30713
TES
  • whisper
    Az orcomat stormosokkal csináltam vágig kafa votl stb. az elfemet meg imperiallol tolom az még nincs kész. Az orcomat beengedték stb az elfemet meg csak mikro segítettem és a csaj mondta,hogy mehetsz
  • Fantusz
    Ha íjász vagy picit gáz, hogy Faendal haragszik rád, a kováccsal ne törődj, hagyd el a falut, úgysincs ott több dolgod.
    Majd lenyugszik vaskalapáló, ha minden igaz.
  • IXEMGabeo
    úgy látszik az imperialok mindenben kiváltságosok:D bár ahhoz képest h korábban semmit nem tudtam egyik fajról sem, azért annyit sikerült megállapítani, hogy az Imperial és a Stormcloak hadsereg alkotja Skyrim haderejét meg polgárháború van, nekem kötelező csatlakozni az imperial sereghez, akkor annyit mondtak még, hogy a Nordok állítólag utálnak "minket" azt ennyi
  • Fantusz
    A kovácsnál kisértésbe lehet esni, hisz az épület mellett van jónéhány fémtömb, fegyverek, amiből elegendő, ha csak egyet elemelsz, s ha "meglátott" joggal lehet dühös (vagy bérgyilkost küldhet rád)

Faendal küldetésnél két variáció lehetséges (a harmadik, hogy nem csinálsz semmit, figyelmen kívül hagyod), a nőt nem nehéz megtalálni, ő a kereskedő huga, (akinek vissza vitted a karmot), amikor először beléptél az üzletbe ott volt a leányzó is.
  • IXEMGabeo
    bug:D:D
  • Kandurex
    hát...kicsináltam egy tyúkot...:)) kb. ennyi, akkor OK, na mindegy.
  • Fpocok
    Nem tudtam... pedig coopban milyen fasza lehetne.
  • Lunki88
    Előző résszel is voltak próbálkozások de igazából nem jutottak vele semmire.
  • Fantusz
    Az illusionra nagyon oda kell figyelni, hatékony mágia iskola, de perkek nélkül önveszélyes, alacsony szintű varázslatokkal szintén.
    Területre ható illusion varázslatok (master spellek) hatnak a kisérőre is, hysteria hatása alatt ő is menekül.

Magas szinten művelt illusion-conjuration mellett nincs igazán szükség kisérőre, lehet vinni, de oda kell figyelni mit csinál.
    Mayheim, ha jól láttam nincs rá rossz hatással, tehát bennünket nem támad, de egy hysteria hatása alatt esetleg elfuthat ő is.

Mindegyik mágia irányzaton belül vannak hasznos varázslatok, perkek, de mingyeikre képtelenség rágyúrni.
    Csuhás mágusnak az illusion-conjuration-alteration a legjobb (szerintem), az alteration védő varázslatai között lesz a paralyse is.

Destructionnal az a baj, hogy sok ellenfél képes kivédeni.
    Vannak a tűzre, jégre immunisak, az ellenséges varázshasználók meg erős wardokat használnak - ezeket könnyebb lebírkozni, mint mágiával átütni a pajzsot.
    Pajzs mögül elég durva destructont tudnak szórni, egyik karakteremmel 30as szint körül mentem el Azura csillagáért, s a romban előbb egy arch-necromancer, picit bentebb egy master conjurer volt (a gyengébbeket nem számolva).
    Mindkettő idézett, mellé a necro jeget, a conjurer villámot szórt.
    A necrora ráment 4 dremora lord, de legalább leverték, a conjurer viszont egy castolással ölte a dremorákat.
    A mayheim, hysteria nem hatott rá, meg is lepődtem, kénytelen voltam egy villámvihar-pálcát bevetni ellene.
  • Fpocok
    Még nem tökéletes lol

• whisper
    Nem loptál el valamit véletlen vagy megütöttél valakit vagy vámpír lettél és 3 napja nem aludtál?
  • enlightened
    Valami rosszat csináltál. Lehet hogy bántottad a tyúkot, vagy valamelyik állatot, ha valakit bántasz neked esnek.
  • whisper
    Vágom. ORc volt az első karim még el nem tűnt a mentésem 8) de az Elfemet nem engedték be
  • Fpocok

KÉP
  • Kandurex
    Az miért van, hogy, most kezdtem a játékot, bementem Riverwood -ba, ott dumáltam a kováccsal, aztán a kocsmáros adott egy arany karom küldetést, vagy mit, megcsináltam, visszamentem Riverwood -ba, azt se szó se beszéd, a kovács meg a feleség el akart tenni láb alól, de még az Erdei ell, Faendal is a torkomnak ugrott, holott neki elvileg valami csajt kéne össze hoznom, nem a torkát vágnom...ilyenkor mi van?
  • enlightened
    Én megcsináltam mágussal a companions questeket is. Tök mind1, hogy mi a nevük. A lényeg, hogy tartalmat adnak. Szeretnék minden küldetést megcsinálni, mert élvezem őket. Ehhez hagy ne kelljen már 5 karaktert indítanom és mindegyikkel más más side questeket megcsinálni. Az összes shoutot is egy karakterrel akarom összegyűjteni. Mi értelme, lemenni ugyanabba a cavebe 5ször minden karimmal? Nem kell kitolni 70ig, de ettől még felfedezhetsz egy karival mindent, és megszerezheted a shoutokat, azokból is sok van és sok caveben el van rejtve.
  • IXEMGabeo
    engem beengedtek eddig az összesbe...négyet találtam. Van Dusnikh Yal Markarthtól délkeletre, van Nalzulbur ez asszem Windhelmtől van keletre, van egy északnyugaton a Volskygge sír előtt egy puszta vezet oda mellette pedig már jönnek a hegyvonulatok és mégegyet találtam Ivarstedtől délre
  • whisper
    Hja orcként be de ha mással vagy akkor csak akkro engedtek be mikro a blacksmithinges orc nőnek segítettél!

Ha valakinek iylen vga hibája lesz törölje ki a d3d9-et és indítsa el aztán újra confogilja.
  • Hegi90
    hogy érted?

asszem beengednek quest nélkül
  • whisper
    Semmit. Valamelyikbe letámadnak (de az queste tábor szóval hja) valamelyikbe már az ajtóból beengednek meg megmondják a többi orc bázis pontos helyét!
  • Laza
    Nem értem, hogy a vérfagyasztó rideg-hideg vidékből miért akar mindenki napfényes tavaszt varázsolni a modjaival. Már az FXAA injector is látványosan a hideg-rideg vidéket kellemes, színes kora őszi vagy tavaszi vidékké varázsolja ... a pause gombbal ki-be szoktam kapcsolgatni, és a hangulata is teljesen más lesz a vidéknek, nem feltétlen előnyére. A szürke fagyos vidék pont illik a játékhoz, még néha magam is fázom :)

Egyébként az összehasonlító képek alapján jó pár helyen inkább egy eltúlzott fény és kontraszt hatást látok, mint megszépült grafikát.
  • whisper
    Nem és nem tudom ,hogy hol találom azt ,hogy system scaneljen ,hogy megtalálja a kártyámat
  • IXEMGabeo
    Nalzulbur és 1-2 orc táborba elmész kíváncsi vagyok mit fognak hozzád szólni:)
  • Fpocok
    Nem másoltál be valamit a skyrim mappába? Egy dll-t?
  • whisper
    AZ mért van szerintetek,hogy ati 6850-em van és mikroa felbontást állítanám az van ott ,hogy NVIDIA gt 8800 GS és nem tudom változtatni?
  • Fpocok
    Skyrim Online: Erről tudtok valamit? Most láttam a magon.
  • Hegi90
    "Orc dualossal + orc racialla"
    az orc racial gondolom a berserk akarna lenni?
  • Hegi90
    ty
  • IXEMGabeo
    ebből látszik h a sebzés a lényeg, meg a találat:)
  • whisper
    Orc dualossal + orc racialla semmi encahnttal a fegyókon a fő sárkány 5 másodpercnél több nem volt lvl 33-on mikro végre leszállt masteren.

Még mielött beír valaki ,hogy mi vagánykdook. Csak az orc racial imbaságát akartam leírni 8)
  • IXEMGabeo
    nehézségi szint? gameplay fülecskénél van az Adept-et kell áttenni masterre, vagy amire szeretnéd ott lesz
  • Hegi90
    Na új karit indítottam, egy orc kétkezest. Nem láttam lehetőséget a nehézségi szint beállítására, hol tudom megnézni?
  • IXEMGabeo
    illuson a legjobb, mert, ha megbabonázol mindenkit akkor senki nem fog tudni megtámadni téged:) tömegek ellen a fury aranyat ér vagy a Calm
  • morzsi555
    iCEnhancer Skyrim - Pre-Alpha
  • Hegi90
    Normál
  • SaGa Jr
    Ja és a youtube tele van végigjátszási videókkal minden feladatról. Keresd ott ki a megfelelőt és nézd végig ha nagyon nem megy.
  • SaGa Jr
    Akkor ha már képet nem raksz legalább rászeltekbe menően írd le pontosan hol, milyen helyiségben, akadtál a kérdéses kapura, mert úgy néz ki nem ugyanarról beszélünk. Egyébként meg ha elakadsz akkor nagyon alaposan nézz körül. Van hogy a fal síkjában van egy elfordítható karocska és azt kell megtaláld vagy más módon kell tovább jutni (kerülőúton ami mellett elmentél).
    Amiről mi (bega82 és én) is írtunk ott eleve zárt a kapu és felemelkedik, nem lejönnie kell. A megfelelő karok lehúzása után van egy kis időd mielőtt visszazáródik az egész. Addig kell átmenni.

Emellett mindig ott a lehetőség ugye hogy visszatölts egy korábbi mentést ha tényleg bug amibe belefutottál. Ezért kell minden feladat előtt rendesen is menteni és ha gond van az elejéről visszatölteni.
  • bega82
    De az is lehet, hogy az egyik kapcsoló aktiválása után kell nagyon sietni a másikhoz... már nem emlékszem. Meg mondom, lehet, hogy nem is ugyanarról a küldiről beszélünk. :D
    Szerintem a küldi nevét írd be gugliba, tuti, hogy meg lehet találni, hogy mit kell csinálni!
  • ratgab
    Nem! Speech ! És egy bárdhoz még a shout is igen csak illik szerintem!!! Legkifinomultabb karakter a hangjával öl!
  • Plata
    A két kapcsolót hiába kapcsolom,nem megy le a rács,le is ugrottam de semmi.Lehet hogy bugos?