30713
TES
-
hatosfogat #12927 Kicsit olyan késő őszi hangulatúra sikeredett a posztod, bár alapvetően nyilván igazad van, jönnek az új játékok és a megjelenés utáni hatalmas nyüzsgés törvényszerűen leapad.
De az Oblivion topicból kiindulva azért a kiégés még odébb van. Még ott is születik napi pár hozzászólás, pedig az öt éves játék. Itt tuti még hosszú ideig napi - minimum - jópár tucat postot lehet majd olvasni. Napi ötszázat meg úgyse tud elolvasni senki. :) -
Kallahiosz #12926 A szemetet is összefúja a szél! -
#12925 Ez a jelenet a dbz-ből is érthetetlen hogy miért terjedt így el a neten. :) -
Kallahiosz #12924 Majd ha kijön a magyarosítás vagy ha megtanulok angolúl...
Addig marad a Hekendszles -
Kallahiosz #12923 Felraktam ezt a nyílkészítős kieget és alig találok tollakat.
Van valakinek tipje hol lehet könnyen sokat szerezni? mert kinomban már a sasokat lövöldözöm az égből -
#12922 figyeld az őrök szövegeit.
hidd el, sokkal szörnyűbb ha csak ennyit segítek, és magadtól ébredsz rá. -
Kallahiosz #12921 de szívogatásra jó...
Mármint vámpírnak -
#12920 Annyira, hogy rendszerint rad kuld par verolegenyt, ha lopsz tole :) -
Kallahiosz #12919 Nem értem ezeket a nyílvesszős poénokat...
Valaki felvilágosítana hogy ne éljek már sötétségben? -
Kallahiosz #12918 ha benne vagy egy klánban azok elnézik a dolgot...
(nem mindegyik)
Én a dark broterhood ot ajánlom
megvárod amég alszanak oszt csókolom.
De ha nem vagy benne akkor én reverwood tol délnyugatra a folyó másik oldalán él egy nyanyóka egyedül az erdő közepén... a kis vityilójának még ajtaja sincs, és ha jól emléxem vak is ráadásúlXD
Elég könnyű? -
pzs #12917 Ja csak nem tudok táplálkozni , mert az a skillem nem nagyon használtam . Hol van könnyű préda ?
-
bega82 #12916 Pont itt járok most én is. Ez valami kib****tt nehéz közelharcossal!!! Honnan tudom, hogy melyik a képmás, és melyik az eredeti? -
Kallahiosz #12915 4 szakasza van...
Először 25% ossan vagy "bete"
A köv nap 50% és így tovább
Ha táplálkozol le megy 25% ra.
Ha 100% on van támadnak -
pzs #12914 Sziasztok !
Vámpír lettem , de nagyon nem jön be mindenki megtámad. Nem tudok beszélni kocsmárossal , sem mert 1xrűen nem jutok el hozzá. Falion aki elvikben segítene is rámtámad. Ilyenkor mi van ? Így jártam ?
-
MaRee #12913 Remélem ez a nyílvesszős poén már leesik
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
whisper #12912 Bocsi elmentem sörözni! 8)Nem vámpír vagyok és a farkassá válásnál nem fogok vért inni. tudom ,hogy nem fognak végig questeltetni,de amég lehet megcsinálom. Aztán megyek beállok az imperialba és csinálom azt csak már nincsen sok minden és a tolvajos questkhez még nincs kedvem 8) De a harcos guildbe is van aki nem vérfarkas most akkor én se lehetek? Akkor egy kérdés még. Tegyük fel beállok vérfarkas leszek és amikor megölöm a saját farkas szellememet akkro utánna lehetek vámpír megint mármint a vámpír immunitás is eltűnik a vérfarkassággal? -
#12911 nyers... nyerő akart lenni. -
#12910 Daedric fegyverek... azon belül leginkább buzogány (mace), viszont annál nincsenek rendes hátbaszúrás animációk, szóval hátbaszúrkálásra a kard a nyers. -
#12909 vizsgaidőszak jön, 2 hete én se játszottam ez miatt -
Ragnar360 #12908 azért ne adjuk fel még ennyire :)
de én hibam tuti, mert ramjött a filmezés és se tegnap, se tegnapelött nem toltam, pedig lenne kedvem hogyne - mondjuk most is egy jo kis filmet készülök megnezni :)
edit: az oblivion topik is mintha elég "nagy" lenne hsz tekinteteben, ha jol emlékszem, vmikor még benézhettem, azért rémlik, de lehet rosszul -
syberia2 #12907 legerősebb egykezes fegyver melyik? -
#12906 Sok karaktert nem bír egyszerre. Máshol is vannak ennyien egy helyen? -
hapi #12905 Az is igaz hogy nem nagyon jelent meg az elmúlt évben olyan amivel 10 órát játszottam volna. Ezzel meg én is 100-on túl vagyok. Azért lesz még itt élet amikor az első komolyabb modok megjelennek a Creation kittel. -
#12904 Elmult a varazs sok ember szamara. Egy honap telt el, akik csak letoltottek lethatatlanul, azok kiszorakoztak magukat 100-200 orat siman hozott nekik, de azota kijott masik jatek, amelyet lehet "tolni", hogy ezzel a fos kifejezessel eljek.
A topik szepen lassan majd visszaall a napi 3-4 kommentre, majd a heti 4-5-re. Egy ev mulva kieg, akkor majd lesz pici elet, kb ennyi volt. Most itt az SWTOR, aztan masseffect3, diablo es panda, stb. Single gametol az elmult egy honap is fantasztikus teljesitmeny, olyan embereket ultetett le szerepjatekozni, akik azt sem tudtak elotte, eszik vagy isszak. -
MaRee #12903 Nem, ha máskor 50 fps van, kizárólag ennél a küldetésnél szaggat iszonyatosan még low grafikán is, akkor valami gond lesz a gémmel :d -
bega82 #12902 Hát igen. Nem tudom a többiek hogy vannak vele... én a magam részéről korábban irkáltam ide, de aztán kaptam egy nyílvesszőt a térdembe! -
#12901 Magam is szánalmas vagyok, de amire utaltál, az egyáltalában nem kitalált
- Nem mintha rád tartozna -, és távolról sem kötelező elolvasni.
De ezentúl nem leszek olyan sokszor, úgyhogy oszthatod a bátor beszólásaidat. Hiszen, anonímként bátran irogathatsz, leszólhatsz másokat, művelt, magyar emberhez méltóan.
Nem szeretnék polémiát kezdeni, szétoffolni a topikot, de ha rádobnék némi időt, elmúlna az anonimitásod, és hirtelen, úgy szánalmas mivoltomban ott állnék előtted, megnézném, Te mennyire lennél szánalmas.
De nem ér annyit az egész.
Jópofa akartam lenni, ehelyett lekaptatok a tíz körmömről.
Kösz. Ezentúl, kizárólag Skyrim-ügyben szólok, ha egyáltalán lesz mit és kinek. -
Ragnar360 #12900 nagyon belassult a topik :) -
#12899 Bocs, majd visszafogom magam, és kizárólag a játékkal kapcsolatban fogok írni, ígérem. -
#12898 Gyenge a géped teljesítménye hozzá szerintem. -
MaRee #12897 Battle for Whiterun questnél(Stormcloaks) más is tapasztalt iszonyatos szaggatást? 40-50 fps-en stabilan fut a játék, ahogy ez a küldetés elkezdődik és megy az ostrom Whiterunnál, kb 5 fps-re csökken és játszhatatlan. Mibaja? -
farferi #12896 Mennék én csak mindig megreptet.Na majd próbálkozok azért(nem mintha az a nyavajás amulett érne annyit) -
#12895 Mas, aki szinten Razer egerrel jatszik, nem tapasztalt a jatekban egy kis delay-t?
Nekem mar a menunel is erezhetoen kis kesessel reagal a jatek, valamint a karakternel amikor fordulok vele, vagy futok, oldalazok, akkor is erzek egy apro kis kesest. Eger erzekenyseget meg tudtommal nem lehet a jatekban allitani. -
#12894 :) -
#12893 Így van pontosan, ez a jó taktika épp itt járok én is. Darabig ütögettem,aztán kiderült a turpisság :) -
#12892 Nem igazán tudom eldönteni, hogy most panaszkodni, vagy dicsekedni akartál, de a magánéleti dolgaid nem igazán illenek a fórum témájához.
Ezidáig normális kommenteket olvastam tőled, de ez most nagyon félre ment. -
#12891 A három közül az a legnehezebben leverhető zombi.
Klónozza magát, figyeld ki melyik az eredeti, és azt üsd, a többivel ne foglalkozz, mert azok csak fölöslegesen kifárasztanak.
Az sem árt, ha átnézed neked milyen lehetőségeid vannak a repertoárodban - én el sem kezdtem a főküldetést, mace-vel daráltam le, igaz röpködtem is, de a páncél elég jól védett, s nem a legközelebbivel kell foglalkozni, hanem oda menni, ahonnan a képmásait idézte, s jól fejbe csapni. -
#12890 Ne eröltesd ezeket a kitalált idézeteidet mert nagyon szánalmasak. -
farferi #12889 Azt mondja már meg valaki, hogy a jó életbe lehet megölni a forbiddden legends végén a 3 testvér közül az íjászt.Mert az egy dolog hogy illúziókat varázsol de 30 mp-ként ellök a picsába a kiáltásával, a közelébe se tudok menni, közben meg lenyilaznak.Harcos vagyok egyébként, a 2 tesóját simán leverném de ez...... -
#12888 A csaj karakteremet, akivel először kezdtem, a szomszéd lányáról neveztem el. (Riba..., izé, Gina) De aztán, mikor megtudtam, hogy jó ha nősülsz is, nem akartam leszbit csinálni belőle. Feleségül menni meg valami jó nagy paraszthoz, hetero létemre, nem nagyon volt ínyemre.