The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Van rá egy hardcoded esély azt vagy bejön vagy nem. Pont mint a rendes, asztali szerepjátékoknál ahol a véletlent a kockadobással/kártyalapokkal szimulálod. Ha bejön akkor hajjaj az ellenfélnek, ha meg a másik véglet jön be (ami itt nincs ) akkor hujjujj a karakternek. 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Meg egy gyûrû,korona,kesztyû,nyaklánc, mágusruha kombó.
A bandit plunderer például mindig 19-es szintû ellenfelet jelent függetlenül attól hogy a karakter 10-es vagy 40-es szintû. A bandit marauder meg 24-est. A sima bandit meg 5-öst.
A szintezés többnyire ebben merül ki, hogy milyen a maximum ellenfél amit betesz neked. Az ellenfelek többsége nem haladhatja meg adott területen a szintedet (úgy ránézésre a 75-90%-uk esetében ez igaz lesz), de kis százalékuk lehet erõsebb (többnyire a mini boss-ok), ám nekik is megvannak a szinthatáraik.
Ha meg már túlhaladtál az ellenfeleken akkor már random jön a bepakolás vegyesen mindenfélébõl.
A szintre igazítás szerencsére nem azt jelenti mint az obliban jelentette, hogy a szintjük azonos volt a karakterével és ennek megfelelõen kapták a felszerelést is. itt egy intervallumból válogat a program és a felszereléseket sem nagyon változtatgatja (50-es szinten is ritka az a sima bandita amelyiknek steel fegyvernél jobbja akad, bár elõfordulhat ilyen is csak eszement ritka).
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A boltiak közül sokkal erõsebbek is vannak (az alap a 25-ös, aztán jön az 50-es, a 75-ös majd a 100-as, 150-es és teljes).
Amiben jobbat tudsz alkotni mint a bolti, az a regenerációt növelõ lötyi (midnegy hogy stamina/hp/magicka). Na abból nagyon hosszú hatóidejût és erõset is ki lehet kutyulni.
Emellett az általad kutyult lötyik tovább hatnak mint a boltiak legtöbbje.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Az alapján, amit a level scalingról olvastam ez logikus is, hogy mindenki mást tapasztal. Pl. ugyanabból a banditából alapból vannak helyek ahol erõsebbeket találni, nem beszélve arról, hogy a karihoz plusz szintezi is õket (vannak fix, nem a akrakterhez szintezezzek is).
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Tehat impact pro:
- Az ellenfel nem tud tamadni.
- Az ellenfel nem tud kozelebb jutni
Con:
-Nem tortenik meg.
Ahogy az XKCD latja
Ha kritikust ütsz azt kiírja a program a bal felsõ sarokban. Ha nem írja ki akkor nem ütöttél kritikust. A kritikus sebzés meg az alapsebzést duplázza. A great critical charge meg ha az ütésed kritikus lenne akkor azt növeli még tovább. Itt a teljes leírása:
Can do a two-handed power attack while sprinting that does double critical damage.
Requires: Two-Handed 50, Champion’s Stance
Less powerful than it might appear, the “double critical damage” bonus only applies if you land a critical hit in the first place, and (more importantly) you have to remember to use it for it to be effective. Take this if you find yourself making “berserker rushes” on your own anyway.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lopakodva, Bandit plunderer ellen, perk-ek nélkül (már zéró perk a destruction magic érdemi, sebzést is birizgáló részén az olcsósítás kivételével) az incinerate varázslatot éppen el tudtam egyszer sütni úgy, hogy minden magicka pontját felemésztette a nem mágus karakteremnek.
Ez levette úgy kb a 40%-át a manusnak. Ha ezután gyorsan benyakaltam egy teljes magicka regen-es lötyit és megint eldurrantottam a varázslatot, abba többnyire belepusztult õkelme. Most hogy ez a lopakodás közbeni bónusz miatt volt, ami esetleg él a varázslatokra is (végülis alap bonusz sebzés van lopakodás közbeni támadásra így akár mûködhet is) avagy egy jókora bug-ba csattantam bele többször is azt nem tudnám megmondani. Csak azt tudom, hogy ez a taktika bevált a lopakodós bicskásommal és mûködött (bár amikor meg nem lopakodva próbáltam, akkor csak úgy a negyedét veszítette el szóval lehet hogy tényleg bejátszik a varázslatok sebzésébe is a lopakodás).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha egyszerre több ellenfél van, kiraksz egy atronach-ot, láthatatlanná válasz, aztán amíg az atronachot püfölik, te kedvedre akciózhatsz.
1, Nyelni a sebzést
2, Sárkány esetében néha repked felettem, akkor átváltok villámra és megszórom. Ha földön van akkor csak áll és nyeli a sebzést.
Impact-nak az a lényege hogy folyamatosan félbeszakítja az ellenfelet - gyakorlatilag ha sorozatba lövöd teljesen lebénul bármi. Nem tud hozzád futni, nem tud megütni, csak áll és nyeli a sebzést.
Legtöbb helyen demigod módban reptetem szanaszét a népeket, de van mikor megmakacsolja magát és szopoklész van, centinként kell mentenem és tucatjával vedelni a tyotyókat (legalább csökken a terhelés 😄).
Mondjuk nálam a macik még master-en sem tûnnek olyan hû de keménynek (nem érnek fel egy bandit marauder szintjére).
4-5 ütés mágia nélküli egykezes buzogánnyal és pajzzsal (orc típus mindkettõ, flawless fejlesztéssel) a cave bear. A jeges változat ennek másfélszerese. Megütni nem is tudják a karakterem szegény bundások csak ha power attack-ot nyomnak és figyelmetlenségbõl elfelejtek közben beverni nekik egyet a pajzsommal.
Én nem vettem észre, hogy alig sérülne bármely megcsapott állati ellenfél. A páncélos manusoknál vettem észre ilyet de macinál meg egyéb normál állatnál még nem.
Vannak moderek a fórumon??? lenne pár kérdésem amivel nem terhelném a fórum terjedelmét. <#lama>#lama>
Nem tudom az hogy számít mágiának mondjuk a mítoszokban mágikus lényekként emlegetik õket.