The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Igaz za h az eredeti tes.exe csak 2gb ramot tud használni? mert találtam vmi írást h van olyan módosított exe vagy mod ami 4 gb-t is tud használni(nekem annyi van). nem mintha nagy szükség lenne rá, mert így is megy mint állat, csak azért mégismár...😄
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
nem is volta nala semmi komoly, csak ilyen specko ingredient, amit kivancsisagkepp lehet megeszek :p
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ami most eléggé szopat 😊 több verziot is kiprobaltam rajta, de KURVÁRA nem megy le az elete gecc 😊 épp nincs nalam tömérdek holmi közt magic drain cucc amit ratolnék - a flame meg se kottyant neki lál, se ez elektro, szétcsapni se bírom, mert õ elég kemenyen leszedi az életemet és szinte mindent eltoltam mar
íjj viszonylag hatasos volt, de az is ahhoz képest rohadt lassan szedte - msot már van mentésem harc közben, mert az elején küldi a rohadt whispjeit azok meg baxogatnak eleg kemenyen, igaz hamar lecsapom öket, de akkor is szivosnak hatnak, nem kedvelem öket 😊
target: 40% weaker to Shock damage, de sztem pont nincs olyan spellem, de majd megnezem, lehetseges hogy az uj mégiscsak shock
szóval miröl is van szó 😊 cigiszünet...addig irjatok:p
amúgy pedig hotkeyeket használj - berakod a cuccot a favorites-be, elõhozod menüjét (alapból F), kiválasztod, és 1-8 között megnyomod a neked szimpatikus gombot.
"The trees move. Do you not see it?"
Olyankor mi lehet a megoldás ha a varázslatoknál a Sparks egyszerûen beakadt? Nem tudom levenni a jobb kezemrõl, csak mellé tudok tenni valamit, vagy duplázni...
Elõre is köszi!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
az, h kinek mi éri meg, nos... nekem volt rá elég perkem, és még ha szemtõl pofába nekiugrani az ellenfélnek és levágni lehet h egyszerûbb, de a hátbaszúrás szimplán *szórakoztató* - viszont mivel pofozógéppel vagyok holmi 240 manával (100+két enchant), fear/frenzy/stb spellek nem hatnak meg... bár amúgy sem érdekelnének.
#9126: semmi nem zárja ki a sokfajta és erõs képzettségeket, 55-ös vagyok perpill, és jó pár képzettségem van maxolva. illusion meg végképp könnyen felhúzható.
Melléke, hogy a kicsit turbózott WOW grafika és design nekem egyáltalán nem bejövõs. Aztán meglátjuk mit tud majd ha megesszük.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
na annak még neki fogok ugrani, találkozni már találkoztam a küldetéssel, csak épp másik közepén voltam, tényleg viccesnek néz ki. meg asszem még pár Daedric küldi is be fog csúszni, aztán finálé <#hawaii>#hawaii>
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"No multiplayer. Too much reading, not enough guns. Not as good as Dragon Age 2."
Ha van társad is, egy tûllabdával több kárt csinálsz benne, mint a bombázott ellenfeletekben, ha az immunis (dwemer õsrobot, sárkányok).
Nem rossz a tûz, élõhalottak vagy jégelemetálok ellen pl. nagyon jó (vannak jégre immunisak is)
A villámot sokáig a harmadik számú pusztító elemnek tartottam, késõbb az lett a kedvenc (nem nagyon láttam immunitást ellene, s általában célba talál, nem Lydiát sokkolja)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Láthatatlanná tévõ italokat alkímiával lehet keverni, de azt azért nem árt tudni, hogy a hatás azonnal megszûnik, ha a karakter nem csupán elosonni szeretne (varázslás, támadás, zárnyitás).
Az illuzió varázslatok lényege a zavarkeltés (düh, félelem, nyugalom), lehet olyan karakter nevelni, amelyek ezekkel a képességekkel operálnak, képes lesz a hõsünk az ellenfeleket egymás ellen fordítani, megfélemlíteni (elfut bizonyos ideig), lenyugtatni (nem harcol bizonyos ideig), feldühíteni (megtámámdja a társait is, ha azok vannak a közelében).
A láthatatlanság mellett az iránymutatás varázslat lehet még érdekes: ha kijelöli a játékos a küldetési célt, a varázslat mutatja az utat (hegyek között hasznos lehet).
Az illuzió hatékony lehet egy túlerõvel felálló csapat legyõzésére, de boss ellen nehéz vele érvényesülni.
A kövihez meg: Aki a lopakodásra alapozza a harcmodorát annak mondjuk célja lehet lerázni az ellenségeit, miután észreveszik. Kezdem azt érezni, hogy te csak kötekedni akarsz...
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Minden esetre az ilyen játékrendszert semmibevevõ ellenfeleket mint pl itt a sárkány minden játékban utálom, ahol rá van kényszerítve az ember egy bizonyos harcmodorra, és nem használhat ki mást. Ez kb olyan mint ha valaki sakkozna majd gondolna a másik fél egyet, lesöpörné kézzel az összes bábúdat és azt mondaná: NYERTEM!
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Tamriel történelme kb olyan nagy kaliberû, mint pl Magyarország a középkorban.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Oblivionban egyébként csináltam egy mindenttudó karaktert de kicsit uncsi lett a játék tõle, gyak pezsgõt lehetett bontani ha egyáltalán hozzám tudott érni valami.
Egyébként alakul az enchantingom, plusz találom a holmikat: Momentán 65% sebzésbónuszt kapok az íjamra a különbözõ cuccaimból (Sima forsworn íjjal 40-et sebzek). Erre rájön a sneaking miatt a 3x sebzés... Hail to the King, baby 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Parasite Eve 2, best game EVER!