The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azon gondolkodom, hogy Riften felé majd onnan északra Whindhelm felé veszem az iranyt...
Companion juttatások ?? valaki? pl amit az elöbb is kérdeztem, az íjjat mikor adják oda?
#9404 Nem rossz de sztem ez a szarnak egy pofon. Szerintem semmivel nem lesz áttekinthetõbb, amíg nem tudunk szûrést/sorbarendezést is csinálni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha nagyon akarod, konzolparancsokkal kiveheted régit és berakhatod fekete csillagot, vagy használd a "visszatöltés" elnevezésû varázslatot.
"The trees move. Do you not see it?"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
egyebkent comapnionnal a vitrinben talalhato íjjat mikor adjak nekem oda...gondolkodtam rajta h feltöröm es elveszem, de mondom csak nem...
ma még szinte csak Whiterunba voltam, annyira nagy, Comapnion föhadiszalason is el lehet bogarászni áhhh 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ami engem leginkább zavar, hogy a hóban nincsenek lábnyomok. Pedig milyen buli lenne, hogy mondjuk hiába futnál el, tudnának követni, azt mondjuk bemennél instába, egyszercsak megjelennének a hátad mögött 😊
(Leporolja magáról az alkimista asztalról rákenõdött virágport, hulla-hamut, troll-zsírt, és kezeit dörzsölve boldogan vigyorog.)
Pofonegyszerû dolog egyébként: regenerálni kell a Dokumentumok/MyGames/Skyrim-ben a két ini fájlt - azaz biztonsági másolat után törölni, játék elindít, újat generál helyettük. Az új skyrim.ini, vicces, de háromszor annyi parancsot tartalmaz, mint az elõzõ, és ebben már benne van a bAllowScreenshot=1 sor; az elõzõben nem volt benne!
Így minden mûködik, mint az olajozott istennyila, message kiír, bmp-k bekerülnek a Program Files/Steam-en belüli inistall könyvtárba.
Még egyszer köszönöm PiszkosFrednek, aki itt tovább tudott lökni engem a megoldás irányába.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Kb úgy néz ki, hogy instában megindul a 2 dremorám és olyan gyorsan aprítanak, hogy mire az elsõ 2-3 termet végiglootolom már tök üres az egész insta. Nagyon brutál. Persze majd lesz szopás mikor átállítja õket egy miniboss, de arra meg ott van az oblivion bound.
Kísérõt már nem is viszek magammal, csak a baj van vele. Beakad, sík hülye mind, mondom itt állj meg baszod, de nem, neki muszály megöletni magát.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Tudom, hogy szép vagyok XD
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Whiterunban mindig nézd meg a két kovácsot, a general shopot és a mágust a várban... de amúgy random.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utanuk nezek.
Ott tartok, hogy egy nõvel meg egy varázsló figurával partyban kell nyomulni és van egy híd amit le kéne nyitni, és 3 oszloppal kellene valami kombinációt eltalálni, hogy le nyíljon. De sehol sem találom a kombinációt. Hol van?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
amin csak -conjuration mana költség enchant van?
(-mana +regen nem jó!)
Szét szeretném bontani hogy meglegyen de nincs ötletem -_-
A Companions fõhadiszállása nem a kastélyban van.
Egy érdekes épületet keress: Jorrvaskr
/facepalm
Arra vágyom, hogy ha találok egy titkos kis dungeont, ahol fasza kis encounter után kinyírom a brutál bosst, akkor a mögötte lévõ ládában olyan dolog legyen, aminek jutalom szaga van, és nem egy újabb bóvli ... a Morrowind óta ez csak lefelé ível.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A másik meg ,hogy a mágiát meg az íjászkodást miben befolyásolja a nehéz vért?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
bEnableFileSelection=1
Mivel is lehet elõvarázsolni? Alteration, vagy destruction?
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
A másik kérdésem meg ,hogy a heavy armor miben befolyásolja a varázslást vagy a íjászatot mivel van egy oylan spece ,hogy nem csökkenti a mozgásodat!