The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig csak el kellene olvasni amit kiír a játék. De szívesen.
Na ez az ezt nem tudtam ,hogy ha 2-es akkor tovább kel nyomni! Köszi.
Tartsd nyomva a gombot nem lehet olyan nehéz...
Lenyomva tartod a gombot és úgy Shoutolsz? Mert különben csak az elsõ szót mondja, és az nem elég nekik.
Aham, utananeztem. Konzollal vissza tudom allitani a jatek allapotat, es ujra vegig bohockodhatom az egesz banyas szart. Lofutty!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ha 36-on bugzodott be nekem ez a szar megbolondulok
Kb, de könnyû orvosolni. A Dokumentumokban megkeresed a Skyrim mappáját, és ott a 2 .ini fájlt kitörlöd. Majd újra elindítod a játékot. Ez helyrehozza az Esbern küldit, elérhetõvé teszi a Screenshot készítését, és asszem a Data Files menüpontot is ez teszi elérhetõvé.
Franc, ezek szerint egy bugba utkoztem. Pedig eddig olyan szepen elkerultek.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
OFF: nagyon könnyedén, a második része kb az elõzõ évtized legjobb játéka volt nálam <#gonosz1>#gonosz1><#worship>#worship>
"The trees move. Do you not see it?"
azt írja ,hogy need mroe power pedig 2-esen van már
Esbern küldi tuti 100%,h mindig bebugol?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Csak 1x megnyomod a shoutot, vagy nyomva tartod? Mert cask ugy csinálja meg végig, ha nyomva tartod szerintem, ha csak megnyomod, az elsõ részét fogja tolni.
vagy 20x eltoltam és semmi de azt írja ,hogy demostráljam a shoutomat
mondják, hogy nem jó?
Tudja valaki, hogy lehet levenni magamrol a fejpenzt? A hulye markarthi orok mindenkeppen le akarnak tartoztatni, de ha azt mondom, rendben, akkor osszezavarodnak es elorol kezdik a beszelgetest.
2-es és rátolom és nem jó nem tudom mi a probléma
Én a kalandozást vegyítem a munkával. A kocsmákban szoktam vállalni melókat, amik mondjuk koszos 100 septimet fizetnek, de mindig valami új helyre visznek el.
.. azokon kettes szintût kell tolni.
Céhes küldetések nem különösebben szórakoztatóak, pláne, ha már vezetõ vagy.
(nem semmi, hogy az alacsonyabb rangú céhtagok adnak a fõnöknek gyermeteg feladatokat)
Városokban beszélgess NPC-kel, tõlük jöhet sokkal értelmesebb küldetés, mint a céhes lóti-futizás.
Jók lehetnek még a Deadra küldetések, illetve a "csak" kalandozás-felderítés.
(nem semmi, hogy az alacsonyabb rangú céhtagok adnak a fõnöknek gyermeteg feladatokat)
Városokban beszélgess NPC-kel, tõlük jöhet sokkal értelmesebb küldetés, mint a céhes lóti-futizás.
Jók lehetnek még a Deadra küldetések, illetve a "csak" kalandozás-felderítés.
Imperialokat kiirtottam ,de most 2/3-as a lökés ordításom és itt vagyok 4 mage között és idézgetik a szellemet. ezen kellene használnom egy 3as szintû shoutot ,de nincs még meg
Akaratlanul is fejlesztjük a "nem karakterhez illõ" skilleket :-)
Arra próbáltam utalni, hogy meg lehet szerezni egy céh vezetését úgy is, hogy a hõsünk tulajdonképpen amatör az adott területen.
Nehézpáncélban lopkodó, kétkezes fegyverrel hadonászó arch-mage aki lesbõl hátba döfi gyanútlan áldozatát - megoldható, csak így nem igazán szerepjátszás.
Nincs azzal gond, ha valaki így játszik, itt fordítva volt a kérdés felvetve: meg kell-e csinálni minden guildos küldetést.
Egyetlen karakterrel is "ki lehet játszani" a lehetõségeket, de szerintem a többség több karakterrel, több fajjal csinálja az adott karakterhez illõ feladatokat.
Arra próbáltam utalni, hogy meg lehet szerezni egy céh vezetését úgy is, hogy a hõsünk tulajdonképpen amatör az adott területen.
Nehézpáncélban lopkodó, kétkezes fegyverrel hadonászó arch-mage aki lesbõl hátba döfi gyanútlan áldozatát - megoldható, csak így nem igazán szerepjátszás.
Nincs azzal gond, ha valaki így játszik, itt fordítva volt a kérdés felvetve: meg kell-e csinálni minden guildos küldetést.
Egyetlen karakterrel is "ki lehet játszani" a lehetõségeket, de szerintem a többség több karakterrel, több fajjal csinálja az adott karakterhez illõ feladatokat.
Kérdem.. Mi volt az utolsó fõsztori beli feladat, amit csináltál?
Ezt mondom h,goy nem illik hozzá , viszont más küldieim nincsenk azon kívül ,hogy vigyek 3 virágot a macskának kb. vagy ,hogy warrior céhnél öljem meg a 625. megszökött rabot
Nem kell végigcsinálnod, pontosan atz a lényeg, hogy csak a karakterhez illõ feladatokat csináld.
Tolvajcéh küldetései nem feltétlenül illenek egy harcoshoz, nehézpáncélban lopakodni, zárakat feltörni, más zsebében kotorászni lehet ugyan, de olyan de elég idegen dolog.
A mágusok küldetéseit is meg lehet csinálni egy harcossal, mivel nincs skill követelmény, a játékoson múlik, hogy olyan guild vezetésére tör-e, amihez egyébként képzetlen.
Már az Oblivionban sem voltak skill feltételek, de pl. a Morrowind céhes feladataihoz még kellett ilyen.
Mágusoknál nem kaphattál elõléptetést, ha teljesen amatör voltál a varázslatokhoz, de ugyanígy a többi guildban is voltak skill feltételei az elõléptetésnek - ezt a korlátozást talán meghagyhatták volna
Tolvajcéh küldetései nem feltétlenül illenek egy harcoshoz, nehézpáncélban lopakodni, zárakat feltörni, más zsebében kotorászni lehet ugyan, de olyan de elég idegen dolog.
A mágusok küldetéseit is meg lehet csinálni egy harcossal, mivel nincs skill követelmény, a játékoson múlik, hogy olyan guild vezetésére tör-e, amihez egyébként képzetlen.
Már az Oblivionban sem voltak skill feltételek, de pl. a Morrowind céhes feladataihoz még kellett ilyen.
Mágusoknál nem kaphattál elõléptetést, ha teljesen amatör voltál a varázslatokhoz, de ugyanígy a többi guildban is voltak skill feltételei az elõléptetésnek - ezt a korlátozást talán meghagyhatták volna
Hol tartasz a fõküldetéssel/mi volt az utolsó dolog?
Ok rendben ,de a fõ küldiben nem haladok vagy nem látom merre kelene és csak ezek vannak már csak! 1xüen nem találom a nagyobbik kiáltást ,hogy ott fent a kolostorban tolhassam
Ha majd lehet saját objektumokat betenni a játékba, ez lesz az elsõ mod-om. A model feltexturázva kész.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Nem.. persze hogy nem kell...
Pár sorra ezelõtt le volt írva de legyen: EGYRÉSZT a Well rested bónusz hiánya, MÁSRÉSZT egyszerûen az RP élmény.
Most lehet hülyének fogtok nézni ,de ilyen ,hogy tolvaj klán küldiket meg mage küldiket végig kell csinálnom a fõ vonalhoz? szerettem volna azokat amgel vagy íjásszal megcsinálni és nem egy warriorral
akkor lehet, hogy igaziból tök jó <#bee1>#bee1>
akkor meg mi a hátránya a vérfarkasságnak?én eddig nem fedeztem fel semmi rosszat benne.
PSN ID:misi2mezei
Igen és? Nem azokról beszéltem aki e miatt változik vissza.
jó, akkor játsszál egy kicsit a kukiddal inkább <#gonosz1>#gonosz1>
Én tudom...
De nem mondom meg. <#gonosz1>#gonosz1>
De nem mondom meg. <#gonosz1>#gonosz1>
Kérdeztem annó:
"Bugos ez a "Arniel's Endeavor" küldi? Most azt írja ki "Deliver the soul gem to Arniel". Vissza is viszem neki, de egyszerûen nem lehet vele beszélni, nem jön fel az a párbeszéd panel.
Vágja valaki, hogy ilyenkor mi van? "
Sajnos tényleg bugos:
"In some cases the Warped Soul Gem will get duplicated after heating it. This prevents further dialog with Arniel, thus making it impossible to complete the quest."
"Bugos ez a "Arniel's Endeavor" küldi? Most azt írja ki "Deliver the soul gem to Arniel". Vissza is viszem neki, de egyszerûen nem lehet vele beszélni, nem jön fel az a párbeszéd panel.
Vágja valaki, hogy ilyenkor mi van? "
Sajnos tényleg bugos:
"In some cases the Warped Soul Gem will get duplicated after heating it. This prevents further dialog with Arniel, thus making it impossible to complete the quest."
PSN ID: Lord_Mortanius
Hallottad már azt a szót, hogy szerepjáték? Na ez az egyik oka.
Nagyon félreértetted. Akkor változol át amikor akarsz, de azon a döntésen múlik, hogy megtartod-e ezt a képességet, vagy sem.
oksa köszi!
Nem értem minek akarnak átalakulni az emberek a rested bonus miatt farkasból, sokkal többet ér a disease elleni 100%os védelem, mert így is gyorsan lehet fejlõdni.
Hali. Nekem az lenne a kérdésem.
Állítólag külföldön már fordítják a játékot,
hogy õk vajon milyen programot használnak, a creation kit helyett?
Állítólag külföldön már fordítják a játékot,
hogy õk vajon milyen programot használnak, a creation kit helyett?
na várj csak.
akkor azt mondod,hogy ez a rész,hogy akkor változok át amikor akarok csak ideiglenes és majd el kell döntenem,hogy örökre vérfarkas formában maradok e vagy totál ki akarok e belõle gyógyulni?
vagy csak valamit félreértettem?
akkor azt mondod,hogy ez a rész,hogy akkor változok át amikor akarok csak ideiglenes és majd el kell döntenem,hogy örökre vérfarkas formában maradok e vagy totál ki akarok e belõle gyógyulni?
vagy csak valamit félreértettem?
PSN ID:misi2mezei
igaz. Amúgy nem tudod mit kell csinálni, miután beszéltem a hülye kováccsal?
2 questben kérném a segítséget!
Az egyik mikor annak az arcnae magnek kell a amuletjeit össze szedni a karmos ajtó nyitogatós. a 3 helyre nem tudok bemenni nállam minden karom ,de kulcsot kér az ajtóhoz és nem tudom azt merre keressem!
a másik meg Explorer axe-os quest és a warrior guildesek beküldtek a whiterunos kovácshoz verekedni és belehalt na most midnen ment tovább ,de a quest oda mutat be és bent nincs semmi és ha betörök akkor csak a a föld alá jelez a nyíl és semmi. Ötlet?
a 3. szintû ordítást merre keressem mert az hiányzik . most 2/3-as
Az egyik mikor annak az arcnae magnek kell a amuletjeit össze szedni a karmos ajtó nyitogatós. a 3 helyre nem tudok bemenni nállam minden karom ,de kulcsot kér az ajtóhoz és nem tudom azt merre keressem!
a másik meg Explorer axe-os quest és a warrior guildesek beküldtek a whiterunos kovácshoz verekedni és belehalt na most midnen ment tovább ,de a quest oda mutat be és bent nincs semmi és ha betörök akkor csak a a föld alá jelez a nyíl és semmi. Ötlet?
a 3. szintû ordítást merre keressem mert az hiányzik . most 2/3-as
Zoomot az "Eagle eye" adja. Az idolassitast lehet eloszedni a "Steady Hand"-del, aminel elofeltetele az EE.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
két perk is ad ilyet, ha jól emlékszem