30713
TES
  • Fantusz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nincs értelme leverni az őröket, mert úgy nem lehet folytatni a küldetést. A forswornokkal már a küldetés előtt összetűzésbe került a karakterem, nem szimpatikus a csapat - meg lehet menteni a börtönben lévő vezérüket, vagy megölni.
  • whisper
    arra ,hogy ahova kiáltasz oda figyelnek . figyelem elterelésre asszem
  • whisper
    Valaki nem tud egy legendary 2 keezs kardrol mert ez a draedric vért és fegyverezete eléggé nem jön be na és jó lenen mást ,de az ebony az gyengébb a dargonba meg nincs fegyver
  • bega82
    Asszem olyan, hogy ellövöd valahova, és akkor az ellen arrafele fog mozgolódni, mert úgy érzékelik, hogy onnan jött a hang. Valami ilyesmi.
  • sevendoor
    Tudja vki, hogy a Throw voice kiáltás pontosan mire jó?
  • Bandras DaSilva #12802
    Ha dutyiba mész akkor ott találkozhatsz a fornsworn (vagy hogy hívják őket) vezérrel és meg is szökhettek. Aztán ők okoznak egy kis galibát a városban.

Valszeg itt is van több lehetőség, nálam ez történt.
  • whisper
    Jó lehet elmaradi vagyok ,de console téren nem vagyok otthon. Viszont azt nem tudtam ,hogy a kinectet pc-re is lehet rakni. mert akkor nem veszek xboxot hanem az xbox árából veszek egy 3d-s ace projectort meg külön egy kinectet 8)
  • Solid Snake
  • Fantusz
    Menj börtönbe.
  • whisper
    Na ezt nézzétek meg.

8))))) itt aztán majdnem bele élheted magad. csak sz.tem egy nagy projecktorral kellene 7.1-be 8)
  • PiszkosFred
    Akkor irjon valaki a moderatoroknak, es toroljuk/zarjuk be a topikot, okafogyotta valt a letezese, leven ott a gugli, ott az illegalis hivatalos guide. Nincs ertelme tovabb itt kerdeseket feltenni... Viszlat 3 ev mulva, a TES MMO bejelentesekor. Az utolso kapcsolja le a villanyt.
  • Wreck86
    Hali!
    Az lenne a kérdésem, hogy a Quest-eknél nincs valami mód,hogy visszanézzem a párbeszédben elhangzott infokat? Mert én csak azt tudom megnézni,hogy a térképen hova mutat a Quest és 1 mondat róla, hogy keressem meg őt és őt ebbe na cellában meg ilyenek.
  • grebber
    Ha tudnék angolul szerinted kérdeztem volna?Továbbra is várom a választ!
  • Solid Snake
    Sztem. ez nagy segítség lehet bár inkább off.
    Skyrim Guide PDF Paper Print eBook

Googli-ba vele első találatnál már "megveheted".
  • grebber
    Van egy quest Enthyr nevű egyén adja Shrine of Talosnál hogy deritsek ki pár dolgot,de mire megcsinálom és megyek vissza az örök elkapnak és dutyiba tolnak vagy lezuzom arcukat.

Kérdésem aki ezt már csinálta kötelező a dutyiba menni tehát ott van valami küldetés folytatás mert ugye az Enthyr nevű csokát kinyirták.
  • Solid Snake
  • mike01010101
    Amióta felettem az új patch-et, bizonyos párbeszédablakoknál (pl kovácsolás) nem működik a <<Yes>> <<No>> választás. 2 különböző gépen is kipróbáltam és egyiken sem. Nem reagál sem a klikre, sem az enterre, sem a Esc, sem a tab-ra. Nem találkoztatok ilyennel? Vissza kellett tennem az 1.1 eredetit hogy játszható legyen.
  • koschwarz
    OFF

lol, én nemrég vettem egy samsung galaxy s plust, angry birds, mutatom a feleségemnek a játékot, aki mellesleg totál anti gamer, erre úgy rácuppant a játékra, hogy ő meg egy ugyanilyen telót akar karácsonyra.

ON
  • bega82
    Jajjj gyerekek, ezt el kell mesélnem:
    Barátnőm ugye nyaggatott, hogy ő is akar játszani Skyrimmal, tegnap végül sikerült átvinnem hozzá... de hát ugye mondtam, hogy ne tápláljon hiú reményeket az Intel GMA 4500 kártyájával! Na de azért felraktam neki, én is kiváncsi voltam. Alapból ugye amikor beállítja a grafikát magának, akkor kiírta, hogy "low". Megnéztem az options-ben, a texture quality az mondjuk mediumon volt. Hát mondom ne vicceskedjünk, esélytelen lesz, úgyhogy levettem azt is low-ra.
    Hát... neki nincs fraps a gépen, de én így is megmondom, hogy hány fps-t produkált: 1... És én már ott a szekérnél mondtam, hogy na jóvan ez felejtős, szegénykém meg nyomta így... végignézte az intro-képregényt, aztán próbált mászkálni, viszont a toronyból a tetőre átugrani így gyakorlatilag lehetetlen, úgyhogy utána feladta.
    Pedig elvolt vagy 20 percet azzal, hogy a khajit-ját beállítgassa külsőleg (mert nagyon macskabuzi a kicsikém ).
    Úgyhogy karácsonyra kért tőlem új laptopot!
  • SaGa
    Ilyen több helyen is van. Amikor "lekapcsolod", beköltözik az inventorydba és kézbe is veheted, sőt pofozkodni is tudsz vele, mint másodlagos egykezes fegyverrel.
  • IXEMGabeo
    micsoda bugokba futok bele szószerint:D, közelítek a Ingerwood felé vagyis a Greybeards küldetéshez, dehát útközben egy csomó medve, farkas, bandita és mi egyéb akadályoz a legújabb az, hogy átugrom a tavat, aztán a karakterem elkezd futni futni futni még akkor is, ha a Stamina lecsökkent egy helyben fut az emberem xASASADAAYADas
  • Ragnar360
    Ez már azért jópár hete megy...némleyik még vicces tud lenni, de ritka...a legtöbb erőltett már - viszont a játékban ha meghallom még tetszik :)
  • Ragnar360
    400???:D oRLY ??????? :)
  • Kallahiosz
    sajnos nincsen...
    Legalábbis én nem találtam még kb 400 óra játék alatt
  • unusual
    Sziasztok. Aréna van Skyrim-ban?
  • PiszkosFred
    Minden csoda harom napig tart, tul kell elni, ennyi.
  • PiszkosFred
    Igen.
  • Fantusz
    Fárasztó már ez a nyílvesszős baromság, aki ilyeneket akar nézni a youtube-n megteheti, felesleges a fórumot tele szemetelni vele.
  • Lunki88
  • Ragnar360
    ja most esett le... h betüre koncentráltam szinte csak, h mi lehet az szó :) a 2. képen meg vhogy nem vette észre a szemem csak most, hogy egy nyílvessző van a lábába :)
  • bega82
    Olyat találok, hogy jobb klikk után properties, ott a local files, és ott a verify integrity of game cache... ez lenne az?
  • Ragnar360
    huh ez még jobbna is hangzik :D
  • Wreck86

Tudnátok linkelni egy olyan térképet amin minden rajta van a barlangoktól,katakombáktól kezdve, városokon át?
    köszi!
  • IXEMGabeo
    azóta rájöttem ez egy kurva nagy bug volt:), kicsit megálltam 3 órára utána nem volt gond, de ott hirtelen mindig rám támadtak amikor ketten voltak:S
  • berlinboy6329
    No,átléptem a 200000 aranyat..205xxx-em van.
  • PiszkosFred
    Igen, ott jobb klikk a jatekon, majd check integrity of local files, vagy ilyesmit keress.
  • Lunki88
    Oblivion idején meg a "stop right there criminal scum" ment mindenütt. :)
  • PiszkosFred
    Varosorok mondja, hogy "lehettem volna (random titulus), de kaptam egy nyilat a terdembe". Na most ez a "lehettem volna, de..." futotuzkent terjed forumokon, youtubeon, blogokon, stb.
  • jocika
    Feladom; nem tudom a Kodlak halála utáni küldetést beindítani. Sajnos abban a teremben már nincsenek hullák, így nincs kiket feléleszteni. Farkas gyászol, Vilkas ment tojik rám továbbra is. Visszatöltök egy Kodlak előtti állást, hátha egyszer megjavítják.
  • bega82
    Nem találom hol van ez! :( A libraryban kutakodjak?