The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pontosaan melyik városban van a hegyesfülû,mert arra nem emlékszem sajna?
Nem adják oda. Az ott csak kiállítani van, ha kell akkor el kell lopnod 😊
ugyerzem komolyan megkell terveznem a dolgokat, mert csak halmozodnak egymasra a küldetesek:dd, plane ugy hogy nem cisnalok meg szinte egyet se közbe, majdhogynem magatol kapom az uj kuldeteseket:d ami persze jo, csak nem kell elsietni, meg nemjo ha összezavar, bar sokuk messze van, de akkor is:d

azon gondolkodom, hogy Riften felé majd onnan északra Whindhelm felé veszem az iranyt...

Companion juttatások ?? valaki? pl amit az elöbb is kérdeztem, az íjjat mikor adják oda?

Egoraptor
Köszi!

Mákom volt, bementem General Shopba és kaptam egybõl. :]

Az Alteration varázslat? 😊
Semmi extra, Forsworn armor, elf sisak és törp íj... am sztem nem vmi szép 😛

#9404 Nem rossz de sztem ez a szarnak egy pofon. Szerintem semmivel nem lesz áttekinthetõbb, amíg nem tudunk szûrést/sorbarendezést is csinálni.
Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kinek vitted vissza? mert a hegyesfülûnek kell a fogadóban, csak úgy kapod a The Black Star-t, egyébként sima Azura's Star lesz.
ha nagyon akarod, konzolparancsokkal kiveheted régit és berakhatod fekete csillagot, vagy használd a "visszatöltés" elnevezésû varázslatot.

"The trees move. Do you not see it?"

Valamit elszúrhattam az Azura star megszerzésekor mert nem tudok ember lelkeket belezárni, pedig azt terveztem.Nem szoktam belebuherálni a játékba, de nem lehet valamilyen paranccsal átállítani black azurára?
PiszkosFred
Szora sem erdemes.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

hmm jol nez ki... milyen nyil, mi a ruha😊 lvl ?

egyebkent comapnionnal a vitrinben talalhato íjjat mikor adjak nekem oda...gondolkodtam rajta h feltöröm es elveszem, de mondom csak nem...

ma még szinte csak Whiterunba voltam, annyira nagy, Comapnion föhadiszalason is el lehet bogarászni áhhh 😊

KaszaN
Valaki?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

SzirmosSzisza
<#eljen>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

na valszeg ezért nem indítok varázslós/mágus karit.... nekem nagyon nem jön be az ilyen stílus.
Ja, ez van, egyik játék sem tökéletes. Leszámítva ezeket az apró kellemetlenségeket - pl. beszorultam 2 darab 50 centis váza közé - fasza gém. Nyilván lehetne még faszább, de így is jó. Ugrásra van mod, vhol láttam, hogy nagyobbat lehet ugrani vele.

Ami engem leginkább zavar, hogy a hóban nincsenek lábnyomok. Pedig milyen buli lenne, hogy mondjuk hiába futnál el, tudnának követni, azt mondjuk bemennél instába, egyszercsak megjelennének a hátad mögött 😊

Na megoldottam a screenshot-olást.
(Leporolja magáról az alkimista asztalról rákenõdött virágport, hulla-hamut, troll-zsírt, és kezeit dörzsölve boldogan vigyorog.)
Pofonegyszerû dolog egyébként: regenerálni kell a Dokumentumok/MyGames/Skyrim-ben a két ini fájlt - azaz biztonsági másolat után törölni, játék elindít, újat generál helyettük. Az új skyrim.ini, vicces, de háromszor annyi parancsot tartalmaz, mint az elõzõ, és ebben már benne van a bAllowScreenshot=1 sor; az elõzõben nem volt benne!
Így minden mûködik, mint az olajozott istennyila, message kiír, bmp-k bekerülnek a Program Files/Steam-en belüli inistall könyvtárba.
Még egyszer köszönöm PiszkosFrednek, aki itt tovább tudott lökni engem a megoldás irányába.

"Beakad, sík hülye mind, mondom itt állj meg baszod, de nem, neki muszály megöletni magát." Udvozollek a vilagomban! Szeretem meg a boka magassagu kituremkedeseket, amikbe futas kozben beleakadok, mikor egy egesz falka ellen lohol a nyakamon. Nagyon ruhellem, hogy el kell engednem az elore gombot, es ugy ugrani, hogy atszarnyaljon a 8 centis orom felett.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

KaszaN
Néztem ott mindenhol a falon, földön, plafonon, embereknél...

Kíváncsiságból kezdtem egy új karakterrel, elején felhúztam a conjurationt 100-ra. Ez kb 45 perc alatt meg is volt. Kicsit pakoltam 1-H fegyóra meg light armorra és elindultam.

Kb úgy néz ki, hogy instában megindul a 2 dremorám és olyan gyorsan aprítanak, hogy mire az elsõ 2-3 termet végiglootolom már tök üres az egész insta. Nagyon brutál. Persze majd lesz szopás mikor átállítja õket egy miniboss, de arra meg ott van az oblivion bound.

Kísérõt már nem is viszek magammal, csak a baj van vele. Beakad, sík hülye mind, mondom itt állj meg baszod, de nem, neki muszály megöletni magát.
Banyapapa
ugy emlékszem a lenyitható hidnál látható a megoldás.(mintákat nézd a falon)

Magh
HDR kikapcsolására született már megoldás?

Laza
Én meg nemrég döbbentem rá, hogy Whiterunban a Morrowind zenéje megy ... olyan ismerõs volt, aztán rádöbbentem, hogy ott ez a zene megy a kezdõhelyen és még sok minden máshol 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Vicces helyzet történt: Egy boszorkányt bezártam két csapdával megspékelt kapu közé, ezek meg is tették a dolgukat, de... a hullamerevség hatására boszorkányunk szorítása nem nagyon engedett 😊

Tudom, hogy szép vagyok XD
A savant's diadem, vagy mi nevu cucc veletlenszeruen talalhato meg? Eleg kulonleges helyen talaltam meg.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
Random.
Whiterunban mindig nézd meg a két kovácsot, a general shopot és a mágust a várban... de amúgy random.

Parasite Eve 2, best game EVER!

"A holtakat el kell temetni. Nem túl mélyre persze, hisz bármikor szükség lehet rájuk." 😊

Utanuk nezek.

KaszaN
Hali
Ott tartok, hogy egy nõvel meg egy varázsló figurával partyban kell nyomulni és van egy híd amit le kéne nyitni, és 3 oszloppal kellene valami kombinációt eltalálni, hogy le nyíljon. De sehol sem találom a kombinációt. Hol van?

Egoraptor
Valaki tudna mondani egy tippet hol találok valami cuccost
amin csak -conjuration mana költség enchant van?
(-mana +regen nem jó!)

Szét szeretném bontani hogy meglegyen de nincs ötletem -_-

Nekromanták által lakott helyeken sztem elég valószínû, hogy találsz párat.
Fpocok
Help... pff... kinek kell? 😄D

PiszkosFred
Inkabb osi a jo szo ra. Whiterun elso epulete az, a kore epult minden mas. 😊

Van olyan kornyek, ahol gyakrabban dobalnak black soul gemeket? El kell kezdenem bespajzoni nehany komolyabb felszereles keszitesehez.

Kb iylen vagoyk Én is csak 2 db 1 kezessel 8)
Fantusz
A könyvekhez a készítõk is "puskáztak, jelentõs részük már a régebbi játékokban is olvasható volt (Morrowind, Oblivion), így nem kellett mindegyik tartalmát most kitalálni.

A Companions fõhadiszállása nem a kastélyban van.
Egy érdekes épületet keress: Jorrvaskr

PiszkosFred
Pedig a jatekban le van irva a HELP resz alatt, az elso alimista labor hasznalatanal is elmondjak, sot a kezikonyvban is bennevan. Es megis, en is ugy tudtam meg ezt anno, hogy csodalkoztam, miert nem mukodik a dolog... 😊

Magh
Keverem valamival (talán face mod?). V-sync meg kiderült, hogy a szokásos: alttab után néha magától bekapcsol. Más játék is csinálta már.

Fpocok
LVL52-n, egy tippnek hála tudtam meg, ha ingridientet eszek, akkor megmondja, milyen potihoz lehet használni. Eddig csak randomra kevertem a cuccokat alcheminél.
/facepalm

A javítás minõségét a smithing skill szintje határozza meg, plusz azokat a cuccokat amikre van perked 2x olyan jól tudod felhúzni.
Laza
Ezt Én is utálom ....... pedig pont a kalandért és a jó kis lootokért játszom ... az, hogy Nekem kell kraftolni a jobb cuccokat, elveszi a kalandvágyam.
Arra vágyom, hogy ha találok egy titkos kis dungeont, ahol fasza kis encounter után kinyírom a brutál bosst, akkor a mögötte lévõ ládában olyan dolog legyen, aminek jutalom szaga van, és nem egy újabb bóvli ... a Morrowind óta ez csak lefelé ível.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Solid Snake
A pusztító
<#hehe>
Igen ,de nicns max level és a krédésem az ,hogyha kovácsolással felhúzom skill mondjuk 100-asra nem vagyok köteles kitanulni a dragon armort stb csak ha ki akarom ? mármint nem kell ki maxolnom ahhoz ,hogy mondjuk legjobban tudjam kovácsolni a dolgokat ?

A másik meg ,hogy a mágiát meg az íjászkodást miben befolyásolja a nehéz vért?
Miért kéne leadnod bármit is? O.o Húzod a smithinget és az alterationt ha akarod...
berlinboy6329
Nincs is 2.0.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Senki ötlet?
Batmanci
Ja, köszi.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

PiszkosFred
Conjuration
bEnableFileSelection=1

Fpocok
Ilyen már nekem is volt. Lovon ülve fast traveleltem és amikor megérkeztem, kamera túl közel volt és a paci nem látszódott.

Batmanci
Tudom, hogy volt már, de nekem még nem, hogy a datafiles szürke.
Mivel is lehet elõvarázsolni? Alteration, vagy destruction?

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Solid Snake
Disable Vsync: SkyrimPrefs.ini-be a Display szekcióba ezt a parancsot iPresentInterval=0 írd be. <#wave>
Srácok az lenne a kérdésem ,hogy van egy 33-as orcom maxos smithing. de vérfarkas stb 2 egy ekezssel. Most sezretnék egy Dark elfe lvoagot egy darab 2 keezssel , vámpírrá rakni és alterésönnel. szóval ingen mágikus sötét lvoag félét. Na a kérdésem az ,hogy a smtihig olyan erõs ,hogy amiket tudtam csinálni az orcommal fegyvereket fel élesíteni, olyan erõseket nem találtam semerre,de mivel azzal one heand wepoan, heavy armor meg smithing lett húzva így ezek közül most valamelyiket le kellene adnom ahhoz ,hogy a az alteration meglegyen. Most azt nem tudom csak ,hogy smtihing nélkül is lehet fegyvert erõsíteni?

A másik kérdésem meg ,hogy a heavy armor miben befolyásolja a varázslást vagy a íjászatot mivel van egy oylan spece ,hogy nem csökkenti a mozgásodat!
Magh
Felraktam az FXAA 2.0 modot, kiváló, de nagyon erõsíti az egérlagot, tiszta V-sync érzés; erre van megoldás?