The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a collegbe csak destruktív warázslatokból tudok adepthet venni, hol tok pl conjurationból, vagy master szintûeket?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Csatlakozhatsz még az Imperial Legionhöz, Bard's Collegehez,Stormcloaks-hoz, meg még van valami másik aminek nem jut eszembe a neve. Plusz járkálj a városokban össze vissza, rengeteg érdekes 'misc' küldetést kapni csak úgy a járókelõktõl, meg kocsmárosoktól, stb.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

sziasztok!
Igaz za h az eredeti tes.exe csak 2gb ramot tud használni? mert találtam vmi írást h van olyan módosított exe vagy mod ami 4 gb-t is tud használni(nekem annyi van). nem mintha nagy szükség lenne rá, mert így is megy mint állat, csak azért mégismár...😄

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

PiszkosFred
Magasabb szinten marhara belassul, de turelemmel megoldhato a maxolasa midennek. Erdemes a skill konyveket megtartani/nem elolvasni/lootolni amig nem ered el a 90es szintet. Hogy van ertelme mindent maxolni? Fene tudja, a jatek addig izgalmas, amig esendo es halando vagy. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nah sikerült... nem is volt vészes, feltehetöleg elfogyott az összes manaja 😊 mrt érdekes volt, 10 méterröl nyilaztam folyamatosan és nem csinalt semmit azon kivül, hogy balra-jobbra mozgott, aztan mikor leszedtem biz. hp-ját akkor idézett par kis nyomi hasonmast, utanna meg semmi, közelmentem és vertem ahogy csak tudtam... kis hülye 😊
nem is volta nala semmi komoly, csak ilyen specko ingredient, amit kivancsisagkepp lehet megeszek :p

Magh
Armor??? Én a skillcapre gondolok, tehát fel tudom-e húzni az összes skillt maximumra (vagy reálisabban, mágusként olyan 10-et), vagy valahol nagyon belassul/megáll a fejlõdés?

még mindig nemsikerült leverni 😊 - nem hittem volna, hogy belefutok (mondhatnam azt is hogy valaha) ilyen ellenfelbe aki annyi galibat tud okozni 😊)

SzirmosSzisza
~550 a maximum armor elvileg.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

REPS0L
Köszönöm, megoldódott! 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Magh
A skillekre van valami cap? Mert eddig kínosan kerültem mindent, amit nem akartam fejleszteni, de most, hogy rákerestem, semmi. Pedig derengett valami egy ~550 körüli hardcaprõl.

SzirmosSzisza
tab, magic, kiválasztod, enter

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

gyorsjelentés: az imént mondom elnézek az utmelletti tisztásterület, ettöl függetlenül havas, viszont nem ez a lényeg, hanem az, hogy belefutottam egy Whismotherbe
ami most eléggé szopat 😊 több verziot is kiprobaltam rajta, de KURVÁRA nem megy le az elete gecc 😊 épp nincs nalam tömérdek holmi közt magic drain cucc amit ratolnék - a flame meg se kottyant neki lál, se ez elektro, szétcsapni se bírom, mert õ elég kemenyen leszedi az életemet és szinte mindent eltoltam mar

íjj viszonylag hatasos volt, de az is ahhoz képest rohadt lassan szedte - msot már van mentésem harc közben, mert az elején küldi a rohadt whispjeit azok meg baxogatnak eleg kemenyen, igaz hamar lecsapom öket, de akkor is szivosnak hatnak, nem kedvelem öket 😊

target: 40% weaker to Shock damage, de sztem pont nincs olyan spellem, de majd megnezem, lehetseges hogy az uj mégiscsak shock

szóval miröl is van szó 😊 cigiszünet...addig irjatok:p

Calver
próbálj meg fegyvert (akár kétkezeset) elõkapni, hátha az megoldja.
amúgy pedig hotkeyeket használj - berakod a cuccot a favorites-be, elõhozod menüjét (alapból F), kiválasztod, és 1-8 között megnyomod a neked szimpatikus gombot.

"The trees move. Do you not see it?"

Van humora a gyereknek. 😊
REPS0L
Sziasztok!

Olyankor mi lehet a megoldás ha a varázslatoknál a Sparks egyszerûen beakadt? Nem tudom levenni a jobb kezemrõl, csak mellé tudok tenni valamit, vagy duplázni...

Elõre is köszi!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Calver
ez... szimplán... zseniális... <#bohoc>

Calver
alkímia nekem fizikai fájdalmat okoz, és baromi perk igényes ha hatékonyan akarod használni - na meg akar a tököm 50 potiont cipelni magamnál.
az, h kinek mi éri meg, nos... nekem volt rá elég perkem, és még ha szemtõl pofába nekiugrani az ellenfélnek és levágni lehet h egyszerûbb, de a hátbaszúrás szimplán *szórakoztató* - viszont mivel pofozógéppel vagyok holmi 240 manával (100+két enchant), fear/frenzy/stb spellek nem hatnak meg... bár amúgy sem érdekelnének.

#9126: semmi nem zárja ki a sokfajta és erõs képzettségeket, 55-ös vagyok perpill, és jó pár képzettségem van maxolva. illusion meg végképp könnyen felhúzható.

yesname
Videók alapján pedig tényleg hack and slash, mégpedig a legbutább fajtából. Az ellenfelek a régi kung fu filmekre emlékeztetnek. Egy odamegy a fõhõshöz verekedni, míg a mási 10 a háttérben hadonászik csak 😊
Melléke, hogy a kicsit turbózott WOW grafika és design nekem egyáltalán nem bejövõs. Aztán meglátjuk mit tud majd ha megesszük.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Ez.. ez egy kiváló kritikája a mai játékoknak, s még inkább játékosoknak 😊 Csípem a csókát.
Calver
Whiterun-ban?
na annak még neki fogok ugrani, találkozni már találkoztam a küldetéssel, csak épp másik közepén voltam, tényleg viccesnek néz ki. meg asszem még pár Daedric küldi is be fog csúszni, aztán finálé <#hawaii>

Laza
Várjuk ki a végét 😊 ez is egy open world RPG, mint a Skyrim ... méghozzá olyanoktól, akik az Oblivion felett is bábáskodtak 😉

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

<#worship><#worship>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

PiszkosFred
Vicces, hogy delelott meg az volt a problema, hogy a sarkanyok harmatgyengek lettek a jatekban, te meg most azert panaszkodsz, mert kiba erosek, es nem birsz veluk. Csak van itt balansz 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Micsoda vélemény egy felhasználótól! <#vigyor>

"No multiplayer. Too much reading, not enough guns. Not as good as Dragon Age 2."

Fantusz
Tûzlabdához a tüzes ágat kell fejleszteni, de mellé úgyis kell még másik elemi képesség, mert vannak tûz ellen immunis lények.
Ha van társad is, egy tûllabdával több kárt csinálsz benne, mint a bombázott ellenfeletekben, ha az immunis (dwemer õsrobot, sárkányok).
Nem rossz a tûz, élõhalottak vagy jégelemetálok ellen pl. nagyon jó (vannak jégre immunisak is)
A villámot sokáig a harmadik számú pusztító elemnek tartottam, késõbb az lett a kedvenc (nem nagyon láttam immunitást ellene, s általában célba talál, nem Lydiát sokkolja)

Molnibalage
Nem végtelen hatótávú....

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Akkor erõsebb az ellenfél, ha képes rádkényszeríteni a saját taktikáját. Márpedig egy 20 méteres kibaszott nagy repülõ sárkány elviekben erõsebb, mint egy mezei vasakban futkosó kiabáló õrült. Még szép, hogy a sárkány azt fogja csinálni, amit legjobban tud: repülés és támadás kombinációja.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Most nem értem mi a faszomat sírsz. Teljesen jól lehet használni a lopakodást a nyilakkal. Szánalmas...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fantusz
Csupán a láthatatlanság miatt fölösleges illusionra gyúrni.
Láthatatlanná tévõ italokat alkímiával lehet keverni, de azt azért nem árt tudni, hogy a hatás azonnal megszûnik, ha a karakter nem csupán elosonni szeretne (varázslás, támadás, zárnyitás).

Az illuzió varázslatok lényege a zavarkeltés (düh, félelem, nyugalom), lehet olyan karakter nevelni, amelyek ezekkel a képességekkel operálnak, képes lesz a hõsünk az ellenfeleket egymás ellen fordítani, megfélemlíteni (elfut bizonyos ideig), lenyugtatni (nem harcol bizonyos ideig), feldühíteni (megtámámdja a társait is, ha azok vannak a közelében).
A láthatatlanság mellett az iránymutatás varázslat lehet még érdekes: ha kijelöli a játékos a küldetési célt, a varázslat mutatja az utat (hegyek között hasznos lehet).

Az illuzió hatékony lehet egy túlerõvel felálló csapat legyõzésére, de boss ellen nehéz vele érvényesülni.

Molnibalage
Én ezeket kaptam.

Elsõ.

Második.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Jajj anyám... Szerinted eddig én hogyan gyõztem le a sárkányokat? Mielõtt és miután fújnak mindig van 1-2 mp, amit ki lehet használni a lövésre, arról nem is beszélve mikor nem szállnak le, csak lebegnek. Csak az van ráerõltetve egyfajta harcmodorra, aki képtelen használni a többit. 😄

A kövihez meg: Aki a lopakodásra alapozza a harcmodorát annak mondjuk célja lehet lerázni az ellenségeit, miután észreveszik. Kezdem azt érezni, hogy te csak kötekedni akarsz...
Kicsit hülye kérdés, de ha fireball-t szeretném fejleszteni vagy a másik tûz támadást akkor a destruction ágon melyik perkeket kéne fejlesztenem?

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Mint mondtam ezt sneakkel is megcsinálom. De mi értelme lerázni az üldözõket? általában a cél a megölésük.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Egyrészt mivel a fizika törvényeit nem veszi figyelembe repüléskor, követni sem nagyon lehet (bizony nem tudok utána fordulni néha úgy mozog), másrészt általában ott spawnol fölém ahol nincs fedezék. Amúgy meg a harapás kevesebbet sebez mint a fújás aztán resist sem menõ, mert eddig 3 fajta sárkánnyal találkoztam 3 féle sebzéssel, azt a legjobb resistes cucc amit találtam egy 50% poison resist, abból is egy. Na meg a fújás úgy látom végtelen hatótávolságú, így elõjön az a probléma, hogy elbújok elõle, de rá sem lõhetek mert fúj 😊 másrészt meg nem marad nyugton, mindig felszáll és 500 méter magasan köröz. Nemtudom te milyen játékkal játszol, de nem úgy tûnik hogy azzal amivel én 😊
Minden esetre az ilyen játékrendszert semmibevevõ ellenfeleket mint pl itt a sárkány minden játékban utálom, ahol rá van kényszerítve az ember egy bizonyos harcmodorra, és nem használhat ki mást. Ez kb olyan mint ha valaki sakkozna majd gondolna a másik fél egyet, lesöpörné kézzel az összes bábúdat és azt mondaná: NYERTEM!

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Novice szinten. Aha. <#zavart2>

A játék tele van könyvekkel, amik errõl szólnak 😊
Tamriel történelme kb olyan nagy kaliberû, mint pl Magyarország a középkorban.
Sneaking akármekkora lehet, láthatatlanná nem tudsz válni vele. Nem használok Illusin-t de a láthatatlanság gondolom olyan elõnyökkel jár, hogy lerázhatod vele az üldözõidet, vagy az orruk elõtt slisszolhatsz el.
Tamriel történetére.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Ivóverseny? 😊
Nem valami jó ha semmibõl sincs elég erõs skilled de sokféle van(ha így nyomtam volna nem lenne egy igazán ütõs támadásom sem), ezért nem jó a mindenre rakosgatás. Pl az illusion sem tudom mire lenne jó, már 60-as snake-el is rejtve vagyokmindenki elõl aki elõl akarok, sárkánnyal meg úgy sem lenne sokkal jobb a helyzet mert nagyon ritka hogy leszálljon anélkül hogy meglásson, tehát hátba sem tudom szúrni. De az a poén a hogy a felfedezése is más a sárkánynak. Ha normál ellenfélre elég távolról lövök van amikor kinyírok vagy 10 ellent 16 nyíl kilövésével és nem talál meg egy sem, csak keresgél. Sárkánynak felém sem kell fordulni ahogy kap egyett akárhol vagyok tudja hol vagyok. Az másik kérdés hogy egyes sárkányok mindenféle elõjel nélkül teljesen kiszámíthatatlan helyeken bukkannak fel. Azt már 2x is tapasztaltam, hogy mentéskor még nem volt sehol, késõbb betöltéskor meg ott volt a fejem fölött egy.
Oblivionban egyébként csináltam egy mindenttudó karaktert de kicsit uncsi lett a játék tõle, gyak pezsgõt lehetett bontani ha egyáltalán hozzám tudott érni valami.

A játékok fõ történeti szálára gondolsz, vagy Tamriel történelmére (Bár mondjuk a kettõ közel áll egymáshoz 😛)?
Fantusz
Csináld meg az összes daedra küldetést.

Én master fokozaton játszok, úgyhogy nekem elhiheted: Sárkányt ölni közelharccal a legnehezebb, de még úgy is piszok egyszerû. A sárkányokkal való harc alapja a fedezékek használata harcmodortól függetlenül; Fedezékben megvárni, míg kilihegi magát a sárkány és utána megostromolni. És itt jön az íjász nagy elõnye: nem kell közel mennie, így a sárkány se tudja megharapni, ha meg fújni készül, azt észreveszi.

Egyébként alakul az enchantingom, plusz találom a holmikat: Momentán 65% sebzésbónuszt kapok az íjamra a különbözõ cuccaimból (Sima forsworn íjjal 40-et sebzek). Erre rájön a sneaking miatt a 3x sebzés... Hail to the King, baby 😊
Vki tdna adni linket az egész játék történetérõl? Tehát Morrowind, Oblivion, múlt, jelen.

Molnibalage
Látványos hack & slash. A videók alapján dísznek van az ellenfél, te meg táncolsz a képernyõn és vizuális orgazmus. Rövidenn, könnyed szórakozás, semmi komoly.

Fpocok
Ilyet: 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Calver
mondjatok nekem jópofa küldetéseket - már az összes guild (Companions, College, DB, tolvajok) kivégezve, pár Daedric quest is, és ötletem sincs még merre találok még szórakoztató küldetéseket, szimpla dungeon crawl meg számomra unalmas... valaki?

Fpocok
Dragon scale+bones ra gondolsz? Igen. Vagy eladod jó pénzért, vagy csinálsz belõle dragon blacksmith armort.

Parasite Eve 2, best game EVER!

sevendoor
sárkánycsontal+pikkelyel lehet kezdeni vmit?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Tatyla
az baj hogy kannibál lettem?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA