30713
TES
-
#13953 Grand Healing, healing hand, heal Other.
-
#13952 Haeling Hands, Heal Other, Grand Healing -
vzajcev #13951 healing hands spell -
#13950 jó, de melyikkel, mert a healing csak engem gyógyít -
#13949 Van esély arra is, hogy banditákkal hadakozó sárkányt találsz, s ha levered a banditákat, a sárkány megköszöni a segítséget (beszél hozzád). -
#13948 varázslattal -
#13947 Én azt sem tudtam, hogy mást is lehet... Hogyan lehet azt? -
#13946 Akkor újabb restoration húzási lehetőség...a sárkány harcol az őrökkel, egyik fél sem támad rád, viszont mindkét félt heal-elheted a harcban = infinite restoration tápolás. Troll science winz da day. -
#13945 Ez beteg bazze XD véletlen a sárkányra ment a heal, fele hpja volt szegényekpedig csak az őrök nyilazták... de kemény a sárkányt is lehet healelni, feljebb is ment a restorationom azonnal -
#13944 Nem feltétlen bug, nem érzi fenyegetve magát általad, akkor nem támad meg...állati magatartás. A maci sem támad meg ha nem mész a közelébe, a farkas szintén, stb... :) -
#13943 Ne ez érdekes jelenségAncient Dragon vs Dawnstar guards, elég kiegyenlített eddig még 0 veszteség. Nem tudom h ez nálam bug-e de ha nem támadom meg a sárkány akkor nem is lesz az ellenségem, így ő sem támad engem. A Thuum-jába is beleállhatok amit az őrökre fúj és nem sebez mivel nem is vagyok vele harci helyzetben csak healelgetem az őröket, de 100%ios hjkuk van. ez olyan mint egy valós idejű videó, egyik fél sem sebződik arra várva h megtámadjam a sárkány? -
whisper #13942 Hja valami oldalon kell állni ha valaki ír neked? Ez kb. azt jelenti ,hogy vagy te és a te oldalad meg mindenki ellened? 8)) Egyik oldalra se állok . csak arra ,hogy hülyeség volt amit írtál. Én a te írásodra reagáltam és sz.tem ez már alapból azt jelenti ,hogy egyről beszélünk. -
#13941 Egy valamit nagyon utálok a játékban, ezeket a szarfos hanyag módon scriptelt npcket... most is 3madjára töltöm be a az előző mentést. Dawnstar felé haladok, lóval, este van. Feltűnik egy sárkány a horizontot (Ancient, végre vmi erős) Neeem, véletlenül se engem támad meg, hanem a falut... az egy dolog hogy az őrök vakmerően rohannak a szájába, de az hogy a kocsmában bendzsózó bárd csaj iron daggerrel is rohan a sárkányt támadni na aaaz már elég [...]zavaró, de oké. A problem az h állandóan elém állnak és máris 1000 bounty, na így segítsen az ember a skyrimi parasztoknak -
Dobronski #13940 Ezzel tisztában vagyok, de ha nem látják/halják ki varázsolt, akkor a többi ember akire nem is varázsoltam, megtámad? -
#13939 Illusion varázsatoknál számít az, hogy milyen szintűek a lények.
Perkekkel ez némileg "javítható", de a Fury 6-os szintre készített, totál kezdő spell, s vannal lények, amelyek még a mester szintű Mayhem is csak csak perkekkel hat.
A felvehető kisérők általában 50es szint körüliek, amikor nincsenek a csapatodban, akkor ugye semlegesnek számítanak - őket egy Furyval nehéz lesz bevadítani (pontosabban, bevadulnak, csak akkor neked lesz rossz) -
#13938 A master destruction küldetésnél, nem jelöli semmi a térképen h hova kell menni? honnan jöjjek rá? egy rakás hely van amire illik a könyvben a leírás. Már 2 feltételezett helyen voltam, semmi nem történt, azt írja az északi parton, de délre egy dwemer romtól. :S -
#13937 … de a többség oda megy Riverwoodból
-
IXEMGabeo #13936 Whiterun? és mi lesz Riverwooddal?:) az az első hely, ahol küldetésünk lesz... -
#13935 Ha elég messze vagy akkor valszeg nem rád támadnak először de észre lesz véve, ha nincs meg az illusion ágból a a Quiet Casting perk, attól hangtalan lesz a varázslásod az ellenfelek felé. -
Dobronski #13934 ha lesből castolok Fury-t, akkor megtámadnak a városlakók? Vagy tudják, hogy én voltam, vagy csak megbolondul és elkezd ütni mindenkit? :DD -
#13933 100 játékosból 96 Whiterun felé veszi az irányt :-)
Vannak, akik már a sárkánykóvel a tarisznyában érkeznek, mások üres zsebbel, de a többség oda megy Riverwoodból.
Én se tartozom igazán a kivételek közé, az egyik karimmal pontosan azért indultam Falkreath-ba, mert még ott nem jártam a többivel.
Egy határmenti kis település, egy félreeső zugban, s ha elkezded máshol a küldetéseket ide nem sokszor fognak elküldeni.
Kivétel talán az egyik dremorás küldetés. -
IXEMGabeo #13932 igen lehetséges...pedig milyen evidens, hogy Helgen után rögtön Falkreath felé megy az ember:D -
bega82 #13931 Szerintem Falkreath-ben nem járt. :) -
IXEMGabeo #13930 lol nem jártál a híres neves Riftenben sose?:D:D az igen -
IXEMGabeo #13929 ez érdekes írás, van benne igazság, de én azért kiviszek mindent:) belépek mindenhova
kivéve a Stormcloakhoz elvégre, ha Imperial légióhoz csatlakoztam azonnal kiesik a Windhelm féle hadsereg...szóval minden tőlem telhetőt megteszek, hogy mindent bejárjak és a harcos karakterem kimaxoljam.... -
#13928 Jaa, nem jött át. :D -
bega82 #13927 Szarkazmus akart lenni! :D Mert nekem még sose volt olyan, hogy a "fogyásnak" csak a halvány reménysugarát is felfedeztem volna... :) Igaz nem is voltam még 49-es szintű egyik karakterrel sem. -
IXEMGabeo #13926 amikor volt a Barbas kutyás küldetés nálam addigra mindkét barlang ahova elvezetett a kutyus ki volt pucolva általam a vámpíroktól:D:D milyen jó volt, h utána nem kellett megint írtani csak haladtam akadálymentesen -
#13925 A végtelenített küldetések nem fogynak el, de a fix küldetésekből ki lehet fogyni.
Elvileg:-) -
#13924 Ezen mi meglepő?
A gép álltal generált küldetések persze ott vannak, pont arról kérdezett... -
#13923 Egy battlemage destructionja "csak" 85% sebzésű, ez lazán belefér, játszhatóvá tették a kasztot.
Egy illusion varázslatnál a 85% azt jeleni, hogy 15% eséllyel hatástalan a command varázslat, a sikertelen castolás következményeként minden közelben lévő lény rátámad a mágusra, aki jelentősen lecsökkent manakészlettel hadakozhat (ergo: páncélban ne próbálkozz illusionnal, mert bajba sodorhat) -
bega82 #13922 Miiii? Elfogynak a küldik? Ilyen is van? :DDDD -
#13921 Faralda - destruction
Tolfdir - alteration
Drevis Neloren - illusion
Colette Marence - restoration
Phinis Gesztor - conjuration
Mindegyik a saját iskolája varázslatait árulja könyv formájában, de érdemes megnézni az egyéb kínálatukat is. (lélekkövek alkímiai alap anyagok, stb).
Sőt van egy elf (Enthir), aki egy seftes, ő lényegesen drágábban ad, olcsóbban vesz, de nála dremora szív, fekete lélekkő, és egyéb ritkaságok is vannak.
-
#13920 Köszi, akkor nem csinálgatom.
Viszont lassan már elfogynak a küldik és neki kell állnom a fő szálnak is.
(120óra és lvl 49 felett vagyok) -
#13919 Végtelenített radiant téma. :) -
#13918 darkbrotherhood-nál ha megjavíttattam a menedéket, akkor vége a fő küldetéseknek. Ezek a "dark brotherhood forever" nevűek a végtelenek? vagy ezeket még csinálgassam? -
#13917 Ez elég gyenge bünti. Az NWN széria estén nehézpáncélokban az arcane spell failure értéke 45% is lehetett. -
#13916 De ott kitől? A párbeszédben nem emlékszem arra, hogy lenne "sale"-es sor. Tanulni tudtam tőle. -
#13915 Két játék alatt egyetlenegyszer sem jártam még arra. Durva. -
Tibbor #13914 Kösz az infót!Még jó, hogy nincs zöld feje, mert még azt hinném, hogy ez egy fél-ork...