30713
TES
-
#13568 megoldás -
#13567 -
#13566 Ezzel nagyon sok játékélményt veszel el magadtól, bár nagyban függ attól, hogy mennyire vagy szerepjátékos figura.
Én pl nehézpáncélos karival alapból nem lopakodtam soha (holott csak egy gombnyomás volna), mint ahogy mágussal se mentem neki a companions küldisorozatnak.
Ez egy hatalmas univerzum, szerintem kár lenne egy kihaénneműbertáptankmágusrugóval végigütni az egészet, mert úgy rövid távon dög unalmassá válna. Viszont más-más karikkal más-más céhekkel teljesen szög ellentét stílusban játszani... idáig 3 karakterrel játszottam (sima 2h harcos, conju+2h "dk", és most megyek a sima robe-os mágusommal, és mintha nem is ezzel a játékkal játszanék, teljesen más a feelingje. Ezután pedig jöhet majd a rugó, bár lehet azzal kivárok valami durvulós modig, mert a 60szoros sneak attack sebzés nagyon komolytalannak hangzik :) -
#13565 Menjetek már ezzel a "túl könnyű"-vel. Megvan a 100-as nehéz páncélom, kovácsoltam magamnak egy sárkánybőr könnyű vértet, most abban futkorászok. Nem egyszerű :D
100as egykezes után, jöhet a 2 kezes. Aztán bugyiban lehet lopakodni meg csendben ölni. Mindig találni kihívást. És nem fogok még1 karit indítani, még ezzel sem fedeztem fel mindent. -
whisper #13564 Na akkor egy orc necromant a félét össze rakok majd lassan el is kezdem majd ha lesz szabd napom. köszi majd megnézem.
Köszi -
#13563 Labirinthyan a mágusok főküldetésének egyik kulcsfontosságú helyszíne, a küldetés nélkül nem bejárható.
-
IXEMGabeo #13562 hoppá merre található a Labirinthyan féle hely?:O
[URL=http://angryjoeshow.com/2011/11/skyrim-angry-review/]Mérges János "pozitív" kritikája a játékról:)[/URL] -
#13561 40-es szint környékén a mágus is eléri a félisten státuszt, de több benne a variációs lehetőség, mint egy harcosban, s ha nem powertréneled, elég sokáig megizzadhat a harcokban, sőt akár még gyenge is lehet.
No ezt szépen megfogalmaztam:-)
Harcosnál kb egy lehetőség van, a választott fegyver, páncél szinte kínálja, hogy milyen perkeket kell választanod, mágusnál lehet "cifrázni" a fejlesztést, aminek eredményekéépen lehet egy nem tucatmágusod, viszont bizonyos helyzetekben keserves lehet a túljutás.
Egy conjuration-illusionra maxolt mágussal könnyű a játék, de csinálhatsz mágust destruction-restoration vonalon, ami már rázósabb lesz bizonyos helyzetekben, sőt segítségre is szorul a túlerővel szemben (ekkor jön jól a Sanguine rózsája).
A restoration két területen jó: előholtak ellen, és varázshasználók ellen (ward), de nem élpőholt malee ellenfelek ellen csak a gyógyítás marad a destro mellett.
Egy-egy ellni küzdelemre jó, a destro de csapatosan támadó ellenfélre inkább az illusion, vagy az idézett lények a jobbak - s nem kötelező azokat tápolni :-) -
whisper #13560 Hja vissza is töltötem. VAn egy orc haverom itt a gameba azzal kalandozgatok csináltam neki cuccokat kafa stb. mondom az egyik cucc pont jó lesz a csajnak elmegyek hozzá és valami nem is tudom már pontosan mire nyomtam rá. MEgyek az esküvőre gondoltam valami tanu féle lesz az orc és milyen kafa ,hogy erre is gondoltak. erre oké bemegyek jön midneki megjelenik az orc oda megy az oltárhoz. gondoltam tanu oda áll aztán majd jön a menyasszony. Erre forever meg ilyenek. mondom takarodj már. vissza töltöttem! Király lett volna az első Mágusölő Dark Elf Vámpír Meleg Lovag Hős Skyrim történetébe. ennél durvább már nem is lehetnék. ahhhhh takarodj már ez már durva. -
#13559 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Ezen most jót röhögtem :D. Az király lehetett. -
#13558 Amúgy igen, a varázsló is erős. Igazából minden kari erős 40 fölött, nem tudsz olyat csinálni ami gyenge lenne.
40 es szint után kifordul a játék magából. Megcserélődnek a célok, nem az a cél, hogy valahogy legyűrd a játékot, hanem azért küzdesz, hogy valaki gyűrjön már le téged, mert olyan könnyű. -
whisper #13557 Na msot akadtam ki. véletlen rányomtam a házasságnál egy orc csáóvra miután lebeszéltem a esküvőt az ijjász csajjal . erre össze adtak az orc csávóval úgy ,hogy én egy Elf csávó vagyok. na re load. persze elmentés amarra. na ez most sokkolt -
#13556 Szerintem az első mod amit a játékhoz írnak, hogy hozzáraknak még 2 nehézségi szintet és akkor végre érdemes lesz végig felfedezni a térképet és elmenni magasabb szintig. -
IXEMGabeo #13555 szopás:D:D én inkább olyankor visszatöltöttem -
whisper #13554 Na szóval megkrédezem mgé1x. mennyire izgalamas magel játszani nagyobb szinten? izgalamasabb mitn egy 2 kezes fegyveres harcossal? mivel ez most már kezd tényleg elég idegesítően unalmas lenni -
#13553 Eloszor Novice Destruction-ra, majd utana, ha van Destro skill 20 (elvileg van) akkor tudsz rakni Destruction Dual Casting-ra
Ket perk, szal minimum level 3-nak kell lenned. -
#13552 Novice destruction perk aktív? -
#13551 de nem tudom rárakni, nem engedi, oda tudok perk pontot rakni ahol elve jelzi kis számmal, hogy lehet oda, mint pl. az Enchant -nál 0/5 ...de semmi másra nem enged... -
#13550 +1
apropó börtön: a whiterun-i börtönből hogyan lehet kiszabadulni? Pontosabban felvenni a cuccaimat. Nekem úgy tűnik, hogy az őrök sosem mennek el az ajtó elől, ahol a láda van. -
#13549 Az Oblivionban a D.B. küldetéssorozat volt a legjobb, többek között azért mert az árváházi "mindenki szeme láttára ölünk" akció kizárt volt.
Ha szemtanúja volt a gyilkosságnak ellenségessé vált az egész település, és 1000 el nem évülő bounty-t könnyen össze lehetett szedni még szemtanú nélküli fölösleges gyilkolászással, a küldetéseknél a cél az volt, hogy a célszemélyen, célszermélyeken kívül mást nem ölünk meg.
Volt eset, amikor visszaküldtek a börtönbe, s az egész örséget lopakodva, rejtőzködve ki kellett játszani, egy vacsora teljes vendégseregét úgy kellett elintézni, hogy közben a még élők másra gyanakodjanak, vagy a helyörség tisztjét a városi tóban úszkálás közben úgy kellett egy speciális nyílvesszővel megkínálni, hogy ne legyen tanú, miközben elég szépen mozogtak az NPC-k a tó körül.
Lopakodás, várakozás, lesből támadás nélkül nehezen lehetett érvényesülni, itt meg díszkisérettel lehet menni mészárolni:-)
Több ötletet vártam a D.B. küldetéseitől, a banyának is kitalálhattak volna egy mérgezett almát, bolond gombát a karneváli kivégzés helyett :-)
-
whisper #13548 Úgy ,hogy szintet lépsz és lesz pontod minden szinten egy és azt tudod rápakolgatni -
#13547 Szintlépésekkor kapsz egy-egy perk pontot, na abból lehet ilyen kis csomópontokat venni. -
#13546 Ha 2 külön mappában van akkor nem !
Mert nálam is az volt hogy az eredetit nyomtam én mig öcsém a virágboltival játszott ! -
bega82 #13545 Mi van, hogyha fent van az eredeti steam-es verzió, és én feltelepítem a virágboltit? Az úgy csinál majd valami crash-t? -
#13544 A mágussal hogy kell megtanulni a skill -ket? Nem a varázslatokat! Azt hittem trainer kell hozzá, de az csak pontokat ad. Pl. szeretném a Destruciton Dual Castingot, és hiába van meg hozzá a 25 desctruct pontom nem enged rákattintani, ...azokat könyvből kell vagy mi? És honnan szermányoljak, ha igen? :) Thx, -
whisper #13543 ÉRtem ezt nem tudtam. amúgy egy kérdés. ha varázsló karit csinálsz az is iylen erős nagyobb szinten? mert ezt a meleet már annyira unom ,hogy minden easy mód. pedig nem is a híper supert atom hátbaszúrkálós és nem si a one shotos archert csináltam direct ,de így is mindenki meghal -
#13542 Van olyan küldetés (nem misc) ami véletlenszerű helyre mutat. Pl a Companionsnal a Wuuthard vissza szerzése. Szerintem ez lehet az oka. -
whisper #13541 Alteratino ritual questnél én telejsen máshol találtam meg a daggert mint a youtubeos videonál van
ez mért van? -
whisper #13540 Én is már csak azzal szórakozgatok ,hogy csinálom maradék kis küldiket meg minél kafásabbat kovácsoljak 8) -
#13539 Csak még gép nincs ami futtatni bírná. -
#13538 Nem rossz a játék, csak 40 es szint fölött, el kell döntened, hogy lezárod a sztorit és újrakezded, vagy belehalsz a dögunalomba, mert nincs kihívás. -
whisper #13537 Tetszeni fog. ha ez megnyugtat ez az első RPG amit végig tudok tolni. A többit meguntam első 2 napban -
gregtom6 #13536 Oblivion alapjátéknak sztem a feléig azért eljutottam :) -
gregtom6 #13535 Hy all!
Úgy néz ki, ma kipróbálom a játékot. Fantasy témán belül még egy rpg-t nem vittem végig, szorítsatok, h ezt ne unjam meg idő előtt :D
Morrowind szép volt, jó volt vagy 6 évvel ezelőtt, de a negyedéig ha eljutottam (akkor még azt se tudtam, mit kellene csinálnom)
Oblivion még a régi gépemen gyenge minőségben ment, majd gépújításkor már ment maxon, de szintén nem voltam oda érte.
Ebben a részben bízok, mert hegyvidék, mert sárkány, mert hó. Nem csilli-villi világ, mint az Oblivionnál, nem is vérvörös, hanem csak zord :D -
whisper #13534 Amúgy ha megvan az az Amulet of Mara akkro hogy tudok elvenni valakit? -
#13533 vegyes. van amikor ki kell nyírni valami senkit, de van olyan is, mikor egy egész rablóbandát, meg utána a klánnal kapcsolatos küldetések is vannak.
érdemes megcsinálni szerintem. -
whisper #13532 8)))
-
#13531 Jah,csak smithing,az menni fog. -
#13530 Ezen most felröhögtem :DDD -
#13529 Nem lvl 60-at kell elérned hanem a smithinget kell fejlesztened ott kell elirned a 60-at !