The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a másodikra: Az íjászkodásra dobálta a perkeket
PiszkosFred
Archery skill Eagle Eye perkje adja.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TopGun
Sziasztok. Van valaki, aki magas szintu magia hasznalo es csak magiaval "dolgozik"? adna egy perk elosztast ezen az oldalon esetleg?Skyrim calculator
A masik kerdes: az egyik videoban azt lattam, hogy a karakter, amikor megfesziti az ijat, annyira ra tud kozeliteni az ellensegre, mintha zoomolna, vagy "tavcsovet" hasznalna, ezt hogy kell csinalni?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

a fõköldi szerint beszélnem kell alvorral, beszéltem vele, és nem történt semmi. <#conf> Mellesleg nem akarok az imperialistákkal lenni
(ez honnan kerül állandóan elõ mindig ott, ahol éppen vagyok?)
ennek a pofázásnak részedrõl semmi értelme, mert én egy cselekvési elemet hiányolok, és nem a dekorációt. Mellesleg a rítusok végzését hiányolom as játékból. Mint mondtam <#mf2>
A ...va elet a Markarthiakba! A kuldetes nyoman az osszes majom engem akar letartoztatni, persze a halhatatlan NPC-k is ramuszulnak a bunyo kozben. Mar dolgozom a nuke spellen, hogy az egesz varost leradirozzam forstwornostul, nordostul.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Akkor szerintem majd csak addig leszek werevolf, kár érte😊

Fantusz
Tudtommal az az egy lehetõséged lesz a döntésre.
Akkor és ott kell döntened, hogy a további "életedet" milyen formában kívánod tölteni.
Késõbb nem lesz lehetõség ezen változtani (majd jönnnek a modderek, s erre is kitalálnak valamit, de a jelen állás szerint csak egyetlen alkalom adatik meg, hogy eldönsd mi szeretnél lenni)

Hallottam már olyat, hogy valaki elszalasztotta az alkalmat, és nem tudott utána meggyógyulni. Egyébként nem, ha kigyógyulsz, akkor nincs visszaút.
rested bonus miatt például 😉

miért akarsz kigyógyulni belõle?nem ár az senkinek ha az vagy.csak nem szabad átváltozni emberek elõtt.akkor változol át amikor akarsz szal ez nem nehéz.

PSN ID:misi2mezei

tibor16
mmma baszus - eltévesztetted a múfajt 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

companion werewolf, ugyértesültem, hogy ugye lesz lehetöseg majd kigyogyuln teljesen belöle, namármost még nem tartok ott, hogy meglegyen, DE a kérdésem az lenne, hogy aztuán a bizonyos quest utan is barmikor kilehet gyogyulni belöle véglegesen, vagy csak X idöm lesz és ha x ponton nem gyogyulok ki, akkor marad örökre ? ps: ha ki is gyogyitom magam, utanna lehetek majd még ujra verfarkas ?

szép kis statok, mennyi orad is van benne ?
btw saints row menj már, ilyen szutyok h vehetné el töle a cimet, láál 😊

ez aztan a grafika 😉

most legalább bebizonyosodott, hogy beteg vagy a gyanúm beigazolódott<#idiota><#eplus2><#fejvakaras>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Yoda001
a játék meglepõen szép 1680*1050-ben, low beállításokon... nem hittem, féltem levenni medium - high-ról, sõt utóbbin meg se néztem, ahhoz képest reméltem milyen szörnyûség fog fogadni 😊
de úgy néz ki a nagy textúrák megteszik a hatásukat, nem semmi.

http://9gag.com/gag/5135249

Benelovens <#nemtudom>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

PiszkosFred
Barmennyire is hizelgo a gondolatod, de nem en nyirtam ki oket, se foleg nem neked 😊 Egy vampirtanyara bukkantam par napja, ott lottem a screent, most csak belinkeltem, ha mar hasonlo idezos, csonkitos dologrol almodozol. Bocsanat, nem fordul tobbet elo.

Az en aldozatom az a kupac valamelyik kep sarkaban, az egy vampir volt valaha.

Fantusz
Nem vagy képben a játékkal, de ami még érthetetlenebb, hogy saját magadnak mondasz ellent.
Elõször leírod, hogy milyen jó lenne, egy necrós lehetõség, aztán meg háborogsz a képen.

A játékkban sok helyen lehet hasonló dolgokra bukkanni, ahol nekromanták "dolgoztak".
A fõhõsnek nem adatik meg a necrománia véres gyakorlata (holtat zombisítani azért megtanulhat), de ez nem jelenti azt, hogy nem is létezik.

amúgy nem sok értelme van csak azért kinyírni egy npc-t, hogy nekem mutogasd, mert ettõl ez még nem nekrós rítus, meg nincs benne õrület és pszichoizék sem. Meg amnúgy azt is hiányolom a játékból, hogy gusztustalan alapanyagokat nem csináltak potion-höz. Például mindenféle hullarohasztó gennyes gombákat és vérivó bélférgeket. Meg hogy nem kell mindenféle agyvelõket szárítgatni a tornácon, különbözõ színû szemeket begyûjteni az npc-ktõl stb<#nemtudom>
a sarki fényt már láttam, de a holdakat még nem. Bár mostanában sokat esik meg havazik <#nemtudom>
Batmanci
Két Holdja van a bolygónak, de más a keringési idejük, emiatt csak "ritkán" látható együtt mindkettõ. De ha igen, szinte biztos sarki fény kíséretében. (Nem a fényudvaros utcai lámpára gondoltam)
'Szentem, ez is állat a játékban.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Az égen... nehéz eltéveszteni, elég nagyok.
kicsit kevés az effekt, és ez különben is csak dekoráció. <#ejnye1>
PiszkosFred
Valahogy igy? 😊

hol?
Te mirõl beszélsz? Ott van mind a két hold a helyén...
kár, hogy nincs valami jók is nekromancia, hogy a koponyát jól átszurkáljuk ezüsttûkkel, belenyomunk a szemébe két soul gemet, aztán bedobjuk egy üstbe és teliholdnál (ja igen, nincs hold, pedig eddig kettõ is volt) megfõzzük, majd elássuk, belocsoljuk 7 vagy 9 faj vérével (ha már hullát tudunk mozgatni) majd hegyikristály pentagrammát készítünk közepén nagy hegyes soul gemmel és jól megidézzük a lényt, amit aztán leölünk, bazi nagy lelke jól bemegy a soul gembe, amit wispmother-ök fogával karddá csiszolunk, és megöljük vele magunkat. A soul gemtõl feltámadunk, viszont lelkünk mély rétegeibe beépül a lény és különleges powert kapunk, ami azonban csak éjjel/sötétben mûködik és minden használatkor egy idõ után átveszi a hatalmat és valami más helyen térünk magunkhoz tucatnyi véres hulla tetején <#nemtudom>
valaki erre?

PSN ID:misi2mezei

aricsi
Skyrim timelapse videót csekkoljátok, relaxációs anyag. LINKItt picit lejjebb görgetsz, HD videó, teljes képernyõ.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Fantusz
Kereskedj átgondoltan, ne a "vegyeskereskedésben" kezdj megszabadulni a szajrától.
Menj a kovácshoz, nála eladhatod a páncélokat, fegyvereket.
Varázstudók mágiával kapcsolatos cuccokat adnak-vesznek.
Alkímistáknál italokat, alapanyagokat adhatsz-vehetsz.
Van néhány pici pénzû "kofa" akik csak élelmiszerrel, itallal üzletelnek.
A mérleg-cégéres kereskedõ mindent megvásárol - hozzá menj csak a megmaradt cuccal menj.

Érdemes megnézni azt is, hogy mit kínál a kereskedõ, s ha túl sok az eladandó áru, vegyél tõle valami hasznosat.

Akkor mondjuk menj máshova...
Fantusz
4 - ércbõl kemencénél tudsz fémtömböt csinálni, kemencét találsz a jobb kovácsmûhelyeknél, de néhány banditat táborban, dungeonban is elõfordul.
Létezik egy átalakító varázslat, amit Whiterun egyik küldetésénél már a játék elején megtalálhatsz egy könyv formájában.
Ezzel a vasércbõl ezüstöt, ezüstbõl aranyat varázsolhatsz, kiolvasztott fémeket már nem lehet átalakítani.

5 - Drágaköveket felhasználhatod a kohónál ékszerek készítéséhez (gyûrû, amulet), illetve van küldetés, ahol néhány drágakövet kell adni - egyébként meg eladhatod, ha gond a cipelés.

- Vársz egy napot, vagy másik kereskedõvel üzletelsz tovább.
Perkkel van lehetõség arra is, hogy minden kereskedõt "rá beszélj" minden megvásárlására, tehát egy kovács nem csak fegyvereket, páncélokat hajlandó megvenni tõled. Van lehetõség a kereskedõ pénzének korlátolt szintû növelésére is (magasabb skill, perk)

Kikérem magamnak 😊 De így van.
igen
Blacksheep333

Az operációs rendszeren is túl...

PiszkosFred
Ki is mentel a boltbol?

Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem, de a fõküldetés folyamán elküldenek Septimus Signus-hoz amikor az Elder Scroll-t keresed, és ez is vele kezdõdik, legalábbis én így találkoztam vele

"The trees move. Do you not see it?"

6. Már vártam egy napot és még mindig csak két pénze van neki <#csodalk>
Köszi!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miután végeztem Alduin-al, lesz még fõküldi? Mert én nem találkoztam ilyen küldetéssel...
PiszkosFred
1. passz
2. passz
3. semmire egyelore
4-5: Kovácsolás
6: varsz egy napot vagy keresel masik boltot

ezek nincsenek benne a gyik-ben úgyhogy felteszem
1, jó valamire a koponya?
2, jók valamire a mumifikáló eszközök?
3, jó valamire a csíkos szövet? (vagy mi az?)
4, ore-ból hogyan lesz ingot?
5, a drágakövek továbbra sem jók semmire?
6, elfogyott a kereskedõ pénze, mit kell ilyenkor csinálni?
Egoraptor
Na akkor inkább kivárom hogy találkozzak vele.

Calver
a fõküldetés során találkozni fogsz vele, de ha el akarod spoilerezni magadnak: itt.

egy skill "csoporthoz" minden tagjához ad +5-öt, ahogy itt van leírva.

Egoraptor
És mely skillekhez ad +5-öt?

Calver
na kivégezve... 57-es szint, One-Handed, Heavy Armor, Smithing, Enchanting, Pickpocket maxon a végére, Illusion majdnem (88), Alteration, Destruction, Alchemy meg Light Armor egy pontot nem kapott, Two-Handed 38, összes többi skill 70-80 között <#gonosz1> így néztek ki talentjeim, hozzá teljes maxra enchantot és tápolt Daedric páncél és kardok. felcuccolva 240 mana, 600 health és 510 stamina, max páncél, és könnyed 368-as "cirógatás" mindkét fegyveremmel <#idiota>

a játék maga pedig bejött. nagyon, bár kicsit úgy éreztem, h szétszórt - rengeteg küldetés, de kidolgozottságuk lépten-nyomon hagyott kívánnivalót maga után, de ettõl függetlenül bõven volt pár zseniális. a fõszál szórakoztató, és közel sem annyira rövid, mint aminek egyesek beállították, de az igazi móka az elborultabb mellékküldetésekben keresendõ (Sheogorath, khmm). 51 óra lett a vége ezzel a karakterrel (meg elõtte még volt pár mágusos nekifutás), remek élmény volt, 9/10-et minimum megér, eddig favorit TES játékom. h év játéka lesz-e nálam... na azt meg Saints Row: The Third után meglátjuk <#vigyor1>

Ez a könyv hol található? 😊
Fpocok
Igen.
De elolvastam elõtte. Meg is kaptam.

Parasite Eve 2, best game EVER!