30713
TES
  • Batmanci
    Ha nem iszol vért, nem püfölnek azonnal a népek? (Mert szarul nézel ki)
  • Batmanci
    Oké, bocs. Akkor nem neked ment.
    Egyébként is csak azért vagyok ilyen hangulatban, mert ma egész nap, mindenféle baromségokkal kellett foglalkoznom - szomszéd csaj becsúszószerelése, kaja, málenkíj robot -, és nem jutottam be Skyrimbe.
    Na, de majd most, kielégülten, jóllakottan... dög fáradtan... - csaj 21, + meló - Most majd megyek!
    8) (így csináljátok ti is)
  • Fantusz
    Akkor semmi értelme nem volt elkezdeni azt a küldetéssorozatot, tudomást sem vesznek rólad, amíg nem leszel vérfarkas, s az kb a harmadik küldetés része.
  • whisper
    Nem is akarok inni a vérből 8)
  • whisper
    Tedd ahogy jónak látod vagy elvágod vagy nem 8)

A lényeg ,hogy RPG te élvezed a saját karid én az enyémet ennyi. és nem villogtam hanem reagáltam rá ,hogy mondjuk én nem liter számla iszom a potikat hanem mondjuk mágiával oldottam meg. De mondjuk nekem nem 1 hátba szúrás egy karakter hanem 2 kezes fegyverrel vagy 5x 6x meg kell ütnöm. nem hinném ,hogy elég táp lenne 8)
  • Fantusz
    Vámpír és vérfarkas nem lehetsz egyszerre :-)
  • whisper
    Holnap megnézem neked mert most sikerült a lopakodásomat olyan színtre feltolni 45-n,hogy rávegyem magamat. Most kezdtem el csak a harcos klán questeket és pont vámpír megharapott útban oda. aztán mondom akkor megnézem.
  • Batmanci
    Nem gondolom, hogy felénk el kellene, vagy be kellene számolnod.
    Magaddal kell, minden tetteddel szembe nézni, és lehet, hogy nem most, hanem majd évek múlva.
    Ha, mellé lőttem, bocs, csak a hsz-eid erre engednek következtetni.
    De még mindig: nekem, és gondolom sok más emberkének, mindez lényegtelen, és látod, mindenki segít azonnal. Persze, senki nem fűz hozzá litániát.
    Csak én vagyok ilyen seggfej. Mentségemre, most ilyen hangulatom van.
    Nagyanyám mondta mindig: - Kisfiam, ha rossz kedved van, vágd le a faszod, 'oszt, ha majd jó kedved lesz, próbáld meg visszaragasztani!
  • whisper
    Figyu LVL 45 vagyok és csak kérdeztem mert nem találtam rá akárhogy kerestem. Most mit tegyek, ha lvl 45-n megkérdezem? mert találtam már neten a receptet vagyis ,hogy mit kell de gondoltam itt is megkérdezem mivel nem agyon tápolni akarom hanem pont ellenkezőleg. egy draedric vértet szeretnék lecserélni úgy ,hogy ebonyt ami roszabb ilyen potival felerősíteni sima draedric szintre.
  • Fantusz
    Itt is olyan okádék kinézete van a vámpír karakternek, mint az Oblivionban volt?
    Egy breton mágusom lett vámpír, de inkább zombi kinézete lett amikor felébredt, ki is ábrándultam a vámpíroskodásból.
    Sokat nem adok a karaktereim kinézetére, de azért ne legyen már egy sétáló draugr.

A vámpír egy speciális élőholt karakter, belehalt a kórba, de megrekedt a két világ határán, s vissza lehet hozni az élők közé - de amíg vámpír vagy, addig nem vagy élő :-)
  • Batmanci
    A viccen túl.
    Számtalanszor leírta már más, szerény személyem is.
    Senkit nem érdekel ki, mily módon nyomja, hogy vágja haza a kariját (nem a Karácsonyra gondolok) és a játékélményét.
    De rongyosra tápolt karakterrel mindegy, hogy a leggyengébb, vagy a legerősebb fokozaton nyomja valaki. Ez sem gond.
    Ami számomra kicsit ellenszenves, ha azzal "villog" valaki, hogy körülötte mindenki hullamerevségben szenved, Ő meg nem hal.
    Ha egy szikla tetején megállsz, menni sem kell, bajod se lesz - max. egy szélvihar lefúj a hegyről, vagy egy "röpcsi" -, és még a kilátás is gyönyörű.
    Nyilván az vegye magára, akié az ing.
    Az enyém lötyögne rajta. :)
    Annyira szeretnék megszerezni valamit, de inkább kivárom, amíg odaérek.
    Ha más mondja el, abban nekem - még egyszer, nekem - semmi élvezet nincs.
    Nyilván, ha rohadtul elakadok, és már semmiképp nem jövök rá, akkor alszom egyet rá - többször volt, hogy megálmodtam a megoldást -, és ha úgysem, akkor keresek-kérdezek.
    Mondom, mindenki azt csinál amit akar, és még ha idegen tollakkal lövöldözik össze-vissza, max. nem érdekel a véleménye.
    Akik ismernek, tudják, senkit nem akarok bántani, sőt kioktatni sem. (hogy jönnék hozzá) Messziről jött ember...
    Ez csak az én "maszek" véleményem, mint 'abszolúte hozzánemértő szaki, aki a klotyót csinálja meg, ha csöpög a konyhai csap.
  • whisper
    már vámpír is vagyok de amúgy pl az encahntom az nicsen felhúzva. Egy pont sincs rajta kb. és az armrom is egy alap draedric szóval. most érted ez agyon tápolt?
  • Fantusz
    Alkímiai receptek és az alapanyagok hatóanyagai
  • whisper
    köszi köszi
  • Fantusz
    Sabre Cat Tooth, Spriggan Sap, Glowing Mushroom, Blisterwort.

Ismeretlenül hiába kevered össze ezeket, egy Unkown poti lesz.
    A feladvány az, hogy megismerd, megtanuld az alapanyagok hatóanyagait használni.
  • Batmanci
    Figyeltelek, ám!
    Master, nem halsz.
    Így könnyű.
    Adepten se halsz, ha "tgm".
    Vagy rongyosra tápolt, vak koldus sem hal.
    :D

Kovi-poti
  • whisper
    Betudná valaki írni a blacksmithing potinak az anyagait? vagy hogy hol tudom megnézni?
  • grebber
    Az hazugság lenne ha azt mondanám hogy semmi nem ragadt rám ,de ez kevés hogy ennyi szöveget megértsek.A mellékküldetéseket értem de azt egy debil is értené felirat nélkül is.A fősztoriról viszont lövésem sincs.
  • Lunki88
    A legtöbb játékot addig el se kezdi amíg nincs hozzá magyarítás, így én nem is csodálkozom rajta. :)

#12867: Én is csak utólag vettem észre hogy ez nem fog menni steam nélkül. Hasonló cipőben járok mint te, a megvételét illetően.
  • Ragnar360
    azért h nem tudhat vki ennyire angolul...sok éve jatszol te is és nem ragadt rád semmi ?:)
  • Zomil
    virágboltihoz kellenének a japán fájlok :S
    azokat meg nem láttam még sehol feltöltve, mondjuk mindenképp megfogom venni késöbb a játékot csak várom, hátha lesz rá vmi jo steam akcio :)
    de 100%, h vétel lesz, az ilyen játékok megérik a pénzüket(csak nem ennyit, mert most nincs rá keret)
    vagy esetleg ha valaki lenne olyan kedves és felrakná valahova megköszönném :)
  • BEAST #12866
    Ezt majd kipróbálom. :)
  • Lunki88
    Még jobb is mint angolul. :)Ezt ki fogom próbálni.
  • bega82
    Nincs asztali vasam, csak a laptop volt... és helyette is laptopot akartam mindenképpen. :)
  • Fantusz
    Azura Star, vagy Black Star egyedi darab, nincs több.
    Fekete lélekköveket necromantáktól lehet lootolni, de nem túl gyakori darab - értsd, hogy amit találsz felveszed, de célzottan keresni nem igazán érdemes.

Grand köveket érdemes garand lelkekkel töltötten megvenni, bár magasabb szinten már töltögetheted magad is, de minimum egy mamutot kell lecsapni, még a giantok sem jók, azok csak greater lelket adnak.
  • JethroHUN
    Rakd fel japánul, náluk is megjelenik már.
  • francois
    Ú de hülye:D remélem egy év múlva is poénosnak fogja tartani
  • Lacee
    vótmá?

• Dobronski
    Én is így akarok játszani!
  • Lunki88
    Csupa élvezet lehet úgy a játék.
  • bgabor
    Létezik az Azura's stonehoz hasonló tübbször felhasználható balck soul gem? Ami emberi lelkeket is befogad. Alig találok Grand soult a nem-emberi lények között.
  • whisper
    Asztali vas már nem is jó skyrimra csak laptop mi? 8)))) nehogy véletlen 60 fps legyen 8)
  • grebber
    Azért az a nem semmi hogy már 33 órát belaraktam egy olyan játékba amiről nem is tudom miről szól.Majd remélhetőleg 2 év múlva kiderül számomra is :D
  • Laza
    Pénzes trükközés nélkül? :)
  • bega82
    :D Mondjuk nem valószínű... a sajátomat is nemrég vettem félrekuporgatott pénzből (gyakorlatilag pont a Skyrim miatt, mert nagyon vártam, és sejtettem, hogy az én régi laptopom is eléggé kevés lenne hozzá), szóval most nem nagyon van keret ilyen ajándékra. De ezt ő is tudja, úgyhogy nem hiszem, hogy komolyan gondolta! :)
  • IXEMGabeo
    szűk barlangban nem biztos, hogy elkerülhető főleg, ha mindig elém megy...ezek a halálozások ritkán fordulnak elő nem pedig állandóan, alapvetően jó könnyű ez az Adept szinte, de éppen megfelelő, mert legalább amikor tömegesen jönnek rám akkor nyomni kell a potiont egyfolytában:)
  • twi452
    látod látod kellett neked annyit skyrimoznod :D most buktál 150ezret ezen a karácsonyon h tudjon játszani ő is :D
  • berlinboy6329
    Mennyire korábbit?
  • Ragnar360
    l2p :) hogy lehet adepten annyira szenvedni (néha) ha közel harcos vagy és még a társad is, sztem akkor is el lehet kerülni lazán, hogy megüsd
  • Ragnar360
    nááájsz :)