30713
TES
-
Dobronski #13448 Bard college-hez milyen karakter illik? Hand-to-hand? -
ratgab #13447 Ott kezdődik a probléma, hogy ha nem használod ki a kovácsolás, enchantolás exploitot (100 fölé tolod potival és ruházattal mindkettőt), akkor gyakorlatilag árnyalatnyi különbség van hatékonyságban a Nord és a Daedric páncél között. Szóval az semmit nem segít, csak akkor ha a Nord páncélt kikovácsolod és semmit nem javítasz rajta se kovácsolással se enchanttal, na akkor lehet jobban sebeznek majd. -
bega82 #13446 Én sem vagyok biztos, hogy a jó küldetésre gondolok-e, de ha minden igaz, akkor ott a két kapcsoló aktiválása után még sietni is kell, mert egy idő után megint lezáródik a rács. -
#13445 Szevasztok!
A játék vmi hihetetlenül jó, viszont tegnap sikerült véletlenül úgy beállítanom a bill. kiosztást, hogy a főmenünek most egyáltalán nincs gombja, és nem tudok menteni vagy kilépni a játékból. Tudom, ügyes vagyok, totál véletlen volt az egész, nem figyeltem, ez van.
Van vkinek vmi ötlete, hogy hogyan tudnám visszaállítani? Pl konzolból be lehet-e lépni a menübe vagy kiosztani billentyűket. Esetleg van-e olyan fájl, amibe a kiosztás szerepel vagy a mentésnél lévő beállításokat töröljem, hogy resetelje? Fájlt konkrétan én nem találtam, és a törlést még nem tudtam kipróbálni, de ha vki tudja, hogy működik, akkor szóljon.
Köszi! -
nasum #13444 Hali. Alcheminél a purity mit is csinál pontosan? -
#13443 Frapsal csinálj képet. -
Plata #13442 Mindkettőt aktiváltam és semmi.Nem tudok képet betenni mert ha képet készítek a játékban az ugyan bekerül a játék mappájába,de nem megnyitható.Xfire nem ismeri fel a játékot. -
vzajcev #13441 :) -
whisper #13440 Dettó. első karim vérfakras. a mostani vámpír volt 48-on kigyógyítottak megcsinálom vérfarkast aztán megint vámpír. ez így kafa. Lehet a úgy kell játszani ,hogy lerakom a lakásomba draedric vértet aztán kovácsolok egy nord vértet és azzal lehet izgibb lesz egy fight 8) -
SaGa Jr #13439 Amennyiben pontos segítséget akarsz úgy add meg pontosan a helyet (rakj be képet), írd le rendesen, mert ennyi információ édeskevés a beazonosítására.
Nekem speciel egy hely jutott eszembe ahol volt rács, meg tőle távol két kar jó magasan fenn a francban kétoldalt, egymástól is távol és a továbbjutáshoz bizony ezeket kellett aktiválni. -
Plata #13438 Tudna nekem segíteni valaki?Blindsighted nevű tolvaj céhes küldiben lemegyünk egy dwemer romban hogy elkapjuk Mercer-t.Vannak csapdák meg randa falmerek,viszont van egy leereszthető rács aminek nem találom a kapcsolóját.Nem tudok tovább jutni,hol találom a kapcsolót?Találtam két dwemer kapcsolót de mind kettő távol van tőle és semmit sem csinálnak. -
#13437 köszönet! -
#13436 Itt. -
#13435 hol lehet az eddig elkészült modok között böngészni? -
#13434 Első karakterem vérfarkas volt, a második vámpír, most ez a harmadik megmarad simának :)
Ebben a játékban iszonyatos potenciál van, nagyon jó alap, alig várom hogy a modderek kihozzanak valami komolyabb modot hozzá. És ha erre több évet is kell várni, az sem fog zavarni, tuti hogy elő fogom venni újra, mert felejthetetlen élményt nyújt :) -
#13433 Legyél vámpir és harcolj nappal, mindjárt nehezedik a játék. -
#13432 gondoltam kipróbálom ezt a vérfarkas állapotot és most nem változom vissza, ez bug vagy rosszul csinálok vmit? Úgy tudom pár perc múlva magától vissza kell hogy változzon, plusz ha eszem meghosszabodik ez az idő fél perccel. -
#13431 Inkább az a baj, hogy még a lev3-as shoutok is szánalmasak. Pl. a tűz, meg a jég szinte alig sebez mondjuk egy death overlordon 5x-en. -
#13430 Ez a másik fele. Mire mást megtanultam, arra nem is volt szükség. A timeslow az, ami még jó valamire. -
#13429 Igen, nekem is ez a legnagyobb bajom a játékkal. Egyszerű mint a faék, semmi kihívás nincs benne. Az első szinteken nagyon szórakoztató, de 30 körül átvált agyatlan darabolásba, vicc hogy a sárkányt ~3 kardcsapásból fekszik.
Én most "warlock"-ként játszom, sima cloth armor, conju/illu/alteration, így egész jó a játék, de miután ráérzel a játékra, pillanatok alatt darabolod az ellent :(
Szerintem jegelni fogom a játékot, amíg nem jön ki hozzá egy izmosító mod, kiábrándítóan 12 éveseknek való kihívás a játék még max nehézségen is :( -
#13428 Amúgy én szinte az összes kiáltást kitermeltem, sokat 3-asra is, de ÍGY is maradt mindig 20 lelkem. Kicsit sok sárkit öltem... -
#13427 Nanaá, minél tovább nyomod a gombot, annál angyobb erősítést tol, ergó, ha csak hozzápöccintesz, akkor csak egyes lesz. -
bega82 #13426 Hát igen, mondjuk a fus-ro-dah annyira jó, hogy a többire nem is érdemes rakni. :D
Amúgy ha valamelyik kiáltásból megvan mind a 3 szó, akkor lehet azt csinálni, hogy csak az elsőt vagy csak az első kettőt kiáltom? (Tudom, hogy nem sok értelme lenne, csak kíváncsi vagyok :DDD ) -
#13425 nálam vagy 20 -
#13424 Nehézségi szint...? -
#13423 Mindegyik adott nekem eddig. A vicc az, hogy legalább mindig 5 lélek volt nálam raktáron... -
#13422 Basszus de nyomorék vagyok 39óra alatt nem jöttem rá hogyan kell egyesíteni a varázslatokat:( Valaki leírná hogy kell pl két fireballt egy naggyá gyúrni? -
#13421 Pure magenak a conjuration, alteration, illusion spellek a legjobbak magasabb szinteken.
Az idézést minél elöbb érdemes felhuzni mert kell valaki aki távoltartja töled az ellenfeleket.
Érdemes minél elöbb megszerezni a Sanguine Rose-t mert azzal dremorát tudsz idézni.
-
#13420 Frankó oldal ez a http://www.elderscrolls.hu, tök jó végigolvasgatni a leírást, végigjátszást, gyenge angolomhoz királyosság.
Viszont van egy kérdésem, kivégzés animációk csak a harcosoknak vannak? Én tiszta mágus mániás vagyok, annak van valami? -
rogan99 #13419 Inditottam egy pure mage karit, enchant nélkül, csak mage ruhákban.
Most 12. szint környékén kezdek szívni, mert nem tudok eleget sebezni vele.
Eddig a desctruction ágat toltam, + alterationt az extra armor miatt. Mit lenne érdemes fejleszteni vele? Meg lehet úszni társ nélkül a dolgot vagy szerezzek be egyet?
-
#13418 Meguntam a side-questezést, ezért gondoltam tolom kicsit a főszálat. Nos, nem gondoltam volna, hogy kb 5 küldetés az egész, úgyhogy "véletlen" megcsináltam. Kérdés: mi értelme így a játéknak? Kicsit csalódtam most. 25-ös szinten vagyok, a fejlődés már így is nehézkesebb, és még a legtápabb cuccok hátravannak (még glass cuccokat se raktam ki). A sárkányokat már így is 10 másodperc ölni. Mi értelme van tovább fejlődni egyáltalán? Lesznek mellékküldetések, amikben nagyon durva ellenfelekkel kell harcolni, amikhez tényleg kellenének a táposabb cuccok? Persze van egy rakat olyan ellenfél, ami one-shotol (ice-troll, giant, stb). Azt hittem a main questben legalább lesz valamilyen kihívás, de nem. Olyan egyszerű volt, hogy nem hittem el, hogy ezzel vége a főszálnak...
Esetleg a választott class-om volt túl táp? (khajiit - íjász, double-dagger lopakodós). Kicsit csalódás ilyen szempontból a játék... -
whisper #13417 Amúgy ezen gondolkodtam tényleg vagy valami hasonlón 8) -
#13416 Játssz ruha nélkül:) csákánnyal:) vagy puszta kézzel :) -
whisper #13415 Értem Én csak. Előbb 3 sárkánnyal találkoztam 1xe megöltem őket. Most értem ,hogy 70 fedezd fel ,de akkor lvl 30-35-ig harc van és maradék 40-35 szinten meg mit csináljak ? nincsen encahtolva duplán meg ilyen Opéságok a karim semmi extra, de ránézek és meghal akármi. Gondoltam lehet valamivel erősíteni a gamet stb. azért kérdeztem. direct hagytam questet de bemegey az instába és szó szerint átfutok rajta ha csak nem állok meg csodálni a pfalakat ,hogy mennyire jól megvan csinálnva -
#13414 Ez is egy szemlélet.
Vitázni sem szándékozom, de majd szólj, ha 70es karaktered lesz:-)
Kalkuláld be, hogy amíg 10es szint alatt 5 skillfejlődés kell egy szintlépéshez, 40es szinten 30 skillfejlődés után léphetsz szintet, és ekkor már félistenként kószálhatsz a vadonban.
Amint mondottam, nem áll szándékomban vitázni, csinálhatsz "mindentjátszó" karaktert, én maradok annál, hogy egy karaterrel egy, esetleg két céhnek vagyok a tagja.
Mágussal nem mentem a harcosokhoz, tolvajokhoz, bérgyilkosokhoz, bárdokhoz, mert neki semmi keresnivalója nincs ott, a harcosommal csak a Championsnál voltak "rangbéli" céljaim, s lehetne sorolni (főküldetést meg nem kötelező csinálni)
Persze, lesznek így is átfedések, a 70es szintről pedig majd akkor beszéljünk, ha valaki elérte, és szórakoztatónak tartja a "kimaxolást" -
#13413 septimus singusnál mi a trükk,ha a kinyitott ajtó rázárult?
oda adtam neki amit kért,kinyitotta,de nem lehet csinálni ott semmit se,se beszélni se a könyvet megnézni,ott hagytam már jopár napja,de már lemenni nem lehet ajtó csukva,a küldit jelzö nyil meg bennt. -
#13412 Hozzáállás kérdése ha rp szinten játszol sose lesz 70-es karid.
Nekem az oblivionba is három karim volt és itt is annyit tervezek részemröl nem fogok egy full nehézvértbe öltözött harcosal lopakodva zsebetmetszeni csak azért, hogy elérjem a max levelt. -
#13411 Mi az hogy mit? Felfedezed a térképet! Megszerzed az összes shoutot. Kitolod 70-ig. Megcsinálod az összes side questet.
Sokan lvl42-ön abbahagyják, de mi értelme, újra végigcsinálni mindent megint és felhúzni egy új karit, amikor még annyi mindent rejeteget a játék. Ha újrajátszod 5ször biztos élvezetes lesz, de nem fogsz új dolgokat találni, mindig ugyanazok lesznek a questek. Fejezed be a játékot rendesen fedett fel mindent. -
#13410 A legmasabb szintü karim lv42 felesleges annál nagyobb, szvsz. -
#13409 Legerősebb lények 30. szint körüliek.
Nem néztem utána a pontos adatoknak, úgyhogy lehetnek akár 35-ös lények is, de ez a lényegen nem változtat: már sok szinttel vagy magasabban, mint az elit ellenfeleid.
Ez minden TES játékban így volt, a döntés joga a játékosé, hogy játszik tovább, vagy kezd egy másik karaktert, avagy búcsút mond a játéknak (egy időre)