30713
TES
-
#12567 "Hajléktalan" hőssel nem kereskedik az asszony :-)
Ha van saját házad, s ott laktok, akkor a napi 100 arany részesedésen túl aktívan lehet kereskedni a házastárssal, tehát nyertél egy új kereskedőt is.
Viszont, ha nincs házad, s hozzá költözöl, akkor nem lehet vele kereskedni, csak a napi 100 aranyat adja, ha kéred, és rested bónusz is csak 5%.
-
#12566 Mármint kijött? -
IXEMGabeo #12565 de jó végre van találós kérdés a játékban hiányoltam már. 4 állatról van szó...kíváncsi vagyok ti melyiket választanátok sorrendben
"Az első fél az összestől"
"A második nem fél semmitől"
"A harmadik megeszik, amit tud például az elsőt"
"A negyedik fél a kettestől, de csak akkor, ha egyedül van":)
Volskyggeben van leírva egy könyvben az állatok pedig a következők:)
medve, róka, farkas, kígyó:) -
vzajcev #12564 1.3 pöcsölés
Patch 1.3 Notes:
General stability improvements
Optimize performance for Core 2 Duo CPUs
Fixed Radiant Story incorrectly filling certain roles
Fixed magic resistances not calculating properly
Fixed issue with placing books on bookshelves inside player purchased homes
Fixed dragon animation issues with saving and loading
Fixed Y-look input to scale correctly with framerate -
#12563 Oké, csak ha helyi, akkor is. Mintha azt hallottam volna, hogy csak akkor nyit boltot, ha másik városban lévő kecódba viszed. -
hegege #12562 Az mitől van hogy a katana szerű kardból 4 5 ütésre kimerül a soul ,míg a dawnbreaker kardból 40-80 ütés... -
Ragnar360 #12561 :) -
#12560 'Asszem, Te a virtuális időről beszéltél, én pedig a VV idejéről, amit a játékkal töltöttem el. 200 óra eddig, 80-80. Ha a 100-100-at akarom elérni, akkor még min. 25 órát kell beletolni. Vihar?
Félre értettél. Nagy kaland... Mással is előfordult már. Ezért nem igazi az irkálás. Sem érzelmi, sem hangulat/indulatbeli, vagy esetünkben humort nem igazán lehet belevinni. Ahhoz csak egy ember értett igazán. Úgy hívták, Rejtő Jenő (alias: P. Howard). -
#12559 Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit tud a karakterem, ha a resistancia működik. Akkor tudom majd megítélni a nehézségi szintet. Van egy olyan sejtésem, hogy még masteren sem túl nehéz.
A deadra idéző bot meg azért vicces mert egy társsal és vele gyak. nem igzán állít meg semmi. A bot röhejes áron tölthető. -
Flora2 #12558 Köszi! :)) -
Ragnar360 #12557 Vex-el miért nem lehet marryelni :) -
#12556 Mágusnak talán nem rossz, bár nálam eddig mindíg Black Star lett a kő, úgyhogy nem próbáltam mit tud a papnő.
A követő megválasztásánál érdemes figyelmbe venni, hogy a hősöd mit tud.
Harcosok ilyen szempontból kellemesebb helyzetben vannak, warrior-warrior, warrior-thief, warrior-mage felállásban is jók lehetnek.
Egy mágus mellé már nem feltétlenül jó egy másik mágus, bár, ha tud dremora lordokat idézni, akkor megvan ott is a tank.
Aranea Ienith köpönyeges mágus, a harc kezdetén Oakflesh-t (mágikus páncél) varázsol magára, tűzelemetált, jégelementált tud idézni és használja a destruction varázslatokat, és időnként gyógyítja magát.
-
Ragnar360 #12555 miiivan :) elvesztettem a fonalat:P
annyi h megfejtettem a szót, KAP-TAT_HATOK le a hegyről, aztán fel, 25 órát ezt írtad, nem ertettem igazan, hogy mit is mondassz :) -
#12554 Riverwoodban van Camilla, de kinek hazudjak?:D Mert 2 srác is akarja. -
#12553 Meg foz kajat, amit vihetsz magaddal -
#12552 vitrinből van jónéhány, bábu csak 1db, többnyire boltot nyit, tudsz vele kereskedni, amúgy járkál fel-le a házban ennyi -
#12551 Ehhez kétség sem fér.
Ha abból indulunk ki, hogy az Oblivionhoz gyártottak 3x akkora területeket, meg több, mint 10 000 modot, akkor majd valaki megfogja a kezüket a Skyrim-nál. -
#12550 A markarthi kecóban, van manöken, meg vitrin?
Meg ha helyi csajhoz jutok valahogy, az bótot nem nyit, mi?
Viszont, mit csinál? Hintaszékben kötöget, míg én a vérem ontom-bontom? -
#12549 Neked hány óra egy nap? Nem 24, mint más, józan fickónak?
Másnaposan, mondjuk duplán lehet számolni, de az is még csak 48. -
mike01010101 #12548 Szerintem ha kijön a modkit (és nem lesz bugos) akkor hirtelen több dolog fog megjelenni a modderektől mintha a bethesda kiadna egy dlc-t. -
Ragnar360 #12547 "olyan 25 órát még kaptathatok hegybe le, völgyre fel, ugyi?"
ezt nem értem mit jelent :) 200orad van benne ?:) en 70et leptem meg tegnap :d -
#12546 fasza nagyon -
#12545 Azért, ha szinten akarsz maradni (értem ez alatt a nem fosra tápolt karit, vastőrökkel), akkor nem olyan egyszerű 100ra feltolni, úgy, hogy közben pénzed is maradjon (tanulás oktatónál).
200 órája megyek, most vagyok kovi-bűvész 80. Ha ezt veszem, olyan 25 órát még kaptathatok hegybe le, völgyre fel, ugyi? -
#12544 ja és a 214 mögött ott van zárójelben +134, igazából nem tudom hogyan adódnak össze -
Ragnar360 #12543 zsír, bar skyrimba ez kis egyszerü kardnak szamitana :)
egyébként remelem hamarosan jönnek a dlc-k, jovolna vmi, mind1 mi, csak legyen, fegyvereket csak ugy siman kétlem h kiadnának, de ilyen kisebb spéci dolgoknak örülnék, mielött jön a "nagy" DLC, az még ráér :) -
mike01010101 #12542 Ez is bekerül a fegyver mod-ban
Aragorn1
Aragorn2 -
Ragnar360 #12541 húúú mikbe is voltak ilyenek, ki sem tudod húzni, vagy x szintig stb. olyan ismerösek ezek valahonnan, nem ugrik be :)
odüsszeusz nyila nemtom mibe volt, gondolom magába a könyvbe (szandekosan nem írom a müfajt mert eltéveszteném:d) a film is eleg jo amennyire emlekszem, regen lattam -
#12540 Ja, csak úgy járnál vele, mint Odüsszeusz nyilával.
60lv-ig ki sem tudnád húzni. :) -
Ragnar360 #12539 tradeljünk mar :) -
#12538 No, 'mer az úgy már élből 400 körül röhög! -
chivei #12537 Nálam csak úgy alakult hogy a settenkedő wood-elfemmel szerettem kotyvasztani mérgeket így az fejlődött szépen. Az elején meg riverwood-ban a kovács elmondta mit hogy kell csinálni, szóval csináltam azt is mert tetszett, bár a kovácsolás már inkább harcoshoz passzolna, de ezen még akkor nem gondolkodtam csak toltam. Aztán később annyira telelettem lélekövekkel hogy elkezdtem a loot-tot felturbózni hogy jobb pénzért menjen el. Így mind 100-as lett, raktam rájuk a perkeket meg persze az archery-re. De tényleg értelmetlenül erős, csak erre menet közben jöttem rá. Mint mondtam ládikában pihen. -
#12536 De az plusz 90%, vagy azért nem adódnak így össze? -
Ragnar360 #12535 ja a magassagok joak, erdekelnek :) übertáp legend leszek i can promise u that:p -
#12534 ja és azt még elfelejtettem, hogy készítettem egy +45% bow gyűrűt és nyakláncot is. -
Ragnar360 #12533 moszkvaiiigg :DDDD -
#12532 Na az 1000+ sebzés az azért már tényleg durva, nekem ez a 200 körüli simán realitáson belül van.
Egyébként:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyilván ide 100as smith és 100as enchant kell, készítettem egy (enchant fortify potival) fortify smith ruhát és kesztyűt, magasabb szinten lehet találni +50% smith potit és ezekkel leültem felhúzni az ebony íjjat, így 190+daedric nyíil ami 24-es sebzés -
#12531 Ja, az ében íjam nekem is legendás.
Mégse lövök el vele Moszkváig. -
#12530 Abban Chiveinek igaza van, hogy ez úgy már nem játék.
Nekem is jó így, ahogy haladok, csak kiváncsivá tesz, milyen isteni magasságokat lehet elérni. Viszont, nem dobnék rá órákat a tanulmányozásukra. -
#12529 SaGa!
Nem tudsz megoldást 7.1 ügyben? -
Ragnar360 #12528 Ettől még sokkal durvábbak is vannak :) ilyen pár ezer % os növelést ado potik stb. de az már ruins da gém :)
kurva hosszu irás, hiv. forumon fent még vhol, csavo mindent levezetett, de utubeon is vannak ilyen videok, h h kell megcsinalni a fegyvert, de nem volt ugy türelmem, v nem tudtam volna ugyse megcsinalni igy annyira nem néztem - leírást forumon vegigolvastam, kicsit hosszadalmas
de Master fokozaton is egy ütéssel, ököllel leölte a Blood Dragont - zuhanást se érezte meg stb, szal el lehet képzelni :)