The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
VÓTMÁ 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok!

Ha vérfarkas vagyok akkor a well rested nem müködik igaz?
Ha ez így van ki lehet ebbõl gyógyulni mint pl. a vámpírságból?
PiszkosFred
ANNYI BAJ LEGYEN!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

JethroHUN
VÓTMÁ!

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

PiszkosFred

Sir Quno Jedi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na azé mikor Winterhold-nál gyakják a várost a kollégiumos küldetéssorozat végén, akkor beszívtam, mert egy random elder dragon is jött hozzájuk és az NPC-k teljesen beõrültek a 10+1 ellenféltõl. Simán kinyírtak engem is, mert túl közel merészkedtem a már haldokló sárkányhoz és nemes egyszerûséggel felkapott és kettéroppantott. Óje... Kezdhettem elõlrõl a küldit (bár a várost megvédtük varázslótársaimmal). Node ez igen epic fight volt, mert ezeknek a mágikus anomáliákat mágiávla érdekes volt sebezni (nem nagyon hatotta meg õket). A sárkány meg egyik háztetõrõl a másikra szállt és a lentieket megkínálta fagylehellettel úgy össsznépileg. Na filmekbe illõ káosz jelenetek következtek 😄. Mindenki lõtt mindenre mindenféle mágiával (Lydia is két mágusbottal tolta, mígnem kimerültek és íjjra váltott), a mágusok is kitettek magukért, nodepláne az én dremora lordom és persze jómagam is ott voltunk azért... Na a dualcast tûzfal pl. itt jól jön mint varászlat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PiszkosFred
Ha barmi negativ hatas/fertozes van rajtad, szolnak a helyiek, nem csak a vampir fertozes miatt.

Fantusz
Varázslatok - aktív hatások.

Érdemes minden (játékbeli) napon megnézni, nem szedtél-e össze valami nemkívánatos nyavaját.
Templomban imádkozva még a vámpírkórság is gyógyítható a fertõzés után, de 72 óra elteltével már nem.

Az aktív effekteknél meg tudod nézni a pozitív, és negatív hatásokat, s illetve, hogy mennyi ideig tart még (kipihent, oltárok áldásai, faji bónuszok, stb)

Ha vámpír vagy akkor beszélik, ohgy szarul nézel ki?Nekem tegnap mondták a városba, de hiába néztem végig a karaktert nem nagyon láttam sehol írva,hogy vmi baja lenne..Ezt merrefele keressem?
De ez ugy jó ha utánnaírod, mondta Aryl Archon a nechromata ..😊
Fpocok
Menj a nagyvárásokba és keresd a helyi mágust. Egyiknél lesz.

Btw a soult trap varázslatot merre találom,mert nekem még ilyen nincs..😊
értem köszi szépen. majdmeglesem holnap
francois
Nincs külön skill, be kell lopóznod házakba, közel mész alvó emberhez és akkor megjelenik a vérszívás lehetõség.

Igen ,de hogy tudok vért inni mert vágom aszinteket ,de nincsen vér ívás skillem vagy az hogy van?
Ha elkaptad a vámpírkórt, akkor az idõ haladásával halad elõre a fertõzés szintje, ezáltal felerõsödnek benned a vámpírság elõnyei (Jég ellenállás, betegségimmunitás, stb.) és hátrányai(Napra való érzékenység, tûzre való érzékenység stb). Ennek 4 szintje van, a 4. szint az, amikor az emberek már szóba se állnak veled, sokkal inkább megtámadnak. Ha vért iszol, automatikusan az elsõ fázisba kerülsz vissza. Elvileg már az elsõ fázisban képes vagy vért inni, bár akkor még semmi haszna nincs.
Jakuza001
Hogy elmondjam, a kulso nezet sokkal jobb mint a first person. Ezerszer hasznalhatobb es sokkal szebb az egesz, mint a belso nezetbol.

Laza
Na, most külsõ nézetbõl öltem a sárkányt, mert akartam lõni pár képet (egyébként teljesen használható harcra ez a nézet is, ráadásul kva jól néz ki) ... és egyszer csak a hõsöm felpattant a sárkány nyakába, és szó szerint kivégezte 😊
Kva jól nézett ki ... itt egy kép:

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

hát... soha nem is tûntek el...
Lehet hogy hülye kérdés, és lehet én nem vettem észre, de a Giantok, meg Mammuthok, hogy jöttek vissza? mert a Sárkányokat elfogadom,oké, de õk? 😄

Mit kell csinálni ahhoz,hogy teljes értékû vámpír legyek és tudjak vért szívni este?
Calver
találkozott, legalábbis hasonlóval, nálam egy ellenséges npc okozta, akkor az oldotta meg, ha konzolparanccsal megöltem mindenkit a területen (killallactors), vagy ha kifutottam onnan másik helyre, majd újra bejöttem.
nem tudom ez neked segít-e valamit.

"The trees move. Do you not see it?"

Csacsi
Valaki találkozott már ezzel?

Kaptem egy küldetést, hogy öljek meg egy sárkányt. Bemegyek a Bonehill Passage nevû helyre..és ott kilép...mindenféle hiba nélkül...többször is megpróbáltam, és mindig ugyanaz. Valaki ötlet?

Sehol máshol nem volt Vele ilyen probléma.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

samsung123
NA megtaláltam ENB jobb SSAO-t nyomat és megy mindnen
http://enbdev.com/ss_skyrim_en.htm

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

thx

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

nemtom ott milyen vitrinek voltak, de itt atlehet rajtuk latni😊
azota mar megszereztem a nyilat és semmi butitas sincs rajta, sokkal jobban jartam vele, mintha a regi nyilamat hasznalnam😛PP
siman megtudod nézni, hogy milyen, asszem csak felkell törni a vitrint, de lehet még azt sem, mar nem emlekszem, pedig most volt :d

na pc off, majd ma du. re

berlinboy6329
With AMD?olyan kéne.Hiányolom belõle az SSAO-t,sokat dob rajta.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

samsung123

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Fantusz
Nem adtak vitrinbõl fegyverekez au Oblivionban sem, s az ottani "tapasztalatok" után itt méhg meg se néztem, milyen cuccok vannak az üveg alatt.
Az Oblibionban "hatástalanított" fegyverek voltak a guildok vitrineiben, zárnyitást lehetett gyakorolni, de a fegyverek sebzése a lehetõ legisebb (1) volt, harcra alkalmatlan.
A Skyrimben lehet normál sebéssel vannak kiállítva a fegyverek, de nem azok a jutalomtárgyak.

ha rauntam akkor eltudom küldeni... 😊

samsung123
SSAO with Nvidia

Calver
bug, másnál is elõfordult. nézd meg mennyi volt elõtte, aztán konzolba:
player.setav onehanded <érték>
másik megoldás, h trainelsz egy szintet rá, akár könyvvel.

plu604
Aki unja Lydiát...:

a one hand weaponom piros szinû lett majd esett vagy 50 pontot, leszedtem magamról a rontásokat + pihentem is de nem állt vissza a régi állapotára, semmi infot nem kapok hogy miért is ment le, 5let?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Hidd el nem ez az egyetlen logikátlan dolog benne. itt van pl az is, hogy mikor már te leszel a vezetõjük, még akkor is a többiek adják NEKED a feladatokat (Amik egyébként végtelenítettek)
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem elegem lett a különféle fém armorokból.Már úgy néztem ki,mint egy pléhdoboz.Mi értelme így megadni a kari külsejét,arcát ha semmi se látszik belõle?Ki is dobtam,csak egy spéci enchantolt alkarvédõt hagytam meg.Most sima bõrszerkóban nyomom és bár sebezhetõbb vagyok,de így legalább nagyobb a tét.
ez is jo íjj, de vki tenyleg megmondhatna, csak van aki vegigvitte companiont -

Laza
Emlékszem, Obliben mennyit szenvedtem talán Chorolban a Fighters Guild-nél, hogy kinyissak egy hasonló vitrint, amiben végül csak egy szaros 'replika' volt 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

logikus az lenne, hogy bizonyos szint elérése utan a klanban, megkapod elismerésként, szal nemtom mit cisnaljak, épp itt allok felette es mar fel törve, de mentettem elötte amugyis

hát..a Jarl-nál én feltörtem a vitrint Whiterun-ban,senki nem szólt érte,igaz nem is vettem ki a kardot,vissza is csuktam a tetejét😊
Fpocok
Legjobb, amikor raksz be, veszel ki, és véletlenül megnyomod az R betût a ládán.

Biztos nem adjak oda ami a vitrinbe van companionnel? csakmert skillbook is van benne és kétlem, hogy ez is ugymegy h ki kell lopni..gyanus ez nekem, valaki?

berlinboy6329
5k semmiség..Nekem már 70K van.Házam van Whiterunban,most akarok átcuccolni a Winterholdi Collegebe,kaptam szobát küldiért,tele van szekrénnyel,chesttel hordóval,átcuccolok Whiterunból,mert az egy szem chestbe van betömve minden omlesztve nem tom mi a misc,ingredient,potion..Meg sokat kell lefele menni..Milyen jó mikor van a chestben 600 tárgy és kell egy Z betûs...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ja téll a perk.. perkkel együtt akkor 174% XD
Fpocok
Szerintem a rucijait felencsantoltatta, illetve van ilyen perk is.

hanyas szintu is vagy? nyilat hol szerezted? kivancsisagkepp kerdem...

btw szépen alakulnak elderscrolls.hu-n a cikkek, jo irasok, hasznosak etc. most olvasgattam - bazz a legolcsobb haz 5k arany ? igy is bajba vagyok, mert perpill még ezer sincs 😊 (majd a DB-töl kapok ingyé a végén, de az nem most lesz) de nem is sürgös annyira - skilles cikk is jó, keep up da gud work Fred 😊

akkor megteszem, lexarom, csak utanna se tudjak h én voltam 😊
mert az öregnéni házánál mikor lenyultam valamit, par napra ra felfogadott kemenylegenyet es jöttek levagni, de persze nemsikerült nekik... jo mondjuk ez a erdö közepén volt, szal csak en jarhattam nala, itt meg azért vannak még egy páran, csak nemfogják tudni, hogy én voltam 😊 nem lenne cserencsés, ha emiatt kirugnanak a klánbol:p

Calver
akihez a shrine-tól küldtek az elején. amikor megszerzed a törött csillagot, a küldetés mutat is oda.

114% bow attack bónusz.. alakul XD