The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez mi a f*szom???
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Követtem sokáig, de sajnos olyan sirhelyhez vezetett amit már felfedeztem 😞
A másik meg amin nagyon tetszett küldetés az mikor egy kutya megszolit:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezek után megkért, h segitsek egyesülni azzal az istennel(?) aki eltaszitotta magátol, mert összevesztek...elvezetett egy vámpirokkal teli barlanghoz kiirtottam mindenki és megtaláltam egy nagy szobrot. Ehhez imádkoztam és megköszönte az istenség(nemtudom, h istenség-e, de sztem az), h megoldottam a problémáját, mert a vámpirok gyogyulásért imádkoztak nála és mivel megöltem öket megoldottam a problémát... 😄
Ezek után megkérdezi mit tehet értem, erre én azt választom, h vessen véget a polgárháborunak, erre azt mondja, h szivesen megtenné egy legyintésébe kerülne meghalna mindenki és nem lenne polgárháboru... 😄DDD
Szép kis megoldás mondhatom... 😄
Aztán meg mondja, h jolvan visszafogadja a kutyát, ha megszerzek neki egy nagyon nagyon erös fejszét, h tudjon egy kicsit "fun-olni"...
Eszméletlen milyen questek vannak a játékban 😄
Már 25-ös szint körül vagyok, de a föszálban kb. még sehol nem tartok, de mágus+companionos küldik már kész vannak, meg megcsináltam egy rakat másik questet már 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy marha vicces, amikor püföljük a banditákat, és ha már nagyon lemegy az életük, sokszor elkezdenek könyörögni, meg közlik, hogy ok, mi gyõztünk...
Volt egyszer, hogy csak a vadonban bóklászva támadott rám 4 bandita, 3-at levertem, de az utolsót szem elõl tévesztettem, de emlékeztem, hogy 4-en voltak. És az iránytûn meg is találtam a kis piros pontot, na mondom nem menekülsz kisköcsög! <#vigyor>#vigyor> És basszus egy 10 méterrel odébb lévõ szikla mellett kuporgott guggolva, és a kezeit a feje fölé emelte védekezõn, és könyörgött, hogy dontkillme! <#nyes>#nyes> Már majdnem azon voltam, hogy megsajnálom, de felpattant és kiáltozva elkezdett szaladni... és hát a vadászösztön ugyebár... az a fránya vadászösztön nem engedte, hogy életben hagyjam! <#hehe>#hehe>
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Amúgy nem értem nem vagyok master enchanter és nem tudok 2 enchatot rakni . dual speces orc harcos vagyok. Master fokozaton ,de annyiból állnak küldieim bemegeyk 1 ütéstõl meghal mindenki aztán kijövök. 1 dolog tud megölni a lightningos mage és ennyi. Azért Master fokozattól kicsi tötbbet várna az ember. Mi lesz ha ki maxolom az enhanctingot? belépek a helyre és meghalnak már attól?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
mindig a belsõ nézet dukál.
Valószínû csak megszokás.
Lesz majd nem kevés feladat amit csak a dragonborn sztori vége után tudsz felvenni, meg lesz amit már nem tudsz felvenni a döntésed miatt. Feladatból egyébként rengeteg van, fõleg mert akadnak végtelenítettek is.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A fegyvert meg nem tudom merre van de hátha megtalálom!
Igazából sem teljesen elfoglalni nem tudod a térképet mindegy melyik banda mellett döntesz, sem kiírtani nem tudod az ellenfelet, mert a kis táborai és annak elpusztíthatatlan vezetõi megmaradnak (ugyanis nem azok ellen harcolsz). A sztori befejezése után lesz lehetõség ezek felszámolására is, ha megtalálod a megfelelõ személyt aki ezen az úton elindít.
Meg bármit el lehet készíteni, ami nem egyedi vagy enchantolt, nem csak azokat, amiket az alapjátékban. Már csak egy fejhlõdéslassító kell hozzá, hogy ne lehessen pártíz vastõrrel elérni 20-40 szintet...