The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azok a Main Questek amiknél neked 18 van az a fõ story?tehát a Dragonbornos küldik?

PSN ID:misi2mezei

Fpocok
Sikerült befejezem a játékot... lvl57-en. A vége elég epik volt. Tetszett. Egy pár küldetés maradt, tényleg nem sok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

mousee
Újrakezdtem a játékot, de most már experten, és kicsit tudatosabban 😊
Most nézem az órát, talán picit túlzásba is estem 😛
Conju build, 2 idézett karddal/íjjal nyomulok, + magam mellé idézgetem a lényeket, + társ. Nincs ami megállítana... nagyon beteg... asszem le kéne feküdni aludni.... 😄

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Fpocok
100as destruction, master spellek megtanulva!

Azért, mert csatlakozni akar a Companionokhoz? Egyébként meg, ennyi erõvel kérdezhetnéd a "vezetõjüket" is, hisz õ se akart vérfarkas lenni.
én értem,de ha valaki ki akar gyógyulni belõle akkor miért változtatja át magát?az ok,hogy a vámpír kórra keresik az emberek a gyógymódot mert az véletlenül is lehetsz,de vérfarkas csak egyfajta képpen lehetsz.
na meg én speciel már vártam,hogy az legyek.ezért is csatlakoztam a Companionokhoz.

tudtommal ez az egyik gyógymód a vámpír kór ellen.mármint,hogy vérfarkas leszel.

Fpocok
Hmm...
Eddig sosem poisonoztam 😄 Ez megmagyarázza... köszi 😄

Fantusz
A vámpírnak, és a vérfarkasnak is 100% az ellenállása a betegségek ellen.

A kérdésed egyébként jogos, mert mi van akkor, ha vámpírként kezd valaki neki a Championos küldetéseknek?
Vérfarkas nem lehet vámpír, de mit kezdenek egy vámpírral a vérfarkas beavatási szertartáson?

Az hivatott jelezni, hogy méreg van a fegyveren
Fpocok
Srácok. Ez mi? Eddig még soha nem láttam, soha nem tûnt fel... ez mi?

Ragnar-nak linkeltem, egy térképrészlet.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Fpocok
Miért van az, hogy minden istenség, minden hatalom azt akarja, hogy kinyírja azt, aki õt próbálja szolgálni? <#nemtudom><#fejvakaras>

Jagi
Holnap után jön az új patch, remélem javítják ezt is, kicsit érdekes lesz 4-5 ranged ellen után a 3.person xD

Zomil
jaja nekem is 2db nyilvesszö(egyik a vállamnál, másik a derekamnál 😄) logott ki, de pár ora játék után eltünt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jagi
a vesszõ még hagyjad xD

Jagi
thx 😊

sok idõ, de eltûnik. Én egy nyílvesszõvel szoptam meg.
Jakuza001
elnezest changesex, hanem sexchange

Jakuza001
ird be a konzolba, hogy changesex, aztan megegyszer mikor megvaltozott, hogy az eredeti nemre valtozzon vissza.

Laza
Csináltam egy vidit egy boss harcról, és mikor visszanéztem vettem észre, hogy a dungeonban külsõ nézetben sem nekem nem volt árnyékom a földön, sem egyik csontinak sem, sem a bossnak ...... pedig highra van állítva a launcherben az árnyék.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Nekem volt.
Egy idõ után eltûnt.

Fpocok
Tudtommal nem.

Nekem egy nyíllal eset meg mindez. Töröltem kb 3 óra game-t
Lehet, hogy hülye kérdés de lehetek egyszerre farkasember és vámpír?
És ha nem akkor felváltják egymást?
Valakinek van errõl tapasztalata?
Jagi
Egy necromanta meglõtt jéggel. Azóta egy 75 centis jégcsap áll ki a karimból xD
Valakinek esetleg volt hasonló? Reload meg restart után is ott van^^
Hol van a game-ben olyan felcser aki ki tudja szedni? Vagy töltsek vissza egy olyan állást ahol még nincs és legyek ügyes?

Arról nem is beszélve, ha meglövök valakit, akkor 1km-rõl is tudom az adatait.. akkor most hol itt a baj?
Megbocsáss, de akkor az is scifi, hogy egy csíkon látod az egészségi állapotodat, vagy hogy PONTOSAN TUDOD hányszor tudsz használni egy mágikus tárgyat, tizedesjegy pontosságig megmondod egy tárgyról RÁNÉZÉSBÕL, hogy mennyit nyom, és mennyi az értéke. Arról nem is beszélve, hogy GPS van a fejedbe építve. És ha már közelrõl tudod hogy hívnak valakit, és azt is látod mennyi az élete, akkor ezt miért ne láthatnád messzebbrõl is? Pláne, ha íjász az illetõ... ha már képes vagyok arra, hogy kedvemre szabályozzam a szívverésem (idõlassítás), és képes vagyok ráközelíteni a szememmel a célpontra, akkor miért ne tudnám távolról is azonosítani az embereket?

Egyébként ennek mi köze ahhoz, hogy nem használok, csak íjat?
Nem azt mondtam, hogy nem használhat, csak én személy szerint nem használok. Legfeljebb hp potit ha nagyon kell.

Egyébként egyre többet csalódom a játékban. Csal minden sarkon! Példaképp most Companionnál elérkeztem oda, hogy "beavatnak". Namost én rohadtul nem akarok vérfarkas lenni, és a góré is mondja, hogy nem kötelezõ, ez csak a Kör-höz való csatlakozáshoz kell. Attól még lehetek Companion. Aha... de visszautasítani nem lehet, csak azt mondani, hogy "majd visszajövök ha meggondoltam magam". Viszont így nem tudok munkát vállalni a többiektõl sem! Amíg nem változom vérfarkassá (Ami "nem kötelezõ") addig nem kapok tõlük megbízást sem. A képembe hazudja, hogy ezt nem kell ha nem akarom... a faszt nem.
SzirmosSzisza
Érdekes, hogy meelét nem akarsz használni, de azzal, hogy távolról beazonosítasz valakit, mintha valami sci-fi lenne semmi bajod 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fpocok
Mágusként olyan íjam van, ami 185-t sebez. Ha ég az ellenfél, akkor mégtöbbet 😄

jarlaxxe
Ezt kifejthetnéd, szerinted egy ijász nem ihat potit? mert szerintem igen.

Naigen, de az úgy már nem archer only 😊

Egyébként mi a rossebért nem lehet az NPC-ket azonosítani távolról? Következõ történt: Kísérek egy hapit Whiterunba, sötét van, alig látni. Egyszer csak meglátok egy pár embert magunk elõtt. Közelebb megyek, nem támadnak. Na mondom barátságosak. Odamegyek hozzájuk, és amikor 2 centire állok, akkor hajlandó kiírni a játék: "Vampire Thrall". Na szuper, gyorsan meg is haltam, tölti vissza a játékállást. Megint odaértem, megint ott az emberalak. Íj bekészít, tûz.. és Bounty! Ugyanis ez alkalommal nem vámpírok voltak ott hanem egy vándorló bárd! -.-

Szóval a kérdés áll: Mi a megveszekedett ****ért nem lehet távolról azonosítani az embereket? Nemegyszer kerülök nyakig szarba, mert a játék nem írja ki, hogy kit/mit látok, az meg nem támad meg amíg nem kerülök túl közel...
baszki. Már egy ideje azt játssza a cucc, hogy megyek-megyek, és egyszer csak nem tölti be a tájat, ilyenkor visszamegyek, megfordulok alszom, loadolok, vagy valami, de most ráadásul ki is fagyott. Mi a tököm ez??
SzirmosSzisza
Az a baj, hogy volt, hogy akkor is láttak, mert ilyen scriptelt észrevétel volt 😄 (fontos embert kellett ölni)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jarlaxxe
Olyankor kell eljátszani az invisible mant egy kis potival vagy powerral.

SzirmosSzisza
Általában, ha észrevesznek, akkor sincs baj, de mivel mindenhova lopakodva megyek, kb sose vesznek észre. Illetve 3-4 fõnél nagyobb csoporttal még nem volt bajom. Illetve igen, sokat mentek 😄

... hülyeségeket ne beszélj.
SzirmosSzisza
Reload azt csá <#idiota>

jarlaxxe
Én ugy toltam végig ezért nem is lett lv60 a vége csak lv42.
De tényleg nagyon könnyü ijjal a játék 100-as sneak melett már egy-két méteröl se vesznek észre és mindenki egy-két lövés.

Amúgy aki azt mondja hogy a sneak+archery nagyon OP kombó, annak azt javaslom, hogy mellõzzön minden más harcnemet. Én egyáltalán nem használok mást, se melee, se mágia, és így azért kicsit nehezebb tud lenni, ha észrevesznek 😊
Laza
Van akit már maga a tudat is zavar, hogy az embere vérfarkas ... még ha nem is használja az átváltozást ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

... Te TÉNYLEG nem érted? Nem az a lényeg, hogy muszáj-e átváltozni vérfarkassá, hanem, hogy a karakter AZ! Tudod.. szerepjáték.. beleélik magukat a karakterbe, és van aki úgy képzeli el, hogy ki akar gyógyulni ebbõl a betegségbõl. Az a baj, hogy te nagyon funkcionálisan nézed a dolgokat...

A Well rested bónusz meg 8 óráig megnöveli a skillek fejlõdését 10%-al, ha kialszod magad.
az elsõrõl fogalmam nincs,hogy micsoda,viszont azt nem értem miért rontaná el az élményt?nem kell mindig átváltozni.Én pl csak akkor változom át ha nagyon muszáj mert látom,hogy nincs esélyem.
eddig a beépülõs küldinél jött a legjobban mert véletlen nem adtam semmi cuccot a csávónak így üres volt a láda és nem volt semmim.átváltoztam és legyaktam õket.

hogy lehet ellopni vmit ugy a kocsmabol h ne vegyek eszre, pl teszem azt a barpult mögül egy italt - misc quest - valami eltereles esetleg ?

kk, cool 😊

???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://img600.imageshack.us/img600/7583/2011111500003.jpg

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Jó tudtam ,hogy kapok egy oltást mert valamit nem értettem pontosan angolul!
Remek. Akkor itt a vege a Skyrimnek. Semmit sem lehet vele csinalni. A legszebb az, hogy kifutottam a varosbol(persze Lidit levertek, mert neki kemenykednie kell), erre kint var meg harom thug is, hogy valamit megbeszeljenek velem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub