The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
van a játékban egy ütõ...Óriásütõ.Az egyik óriástáborban...Én osonós íjász vagyok, 18-as two-handed skill,de így is alapból 105-öt sebez.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Visszatöltést próbáltál? Néha ennyi is elég ha megakadsz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Miért akarnék én gyorsan szintet lépni ?
Nem megy a buszom... a vonat se, hogy sietnem kellene a szintlépéssel..
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Melyik küldetést találtátok eddig a legérdekesebbnek, legötletesebbnek? A címét, meg 1-2 infót a küldetésrõl ami nem spoiler, a többi meg spoiler-be mehet! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
every damn day
Nem mert követõt áldozol fel...Lydia,Faendal.ilyen emberek..De pénzelhetsz zsoldost is,ha akarsz.Aztán "i need you to do something" és ráböksz az oszlopra akkor odamegy megfogja és mehet a menet.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
[merlinw.org]
Hát -98%, de ameddig 80-as Enchant-ig elérsz addig jól jönnek az 50%-os perkek.
de utolsó két "felezõre" tényleg felesleges.
"The trees move. Do you not see it?"
Te tudod hol van ?
Elmesz kovacsolni es semmit nem csinalsz, csak toroket kovacsolsz es 20. szintu leszel pillanatok alatt. Ezert nem jo.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Az pedig, hogy iron daggert vagy, vagy törppáncélt gyártünk e mindegy, a szarabból többet kell, a jobb meg drágább... valahogy fejlõdni kell abba is.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
"nekem egyre inkább nem szimpik az ilyen felhúzós trükkök. szerintem rontják a játékélményt, a kalandozás élményét ha ilyen / meg pl a smithing-tõrös módszer/ módon teszünk szert elõnyökre. de ez csak az én véleményem. "
tény hogy KÉRÉSRE ismertettem a smithinges csítet -de spoiliban, mindegy csak kixsit lebaszásnak éreztem a hozzászólásodat.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Az utolsó mondatot pedig ne vedd magadra, túlképp rajtad kívül mindenki másnak szól a topikban, aki pówerlevellinngel nyomul 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
"The trees move. Do you not see it?"
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Lehet visszalopni a trainelésért fizetett pénzt, lehet vödörfejûek 3D-t játszani, lehet low lvl banditával üttetni magad, lehet vas tõrök gyártásával profi kovácsnak lenni... csak ezzel épp a játékélményt ölöd meg... Ha tápolós játékkal akarsz játszani, akkor kezdj el valami MMORPG-t, ott az a cél hogy minél jobb statokban legyél, itt pedig az, hogy minél jobban szórakozz.
de mi ez a smithing dolog? ezt leírhatnád!
Egyébként smithingre is van egy jó módszerem.