The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID:misi2mezei

Parasite Eve 2, best game EVER!
Most nézem az órát, talán picit túlzásba is estem 😛
Conju build, 2 idézett karddal/íjjal nyomulok, + magam mellé idézgetem a lényeket, + társ. Nincs ami megállítana... nagyon beteg... asszem le kéne feküdni aludni.... 😄
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
na meg én speciel már vártam,hogy az legyek.ezért is csatlakoztam a Companionokhoz.
A kérdésed egyébként jogos, mert mi van akkor, ha vámpírként kezd valaki neki a Championos küldetéseknek?
Vérfarkas nem lehet vámpír, de mit kezdenek egy vámpírral a vérfarkas beavatási szertartáson?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
És ha nem akkor felváltják egymást?
Valakinek van errõl tapasztalata?
Valakinek esetleg volt hasonló? Reload meg restart után is ott van^^
Hol van a game-ben olyan felcser aki ki tudja szedni? Vagy töltsek vissza egy olyan állást ahol még nincs és legyek ügyes?
Egyébként ennek mi köze ahhoz, hogy nem használok, csak íjat?
Egyébként egyre többet csalódom a játékban. Csal minden sarkon! Példaképp most Companionnál elérkeztem oda, hogy "beavatnak". Namost én rohadtul nem akarok vérfarkas lenni, és a góré is mondja, hogy nem kötelezõ, ez csak a Kör-höz való csatlakozáshoz kell. Attól még lehetek Companion. Aha... de visszautasítani nem lehet, csak azt mondani, hogy "majd visszajövök ha meggondoltam magam". Viszont így nem tudok munkát vállalni a többiektõl sem! Amíg nem változom vérfarkassá (Ami "nem kötelezõ") addig nem kapok tõlük megbízást sem. A képembe hazudja, hogy ezt nem kell ha nem akarom... a faszt nem.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egyébként mi a rossebért nem lehet az NPC-ket azonosítani távolról? Következõ történt: Kísérek egy hapit Whiterunba, sötét van, alig látni. Egyszer csak meglátok egy pár embert magunk elõtt. Közelebb megyek, nem támadnak. Na mondom barátságosak. Odamegyek hozzájuk, és amikor 2 centire állok, akkor hajlandó kiírni a játék: "Vampire Thrall". Na szuper, gyorsan meg is haltam, tölti vissza a játékállást. Megint odaértem, megint ott az emberalak. Íj bekészít, tûz.. és Bounty! Ugyanis ez alkalommal nem vámpírok voltak ott hanem egy vándorló bárd! -.-
Szóval a kérdés áll: Mi a megveszekedett ****ért nem lehet távolról azonosítani az embereket? Nemegyszer kerülök nyakig szarba, mert a játék nem írja ki, hogy kit/mit látok, az meg nem támad meg amíg nem kerülök túl közel...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De tényleg nagyon könnyü ijjal a játék 100-as sneak melett már egy-két méteröl se vesznek észre és mindenki egy-két lövés.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A Well rested bónusz meg 8 óráig megnöveli a skillek fejlõdését 10%-al, ha kialszod magad.
eddig a beépülõs küldinél jött a legjobban mert véletlen nem adtam semmi cuccot a csávónak így üres volt a láda és nem volt semmim.átváltoztam és legyaktam õket.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub