The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Eladtam a thiefektõl kapott setet. Most kéne vissza, hogy upgradelhessem. Honnan a bánatból tudok szerezni ilyen rucikat?

Parasite Eve 2, best game EVER!

elöször nemtudtma ertelmezni mi a xar van a kepen, aztan rajöttem...

watto
az igen😄

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

berlinboy6329
Aki esetleg kétkezessel tolja.

van a játékban egy ütõ...Óriásütõ.Az egyik óriástáborban...Én osonós íjász vagyok, 18-as two-handed skill,de így is alapból 105-öt sebez.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

*menjek el (akart lenni bocs )
csak annyi hogy rámtámadt egy assassin és volt nála egy levél ugye hogy öljenek meg. erre fel kaptam egy küldetést hogy menjek egy a kisgyereknek csinálja meg ugye a küldetést, hogy öljem meg a nyanyát. vissza mentem leadtam a küldit a gyereknek és kaptam tõle egy tányért és kész. az a probléma hogy aludtam r áegy napot de nem jött el értem semmilyen dark brootherhood os emberke :/
Molnibalage
+1

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ebbõl a mondatszörnyedvénybõl kb semmit nem értettem. Mi a gond pontosan? Mi van kész, milyen feladat nincs, hogy állsz, milyen tányér? <#fejvakaras><#confused>
Visszatöltést próbáltál? Néha ennyi is elég ha megakadsz.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

de am kilenne a megbízó ? mert a papir elolvasása után kaptam meg a küldit
Molnibalage
Ez elég balfasz "trükk", mert ennél játszva is gyorsabban fejlõdsz...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

de küldim már nincsen, és ez a küldi is csak onnan jött hogy rámugrott egy assassins, és miután a kölöktõl megkaptam a tányért aludtam egy teljes napot de semmi :/
Ennek a gyors szintlépésnek mi értelme van ?

Miért akarnék én gyorsan szintet lépni ?
Nem megy a buszom... a vonat se, hogy sietnem kellene a szintlépéssel..

na így már teljes képet kaptam Morrowindrõl😊 sztem nem halt be a topik, csak mindenki játék függõ lett😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Aludjon a karaktered (persze miután a feladat le lett jelentve a megbízódnak).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

valaki megtudja mondani akkor hogy a dark brootherhood ba hogyan tudok csatlakozni ? miután megcsináltam a kisgyereknek a küldetést ahol kikellett nyirni a dadát vagy kit a nevelõ otthonban.
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Látom behalt a topik.

Melyik küldetést találtátok eddig a legérdekesebbnek, legötletesebbnek? A címét, meg 1-2 infót a küldetésrõl ami nem spoiler, a többi meg spoiler-be mehet! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ott van egyáltalán döntés? ott tartok épp, még nem csináltam semmit

every damn day

IJIazz
Kíváncsi vagyok Paarthurnax-ról hogyan döntöttetek..(ha elvittétek addig a fõszálat vagy meg is öltétek Alduin-t) Életben hagytátok v levadásztátok h visszanyerd a Blades-ek bizalmát?

"Charlie Sheen Parody - Bi-Winning (Official Song)"

berlinboy6329

Nem mert követõt áldozol fel...Lydia,Faendal.ilyen emberek..De pénzelhetsz zsoldost is,ha akarsz.Aztán "i need you to do something" és ráböksz az oszlopra akkor odamegy megfogja és mehet a menet.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Egoraptor
Potionnal?

shaba23
Mi lesz, ha feláldozok valakit Boethialnak? Lesz abból valami negatívum? Nem akarok senkit magamra haragítani, egyenlõre a jó oldalon állok😊
Ha saját magadnak encsizel akkor mindegyik -28% vagyis több is kijön mint -100%.

SzirmosSzisza
Az se csalás, ha az ember benyomja a C-t egy alvó ember mellett, de akkor már egyszerûbb konzollal beírni, hogy Sneak 100 azt csá. Ráadásul sneaket nem is nehéz fejleszteni, fõleg, ha tõrrel megy az ember!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

MerlinW
Nem csalás, csak szimplán baromság. Játszani kell, élvezni, questeket csinálni, kovácsolni, ha szükség van rá és nem a szintekkel foglalkozni.

[merlinw.org]

Egoraptor
Master Robe of Destruction -23% gyûrû,nyaklánc,korona - 25,25,25

Hát -98%, de ameddig 80-as Enchant-ig elérsz addig jól jönnek az 50%-os perkek.

Épp ez a lényeg: NEM kell többet! Ugyanannyit húz rajtad a vas tõr, mint a daedric vért.
Calver
de van, mert el is kell jutnod addig, h enchantolhass, ami anélkül nehéz lenne.
de utolsó két "felezõre" tényleg felesleges.

"The trees move. Do you not see it?"

MerlinW
A zene mi alatta?

[merlinw.org]

Magh
Olvastam, hogy enchantolni lehet 100% ingyen spellekre, akkor ha pl. destro mage vagyok, nincs is értelme pontot rakni az 50%-os perkekre?

Azt nem találom hogy hol látható az aktuális bounty. Végig néztem a statisztikákat de ott csak a life time meg a max bounty van.
Te tudod hol van ?
Jakuza001
Azer mert az olyan ertekedet noveli, amit nem kellene.
Elmesz kovacsolni es semmit nem csinalsz, csak toroket kovacsolsz es 20. szintu leszel pillanatok alatt. Ezert nem jo.

gabo91
Hunor 1: Neked címeztem, de csak mert nem akartam külön leírni a hozzáfûzni valóm.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Ja hát én is ezt csinálom. Aláírom amit írtam lvl up-ra (banditával ütteted magad) vagy pl írtak restorationra is egy trükköt (varázslattal healt ból mannát csinálsz majd visszatöltöd életed) ez rontja az élményt, felesleges, nincs értelme. De a kovácsolás. Kovácsolásnál vagy megveszed, vagy bányászod, esetleg lopod az alapanyagot, legyártod a terméket. Miért lenne csalás? Pénzt keresel vele a játékban, hogy tudj venni ezt azt magadnak. Munka benne, plusz sok gyakorlással persze hogy szintet lépsz valóságban is így van, egyre jobb szakember leszel. Ennyi erõvel a tolvajlás is csalás, ha mindenkit ki zsebelsz, mindent ellopsz... Sokat használod, fejlõdik.

Az pedig, hogy iron daggert vagy, vagy törppáncélt gyártünk e mindegy, a szarabból többet kell, a jobb meg drágább... valahogy fejlõdni kell abba is.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

én meg ezt írtam:

"nekem egyre inkább nem szimpik az ilyen felhúzós trükkök. szerintem rontják a játékélményt, a kalandozás élményét ha ilyen / meg pl a smithing-tõrös módszer/ módon teszünk szert elõnyökre. de ez csak az én véleményem. "

tény hogy KÉRÉSRE ismertettem a smithinges csítet -de spoiliban, mindegy csak kixsit lebaszásnak éreztem a hozzászólásodat.
Fyrex
még mindig nem olvastad el a youtube kommenteket ??!!! 😛

Avanti Crociati!

ez only píszí 😊

elveszett lydia pedig nem halt meg ilyenkor mit lehet tenni, dragonsearchbe nem találom

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

mousee
Mert a te mondandódra reagáltam 😊

Az utolsó mondatot pedig ne vedd magadra, túlképp rajtad kívül mindenki másnak szól a topikban, aki pówerlevellinngel nyomul 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

éppen ezt mondtam én is! hogy rontják a játékélményt. nem tudom miért nekem címezted a hsz.-t....???
smithingre:
veszel/bányászol rengeteg iron ohre-t > csinálsz belõle iron ingot-ot. bõrbõl bõrcsíkokat. majd elkezdesz kovácsolni szimplán tõrõket. /mert ennek a legolcsóbb az anyagigénye/ és így húzni a kari smithing tudását.
+1. Én is szeretem látni a fejemet, ha már szenvedtem az elején a kinézet megalkotásával! <#vigyor>
Calver

"The trees move. Do you not see it?"

mousee
Én rendszeresen sapi nélkül járok, csak sárkányok ölésekor veszem fel a trendy szarvacskás sisakomat 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

mousee
+1, Ha valaki ki akarja használni a játék aljas trükkjeit, akkor tegye, de ez kb olyan mint cheat kóddal GTAzni..funny, meg tök jó helikopterrel osztani az észt, csak épp 20 perc után dög unalmas lesz.

Lehet visszalopni a trainelésért fizetett pénzt, lehet vödörfejûek 3D-t játszani, lehet low lvl banditával üttetni magad, lehet vas tõrök gyártásával profi kovácsnak lenni... csak ezzel épp a játékélményt ölöd meg... Ha tápolós játékkal akarsz játszani, akkor kezdj el valami MMORPG-t, ott az a cél hogy minél jobb statokban legyél, itt pedig az, hogy minél jobban szórakozz.

még mindig nemtudom mi a szám cime ami alatta megy ??!!!

eszébe jutott-e már valakinek, hogy direkt leveszi a sapkát/fejvedöt/sisakot/etc. a karakterröl, hogy jobban nézzen ki ? nekem pl már nem egyszer, majd lehet ki is probalom, anelkül is ugyis imba lesz

gabo91
persze meg hamar meglehet unni, arra jó ez csak ha hirtelen kell egy skill pont. 1-2 szintet megelõlegezni.

de mi ez a smithing dolog? ezt leírhatnád!

Egyébként smithingre is van egy jó módszerem.
riftenben a kovács házának pincéje... televan bõrrel, meg sok sok fém áll hegyekben, mindig kifosztom. kovácsolok pár szintet dob rajt, 1-2 nap múlva visszamegyek megint tele van.