30713
TES
-
Although #13648 Ha entert nyomva tartod rajtuk akkor mozgathatóak: ) -
Although #13647 Értettem értettem. :) Nem is számolok vele nyilvánvaló nem annyira rétegnek szánták ezt mint az FNV-t ez tiszta volt előre. Nem rossz ez nagyjából a harcrendszer az amit vártam talán kicsit a harcos skilleket máshogy megoldhatták volna pl mint a DA sorozatban pl kétkezes tomboló vagy a másik rendszer perkkkel de így is jó. Kicsit zavaró hogy aki már játszott rpg-vel annak nemigazán kell gondolkodni a dolgokon. pl én a kétkezest a rozmárokon fejlesztem mert lassúak a farkassal meg a blokkolást néha benyomok egyet egyet a light armorra esetleg a lopakodást ha épp nem jut másra. Minden kézenfekvő és egyszerű. De legalább masteren végig kell menni a fejlesztésen mert ott az ellenek már jól vannak szintezve. A világ meg felszínen nagyon szép és élőnek tűnik. -
unusual #13646 Sziasztok. Olyan kérdésem lenne,hogy tárgyakat,vagy hullákat lehet e valamilyen módon lebegtetni-mozgatni? -
#13645 Mint irtam, ne szamits annyi lehetosegre - szamszeruleg -, mint az FNVben volt, de azert van itt is szamos alkalom hasznalni.
Ami igazan hianyzik es az FNV-ben megvolt, az a tarsak kidolgozottsaga, illetve kommunikacioja. Hianyzik, hogy nem kommentaljak a donteseinket, nem szolnak vissza, vagy nem hulyeznek le :) En mindig Veronicat vagy Cassidyt vittem, es folyamatosan dumaltak.
De minden mas tekintetben siman eleg amit a Skyrim nyujt. Kell majd nemi balance skillekre es ellenfelekre, de ez mar be lett igerve, es januarban jon is ez a patch. Addig marad a technikai fix, szegeny konzolosok csak a heten kaptak meg pl az 1.3as peccset, van meg mit tenni mielott a jatekmenethez nyulnak. -
Although #13644 ok meglátom majd lehet kipróbálok egy speech fejlesztést és megláttom mire jutok vele. -
Although #13643 Jó politikus lesz belőled a stílus már megvan, meg a mellébeszélés is nálam a politikusok részéről sem mükődik ez. A videód alapján próbáltam az egymondatos lekezelő dolgodra reagálni. De hagyjuk abba. -
#13642 Nem érzem magam okosnak, te viszont érezheted magad sötétebbnek az átlagnál. Mint mondottam, arra akartam célozni, hogy a NYOMA megvan. És amint azt úgyszintén leírtam, pont nem ez a lényege a mondandómnak, hanem az, hogy pont lesz*rjuk mennyire tetszik neked a játék. :) -
#13641 Fokuldetes soran amikor a Thalmor nagykovetsegre kell bejutnod, es ott.... nem folytatom, mert spoiler lenne. Ott is valaszthatsz, hogy oldod meg a szituaciot, sot, ha a vegen ugyesen csinaltad, tovabbi extrak is jonnek.
Vagy mi van a bard esetevel, aki azt hangoztatja, hogy ha torik ha szakad, megd...ja a csinos piaci arus leanyt, a kocsma elott? A csaj megker, hogy vess veget ennek, mert kisse unja mar a nagyszaju bardot. Ezt a szitut is rendezheted tobbfele keppen.
Es meg sok kis apro kuldetes, ahol rad van bizva, hogy oldod meg. Persze, fugg a karakter skilljeitol is, hogy ezek a lehetosegek elojonnek vagy sem. -
#13640 Gyerekek, ez nagyon király!
Csináltam egy unarmed Nord vikinget, a badass guide alapján. Badass guide-ot eléritek a neten. Hát azért szenvedni is kell vele. De amikor bepiázva kimész a hóra és lezúzod valakinek a fejét és felemeled és belevered a földbe az tényleg hogy is mondjam nincs jobb szó rá BADASS.
Mindenkinek ajánlom ezt a buildet, mert nagyon élethű vikinged lesz, el tudom képzelni róluk hogy kimentek pár sör után (már ők is nyomtak sört) és puszta kézzel ütötték a farkasokat. Ráadásul nem lesz sosem könnyű a game főleg masteron így nyugodtan kalandozhattok 40 es szint fölött is. Persze ezt is fellehet gyúrni félistenre, de ha természetesen játszol, akkor lesz kihívás. -
Although #13639 Van egyébként a redguardos nő esetén kívül ilyen még csak érdekel?.. Nekem eddig csak az volt...Jó lenne ha lenne még pár nagyon mókás kis dolgok ezek :) -
#13638 Jelenleg most harcossal nyomulok de ha egy új karit szeretnék indítani pl egy Battlemage-t na ott akkor mire kell ügyelni illetve milyen perkeket érdemes kimaxolni ? -
#13637 jókérdés, de elvileg ha kinyírod az se baj, mert egy hónap múlva respawnol ahol meghalt. -
bega82 #13636 Na de akkor egy ontopicot is kérdezek:
Miután meg van Shadowmere, azt utána hogy lehet "leadni"? :) Mindig velem jön, mármint ha ott is hagyom valahol, egy fast travel után megint ott lesz. Neki mért nem lehet megmondani, hogy "menjen haza"? -
Although #13635 Nem is írtam hogy nincs lényegesen jobb mint az oblivion ahhoz képest jelentős előrelépés. De nyilván az én hibám hogy azt feltételeztem jobban fog hasonlítani az FNV rendszerre. Kicsit az az érzésem azért tették bele mert sejtették akik játszottak az FNv-vel kifogásolnák ha nem lenne benne érdembe eddig jelentős dolgot nem tudtam vele befolyásolni, úgy láttom nincs értelem úgymond értelmes probléma kerülő karakter építsésre mitn az FNv-be volt ez mindössze az élményt fokozná és a játszhatóságot növelné ha lenne. -
#13634 csináld azt mint én: szard le a mások véleményét, és játssz, ahogy neked tetszik. Elvégre single-player. -
Although #13633 :) Mintha az is írtam volna szerintem is az év játéka csak lehetett volna több rpg elemet is használni. Ami inkább zavar az hogy úgy állítják be mintha ez egy szuper rpg lenne nem az. Egy nagyon jó játék. Ami esetleg ok és szerintem tény mint rpg jobb mint az oblivion volt ez biztos. Tehát előrelépés. De nem essek hasra tőle ennyi. És vicces ahogy most mr fps rajongók akarják megmondani mi a jó rpg és mi nem az. -
#13632 Azert van itt is pelda ra. Van, amikor lefizetheted, megolheted, megverheted az npc-t az informacioert, vagy siman kihagyod a bulibol, es mashonnan szerzel informaciot. Sot, akar masik oldalra is atallhatsz egy-egy kuldetes kapcsan, ahogy derulnek ki az informaciok (lasd a redguard no esete Whiterunban). Jelen van a persuade/intimidate opcio is, bar ketsegtelen, hogy bosszantoan kevesszer. De van :) -
#13631 Nem az a lényeg.
A főszál is csak egy küldetéssor, s nem kötelező csinálni.
Van egy hatalmas, viszonylag szabad pálya, ami most még ráadásul bármily furcsa, de nincs kész, a Bethesda csak az alapot adja, majd néhány év múlva a modokkal lesz teljes (lásd Oblivion és Giskard).
Tökéletes játék nincs, de rengeteg a lehetőség a Skyrimben is, amit nagyon kevesen használnak ki. A loot, a harácsolás beleivódott a legtöbb játékosba, csak ke3vesen indulnak úgy neki a kalandozásnak, hogy gyilkolászás nélkül, calm, turn undead varázslatokkal képzelik a hősüket - pedig megvan rá a lehetőség.
Mester szintű restorationnál el tudnék képzelni egy olyan erős varázslatot, ami a feltámadt holtakat visszaküldi, "elaltatja", kiűzi belőle a gonoszt, hogy az békében nyugodhasson.
Holtat megölni elég paradox, dehát a legtöbb kalandjátékban, akciójátékban ez a módi.
Ha már élőholtakról beszélünk: úgy tudom, a fej nélküli lovas is ad egy küldetést, de előbb szót kell vele érteni.
Ennek mi a módja? -
#13630 oké vágjuk. nem tetszik a játék. és akkor most mivan? -
bega82 #13629 Sorry, igazad van! Abban a szekcióban még nem is jártam! :) -
Although #13628 Ha Steames van automatikusan felteszi vagy ha nem használd a fájlok ellenőrzése opciót... -
bega82 #13627 Azért, mert nem bírtam tovább, idegesített, hogy minden egyes (és minden kettes ) indításnál szarakodott vagy 5 percig, mindig kiírta, hogy felkészülés az első indításra! És ebből elegem lett, a másik verzió egyből indul mindig. -
#13626 Off topik. -
Although #13625 Jézusom nézd meg már a 13604-et már bocs de ez fárasztó. -
#13624 Miért döntene valaki így? -
#13623 nem is a játékról beszéltek... -
Although #13622 Te olvasd már el legalább mire válaszoltam mielőtt nyomd a baromságot, már ne is haragudj javascript:no(13620); -
bega82 #13621 Bizonyos okokból végül úgy döntöttem, hogy letöröltem a gamét, és inkább felraktam a virágboltit. Na most ebben az esetben elérhető valahogy az 1.3-as patch? -
Although #13620 Ezt jelenti szerintem az rpg. De nektek ez felesleges magyarázni szerintem. -
#13619 ez itt semmit nem érdekel. tartsd tiszteletben a másik véleményét, és mások is tiszteletben fogják tartani a tiedet. Azért van a topik, hogy segítsünk egymásnak a játékban, nem pedig azért, hogy a gyerekes vitáitokat kelljen görgetni oldalakon keresztül. -
Although #13618 Pl akár az oldalukra is állhatsz...ez kimaradt -
Although #13617 Nen egyről beszélünk szintén nem érdemes folytatni. -
Although #13616 Okosnak érzed magad most ugye? Ennek köze sincs ahhoz amiről beszéltem de szerintem csak akkor folytassuk ha már játszottál az fnv-vel bármilyen formában így nincs értelme. Vagy egyáltalán érted mit jelent a harc nélkül. Mindegy ez egy teljesen más script rendszert jelent. Vagy mit jelent az hogy a charisma fejlesztéssel előre haladni. Persze ehhez az kell hogy legyen lehetőség erre építve legalább részben haladni.
Pl hogy értsed van egy rész ahol bekerítettek pár great khan-t mondjuk nem lényeg a nevük. A feladatot megoldhatott úgy hogy belopódzol és lemészárolod őket mint vagy bemész és beszélsz a góréval hogy adják meg magukat és még van két verzió, etc. Erre céloztam amikor azt mondat ez nemigen van a Skyrimbe. Pl. -
#13615 Mivel a játék túl könnyűvé válik hamar, így pusztakezes karaktert indítottam végül khajiit-ot. Nem fogok nekiállni és fölnyomni magam egyből 100-asra smithingből meg a többiből. Szerepjátékosan tolom, felfedezek mindent stb.. A szintek majd maguktól jönnek. Remélem így azért nem kell hamar újrakezdenem a játékot mert könnyűvé válna. Szeretném úgy felfedezni a térképet és megszerzeni az összes shoutot, hogy legyen kihívás. -
#13614 A főszálat így nem tudja végig vinni, hacsak az nem fér bele, hogy idéz lényeket. Ugyanis Aldunhoz csak egy staffal lehet elutni, amiért ölni kell... -
#13613 Cool -
whisper #13612 Dragon Age 2? Na nevettess már. Az semmiben nincs ilyen mint ez. Kb fél perc alatt kijátszottam halálra untam és még csak meg se fordult a fejemben ,hogy újra kezdjem mással. Skyrim szabadabb. legalább vannak sztorik benne. DA2 úgy szánalom ahogy van. tiszta monoton az egész. Itt oké ,hogy táp vagy nagy szinten de sok érdekes hely van látvány. Ez azért elég gáz ,hogy ehhez hasonlítod és még jobbá teszed mikor ott beszaladsz egy helyre mész 5 percet és annyi egy pálya részlet. Köze nincs semmihez se annak a játéknak. -
whisper #13611 Kötelező darab 8)) -
#13610 Van olyan cucc amit csak úgy lehet megszerezni, ha megölöd az arcot, ellopni nem. Vagy pl fixen rád támadnak az őrök (Dark Brotherhoodos főszálon sokszor volt, hogy lfsz nem látott, mégis megtámadtak az őrök). De, ha sima harcost visz az ember, akivel mindenki szemből arcon csap, akkor ez a bugok nem nagyon jönnek le. Meg annyi pozitívum van, hogy az ilyenek, nem kapnak nagy hangsúlyt. -
#13609 Ha az a probléma hogy mért nem lehet szépen megkérni a bandita bácsikat hogy menjenek el és hagyjanak békén, de előtte adják oda az aranyukat, akkor sztem rossz játékot választott vki...