The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
az a 2500-as könyv ám 6 skilledhez tud +5 pontot adni permanensen <#smile>

"The trees move. Do you not see it?"

Sziasztok
Alftandban vagyok a dwarwen romoknál.
4:48nál mit kell tenni abba a szerkezetbe ami lefele megnyitja az utat?

na sikerült,már jó😊
thx Fpocok.

egy másik kérdés😄
hogy tudok csatlakozni a tolvajokhoz?addig eljutottam,hogy beszéljek ezzel a Brynjolf-al vagy mi a neve.Megbízott,hogy lopjak el egy cuccot és csempésszem be egy másik csávó zsebébe.ok ez meg volt.itt jön a baj.Azt mondja,hogy beszéljünk a tolvajok "kocsmájában" ami lent van a csatornában.Ok odamegyek,de õ nincs ott...Vannak ott páran akikkel lehet beszélni,de náluk nem tudok csatlakozni.Mit kell tennem?Próbáltam betörni házakba hátha felajánlják,hogy csatlakozzak,de semmi.

PSN ID:misi2mezei

PiszkosFred
Errol beszeltem. Ergo van ket teljes resz - III es IV - egy nagyon hasonlo motorral mint a Skyrim, ennel nehezebb is portoltast is megoldottak mar, akar modderek akar "official" emberek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fpocok
Odaadtam egy 2500as könyvet a könyvtárosnak. Kaptam 24g-t ezért :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

tibor16
aztamindenit - errõl nem is tudtam - köszönöm
Ki fogom próbálni. 😊
Úgy látom - feltaláltam a melegvizet <#taps>

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

EZT ismered?

Kösz a segítséget!

tibor16
Mivel a Morrowind könyvtárból is játszható, mindenféle reg nélkül, ezért kimentettem és ha kedvem van hozzá, - elõ - elõ fordul - akkor kipakolom a gépre és nyomás... Még mindig tartalmaz olyan dolgokat, pl hangulat, amely verhetetlen. Ezzel nem azt mondom, hogy a Skyrim alatta lenne. Csak azt mondom, lehetett volna egységesen kezelni - tényleg megteremtve egy univerzumot, egy saját, egy TES világot. Vártam is, - talán összehozzák - erre utalásokon kívül, át vannak ollózva dolgok.
Reméljük, eszükbe jut.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

PiszkosFred
Nem tudok, de adja magat a lehetoseg. Majdnem dupla akkora jatekter van legeneralva, mint amit a jatek alapjaiban hasznal - tuti nem veletlen. Oblivion - a motor hasonlosaga miatt - talan konnyen portolhato, max a scripteket kell ujrairni a Radian AI es Q miatt. A morrowind mar mas teszta, de ha jol emlekszem, keszultek Morrowind Total Conversionok a TESIV motorja ala, vagyis elvileg a munka a nagy resze elo van keszitve.

tibor16
nnna - akkor Te tudsz valamit (kifejthetnéd).... - egyébként meg hurrá - de tényleg!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
merre is van az a maszk, amit whiteruntol nem messze lehet talalni és visszalehet vele menni a multba, majd lehet cuccokat belepakolni egy ladaba...elég hasznosnak tünik, nameg jolehet a kivitelezes:d

PiszkosFred
Meglesz, hamarabb mint gondolnank.

tibor16
Érdekes lenne összekapcsolni, egy játékba, a morrowid, az oblivion és a skyrim területeket. Meg lehetne hagyni azon küldetéseket, amelyek területspecifikusak.
Volt már erre példa, a Gothic 2-ben. A grafika sem változott nagyon, de a játékos társadalom simán elfogadta. Ilyenekre gondolok mint az Azura Star... Ha lenne ilyen játék, akár évekig is el lehetne benne az ember - az Oblivionnal még mindig játszom - ráadásul, nekem (ne kövezzetek meg) ha a mai grafra fel lenne hozva, még mindig jobban tetszene. A Morrowind, a történeteivel, a csavarjaival, - még mind a mai napig játszható játék. Meg is van, csak ha eszembe jut, elõ is veszem.
Jó az új történet. Jók az új dolgok. De például, az nekem egyenesen fájdalmas, hogy miért kellett ide is egy Azurát csinálni. Ezt meg kellett volna hagyi az Oblivionnak. Inkább egy új nevet/történetet kellett volna kreálni az újra tölthetõ soulgame-hez.
Nagyon jó a játék - csak nekem a többi sem felejthetõ - miért nem úgy ollóztak, hogy ez ugyan van (pl könyvek) de ez Oblivionból való stb...
Így egy kicsit olyan, mintha felülírták volna a régebbi játék verzióit, és nem lenne szerves része a játék a többi területnek/korábbi játékoknak...

Calver
Faralda ki szokott futkározni a College-bõl, keresd ott, ahol elõször találkoztál vele.
vagy állj be az ágya elé, és T-vel várj.

Fpocok
Az nekem is eltûnt, de solitude palotában is van, aki tanít destructiont.

Fpocok
Rakj perket minden olyanra, amitõl erõsebb lesz az encsanting, van az a poti, azt majd elõtte mindig kapd be... igazából ennyi. Én 100ason nagyon erõseket tudtam encsantolni, lehet azért nem megy neked, mert még csak 50.
Ja... és ne greatert használd, hanem a GRAND soul gemet, az a legerõsebb. Ha gondolod belinkelem a videót, amin rajta vannak az encsantjaim... ha érdekel.

Engem az érdekelne, hogy mi kell kifejlesszek, hogy jelentõs hatású varázslatot tudjak tárgyakra enchantolni?

Van greater soul gemem greater soullal, 50-es enchatonlásom, és két pont az enchant fa legelején, hogy 40%-al erõsebbet enchantoljak, plusz egy pont utána az Insightful enchanter perken, ami elvileg plusz 25%-ot ad a skill enchantmentekhez. Ezt követõen megiszom még a +20% enchantolt tárgy erõsítõ italt is.
És ezek után is nevetséges értékû enchantokat készít a karim. Ilyen 10%-al kevesebb spell pointba kerülõ destruction, meg 30 extra manapont, meg hasonló gyenge dolgok.
Mit hagyok ki a képletbõl, amivel erõsebb enchantokat tudnék készíteni?

Ráadásul a Arch Mage-á válásom óta nem találom Faraldát, az egyetlen személyt aki a játékban magas tierû Destruction varázslatokat árul. Szóval nem tudom, milyen jövõ elé néz így a mágus karakterem.

Fpocok
Nekem is voltak furcsaságok. Pl megfeszítem és egy méterre elõttem leesik.

berlinboy6329
Íjászkodik még vki?

Nem tûnik nektek bugosnak a nyíl?A távoli ellenfeleken mintha átmenne..Lõttem pár óriást messzirõl és ugye mindig odamennek ahol a nyíl földetért...Átmegy rajtuk a cucc..Leesik a nyíl.Elindulnak felfelé..Azaz tõlem messzire,e nem sokat pár métert,3-4et..Kb 45fokban lõttem meg õket..Simán át megy rajtuk.Lõttem már mamutot is fele olyan távolságról,ami 5X akkora,mint egy óriás de csk néztem,h miért nem találja el....Érdeks.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Fpocok

Calver

Fpocok
Ment pü.

megtaláltam,2 linket is de nem mennek a linkek😞
vagyis mennek,de nincs rajtuk semmi...
http://www.skyrimnexus.com/includes/error.php?pop=0&report=0&error=file_exist&page=www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=797

a másik meg ez:

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:%3Cfont%20color=red%3E%3Cb%3EEsbern%3C/b%3E%3C/font%3E#Bugs

mind a 2 rossz...
valaki esetleg tud egy jót?

Ma csupa áll-leesõs dologba botlok. Elõször egy vadászcsapat áztatja magát bikiniben és alsóban a termálforrásban, aztán meg egy merész nekromanta csapat betámad egy óriást, aki akkorát rájuk csap, hogy az egyik a levegõbe száll, de akkorát, hogy le se esik 😄 sztem már bolygókörüli pályára állt 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

PiszkosFred
peccseld a jatekot, az javitja.

Calver
konzolba player.moveto A2C94 és meglesz.
nekem meg déjà vu-m van, mert te vagy minimum a harmadik ember akinek leírom <#bohoc>

bug..keress vissza itt,linkelték már a fixelõ progit,csak nem tudom mennyire visszább
kellene egy kis help.
ott tartok,hogy Riftenben kell beszélnem ezzel az Esbern-el,de nem enged be.Valami bug lehet?Beszélek vele,de már itt nagyon gyorsan elmegy a felirat és nincs hangja sem.A válaszokat jól adom meg és ki is írja,hogy kész a küldetés már csak beszélnem kell vele.
õ oda megy az ajtóhoz,de nem nyitja ki...
néztem videót és ott kinyitotta,igaz kicsit sokáig tartott a sok zár végett,de kinyitotta viszont nekem egyáltalán nem.próbáltam várni már több órát is,de semmi.
valaki tudja mi lehet?

Nálam sajnos hamar meghalt a csaj, azóta van zsoldosom aki igen jól teljesit.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Sajátom nincs, csak Ysoldának van, de nála sem volt. Azt hiszem nekiállhatok keresni az utódját. Pedig már egész megkedveltem 😞

Az a helyzet hogy a skyrim felnõtt a feladathoz minden téren. Ha megnézem a 2008-as AC1-et és a 2006-os oblivion ég és föld a 2 játék grafikai szinvonala, de ha megnézem az AC:Revelations-t és Skyrimet, már olyan nagy különbséget nem látok, sõt. Kicsit sántit az összehasonlítás de mégis mutat valamit.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Nem vágom milyen ,de az lesz a következõ karakterem egy ORc hunter 8)
De azt tudom ha indítod a karit sé elmész balra a hegyre el (havas) akkor ott van egy csajszi aki az elején tanít neked 1-2 íjász dolgot
Laza
Nalam pont azert ki van kapcsolva az iranytu, hogy ne lassam az ellenfeleket ... ill hogy ne lassam a helyszineket ... sokkal jobb igy kalandozni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

PiszkosFred
Nezd meg a hazadban!

Fpocok
Ha az egyetemes csávóról beszéltek... ugor vagy ki... akkor várjatok. Csináljátok azokat a küldiket ott és majd végül oda tudjátok neki adni. Nekem is ez volt sokáig.

Lydia eltûnt! Napok óta színét sem látni, és fast travel utá sem terem ott mellettem, csak a ló. Ilyenkor tuti, hogy meghalt? Nem találom Dragonsreachben sem. Ebben csak az a vicc, hogy Winterholdban még megvolt, és mikor bementem a mágusokhoz, õ megállt kint. Ellen sehol, teljes a béke. Majd mikor kijöttem, már nem volt sehol, és azóta sem.

Ugyanez a problémám, nem jelenik meg az opció 😞 És sajnos paranccsal sem tudom megoldani (xbox360) 😞

Valakinek hasonló? Esetleg megoldás?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Athletic  Bilbo
Olyan kis hibám van a játékban, hogy korábban egy ládából kivettem egy könyvet ami egy késõbbi küldetés tárgya és most amikor el kellene vinnem egy mágusnak nem tudom neki odaadni. valaki tud ebben segíteni?

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Fpocok
Treasure hunter perkhez van valakinek valami tapasztalata?

Köszi srácok. lent volt a pókháló mögött eldugva. OMG
Ez az ,hogy eddig mindig találtam ,de már körrbe jártam az egész abrlangot vagy 5x és nem lelek rá!
Fpocok
A négy tekergetõsnél... 2x2... nem az osztlopok mögött van a jel? Vagy felett, vagy valami ilyesmi.

Újrakezdtem egy stealth-es karakterrel. Megpróbálkozok azzal, hogy master-on végig, és nem load-olok vissza ha elkapnak lopásért, hanem leülöm vagy kifizetem. 😊
Jakuza001
Szerintem meg nez korbe a falakon, szinte az osszes ilyen forgatos hulyesegnel van abra.

Carmang
Helló. Azt hiszem bugba futottam a fõküldiben. Amikor az Elder Scrollt ki kel nyitni a Throat of the World-ön:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Visszanézek az idõben, a hõsök leölik a sárkányt, utána kis beszélgetés, majd jön Alduin. De nekem nem jön Alduin. Találtam
videót hogyan kellene mûködnie. Na nálam 2:06-nál szól a csaj, hogy Alduin approaches, de nem jön. Kivont karddal várják, sárkányok cikáznak az égen nagy erõkkel, és ennyi. Nézhetem napestig.

Megoldás?

Srácok jobb oldalt bejöttem egy Ansilvud nevû barlangba ahol mágusok vannak és 4 tekergetõs totemmal lehet tovább menni. valaki nem tudja a kombinációt vagy ,hogy honnan tudom lelesni mert már végignéztem mindegyik kombinációt sé nem 1 perc volt,de nem nyílik ki az ajtó
<#smile> Pedig úgy kipróbáltam volna!
"Just to clarify:

This glitch only happened because I was using the developer console on PC to mess around. It wouldn't happen through normal play so it's not Bethesda's fault!"

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3