The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De azzal is nyomtam eddig.
3 órát volt kikapcsolva, és kampó.
Nem indul. Se moddal, se mod nélkül.
Az oprendszerrel kapcsolatban azt akarod mondani, hogy rendszert kell rakni minden második héten a Skyrim-nek?
Az azért igen furcsa lenne.
A mentést hova másoljam?
Ha uninstall van, azt nem törli.
Két mentésem van, és egyikkel sem megy. Sõt új játék sem.
Akkor csak megy a betöltõ kép, de 5 perc után leállítottam.
Unatkoztam.
Abban egyetértünk, hogy addig sem Skyrimezünk, de ezentúl mihez kezdek a sivár életemmel? Lemegyek az utcára nem megy a varázslás, ha szájon kapok valakit és visszaüt az fáj. A lopásról nem is beszélve.
könyvek is adtak jopárat és még cska Whiterunba vagyok - odabaszós😊
ti hogy vagytok a könyvekkel ?
ps: Companionos fönök merre van whiterunba, az egesz kastélyba se talalom, ami az is akkora h könnyü elveszni benne:p
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Csak mert el tudja Baszarinteni a játékot. Az op rendszerrõl nem is beszélve.
Szerintem a legbiztosabb ha a mentésedet kimásolod és reinstal.
Én ilyenkor azzal vigasztalom magamat hogy legalább addig sem játszok
Hazajöttem, bekapcsoltam. Elindítottam a játékot, Bethesda, Menü, katt a kontinjú, felvillan a betöltõ, majd lelép, mint kurva a sezlonyról.
Soha többé nem tudtam elindítani. Fél órája baszakszom vele, és semmi.
Drivert cseréltem, reinstall is volt. DirectX is, ablakban is, mentés csere, load más mentés. Semmi.
Idõzáras lenne?
Megveszed, játszol egy hetet, 'oszt kapufa?
Minden más játék, ugyanarról a meghajtóról mükszik. Steam-es is.
Most mi van? Fussunk?
"The trees move. Do you not see it?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Whiterunba érve, beremeg a föld és ég, a hegyröl egy fuvallat jön, Dovakhin asszem ennyit mondott v hozzatette még azt is h Dragonborn nemtudom...beszarás ez valami fösarkany lett volna ? elöször aszittem betamadjak a várost, eszméletlen 😊
Ha az a baj, hogy túl erõs a karakter az enchant cuccai miatt, akkor ne használd azt a felszerelést. 😊
A tõrök meg a maguk területén (hátbaszúrás, fejelsztett lopakodással és az így nyerhetõ 15-ös szorzóval) eszement erõsek. Rossz belegondolni mit mûvelnének ha még egyéb módon is tovább erõsödnének (lemosnának minden más fegyvert a placcról).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Fegyverekbe a következõk mehetnek bele:
Absorb health/magicka/stamina
Banish
Fear
Fire/Frost/Magicka/Shock/Stamina damage
Paralize
Turn Undead
Illetve talán a lockpick skill-nél van valami olyan perk, ami megnöveli a mágikus tárgyak erejét/esélyt arra hogy mágikus ketyeréket találj ládákban. Az jelentõsen megkönnyítheti a dolgot. Magasabb szintû ellenfeleknél, fõleg amik varázsolni is tudnak (például vámpírok, mágiahasználók, falmerek) általában szoktak lenni ilyen cuccok (nem garantált hogy pont resistance-t adók de mágikus vackok mindig vannak náluk ha más nem hát a köpenyük.
Valaki belinkelné újra? Köszi.
Amit észrevettem, hogy master fokozaton elõszeretettel pakolja be ellenfélnek ugyanazon ellenféltípus erõsebb variánsát (például 10-es szinten gyakorta találkoztam már bandit marauder-rel master fokozaton míg experten inkább csak plunderer tûnt fel nagy néha, illetve alapból a megszokott banditák helyett már bandit akármik jöttek nem az alap kis puhányok) a program mint mondjuk expert-en.
Az erõsebb típus meg eleve nagyobb Hp és sebzés értékekkel bír.
Egy elõnye van a master fokozatnak az expert-hez képest, hogy a korábban bejövõ erõsebb ellenfél altípusokat tovább kell verni így hamarabb fejlõdik a karakter harci dolgokban (harcban használt skill-ek terén). Pénzt ugyanannyit találni, kincsek sem lesznek jobbak vagy rosszabbak, szóval tulajdonképpen nagyobb nehézségen játszani még jobb is mert pörgõsebb a dolog, nagyon minimális hátrányért cserébe jelentõs elõnyök szerezhetõek azonos játékidõn belül.
HIJJÁÁÁ!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A boltban kapható mágikus rucik többsége amúgy sem szokott védelmi hatásokat tartalmazni, sokkal inkább magicka rengenerációt és/vagy valamelyik magic ág magicka igényét csökkentik.
Rámfúj a sárkány 1x,360 életból marad v 80....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Magasabb nehézség esetén meg kicsit gyakrabban kaphatsz 1 fokozattal erõsebb sárkányt, mint normál (adept) fokozaton.
every damn day
Nekem soul capture (vagy mi a rák) van a fegyverbe, ugyanis ha spellbõl nyomom, akkor lebuknék. De tény, h a többi encsant felejtõs.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
azért paralyze, mert más nem éri meg (kardom alap sebzése 376 - 20-30 pont extra sebzés erre semmiség), és mert rohadtul vicces, ahogy eldõlnek tõle az ellenfelek <#idiota>#idiota> na meg én nem csak lopakodok, és ha két fegyverrel elkezdek valakit gyepálni, az esetek nagy részében elsõ ütés után vagy halott, vagy paralizált.
képlopásra meg ott a fraps.
Lehet, h én is nyomok ilyen mesh cserét, vagy mit, mert a ng páncél vmi kurvajól néz ki.
Enchantból minek a para? Mindenki resisteli 50%ban kb (az orkom 2kezes dae kardján az van), assával meg amúgy is mozdulatlanok lesznek 1 ütés után (a többi már csak hullagyalázás lenne).
Képet hogy lehet csinálni? prtscr semmit sem csinál (atm virágbolti verzió van^^).
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Nincs ötlet, hogy találhatnék Resist Magicka ruhát? Mert kéne az enchantomhoz.
Köszönöm elõre is.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Valaki meg tudná mondani, mitõl függ az, hogy épp milyen erõsségû sárkányba botlok? A "simák" semmilyen nehézséget sem okoznak, a Blood Dragonokkal sincs különösebb gond, de ha Elder Dragonba botlok, annak sajnos mindig futás volt a vége. Elõször azt hittem, egyszerûen csak erõsödnek, nehezedik a játék. De már az Elderek után is találkoztam újra simávl is, szóval sok logikát nem látok benne.
- meghallanak - ez ellen ott a muffle varázslat
- nekikoccansz az ellenfélnek - ilyenkor mindig észrevesznek, igazán csak FPS nézetbõl lehet elkerülni, mivel ugye meglehetõsen átlátszó vagy amúgy <#smile>#smile>
Nightingale-t enchantolni nem lehet, de más páncéllal megcserélni a külsejét igen.
enchantból meg 1 sec paralyze a nyerõ, meg ha akarja a kétlábú az effektet, akkor 1 pont tûz/villám sebzés.
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
Küldjetek képet a hõsötökrõl, ide!
Nem gondoltam volna, hogy ennyien nõ karaktert fognak indítani.
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
kovácsolás: veszel iron ingot-ot és leather strips-et (kelleni fog durván 300 mindkettõbõl) és iron dagger-t csinálsz tucatszám, pillanatok alatt max lesz.
enchanting: veszel egy rakás petty/lesser soul gem-et (250 körüli fog kelleni, szóval olcsó legyen), raksz fegyveredre soul trap-et, megtöltöd õket, majd pakolsz fegyverekre (elõbb elkészített iron dagger tökéletes célpont) enchant-ot - stamina drain vagy paralyze a két legjövedelmezõbb. én spec írtam rá macrot, mert fogja a tököm 250-szer elismételni ugyanazt a mozdulatsort.
természetesen mindkettõt úgy csináld, h elõtte aktiválod megfelelõ standing stone-t (warrior/mage) és pihensz, h well rested legyél.