The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#vigyor> LOL
Ez mi a f*szom???
Rájöttem egy számomra eddig ismeretlen dologra; A Black Soul gem-be biza állatok lelke is belemegy :S

Sztornó, már rájöttem 😊

A háton hordható pajzs mód jó lenne (oblivionhoz van) és bizonyos háton viselt kardokhoz a hüvely is kéne álá witcher. Gerald kardját már régebben lemodelleztem, ha lesz mod kit meg lehetne csinálni.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Saarthalos küldetésnél ha miután kiírta, hogy cleared, és ki is értem az ásatásról, de továbbra sem tudok találkozni az archmage-dzsel, akkor otthagyhattam valamit, amit nem kellett volna? Megvan az amulett töredék, a bot és az írás is, de még mindig azt írja, hogy keressem meg a veszélyt...

JethroHUN
Nem valószínû kb 1 perc múlva már le is nyilazták <#vigyor2>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Egyébként ezek a tolvajok, akik nálad hagynak valamit megõrzésre, ezek jönnek valaha is a holmiért? Mert én megtartottam egy kardot amit adott de ez már jó rég volt. A másik meg, hogy a Dark Brotherhoodot valóban felbéreli valaki ellenünk, vagy ez is csak ilyen random generált dolog?
köszönöm! meló után tesztelem. 😊
Ezt én se tudtam korábban, de nekem is segített valaki... szóval ha ugye nincs elõvéve fegyver, akkor simán körbeforgathatod az egérrel, ha meg elõ van véve, akkor az "F"-et nyomva tartod, és úgy lehet körbenézni.
Hogyan nézitek meg a karaktert szembõl? unom a tarkóját...
berlinboy6329
Gagyi mod,nem megy viszont 3X jobban akad.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Ez remélem nem d3d9.dll-t másoltat be a fõkönyvtárba,mert performance cuccom van AMD-hez,hogy látszódjon a tûz,a pókháló meg legalább 2x annyi FPSem legyen.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Zomil
Amugy tegnap megtaláltam a fejetlen szellemlovast 😄
Követtem sokáig, de sajnos olyan sirhelyhez vezetett amit már felfedeztem 😞

A másik meg amin nagyon tetszett küldetés az mikor egy kutya megszolit:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elöször megkérdeztem töle, h jol hallottam-e, h beszél, erre mondja, h skyrim-ben sárkányos boszorkányok, stb. lények vannak, akkor ne legyek már ezen kiakadva... 😄
Ezek után megkért, h segitsek egyesülni azzal az istennel(?) aki eltaszitotta magátol, mert összevesztek...elvezetett egy vámpirokkal teli barlanghoz kiirtottam mindenki és megtaláltam egy nagy szobrot. Ehhez imádkoztam és megköszönte az istenség(nemtudom, h istenség-e, de sztem az), h megoldottam a problémáját, mert a vámpirok gyogyulásért imádkoztak nála és mivel megöltem öket megoldottam a problémát... 😄
Ezek után megkérdezi mit tehet értem, erre én azt választom, h vessen véget a polgárháborunak, erre azt mondja, h szivesen megtenné egy legyintésébe kerülne meghalna mindenki és nem lenne polgárháboru... 😄DDD
Szép kis megoldás mondhatom... 😄
Aztán meg mondja, h jolvan visszafogadja a kutyát, ha megszerzek neki egy nagyon nagyon erös fejszét, h tudjon egy kicsit "fun-olni"...

Eszméletlen milyen questek vannak a játékban 😄
Már 25-ös szint körül vagyok, de a föszálban kb. még sehol nem tartok, de mágus+companionos küldik már kész vannak, meg megcsináltam egy rakat másik questet már 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A látványodtól már összeszarják magukat, és aztán a kardjukba dõlnek! <#wink>

Amúgy marha vicces, amikor püföljük a banditákat, és ha már nagyon lemegy az életük, sokszor elkezdenek könyörögni, meg közlik, hogy ok, mi gyõztünk...
Volt egyszer, hogy csak a vadonban bóklászva támadott rám 4 bandita, 3-at levertem, de az utolsót szem elõl tévesztettem, de emlékeztem, hogy 4-en voltak. És az iránytûn meg is találtam a kis piros pontot, na mondom nem menekülsz kisköcsög! <#vigyor> És basszus egy 10 méterrel odébb lévõ szikla mellett kuporgott guggolva, és a kezeit a feje fölé emelte védekezõn, és könyörgött, hogy dontkillme! <#nyes> Már majdnem azon voltam, hogy megsajnálom, de felpattant és kiáltozva elkezdett szaladni... és hát a vadászösztön ugyebár... az a fránya vadászösztön nem engedte, hogy életben hagyjam! <#hehe>
OP racial skill 8))
Mind ez MAster fokozaton! 8)))))
Laza
Ahha, ok ... akkor nekilátok és csak ezeket csinálom amíg véget nem ér.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Orkként hadonászol kettõt, és a szagodtól lebénulnak, már csak lootolni kell 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hja észre vettem compaion mindig ugyan azt adja vagy öljek meg egy embert az úton vagy vagy hozzak vissza egy fegyvert vagy öljek meg egy lényt egy barlangban.

Amúgy nem értem nem vagyok master enchanter és nem tudok 2 enchatot rakni . dual speces orc harcos vagyok. Master fokozaton ,de annyiból állnak küldieim bemegeyk 1 ütéstõl meghal mindenki aztán kijövök. 1 dolog tud megölni a lightningos mage és ennyi. Azért Master fokozattól kicsi tötbbet várna az ember. Mi lesz ha ki maxolom az enhanctingot? belépek a helyre és meghalnak már attól?
Ha nem vállalod be akkor nem folytatódik a companions küldetéssorozat. Ha meg bevállalod akkor folytatódik és elvezet a gyógyuláshoz is. Külön a gyógyulást elkezdeni nem tudod mert része a companions sztoriszálnak.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Egoraptor
Nekem valahogy ha Elder Scrolls-ról van szó
mindig a belsõ nézet dukál.

Valószínû csak megszokás.

Laza
Na, elég hamar felajánlja a Companions a vérfarkas formát ... van értelme megcsinálni? Kell ez valamihez? Vagy csak csináljam meg és kezdjem el a kigyógyulást is rögtön?

Laza
Én imádom a 3th nézetû játékokat ... sõt, ezerszer jobban, mint az FPS-eket. Itt is szeretek külsõ nézetben mászkálni, de valahogy a TES hatás miatt mégis mindig visszamegyek FPS-be 😊 De már kezdem magam átszoktatni, leginkább a külsõ helyszíneken. A rengeteg tárgy miatt kell az FPS nézen, anélkül nem igazán lehetne kutakodni 😊

Az csak egy rövid mellékág, a civil war feladatsor. Nem az az igazi történet.

Lesz majd nem kevés feladat amit csak a dragonborn sztori vége után tudsz felvenni, meg lesz amit már nem tudsz felvenni a döntésed miatt. Feladatból egyébként rengeteg van, fõleg mert akadnak végtelenítettek is.

Csacsi
Azt már próbáltam, hogy kimegyek a területrõl, majd vissza, az nem segített...majd megpróbálom azt a konzolparancsot este.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

MEgvan itt volt nálam csak volt egy hasonló tõrom és valahogy elkavartam!
Fpocok
Questlogban ha rámész egérrel a qst szövegére mittomén, találd meg xy tárgyat, és nyomsz egy M betût, akkor meg mutatja a térképen, hova kell menni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Értem szóval nem az oldal szotri a fõ szorti, mert már imperialt kirtottam teljesen amennyire lehet! Akkro próbálok quetselni tovább amit csak lehet.

A fegyvert meg nem tudom merre van de hátha megtalálom!
Vagy viszi magával a megfelelõ személyt aki önként ajánlkozik a feladatra és akkor nem kell a vagdosás sem. 😊

Van egy speciális fegyver, azzal át tudod vágni a barlangba a fa gyökereit és eljutsz a fáig.

Igazából valaki oldalára kell állnod alapvetõen (ez a default megoldás, bár van harmadik lehetõség is), hogy meg tudd csinálni (be tudd fejezni) a sztorit. Ugyanis van egy pont a sztoriban, amikor csak akkor léphetsz tovább ha választottál oldalt.

Igazából sem teljesen elfoglalni nem tudod a térképet mindegy melyik banda mellett döntesz, sem kiírtani nem tudod az ellenfelet, mert a kis táborai és annak elpusztíthatatlan vezetõi megmaradnak (ugyanis nem azok ellen harcolsz). A sztori befejezése után lesz lehetõség ezek felszámolására is, ha megtalálod a megfelelõ személyt aki ezen az úton elindít.

Fpocok
Elõbb meg kell szerezni a kést, netherblade vagy valami hasonló. Elõbb menj el azért, és ha megvan, akkor a fánál a gyökereket megütõd vele és fel tudsz menni majd a zúton.

Nekem viszont másik Q-s krédésem lenne. van Withrunba templom és adnak egy quetste a fához elmegyek a barlangba de ott nem vágom mit kell. mert a csaj bent elzavar a csávó meg semmti nem csinál. Valamit a fa nevdéhez kellene ,de nem tudom ,hogy gyógyítsam emg vagy mi!
Fpocok
Hát én akkor megcsináltam, amikor az öregnek. Csak rádobtam még egy fejet a tûzre.

Köszi
Azt hiszem az úgy van ,hogy késöbb vissza mész oda semmi quetsttel és ha tûzrte kattintasz akkor megölheted a saját farkasod
Figyu. Rouges questjeim vannak meg mages ennyi. és az egész map fehér pontos már szóval felfedeztem mindent. a lényeg ,hogy nem a 2 oldal civakodása a fõ szotri ugye?
Végigvittem a Companions küldiket és az öreg vezetõt ki is kuráltam de magamat hogyan?
Fpocok
Akkor valamit rosszul csinálsz. Vagy nem jártad be még a helyet.

Srácok. Ha az stormosok odallráa állok és befoglalom az egész mapot velük kiírtom az aimperialt akkor léynegében az a fõ stori onnatól csak quetslgetek? Mert igazi értelems quetsem nincsen már!
Köszi, ez fel se tünt, így is nagyon gyors a fejlõdés.

Van egy mod: More craftables. Ennek egy kiegészítõje a Convertible Asura Start. Egy töltött Blcak Soul Gem-ért átalakítja az Azura Start Black Starrá és egy töltött Grand Soul Gem-ért vissza a kovácsmûhelyben.

Meg bármit el lehet készíteni, ami nem egyedi vagy enchantolt, nem csak azokat, amiket az alapjátékban. Már csak egy fejhlõdéslassító kell hozzá, hogy ne lehessen pártíz vastõrrel elérni 20-40 szintet...

Fpocok
Nem kapsz rested bonuszt, amitõl egy ideig gyorsabban nõnek a skilljeid, ha 8 órát alszol.

Ez a játék egy teljes értékû külsõ nézetes rpg, éppúgy mint a witcher vagy a gothic. Én csak nyilazáshoz használom a belsõ nézetet. Kéne egy jó script, hogy ha nyilat veszek elõ automatikusan váltson be, de igy se rossz.

De ha vámpír lennék akkor csak kellene "táplálkozno" nem ?Igaz sokat nem aludt még (eddig 3 órát a 26 óra játékidõ alatt), mert inkább bolyongok meg dungeont írtok,mint, hogy alvással menjen a drága idõ 😊
Ha farkasként nincs meg a well rested alváskor az miben hátrányos? Én már elég régóta farkas vagyok (igazából még soha ne használtam) de semmi hátrányát nem érzem, igaz nem is alszok sûrûn.

Fpocok
Ó bazz... szereztem már három maszkot, és most olvasom, hogy elvileg ott kell felvenni, ahol találtam? Faszom... akkor most mire megtalálom, hol vettem fel õket <#wilting>

Fpocok
Treasure Hunter-t érdemes kirakni? Valakinek van tapasztalata?

Fpocok
Én pont most kúráltam ki magam a farkasból. A companionosoknak kell csinálni qsteket és akkor elõbb utóbb odajutsz te is.