30713
TES
  • Although
    Persze ez akkor lenne igazán durva ha lenne késleltetés az újrahasználat előtt. Akkor már nem lehetne rájuk rontani akkor mindenképp kellene egy tank a barbom mellé..mondjuk...
  • JethroHUN
    Hát jah, ~75%os resitem van magic ellen, de master conjuer, ic mage, ha eltalál fele hp 400ból... kivéve ha kivédem pajzzsal :D ami felfogja bármelyik elem felét :)
  • Fantusz
    Thief, warrior, mage stone a három alap, a választott "csillagjegyhez" tartozó skillek gyorsabban fejlődnek.
    A többi kő is megtalálható a játékban, s előbb-utóbb általában le is cseréljük a kezdő "csillagunkat" valami jobbra.
    Mindíg az utolsó aktív, de vissza lehet térni a már felfedezett kőhöz, ha ismét azt szeretnénk használni.
    Riverwood előtt három kő van egymás mellett, de az ott választottat is bármikor le lehet cserélni (pl, ha valaki lopakodó íjász, s az íjászatot szeretné gyorsabban fejleszteni, akkor a Warrior csillagjegyre kattintva teheti)
  • Although
    Elvileg nem probléma azért még masteren sem.. leszámítva az igazán durva felső szintűeket. Jól fel kell készülni. Még nem találtam de a segédkönyv szerint a főzéshez is vannak receptek. Kell egy olyan ami érdemben javítja a heal regenerációt és kell pár magasabb szintű potion És bizony pause és használd így egyszerre négy mágussal végezet a lv10-es barbom igaz mindenből kifogytam. :)
  • JethroHUN
    300-400 armor érték pont jó expert-master szintre. Pajzs úgyis blokkol 100% sebzést, 2*45%os enchant + 1 perk pont. De level cap, tényleg kellene, már lv48as a karim...
  • IXEMGabeo
    ennyi én pont így játszom mindent felfedezek és a kovácsolás nem izgat...
  • ratgab
    Mágusok nagyon brutálisak: jégvarázs, mely nyomában jégszilánkokat hagy már nem 1x, nem 2x nem 18x ölt meg 1 találattal. Fireballtól, meg az ég óvja a Nordomat.
  • Although
    Nincs ezzel probléma nektek készült még szép hogy csúcsnak érzed. :)
  • Although
    Persze van igazad mágusokkal szemben az utolsó pillanatig nem szabad hogy észrevegyen vagy nyilat kell használni méreggel. Ott ez nem működik, keserves perceket szereztek már eddig is kis barbáromnak. :)
  • IXEMGabeo
    na jönnek a fikázók, ha nem élvezitek akkor ne játszatok vele ennyi:) én leszarom, ha könnyű egy cél vezérel kipörgetni eme csodálatos játékot mely szinte ÉL és minden passzol, játékmenet, kezelés 1-2 bugtól eltekintek számomra minden idők legjobbja
  • Molnibalage
    Semennyire. Még max. blokk mellett is átjutna ez-az.
  • Fantusz
    Nekem az a meglátásom, hogy az értékesebb loot nem a lezárt ládákból kerül elő, s főleg nem master szintű zárak mögött rejtőzik.
    Vagy a legyőzött ellenféltől tudjuk elvenni (maszk, varázsbot), vagy a közeli díszes ládában találjuk, ami le sem volt zárva.
    Lezárt ládákkal a zárnyitás képességen fejleszthetünk, de komolyabb értékek ezekben általában nincsenek.
  • Although
    Persze az igazi megoldás benne van a conaba csak át kell venni az elugrás képesség ami avoid értéket ad és ez csökkenti a bevitt találat értékét. Persze ehhez akár új animációk vagy mozgás kellene. Az egész új szintet hozna a játékba. De akkkor páncél nélkül ez lenen egy alap milyen jól tudod elkerülni az ütéseket.
  • broman191
    Lehet hogy elérhető hamarabb is, de ahogy észrevettem nagyon kevés az esélye hogy bármilyen szinten bármilyen értékelhető cuccot találjunk a chest-ekben, nem egyszer, nem kétszer volt már, hogy egy gyönyörű hosszú dungeon végén master chest, tenyeret dörzsöl istenkém de nehéz lesz feltörni milyen durva cumó lehet benne...aztán volt benne 20 arany. Az eltört lockpick-ek árát nem fedezte.
  • Hegi90
    a játék eleljén van 3 belssing stone, amikor mész riverwoodba raloph-val.

Mindegyik azt csinálja, hogy bónusz xp-t kapsz a combat/sneak/mage skillekre.

Szerintem azt vedd fel. Vigyázz, mert egyszerre csak egy blessing alatt lehetsz.
  • Although
    Persze itt kellene nagyon valami tulajdonságféle hogy lényegesen változtatható egyen a stamina fogyás sebessége és akkor egész hasonló élmény lesz mint a conan harcai. És azért vannak alap főzetek amik javítják a stamina regent. Most épp olyan után kajtatok ami jobb mint az alap vension soup. és akkor egész jól körbe lehet majd ugrálni a behemotokat. :)
  • Although
    Én igazából végignézve a játékon nos megfordult a fejembe ezek nem semmi fickók az egész játék bűzlik a mulitra való alkalmasságtól szeritem ebből fogják csinálni a multi verziót is két bevétel egy munkával... valahogy így.
  • ratgab
    Még csak level 30-as vagyok, én még nem találtam. Majd talán később fogok.
  • Although
    Azért írtam hogy észrevétlennek kell maradni. És kerülni a nyílt harcot én bettetem középső egérgombra a sprintet ide oda cikázás elfutás. egyebek. Azt még nem éreztem hogy a nehéz páncélos ellenfelet ki lehetne fárasztani esetleg. De a lényeg az hogy mozogni kell de nagyon. De aki sokat játszott a conanel annak ez nem gond.
  • ratgab
    Azért megkapni egész Tamriel-t DLC-ként (első DLC Cyrodiil, második HAmmerfall, 3. Morrowind )nem lenne semmi.
  • Fantusz
    Érzékelhetzően van jeletősége a páncélnak.
    Ez csuhás mágusnál látszik, ha nincs rajta a mágikus páncél, s bekap egy nagyobb sebzést szinte azonnal K.O.
    Ugyanennél a jelenetnél, ha aktív a páncél, minmálisan sebződik, miközben a páncélja "forgácsolódik".
    Páncél nélkül csak úgy lehet érvényesülni, ha a karakter nem sérül, de ez még egy lopakodó, orvtámadásokra fejlesztett karakternél sem könnyű feladvány.
  • JethroHUN
    Persze. Ha konzolban rákeresel (help dragonplate 0) van jó pár nevesített, hasonlóan 0 enchantokal, azok a lootok. Én is találtam már.
  • ratgab
    Na ennek fényében fölösleges powertrainelni a kovácsolás skill-t, mert ez volt nálam az egyedüli oka, hogy megtettem.
  • broman191
    Igen, ráadásul egy ilyen enchant-olt kiadást, az egyik falmer dungeon végén. Néztem is wtf...
  • Although
    Szerintem egy rpg egyik alpaja az hogy a feladat többféleképpen megoldható legyen. Szerintem ma már ez megoldható nem akarom ismételgetni magam a példákkal. Pláne gáz ez így mivel ugye a lore szerint az imperial magas diplomatikus képességekkel rendelkező nép. :) Igazából talán ez az igazi nagy gond elolvasva a lorét még mindig azt érezhetjük hogy még az utolsó részben sem jutottunk el odáig hogy a világ tényleg életre keljen ne csak illluzió legyen. Mert az illuziókkal az a gond hogy értelmes ember megunja :D Nyilván ebben igazad lehet túl magasak a részünkről az elvárások. Lehet.
    Egyébként nem tudom mennyien tudják ezt az infot van egy kód amivel el lehet törölni a bordert. És állítólag.. Nem csak Skyrim térképe van bevíve legalábbis alapszinten. szóval az egész, morrowind, Cyrodiil, Hamerfell, etc...:)
  • JethroHUN
    Nekem is volt ilyen, Ancanos harc után minden spellem kb ingyen volt. Azt hittem a staff of magnus buggolt be és még mindig szívja el a mannát XD
  • ratgab
    Dobott egyet lootban?
  • broman191
    Eddig úgy tudtam hogy a sárkány armor-ok csak magas kovácsolási tudással érhetőek el, máshogy nem szerezhetőek be, de így 45-ös szinten rácáfolt a játék.

• bgabor
    Nem vetted fel véletlenül az apprentice ruhát, amit adtak a mage guildben? Az növeli a manavisszatöltődés sebességét.
  • Fantusz
    Felvetted a csuhát, amit a belépésed után kaptál a kollégiumban?
  • Although
    Én csak lighot használok. ez tuti működik. Ha teljesen páncél nélkül mész akkor nagyon magas hide kell szerintem és mérgek se ártanak a cél gyorsan végezni az ellennel.
  • broman191
    Fogjuk rá hogy próbáltam, master-en nem ajánlatos, kicsontoznak hamar...bár light armor-ban is hasonló a helyzet ~300-as védelmi értékkel.
  • ratgab
    Nem azt mondtam, hogy nem életképes, csak az már nem tiszta harcos.
  • ratgab
    Próbálta már valaki páncélzat nélkül, sima ruhában harcos karakterként játszani a játékot? Kíváncsi vagyok mennyire életképes.
  • Molnibalage
    Valami bugba (?) fuottam volna? Elindultam Shatral felé és varázsolgatás közben tűnt fel, hogy valamtől a manareges sebessége vagy az ötszöröésre nőtt. Ez vajh mitől lehet?
  • broman191
    Az hogy rendesen ugrálva szaladt a vízben mintha szárazföldön lenne...
  • Fantusz
    Életképes a közelharc+conjuaration combo, ez kb a csatamágus kategóri a Skyrimben, mert a destrudtion igen félrecsúszott.

Conjuration, egykezes, páncél.
    Block nincs, jobb kézben a kard, bal kézben valamelyik másik varázslat van készenlétben.

Köpönyeges "pure" mágus is életképes, azt viszont nem szabad belevinni közelharcokba. Aktívan hadakozni ott van a destruction, de sokkal hatékonyabb ha csak irányít (conjuration, illusion), mindenesetre ebben a mágusban van a legtöbb variálási lehetőség, csak a játék elején ki kell jelölni a fejlesztés irányát.
    Lehet ez alteration-restoration-destruction, alteration-conjuration-destruction, conjuration-illusion-alteration, vagy más.
    A destruction azért sem éri meg túlzottan eröltetni, mert arra igen jó botokat lehet begyűjteni, s manakifogyás veszélye nélkül lehet tüzet, jeget, villámot dobálni.
  • Egoraptor
    Link
  • Egoraptor
    Nekem jobban bejön az öregek ruhája mint az Archmage Robe

• Although
    Nso nagyjából én is így használom elképzelek egy karaktert és aszerint. De valahogy idegesítő akkor is hogy ott van. Nem tudom nem rpg vagy hogy mondjam. Vagy az ellenefeleket kellett volna hozzáigazítani vagy pl a kovácsolást kellett volna megcsinálni úgy hogy az igazán jó cuccokért sokat keljen kajtatni az alapanyagokat csak retenetesen hard helyen lehesen begyűjteni a glass meg a többi ne legyen ennyire erős. Ne lehessen alkimiát és kovácsolást mindent egyszerre felhúzni. Ehhez kellenének a classok hogy a választás után a nem hozzátartozó skillek eszméletlen módon belassuljanak. De a rendszerből is látszik hogy ez elsősorban "tömegtermék". Nyilván ha valaki figyelte a reklámozás folyamatát látta hogy szinte minden konzolra ment. Így ezt figyelembe véve még egész jó lett.