30713
TES
-
whisper #13528 Körrbe lőttem már mindent és elmentem most 50-en Riftenbe rászántam amgam azokra a questekre és pont most voltam az árvaházban. a csaj volt bent meg a gyerekek + öreg nyanya. öreg lány befejezte a beszédét váltottam vele 1-2 szóta elővettem a 2 kezes kardomat és levágtam a fejét. a gyerekek ujjongtak a csaj futott pár kört megnézte ott vagyok-e a másik szobába aztán visszajött leült enni. -
#13527 Hű,attól még messze vagyok (11). Akkor nem éri meg még enchantolni? -
#13526 Igen lehet tovább fejleszteni amint eléred a 60-as szintet vele a Smithing classban asszem az Arcane Enchanting perk az ! -
#13525 Hali!
Enchantolt tárgyakat,felszerelést lehet tovább fejleszteni a kovácsnál? -
Dobronski #13524 kb. -
#13523 Északon a D.B. mindenféle diszkréció nélkül, ámokfutóként dolgozik.
Oblivionos rutinnal próbáltam keresni a lehetőséget, hogy szemtanúk nélkül inzézzem el a nyanyát, de nem találtam rá alkalmat.
Nem számít, hogy a fél falu jelen van, a kölykök még talán pezsgőt is bontottak, egyedül a nő volt megrettenve, de az sem rohant az örséghez.
Némileg el is vette a kedvemet ez a jelenet a D.B-tól, azóta elő sem vettem azt a karaktert.
Vannak náluk fifikás küldetések is, vagy csak ilyen oda megyek-fejbe vágom-elfutok akciósor lesz? -
IXEMGabeo #13522 az még nem volt...még azt a Grelod the kinget nem öltem még meg. Riftenben nem jártam még szándékosan -
#13521 Kell kapnod egy levelet rajta egy fekete tenyérel és csak utána menj aludni. -
IXEMGabeo #13520 jaa Aventus Aretinos?:) én azt felvettem már -
#13519 naja. -
#13518 Hát énsenem emléxem üzenetre, de annyi futár jön mindég, hogy lehet, hogy kaptam, csak nem figyeltem. -
#13517 én nem kaptam semmi ilyesmit. kinyírtam az asszonyt, elmentem a gyerekhez, aludtam egy ágyban és kész.
amúgy #13515 -
#13516 Bár neten azt írják, hogy idővel jön egy futár a kveszt teljesítése után (árvaház főnöknőjének likvidálása) és kapsz egy üzenetet, na UTÁNA kell ágyban aludni.
"After Innocence Lost has been completed, a courier will appear and give you a note with the imprint of a black hand and the words "We know." written beneath it. If you do not receive the note, wait for a couple of days.After you recieve the note, go to any inn, and sleep. Thereafter, you are abducted by a Dark Brotherhood Assassin taken to an Abandoned Shack..." -
#13515 -
#13514 értem,
őőő...még egy kérdés, eltörtem a lábam...vagyis egy sárkány törte el :), hol a nyűbe lehet gyógyítót találni? -
#13513 Nem kell WIndhelmben aludni. Elvileg bárhol jó (én saját házamban, saját ágyamban aludtam). -
IXEMGabeo #13512 ezt leírnád mégegyszer hogy működik? mi van ezzel a Windhelmben alvással? -
#13511 The Black Star-t legegyszerűbb úgy megcsinálni, ha használod előtte The Atronach követ - 50% magicka absorb iszonyatosan sokat számít az ottani mágusokkal szemben, másképp kínszenvedés nekimenni. -
#13510 várj egy napot és aludj mégegyet... -
#13509 Pediglen ha megölted a nyanyát és alszol rá (én mondjuk saját ágyban aludtam), akkor máshol ébredsz, mert a DB-nek nem tetszik, hogy az ő reszortjukba belekontárkodsz (persze előtte a kölyöknél le kell adni a küldit). -
goofey84 #13508 Aludtam windhelm fogadójában, de semmi nem történt utána -
goofey84 #13507 Köszi
-
#13506 Nem, ez a két mágus a romos erődben volt, amikor a törött csillagot kerestem.
Amint, már írtam, több karakterrel játszom, és csak 1-2 küldetéssort viszek mindegyikkel.
Hangulattól függően, mágussal, íjásszal, vagy harcossal játszom, s Azura küldetését eddig négyszer csináltam meg.
A legkönnyebb (s legelőnyösebb) alacsony szinten megcsinálni, magasab szinten erősebb ellenfelek jöttek, s az említett arch-necromanta és a master conjurer volt a csúcs.
A csillagban lévő dermorák ereje is függ a karakter szintjétől, de meg sem közelítették azt, amit a conjurer "bemutatott"
40es karakternek ezek sem jelentettek volna gondot, de a majdnem 30as szinthez mérten elég gyenge enchant, s kovácsolás miatt picit lyukas volt a védelme.
Gond nem volt, csak pici nehézség, arra csodálkoztam rá, hogy a dremora lordok használhatatlanok voltak, hisz egy castolással lenyomta őket, s az illusion sem hatott rá, így kellett egy erős mágusbot. -
#13505 ALudnod kell ágyban. A többi megy magától. -
#13504 Meg van erk, amivel leguggolsz, elvesztenek szem elől és utána megint lehet lopakodni és hátbaszúrni. :D -
goofey84 #13503 A dark brootherhood küldetésekhez lenne egy kérdésem. Megöltem a gyerek kedvéért azt a nőt, de utána hol lehet még küldit felvenni? -
#13502 ilyen esetekben meg tökmindegy, hogy milyen fajjal vagy, ha öten észreveszenk, és semmi védelmed, akkor meghalsz. A macskák +10 stealth bónusza szinte semmit nem ér, egy gyűrű kétszer annyit is ad. -
#13501 Amit használsz, fejlődik.
Van néhány skill növelő könyv, de azokra nem érdemes hagyatkozni (kevés van, szétszórtan)
Trénerektől "vásárolhatsz" szintenként 5 skillt.
Mágusoknak Winterholdban vannak főleg oktatók, az előbb emlegetett Faendal íjászatot tud tanítani, Emren Whiterunban egykezes fegyverforgatást, a Champions tagok jelentős része is oktathat (nehézpáncél, block, kétkezes fegyver, egykezes fegyver, íjászat), tolvajkodni "természetesen" khajitoktól lehet tanulni, illetve Riftenben vannak trénerek hozzá (meg máshol is).
A szintlépéskor kapott pontot egy perkre kültheted, ha megvannak hozzá a feltételek.
Össze-vissza nem szabad "perkelni", legyen valami elképzelésed, hogy mit szeretnél csinálni a kariddal.
-
#13500 Na jó, de ha mondjuk ha vannak 5-en, nem biztos hogy el tudok tenni mindenkit láb alól lopakodva. Mert meglátnak és akkor rám rontanak, akkor is le lehet vágni őket tőrrel? Nem minden helyzetben lehet lopakodni. -
#13499 hátulról ölős bármiből lehet, mivel ha megvan a dark brotherhoodos kesztyű és csuka, azzal olyan op leszel, hogy 1 kattintás egy ellenfél. -
#13498 Arra gondolsz, amikor a belsejében vagy? Én akkor simán levertem a bent levőket, amikor csak a pálca idézés ment (a részges küldi vége) és az 1.2 patch volt, tehát resistancia semmi.
Igazából nekem az a bajom, hogy én úgymond ösztönből a legkisebb ellenállás felé fejlődök. Ezért van az, hogy a mosatni íjászos varázslós kezdés kínszenvedés. Állandóan átváltok pajzsra és egykezesre, mert annyival erősebb, hogy ihaj. A harcosnak kell resistance gyűrű és amulett meg boots (asszem az az még resit) Megfelelő ellenfélnél ezekből kettő 2x20% + pia mellett nincs az akit ne vernél bucira. És ehhez nem kell n+1 perk... -
whisper #13497 Szerintem mindenből lehet mindent. azok a raciálok nem annyira számot tevőek sz.tem nagy szinten. mondjuk kivétel ezek a X resistanciák %-osak vagy az orcnak a racialja ami X sebbzést csökkent meg dupla sebzés vagy mekkora. de sz.tem mindennel tudsz ugyan úgy lopakodni meg akármit. -
#13496 Szerintetek egy wood elfből, lehet egy kezes tőrre szakosodott assassint csinálni? Vagy azt csak khajitból lehet? Csak mert a khajiit az nekem nagyon nem szimpatikus :S De hátulról ölős assassint szeretnék. -
#13495 Könyvekből -
#13494 Skilleket hogyan lehet megtanulni? Amihez perk kell arra rátudok kattintani, de a többire nem..:( -
whisper #13493 de amúgy elmászkálok. Hja sikerült csináltam egy ócska dwarven setet és fejesnek egy fejpántot használok így fejbe lőhetnek 8)) -
IXEMGabeo #13492 végre egy normális zene:D, legalább te nem a Lady Gugut toltad be, mert annyira fos:D OFF vége -
whisper #13491 8)))))))))))) hallgassátok erre való 8)
na ez érvényes lvl 50-es karimra 8) -
#13490 Stamina visszatöltés restoration perk, az alterationnak semmi köze az állóképesség regenerációhoz.
-
whisper #13489 Viszont az alterationt bátran ajánlom minden oylan karakternek aki nem staminara gyúr. nyugodtan ne rakjon staminara pár pont a resotra és megvan oldva a stamian problémád. Az Alteration nagyon elvan találva. 8)