30713
TES
-
Ragnar360 #12767 probalok rajönni,de a highon kivül mas nemjut eszembe :d , annka meg nem sok értelme van, nem hangzik tuljol -
#12766 Instructions:
1) Extract RAR. You should get a folder named "sound"
2) Copy this folder as it is, and paste into the "data" folder found in the installationn directory of Skyrim. This way there will be a data/sound directory with all the things necessary.
...so Esbern speaks (on the voice of Max von Sydow!), opens the door, and does all the things he needs to do. :-)
-
#12765 ITT a javítás hozzá. -
#12764 Az egy bug, van már rá javítás, google-z utána mert fejből már nem tudom mi volt a megoldás, de itt is volt róla szó ha visszaolvasol pár oldalt, -
meteoreső #12763 azt a hibát észrevettétek hogy ha felveszitek a fa maszkot + archmage kapucnis ruhát akkor ha előről nézed eltűnik a varázsló arca?
konkrétan láthatatlan csak a ruhája látszik...
Amit szeretnék kérdezni:
Főküldetés a tolvajok városa lent a patkány katakombák
egy nagyon bezárt ajtó mögött egy fickóval kell beszélnem.
3 választási mód is van, de a férfi mindig az ajtó mögött marad és csak a nézőkéjét húzza el
nos vele kellene beszélnem
oda mutat a nyíl de nem tudok a 4 záras ajtón bemenni sehogy...
-
MaRee #12762
Nekem nem esett le elsőre -
Tibbor #12761 Mókás bugot találtam tegnap, nem tudom, mással is előfordult-e:
Uthgerd the Unbroken társaságában barangoltam, amikor ránk támadt három mágus.A csata végén vettem észre, hogy társam kardja nem a hüvelyében van, hanem ott "sétál" szépen mellette.Amikor eltettük a fegyvert, akkor lejátszotta a szükséges animációt, de üres kézzel.A kard továbbra is maradt a levegőben lebegve.Megoldást csak az íjra váltás jelentett, ekkor már eltűnt a kard.
Pechemre nem vettem fel a jelenetet, pedig a háttérben még a Fraps is futott. -
#12760 Rák egye már meg mostmár átkéne nézni mik is vannak nálam merz állandóan fullosan vagyok.:( -
#12759 Erről eszembe jutott, hogy talán a Whiterun-i börtönben mászkáltam (nem mint rab :) ), amikor 'lekapcsolni' egy a fáklyát, és igazából a lángja nem tűnt el, csak nem világított ... ha visszakapcsoltam akkor újból világított :)) -
Ragnar360 #12758 menő :DD -
Forcee #12757 olyan problémám van hogy a menükben nem tudok egeret használni csak a wads-t és pl a tűznek nincs lángja meg a legtöbb spellnek effektje. ezek mitől lehetnek? -
twi452 #12756 annyi van már ezekből..és egyszerűen nem értem miért röhögöm szét magam mindig..kurva jó xD -
#12755 -
#12754 Csinálj más küldetéseket, ha annyira ragaszkodsz ahoz a cucchoz, s ha majd ráunsz, vagy jobbat találsz leadod.
Oblivionban sokan használtuk a Honorblade of Chorrort, ami küldetési tárgy lévén 0 súlyú, nagy sebzésű kard volt.
Amikor már voltak deadric kardok, visszavittük a pengét, s nem háborogtak, hogy miért nem siettünk a leadásával -
#12753 Mintha már kérdezte volna valaki, de nem volt rá válasz.
Tehát, ha a konzolban nem tudod megcsinálni, akkor valszeg, nem. -
hegege #12752 A Jagged Crown-t nem lehet klónozni?Mert a páncél képessége hozzáadódik a sapiéhoz (ill most maszk van rajtam)...+65 páncél gondolom nem mind1 azért.. Megtartani meg csak ugy tudom,hogy nem adom le de akor elakadok a stormcloackos küldivel..
-
#12751 5.1-ben nekem is gond nélkül, sőt a virtuális 7.1 is megy - ami nem olyan nagyon sokkal rosszabb, de a 71 a csúcs.
Vajon miért nem rakták bele? -
#12750 Spoiler miatt sem akartam részletezni, ha megvan a kulcs, akkor már nem nehéz kitalálni mit kell tenni, én sem gondoltam azonnal, hogy azok a könyvek nem random jelleggel vannak ott. -
bega82 #12749 Bár hülye vagyok, mert akkor meg nem hallanád, hogy mondja a 3 szót! :) Nem tudom akkor mitől lehet... mondjuk nekem még nem volt meg egyik karakteremmel sem a "fussoda". :) -
#12748 Genius 5.1-es szettem van, azon tokeletesen mukodik, sajnos 7.1-et nem tudom, hogy lehet elocsalogatni. -
bega82 #12747 Biztos, hogy az unreleting force-t nyomod? Nem lehet, hogy a nord larakter battlecry powerjét? -
#12746 Köszönöm!Tényleg a könyv volt a megoldás -
#12745 Látod, mondtam.
210 óránál járok, és 88-88 a kovi+bűvészkedés.
Jól saccoltam, hogy 225 kell a kilóhoz. -
twi452 #12744 3-nál a giant is repül 1 kicsit :) -
#12743 Varázslattal.
Van az asztalon két varázskönyv, de nem hiszem, hogy szükség lesz azokra. -
#12742 Nekem két szavam van meg belőle, de röviden nyomva, az enyhén spicces bandita keresi a gravitációt. Hosszan meg röpködnek a tárgyak, de akkor már egyes gyanús egyének is hanyatt esnek. Viszont, nem minden esetben!
Mintha ez is random sikerülne a karinak. Lehet, több-kevesebb az ájer.
Ki 'tuggya? -
#12741 Mivel,hogyan kell megmozdítani a lencséket itt?
focus the oculory küldetés. -
#12740 Piszkos Fred!
Te sem tudsz érdemben nyilatkozni a 7.1-es hangot illetően?
Egyszerűen nem értem, hogyhogy erre nem gondoltak.
Már írtam, de még egyszer: az Oblivion is már 7.1 volt.
Minden mai komolyabb fisi-fosi is 7.1-es, és a szuper Skyrimből kifelejtették.
Vagy van megoldás? -
Ragnar360 #12739 amugy ismét rakérdek, hátha vki tudja - miért nemtudom FUS ROH DAzni en is az elleneket, mint videokba van, h hegyröl v akarhonnan elröpíti - még kis levelű ellenekre se hat - csak jó megtarpannak és annyi, vicc :S
3. szintű, hosszan nyomom, ugyhogy felolvasssa mind3 szót :) - Unrealenting Force -
Ragnar360 #12738 azt hittem már több mint 100oranal jarsz, olyan 200 :) -
#12737 Mivel kivettem a játékből a billentyű funkció megjelenítését, a peccs után ír néhány új dologról (pl. bartel), és fingom nincs, mivel lehet elő hozni. -
#12736 Baszki, spoiler, please! -
IXEMGabeo #12735 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na most nem értem mi van, visszamentem Windhelmbe újra történt egy gyilkosság lementem a mágushoz, akit lecsuktak jó megkaptam a küldetést, hogy lessem meg az utcákat éjjel. Odamentem a kovácsműhely előtti piacra Calixto éppen készült késelni valakit, aztán írja, hogy kapjam el a gyilkost, igen ám, de valaki leszúrta előttem...na most ákutattam mindkét holttestet kiírja a quest, hogy vegyem át a jutalmam Jorleiftől bemegyek a királyi részbe erre mikor beszélni próbálnék Jorleiffel és Ulfriccal egyszerűen nekem támadnak WTF??? ez a jutalom?:D -
Dobronski #12734 Master játszok, volt már 40 körüli karim is, de soha nem találkoztam egynél több sárkánnyal... -
bega82 #12733 Én is csak adepten tolom, de nekem már volt olyan, hogy 2 jött egyszerre. 3 még nem, de attól be is hugyoznék szerintem! :D -
#12732 Úgy tűnik - legalábbis eddig -, adepten nincs egyszerre több repcsi az égen. Lehet, hogy a későbbiekben rámcáfol a progi. -
#12731 Hát, sokat én sem. Csak a hárommal, amíg kijutottam a bunkerből, meg egy kicsit, aztán nálam ködbe veszett. (Lehet, hogy utána kezdődtek a jó dolgok, de nekem nem jött be. Érdekes, a Sztalker sorozat, viszont nagyon.)
Egyébként tegnap beszéltünk az erpégékről, és nekem, 'asszem, akkor lett bejövős, amikor a Deus Ex megjelent. Aztán már sok karakterfejlődős kisebb-nagyobb próbálkozás volt. Egyik jobban, másik kevésbé lett sikeres nálam. De mindenképp a nagy területek, és FPSRPG, max, TPSRPG a nyerő számomra. Meg egy-két eszetlen piff-puff, de abból kevés jól sikerült alkotás van. Legutóbb, a Dead Island. De az is inkább FSPRPG.
Nem akarok polémiát kezdeményezni, ez csak az én véleményem. Nyilván mindenki más kamál. -
#12730 Nekem adott. Első dolgom volt felkeresni egy tűzsárkányt egy oltárnál egy misc. questben.
Ekkor volt az, hogy HÁROM sárkányt láttam egyszerre, ebből kettővel küzdöttem. Egy a misc, egy csak úgy jött, egy meg távol volt. -
IXEMGabeo #12729 nem játszottam sosem a Fallouttal azért kérdeztem... -
#12728 Most csak 'viccöltél, igaz?