30713
TES
  • Ragnar360
    probalok rajönni,de a highon kivül mas nemjut eszembe :d , annka meg nem sok értelme van, nem hangzik tuljol
  • Gubberx
    Instructions:

1) Extract RAR. You should get a folder named "sound"

2) Copy this folder as it is, and paste into the "data" folder found in the installationn directory of Skyrim. This way there will be a data/sound directory with all the things necessary.

...so Esbern speaks (on the voice of Max von Sydow!), opens the door, and does all the things he needs to do. :-)
  • Gubberx
    ITT a javítás hozzá.
  • Gubberx
    Az egy bug, van már rá javítás, google-z utána mert fejből már nem tudom mi volt a megoldás, de itt is volt róla szó ha visszaolvasol pár oldalt,
  • meteoreső
    azt a hibát észrevettétek hogy ha felveszitek a fa maszkot + archmage kapucnis ruhát akkor ha előről nézed eltűnik a varázsló arca?
    konkrétan láthatatlan csak a ruhája látszik...

Amit szeretnék kérdezni:
    Főküldetés a tolvajok városa lent a patkány katakombák
    egy nagyon bezárt ajtó mögött egy fickóval kell beszélnem.
    3 választási mód is van, de a férfi mindig az ajtó mögött marad és csak a nézőkéjét húzza el
    nos vele kellene beszélnem
    oda mutat a nyíl de nem tudok a 4 záras ajtón bemenni sehogy...
  • MaRee

Nekem nem esett le elsőre
  • Tibbor
    Mókás bugot találtam tegnap, nem tudom, mással is előfordult-e:

Uthgerd the Unbroken társaságában barangoltam, amikor ránk támadt három mágus.A csata végén vettem észre, hogy társam kardja nem a hüvelyében van, hanem ott "sétál" szépen mellette.Amikor eltettük a fegyvert, akkor lejátszotta a szükséges animációt, de üres kézzel.A kard továbbra is maradt a levegőben lebegve.Megoldást csak az íjra váltás jelentett, ekkor már eltűnt a kard.
    Pechemre nem vettem fel a jelenetet, pedig a háttérben még a Fraps is futott.
  • grebber
    Rák egye már meg mostmár átkéne nézni mik is vannak nálam merz állandóan fullosan vagyok.:(
  • Laza
    Erről eszembe jutott, hogy talán a Whiterun-i börtönben mászkáltam (nem mint rab :) ), amikor 'lekapcsolni' egy a fáklyát, és igazából a lángja nem tűnt el, csak nem világított ... ha visszakapcsoltam akkor újból világított :))
  • Ragnar360
    menő :DD
  • Forcee
    olyan problémám van hogy a menükben nem tudok egeret használni csak a wads-t és pl a tűznek nincs lángja meg a legtöbb spellnek effektje. ezek mitől lehetnek?
  • twi452
    annyi van már ezekből..és egyszerűen nem értem miért röhögöm szét magam mindig..kurva jó xD
  • Solid Snake
  • Fantusz
    Csinálj más küldetéseket, ha annyira ragaszkodsz ahoz a cucchoz, s ha majd ráunsz, vagy jobbat találsz leadod.

Oblivionban sokan használtuk a Honorblade of Chorrort, ami küldetési tárgy lévén 0 súlyú, nagy sebzésű kard volt.
    Amikor már voltak deadric kardok, visszavittük a pengét, s nem háborogtak, hogy miért nem siettünk a leadásával
  • Batmanci
    Mintha már kérdezte volna valaki, de nem volt rá válasz.
    Tehát, ha a konzolban nem tudod megcsinálni, akkor valszeg, nem.
  • hegege
    A Jagged Crown-t nem lehet klónozni?Mert a páncél képessége hozzáadódik a sapiéhoz (ill most maszk van rajtam)...+65 páncél gondolom nem mind1 azért.. Megtartani meg csak ugy tudom,hogy nem adom le de akor elakadok a stormcloackos küldivel..
  • Batmanci
    5.1-ben nekem is gond nélkül, sőt a virtuális 7.1 is megy - ami nem olyan nagyon sokkal rosszabb, de a 71 a csúcs.
    Vajon miért nem rakták bele?
  • Fantusz
    Spoiler miatt sem akartam részletezni, ha megvan a kulcs, akkor már nem nehéz kitalálni mit kell tenni, én sem gondoltam azonnal, hogy azok a könyvek nem random jelleggel vannak ott.
  • bega82
    Bár hülye vagyok, mert akkor meg nem hallanád, hogy mondja a 3 szót! :) Nem tudom akkor mitől lehet... mondjuk nekem még nem volt meg egyik karakteremmel sem a "fussoda". :)
  • PiszkosFred
    Genius 5.1-es szettem van, azon tokeletesen mukodik, sajnos 7.1-et nem tudom, hogy lehet elocsalogatni.
  • bega82
    Biztos, hogy az unreleting force-t nyomod? Nem lehet, hogy a nord larakter battlecry powerjét?
  • Maximus4
    Köszönöm!Tényleg a könyv volt a megoldás
  • Batmanci
    Látod, mondtam.
    210 óránál járok, és 88-88 a kovi+bűvészkedés.
    Jól saccoltam, hogy 225 kell a kilóhoz.
  • twi452
    3-nál a giant is repül 1 kicsit :)
  • Fantusz
    Varázslattal.
    Van az asztalon két varázskönyv, de nem hiszem, hogy szükség lesz azokra.
  • Batmanci
    Nekem két szavam van meg belőle, de röviden nyomva, az enyhén spicces bandita keresi a gravitációt. Hosszan meg röpködnek a tárgyak, de akkor már egyes gyanús egyének is hanyatt esnek. Viszont, nem minden esetben!
    Mintha ez is random sikerülne a karinak. Lehet, több-kevesebb az ájer.
    Ki 'tuggya?
  • Maximus4
    Mivel,hogyan kell megmozdítani a lencséket itt?
    focus the oculory küldetés.
  • Batmanci
    Piszkos Fred!
    Te sem tudsz érdemben nyilatkozni a 7.1-es hangot illetően?
    Egyszerűen nem értem, hogyhogy erre nem gondoltak.
    Már írtam, de még egyszer: az Oblivion is már 7.1 volt.
    Minden mai komolyabb fisi-fosi is 7.1-es, és a szuper Skyrimből kifelejtették.
    Vagy van megoldás?
  • Ragnar360
    amugy ismét rakérdek, hátha vki tudja - miért nemtudom FUS ROH DAzni en is az elleneket, mint videokba van, h hegyröl v akarhonnan elröpíti - még kis levelű ellenekre se hat - csak jó megtarpannak és annyi, vicc :S
    3. szintű, hosszan nyomom, ugyhogy felolvasssa mind3 szót :) - Unrealenting Force
  • Ragnar360
    azt hittem már több mint 100oranal jarsz, olyan 200 :)
  • Batmanci
    Mivel kivettem a játékből a billentyű funkció megjelenítését, a peccs után ír néhány új dologról (pl. bartel), és fingom nincs, mivel lehet elő hozni.
  • Batmanci
    Baszki, spoiler, please!
  • IXEMGabeo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    na most nem értem mi van, visszamentem Windhelmbe újra történt egy gyilkosság lementem a mágushoz, akit lecsuktak jó megkaptam a küldetést, hogy lessem meg az utcákat éjjel. Odamentem a kovácsműhely előtti piacra Calixto éppen készült késelni valakit, aztán írja, hogy kapjam el a gyilkost, igen ám, de valaki leszúrta előttem...na most ákutattam mindkét holttestet kiírja a quest, hogy vegyem át a jutalmam Jorleiftől bemegyek a királyi részbe erre mikor beszélni próbálnék Jorleiffel és Ulfriccal egyszerűen nekem támadnak WTF??? ez a jutalom?:D
  • Dobronski
    Master játszok, volt már 40 körüli karim is, de soha nem találkoztam egynél több sárkánnyal...
  • bega82
    Én is csak adepten tolom, de nekem már volt olyan, hogy 2 jött egyszerre. 3 még nem, de attól be is hugyoznék szerintem! :D
  • Batmanci
    Úgy tűnik - legalábbis eddig -, adepten nincs egyszerre több repcsi az égen. Lehet, hogy a későbbiekben rámcáfol a progi.
  • Batmanci
    Hát, sokat én sem. Csak a hárommal, amíg kijutottam a bunkerből, meg egy kicsit, aztán nálam ködbe veszett. (Lehet, hogy utána kezdődtek a jó dolgok, de nekem nem jött be. Érdekes, a Sztalker sorozat, viszont nagyon.)
    Egyébként tegnap beszéltünk az erpégékről, és nekem, 'asszem, akkor lett bejövős, amikor a Deus Ex megjelent. Aztán már sok karakterfejlődős kisebb-nagyobb próbálkozás volt. Egyik jobban, másik kevésbé lett sikeres nálam. De mindenképp a nagy területek, és FPSRPG, max, TPSRPG a nyerő számomra. Meg egy-két eszetlen piff-puff, de abból kevés jól sikerült alkotás van. Legutóbb, a Dead Island. De az is inkább FSPRPG.
    Nem akarok polémiát kezdeményezni, ez csak az én véleményem. Nyilván mindenki más kamál.
  • Molnibalage
    Nekem adott. Első dolgom volt felkeresni egy tűzsárkányt egy oltárnál egy misc. questben.

Ekkor volt az, hogy HÁROM sárkányt láttam egyszerre, ebből kettővel küzdöttem. Egy a misc, egy csak úgy jött, egy meg távol volt.
  • IXEMGabeo
    nem játszottam sosem a Fallouttal azért kérdeztem...
  • Batmanci
    Most csak 'viccöltél, igaz?