The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha vérfarkas vagyok akkor a well rested nem müködik igaz?
Ha ez így van ki lehet ebbõl gyógyulni mint pl. a vámpírságból?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na azé mikor Winterhold-nál gyakják a várost a kollégiumos küldetéssorozat végén, akkor beszívtam, mert egy random elder dragon is jött hozzájuk és az NPC-k teljesen beõrültek a 10+1 ellenféltõl. Simán kinyírtak engem is, mert túl közel merészkedtem a már haldokló sárkányhoz és nemes egyszerûséggel felkapott és kettéroppantott. Óje... Kezdhettem elõlrõl a küldit (bár a várost megvédtük varázslótársaimmal). Node ez igen epic fight volt, mert ezeknek a mágikus anomáliákat mágiávla érdekes volt sebezni (nem nagyon hatotta meg õket). A sárkány meg egyik háztetõrõl a másikra szállt és a lentieket megkínálta fagylehellettel úgy össsznépileg. Na filmekbe illõ káosz jelenetek következtek 😄. Mindenki lõtt mindenre mindenféle mágiával (Lydia is két mágusbottal tolta, mígnem kimerültek és íjjra váltott), a mágusok is kitettek magukért, nodepláne az én dremora lordom és persze jómagam is ott voltunk azért... Na a dualcast tûzfal pl. itt jól jön mint varászlat.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Érdemes minden (játékbeli) napon megnézni, nem szedtél-e össze valami nemkívánatos nyavaját.
Templomban imádkozva még a vámpírkórság is gyógyítható a fertõzés után, de 72 óra elteltével már nem.
Az aktív effekteknél meg tudod nézni a pozitív, és negatív hatásokat, s illetve, hogy mennyi ideig tart még (kipihent, oltárok áldásai, faji bónuszok, stb)
Kva jól nézett ki ... itt egy kép:

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
nem tudom ez neked segít-e valamit.
"The trees move. Do you not see it?"
Kaptem egy küldetést, hogy öljek meg egy sárkányt. Bemegyek a Bonehill Passage nevû helyre..és ott kilép...mindenféle hiba nélkül...többször is megpróbáltam, és mindig ugyanaz. Valaki ötlet?
Sehol máshol nem volt Vele ilyen probléma.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
http://enbdev.com/ss_skyrim_en.htm
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
azota mar megszereztem a nyilat és semmi butitas sincs rajta, sokkal jobban jartam vele, mintha a regi nyilamat hasznalnam😛PP
siman megtudod nézni, hogy milyen, asszem csak felkell törni a vitrint, de lehet még azt sem, mar nem emlekszem, pedig most volt :d
na pc off, majd ma du. re
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Az Oblibionban "hatástalanított" fegyverek voltak a guildok vitrineiben, zárnyitást lehetett gyakorolni, de a fegyverek sebzése a lehetõ legisebb (1) volt, harcra alkalmatlan.
A Skyrimben lehet normál sebéssel vannak kiállítva a fegyverek, de nem azok a jutalomtárgyak.

player.setav onehanded <érték>
másik megoldás, h trainelsz egy szintet rá, akár könyvvel.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Parasite Eve 2, best game EVER!
mert az öregnéni házánál mikor lenyultam valamit, par napra ra felfogadott kemenylegenyet es jöttek levagni, de persze nemsikerült nekik... jo mondjuk ez a erdö közepén volt, szal csak en jarhattam nala, itt meg azért vannak még egy páran, csak nemfogják tudni, hogy én voltam 😊 nem lenne cserencsés, ha emiatt kirugnanak a klánbol:p