30713
TES
  • Sir Quno Jedi
    Nem, megcsináltam a főszálat. :D
  • Fantusz
    Csont sárkány biztos, hogy nem ad lelket, rossz következtetést vontam le, utána néztem, valóban csak az egyetlen kivétel a bone dragon.
  • IXEMGabeo
    köszönöm rat:)

Markarthban már találkoztam egy kutyával, de úgy tűnik, hogy nem vettem figyelembe annyira:)
  • whisper
    Ti amikor már lvl50-en tápok voltatok és unatkoztatok mit csináltatok? új karaktert vagy mi?
  • ratgab
    Kutyák!

- Vigiliance: Markarth stablesnél vehető 500 aranyért.
    -Meeko: Meeko's shacknél (Morthal-tól északnyugat- nyugati irányban a folyóparton) található.
    -Stray dog: Random lehet vele találkozni, mikor is felvehető.
  • IXEMGabeo
    na elértem Dawnstart is, bementem a múzeumba rögtön kaptam egy küldetéssorozatot:)

Gauldor legendnél is 2 már készen van 2 Gauldorson kicsinálva Folgunthur is meg lett csinálva így márcsak 1 maradt, Geirmund hall volt a másik ugyebár...nos most egy elég érdekes küldetésen vagyok, egy Erandur nevű pap felcipelt egy toronyba és most éppen azon dolgozunk, hogy az összes rémálmot eltüntessük, ami a Dawnstari embereket sújtja:)
  • broman191
    Bug. Minden sárkány ad lelket, csak abban az esetben nem adnak, hogyha később visszamész ugyanarra a helyre, megölöd ugyanazt a sárkányt és akkor már nem kapod meg újra a lelkét. Viszont akkor is lefut az elégős animációs és csak a csontjai maradnak meg.
  • PiszkosFred
    Ki is raktam a HQ-ra, koszonom a linket hogy megosztottad a topiklakokkal, istenjo.
  • xXtamasXx
    Nekem mindegyik adott
  • Fantusz
    Nem minden sárkány ad lelket.
    Lesznek mér sárkányok bőven, ne aggódj.
  • gabo91
    Igen, felvettem az amulettet és így elvehettem.

Viszont most egy érdekes jelenséget tapasztaltam.
    Az utóbbi 3 sárkány amit megöltem nem égett el, és nem kaptam meg a lelküket. Az utolsó pl. küldetés volt, hogy öljem meg. Meghalt, teljesült is a küldetés, és simán ott fekszik teljes húsában, bőrében.
    Elvettem tőlük mindent, de semmi...

Volt másnak is már ilyen? Vagy korlátozva lenne? (még jópár shout hiányzik)
  • Solid Snake
    Sovngarde-Song-Skyrim
  • Fantusz
    Na ez nem volt gyenge :-D

Akkor megoldódott a problémád :-)

• Fantusz
    A múltkor javasoltam, hogy teszteld le az amuletet másik NPC-n (feltételezem, az a nyakadban van, amulet nélkül nincs lánykérés).
    Ysgamor sírjában véget ért a Champions főküldetés-sor, alantas munkákra elmehetsz, ha van hozzá kedved, de a házasságot ez már nem befolyásolja.

Aela esetében lehet esetleg egy olyan, hogy kigyógyítottad magad a kórból, de ő vérfarkas, és ezért nincs párbeszéd opció, de ez csak feltételezés, lehet más a hiba, azért kellene megnézni, hogy a többi NPC-nél előjön-e a párbeszéd opció.
  • gabo91
    Köszi a segítséget!
    Azt nem tudtam hogy fel kell venni. Azt hittem hogy oda kell ajándékozni nekik...
  • Egoraptor
    Házassághoz Amulet of Mara kell amit Riften templomában Maramal nevű
    NPC-től tudsz megvásárolni 200 pénzért. Felveszed a nyakadba és utána megjelennek a megfelelő párbeszédek.

(Kicsit utánaolvastam..) :]
  • gabo91
    köszi, akkor nem szarakodom tovább vele. :)
  • Egoraptor
    Fő küldetéseknek akkor már vége.
    Csajt nem tudom hogy kell elvenni de biztos megvan a módja.
  • gabo91
    Hát nem tudom...
    Temetés megvolt, meg megszabadítottam az öreg lelkét. Utána ez a sok kis szar küldi meg a 3 totemet megtaláltam. Viszont végig kell csinálni a küldetéseket, hogy a companyon-os csajt el tudjam venni. De nem tudok vele ilyenről beszélni... ebből gondolom hogy még nincs vége...

Vagy?
  • Egoraptor
    Gondolom fő küldetéssorozatot már megcsináltad, te lettél a vezérük.
    Utána már csak végtelen számú, jelentéktelen, random generált apró küldetést adnak. Ezeknek sosincs vége.
  • gabo91
    companyons-nál mennyi ilyen kis vacak küldetést kell megcsinálni, hogy adjon valami értelmeset is? 3 totemet találtam már meg. elösször 2 aztán 3 utánna vagy 10et keklett megcsinálni, hogy mehessek totemért. Most egy órája szarakodok már kb. 3 perc egy feladat. Rohadtul kezdem unni, hogy hol farkast hol medvét, hol vadmacskát kell ölnöm...

• cenobite
    Nagyon köszönöm!
  • Egoraptor
    Megtanított neked egy Ward varázslatot azt kellene a körben állva használnod és Ő meg rád fog varázsolni egy fire bolt-ot - amit kivéd
    ez a Ward. Ennyi lenne a lényege.
  • cenobite
    Tudnátok segíteni az egyik College küldetésben?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megcsináltam az első küldetést (Flame Attronach) és most eljutottam az idős emberhez, akivel valami párbajfélét kellene vívnom? Legalábbis ő áll az egyik körben, nekem a nyíl mutat a másik körbe. Viszont akármit nyomok (Shout, Spell, stb...) Semmi nem történik, sőt egy idő után megunták, hogy "ordibálok" rájuk aztán rámtámadtak. :) Előre is köszi!
  • bega82
    Jaja, én is úgy szoktam, és egy ideig tűri, aztán valamikor tényleg besokall! Pedig utálom újraindíthatni, mert még mindig azt játssza a hülye steam, hogy "preparing first time install" és várni kell vagy 5 percet mire elindul! :S
  • Egoraptor
    Nálam nem volt ilyen probléma még, 15-20x is ki szoktam
    néha pedig alt+tab-ozni.
  • grebber
    Ezek a betshesda játékok nagyon nem alt+tab kompatibilisek oblinál ugyenez volt párszor csinálom és kilép :(
  • bega82
    Ja mondjuk ebbe igazad van, ha valaki nem fegyveres skillekkel tolja, akkor úgy tényleg sokat tud dobni rajta. :)
  • Sir Quno Jedi
    Frászt nem. Kardom 114-et sebez (ez már 200%-os kovácsolással 3x40% egykezes plusz sebzéssel cuccból) + 2x76 tűz és villám. Ha egykezes harcosspeckód van és murván feltolod a sebzést az más, akkor ennek a duplája is összejön simán.
  • bega82
    Viszont egy szint után ez is gyakorlatilag csak "látványelemnek" jó... amikor már kellően magasat sebez a fegyver, akkor nem sokat számít, hogy rájön még egy kis tűz/jég/stamina stb. sebzés.
  • Wreck86
    Köszi még egyszer mindkettőtöknek!
    Nemhiába vagyok a harcos úton, mint a mágusén.:D
  • Sir Quno Jedi
    Ja. De lehet tölteni lélekkövekből, ha van bennük lélek (inventory és T gomb).
  • bega82
    Így van. Ki tud fogyni, és utána lélekkövekkel lehet újratölteni.
  • Wreck86
    Okés.
    Még egy kérdés: "bele-enchantolod a kardba ezt a tüzes hatást a nagy lélekkel, maxra húzva a hatást, vagy minimumra, csak a tűzgyújtás kedvéért (ezzel több töltet lesz benne, de kevesebbet sebez)"
    Ez a max-min csúszka? Szóval kifogyhat a tüzes dolog? Töltet lenne a "charge" ugye?
  • Sir Quno Jedi
    Ja. Egyszer kell kivenni, utána akárháynszor bármibe tehető. DE amígy nem szedted ki, nem ismered magát az encsantot. Kereskedőknél, de lootból is rengeteg mágikus fegyó akad, valami fisfos olcsót, vagy találtat kell beáldozni, ami amúgy sem kell. CSak a hatás a lényeg.
  • Wreck86
    Aha!
    Köszi szépen!
    Nem tudtam, hogy a tűz vagy más effektet honnan tudom előszedni.
    Máshol ilyen effektet venni, vagy találni nem lehet? Csak meglévőkből kiszedni?
  • Sir Quno Jedi
    - keresel egy tüzes fegyót, tök nyolc mi az, csak ne artifact, vagy questitem
    - ledisenchantolod róla a tűzeffektet enchnat asztalnál
    - megtöltesz egy grand lélekkövet grand lélekkel (pl. mammut), vagy egy fekete lélekkövet emberi lélekkel (nem kell nevesített NPC legyen, sima bandita is jó), esetleg veszel töltve pl. mágusoktól, vagy találsz/lopsz
    - bele-enchantolod a kardba ezt a tüzes hatást a nagy lélekkel, maxra húzva a hatást, vagy minimumra, csak a tűzgyújtás kedvéért (ezzel több töltet lesz benne, de kevesebbet sebez)
    - bódottá
  • Wreck86
    Hali!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Találkoztam a játékben egy olyan kalapáccsal, amivel ha megcsapnak pár másodpercig égsz. Ilyen "tüzes" nagy-kardot hogyan lehetne alkotni? Mert van steel great sword-om, superior-ra fejlesztve.Enchant valamivel?
  • ratgab
    1-et találni lehet, 1-et venni, a 3.-at nemtudom még.
  • Egoraptor
    Ez marha nagy, köszi