30713
TES
  • Dobronski
    Állat!
  • Solid Snake
    Köszönjük,szép munka
  • PiszkosFred
    Ebben a percben lett elesitve, parancsolj: Végigjátszás második rész

A harmadik es egyben utolso resz, az unnepek korul erkezik.
  • gabo91
    Már megcsináltam minden feladatot riftenben, meg a közelben lévő farmon. De még mindig nem adja el. tolvajcéh küldetéseit is végig csináltam. Max ilyen öljek banditát, sárkányt feladatot adnak a kocsmában.
  • Fantusz
    Anurielt ne a tolvajok között keresd, a jarl közelében találod.
    Ő majd csak később ad küldetéseket, s tőle veheted meg a házat, de először Wujeeta két küldetését csináld meg.
    Keresd meg az argoriant, adj neki egy gyógyitalt, aztán nyomozz és vidd el a jarlnak a bizopnyítékot.
  • Molnibalage
    Egyébként kb. +500-1000% sebességgel töltődik, ero tökmindegy, hogy mit vettem fel, mert ilyen tárgy nincs...
  • Molnibalage
    Nem vettem fel én semmit, hacsak rám nem adtak valamit.
  • SzirmosSzisza

Nézz körbe, lehet, hogy alszik az oldalsó szobákban vagy valami.
  • gabo91
    Most vettem észre, hogy a tolvajcéh rejtekhelyén ahol az asztalon van a business könyv, mögötte van két polc meg egy mellszobor. A jobb oldalon egy gyertyatartó és egy hajó modell van (én loptam még egy kis feladatnál) a másik polcom meg a törp kocka, a nagy gyémánt szem, küldetés tárgyak.
    Mellszoborra is fog kerülni valami? Érdemes csinálni ide még a kis küldetéseket, hogy megteljen a polc?

Riftenben kitől kell megvenni a házat? itt azt írja, Anurieltől, de nem találom őt.
  • bgabor
    Néztem ITT az Alchemy skillt, hát ha rendesen teszel pontokat a perkekre, rászánsz 7-8 pontot, akkor csak úgy röpködnek a potion erejét növelő százalékok.
  • bgabor
    Kérdeztük nincs e rajtad a Mágus céghnél kapott ruha, fejfedő, ami extra mana regenerationt ad, amíg viseled. Szóval viseled?

Régebben mondtad, hogy az Alchemy milyen fika erejű potionok készítésére jó csak, felvitted az Alchemyt magas szintre, és ami még fontosabb, az Alchemy ágon raktál pontot a perkekre? Mert erős italokat csak úgy lehet csinálni, ha sok pontot raksz az alchemy ágra. Mint ahogy enchantal is csak akkor tudsz igazán jó cuccokat csinálni, ha magas az enchant skill ÉS van pont rakva a hatékonyságnövelő perkekre az enchant fán.
  • SzirmosSzisza
    Hát, ha tudsz angolul, akkor itt tudsz keresgélni, gondolom még töltik fel ők is, de pl Oblivionhoz teljes leírás van.
  • Kandurex
    persze, vihető a játék, de én érteni akarom, a legapróbb történeteket is, és ebbe sokat segít a leírás - végigjátszás
  • Tharus
    hali mindenkinek:)
    megkellene találnom egy Glories and Laments tárgyet ott is vagyok, de a ládáben nincs, de úgy emlékszem itt már jártam régen és sztem eladtam mikor még nem volt küldi, hogyan lehet a játékba visszatenni ezt a tárgyat?
    Van hozzzá valamilyen kód?
    A thief ruhámmal is ez abja eladtam és kellene, de venni sehol sem tudok:(
    Köszi előre is a helpet.
  • SzirmosSzisza
    Szvsz annyira egyszerű a játék, hogy nem nagyon kell hozzá :c
  • Kandurex
    Az elderscrolls.hu következő végigjátszási frissítése mikorra várható tudja valaki? Sajna csak a prológ meg az első város küldetési vannak fent :(
  • Hegi90
    na ezt fel is írtam a meglátogatandó helyek közé

amúgy ezek között a dragon priest maszkok között vannak jók mindenkinek kb. Érdemes megszerezgetni őket.
  • SzirmosSzisza
    Mivel ott van a tolvaj céh, már már kifogyhatatlan ;D
  • Although
    Na az az egyik város amiiből sokat többet ki lehetett volna hozni egy igazi mágus könyv lehetőségét hordozza magában összeesküvésekkel meg mindennel. Hú bele se merek gondolni az Obsidian milyen storyt tudot volna abból keríteni. :)
  • IXEMGabeo
    ahogy látom Riften elég bő hely lesz küldetések terén:)
  • Although
    Abba igaz csak experten de voltam. Igazából nem volt gond mert a rejtőző karakteremet csak kevesen fedezték fel és csak későn. Addigra már szinte minden be volt nyomva a hide perkek közül is jórészt. úgyhogy mire megmozdultak már fele életerejük odavolt. Voltak necces részek perce de akkor elfutás volt az a jó nem követnek végtelenségig. De valszeg masteren az is durvább.
  • Molnibalage
    http://www.gamefaqs.com/boards/615804-the-elder-scrolls-v-skyrim/61177684
  • Fantusz
    Vannak érdekes helyek a játékban:-)
    Utakon közlekedva nagy meglepetés nem érhet, mert ott a szintedhez igazodnak az eléd kerülő ellenséges lények.
    Kivétel a giant és a mamut, de ők nem támadnak, ha békésen viselkedsz, s nem zaklatod a táboraikat.
    Elkalandozva már kerülhetnek náladnál jóval erősebb rusnyaságok eléd.
    Riften közelében vagy egy tomb, ahová egy "kapitány" beküld, hogy szerezz meg neki egy maszkot.
    Szép hosszú túra, a 12-es khajitomnak ugyanazok az ellenfeke jöttek, mint a 30. szint fölötti mágusomnak.
    A mecsekkal elvergődtem addog, hogy a kulcs meg lett, de az is egy keserves tortúra volt.
    Csapdákat kihasználva küzdöttünk, s csak azért jutottunk valamennyire előre, mert ugye Lydia minimum 50es szintű.
    Fel kellett adni a küldetést, két szintet lépett a macsek a romban, de a vzes rész után már esélytelenek voltunk.
    A mágussal természetesen gond nélkül végigmentem a pályán, s csak néztem, hogy totál ugyanazok az ellenfelek. (a bossnál egy lángvihar bot, és a +70 staminát adó maszk volt)
    Sokszor jött egyszerre 4-6 draugr, Draugr Scourge, Draugr Overlord, szóval nem tizedes karaktereknek való hely :-)
    A küldetés után megtanult "villám" üvöltéssel pedig majdnem kinyírta Lydiát a mágusom :-)
  • Molnibalage
    Mondjuk elég vicces, hogy a Dragur deathlord még így is lazán lever, 19. szintűként. Mikor harcossal jártam erre ilyen szinten úgy mentem át rajta, mint kés a vajon...
  • Molnibalage
    Eddig teljesen jó volt. Elmentem a Winterholdba és a kesztűs quest után bolondult meg. 1.3 van fent.
  • Although
    hehe :D
  • Hegi90
    patchek fel vannak téve?
    pontosan melyik?
  • Egoraptor
    Az szopóka akkor, tessék megszerezni This Is Sparta kiálltást
    is ha jót akarsz magadnak.
  • Molnibalage
    Erre valami? Mert gyak hazavágja a játékot. Ha ez olyan beragadt bug, mint a Nehrim esetén a speedrun, akkor csókoltatom a készítőket. Mert eddig semmire sem jó mágusom most ketteségvel lövödözi folyamatosan az első tűzvarázslatot és gyak soha nem fogy el a mana...
  • broman191
    Lopakodós karival ez tipikusan a 3 nyílvessző repül a sötétből a szemed közé egymás után esete - és nekromanta U mad? Az első és utolsó nyílvessző közötti szűkös másodpercekben még lepereghet előtte az élete.
  • Although
    Csak Battlecry van. :)
  • Although
    Igen de probálom teljesen legalább magmanka rpgként játszani de köszi!, a barbárom nem ismer varázslatokat meg scroolokat sem csak főzni tud van egy sima fine light páncélja és egy ősi nord kardja. :)
    Experten ezzel hazavágtam az egész játékot legalábbis a polgárháborús részt. Ez masteren szerencsére kicsit lassabban fog menni. :) Megpróbálok találni főzeteket addig meg gyakorlok a felszínen meg a rozmárokon. :) block meg kétkezes és a hide mindenképp kelleni fog egyenlőre megnézem a master megy így rpgsen. :D
  • Egoraptor
    Lövedékek: tűz, jég, nyíl - simán kikerülhető.
    Területre ható jég: kikerülhető (mert lassú). Területre ható tűz: nehéz elkerülni több okból is fedezék használata és FUS RO DAH javasolt.
    Villám: necces, parasztruhában, armor lassítás nélkül nehezen kikerülhető de inkább FUS RO DAH a kedves ellenségre és ameddig fel
    nem áll leütni.

Közelharcos karakter hátrányban: 1. közel kell mennie 2. light armor lv50 vagy heavy armor lv70 megszerzése előtt nehezebben kerüli ki lövedékeket mert lassul a páncélviselés miatt. (Alternatíva The Steed Stone lv1-től)

Sárkányok pedig teljesen kiismerhetőek leszáll fúj egyet kettőt
    (van mikor nem száll le akkor megint csak közelharcosok hátrányban)
    két fújás között csépelni vagy ha távharcos akár a levegőben is.
    Fedezék használata náluk is javasolt.

Kb. ennyi.
  • Fantusz
    Esetenként van alternatív megoldás arra, hogy harc nélkül tovább haladj.
    Ilyen pl. az illusion calm varázslata, vagy élőholtak ellen a turn undead (örjöngés, mayhem varázslat is bevethető, de akkor harc lesz).
    Vannak esetek, amikor nem kerülhető el a harc, és ha csuhás vagy, az alteration mágikus páncélja, és a perkjei (30% magic resistance, páncél erősítés), nem sok jónak nézel elébe. Ez a páncél sem csinál belőled tankot, de arra jó, hogy 1-2 bekapott sebzést túlélj, nem az első vonalban kell rohamozni.
  • Although
    Ja van ilyen masteren úgy vettem észre nem érdemes bemenni lv10 után egy darabig a dungeonokba menni, fel kell turbozni a karit hogy egy ütéssel agyon tudja vágni a mágust meg kell tényleg egy jó főzet recept. És potionok. És gyorsnak kell lenni használni a sprintet hogy sec pec ott legyél de ne fusson ki nagyon és teljes erőből rávágni a legerősebbre. De majd meglátom mivel egy conjurator barangba sajna a lv10 még nagyon kevés 3-at levágtam de szép számba vannak és már nem értem el a negyediket mivel mindegyik idézet egy fire elementált.
  • IXEMGabeo
    én a Steed stone-t választottam, ami megnövelte 450-re a ruhakapacitást:) számomra megváltás volt az a kő fent van északon ott közel a Meridia szoborhoz...
  • ratgab
    Egyik questnél a dungeon végén várt egy nekromanta 4 db élőhalott (tán corrupted soul-ok voltak) társaságában. Életerő potionöm sem maradt már és mágiaellenállás potion sem mire odaértem(scrollom se volt már). Bementem első varázslattól elpatkoltam (mellettem volt Uthgard the Unbroken is, aki nem gyenge segítő). Folyamatosan a már említett jégvarázst tolta, melynek a haladási útvonala is sebez, ha rajta mész keresztül. Kb. 30x halltam meg és játékidőben 2 órát tököltem vele, mire megöltem.

Ha a mágus egyedül lett volna 2-en lenyomjuk, de az élőhalottak már soknak bizonyultak. Nagy nehezen bújkálva, nyilazva, shoutolva, elrejtőzve, restoration-t nyomva lenyomtam, de vért hu....tam mire sikerült.

Nagy nehezen kinyírom, elfordulok, erre előjön a szelleme és még azt is le kellett nyomni , de ő már nem okozott akkora a gondot.
  • Although
    Nos ez azért túlzás. :) Épp írtam 2 jégmágus 1 conjurator meg egy másik ebből kettő novice kettő meg már normál szintű. :) Gyakorlatilag egy számjegyű heal maradt de... :)
  • JethroHUN
    Sehogy?
  • Although
    Most arról beszélünk hogy egy szál ruhába hogy lehet megoldani ezt a dolgot. Vagy inimális felszereléssel szuper cuccok nélkül. :)