Two wolrds 2-ban?
Vagy csak eladni lehet? -
#12497 Nem érdemes felvenni sem, ha nem csinálsz belőle páncélt.
Kereskedők megveszik ugyan, de nem fizetnek érte sokat, rossz a súly-érték aránya a sárkánycsontnak.
Persze, ha van elég kapacitás az elvitelére, felveheted, de nem kell különösebben sajnálni, lesz rengeteg -
Namees #12496 Hol lehet eladni a sárkány csontjait? -
#12495 Egy nagyon fontos kérdés, amit már nagyon régen fel akartam vetni, csak mindig másfelé kalandoztam el.
Már az Oblivion is 7.1 ben tudott és tud megszólalni. A Skyrim ellenben kizárólag 5.1 re képes. Miért?
Sokallták a hangok irányát?
Nagyon pipa vagyok emiatt, mert a legutolsó fos játék is 7.1 es hanggal jön ki, és akkor a legfaszábbnak nem adják meg ezt, amitől még inkább játszható?
Annak, akinek 7.1es rendszere van (nem melldöngetésből, de nekem a legjobb van, ami PC-re létezik), az tudja mit jelent az a két oldalsó hangsáv. -
SaGa #12494 Stimmel. A WS a lélekköveknél kell talán... -
Noodlee #12493 Megoldva, köszönöm szépen!
A "felső" 8 darab amulet of mara eldobva, a 9. amulettel működik is a quest részlet :P -
Noodlee #12492 Page Up, Page down :) -
Noodlee #12491 Remek, köszönöm!
A problémám már csak az, hogy a WS gombokra beírja a WS gombokat, és nem lapoz. -
SaGa #12490 konzolparanccsal megoldható.
először meg kell keresni az adott tárgy ID-jét:
player.showinventory
A listában a WS gombokkal tudsz mozogni
player.removeitem 00...... 1
a 00...... helyére az ID-t kell beírni, a második szám a mennyiség, esetedben 1.
Gond vele, hogy az adott tárgy tényleg eltűnik, így ha rosszat dobsz el, azt nem kapod vissza. Előtte ments egyet. -
Noodlee #12489 Sziasztok!
Van rá valami mód, hogy eldobjak egy quest itemet?
A probléma, hogy egy amulettet kéne felvennem, de idővel találtam egy másik ugyan olyan itemet, és így a quest itemre "került" a sima item. Elvileg az "alsó" nyakláncot kéne felvennem, de a másikra is azt írja, hogy quest item, így nem tudom eldobni, a programnak meg nem mindegy, hogy melyik van a nyakamba. -
#12488 VÓTMÁ? összefoglaló skyrim tweakguide.