The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egoraptor
Az nem a játék hibája ha rosszul fejlesztetted és szerelted fel a mágusod.

JethroHUN
Jól is sebez? nem egy játékot játszunk az biztos most már számomra 😊
egy útszéli szarfos medvébe is bele kell tolnom 300 mp-t min...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

shaba23
ok, köszi a válaszokat, közben megcsináltam párat a misc questek közül😊
A máguscéh küldisorozatában van egy olyan quest, amiben beküldenek oda, asszem akkor lehet megkapni a kulcsot is.
Egoraptor
Ennek mennyi a gépigénye?😄

Fpocok
TF2 Skyrim 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Egoraptor
Az úgy is van farkas marad farkas és a megfelelõ szakmákkal így is félisten leszel.

Hát ja elején megnéztem az óriásokat, aztán kaptam olyan maflást hogy elszálltam jó messzire 😄 Most meg 2-3 óriás is jöhet meg mellé 2 mamut akkár😊 varázslókkal van gondom nem csináltam még magic védelmes cuccokat szóval azokkal vigyáznom kell fõleg hogy mester szinten tolom.

Én egyébként nem szeretem, ha az ellenfelek is fejlõdnek velem együtt. Én azért játszok, azért fejlesztem magam, hogy a végén egy harci félisten legyek és lecsapjak mindenkit. Az oké, hogyha egyre nagyobb ellenfelek jönnek, de azt az egyes szintû farkast akivel a játék elején szenvedek, azt 30-as szinten egy mozdulattal tudjam elintézni.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Egoraptor
Igen, elején megéri gyûjtögetni az alapanyagot inkább és késõbb kikovácsolni, enchantolni stb. Amikor mát jobb a fegyver skilled.

Calver
persze, ez késõbbi szinteken nem problémás, de ha rögtön az elején azzal kezdesz, h felpörgeted kovácsolást, akkor hiába leszel 10-es szintû, bármilyen harci- és páncélképzettség nélkül le fognak csapni.
ha ugyanezt teszed 20-30-40-en, igaz ugrassz pár szintet, de azzal arányosan tápolódsz is, nem fognak az ellenfelek "túlszintezõdni".

"The trees move. Do you not see it?"

Fpocok
Na kezd alakulni a sárkányos sztori, kaptam egy adagot a magyarázatból.

Egoraptor
Az lenne aztán az OP, így is összes ingyenes - ráadásul jól is sebez. :]

Egoraptor
Nem mindegyik és csak egy bizonyos szintig.
Szóval nem gáz.

Kár. 😞 Érdekes hogy a varázslatokra nem érvényes a dupla sebzés. 😞
Fpocok
Úgy láttam nem. Csak fegyver, pl bow. Én azzal aprítok, van egy olyan bowom, amivel el tudom lopni a lelküket 😄

A varázslatokra is érvényes a sneak sebzés? Az miért van nálam hogy random kidobál az asztalra? Semmi hibaüzenet. 😞
Hát én mester szinten játszok és nem ver agyon senki mondjuk tegnap azért futni kelett kicsit vámpir mester elégé megcsapott de a végén csak levertem😄

Hát ha így néznéd hogy nem anyira hasznos, de mondjuk ha felhúzod 0 ról 100 dob pár szintet és a perket meg másra rakom max de majd elválik😊

Calver
az, hogy az ellenfelek veled együtt erõsödnek... szóval hiába van rajtad kõkemény Dragonscale páncél amit összeraktál 100-as blacksmith-el, és vagy magas szintû, ha hozzá harci képzettségeid a béka segge alatt vannak, agyon fognak verni. csúnyán.

Fpocok
Na köszi mindenki. Felencsantoltam. Márcsak egy jó egykezes fegyvert kell találnom és akkor megmutitom 😄

Calver
alkímia igazából - legalábbis szerintem - nem valami túl hasznos, legalábbis annyira semmiképpen sem, hogy megérje a befektetett fáradtságot. elixirekbõl enchanthoz és kovácsoláshoz is találsz kereskedõknél majdnem ugyanolyan jókat, mint amit maxolt (+ sok-sok perk) alkímiával tudsz elõállítani, gyógyítólöttyökben meg úgyis fuldokolni fogsz a végére. perkeket viszont felzabálja, ha hatékony cuccokat akarsz vele kreálni, azokat meg elkölthetnéd sokkal, de sokkal hasznosabban.
plusz baromi "fájdalmas" felhúzni <#whatever>

Mi a gond amúgy a sok szintelésel ? én nem is nézem a szintet😊

Nekem most 40000 goldom van, és mindig felvásárlom a grand soul gemeket.És a pénzem csak gyûlik, lv43 as vagyok.Ha kivégzek 1 nagyob dungeont, mindent össze szoktam szinte gyûjteni ami értelmes fel enhantolom aztán eladom ha tudom általában 6 boltos is kevés hogy megvegye😄 ezért a házamba van 1 külön láda amibe csak eladásra vannak cuccok.😊

JethroHUN
Rengeteg mindenre lehet költeni, egyszerûbb megvenni agy kész páncél mit össze kapargatni a nyersanyagot a crafthoz. Grand soul gemek pl, a teli az 1000+ G spellek is drágák, jó potik 300-400G van mire szerintem.

Nekem a crafttal az a bajom hogy rettenetes tolja fel a szintet, hiába megyek a legjobb armorba ha fegyver skillem sehol nincs.

Kemény volt felhúzni a kovácsolást meg az enthantot.Most alkímiát húzom ez is sok idõ lesz míg lv100 lesz😊 Amúgy a pénznek nem sok értelmét látom nem nagyon van mire költeni.

JethroHUN
Jah hát igaz... HP-t nem szív el amúgy? wikin még oda írták hozzá h life leech és az effecktje is olyan mint az absorb healthé.

Mit vársz a cselszövések és árulások urától (egyébként sem fejleszthetõ hû de nagyon, saját enchant-tal jobbat is kreálsz)?

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

JethroHUN
Ohhh azt hittem az Ebony Blade attól erõsödik ha sok ellenfelet nyírnak ki vele, de nem csak akkor ha azokat az npc-k vágom le akik kedvelnek, hát kösz <#zavart2>)

Gubberx
Simán utolér 1-2 perc múlva 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Zan
Nagyon köszi a tippet....már kezdtem nagyon ideges lenni!😊

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

JethroHUN
Nekem kell, muszáj h tankoljon nekem.

Calver
Oblivion-nal ellentétben itt biza megéri (ott magas restoration és fortify speed/athletics volt a nyerõ), mert sokkal gyorsabban lehet vele haladni, mint kocogva... követõ meg, meh, kell a fenének <#bohoc>

JethroHUN
Most minek a ló? 😄 a követõd nem tud lóra szállni, csak futhat utánad <#nevetes1>

Kétpajzsos nem lehet szerintem, a jobb kezébe nem lehet pajzsot adni.
Király!!! 😊
Fpocok
Ja köszi, nem láttam.

Calver
állítsd be hotkey-re - berakod favorites közé, kikeresed, és 1-8 billentyûk közül a szimpatikusat megnyomod - úgy simán menni fog.

Calver
már írtam #8436-ben, h igen.

lovakhoz: én úgy vettem észre, h Shadowmere ténylegesen sokkal gyorsabb, mivel baromi gyors a stamina regenerációja - így míg a többi hátassal "sprintelhetsz" 15-20 másodpercig, majd fél perc pihi, addig nála ez a pihenõidõ durván 5 másodperc, és utána újra vágtathatsz elõre teljes gõzzel. kellemes.

Jó tudni (igaz eddig nem volt szerencsém hozzá, buzogánnyal és baltával, amikor meg karddal nyomultam akkor meg pajzs nem volt a karakteremnél). <#eljen>

Zan
Miért van az,hogy nem tudom a sima flame varázslatot rárakni mind a két kezemre egyszerre,hogy dual-castolhassak vele? Eddig ment..most vagy lvl 7. Rányomta arra a perkre, hogy a fire spellek többet sebezzenek 25%-kal és azóta nem tudok mind a két kezemre beállítani a flame-et...!Ez egy bug? Mert a perk nem írja azt,hogy ez után nem fogok tudni dual castolni...! Csak a healing perket tudom mind a két kezembe berakni...szóval ezt most nem értem....!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Lényegében van egy kivégzés, amikor fejbe vágja a pajzzsal aztán karddal (vagy mással) megcsapja.
Fantusz
50-es szintig nagyon gyorsan fel lehet húzni az íjászatot, ha a trénner a kisérõd, szinte ingyen kérhetsz tõle tréninget.

Kifizeted - tárgycsere - az inventoryjában ott lesz az arany jelentõs része.

Talán ha pajzzsal nyírod ki az ellent. Én még nem láttam hogy a pajzs bármilyen aktív szerepet betöltött volna. Ettõl persze még lehet hogy aktívan közremûködik sõt akár saját kivégzési mozdulatai is lehetnek (ez most adott egy ötletet a kétpajzsos manusra ha egyáltalán megcsinálható, mert sebezni lehet pajzzsal is csak elég gyengén, már egy tuningolt fegyverhez képest, mert nem ez az elsõdleges szerepe).

Fpocok
Köszi.

Calver:
Igen, azokra emlékszem. Az áttolás ugyanakkor valahogy jobban passzol a kardhoz mint a nyaknyiszálás.

Egoraptor:
Állítólag nagyon. Amennyiben az egykezes fegyvereket is fejleszted és a conjuration skill-t is úgy brutálisan erõs sebzésû eszközöket kapsz (igaz ezekre enchant az nem pakolható külön). A két skill állítólag összeadódik a százalékok terén és így határozódik meg a fegyver sebzése (ezt én nehezen hiszem de az biztos hogy jobban sebez mint egy azonos nem idézett fegyver mert ezt a karakterem bõrén már tapasztaltam párszor), ráadásul minden fegyveres perk ami hatással van a normál fegyverekre az mûködik a bound változatra is.
Conjuration fejlesztésekben ráadásul van olyan hogy ezek a fegyverek mindig automatikusan lélekszívók legyenek és idézett lényeket egy csapással hazaküldjenek. A nyílvesszõrõl találtam még csak konkrét sebzési adatot és az 15%-al erõsebb mint a daedric/heroic nord arrow (legerõsebbek).

JethroHUN
Összeadódik ha erre gondolsz.

Egoraptor
Igen és Enchanternek is jó mert lopja a lelkeket, azért gondoltam.

Köszi!

Olyasmi nincsen benne, hogy a pajzsnak is szerepe van a kivégzésben? <#fejvakaras> Vagy túl sokat akar a szarka??? <#vigyor> <#hehe>
Fpocok
Nem láttam, hogy írt volna valaki... itt állok encsant elõtt. GYORSAN. Mana regen stackel, ha több cuccon is van?